Gece Yarisi Haberleri

Tüm eski sevgililer oradaydı! Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Çağatay Ulusoy... Bomba sözler: 'Ona bayılıyorum'

Son dönemde özel hayatı ve rol aldığı yapımlardaki başarısı ile gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya tüm eski sevgilileri ile pişti oldu. Gece eğlenceye çıkan ünlü ismin olduğu mekanda Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy da vardı... Eski sevgililere 'Serenay Sarıkaya' sorulunca bomba yanıtlar gecikmedi.

Kulis 2024-05-21 08:49:14

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un dün gece stadyuma yöneticileriyle birlikte girmesiyle ilgili açıklama yaptı. Dursun Özbek, "Beraber stadyumdan ayrıldık. 2 saat sonra yolda haber aldım, geri döndüm. Ali Koç, 70-80 tane adamıyla, ki içlerinde 4'ü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir." dedi.

Spor 2024-05-20 15:50:19

SON DAKİKA | İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı... Enkaz alanı görüntülendi, cenazeleri böyle taşıdılar

Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan helikopter kazasında hayatını kaybetti. Düşen helikopter için arama kurtarma çalışmaları gece boyu devam etti, enkaza bugün sabah saatlerinde ulaşıldı. Enkaz alanında yaşam belirtisi olmadığı belirtildi. Enkaz alanından görüntüler servis edilirken; Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı da ortaya çıktı.

Haber 2024-05-20 10:57:26

Büyükçekmece'de gürültü kavgası! Satır ve bıçakla karşı tarafın üstüne gitti, gençler ise sandalyelerle saldırdı

Büyükçekmece’de gece saatlerinde sokakta gürültü yaptığı iddia edilen gençlerle bir adam arasında satırlı, bıçaklı, sandalyeli kavga çıktı. Kavga, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 2024-05-19 13:27:47

Edirne'de rehine operasyonu! 3 Pakistanlı 'ayda 180 bin lira kazanacaksın' diyerek bir Hindistanlıyı kaçırdı

Akılalmaz olayın adresi Edirne! Pakistan uyruklu 3 kişi ayda 180 bin lira kazanma vaadiyle bir Hindistanlıyı kaçırdı. Elleri ve ayakları bağlanan rehinenin Hindistan'daki ailesi görüntülü arandı. Ailenin yardım istemesi üzerine ekipler harekete geçerek gece yarısı operasyon düzenledi. 3 şüpheli yakalanırken rehine kurtarıldı. Hindistanlı rehine kurtarılınca polise sarılarak gözyaşı döktü.

Haber 19-05-24 10:27

Türkiye'yi kahreden Ata Emre Akman cinayetinde 'baba' şüphesi! Azmettirici o mu? 'Apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı' diyerek anlattı

Motokurye olarak çalışan ve sipariş bıraktıktan sonra E.Ö. tarafından 25 yerinden bıçaklanan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın ölümü Türkiye'yi kahretti. Cinayet anı görüntüleri herkesi dehşete düşürürken 'baba' şüphesi dikkat çekti. Anneler Günü’ne oğlunun morgdaki cesedini teşhis ederek giren acılı anne Zuhal Akman, katil E.Ö.’yü babasının azmettirdiğini iddia etti. "O gece apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı" diyen acılı anne, apartmanda oturan o kadını işaret etti.

Haber 17-05-24 07:59

Beşiktaş'taki yangın faciasında yeni gelişme! 13 kişi hakkında soruşturma izni verildi

Beşiktaş'taki gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti. Yangınla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdi.

Haber 16-05-24 15:25

Gece uyurken başına gelmeyen kalmadı! 10 dakikada 300 bin liralık oldu

Elazığ’da yaşayan Ali Akbaş, gece uyuduğu sırada hayatının şokunu yaşadı. Akbaş'ın telefonu hacklendi, 10 dakika içerisinde internet bankacılığı hesabından adına kredi çekildi, ek hesabı da boşaltıldı. Yaklaşık 300 bin lira dolandırılan Akbaş, soluğu karakolda aldı. Adına çekilen kredi ile ek limitindeki paranın aktarıldığı hesabın belli olduğunu belirten talihsiz adam, yetkililere seslenerek mağduriyetinin giderilmesini istedi. İşte detaylar...

