Süper Kupa Finali Haberleri

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI İPTAL! Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç ertelenecek mi? Kriz büyüyor!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak merak ediliyor. Süper Kupa finalinde, 2022-2023 sezonu şampiyonu sarı-kırmızılı takım ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu sarı lacivertli ekip ile kozlarını paylaşacaktı. Suudi Arabistan'ın Atatürk ve Türk bayrağına izin vermemesi nedeniyle maç iptal edildi. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Maçın yeni tarihi ne?

Spor 29-12-2023 21:56

FENERBAHÇE GALATASARAY SÜPER KUPA ne zaman oynanacak? TFF Süper Kupa tarihi belli oldu mu?

Süper Kupa tarihi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca taraftarı olan Fenerbahçe ve Galatasaray Süper Kupa finali oynayacak. Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının tarihini açıkladı. Maç Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak. İşte Süper Kupa finali ile ilgili merak edilenler...

Spor 04-11-2023 10:39

Süper Kupa finali ne zaman, nerede oynanacak? Süper Kupa Arabistan'da mı oynanacak? İşte TFF kararı

Süper Kupa finali ile ilgili aramalar hız kazandı. TFF'den yapılan son dakika açıklamasıyla birlikte Süper Kupa finali ne zaman sorusu yanıt buldu. TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı kulüplerimizin bilgisi dahilinde' ifadelerine yer verildi. Peki, Süper Kupa finali ne zaman, nerede oynanacak? Süper Kupa Arabistan'da mı oynanacak?

Spor 21-10-2023 11:45

Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Sivasspor maçı şifresiz canlı izle!

Trabzonspor Sivasspor maçı 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü oynanacak. Süper Kupa final maçı için futbolseverlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Karşılaşma ile ilgili ayrıntılar merak konusu oldu. Peki Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? İşte Trabzonspor Sivasspor maçı şifresiz canlı izle bilgisi...

Spor 30-07-2022 20:12

Süper Kupa Finali

Süper Kupa Finali Hakkındaki Haberler Mynet'te. Süper Kupa Finali Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trabzonspor Sivasspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa final maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa final maçı bu hafta futbolseverlere heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ve Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor'un karşılaşacağı Süper Kupa mücadelesi için nefesler tutuldu. Kritik mücadele öncesinde futbolseverler, 'Trabzonspor Sivasspor maçı hangi kanalda canlı izlenecek?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 29-07-2022 17:12