Abidin Ozsahin Haberleri

Mehmet Kasım Gülpınar görevi devraldı

Mahalli İdareler Genel Seçimlerine Yeniden Refah Partisi çatısı altında girerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, Zeynel Abidin Beyazgül’den görevi devraldı.

Yurthaber 2024-04-04 14:00:36

Şanlıurfa canlı seçim sonuçları! Şanlıurfa'daki seçimleri Zeynel Abidin Beyazgül mü, Mehmet Kasım Gülpınar mı, Celalettin Erkmen mi kazanacak?

Türkiye 10 ay sonra bu kez belediye başkanlarını seçecek. 31 Mart yerel seçimlerinde kıyasıya yarışın yaşanacağı kentlerin başında Şanlıurfa geliyor. AK Parti'nin 'kalesi' olarak görülen Şanlıurfa'da sürpriz yaşanır mı?

Haber 2024-03-29 13:19:03

Şanlıurfa’da bir çok STK Beyazgül’ü destekleyecek

Şanlıurfa’da bir çok STK yerel seçimlerde Cumhur İttifakının adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ü destekleme kararı aldı.

Yurthaber 2024-03-27 12:08:46

Kurtlar Vadisi'nin Çapsız Abidin'iydi! Abidin Yerebakan diziye nasıl girdiğini anlattı! 'Raci Şaşmaz beni aradı...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve son dönemde yeniden çekileceği söylenen Kurtlar Vadisi dizisinin hayranları bu iddialar ile heyecanlanmıştı. Şimdi de dizide Çapsız Abidin karakterine hayat veren Abidin Yerebakan'ın açıklamaları gündem oldu. Yerebakan yıllar sonra diziye nasıl dahil olduğunu anlattı.

Magazin 2024-02-28 14:14:08

Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı eski haliyle gündem oldu! O programa katılıp ağda yaptırmış!

Yalı Çapkını dizisi gerek oyuncuları gerekse sahneleriyle sık sık gündeme geliyor. Yalı Çapkını'nda Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın eski hali sosyal medyada gündem oldu. Arıcı, bir zamanlar yarışmaya katılıp ağda yaptırmış. Ünlü oyuncunun o halleri yeniden gündeme geldi.

Magazin 09-01-24 17:33

Gazze'den tahliye edilenler İstanbul'a geldi

Gazze'den Mısır'a tahliye edilen 130 kişilik kafile, Türkiye'ye geldi. Gazze'den gelen Zeynel Abidin, "Bize yardım ettiler. Redah Sınır Kapısı'ndan Mısır'a geçtim. Bu facia bitti. İnşallah Filistin'e döneceğiz." dedi.

Haber 05-12-23 07:28

Gaziantep’ten 1 milyar 495 milyon dolarlık halı ihraç edildi

GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, 2023 yılının on aylık sürecinde Gaziantep’ten toplam 1 milyar 495 milyon 663 bin dolarlık makine halısı ihracatı gerçekleştirildiğini, bu süreçte Türkiye genelinden ise 2 milyar 230 milyon 646 bin dolarlık ihracat yapıldığını açıkladı.

Yurthaber 09-11-23 11:09

Yalı Çapkını'nda bomba patladı! Set aşkı iddiası sosyal medyayı salladı! Abidin ve Suna...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ardından bir set aşkı daha ortaya çıktı. Dizide Seyran'ın ablası Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın sevgili olduğu iddia edildi. Ünlü isimler hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-23 17:05

Domuz nöbetinde acı olay! Baba, yanlışlıkla oğlunu öldürdü

Tokat'ta yaşanan acı olayda, ceviz bahçesinde domuz saldırılarına karşı nöbet tutan R.D. (81), oğlu Abidin Doğan'ı (50) vurdu. Doğan hayatını kaybetti. Baba R.D., ölen oğlunu yanlışlıkla vurduğunu söyledi. R.D. gözaltına alındı.

Haber 11-10-23 13:28

Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşında? Zeynel Abidin Beyazgül nereli? MasterChef Şanlıurfa'da!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül hakkındaki detaylar MasterChef seyircileri tarafından araştırılıyor. TV8 ekranlarınıda yayınlanan MasterChef'in yeni bölüm çekimleri Şanlıurfa'da gerçekleşti. Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de konuk oldu. Zeynel Abidin Beyazgül'ün hayatı ve biyografisi merak edildi. Peki, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli? MasterChef konuğu Zeynel Abidin Beyazgül!

