Çakallarla Dans Filmi Haberleri

Çakallarla Dans 6 filmi için buluştular! Kadroya sürpriz oyuncular katıldı

Çakallarla Dans serisinin yeni filmi için çalışmalar başladı. Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı "Çakallarla Dans 6" filminin ilk okuma provası İstanbul’da yapıldı. Çakallarla Dans ekibi, hem hasret giderdi hem de kahkahalarla kesilen prova sırasında eğlenceli anlar yaşadı. Çakallarla Dans'ın son filminde kadroya sürpriz isimler de katıldı.

Magazin 08-06-2022 19:04

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı ne zaman ve nerede çekildi? Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı oyuncuları kimler?

Zaman zaman televizyon ekranlarında da yayınlanan Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filmini Murat Şeker yönetti. 2014'de vizyona giren Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Timur Acar, İlker Ayrık gibi isimler yer aldı. İşte detaylar...

Trend 08-01-2022 19:09

Çakallarla Dans 5 nerede çekildi? Çakallarla Dans 5 konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu...

Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Timur Acar gibi isimlerin rol aldığı Çakallarla Dans 5 filmi bu akşam ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. İzleyiciler Çakalları Dans 5 filmi hakkında araştırmalar yapmaya koyuldu. "Çakallarla Dans 5 nerede çekildi, konusu nedir?" gibi sorular merak konusu oldu. Peki Çakallarla Dans 5 nerede çekildi? Çakallarla Dans 5 konusu nedir? İşte Çakallarla Dans 5 oyuncu kadrosu...

Magazin 30-06-2021 20:01

Çakallarla Dans’ın Necmi’si Timur Acar’dan bomba gibi proje: Uzak Şehrin Masalı

Çakallarla Dans serisinde canlandırdığı Necmi karakteriyle hafızalara kazınan Timur Acar yeni sezonda Affan rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Timur Acar, 25 Film yapımcılığında Kars’ta çekilecek olan Uzak Şehrin Masalı dizisinin başrolünde yer alacak.

Magazin 30-06-2021 12:25

Çakallarla Dans 4 nerede ve ne zaman çekildi? Oyuncular kimler?

Çakallarla Dans 3 : Sıfır Sıkıntı filminin devam filmi olarak çekilen Çakallarla Dans 4, bir komedi filmi olarak izleyiciler ile buluştu. Senaristliğini Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in üstlendiği Çakallarla Dans 4 filminde fakirlikle terbiye edilen ekibin aynı evde yaşaması konu edildi.

Magazin 09-03-2021 16:06