Yeni Sigara Fiyatlari 2022 Haberleri

'Uykuda öldü' denilen İclal'i babası boğarak öldürmüştü! 'Cinsel organında hasar...' Ağlaya ağlaya anlattı, duruşmaya ara verildi 'Gecede 4 bin TL kazanıyorum'

Diyarbakır'da 2022 yılında evindeki yatakta uyur vaziyette ölü bulunduktan sonra otopsi sonucu boğazında tırnak izleri bulunan ve babası tarafından boğularak öldürüldüğü tespit edilen İclal Şimşek cinayetiyle alakalı davada yeni gelişme yaşandı. Mahkeme sanık babaya haksız tahrik indirimi uygularken duruşmada her şeyi anlatan baba ağlayınca mahkeme 15 dakika ara vermek zorunda kaldı. Babanın ve annenin anlattıkları ise kan dondurdu.

Haber 2024-05-15 13:31:38

Banyoda düştüğü söylenmişti! 'Şaibeli ölüm' dendi! Yeşim Erçetin dayanamadı açıkladı! 'Evin salonunda...

Yeşim Erçetin, 2022 yılında Fevzi Kardeseci ile Miami'de nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, boşanma arifesinde olduğu eşinin ani ölüm haberini sosyal medyada duyurmuştu. Erçetin, eşinin ölümünün şaibeli olmadığını düşmeye bağlı, kafasını çarptığı, ve bu yüzden öldüğünü belirtmişti. Ünlü isim konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Erçetin, eşinin intihar ettiğini ifade etti.

Magazin 2024-05-08 10:43:07

Sigara zammı geri çekildi! Rakipleri düşük zam yapınca sigaraya indirim geldi… Bir kez daha değişti

En pahalı sigara son zamlar sonrası 72 lirayı görmüştü. Ancak sigara fiyatları için yeni bir gelişme yaşandı. Rakipleri daha az zam yapınca JTI grubu, sigara fiyatlarında yaptığı zamdan indirime gitme kararı aldı. Sigara fiyatları dünden itibaren 1 lira daha ucuz oldu.

Finans 2024-04-06 11:21:12

Çocuk koğuşunda cinsel istismar! İğrenç olayda skandal detay: Muayene yapılmamış

Kocaeli'de, 2022 yılında cezaevindeki çocuk koğuşunda tutuklu bulunan S.T. (19) ile M.D. (18), aynı koğuşta kaldıkları 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradı. Yargılama sonucunda 4 sanığa 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezaları verildi. Olayla ilgili 5 infaz koruma memuru hakkında başlatılan soruşturma da tamamlandı. 5 gardiyan hakkında 'Görevi kötüye kullanmak' suçundan ayrı ayrı 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede yeni detaylar da ortaya çıktı.

Haber 2024-02-11 11:59:19

Diğer Haber Etiketleri

Diyarbakır cinayet fevzi kardeseci Manken söyledi yeşim erçetin sigara cinsel istismar cezaevi Kocaeli İstanbul Havalimanı tüik son dakika nüfus türkiye nüfusu sosyal medya survivor Yunus Emre Özden dsö kızamık Maya Jama aşk adası Fransa Başbakan Zam haber alkol Sigara zammı bahçe maçı bahçe maçı saat kaçta da, fenerbahçe galatasara galatasaray hakemi maçı maçın fenerbahçe süper kupa süper kupa finali Tütün Milli Piyango milli piyango online yılbaşı bileti bitcoin kasko Gupse Ozay lohusa YouTuber mrbeast Amerika silah Fast food dolar Kur Korumalı Mevduat İngiltere hayat türkiye ortalama yaşam süresi benzin motorin Akaryakıt aöl kayıt aöl kayıt yenileme aöl yeni kayıt meb açık öğretim lisesi kayıt evlilik sevgilisi Fırat Tanış akaryakıt fiyatları Benzin fiyatları Motorin fiyatları benzin indirim güncel benzin fiyatları Öykü Serter yaşında kısmetse olur Ebru Şancı burs çay fiyatları Çaykur Kim Kardashian fındık fiyatları güncel fındık fiyatları Adana sıcaklık hava durumu ak atan burak elma dakika haberleri galatasarayda kulübün n dakika haberleri Marsilya son dakika haberleri haberler transfer Bartuğ Elmaz karakteri Oyuncu Alemin Kıralı dizisi Yağmur Ün akciğerler sigara bağımlılığı ciğerlere ne iyi gelir ciğer sağlıklı zencefil soğan zerdeçal akciğeri temizleyen besinler akciğeri temizleyen bitkiler İslam Memiş islam memiş son dakika altın fiyatları altın fiyatları son dakika gram altın çeyrek altın sigara fiyatları sigaraya zam sigaraya zam sigara fiyatları Merkez Bankası ele Güzide Mertcan masterchef türkiye TV8 gelir idaresi başkanlığı ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy yıldız çağrı atiksoy eşi Berk Oktay kuruluş osman Malhun Hatun başakşehi spor to spor tot spor toto türkiye kupası final ziraat türkiye kupası finali Ali Koç Sergen Yalçın İsmail Kartal Aykut Kocaman 10 aday biler devam edecek iyet son şampiyon ürri̇yet verildi Love Island