Magazin 06-10-23 21:10

İstanbul'u terk etmişti! Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Popstar Firdevs'in son hali sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasının tüm yarışmacıları hala aklımızda. 2003-2004 yılları arasında yayınlanan Popstar Türkiye'nin finalistlerinden Firdevs, sempatik tavırları ve güçlü sesi ile dikkat çekmişti. Yarışmanın birincisi Abidin ile bir dönem aşk yaşayan Firdevs Güneş, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat sürüyor. İstanbul'u terk edip sakin bir hayat tercih eden Popstar Firdevs'in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-08-23 16:28

Popstar'ın birincisi Abidin'in son hali şaşırttı! Sahneyi bırakmıştı, bakın şimdi ne yapıyor

Üzerinden neredeyse 20 yıl geçmesine rağmen Popstar yarışması hala gündemden düşmüyor. Yarışmadaki isimlerin son halleri sosyal medya da sık sık konuşuluyor. Bu isimlerden biri de yarışmacının birincisi olan Abidin Özşahin. Yarışmanın ilk senesinde şampiyon olan bu ismin yıllar içindeki değişimi ve yeni mesleğini duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 13-07-23 09:14

Ali Babacan'ın seçimle ilgili açıklamasına Ümit Özdağ'dan tepki: Bana utanmazlığın resmini yapabilir misin Abidin?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın açıklamasına sert sözlerle tepki gösterdi. Seçim değerlendirmesi yapan Babacan'ın "Kimseye borcumuz yok, seçimi helalinden kazanmış 15 vekilimiz var" sözlerini paylaşan Özdağ, "Bana utanmazlığın resmini yapabilir misin Abidin?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-06-23 20:52

Kurtlar Vadisi'nin Abidin'i son haliyle şoke etti! Görenlerin ağızları açık kaldı

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yer alıyor. Dizide Abidin karakteriyle hafızalara kazınan Abidin Yerebakan yıllar içindeki değişimiyle şaşkına çevirdi.

Magazin 29-05-23 20:08

Şanlıurfa’da içme suyu açıklaması! Gönül rahatlığıyla...'

Depremin ardından sel felaketinin vurduğu Şanlıurfa'da şebeke suları ile ilgili peş peşe açıklamalar yapılmıştı. Şebeke suyunun tekrardan içilebileceğine dair bir açıklama daha geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, selden etkilenen kentte şebeke suyunun tekrar içilebileceğini bildirdi.

Haber 22-03-23 16:13

Selden etkilenen Şanlıurfa'da şebeke suyu yeniden içilebilecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, selden etkilenen kentte şebeke suyunun tekrar içilebileceğini bildirdi.

Yurthaber 22-03-23 15:08

Selin vurduğu Şanlıurfa’da ekipler teyakkuza geçti! Sağanak yağış etkili oluyor

Selde 16 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa’da 4 gün aradan sonra yeniden sağanak yağış etkili olmaya başladı. Gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış sonrası selin vurduğu bölgede incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Meteorolojinin uyarısıyla yeni sel riskine karşı tüm araç ve ekipleriyle teyakkuz halinde olduklarını dile getirdi. İş yeri ve aracı sel sularına teslim olan bir vatandaş ise devlet büyüklerine seslendi.

Haber 19-03-23 00:17

Sel felaketi sonrası Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e tepki! 'Sen vatandaşa silah çek'

Kahramanmaraş merkezi depremlerden etkilenen Şanlıurfa'yı bu sefer de sel vurdu. Dün sabah şiddetlenen yağış sonucu 13 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda alan sular altında kalırken 4 ay önce açılan Abide Kavşağı, adeta mezarlığa döndü. Felaket sonrası kavşağa gelen Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Ortaya çıkan görüntülerde bir vatandaşın Beyazgül'e yönelik "Sen vatandaşa silah çek" dediği duyuldu.

