Besiktas Giresunspor Maci Saat Kacta Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'dan transfer açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’in 36’ıncı haftasında oynanacak Bitexen Giresunspor maçına hazırlanan Trabzonspor’da, karşılaşma öncesi çalışmalar sürüyor. Bordo mavililerin saat 11.00’de basına açık yapılan idmanı öncesinde teknik direktör Nenad Bjelica, selamlaştığı gazetecilerin sorularını yanıtladı; takımın durumunu, gelecek sezon planlamaları ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Spor 2023-05-27 16:30:14

Giresunspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Karşılaşmada gollü beraberlik!

Giresunspor Fenerbahçe maçı canlı olarak ekrana geldi. İki takım, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Çotanak Spor Kompleksi'nde kozlarını paylaştı. Bu maç, sarı lacivertliler için için kritik viraj. Dolayısıyla Jorge Jesus'un 11'i merak konusu olmuştu. Peki, Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Süper lig puan durumu ve ilk 11'ler....

Spor 2023-05-07 21:39:54

Giresunspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak karşılaşma için geri sayım devam ederken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Karşılaşma, Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak. Peki, Giresunspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 2023-05-04 09:11:05

Beşiktaş Giresunspor maçı saat kaçta , hangi kanalda? İşte Beşiktaş Giresunspor maç saati ve kanalı

Spor Toto Süper Lig'de heyecan 28. hafta maçları ile devam ediyor. Beşiktaş ile Giresunspor kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan maçta Atilla Karaoğlan düdük çaldı. Şenol Güneş'in öğrencileri maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyordu. Peki, Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-04-10 00:20:33

Giresunspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor ile Fatih Karagümrük Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Çotanak Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Heyecanla beklenen maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri merak edildi. Maçta, Hakem Kadir Sağlam düdük çaldı. Sağlam'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yaptı. Maçın 4. hakemi ise Burak Pakkan oldu. Peki Giresunspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldaydı?

Spor 11-03-23 00:29

Giresunspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor ile Kayserispor, Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketi sebebiyle ertelenen maçını oynuyor. Ev sahibi takım, 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından lige verilen ara sonrası bugün oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Giresunspor Kayserispor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Giresunspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 26-02-23 01:00

Giresunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor - Galatasaray maçı nereden canlı izlenir? İşte muhtemel 11'ler!

Galatasaray Giresunspor maçı için heyecan dorukta. Giresunspor, Çotanak Stadyumu'nda oynanacak maçta Giresunspor'a konuk olacak. Düdük Bahattin Şimşek'te olacak. Peki Giresunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanaldan canlı izlenir? İşte ayrıntılar...

Spor 27-01-23 15:08

Adana Demirspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor Giresunspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Adana Demirspor Giresunspor ile Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında karşılaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Vincenzo Montella çalıştırdığı takım Süper Lig'de aldığı 33 puanla 4. sırada yer alıyor. Konuk ekip ise 20 puan ile 11. sırada bulunuyor. Birçok kişi, Adana Demirspor Giresunspor maçı canlı izle ekranını arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Adana Demirspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 20-01-23 19:24

Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Giresunspor maçı muhtemel 11'ler!

Trabzonspor ile Giresunspor Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Trabzonspor Giresunspor maçının yayın saati ve kanalını araştırmaya başladı. Peki Trabzonspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 05-01-23 14:14

Beşiktaş Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Giresunspor maçı canlı yayın bilgisi

Beşiktaş Giresunspor maçı devam ediyor. Şenol Güneş'in ekibi Süper Lig 'de zirvenin 7 puan gerisinde kaldığı için 2022 Dünya Kupası sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeyi amaçlıyor. Maç Antalya'daki Gloria Sports Arena'da oynanıyor. Beşiktaş Giresunspor maçı canlı izle konu başlığı internette araştırılmaya devam ediliyor. İşte Beşiktaş Giresunspor maçı canlı takip ekranı...

Spor 15-12-22 15:09

FENERBAHÇE GİRESUNSPOR MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte 11'ler!