Haber 16-05-24 10:33

Gece yarısı nasıl yazılır? Gece yarısı ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Gece yarısı sözcüğü anlam değişikliğine uğramayan iki ayrı ifadeyi içerirken zaman belirten bir birleşik kelime olarak kullanılır. Bu birleşik kelimenin yazılı metinlerde hatalı olarak kullanıldığı örneklere rastlanır. Ancak ilgili sözcüğün hangi kelimeleri içerdiği ve ne anlam ifade ettiği tam olarak öğrenildiği takdirde gece yarısı doğru yazılışı anlaşılacaktır. Dolayısıyla gece yarısı sözcüğünün TDK kapsamındaki tanımları ve kullanımı üzerine açıklama yapılmalıdır.

Egitim 15-05-24 22:45

Erdoğan'ı ziyaret eden Süleyman Soylu'dan 'komplo' çıkışı! Ankara'da Ayhan Bora Kaplan konuşulurken sürpriz görüşme

Organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde Ankara'da hareketli günler yaşanıyor. MHP lideri Devlet Bahçeli ile peş peşe görüşen, gece yarısı da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile bir araya geldiği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da ziyaret ettiği öne sürüldü. "Sürpriz" görüşmede geçtiği iddia edilen diyalog dikkat çekti.

Manşet 15-05-24 10:34

Yasak aşk kaçamağı kanlı bitti! Karısını evde başka bir erkekle yakalayan koca dehşet saçtı

Kırıkkale’de evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalanınca ortalık karıştı. Gece saatlerinde evine dönen H.Ç., karısı F.Ç.'yi evde İ.E. ile birlikte yakaladı. Öfkeli koca, kendisini aldatan karısını boru anahtarıyla, sevgilisini de bıçakla yaraladı. İ.E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. H.Ç. polis ekiplerince gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 15-05-24 08:59

Öğretmenler koro kurdu, muhteşem bir konser verdi

Tekirdağ’da öğretmenlerden oluşan koro Gençlik Haftası çerçevesinde verdiği konser, vatandaşlara keyifli bir gece yaşattı.

Yurthaber 15-05-24 08:11

Beştepe'de gece yarısı sürpriz zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Tunç ve MİT Başkanı Kalın ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç ile görüştü. Beştepe’de yapılan zirvenin Ayhan Bora Kaplan soruşturması ile ilgili olduğu öğrenilirken Erdoğan'ın bu toplantının ardından yaşanan süreçle ilgili bugün TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalar yapması bekleniyor. İşte gece yarısı yapılan zirve ile ilgili tüm detaylar…

Haber 15-05-24 07:41

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam yapıldı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 24 TL, Osmangazi Köprüsü 399 TL oldu! İşte yeni tarife

Otoyol ve köprü ücretlerine zam yapıldı. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri için otomobillerin geçiş ücreti 24 lira ve motosikletlerin ücretleri 10 lira oldu. Osmangazi Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş ücretleri de artırıldı. Yeni tarife gece yarısından itibaren uygulanmaya başladı.

Finans 14-05-24 23:07

Beyoğlu’nda siyahi kadınlara fuhuş operasyonu: Sokak ortasında böyle pazarlık yaptılar

Tarlabaşı Bulvarı’nda gece ve gündüz fuhuş pazarlığı yapan 6 siyahi kadın, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yurthaber 14-05-24 10:31

İzmir'in ünlü gece kulübüne baskın! Polisler de gözaltına alındı, yöntemleri deşifre oldu

İzmir'de polis gece kulübünü bastı, aralarında polislerin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Zirek kardeşler ve Alabaylar suç örgütüne yönelik operasyonda örgütün suç işleme yöntemi de deşifre oldu. Şüphelilerin gece kulüpleri üzerinden suç gelirlerini akladığı ortaya çıktı. Baskından görüntüler kameraya yansıdı.

Haber 13-05-24 14:09

Alina Boz, Aşkın Olayım şarkısını söylerken Galatasaray'a küfür mü etti? Görüntüler taraftarları çıldırttı... Hemen açıklama geldi

Eşi Umut Evirgen'le bir gece kulübünde görüntülenen oyuncu Alina Boz, Aşkın Olayım şarkısına eşlik ederken Galatasaray'a küfür ettiğine dair iddialarla gündeme geldi. Alina Boz'a taraftarlardan tepki yağarken oyuncu hemen açıklama yaptı.

