Kara Agac Dizisi Haberleri

Final yapacak diziye bomba transfer! Usta oyuncu kadroda

Ay Yapım imzası ile Çarşamba akşamları NOW Tv'de izleyicisi ile buluşan Şahane Hayatım dizisi için final kararı verildi. Herkesi üzen bu kararın ardından diziye yeni bir ismin dahil edileceği ortaya çıktı. Usta oyuncu Şahane Hayatım'ın kadrosuna katıldı.

Magazin 2024-05-17 10:29:13

Sandık Kokusu'nda şaşırtan veda! Başrol oyuncusu projeden ayrılıyor

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci ve Necip Memili gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. İlgiyle takip edilen dizide beklenmedik bir veda yaşanacak. Dizinin erkek başrol oyuncusunun projeye veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 2024-05-17 08:26:07

TV yayın akışı 17 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-05-17 08:06:59

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı... Şöhreti bırakıp bambaşka bir hayat seçti! Pınar Aydın son haliyle herkesi şaşırttı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Pınar Soylu' karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Aydın başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyordu. Adını ilk kez 2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyuran Aydın, uzun süredir ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şöhretinin zirvesinde oyunculuğu bırakan Aydın, şimdilerde bambaşka bir hayat sürüyor.

Kulis 2024-05-16 16:48:12

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu'nun kilolu hali herkesi şoke etti! Görenler tanıyamadı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu başarılı oyunculuğu, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa kilolu haliyle dikkat çekti. Ünlü ismin o haline yorum yağdı...

Kulis 16-05-24 12:52

Sette talihsiz kaza! Kara Ağaç Destanı’nın Celal Ağa’sı Olgun Şimşek ucuz atlattı

Kara Ağaç Destanı dizisinde Celal Ağa rolüne hayat veren ünlü oyuncu Olgun Şimşek sette talihsiz kazayı ucuz atlattı. Dizide Şehmuz rolünü canlandıran rol arkadaşı Halil Demir ile çekilen bir sahne esnasında ayağına oldukça ağır bir saksı düştü.

Magazin 15-05-24 23:49

Bu anlar diziye damga vurmuştu... Yeşilçam'ın yıldızları Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy'un dansı sosyal medyayı salladı

Yeşilçam dönemini bir sinema tutkunu üzerinden anlatan "Yeşilçam" dizisi büyük bir ilgiyle izlendi. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli gibi isimler vardı. Müzikleri ve sahneleriyle çok beğenilen diziye Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy'un dansı damga vurmuştu. Şekerci o anların kamera arkası görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı...

Kulis 15-05-24 10:43

Kızıl Goncalar'ın sezon finali görüntüleri ifşa oldu! Kamera arkası sosyal medyayı salladı: Cüneyd...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Şimdilerde sezon finali büyük bir heyecanla beklenen dizinin kamera arkası görüntüleri ifşa oldu. O görüntüler TikTok'ta paylaşıldı...

Kulis 15-05-24 09:46

Yunan unsurları 11’i çocuk 35 kaçak göçmeni ölüme terk etti

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçiş yapmak isteyen 11’i çocuk 35 kaçak göçmen, Yunan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilerek ölüme terk edildi.

Yurthaber 15-05-24 09:27

Avcılar'da geri manevrayla kara yoluna giren araç sürücülerine ceza

Avcılar'da yan yoldan araçlarıyla geri manevra yaparak D-100 kara yoluna giren 3 sürücüye 1506'şar lira ceza kesildi.

Yurthaber 15-05-24 08:24

TV yayın akışı 15 Mayıs 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

15 Mayıs 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 15 Mayıs Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Hababam Sınıfı, Kara Ağaç Destanı, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 15 Mayıs Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 15-05-24 07:34

Candan kardeşler iddianamesinde çarpıcı detaylar! O toplantıyı anlattı: 'Nihal Candan'a saygı gösteriyorlardı'

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmışlardı. Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Şüpheli Hacı İsrafil Sağlam iddianamede yer verilen ifadesinde, "Örgütün üst yönetimindeki herkes iştirak ediyordu. Toplantıların ikisinde Nihal Candan'ı gördüm. Diğer şahıslar Nihal Candan'a saygı gösteriyor ve mesafeli davranıyordu." dedi.

Haber 14-05-24 20:18

Biri dışarıda biri içeride... Bahar Candan ve Nihal Candan'ın soruşturması tamamlandı! İstenen cezalar belli oldu

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde Nihal Candan yeme bozukluğu hastalığına yakalandığı için tahliye edilmişti. Biri dışarıda biri içeride olan Candan kardeşlerin soruşturması tamamlandı ve istenen cezalar belli oldu.

