4B Kadro Haberleri

Dünya Güzellerim ekranlara geri dönüyor... Yeni sezon için o ünlü isme teklif gitti! Tam 1 milyon dolar isteyince teklif başka isme gitti

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yer aldığı Dünya Güzellerim programı yayınladığı dönemde çok konuşuluyordu. Bir süre YouTube'da yayınlanan program yeniden TV ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. İddiaya göre kadro değişti. Çekimleri Haziran'da başlayacak olan programın sunucusu ise Seray Sever olacağı öne sürüldü.

Magazin 2024-05-24 09:30:26

Filenin Sultanları’nın VNL kadrosunu inceliyoruz

Filenin Sultanları yine sahalarda ülkemizi gururlandırmak için geliyor! Voleybol Milletler Ligi (VNL) için belirlenen kadro, bizleri heyecanlandırmaya yetti bile!

Spor 2024-05-20 16:12:16

SON DAKİKA: Yunan ekibi Panathinaikos'ta skandal karar! Samet Akaydın'ı Atatürk paylaşımı nedeniyle kadro dışı bıraktılar... Yıldız isim Türkiye'ye dönüyor

Fenerbahçe'den Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'a kiralık olarak gönderilen Samet Akaydın, 19 Mayıs'ta yaptığı Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-20 14:50:31

2024 Voleybol Milletler Ligi kadrosu açıklandı

FIVB Milletler Ligi'nde mücadele edecek olan Filenin Sultanları'nda kadro açıklandı. Antalya'da oynanacak olan ilk hafta maçları 14-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Spor 2024-05-14 14:40:30

Galatasaray'ın iki yıldızı Trabzonspor'a gidiyor! Önümüzdeki yıl için anlaşma sağlandı...

Galatasaray önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başladı. Takımda forma giyemeyen oyuncuları belirleyen sarı-kırmızılılar, bu isimlerin menajerlerine durumu iletti ve yolların ayrılacağını söyledi. Trabzonspor da bunu fırsat bilip iki oyuncuyla görüşmelere başladı.

Spor 12-05-24 16:55

Beşiktaş taraftarını çılgına çevirecek transfer! Siyah-Beyazlılar'ın istediği Angel Di Maria teklife yanıt verdi

Önümüzdeki sezon şampiyon bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat ve kurmayları harekete geçerken geçtiğimiz günlerde Angel Di Maria'yı gündemine almıştı. Siyah-Beyazlılar'ın kadrosuna katmak istediği yıldız isim teklife yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 16:32

4a, 4b,4c! SGK'dan emekli rakamları! 1 emekliye...

SGK'nin şubat ayı verilerine göre, 15 milyon 351 bin kişi devletten emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı alırken, 25 milyon 96 bin kişi sigortalı olarak çalışıyor.

Finans 12-05-24 12:32

4 aylık enflasyon ne olacak? TÜİK Nisan ayı TÜFE verisini açıklıyor: Emekli ve memur zammında yeni ipucu

Nisan ayına ait enflasyon rakamları açıklanıyor. Geri sayım başladı. Emekli zammı ve memur zammı için kritik ipucu TÜİK'ten gelecek. Ekonomistlere göre, Tüketici Fiyat Endeksi'nin Nisan ayında yüzde 3,22 artması bekleniyor. Peki memur ve emekli maaşı zammı ne olacak? İşte SSK Bağ-Kur (4a-4b) emekli maaşı zammı için yeni rakamlar…

Finans 03-05-24 08:08

4 aylık enflasyon ile emekli zammı ne olacak? Yeni ipucu o anketten geldi! İşte en düşük emekli maaşı tahmini…

Emekli zammı için enflasyon rakamları belirleyici oluyor. Temmuz zammı bekleyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 15,05’lik zammı cebine koydu. Emekliye zamda kritik gün ise 3 Mayıs Cuma! 4 Aylık enflasyon ile emekli maaşı tablosu bir kez daha değişecek. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte SSK Bağ-Kur (4a-4b) emekli maaşı zammı için yeni rakamlar…

Finans 30-04-24 14:42

Galatasaray, Alexis Sanchez transferini bu kez bitiriyor! Menajerine haber yollandı...

Galatasaray şimdiden önümüzdeki sezonun kadro planlamasına başladı. Icardi'yi yedekleyecek bir forvet arayan sarı-kırmızılılar gözünü eski aşkı Alexis Sanchez'e dikti. Sözleşmesi sona erecek yıldız oyuncu için girişimlere başlayan Galatasaray yönetimi, İtalya'dan gelecek haberi beklemeye koyuldu.

