Necla Arat Haberleri

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, kupa finali öncesi tribünü terk etti!

Hasan Arat, protokolde kendine ayrılan yere Beşiktaş'a şike imasında bulunan Trabzon Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in olması nedeniyle protokolde oturmayı reddetti.

Spor 2024-05-23 20:58:42

Beşiktaş taraftarını çılgına çevirecek transfer! Siyah-Beyazlılar'ın istediği Angel Di Maria teklife yanıt verdi

Önümüzdeki sezon şampiyon bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat ve kurmayları harekete geçerken geçtiğimiz günlerde Angel Di Maria'yı gündemine almıştı. Siyah-Beyazlılar'ın kadrosuna katmak istediği yıldız isim teklife yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-12 16:32:24

Hasan Arat'tan canlı yayında teknik direktör açıklaması! Şenol Güneş, Sergen Yalçın ve Nuri Şahin...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, katıldığı bir TV programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Arat, çok merak edilen teknik direktör konusuna dair konuşurken, geçtiğimiz günlerde sarf ettiği sözlerle çok konuşulan Hamit Altıntop'a da sert çıktı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-09 23:35:18

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti mi? O sözlerden sonra dikkat çeken hamle

Komedyen Cem Yılmaz, kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açtığı Necla Karahalil ile görüntülenmişti. Aşk dolu mesajlar kısa sürdü ve iddialar gündeme gelmeye başladı. İddialara göre Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti.

Magazin 2024-05-09 12:07:29

Beşiktaş'ta Hasan Arat ve yönetimine 3 konuda tepki var!

Beşiktaş'ta aralık ayında göreve gelen Hasan Arat yönetimiyle ilgili flaş iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak isteyen siyah-beyazlıların muhalefetinden üç konuda itiraz var.

Spor 05-05-24 16:56

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan son dakika Nuri Şahin açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak Nuri Şahin iddialarına açıklık getirdi. Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon teknik direktörünün kim olacağı henüz netlik kazanmazken, Hasan Arat'ın Almanya'ya gidecek olması büyük merak uyandırmıştı.

Spor 30-04-24 10:39

Hem kalbini hem parasını kaptırdı! Evlilik vaadiyle 2 milyon liralık vurgun

Ankara'da yaşayan Necla Özmen, 2016 yılında spor salonuna yazıldı, orada bir gençle tanıştı. Ancak hikayenin sonu pek de mutlu bitmedi. Özmen hem kalbini hem de tüm birikimini o kişiye kaptırdı. Suçladığı genç, iddiaya göre ondan aldığı paralarla bir başkasıyla evlendi. Hüsrana uğrayan talihsiz kadın kandırıldığını düşünüyordu, canı bu kadar yanınca o da hakkını aramak için 50 yaşında hukuk fakültesi öğrencisi oldu.

Haber 21-04-24 10:30

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 17:20

Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi! Son maçı ve tazminatı belli oldu bile...

Beşiktaş'ta alınan peş peşe kötü sonuçların ardından başkan Hasan Arat dün tesislere giderek sert bir konuşma yaptı. Hem oyuncularla hem de Fernando Santos ile görüşen Hasan Arat'ın bir hayli sinirli olduğu gözlendi. Santos'a ültimatom veren Arat, Ankaragücü ile oynanacak Türkiye Kupası maçında alınacak herhangi bir kötü sonucun ardından yolların ayrılacağını kendisine bildirdi.

Spor 06-04-24 07:40

Muğla'da kamyonet ile otomobil çarpıştı! 2 sağlık çalışanı hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilde, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanları Cuma Arat ile Havva Kaplan, yaşamını yitirdi, kamyonetteki 3 kişi yaralandı.

Haber 06-04-24 01:05

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan yabancı hakem açıklaması! 'Tepkisiz kalamayız' dedi ve...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, düzenlenen iftar programının ardından gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arat, son dönemde yaşanan olaylara değinirken yabancı hakem konusunda da 'sıcak bakılmalı' ifadelerini kullandı.