Haber 16-03-23 08:57

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın sevgilisi bakın kim çıktı! Görenler şaştı kaldı

Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında yer alan Beril Pozam, Seyran'ın ablası olan Suna'ya hayat veriyor. Dizide, Abidin ile yaşadığı aşk çok beğenilen Suna'yı canlandıran Pozam'ın sevgilisi de çok ünlü çıktı.

Magazin 04-03-23 00:08

Çapkını 11. bölüm ÖZETİ, son bölümde neler oldu? Yalı Çapkını 11. bölüm tek parça İZLE!

Yalı Çapkını bu akşam 11. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor. Yalı Çapkını'nda bu akşam; Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit’i ise tatsız bir sürpriz bekler...

Magazin 02-12-22 17:23

Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı'nın o programa katılıp ağda yaptırmış! Eski hali şaşırttı...Bomba görüntüler

Yalı Çapkını dizisinin gerek oyuncuları gerekse sahneleri sık sık gündeme geliyor. Dizideki yalıdan oyuncuların geçmişine kadar merak edilen Yalı Çapkını'nda Abidin rolüne hayat veren Ersin Arıcı'nın eski hali sosyal medyayı salladı. Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı bir zamanlar yarışmaya katılıp ağda yaptırmış...

Magazin 11-11-22 15:17

Eşi, başından vurarak öldürmüştü! Songül'le ilgili acı gerçeği kardeşi açıkladı

Kırklareli'nde, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Zeynel Abidin Akbaş tarafından katledilen Songül Akbaş (44) ile ilgili acı detaylar ortaya çıktı. Eşinin tabancayla başından vurarak öldürdüğü Songül'ün cenazesi toprağa verilirken kardeşi Abdullah Görer, ablasının 25 yıldır eşinin şiddetine maruz kaldığını ve 2 bebeğini de bu sebeple düşürdüğünü söyledi.

Haber 28-10-22 14:23

İstifası siyasetin gündemine damgasını vurmuştu! AK Partili Beyazgül'den 'Fakıbaba' iddiası: Türkiye'de en çok arsa satan belediye başkanıdır

Siyasette istifaların, partiler arası geçişlerin sıklaştığı son dönemde en dikkat çeken gelişmelerden biri de Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa etmesi oldu. Öyle ki, Fakıbaba'nın geniş yankı uyandıran bu hamlesi tartışılmaya devam ediyor. Bu tartışmalardan birinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Fakıbaba'yla ilgili çarpıcı bir 'arsa satışı' iddiası ortaya attı. Beyazgül, Fakıbaba'nın yıllarca toplantılara katılmadığını da öne sürdü.

Haber 25-10-22 09:47

İBB Meclisi’nde gergin dakikalar! “O bizim için bir haindir” dedikten sonra ortalık karıştı

Saraçhane'deki İBB başkanlık binasında Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında yapılan İBB Meclisi eylül ayı ilk birleşimi gergin anlara sahne oldu. Meclise "Vahdettin" tartışması damga vurdu. CHP'li Tarık Balyalı'nın Sultan Vahdettin ile ilgili "Kendisini İngiliz'e teslim etmiş, bu ülkeden kaçmış, Milli Mücadele'nin karşısında durmuş. Vahdettin bizim için bir haindir" sözlerinin ardından AK Parti grubundan sesler yükseldi. Bu sözlerin ardından iki grup arasında tartışma yaşandı.

Haber 12-09-22 22:44

Popstar Abidin kimdir, kaç yaşında? Abidin Özşahin şimdi ne yapıyor, Popstar'da hangi yıl yarıştı?

Popstar yarışmasıyla tanınan ve uzun yıllar sonra Acun Ilıcalı'nın yaptığı Ütopya yarışmasında boy gösteren Abidin Özşahin basında yer alan haberlerin ardından yeniden gündem oldu. Yıllar önce Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San ve Deniz Seki'nin jüri üyeliğini yaptığı Popstar Türkiye'de ipi göğüsleyen Özşahin, uzun süre kameralardan uzak bir hayat sürüyor. Peki, Popstar yarışmasıyla ünlenen Abidin kimdir, kaç yaşında? Abidin Özşahin şimdi ne yapıyor?