Spor 30-04-24 08:14

'Serdar Aziz Galatasaray'ın golüne güzel dediği için kadroya alınmadı' iddiasına Mert Hakan'dan cevap geldi

Süper Lig'in kritik mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Fenerbahçe'de tecrübeli oyuncu Serdar Aziz kadroya alınmazken, bu kadro dışının sebebi için flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Tecrübeli oyuncu Mert Hakan Yandaş bu iddiaya cevap verdi.

Spor 27-04-24 22:08

İsmail Kartal'dan ilginç açıklama! ''Konuşmayacağım''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş maçı öncesi kadro tercihi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 27-04-24 18:21

Fenerbahçe maçını izleyen Erden Timur, son düdük sonrası böyle sevindi! Bir dahaki maç aynı kadro...

Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşma sırasında bir program çekiminde olan Erden Timur Sarı-Lacivertliler'in puan kaybına hayli sevindi. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 18:50

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! 3 ismin bileti kesildi

Kupa ve Avrupa'dan elenen Fenerbahçe'de tek hedef Süper Lig. Sarı-lacivertli ekip ligde hala şampiyonluk umudunu korumaya devam ediyor. Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlaması da yavaş yavaş yapılmaya başlandı. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon takımda istemediği futbolcuların isimlerini kesti. İşte o isimler!

Spor 21-04-24 12:31

Merakla beklenen Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için olay iddia! 'Maç başlayacak ve yönetim...'

Galatasaray ile Fenerbahçe bugün Türkiye Kupası finalinde buluşacak. Şanlıurfa'da oynanacak olan maça Galatasaray tam kadro çıkmayı planlarken, Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkması bekleniyor. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in '90 dakikalık bir maç olmayacak' açıklaması üzerine flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Spor 07-04-24 10:59

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal gelişmesi!

Beşiktaş'ta kadro değişiyor. Sakatlığını atlatan Al-Musrati, 4 Nisan'da oynanacak RAMS Başakşehir maçında 11'de yer alacak. Bunun yanında Aboubakar ve Ghezzal'ı lig sonuna kadar ilk 11'de oynatmayı düşünen Fernando Santos, kadro planlamasını sil baştan yaptı.

Spor 30-03-24 17:43

Milli yıldız Orkun Kökçü, Süper Lig devinin teklifini teşekkür ederek reddetti!

Benfica'da yaşadığı problemler nedeniyle kadro dışı bırakılan Orkun Kökçü'ye Süper Lig devi Beşiktaş resmen talip oldu. Yıldız oyuncu Beşiktaş'ın teklifine kısa süre içinde cevap verdi.

Spor 27-03-24 21:22

EURO 2024 öncesi şok! Benfica'da forma giyen milli yıldız Orkun Kökçü kadro dışı bırakıldı

Sezon başında Benfica'ya rekor bedelle transfer olan milli futbolcu Orkun Kökçü, kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

Spor 17-03-24 21:43

Emre Mor'un Instagram paylaşımı pahalıya patladı! Fatih Karagümrük'ten kadro dışı kararı...

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti. Fatih Karagümrük kulübü bu paylaşım nedeniyle Emre Mor'u belirli bir süreliğine kadro dışı bıraktı.

Spor 16-03-24 17:12

Sağlık Bakanı Koca duyurdu: 'İstanbul'da beş ilçe 4924 Sayılı Kanun kapsamına alındı'

Sağlık Bakanı Koca, verilen ilave 9 bin kadro sonrası Esenyurt ve Arnavutköy'ü de 4924 Sayılı Kanun kapsamına aldıklarını belirterek, "İstanbul'da böylece 3 ilçede 4924 Sayılı Kanun'la devam eden durum 5 ilçeye çıkmış oldu." dedi.

Haber 15-03-24 22:27

SGK, SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C fark etmiyor! Emeklinin gözü bankaların mart promosyonunda: Rakam ortaya çıktı

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyelerine ek zam gündemdeyken bankalar da emekli maaşı mart ayı promosyonlarını güncelledi. Bazı bankaların promosyon miktarı 15 bin TL'yi buldu. Emekliler bankalarla görüşmelere başladı.

Finans 07-03-24 14:56

Beşiktaş derbisi öncesi kriz iddiası! Galatasaray'da Okan Buruk ile tartışma yaşayınca kadro dışı bırakıldı... Sergio Oliviera'dan ilk açıklama

Beşiktaş ile deplasmana hazırlanan sarı-kırmızılı takımda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Karagümrük maçının ardından Okan Buruk ile sorun yaşadığı öne sürülen Sergio Oliviera maça saatler kala kadro dışı bırakıldı. Galatasaray'da ortaya çıkan bu olay sonrasında taraftarları endişe sararken, tecrübeli futbolcudan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oliveira derbide takımının yanında olduğunu belirtti.