Magazin 12-05-24 15:40

Yan Oda ekibi Şevval Sam'ı izlemeye gitti! Tarzı yine olay oldu

Yan Oda ekibi bir araya geldi ve keyifli bir gece geçirdi. Dizinin başrollerinden Şevval Sam sahneye çıktı. Güzel oyuncu ve şarkıcı tarzıyla yine yıllara meydan okudu.

Magazin 12-05-24 12:07

Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor'

Meteorolojinin uyardığı Afrika ve Suriye üzerinden gelen toz taşınımı dün akşamdan itibaren Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay'da etkili olmaya başladı. Toz bulutu sabah saatlerinden itibaren yoğunlaşarak bu kentleri tamamen kapladı. Toros dağları ile Akdeniz’in de tozdan görünmez duruma geldiği şehirde bazı vatandaşlar maske ile tedbir aldı. Toz bulutunun etkili olduğu Mersin'in Erdemli ilçesinde de gece kısa süreli yağan yağmur, araçların üzerinin çamur lekesiyle kaplanmasına neden oldu.

Haber 11-05-24 16:50

Türk pilotları kuzey ışıklarını böyle görüntüledi! Havada görsel şölen oluştu... Göre cep telefonuna sarıldı

Dün gece saatlerinde yaşanan güneş patlaması sonrasında ortaya çıkan kuzey ışıkları adeta görsel bir şölen oluşturdu. Türkiye'den Avrupa'ya sefer sırasında Türk pilotları kuzey ışıklarını böyle görüntüledi.

Trend 11-05-24 14:03

Sokakta tek başına yürüdüğü sırada sözlü tacize uğradı! O anları kameraya kaydetti... Eve gitsen iyi olacak

Avustralya'da yaşayan Hayley Mabbet isimli bir kadın sokakta tek başına yürürken yanına yaklaşan bir arabanın içindeki bir grup erkeğin sözlü tacizine uğradığı anları cep telefonuyla kaydederek paylaştı. Gece evine yürürken birkaç dakika bile kendini güvende hissedememesinin sinir bozucu olduğunu söyleyen Mabbet, "Bu gerçekten çok iğrençti. Çok korktum" ifadelerini kullandı.

Trend 10-05-24 11:42

Anneannesini gece kulübüne götürdü! O anlar TikTok'ta viral oldu: Kullanıcılar yorum yapmadan duramadı

TikTok'ta Eda Çelik kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın anneannesini gece kulübüne götürdüğü anları sosyal medyadan gösterince bir anda viral oldu. Tekerlekli sandalyedeki anneannenin gece kulübündeki şaşkın bakışları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Trend 10-05-24 08:00

SON DAKİKA: Yeni randevu sistemini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, hastane randevusunun bir gece önce onaylanmasını gerektiren Onaylı Randevu Sistemine, 13 Mayıs Pazartesi günü başlanacağını açıkladı. Hastanelerdeki yeni randevu sisteminde randevusu olan hasta önceki gün saat 20:00'ye kadar onay vermek durumunda kalacak.

Haber 09-05-24 13:41

Erzincan’ın 59 köyüne gece görüş ve yapay zeka destekli kamera sistemleri kuruldu

Erzincan Valiliği himayelerinde başlatılan “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında Erzincan İl Özel İdaresi tarafından 59 köye gece görüş ve yapay zeka destekli kamera sistemleri kuruldu.

Yurthaber 08-05-24 08:01

Bodrum’da Akdeniz foku gece kulübüne geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece kulüplerinin olduğu bölgeye avlanmaya gelen Akdeniz foku, vatandaşlarca görüntülendi.

Yurthaber 07-05-24 15:51

Ücretsiz maç linkine tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Gece uyuduğu sırada...

Adana’da ücretsiz futbol maçı izlemek için cep telefonuna gelen bağlantı linkine tıklayan inşaat ustası Yalçın Güven’in (51) banka hesabından uyuduğu saatlerde 250 bin lira kredi çekildi. Kredinin 138 bin lirası tanımadığı kişilere aktarılan Güven, dolandırıcıların yakalanması için yardım istedi. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 15:33

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı.