Fenerbahçe ile Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşılaşacak. Sarı Lacivertli ekip, Süper Lig'de rakibini ağırladığı 7 karşılaşmanın 5'inden galip ayrılmıştı. Öte yandan geçen sezon Süper Lig'de sarı kanaryaya iki maçta mağlup olan Çotanaklar'ın bu rekabet tarihinde üst üste 3 mağlubiyet almadığı biliniyor. "Fenerbahçe Giresunspor maçı canlı izle" internette araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte 11'ler...

Spor 12-11-22 16:09

Giresunspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Giresunspor İstanbulspor maçı canlı yayın bilgileri!

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında İstanbulspor'u konuk edecek. Çotanak Stadyumu'nda oynanacak olan maçta hakem Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka'nın yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Ata Yıldırım üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Emre Kargın olacak. Birçok kişi maçın yayın saati ve kanalını öğrenmek için "Giresunspor İstanbulspor maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Giresunspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 05-11-22 13:54

Başakşehir Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Giresunspor maçında muhtemel 11'ler!

Başakşehir Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Giresunspor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma, 17 bin 156 seyirci kapasiteli Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe'ye yenilen Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı İstanbul ekibi, geçen hafta Fenerbahçe'ye yenilmişti. Belözoğlu'nun öğrencileri, 7 karşılaşmada 3 puana hasret olan Çotanaklar'ı yenmek için sahaya çıkacak. Peki Başakşehir Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Başakşehir Giresunspor maçı canlı yayın bilgisi!

Spor 31-10-22 13:30

Sivasspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Kargın olacak. Peki, Sivasspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi?

Spor 17-10-22 14:14

GİRESUNSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! Giresunspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Fransız teknik direktör Valerien Ismael'in öğrencileri konuk olacakları Çotanak Stadyumu'ndan galip ayrılmayı hedefliyor. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve İsmail Şencan üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olacak. "Giresunspor Beşiktaş maçı canlı izle" konu başlığı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki Giresunspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 08-10-22 17:11

Giresunspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Giresunspor Beşiktaş maçı hangi kanalda? Çotanaklar, Kartal'dan çekinmiyor!

Giresunspor ile Beşiktaş Süper Lig'in 9. haftasında Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maçta, hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve İsmail Şencan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olacak. Peki, büyük bir heyecana sahne olması beklenen Giresunspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-10-22 13:27

Alanyaspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Alanyaspor Giresunspor maçı canlı yayın bilgisi!

Alanyaspor Giresunspor maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 8. haftasında Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Caner Ak. Heyecanla beklenen maç öncesi birçok kişi arama motorlarında 'Alanyaspor Giresunspor maçı canlı izle' konu başlığını araştırıyor. Peki, Alanyaspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-10-22 15:41

Alanyaspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor Giresunspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Alanyaspor ile Giresunspor Süper Lig'in 8. haftasında Kırbıyık Holding Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen maçta hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Caner Ak olarak açıklandı. Peki, Alanyaspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor Giresunspor maçı hangi kanalda?

Spor 01-10-22 14:55

Giresunspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor Konyaspor maçı hangi kanalda?

Giresunspor ile Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çotanak Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. 4 haftada 6 puan toplayan ev sahibi takım 11. sırada bulunuyor. Konuk ekip ise 8 puanla 4. sırada. Taraftarlar heyecanla beklenen maç öncesi arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. Peki, Giresunspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor Konyaspor maçı hangi kanalda?

Spor 02-09-22 13:31

KAYSERİSPOR GİRESUNSPOR MAÇI CANLI İZLE! Kayserispor Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kayserispor ile Giresunspor Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Kadir Has Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, heyecanla beklenen maç öncesi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Kayserispor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Giresunspor maçı hangi kanalda?

Spor 28-08-22 17:52

Giresunspor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

Giresunspor Kasımpaşa maçı ile iki ekip Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu sezon oynadığı ilk iki Süper Lig maçının birini kazanan Giresunspor, daha önce hiçbir sezonun ilk üç haftasından iki galibiyet çıkaramadı. Peki Giresunspor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor Kasımpaşa maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 20-08-22 12:17

Galatasaray Giresunspor maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek?