Magazin 09-09-22 13:35

Popstar Abidin son haliyle gündemde! Abidin Özşahin bakın şimdi ne yapıyor

Tarkan'a olan benzerliğiyle dikkat çekmişti! Popstar yarışmasıyla şöhreti yakalayan Abidin Özşahin yıllar sonra ortaya çıktı. Popstar Abidin, 18 yıl sonra yine adından bahsettirdi. Bir döneme damga vuran Abidin bakım şimdilerde ne yapıyor.

Magazin 08-09-22 15:17

Şanlıurfa'nın turizmde 2023 beklentisi yükseliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: - "İnşallah bu gayretler neticesinde Şanlıurfa'ya gelen yerli ve yabancı turist sayısı artarak devam edecektir" - Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan: - "(2023 turizmi kenti) Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelmesi açısından da çok anlamlı oldu. 2023 Şanlıurfa için çok özel bir yıl olacak"

Yurthaber 29-06-22 13:03

Kan donduran vahşet! Kadın kılığına girip eski eşini vurdu, sevgilisini öldürdü

Adana'nın Seyhan ilçesinde Yusuf Gença'nın (29) öldürüldüğü, Hilal Şahin'in (28) de ağır yaralandığı silahlı saldırının detayları ortaya çıktı. Eski eş Abidin Uçar (27) ile yanındaki A.D.'nin (17) düzenlediği silahlı saldırının, Hilal Şahin'in ailesi tarafından planlandığı belirlendi. Olay günü çarşaf giyerek kadın kılığına giren Uçar'ın, A.D.'nin koluna girerek adrese gittiği, mermisinin bitmesiyle evden kaçtığı tespit edildi. Bu anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. İşte olayın detayları!

Haber 20-06-22 10:55

Eşini, çocuklarının gözü önünde öldürmüştü! Mahkemede ilginç savunma: Bıçağı elinden almaya çalışırken...

Ankara'da eşini bıçaklayarak öldürmekten yargılanan Zeynel Abidin Korkmaz'ın mahkemedeki savunması dikkat çekti. Olay gününü anlatan sanık, eşinin "O kadının yanından mı geliyorsun?" sözleri sonrası tartışma çıktığı ve boşanmak istediğini söylediğini belirtti. Bunu üzerine eşinin kendisine zarar vermeye başladığını öne süren Korkmaz, "Bıçağı elinden almaya çalışırken boğazına isabet etti” dedi.

Haber 15-06-22 13:44

Ankara'daki korkunç cinayet! Küçük çocuklar her şeyi anlattı: Babamın başka ilişkisi vardı

Geçen yıl Ankara'da meydana gelen cinayet olayında karısını çocuklarının önünde öldüren Zeynel Abidin Korkmaz hakkında müebbet hapis cezası istendi. Çiftin mahkemede dinlenen çocuklardan biri, babasının başka kadınla ilişkisi olduğunu ve bu kişiden çocuğu olduğunu, bu nedenle evde sürekli tartışma yaşandığını diğeri de, anne ve babasının sürekli kavga ettiğini olay günü babasının annesini zorla odaya götürdüğünü, odadan çıkarken babasının elinden kan damladığını dile getirdi.

Haber 25-05-22 14:57

Bayramlaşmaya gittiler, korkunç manzarayla karşılaştılar! Cansız bedeni bulundu

Manisa'da, eşinden ayrı yaşayan evli ve 4 çocuk babası Abidin Sekendiz (69), bayramlaşmak için evine gelen kızı Şükriye Akbal ve damadı Faruk Akbal tarafından ölü bulundu.

Haber 04-05-22 07:16

Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı'nda turist hareketliliği yaşanacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: - "Şimdi otellere baktığımızda doluluk oranlarının yükseldiğini görüyoruz, geçen sene de yüzde 98'e kadar doluluk oranı görmüştük" - Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Genel Sekreteri Müslüm Çoban: - "Misafirlerimiz gelmeden önce otel, araç kiralama ya da rehberler için şimdiden rezervasyon yaparsa iyi olur"

Yurthaber 20-04-22 12:15

Eğitim neferleri köy köy dolaşarak kız çocuklarının okula devamlılığını sağlıyor

Bitlis'in Hizan ilçesinde görevli öğretmenler, 2,5 yılda yaklaşık 100 kız çocuğunun ailesiyle görüşerek eğitimlerine devam etmelerine katkı sundu - 75. Yıl İMKB Abidin İnan Gaydalı Kız Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Nurettin Demir: - "Kar, yağmur ve çamur demeden gayret sarf edip en ücra köylerimizdeki devamsız öğrencilerimize ulaşıyoruz. Onları okula getirmek için elimizdeki imkanları seferber ediyoruz"