İstanbul Havalimanı'na yeni sistem: 3 uçak aynı anda inip kalkabilecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nda mevcut kaynakların etkin şekilde kullanılabilmesi amacıyla "Eş Zamanlı Bağımsız Üçlü Paralel Pist Operasyonları" uygulaması için 2022'den beri çalıştıklarını belirterek, "Uygulamayla havalimanına 3 uçağın aynı anda bağımsız üçlü iniş ve kalkış yapabilmesi sağlanacak" dedi.

Finans 10-02-24 12:49

SON DAKİKA | TÜİK rakamı açıkladı! İşte yeni Türkiye nüfusu

Son dakika haberi: TÜİK, yeni Türkiye nüfusu verilerini açıkladı. Türkiye'nin nüfusu, geçen yıl 2022'ye göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377'ye ulaştı. 2022'de binde 7,1 olan yıllık nüfus artış hızı, 2023'te binde 1,1'e geriledi. Türkiye'de ikamet eden yabancı nüfus bir önceki yıla göre 253 bin 293 kişi azalarak 1 milyon 570 bin 543 oldu. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 10:20

Survivor'da cinsellik ve sigara detayı... O ismin anlattıkları yeniden gündem oldu! Acun abi yokken...''

Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Survivor'ın her bölümü sosyal medyada gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde çektiği el hareketiyle herkesi şaşırtan Yunus Emre Özden'in Dominik'e gitmeden önce yaptığı itiraflar yeniden gündem oldu. Survivor'ın iddialı ismi Yunus Emre'nin anlattıkları arasında cinsellik ve sigara detayı dikkat çekti.

Magazin 01-02-24 11:28

DSÖ'den yeni salgın uyarısı! Vakalar önceki yıla göre 30 kat arttı: 'Acil önlem alınmalı'

Dünya Sağlık Örgütü'nden dikkat çeken bir açıklama geldi. Kızamık vakalarının 2023’te önceki yıla göre 30 kat arttığına dikkat çeken DSÖ, acil önlem alınması gerektiğini duyurdu. Her yaş grubunu etkilediği belirten kızamık ile ilgili olarak 5 kişinin hayatını kaybettiğine dikkat çekildi. Avrupa Bölgesi'nde 2022’de 941 olan vaka sayısı, 2023’te 30 binin üstüne çıktığı aktarıldı.

Haber 23-01-24 18:17

Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama yarışmacıların önüne geçti! Her an göğüsleri fırlayacak gibi

2022'de Love Island'ın yeni sunucusu olarak duyurulan Maya Jama sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sıkça gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü sunucu son olarak yarışmadaki tarzıyla gündem oldu. Programa göğüs dekoltesiyle damga vuran Maya Jama'nın cesur seçimine yorum yağdı.

Magazin 16-01-24 15:24

Fransa'ya yeni başbakan! Ülkenin en genç ve ilk eşcinsel başbakanı... Gabriel Attal, ülke tarihe geçti

Fransız basını ülkenin yeni başbakanının 34 yaşındaki Gabriel Attal olduğunu duyurdu. Mayıs 2022’den bu yana görev yapan 62 yaşındaki Fransa Başbakanı Elisabeth Borne dün istifa etmişti. Fransız basını, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un 34 yaşındaki Eğitim Bakanı Gabriel Attal’ı yeni başbakan olarak atadığını duyurdu. Gabriel Attal, ülke tarihinin en genç ve ilk eşcinsel başbakanı oldu.