Spor 01-04-24 21:56

Aşkları belgelenmişti... Cem Yılmaz ve Necla Karahalil'den mutfakta özel anlar! Gülümseyin...

Yepyeni bir aşk haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil'in memleketine gitti. Çift beraber yemek yaptı. Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 22-03-24 10:32

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı Necla Karahalil o soruya kayıtsız kalmadı! 'Eniştenizle...' diyerek yanıtladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımları, gösterilerinin fiyatları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz'ın kısa bir süre önce Necla Karahalil ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Necla Karahalil takipçilerinden gelen 'Cem Yılmaz' sorusuna kayıtsız kalamadı. 'Eniştenizle...' diyerek yanıtladı..

Magazin 16-03-24 12:01

Göksel'den Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın iddialarına yanıt! ''Buhar olan kısmı ben de merak etmekteyim...''

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, stadyumda yapılması planlanan fakat gerçekleşmeyen konser için Göksel hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sanatçı Göksel, kendisi hakkında söylenen bu sözlere cevap verdi.

Spor 09-03-24 20:32

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'tan Galatasaray açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma yönelik, “Türkiye’de hangi salıncağa kimlerin bindiğini herkes çok iyi bilir” dedi.

Spor 09-03-24 16:58

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil'den 'Gönderme yaptı yorumuna bomba yanıt!

Cem Yılmaz'ın gizemli yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Yılmaz'ın gönlünü Necla Karahalil'e kaptırdığı öğrenildi. Karahalil, sosyal medya hesabından 8 Mart Kadınlar Günü'yle ilgili hazırladığı özel bir video paylaştı. Karahalil'in videoda kullandığı sözlerin Erşan Kuneri dizisine gönderme olduğu söylendi.

Magazin 08-03-24 16:51

Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, PFDK'ye sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Arat'ın da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Spor 05-03-24 22:56

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı yaşıyla dikkat çekti! Necla Karahalil 37 yaşındaymış...

Komedyen Cem Yılmaz'ın paylaşımındaki gizemli topuklu ayakkabının sahibinin yeni sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı. Cem Yılmaz iddialara göre 37 yaşındaki Necla Karahalil ile birlikte. Yaş farkı magazin programlarının da gündeminde.

Magazin 04-03-24 12:17

Galatasaray'ın paylaşımı protokol tribünün karıştırdı! Beşiktaş başkanıyla sarı-kırmızılı yöneticiler tartışma yaşadı! ''Bedelini çok ağır ödersiniz''

Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılıların yaptığı paylaşım Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın sabrını taşırdı. Paylaşımı gören Hasan Arat, sarı kırmızılı yöneticilere bağırarak tartışma yaşadı.

Spor 03-03-24 21:51

Kastamonu'daki trafik kazasında kızından sonra anne de tedavi gördüğü hastanede öldü

Kastamonu'nun Cide ilçesinde otomobille çarpışan elektrikli motosiklette bulunan Necla Şimşek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 15-02-24 15:25

Yeşilçam'ın en güzeli anketi gündemde! Necla Nazır'ın kızı paylaştı... İşte Necla Nazır'ın son hali

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, "Yeşilçam'ın en güzeli anketi" gündeme gelince hemen annesinin gençlik fotoğraflarını paylaştı. Gözlerden uzak yaşayan Necla Nazır'ın son hali merak edildi.

Magazin 06-02-24 14:16

Hiç beklemediğiniz bir yerden gelebilir... Bilgisayar başında uzun süre çalışanlar dikkat! En çok uykuda oluyor 'Mutlaka gidin, kalıcı olabilir'

Diş sıkma şikayeti yaşıyor olabilir ya da pek çok kişiden bunu yaşadığını duymuş olabilirsiniz. Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İpek Necla Güldiken, Türkiye'de diş sıkma görülme oranının ortalama yüzde 70-80 olduğunu belirtti. Güldiken "Günümüzde bu şikâyetlerle bize başvuran hasta sayısı oldukça arttı. Bunun olası sebepleri modern yaşamın getirdiği ağır çalışma koşulları, postür kaybına neden olan bilgisayar başında uzun süreli çalışma, yorgunluk ve psikolojik stres” dedi.