Spor 03-03-24 10:42

Adana Demirspor'da Balotelli havalimanında kavga etti ve kadro dışı bırakıldı iddiası!

Adana Demirspor'da Trabzonspor maçı dönüşünde Mario Balotelli ile Adana Demirspor Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk havalimanında kavga ettiği iddia edildi. Yaşanan kavganın ardından İtalyan futbolcunun kadro dışı bırakıldığı aktarıldı.

Spor 26-02-24 16:58

Canlı yayında emekliye çifte zam iddiası! 2 bin, 3 bin, 4 bin TL mi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun rakam verdi: Aldığımız duyumlar...

SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı (4a-4b-4c) kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25 emekli maaşı zammı aldı. Bayram ikramiyeleri de 3 bin TL'ye yükseldi. Zamlar yetersiz kalınca seçim öncesi kulisler yeniden hareketlendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun katıldığı canlı yayında mart ayı öncesini işaret ederek seyyanen zam için rakam verdi.

Finans 23-02-24 12:44

Emre Belözoğlu'ndan görülmemiş Galatasaray itirafı! ''Ben bile böyle bir takıma karşı oynamadım''

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü ilk yarıda attığı gollerle 3-0 yendi. Mücadelenin ardından konuşan Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın kadro kalitesinden bahsetti.

Spor 18-02-24 21:36

İsrail'e destek verdiği için gözaltına alınan Antalyaspor'un futbolcusu Sagiv Jehezkel, Akdeniz ekibinin başına bela oldu

Antalyaspor'un eski İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam göndermişti. Kısa süre içinde kadro dışı bırakılarak gözaltına alınan Sagiv Jehezkel sonrasında serbest bırakılmış ve ülkesine dönmüştü. İsrail'de kahramanlar gibi karşılanan Sagiv Jehezkel'den yeni bir hamle geldi.

Spor 16-02-24 14:50

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'ye transfer olan Abdülkadir Ömür'e olay sözler! ''Oğlum sen kimsin? Bu gücü nereden buluyorsunuz?''

Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra 2.5 milyon euro bedel karşılığında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer olan Abdülkadir Ömür için Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı'dan sert sözler geldi.

Spor 16-02-24 14:21

Yönetim Aboubakar'ı gözden çıkardı, kararını verdi! Eski Beşiktaşlı'nın yanına gidiyor

Beşiktaş'ta bu sezon istenilen performansı veremeyen ve Fenerbahçe mücadelesinin ardından kadro dışı kalan Aboubakar için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, sürpriz bir teklif aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 14-02-24 07:55

2024 ÖĞRETMEN ATAMASI | Takvim, sayı ve branş dağılımı... Kabine Toplantısı bugün! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da olacak

2024 öğretmen atamaları için beklenen gün geldi. Atama bekleyen öğretmen adaylarının gözü kulağı bugün Beştepe'de olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'nda öğretmen atama takviminin masaya getirilmesi bekleniyor. Peki 2024 öğretmen ataması için takvim nasıl olacak? Atama ne zaman gerçekleşecek? Öğretmen kadro ve branş dağılımı nasıl olacak? İşte tüm detaylar...

Finans 12-02-24 08:08

4A SGK emekli aylığı hesaplama sayfası erişime açıldı! SGK uygulamayı devreye soktu, SSK'lısı Bağkur'lusu milyonlar sistemi yavaşlattı

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı (4A, 4B, 4C) kapsamındaki milyonlarca çalışan ‘bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım?’ sorusuna yanıt arıyordu. Sosyal Güvenlik Kurumu milyonların kafasındaki soru işaretini giderecek adımı attı. Emekli olunca ne kadar emekli maaşı alacağını merak edenler için 4C, 4B, 4A Emekli Aylık Bilgisi Hesaplama ekranı SGK’da erişime yeniden açıldı. Uygulamanın yeniden devreye alınması ile de sistemde yoğunluk oluştu.

Finans 07-02-24 11:28

Bandırmaspor maçını kulübede tamamlamıştı! Oynamasa bile gündem Kerem Aktürkoğlu! Takım otobüsüne giderken söyledikleri olay oldu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu mücadelesinde Bandırmaspor ile karşılaşan Galatasaray rakibini 4-2 mağlup ederken adını çeyrek finale yazdırdı. Okan Buruk'un rotasyonlu bir kadro tercih ettiği mücadelede Kerem Aktürkoğlu da dinlendirilirken yıldız oyuncunun maç sonu minik bir taraftara söylediği sözler gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 07-02-24 08:52

Meltem Cumbul o dizi için Türkiye'ye geri dönmüştü... Dizi hakkında bomba iddia! Kadro kurulamayınca...