Haber 09-01-24 14:57

Sigara zammı sonrası alkole de zam geldi! İşte yeni fiyatlar...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte zam haberleri art arda gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde artan sigara fiyatları sonrasında bir zam haberi daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna paket başına zam yapıldığını dün duyurmuştu. Dündar bu kez de alkole gelen zammı paylaştı.

Haber 05-01-24 18:20

SİGARAYA YENİ ZAM | Artık 70 TL'ye satılıyor... 2024 sigara fiyatları değişti, yeni yıl hızlı başladı

Sigaraya yeni zam geldi. 2024'ün başlamasıyla sigara fiyatlarında yaşanan art arda artışlara bir yenisi daha eklendi. 4 Ocak 2024 itibariyle bir sigara grubuna daha zam geldi. Tiryakiler "2024'te en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?" sorusuna yanıt ararken, son gelen zamla birlikte artık 70 TL'ye satılan sigara da var.

Finans 04-01-24 08:45

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI İPTAL! Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç ertelenecek mi? Kriz büyüyor!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak merak ediliyor. Süper Kupa finalinde, 2022-2023 sezonu şampiyonu sarı-kırmızılı takım ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu sarı lacivertli ekip ile kozlarını paylaşacaktı. Suudi Arabistan'ın Atatürk ve Türk bayrağına izin vermemesi nedeniyle maç iptal edildi. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Maçın yeni tarihi ne?

Spor 29-12-23 21:56

Sigara ve tütün ürünleri için ÖTV düzenlemesi... Karar Resmi Gazete'den duyuruldu: Uygulanmayacak!

Tütün ürünlerinde 'ÖTV' düzenlemesi Resmi Gazete'de Yayımlandı. Sigara ve bazı tütün mamullerinden alınan özel tüketim vergisi (ÖTV) oranları düşürülürken ve asgari maktu ÖTV tutarları artırıldı. Ancak yeni oran ve tutarlar 2024 yılı Ocak-Haziran dönemi için uygulanmayacak.

Finans 28-12-23 08:28

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2024: Milli Piyango yılbaşı tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları ne kadar? Büyük ikramiye 400 milyon TL

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları 2024 listesi, yeni yıla zengin olarak girmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 31 Aralık 2023 tarihinde canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş için tam, yarım veya çeyrek bilet almayı düşünen konuya ilişkin yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Büyük ikramiye 400 milyon TL olarak açıklandı. Peki, Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Milli piyango tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları kaç TL?

Finans 22-12-23 13:25

Sigara ve alkole zam mı geliyor? ÖTV muhasebesi en ucuz sigara fiyatlarını değiştirecek: Zararına 51,5, maliyet eklenirse 65 TL!

Sigara fiyatları ve alkol fiyatları için yeni yıldan itibaren yeni bir ÖTV artışı gerçekleşecek. 6 aylık ÜFE artışı kadar artacak ÖTV oranları sonrası en ucuz sigara fiyatının üretici hiçbir maliyeti yansıtmadan satış yapması halinde bile 51,5 liraya satılması öngörülüyor. Ancak maliyet artışı eklendiğinde ise en ucuz sigara 60-65 TL bandına yükselebilir.

Finans 18-12-23 13:57

YILBAŞI BİLETİ FİYATLARI 2024! Çeyrek, yarım, tam yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango büyük ikramiye miktarı!

Milli Piyango bileti fiyatları yılbaşı yaklaşırken merak konusu oldu. Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar Milli Piyango biletleri satın almaya başladılar. 31 Aralık günü gerçekleşecek yeni yıl özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye tam tamına 400 milyon TL olarak açıklandı. Milli Piyango 2024 yılbaşı bilet fiyatları belli oldu. Peki, Çeyrek, yarım, tam yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango büyük ikramiye miktarı...

Finans 16-12-23 15:57

Bitcoin temel ve trend analizi: Yeni bir vurgun mu?

Öncelikle 2022 ayı piyasasını, manipülasyonu ve çöküşü değerlendirmek gerek. 2022, kripto para piyasaları için oldukça hareketli bir yıl olarak kayda geçti. Ancak bu hareketlilik sadece yükselişlerle sınırlı kalmadı, aynı zamanda birçok olumsuz gelişmeye de sahne oldu. İşte 2022'de yaşanan gelişmelerin özeti...

Finans 10-11-23 13:16

Sigaraya bir zam daha geldi! Yeni fiyatlar belli oldu

Geçen ay da artan sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaralara paket başına 5 TL zam yapıldığını duyurdu.