Magazin 07-05-24 14:33

Gece öksürüklerine dikkat! Uzmanı uyardı: Bu hastalığın habercisi olabilir! Her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açıyor

Astımın dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkileyen ve her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açtığı bilinen kronik bir hastalık olduğunu söyleyen İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, “Hastalık; tekrarlayan öksürük, nefes darlığı, göğüste baskı hissi, hırıltılı-hışıltılı solunum gibi yakınmalarla kendini gösterir. Bu yakınmaların tekrarlaması ve uzun sürmesi astımın habercisi olabilir. Gece veya sabaha karşı öksürük ve nefes darlığı ataklarında artma olur” dedi.

Kadin 07-05-24 12:20

Benzin ve motorin indiriminde rakam belli oldu! Bu gece değişiyor (7 Mayıs Salı güncel akaryakıt fiyatları)

Akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Peki 7 Mayıs 2024 Salı güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 07-05-24 09:46

3 bin lira için son günler, hemen SGK’ya koşun! Emekli bayram ikramiyesi alamayabilirsiniz: 31 Mayıs'ı geçiren seneyi bekleyecek

Emekli bayram ikramiyesi almak için milyonlar için geri sayım başladı. 16 milyon bayram ikramiyesini 10-14 Haziran haftasında cebine koyacak. Bunun yanında yeni emekli olacaklar da emekli ikramiyesi alabilecek. Ancak emekli ikramiyesi almak isteyen yeni emekli olacaklar için süre daralıyor. SGK’ya 31 Mayıs gece 24.00'e kadar emeklilik başvurusu yapanlar Kurban Bayramı öncesinde ikramiye almaya hak kazanacak. İşte detaylar…

Finans 07-05-24 09:11

Zamanın Bahçesi temasıyla Met Gala 2024... İşte kırmızı halıda dikkat çekenler: Kim Kardashian'ın kıvrımlarından Jennifer Lopez'ın iddialı seçimine...

Met Gala 2024 yine adından söz ettiren bir gece olarak tarihe geçti. Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Zendaya ve Kim Kardashian gibi isimler gecenin en çok konuşulanları arasında yer aldı. İşte Met Gala'nın 2024 teması ve kıyafetler...

Magazin 07-05-24 08:43

Eksi 6,8 derece! Türkiye’nin en soğuk ili orası oldu

Bolu, Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan meteorolojik parametrelerde bu gece eksi 6,8 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Haber 06-05-24 10:50

Son dakika: AKARYAKITA İNDİRİM geliyor! Benzin ve motorinde kararlar peş peşe geldi: Önce indirim sonra tek fiyat (6 Mayıs Pazartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatı)

Son dakika haberleri… Benzin ve motorin fiyatları EPDK kararı ile 15 Mayıs sonrasında tek tarife dönemine geçiyor. Ancak öncesinde araç sahiplerini sevindirecek bir başka gelişme daha yaşandı. Akatyakıt fiyatları yarın gece yarısından itibaren değişecek. Çifte indirim yolda. 6 Mayıs 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı, motorin litre fiyatı ve otogaz fiyatı kaç para? İşte detaylar…

Finans 06-05-24 08:36

Britney Spears ünlü otelde sinir krizi geçirdi! Oteli birbirine katıp iç çamaşırlarıyla sokağa çıktı

Son dönemde yaptığı danslarla ve paylaşımlarla sevenlerini endişelendiren şarkıcı Britney Spears ünlü otelde gece yarısı sinir krizi geçirdi. Ortalığı birbirine katan şarkıcının o halleri hayranlarını endişelendirdi.

Magazin 05-05-24 14:25

Esenler'de gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı!

İstanbul Esenler'de gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise olayın ardından kayıplara karıştı.

Haber 05-05-24 01:10

Bursa Uludağ'da mayıs ayında kar sürprizi!

Bursa Uludağ'da gece saatlerinde başlayan sağanak, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Metrekareye 14 kilogram düşen kar, oteller bölgesini beyaza bürüdü.

Haber 04-05-24 17:38

Son dakika: BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! Akaryakıtta Pazartesi gece yarısından sonra yeni tarife (4 Mayıs Cumartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Dün benzin fiyatı 28, motorin fiyatları 26 kuruş artmıştı, LPG’ye ise 1,64 TL indirim yapılmıştı. Bugün ise akaryakıt fiyatları için yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin ve mazot fiyatı Pazartesi gece yarısından itibaren değişecek. Peki 4 Mayıs 2024 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve motorin fiyatı…

Finans 04-05-24 14:04

Fatih'teki gasp dehşeti kamerada! Genç kadın kafa ve yumruk darbeleriyle neye uğradığını şaşırdı...