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından biri olan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün heyecanla beklenen yeni dizisi için Türkiye'ye dönmüştü. Ancak dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Magazin 31-01-24 13:01

Tarım ve Orman Bakanlığı'na 5500 sözleşmeşi personel alımı yapılacak! Hangi bölüme, kaç kişi alınacak? İşte kadro listesi...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığa 5 bin 500 personel alımı sürecinin başladığını duyurdu. Bakan Yumaklı hangi kadroya kaç kişinin alınacağına dair de bir tablo paylaştı.

Finans 31-01-24 11:33

Acun Ilıcalı'nın Hull City'si, Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'ü transfer etti!

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ile anlaşma sağladı. Hull City’nin el sıkıştığı Abdülkadir Ömür ve temsilcisi, bugün sağlık kontrolü ve resmi imza için İngiltere’ye gitti.

Spor 30-01-24 08:16

TAŞERONA KADRO SON DURUM: Bakan Işıkhan ‘hepsinin farkını vereceğim’ dedi: Çalışma Bakanlığı’nda kritik toplantı! Kamu işçisine ek zam pazarlığı

Kadroya geçmeyi bekleyen taşeron işçiler için son dakika gelişmesi yaşandı. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüşme gerçekleştirecek. Görüşmede taşeron işçiye kadro ve maaşlara iyileştirme gibi talepler masaya yatırılacak.

Finans 29-01-24 13:59

Beşiktaş'ta Aboubakar gelişmesi yaşandı! Siyah-beyazlı yönetim yıldız oyuncuyu affetti

Beşiktaş'ta Aboubakar gelişmesi yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılan Kamerunlu oyuncu için istenen tekliflerin gelmemesi Beşiktaş yönetiminin yeni karar almasına yol açtı.

Spor 24-01-24 18:57

Bağ kur SSK emekli kök maaş tablosu değişti! 2000 öncesi ve sonrası arayı açtı: İşte 4A,4B,4C emekli maaş farkı ödeme tarihleri

Emekli kök maaş zammı yüzde 37,57’den iki kez artış yapılarak memur zammı oranı olan yüzde 49,25’e yükseltildi. Emekliye müjde açıklaması ise Bakan Vedat Işıkhan’dan geldi. Bağ kur SSK emekli maaşları hesabı bir kez daha değişti. Bağ-Kur emekli maaşı en düşük emekli maaşı olarak açıklanan 10 bin liranın üzerine çıktı. 2000 öncesi ve sonrası arasındaki emekli kök maaş farkı ise 4.320 lira oldu. SGK maaş farkı ödeme tarihi de netleşti. İşte yeni zam hesabı ile haberin detayları…

Finans 24-01-24 15:33

Galatasaray'da Angelino düğümü çözüldü, müjdeli haber İtalya'dan geldi! İspanyol sol bekin yeni takımı belli oldu

Galatasaray'ın opsiyonunu kullanmama kararı aldığı ve bu sebepten kadro dışı bıraktığı Angelino, İtalyan ekibi Roma ile büyük ölçüde anlaştı. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 13:54

Trabzonspor kadro dışı bırakmıştı, Abdülkadir Ömür Süper Lig'de kalıyor... Pendikspor bordo-mavililere transfer için ilk teklifi yaptı bile

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken 24 yaşındaki oyuncu için Süper Lig'den beklenmedik bir teklif geldi. Pendikspor, Ömür için Trabzonspor'un kapısını çalarken ilk teklifini sundu. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 07:23

Emekliye ek zamdan yeni emekli olacaklar da yararlanacak! SSK’lısı Bağ-Kur’lusu milyonlar bunu merak ediyordu: Yüzde 37,57’lik 4A, 4B emekli maaşı tablosu değişiyor

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 5 puan ek zam verilmesine ve en düşük emekli aylığının 10.000 TL'ye yükseltilmesine ilişkin kanun teklifi TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Teklif gelecek hafta da TBMM Genel Kurulu'nda görüşülerek yasalaşacak. Ek zamdan mevcut emekliler ile 2024 yılında emekli olacak herkes yararlanacak.

Finans 20-01-24 16:15

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı bırakıldı!

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un artık A takımdan ayrı olarak idman yapacağını ve iki oyuncu için disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatıldığını açıkladı.