Kadin 11-01-24 10:51

Fernando Santos'un imza töreninde gergin anlar! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile gazeteci arasında atışma çıktı

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos ile sözleşme imzaladı. İmza aşamasında siyah-beyazlıların başkanı Hasan Arat ile bir gazeteci arasında gerginlik yaşandı.

Spor 09-01-24 13:00

Suudi Arabistan’da bir skandal daha! Fox TV ekibine canlı yayında müdahale ettiler: “Bizi polis aracına götürüyorlar”

Suudi Arabistan’da yaşanan krizin yankıları sürerken Türk medyası ülkeden zor dakikalar yaşadı. Suudi yetkililer, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmemesi üzerine sahaya çıkmama kararı aldığı Süper Kupa maçını takip etmek için Riyad'a giden Fox TV ekibine müdahalede bulundu. Muhabir Elvan Arat, "Çok büyük güçlük çıkarıyorlar. Bizi gözaltına almaya çalıştılar" dedi.

Spor 30-12-23 08:43

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla yine gündemde! Kocasını sildi

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Evliliğiyle gündeme gelen Tayfur kısa süre önce de hamile olduğunu açıkladı. Tuğçe Tayfur şimdi de eşini silince gündem oldu.

Magazin 24-12-23 15:29

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Yeni hoca kim olacak? Beşiktaş yönetimi son kararını verdi...

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor karşısında alınan şok mağlubiyetin ardından bu kararı verdi. Başkan Hasan Arat ve yönetimi, Alanyaspor maçının ardından acil olarak toplanarak Rıza Çalımbay'ın görevine son verdi. Ligde 16. haftada 3. kez teknik direktör değiştiren Beşiktaş, tarihinde ilk kez böyle bir duruma düşmüş oldu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kimin olacağı ise netleşti. İşte o isimler...

Spor 22-12-23 04:54

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Alanyaspor karşısında alınan ağır mağlubiyet sonunu getirdi! Yeni hoca kim olacak? İşte Beşiktaş yönetiminin son kararı...

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor karşısında alınan şok mağlubiyetin ardından bu kararı verdi. Başkan Hasan Arat ve yönetimi, Alanyaspor maçının ardından acil olarak toplanarak Rıza Çalımbay'ın görevine son verdi. Ligde 16. haftada 3. kez teknik direktör değiştiren Beşiktaş, tarihinde ilk kez böyle bir duruma düşmüş oldu.

Spor 22-12-23 00:57

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den TFF'ye tarihi başvuru! 2010-2011 Süper Kupa Finali için iki kulüpten ortak karar...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç görüştü ve aldıkları kararı açıkladılar. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bugün çıkan en önemli sonuçlardan biri de 2011 Süper Kupa finalini birlikte oynamak için müracaat edeceğimiz oldu." ifadelerini kullandı.

Spor 18-12-23 16:57

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den TFF'ye tarihi başvuru! İki kulüpten ortak karar...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç görüştü ve aldıkları kararı açıkladılar. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bugün çıkan en önemli sonuçlardan biri de 2011 Süper Kupa finalini birlikte oynamak için müracaat edelim dedik." ifadelerini kullandı.

Spor 18-12-23 16:47

Hasan Arat, Weghorst transferini veto etti haberleri sonrası Beşiktaş'tan açıklama!

Beşiktaş'tan beklenmedik bir şekilde ayrılan Wout Weghorst için Siyah-Beyazlılar'a döneceği söylentileri sonrası yeni başkan Hasan Arat'ın bu ismi kesinlikle istemediği iddia edilmişti. Basında çıkan bu haberler sonrası Beşiktaş'tan konuyla ilgili bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 14-12-23 15:47

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda başkanı Hasan Arat Weghorst transferini şiddetle reddetti!

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken transfer çalışmalarını hızlandıran Siyah-Beyazlılar'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst menajerler aracılığıyla Siyah-Beyazlılar'a önerilirken bu teklif Başkan Hasan Arat'tan veto yedi. İşte detaylar...