Magazin 14-05-24 16:13

TRT dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' gündemde! Herkesi işten çıkardılar

TRT’de yayınlanan Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinde çalışanlar toplu olarak işten çıkarıldı. Başrolünü Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği diziye dair iddialar gündem oldu.

Magazin 14-05-24 11:31

Ardahan-Posof kara yolunda kar ulaşımı aksattı

Ardahan-Posof kara yolunda etkili olan kar ulaşımda aksamalara neden oldu.

Yurthaber 14-05-24 10:26

Kızıl Goncalar son bölümüyle sosyal medyayı yıktı geçti! Prof. Dr. Özgür Demirtaş da öve öve bitiremedi

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. RTÜK tarafından inceleme altına alınan dizi bir kaç bölüm yayınlanmamış ardından büyük bir heyecanla kaldığı yerden devam etmişti. Son bölümüyle yine büyük beğeni toplayan diziye Özgür Demirtaş'tan yorum gecikmedi.

Kulis 14-05-24 09:29

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'in annesi de ünlü çıktı! Anne-oğul aynı dizide oynamışlar

Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Diziye katılan oyuncu Kaan Taşaner'in performansı çok beğenildi. Dizide Giray karakterine hayat veren oyuncunun meğer annesi de oldukça ünlü bir isim... Hatta, anne ve oğul aynı dizide bile rol almışlar.

Kulis 13-05-24 15:28

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir itirafta bulundu! Ölüm korkusu, panik hali...

Kara para aklama suçlaması ile kardeşi Bahar Candan ile tutuklanan Nihal Candan, 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Sürekli röportaj veren Candan son olarak koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir iddiada bulundu. Candan, Seçil Erzan'ı koğuşunda istemediğini anlatarak bakın ne dedi.

Kulis 13-05-24 12:14

Saçı, makyajı ve kahkahası bile eleştirilmişti! Serenay Sarıkaya'dan olay sözler

Başrolünde yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Serenay Sarıkaya dizisinin galasındaki tarzı ile çok konuşulmuştu. Saçı, makyajı ve kıyafeti beğenilmeyen Sarıkaya'nın kahkahaları bile eleştirilmişti. Ünlü isim hakkındaki eleştirilere dair sessizliğini bozdu.

Magazin 11-05-24 12:44

Engin Polat aylar sonra ilk defa paylaşım yaptı! O kare kafaları karıştırdı! Bir benzeri Nihal Candan'ın eşi Faruk Çiçek'ten gelince...

Kara para aklama ve vergi kaçırma dahil birçok suçlamayla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat cezaevinde de olsalar sık sık gündeme gelmeyi başarıyorlar. Engin Polat'ın sosyal medya hesabından aylar sonra ilk defa bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda yer alan maskenin anlamının ne olduğu merak edilirken benzer bir paylaşımda Nihal Candan'ın eşi olarak bilinen Faruk Çiçek'ten geldi.

Magazin 11-05-24 10:15

Kızılcık Şerbeti'ndeki 'Atatürk' sahnesi sosyal medyayı salladı! O anlara yorum yağdı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin son bölümüne 'Atatürk' sahnesi damga vurdu. Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 11-05-24 07:32

Seksenler dizisinin yıldızı Özlem Türkad iddialı diziyle anlaştı!

Seksenler dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Özlem Türkad yeni sezonun en iddialı dizisi “Şehrazad”ın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Kulis 10-05-24 16:32

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu ödül töreni tarzıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü oyuncu şimdi de ödül töreni tarzıyla çok konuşuldu. Ünlü ismin son pozlarına beğeni yağdı.

Kulis 10-05-24 15:29

Serebral palsili kızının eğitimi için 7 yıldır sabahtan akşama okulda bekliyor

Çankırı'da merkeze bağlı Yukarıçavuş köyünde yaşayan 37 yaşındaki Fatma Kara, küçük yaşta serebral palsi (beyin felci) tanısı konulan 7. sınıf öğrencisi kızı Ümmü Selma ile 7 yıldır okul yollarını aşındırıyor.

Yurthaber 10-05-24 13:42

Kuruluş Osman setindeki bu görüntüler sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı! Bizans askeri kıyafetiyle...

Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi bu defa set arasındaki görüntülerle gündeme geldi. Oyunculardan birinin set arasında üzerindeki Bizans askeri kıyafetiyle namaz kılması dikkat çekti. O görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 10-05-24 11:35

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis ulaşımı olumsuz etkiledi

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçinde sis, görüş mesafesini düşürdü.