İstanbul Fatih'te gece sularında dehşet bir gasp vakası yaşandı. Bir kadın yolda yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan bir şahıs kadının çantasına sarıldı. Kadının direnişi üzerine kafa ve yumruk darbeleriyle karşılık veren şüpheli çantayı alarak kayıplara karıştı. Yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 04-05-24 13:42

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 04-05-24 11:34

EuroLeague'de olaylı gece! Fenerbahçe Beko-Monaco maçı sonrası ortalık karıştı, polis müdahale etti

THY Euroleague çeyrek final 4. maçında Fenerbahçe Beko sahasında Monaco'ya 65-62 kaybetti. Karşılaşmanın son bölümü oldukça gergin bir atmosferde geçerken, maçın bitimiyle Monaco'lu oyuncular tribünlerle tartışma yaşadı. Fenerbahçe Beko'lu oyuncular da bu tartışmaya dahil olurken, polis olaylara müdahale etti.

Spor 03-05-24 23:18

Kendini maneviyata adamıştı! Yaşar Alptekin Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere sert çıktı! 'Peygamber Efendimiz yaşasaydı...'

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin maneviyata yönelmiş ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. "Günde 5 vakit spor (Namaz kılıyorum), 12 ayda 1 ay diyet yapıyorum (Oruç tutuyorum). Gece hayatım (Teheccüd namazı) ve bir de sevgilim var (Allahım)' şeklinde yaptığı açıklamayla dikkat çeken Alptekin şimdi de kendisini "Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 03-05-24 11:58

Antalya'da huzurevinde vahşet! 65 yaşındaki adam katliama kalkıştı: 2 ölü 1 yaralı

Antalya'da Halil Akyüz Huzurevi'nde dün gece saatlerinde korkunç dakikalar yaşandı. 65 yaşındaki İzzettin Söğüt, husumetli olduğu Selçuk Goncegül (73), Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'e (74) bıçakla saldırdı. Goncegül ve Batır olay yerinde hayatını kaybederken Söğüt yangın merdivenlerinden kaçtı. İlerleyen saatlerde operasyon düzenleyen ekipler katili yakaladı.

Haber 03-05-24 10:05

Aksaray'da otobüs kazası! Araç taklalar atarak savruldu: Vali kazanın nedenini açıkladı: 2 ölü, 34 yaralı

Kilis'ten İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü gece saatlerinde Ankara-Niğde otoyolunda kaza geçirdi. Aksaray Valisi olay yerine giderek bilgi aldı. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu sürücü uyuduğu için kazanın meydana geldiğini duyurdu. 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada 6'sı ağır olmak üzere 34 yaralı bulunuyor.

Haber 03-05-24 06:57

Devrilen LNG yüklü çekicideki gaz, 13 saatlik çalışmayla tahliye edilebildi

Burdur-Antalya kara yolunda gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu LNG yüklü çekici şarampole devrildi.

Yurthaber 02-05-24 15:00

Efes Antik Kenti'nde yıldızlar altında tarih yolculuğu başladı

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Efes Antik Kenti, gece müzeciliği uygulaması kapsamında yenilenen ışıklandırmasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yurthaber 02-05-24 13:47

Depremden sonra kendine gelemedi! İskenderun yine göle döndü: Ev, iş yeri ve caddeler su altında kaldı

6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da her yağmur sonrası aynı manzara ortaya çıkıyor. İskenderun'da dün gece sağanak sonrası caddeler su altında kaldı. Üstelik bazı iş yeri ve evler de zarar gördü. Biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haber 02-05-24 10:09

Gizem Karaca'dan öpüşme sahnesi açıklaması! İyi öpüştük diyemiyorsun

‘1001 Gece’ dizisine dahil olan oyuncu Gizem Karaca dizilerdeki öpüşme sahnelerine dair konuştu. Yakınlaşma sahnelerinde yaşananları anlatan güzel oyuncu sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 30-04-24 11:58

Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı

Sarıyer’de gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil önce doğal gaz kutusuna çarptı, daha sonra park halindeki servis minibüsüne çarparak yan yattı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 30-04-24 08:11

Lewandowski, dün gece İspanya'da şov yaptı!

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 33. haftanın kapanış maçında Barcelona deplasmanda Valencia'yı 4-2 mağlup etti.

Spor 30-04-24 07:44