Galatasaray Giresunspor maçı bu akşam Süper Lig'de keyifli bir mücadeleye sahne olacak. Süper Lig'in 2. haftasında Giresunspor'u kendi sahasında ağırlayacak olan Galatasaray'da yeni transferlerden Mertens ve Torreira'nın göstereceği performans futbolseverler tarafından merak ediliyor. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 13-08-22 16:55

Galatasaray Giresunspor ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Giresunspor maçı canlı yayın bilgileri!

Galatasaray Giresunspor maçı için nefesler tutuldu. Her iki takım için de bir hayli önemli olan kritk maç için geri sayım devam ediyor. Galatasaray, ikinci haftada Giresunspor'u da mağlup ederek üst sıralarda tamamlamayı hedefliyor. Peki Galatasaray Giresunspor ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Giresunspor maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 12-08-22 12:13

Galatasaray Giresunspor maçı canlı yayın bilgileri! Süper Lig 2. hafta Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Giresunspor maçının ne zaman, saat kaçta ekrana geleceği merak konusu oldu. Karşılaşmanın biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi. Heyecanla beklenen mücadele için geri sayım sürüyor. Futbolseverler mücadeleyi canlı olarak takip etmek için internette sorgulama yapmaya başladı. Peki Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig 2. hafta Galatasaray Giresunspor maçı hangi kanalda? İşte Süper Lig 2. haftasında oynanacak maça ilişkin merak edilen soruların yanıtı...

Spor 12-08-22 11:05

Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Giresunspor maçı şifreli mi?

Galatasaray Giresunspor maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı vatandaşlar tarafından merak edildi. Heyecanla beklenen mücadele için geri sayım devam etmekte. Futbolseverler mücadeleyi canlı olarak takip etmek için arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Giresunspor maçı hangi kanalda canlı olarak ekrana gelecek, şifreli mi? İşte detaylar...

Spor 12-08-22 11:00

Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Giresunspor maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Galatasaray Giresunspor maçı için geri sayım devam etmekte. Sarı Kırmızılı ekip, Antalya'da sezona 3 puanla başladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada yeni gelen futbolcuların desteği ile daha iyi form tutup, daha iyi atmosferlerde oynayacaklarını belirtmişti. Peki Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Giresunspor maçı hangi kanalda, şifreli mi? İşte ayrıntılar..

Spor 12-08-22 10:56

Giresunspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Giresunspor Adana Demirspor canlı yayın bilgisi!

Giresunspor Adana Demirspor maçı için geri sayım sürüyor. Maça dakikalar kaldı. Çok sayıda vatandaş internette araştırma yapmaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak karşılaşmaya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki Giresunspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Giresunspor Adana Demirspor canlı yayın bilgisi ve detaylar haberimizde...

Spor 07-08-22 19:11

Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın perdesi açılıyor

Haftanın açılış maçında GZT Giresunspor ile Altay, yarın saat 20.00'de Çotanak Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek - Ligde haftanın son mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş, 19 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadı'nda karşılaşacak

Yurthaber 16-12-21 09:21

BJK Giresun maçı kaç kaç bitti? İşte Beşiktaş-Giresunspor maç özeti!

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Beşiktaş- Giresunspor maçı 27 Kasım 2021 Cumartesi oynandı. Saat 19.00'da başlayan Beşiktaş- Giresunspor maçı beIN SPORTS 1 üzerinden canlı yayınlandı. İşte Beşiktaş-Giresunspor maç özeti!

Spor 27-11-21 18:22

Fenerbahçe Giresunspor maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Kanarya'nın konuğu Giresun!

Son olarak Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Giresunspor’u Kadıköy’de konuk ediyor. Saha ve seyirci avantajı elinde bulunan Fenerbahçe, Giresunspor engelini aşarak, haftayı 3 puanla kapatmanın planlarını yapıyor.

Spor 23-09-21 11:56

TFF 1. Lig'de 3 haftalık fikstür belli oldu

TFF 1. Lig'in 2019-2020 sezonunda, ikinci yarının ilk 3 haftasının programı açıklandı. TFF'den yapılan açıklamaya göre lig 17 Ocak Cuma günü saat 19:00'da oynanacak Menemenspor-Giresunspor maçı ile başlayacak.