Spor 14-12-23 10:57

Beşiktaş'ta sürpriz Aboubakar kararı! Devre arasında yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta son dönemde gösterdiği performansla eleştirilerin odağında bulunan Aboubakar için siyah-beyazlı yönetim harekete geçti. Başkan Hasan Arat ve kurmaylarının toplantı yaptığı ve yıldız oyuncunun son durumunu masaya yatırdığı öğrenildi.

Spor 11-12-23 09:31

Türkiye günlerce bu cinayeti konuşmuştu! Mahkeme son noktayı koydu...Sen aslansın yaparsın

Türkiye, 2018 yılının eylül ayında işlenen Necla-Metin Büyükşen cinayetini günlerce konuşmuştu. Televizyon programlarına konu olan dehşetle ilgili ortaya çıkan detaylar herkesin kanını dondurmuştu. Cinayeti azmettiren ve işleyen hakkında 2 kere müebbet hapis cezası verilmişti. Son yaşanan gelişmede ise Konya Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi hapis cezalarını onadı.

Haber 05-12-23 19:29

Beşiktaş'ta girdiği 3. seçimden de mağlubiyetle ayrıldı! Serdal Adalı kaybedince, transfer yattı... İşte Adalı'nın anlaştığı yıldız

Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın Başkan seçilmesinden sonra diğer aday Serdal Adalı'nın seçilmesi durumunda takıma getireceği yıldız isim belli oldu. Buna göre Serdal Adalı, Hasan Arat karşısında kazansaydı, Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'yü kadroya katacaktı. İşte detaylar...

Spor 04-12-23 11:49

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'ın rakibi Serdal Adalı'nın ilginç seçim karnesi! Girdiği üç seçimi de kaybetti

Beşiktaş yeni başkanını seçti. Hasan Arat ile Serdal Adalı'nın girdiği başkanlık seçiminde oyların çoğunluğunu alan Arat, Siyah-Beyazlılar'ın 35. Başkanı oldu. Serdal Adalı ise girdiği üçüncü seçimden de mağlubiyetle ayrıldı. İşte Arat'ın seçim karnesi...

Spor 04-12-23 07:40

Beşiktaş 35. Başkanı Hasan Arat'ın ilk sözleri! Bu gece bitmedi

Serdal Adalı karşısında oyların çoğunluğunu alarak Beşiktaş'ın 35. Başkanı olan Hasan Arat ilk açıklamasında "Beşiktaş'ın yolu ve şansı açık olsun" derken, "Bu gece bitmedi" ifadelerini kullandı. İşte Hasan Arat'ın ilk sözleri.

Spor 03-12-23 22:35

Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurulda oy sayımı tamamlandı! Beşiktaş'ın 35. Başkanı Hasan Arat oldu

Beşiktaş’ta yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Siyah-Beyazlı kulüp Ahmet Nur Çebi'nin ardından yeni başkanını seçti. Gerçekleştirilen oy sayımının ardından Hasan Arat, Serdal Adalı karşısında oyların çoğunluğunu almayı başarırken Beşiktaş'ın 35. Başkanı oldu. İşte detaylar...

Spor 03-12-23 21:56

Beşiktaş'ta seçim öncesi dostluk rüzgarı! Serdal Adalı ve Hasan Arat bir araya gelerek, kucaklaştı

Beşiktaş Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu’nda başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat bir araya gelerek, kucaklaştı.

Spor 02-12-23 13:15

Hasan Arat, atılan mesajı canlı yayında gösterdi ve ağır konuştu! Siz kimsiniz ya?

Beşiktaş camiası, 3 Aralık'ta yapılacak olan seçimi bekliyor. Gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adaylıklarını açıklayan isimlerden Hasan Arat, katıldığı canlı yayında projelerinden bahsetti. Arat ayrıca WhatsApp aracılığıyla Sicil Kurulu'ndan atılan mesajı da canlı yayında gösterdi ve ağır ifadeler kullanduı. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 21:46

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Galatasaray'ın borcuyla alakalı gerçeği açıkladı: 1-2 seneye bitirir!