Yurthaber 03-03-22 11:09

Muş'ta iki köy öğretmeni dondurucu soğukta can dostları besliyor

Hayvansever öğretmenlerden Abidin Özlü: - "Okul çıkışlarında topladığımız yiyeceklerle köpekleri besliyoruz. Kış şartlarında köpeklerin açlığını giderdiğimizde inanılmaz derecede mutluluk duyuyorum" - Serkan Bebek: - "Kasap ve lokantalardan yiyecek topluyoruz. Bu çalışmamızı daha geniş çevrelere yaymak için hayırseverlerden yardım bekliyoruz"

Yurthaber 20-02-22 11:05

Gübre ve yem fiyatlarındaki indirim üreticileri sevindirdi

Kırklareli'nde besici Mesut Dirin: - "Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. Gübre ve yem fiyatları çok yüksekti, fiyatların düşüşü çok iyi oldu" - Çiftçi Abidin Maldır: - "Gübre ve yem fiyatlarındaki indirim çiftçi ve besicilere nefes aldıracak"

Yurthaber 17-02-22 11:56

Kurtlar Vadisi'nin Abidin'i yıllar içindeki değişimiyle şaşkına çevirdi! Görenler tanıyamadı

Başrollerini Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Necati Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Abidin' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Abidin Yerebakan, son haliyle şaşırttı.

Magazin 26-01-22 15:44

MHP'li meclis üyesinin acı günü: Kızı sobadan sızan gazla zehirlenerek hayatını kaybetti

Niğde’de Çamardı Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Abidin Üzümcü’nün kızı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybederken, 11 yaşındaki oğlu hastanede tedavi altına alındı.

Haber 16-01-22 21:04

Tunus'ta Bin Ali'nin devrilmesinin 11. yılında çanlar siyasal İslam için çalıyor

Bundan tam 11 yıl önce, 14 Ocak 2011'de, Arap Baharı'nın başladığı Tunus'un lideri Zeynel Abidin Bin Ali yaklaşık 1 ay süren protestoların ardından ülkesini terk etmişti. Yasemin Devrimi'nin 11. yılında ülke zorlu bir süreçten geçiyor. Gazeteci-yazar Fehim Taştekin, BBC Türkçe için yorumladı.

Haber 14-01-22 06:39

Mardin'de mısır hasadında bereket yaşanıyor

Türkiye'nin hububat ihtiyacının önemli bölümünün karşılandığı 3 milyon dönüme sahip Mardin Ovası'nda buğdaydan sonra ikinci ürün olarak ekilen mısırın hasadından 2 milyon ton ürün elde edilmesi bekleniyor - Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter: - "Hem kalite hem de fiyat geçen yıla göre iyi" - Çiftçi Abidin Erten: - "Güzel verim aldık. Allah'a şükür çok iyi. Çok memnunuz"

Yurthaber 04-12-21 11:14

4 milyon 300 bin liraya kefil oldu, şimdi utancından köyüne giremiyor

Erzurum’da vekaletini verdiği avukatı tarafından imzalatılan senetlerle 270 büyükbaş hayvanını kaybeden Zeynel Abidin Kaya, iddiaya göre dolandırıcılar çevre köylerden 400 hayvan alırken de kefil oldu. Avukat ve arkadaşı ortadan kaybolurken, 12 kişiye 4 milyon 300 bin lira borçlanan Kaya, 50 yıldır yaşadığı köyüne utancından giremediğini belirtti.

Haber 24-11-21 09:35

Dolandırıcılar yüzünden 11 aydır köyüne gidemiyor: Köylüler bana hakaret ediyor

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 2 kişi tarafından sahte senetle dolandırılan besici Zeynel Abidin Kaya, kendisi gibi 12 kişinin de dolandırılmasına vesile olduğu için aylardır köyüne gidemiyor. Ailesinin de yaşadığı köyünü zaman zaman uzaktan izleyip, hasret gideren Kaya, "Ödeme günü gelip senetlerin sahte olduğunu öğrenince dolandırıldığımızı anladık. Vesile olduğum kişilerin tepkisinden aylardır köyüme gelemez oldum. Köyde yaşayanlarla karşılaşınca haklı olarak bana hakaret ediyorlar'' diyor.