Spor 19-01-24 11:07

EMEKLİ MAAŞI SON DAKİKA: İlave 5 puan ve 10 bin TL için gün ve saat belli oldu! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan duyuru yazısı: İşte 4A 4B zamlı Bağkur SGK emekli maaşı ödeme takvimi

Son dakika haberi... Milyonlarca SSK Bağ-Kur emeklisi için nihai zam oranları netleşti. Yüzde 5 ilave zam ve 10 bin liralık en düşük emekli maaşı için yasa teklifi yarın saat 11.00’de Meclis’e geliyor. Teklifin gelecek hafta yasalaşması bekleniyor. Peki zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte Bağ-Kur SGK 4B 4A emekli maaşı ödeme takvimine ilişkin detaylar…

Finans 18-01-24 07:02

Bonucci Adanaspor karşısında Fenerbahçeli taraftarları adeta mest etti! Sosyal medya yıkılıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Adanaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de İsmail Kartal rotasyonlu bir kadro tercih ederken, yeni transferler Krunic ve Bonucci ilk kez ilk 11'de başladı. İki yıldızın performansı taraftarı memnun ederken, özellikle Bonucci'nin oyunu büyük alkış aldı. İşte detaylar...

Spor 17-01-24 21:44

Emekliye ek zam belli oldu! Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? İşte SSK Bağ-Kur ödeme takvimi

Son dakika haberi… En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? sorusu Kabine Toplantısı sonrasında belli oldu. 7500 TL olan emekli taban maaş rakamı 10 bin liraya, zam oranı yüzde 37,57'den yüzde 42,6'ya yükseltildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milyonların beklediği haberi duyurmasının ardından sıra Meclis aşamasına Bağkur SGK emekli maaşı ödemelerinin ne zaman yapılacağına çevrildi. İşte emekliye ek zam düzenlemesinin detayları ile 4a, 4b, 4c SSK Bağkur Emekli Sandığı maaş ödeme takvimi…

Finans 17-01-24 11:22

Gol sevinci tepki çekmişti! Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel Tel-Aviv'de kahraman gibi karşılandı

Antalyaspor- Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra yaşadığı sevinç, tepkilere neden olmuştu. Antalyaspor'un kadro dışı bıraktığı Jehezkel gözaltına alındıktan sonra serbest kalmıştı. Ardından özel uçakla Antalya'dan ayrılan Jehezkel, ülkesi İsrail'in başkenti Tel Aviv'de ise adeta kahraman gibi karşılandı.

Spor 15-01-24 22:37

Gol sevinci nedeniyle eleştirilerin odağındaydı! İsrailli oyuncu Jehezkel için sınır dışı kararı... İlk ifadesinde kendini böyle savundu

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel'in gol attıktan sonra 'Davud'un yıldızı' olarak da bilinen Siyon yıldızı işaretinin ve "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" göndermeli bilekliğini kameralara göstermesi tartışmaları beraberinde getirdi. Kadro dışı bırakılıp gözaltına alınan futbolcunun ilk ifadesi ortaya çıktı. Jehezkel'in bu hareketi kimilerince tepki görürken bir futbolcunun daha paylaşımı gündem oldu. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Jehezkel sınır dışı edildi.

Spor 15-01-24 10:56

SON DAKİKA: Emekliye ek zamda gözler Kabine'de! Refah payında 4,05 puanlık hesap... Bağ-Kur SGK en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Son dakika: En düşük emekli maaşı 2024 yılı için belli oluyor. Bağ-Kur ve SSK emekli maaşı zammı yüzde 37,57, Emekli Sandığı için yüzde 49,25 olmuştu. Emekliye ek zam düzenlemesi için gözler bir kez daha Ankara’da. Zam farkı için Kabine Toplantısı’nda atılacak adım milyonların Ocak-Temmuz arasındaki yeni aylığını belirleyecek. Önümüzdeki 2 gün ise kritik. İşte SSK (4A, 4B, 4C), Bağkur, Emekli Sandığı zamlı emekli maaşı ödeme tarihleri ve emekliye refah payı son dakika gelişmeleri…

Finans 15-01-24 10:06

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusundan skandal gol sevinci! Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi! ''Bebek katillerinin propagandası...''

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Yehezkel bugün attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi. Yehezkel'in bu hareketi sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı. Gol sonrası yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

Spor 14-01-24 18:46

Aydın emniyet öğrenciler için tam kadro sahada

Aydın genelinde öğrenciler için tam kadro sahaya inen polis ekipleri, okul çevrelerindeki denetimlerinde hız kesmezken, son yapılan denetimlerde bin 447 şahsı sorguladı.

Yurthaber 11-01-24 10:14