Finans 03-11-23 20:49

Araba fiyatları düştü! Kasko ücretlerine yeni ayar geldi: Piyasaya geri döndüler

Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan düşüşler diğer piyasaları da etkiliyor. Peki araç fiyatlarında yaşanan düşüş kasko fiyatlarına nasıl yansıdı? Yüzde 250’ye varan kasko priminde yaşanan artışların ardından uzmanlar araba fiyatlarının geri çekilmesiyle hızlı düşüşler yaşandığını dile getirdi. 2021 yılında 5-6 bin TL’den 2022’de bir anda 15-20 bin TL’ye çıkan kasko bedellerinin şu anda 10-12 bin TL seviyelerine gerilediği ifade edildi.

Finans 02-11-23 09:54

Hamileliğin ardından Gupse Özay setlere hızlı döndü! Gupse Özay'ın Lohusa filminin setinden ilk kareler geldi

'Deliha' film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020 yılının Temmuz ayında evlenmiş ve ikili kızları Jan Asya'yı 9 Eylül 2022'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Kızının doğumuyla setlere ara veren Gupse Özay setlere kendisinin senaryosunu yazdığı "Lohusa" filmiyle dönmeye hazırlanıyor. Özay'ın yeni filminden ilk kareler paylaşıldı.

Trend 13-10-23 15:07

Yıllık kazancı dudak uçuklattı! Diğerlerinin iki katından daha fazla...

YouTuber MrBeast (Jimmy Donaldson) adeta paraya para demiyor. Yeni bir Forbes raporuna göre, ünlü YouTuber geçtiğimiz yıl "tahminen" 82 milyon dolar kazandı. Bunun, diğer tüm dijital içerik üreticilerinin kazancının iki katından fazla olduğu söyleniyor. Peki Forbes'a göre 2022'de en çok kazanan diğer içerik üreticileri kimler?

Haber 27-09-23 12:01

Kızarmış patates kavgasında silahına saldırıldı! Müşteriye arabaya servis penceresinden ateş ederken yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nde 2022 yılında bir fast food zincirinin arabaya servis alanında personel ve müşteri arasında yaşanan kavgada çalışan silahına sarılarak servis penceresinden ateş etmeye başladı. Devam eden soruşturma kapsamında yeni görüntüler yayınlandı. Yeni yayınlanan görüntülerde arabaya servis çalışanının aralarında 6 yaşındaki bir kız çocuğu ve hamile annesinin de bulunduğu üç kişilik bir aileye patates kızartması yüzünden çıkan tartışmanın ardından ateş ettiği anı gösteriyor.

Trend 27-09-23 11:12

Dolar/TL’den yeni rekor! Kur Korumalı Mevduat’ta düşük faizin önü açılmıştı: ‘Net rezervler üzerinde bir başka yük’ diyerek duyurdular

Dolar endeksi Kasım 2022’den bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Yurt içinde ise dolar/TL kuru bankalararası piyasada 27,64’ün üzerini test ederken rekor seviyeye yükseldi. Kur üzerinde içeride KKM'den çıkış sonrası senaryoları öne çıkarken, S&P’den dikkat çeken bir değerlendirme geldi. S&P, KKM’nin Merkez Bankası rezervleri üzerinde baskı oluşturduğunu belirtti.

Finans 27-09-23 09:45

Türk DJ'in gizemli ölümü! Ardındaki sır perdesi aralandı... Ormanlık alanda bulunmuştu, restoranın önünden kaçırıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın ünlü DJ'lerinden biri olana 43 yaşındaki Koray Alpergin'in cansız bedeni 2022 yılında ormanlık bir alanda bulunmuştu. Türk DJ Alpergin'in gizemli ölümüne dair soruşturma devam ederken olaya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Ünlü isimlerle arkadaş olan Türk DJ'in sevgilisiyle yemek yediği restoranın önünden kaçırıldığı ve işkence yapılarak öldürüldüğü ifade edildi.

Trend 21-09-23 14:37

TÜİK açıkladı! Türkiye'de doğuşta beklenen yaşam süresi 77,5 yıl oldu... Bir önceki döneme göre düşüş

TÜİK tarafından paylaşılan verilere göre; yeni doğmuş bir bireyin mevcut ölümlülük risklerine maruz kalması durumunda yaşaması beklenen ortalama yıl sayısı olarak tanımlanan "doğuşta beklenen yaşam süresi" Türkiye'de 2019-2021 döneminde 77,7 yıl iken, 2020-2022 döneminde 77,5 oldu.