Haber 28-10-21 15:39

Ankara'da büyük vurgun! Kamu arazilerini satma vaadiyle 25 milyon TL dolandırmışlar

Ankara'da sahte belgeler düzenleyip, kamu arazilerini satma vaadiyle 5 kişiyi 25 milyon TL dolandıran 4 kişilik çete, polisin 3 aylık çalışması sonucu çökertildi. Gözaltına alınan 4 kişiden Abidin T. ile Coşkun K., nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 20-10-21 09:20

Popstar Abidin şimdi ne yapıyor? Son halini gören “hala yakışıklı” diyor

2000’lere damgasını vuran, neredeyse her evin televizyonlarına konuk olan Popstar yarışması bugün bile konuşulmaya devam ediyor. Yarışmanın ilk şampiyonu Abidin Özşahin yıllar sonra ortaya çıktı. Şimdiki işine çok şaşıracaksınız.

Magazin 08-10-21 09:16

Şanlıurfa'da biberden yapılan 40 çeşit kahvaltılık tanıtıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: - "12 bin yılda çeşitli medeniyetlerin gelip geçtiği, buluştuğu ve yerleştiği Şanlıurfa'da, her şey o kadar güzel test edilmiş, laboratuvarlardan geçirilmiş ki yemeğin en iyisi olmazsa sofraya konulmaz"

Yurthaber 27-09-21 13:15

Merakını gidermek için başladı, şimdi bırakamıyor! Tavuk yumurtalarını sanatla donatıyor

Bayburt'ta yaşayan öğretmen Zeynel Abidin Öztürk, internette gördüğü videolardan esinlenerek yumurta oyma sanatıyla ilgilenmeye başladı. Atölyesinde yumurtaları oyarak şekil veren, ünlü ressamların eserlerini yumurta üzerine uygulayan Öztürk, yalnızca merakını gidermek için başladığı bu işi şimdilerde hobi haline getirdi.

Haber 23-09-21 08:15

Göbeklitepe'deki dikili taşın kopyasının BM yerleşkesinde sergilenmesi Şanlıurfa'ya ilgiyi artıracak

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: - "İnanıyorum ki Şanlıurfa, BM'deki tanıtımın da katkısıyla yerli ve yabancı turist ağırlama noktasında tarihi bir rekor kıracak" - Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban: - "BM'ye giden her delegasyon, muhakkak orada Göbeklitepe'yi de görmüş olacak, tarihi ören yerine ilgi ve alaka da böylece artmış olacak" - Ziyaretçilerden Türker Yıldız: - "Bu eserimizin BM nezdinde de sunulması Türk halkı olarak bizi daha çok gururlandırıyor"

Yurthaber 15-09-21 12:45

Böyle düğün konvoyu görülmedi! 300 yıllık çanlar şaşkına çevirdi

Bursa’nın Keles ilçesine bağlı Dedeler köyünde bir sünnet konvoyundaki çanlarla süslü otomobil görenleri şaşkına çevirdi. Sünnet cemiyeti yapan Abidin Demir'in arkadaşları sünnet arabasını asırlık koyun zilleriyle süsleyip sürpriz yaptı.

Haber 07-09-21 10:50

Şanlıurfa'da kırmızı biber hasadı devam ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: - "İstatistiklere baktığımız zaman isotta yüzde 46'lık bir ihracat artışı var. Türkiye bu isotu çok sevdi öyle görünüyor ki dünya da bu Urfa İsotu'na hayran kalacak"

Yurthaber 28-08-21 12:28

Borsa İstanbul'da gong GEN İlaç için çaldı!

Gen İlaç hisseleri Borsa İstanbul'da bugün itibarıyla işlem göremeye başladı. Şirketin hisseleri ilk günden yüzde 10 prim kaydetti. Öte yandan Gen İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gülmüş yaptığı açıklamada halka açılma nedenlerinin borç kapatmak olmadığını açıkladı.

Finans 05-08-21 15:53