Beşiktaş Kulübü, 3 Aralık'ta yeni başkanını seçecek. Siyah - beyazlı camiada yapılacak seçim öncesi Hasan Arat ve Serdal Adalı, adaylıklarını açıklamıştı. Çalışmalarını sürdüren iki isimden biri olan Serdal Adalı, canlı yayınlarla projelerini açıklamala devam ediyor. Adalı, son olarak A Spor'da yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 30-11-23 18:47

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, yönetim listesinde Onur Göçmez'in de yer alacağını açıkladı!

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurulda göreve gelmesi durumunda yönetim kurulunda yer alacak isimleri divan kuruluna teslim etti. Hasan Arat ayrıca, Listesinde Arkas Holding Lojistik Grubu Başkanı Onur Göçmez'in de yer alacağını açıkladı.

Spor 30-11-23 14:36

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat'tan Yılmaz Erdoğan açıklaması!

Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek seçim öncesi adaylığını açıklayan isimlerden Hasan Arat katıldığı bir televizyon programında merak edilenleri yanıtladı. İşte detaylar...

Spor 28-11-23 23:56

Hasan Arat; Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın Beşiktaş'taki görevlerini açıkladı! Seçilirse kadro belli...

Beşiktaş'ın başkan adaylarından Hasan Arat düzenlendiği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların efsanelerinden Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar da Hasan Arat'ın seçilmesi halinde Beşiktaş'ta görev alacak.

Spor 28-11-23 13:04

Beşiktaş'ta başkan adaylarından Hasan Arat sosyal medya hesabından paylaştı! PSG ile prensip anlaşmasına vardık

Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığını açıklayan isimlerden Hasan Arat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile futbolcu transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 21-11-23 20:50

Beşiktaş'ın başkan adayı Hasan Arat'tan görülmemiş vaat! PSG ile masaya oturacağını söyledi

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi başkan adayı Hasan Arat, Bursa'ya geldi. Burada taraftarlarla buluşan Arat, olağanüstü kongreyi kazanırsa 1,5 yıl sonra tekrar aday olacağını belirterek "Ben '4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirecek' dedim. Tam anlayamamışlar. 1,5 artı 3 yıl yani. Bu dönem olağanüstü kongre dönemi 1,5 yıl. Bir sonraki dönem de 3 yıl. 4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir. Bundan emin olabilirsiniz" dedi.

Spor 21-11-23 08:33

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, taraftarlara Anderson Talisca müjdesini verdi!

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, Anderson Talisca da dahil herkesle görüşeceklerini bildirdi.

Spor 18-11-23 13:16

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat: 3 Aralık’tan sonra hiç kimse Beşiktaş Başkanı'na parmak sallayamayacak”

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulun önemine değinerek, “Bu yol Beşiktaşların yolu, Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar yönetecek. 3 Aralık’tan sonra hiç kimse Beşiktaş Başkanı'na parmak sallayamayacak. Bu seçim, Beşiktaş’ın köprüden önce son çıkışıdır” dedi. Arat, "Beşiktaş’ı Türkiye ve dünyanın en kurumsal kulüplerinde biri yapmaya söz verdik" ifadelerini kullandı.

Spor 17-11-23 21:31

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat'tan Rıza Çalımbay açıklaması! Eğer seçilirse yollar ayrılacak mı?

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübü plazalardan dizayn eden bir yapının olduğunu belirterek, bunların Beşiktaş'tan elini çekmesi gerektiğini söyledi.

Spor 15-11-23 14:06

Hasan Arat ve Emre Kocadağ'ın tek adayı Sergen Yalçın! Tecrübeli çalıştırıcıya haber gönderildi

Beşiktaş'ta gündem başkanlık seçimi. Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası teknik direktörlük koltuğu geçici olarak Burak Yılmaz'a emanet edilmişti. Yeni seçilecek başkanın teknik direktör tercihinin ne olacağı büyük merak konusu olurken ortaya flaş bir iddia atıldı.

Spor 02-11-23 12:33