Haber 18-09-23 10:30

AKARYAKIT FİYATLARI SON DAKİKA: 40 TL'yi aştı! Böylesi ilk kez oldu... Motorin litre fiyatı değişti, benzine de zam geliyor (13 Eylül 2023 Çarşamba güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika zam haberi: Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere petrol fiyatları ile yön bulmaya devam ederken son fiyat artışıyla birlikte bir ilk yaşandı. Bu gece yarısından itibaren motorin litre fiyatlarına zam geldi ve 40 lirayı aştı. Öte yandan benzin fiyatlarına da yeni zam geliyor. Peki 13 Eylül 2023 güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir güncel mazot-benzin fiyatı…

Finans 13-09-23 07:29

AÖL kayıt yenileme tarihleri açıklandı mı? Açık lise kayıt yenileme ve ilk kayıt ne zaman? Gözler MEB'te

Açık lise kayıt yenileme ve ilk kayıt tarihleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Öğrenim hayatını açık lise üzerinden devam ettiren öğrenciler MEB tarafından yapılacak olan son dakika açıklamalarını güncel olarak takip ediyorlar. 2022-2023 AÖL 3. dönem sınavlarının ardından binlerce açık lise öğrencisinin gözü bu kez, AÖL yeni dönem kayıt işlemlerine çevrildi. Peki, AÖL kayıt yenileme tarihleri açıklandı mı? Açık lise kayıt yenileme ve ilk kayıt ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Egitim 08-09-23 12:04

Arkadaşız demişti! Ünlü oyuncu Fırat Tanış'tan yeni sevgilisi İklim Tamkan ile ilk paylaşım

Fırat Tanış sekiz yıl evlilik yaşadığı Kübra Tanış ile tek celsede boşanmıştı. Nisan 2022'de piyanist İklim Tamkan ile adı aşk dedikodularına karışan Fırat Tanış "Arkadaşız" demişti. Fırat Tanış sevgilisi İklim Tamkan ile sosyal medya hesabında ilk paylaşımını yaptı.

Magazin 01-09-23 17:10

SON DAKİKA AKARYAKIT FİYATLARI: Benzine gelen indirim pompaya yansıdı! Benzinde tabela değişti! Motorinde ise... (1 Eylül 2023 güncel benzin-mazot fiyatı)

Milyonlarca araç sahibi tarafından akaryakıt fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatları için gece yarısı itibarıyla indirim gerçekleşeceği öğrenilmişti. İndirim benzin litre fiyatları için yapılacaktı. Beklenen o indirim benzin fiyatlarına yansıdı. İşte indirim sonrası pompaya yansıyan yeni fiyatlar...

Finans 01-09-23 09:59

Öykü Serter'e veda! Kısmetse Olur'un yeni sunucusu bakın kim oldu

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programdan bomba bir haber geldi. 12 Aralık 2022 günü yayın hayatına merhaba diyen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyordu. Yeni sezonda sunuculuğu başka bir ismin devralacağı öğrenildi.

Magazin 21-08-23 19:49

Üniversiteyi kazanana belediyeden 5 bin lira

İzmir'de Menemen Belediyesi yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Bu kapsamda belediye, 2022- 2023 döneminde üniversiteyi bitiren gençlerin hayata atılma süreçlerine katkıda bulunmak adına 5'er bin TL ödeme yapılacağını duyurdu.

Haber 19-08-23 14:45

ÇAYKUR ZAMLI ÇAY FİYATLARI 2023: 15 Ağustos çay fiyatları ne kadar oldu, kaç TL ? Çaykur’dan üçüncü zam

Zamlı çay fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Haziran ayının başında yapılan yüzde 43 zam sonrası Temmuz'da yeni bir zam daha gelmişti. Çay tiryakilerini üzen yeni bir gelişme yaşandı. Fiyatlar güncellendi. Çaykur’un üç ayda yaptığı üçüncü zammın ardından birçok kişi internette "15 Ağustos çay fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. İşte zamlı çay fiyatları...

Finans 15-08-23 14:41

Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in yeni eşinin sokak tarzına bir bakan bir daha baktı

Kim Kardashian ve Kanye West çifti 2022’nin sonunda boşanmıştı. O dönem eski karısına yaptıklarıyla dikkat çeken West'in geçtiğimiz ocak ayında da bir anda Avustralyalı mimar Bianca Censori’yle evlendiği ortaya çıktı. Kanye West'in yeni eşi tarzıyla sosyal medyanın gündeminde.