Spor 03-01-20 18:40

Ziraat Türkiye Kupası: Giresunspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sarı lacivertli ekip, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Giresunspor deplasmanında.

Spor 20-12-18 08:40

Fenerbahçe - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (FB Giresun maçı canlı izle)

Fenerbahçe, Giresunspor'u Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında konuk ediyor. Deplasmanda ilk maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe, Giresun karşısında tur için avantajlı olarak sahaya çıkacak. Fenerbahçe - Giresunspor maçı sonrasında turu geçen takım Beşiktaş'ın yarı finalde rakibi olacak. Maç öncesi takımların son durumları ve maçın canlı izleme linki haberimizde. Peki Fenerbahçe - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 07-02-18 05:58

Samsunspor’dan Taraftara Çağrı

Samsunspor Kulübü, bugün saat 18.00’de Giresunspor ile yapacağı hazırlık maçına tüm taraftarları davet etti.Samsunspor Kulübü...

Yurthaber 05-08-17 11:04

Altınordu'nun Deplasmandaki Rakibi Giresunspor

İZMİR, Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak müsabakayı Emre Malok yönetecek. Karşılaşmayı TRT Spor naklen yayınlayacak. Kasığından sakatlanan Alican'ın yanı sıra

Yurthaber 20-01-17 12:55

Tff 1. Lig

TFF 1. Lig’de Şanlıurfaspor ile Giresunspor arasında saat 20.00’da GAP Arena Stadı’nda başlayan karşılaşma, Ramazan...

Yurthaber 10-09-16 20:30

Adana Demirspor, Giresunspor’a Hazırlanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, pazar günü saat 13.30’da deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını...

Yurthaber 06-04-16 14:43

Fenerbahçe – Giresunspor canlı yayın ATV’de

Fenerbahçe – Giresunspor canlı yayın ATV ile izlenebilecek. ATV canlı yayınla ekranlara gelecek Fenerbahçe Giresunspor maçı saat 19:00’da başlayacak.

Haber 13-01-16 16:22

Altınordu'nun Konuğu Giresunspor

İZMİR, İzmir Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı Onur Karabaş yönetecek. Biletleri 10 TL'den satılacak müsabakayı TRT Spor yayınlayacak. Erdoğan'ın cezasının

Yurthaber 22-02-15 13:12

Karşıyaka,giresunspor Deplasmanında

İZMİR, Giresun Atatürk Stadı'ndaki maç saat 13.30'da başlayacak. Murat Özcan'ın yöneteceği karşılaşmayı TRT Web TV yayınlayacak. Ofoedu'yla yolları ayıran Karşıyaka'da Servan

Yurthaber 13-12-14 12:42

Elazığspor Giresunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Elazığspor, PTT 1. Ligin 12 Haftasında 7 Aralık Pazar günü saat 13:00'de Elazığ Atatürk Stadyumunda Giresunspor’u konuk edecek.

Yurthaber 03-12-14 11:02

Elazığspor - Giresunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

PTT 1. Lig’in 12. haftasında 7 Aralık Pazar günü saat 13.00’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak...

Yurthaber 02-12-14 13:06

Genç Çotanaklar Giresunspor İçin Tribündeki Yerini Alacak

PTT 1. Ligde mücadele eden Giresunspor, Ligin 11. haftasında yarın akşam saat 19.30’da kendi sahasında...

Yurthaber 27-11-14 16:06

Giresunspor Antalyaspor Maçında Taraftarının Desteğini Bekliyor

PTT 1. Ligde mücadele eden Giresunspor, Ligin 11. haftasında yarın akşam saat 19.30’da oynayacağı Antalyaspor...

Yurthaber 27-11-14 15:12

ADANASPOR'DA, GİRESUNSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

ADANA, Yaklaşık 2 saat süren çalışmada teknik direktör Levent Eriş oyuncuları ile yakından ilgilenirken birçok pozisyonda uygulamalı olarak futbolcularına uyarılarda bulundu. Turuncu

Yurthaber 20-11-14 17:20