Magazin 04-08-23 14:21

FINDIK FİYATLARI ne zaman açıklanacak, fındık taban fiyatı kaç TL? Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatlarını açıkladı mı?

Fındık fiyatları hakkında araştırmalar hız kazandı. Fındık üreticileri 2023 yılı taban fiyatının ne kadar olacağını merak ediyor. Çiftçi ve üreticileri ilgilendiren fındık fiyatları, geçtiğimiz sene Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temmuz sonunda açıklanmıştı. Şimdi ise gözler yeni taban fiyata çevrildi. Bu kapsamda FINDIK FİYATLARI ne zaman açıklanacak, fındık taban fiyatı kaç TL? Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatlarını açıkladı mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılm

Finans 04-08-23 13:19

2022'de 30 kişi ölmüştü ama... 47 derecede yine aynı görüntü! Uzmanlar uyarıyor: Yeni haftaya dikkat!

Sıcak hava dalgası tüm yurdu etkisi altına alırken, Adana'da termometreler 47 dereceyi gösterdi. Kent genelinde aşırı sıcaklar nedeniyle; çocuklar her yıl onlarca boğulma vakası olmasına rağmen sulama kanallarında yüzerek serinlemeye çalıştı. Öte yandan İTÜ iklim bilimci Prof. Dr. Barış Önol, bu hafta sonu yaşanacak sıcak hava dalgasının ardından gelecek hafta perşembeden başlayacak başka bir dalga ile karşı karşıya kalınacağını açıkladı.

Haber 21-07-23 15:15

Son dakika: Galatasaray'dan ayrılırken, Burak Elmas ve Fatih Terim'i eleştirmişti! Türkiye'ye Fenerbahçe formasıyla dönüyor...

Son dakika haberleri: Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Bartuğ Elmaz, 1 Temmuz 2022 tarihinde sarı - kırmızılı ekipten ayrılan Bartuğ Elmaz'ın yeni durağı Fransa olmuştu. Ligue 1 ekibi Marsilya'da forma şansı bulmakta oldukça zorlanan ve bu sezonun hazırlık kampına dahil edilmeyen Bartuğ'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu gelişme sonrasında Fenerbahçe'nin devreye girdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 18-07-23 16:28

Yeni anne olmuştu! Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün tek celsede boşandı

Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği Ahsen karakteriyle hafızalarımıza kazınan Yağmur Ün'den üzen haber geldi. Geçen sene Haziran ayında Doktor Doğaç Ergezen ile nikah masasına oturan ünlü çift 16 Aralık 2022'de de kızları Su Diana'yı kucaklarına almışlardı. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü ve anlaşmalı olarak boşandı.

Magazin 17-07-23 17:12

Sigara bağımlıları dikkat: 3 günde ciğerleri tertemiz yapıyor! Vücutta toksin bırakmıyor

Vücudumuzun en önemli organlarından biri olan akciğer, kirli kanı yenileme görevi üstleniyor. İnsan sağlığı için büyük önem arz eden akciğerlerimize gözümüz gibi iyi bakmalıyız. Özellikle sigara kullanan kişilerin tercih edebileceği 3 malzemeli kür tarifi ile 3 günde akciğerlerinizi yeni doğmuş gibi yapabilirsiniz.

Haber 11-07-23 19:36

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA: 10 Temmuz 2023 tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri, Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in uyarısı sonrası haftanın ilk işlem gününde yakından takip ediliyor. Yeni hedef noktasını açıklayan uzman isim gram altının 1800 seviyelerine ulaşacağını ifade edip uyarıda bulundu. Peki, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü altın fiyatları...

Finans 10-07-23 13:52

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI 2023: Zam sonrası sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları...

Sigaraya zam son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Haziran ayında gelen zam sonrası fiyatlar güncellenmişti. Tütün mamüllerine Temmuz ayında bir zam daha yapıldı. Böylelikle bazı sigara grupları 5 TL zamlanmış oldu. En pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? 7 Temmuz 2023 Cuma güncel sigara fiyatı ne kadar?

Finans 07-07-23 11:59

Dünya bu kararları konuşuyor! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası da aralarına katıldı: Son bir yılda…

Büyük merkez bankaları son bir yıldaki toplantılarının yüzde 86'sında faiz artışına gitti. ABD, Avrupa, Kanada ve Avustralya'nın da aralarında bulunduğu 10 büyük merkez bankasının son bir yıldaki 77 toplantısının 66'sından faiz artış kararı çıktı. Avrupa, İngiltere, İsviçre ve Yeni Zelanda merkez bankaları, Temmuz 2022'den beri yaptığı tüm toplantılarda faizi yükseltti. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası da son toplantısında faiz yükselterek parasal sıkılaşmada diğer ülkelere katıldı.

Finans 06-07-23 11:52

ZAMLI SİGARA FİYATLARI 5 Temmuz 2023: Sigaraya zam mı geldi, ne kadar oldu? En ucuz ve en yüksek sigara fiyatları...

Sigara fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri zam haberleri sebebiyle yakından takip ediliyor. Pazartesi günü açıklamada bulunan Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş açıklamasında "Bir sigara gurubuna 5 TL zam geçişi oldu zamlar gelmeye devam edecek" ifadesini kullandı. Peki, sigaraya zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte, 5 Temmuz 2023 Çarşamba gününün en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 05-07-23 08:13

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi? 2022 grubu yarışıyor!

MasterChef'te ana kadroya giren yeni yarışmacının kim olduğu merak ediliyor. Sevilen programda şimdiye kadar yarışmış seçili yarışmacılar, MasterChef All Star ana kadroya girebilmek için tekrar yarışıyorlar. Bu hafta 2022 sezonunda yarışan yarışmacılar arasından seçme yapılıyor. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 02-07-23 22:42

ZAMLI İPHONE FİYATLARI 2023: 12,13, 14 Pro, Pro Max iPhone fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? En pahalısı 90 bin TL’ye dayandı

iPhone fiyatları zam haberleri sonrası 1 Temmuz 2023 Cumartesi günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Artan döviz sonrasında Apple'dan tüm ürünlere bir zam daha geldi. 8 Haziran'da ürünlerin fiyatının yükseltilmesinin ardından bugün gelen son zamla Apple'ın en pahalı telefon modeli 90 bin TL’ye dayandı. Peki, zam sonrası 12, 13, 14 Pro Pro Max iPhone fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte, model model yeni ve zamlı Apple Türkiye 2023 iPhone fiyat listesi...

Finans 01-07-23 15:14

Faturalarda yeni dönem! 1 Temmuz’dan itibaren zorunlu olacak: Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu

Gelir İdaresi Başkanlığı, brüt satış hasılatı 2022 yılında 3 milyon lira ve üzeri olan mükelleflerin, 1 Temmuz'dan sonra sektör ayrımı olmadan e-faturaya geçmek zorunda olacağını duyurdu. İnternetten mal veya hizmet satışı gerçekleştiren mükellefler ile gayrimenkul veya motorlu taşıt satım veya kiralama işlemlerini yapanlardan 500 bin lira ve üzeri brüt satış hasılatı olanlar da uygulama kapsamında yer alacak.

Finans 28-06-23 13:32

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'un son hali çok konuşuldu! Yeni imajı olay oldu

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Malhun Hatun karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Güzelliği, zarifliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu imaj değiştirdi. Atiksoy, son haliyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 22-06-23 15:00

Son dakika: Ali Koç, 'Yeni hoca Türk olacak' demişti! İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Volkan Demirel ve Ersun Yanal'dan açıklama geldi...

Son dakika haberleri: Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren ve Spor Toto Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile yollar ayrılmıştı. Sarı - lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda 'Yeni teknik direktör Türk olacak' ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler sonrasında İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Volkan Demirel ve Ersun Yanal'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 17-06-23 17:03

Son dakika: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tek tek açıkladı! 'Yeni hoca Türk olacak', 'Aziz Yıldırım aday olsun!', 'Bizi şikayet ettiler!'

Son dakika haberleri: Fenerbahçe Kulübü 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştiriliyor. Birçok üyenin konuşmasının ardından Başkan Ali Koç kürsüye gelerek söz aldı. Toplantı, Ali Koç'un konuşması sırasında çıkan tartışmalar sonrası verilen 15 dakikalık aranın ardından devam etti. Sarı - lacivertlilerin başkanının yaptığı açıklamalar gündeme damgasını vurdu. Canlı aktarıyoruz...

Spor 17-06-23 16:27