Yurthaber 10-05-24 10:54

Kadıköy'de seyir halindeyken yanan otomobil itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü

Kadıköy'de D-100 kara yolunda seyir halindeki otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 10-05-24 07:59

37 kiloya düşmesi sebebiyle tahliye edilmişti! Nihal Candan Nişantaşı'nda ortaya çıktı! O görüntüler olay oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Nihal Candan'ın bu tahliyesi tartışmalara sebep olurken Candan Nişantaşı'nda ortaya çıktı. O görüntüler olay oldu...

Magazin 10-05-24 07:34

TV yayın akışı 10 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 10-05-24 07:33

Dağdan düşen kaya parçaları nedeniyle kapanan Hakkari-Çukurca kara yolu açıldı

Dağdan düşen kaya parçaları nedeniyle kapanan Hakkari-Çukurca kara yolu, ekiplerin çalışması sonucu açıldı.

Yurthaber 09-05-24 13:42

Hakkari-Çukurca kara yolu dağdan düşen kaya parçaları nedeniyle kapandı

Hakkari-Çukurca kara yolu, dağdan düşen kaya parçaları nedeniyle kapandı.

Yurthaber 09-05-24 07:54

TV yayın akışı 9 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kara Ağaç Destanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 09-05-24 07:21

İsrail bunu beklemiyordu! ABD Başkanı açık açık duyurdu: Silah göndermeyi durdururuz!

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Refah'a kapsamlı bir kara saldırısı başlatması durumunda bu ülkeye silah göndermeyi durduracağını söyledi.

Haber 09-05-24 06:20

ABD'de ilk kez askeri sevkiyatı durdurdu! İsrail'den açıklama: 'Hayal kırıklığı yarattı'

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail'in Refah'a yönelik kapsamlı bir kara saldırısı bağlamında bu ülkeye yakında gönderilecek silahlarla ilgili bir değerlendirme sürecinde olduklarını ve bu süreç devam ederken bazı silahların sevkiyatını askıya aldıklarını doğruladı. İsrail'den ise "ABD'nin bize askeri yardımı askıya alması hayal kırıklığı yarattı" açıklaması geldi.

Haber 09-05-24 00:07

37 kiloya düşünce tahliye edilmişti... Yine yerinde duramadı! Nihal Candan hakkında bomba iddia

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı. Sağlık sorunları yüzünden tahliye edildikten sonra kuaföre giden Candan'ın bu sefer de dudak dolgusu yaptırdığı ve kuaför kuaför gezdiği iddia edildi.

Magazin 07-05-24 17:34

Ömer Dizisinin Yönetmeni Cem Karcı'nın açıklamaları şaşırttı! Camilere Girmemiz Yasaklandı!

'Ömer' dizisi, yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Dizinin final yapmasıyla ilgili birçok kişi paylaşım yaparken paylaşım yapanlardan biri de dizinin yönetmeni Cem Karcı oldu. Karcı "3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı" dedi.

Magazin 07-05-24 16:20

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin 07-05-24 14:56

Bursa'da Ulaştırma Mevzuatı ve Ulaştırma Bakanları Avrupa Konferansı Çalıştayı düzenlendi

Uluslararası kara yolu taşımacılığı firmalarının rekabet gücünün artırılması amacıyla Bursa'da düzenlenen "Ulaştırma Mevzuatı ve Ulaştırma Bakanları Avrupa Konferansı (UBAK) Çalıştayı"nda, sektörün geleceğine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Yurthaber 07-05-24 13:52

Teşkilat dizisinde başrol oynayan Murat Yıldırım'ın diziden ayrılıyordu! Başrol için o oyuncuya teklif gitti

Teşkilat dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Yıldırım diziye veda etmesinden sonra dizinin yeni başrol oyuncusu için yapım şirketinin Tolga Sarıtaş’a teklif götürdüğü iddia edildi.

Magazin 07-05-24 13:17

Cinsiyet değiştirdi, estetik yaptırdı! Cam Tavanlar Şinaşi'yi görenler şaştı kaldı: Gittikçe güzelleşiyor

Son olarak Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirmişti. Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da da rol alan Meli Bendeli estetikleriyle bambaşka birisi oldu.

Magazin 07-05-24 11:42

Altın fiyatlarında jeopolitik gerilim alarmı! Uzman isim uyardı, beklentileri açıkladı: 'Bu seviyeler orta ve uzun vadede...' (7 Mayıs gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Altın fiyatlarında son dakika... Orta Doğu'da jeopolitik gerilimler yeniden tırmandı.İsrail ordusu, Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Gazze'nin Mısır'a açılan sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdiğini duyurdu. Jeopolitik gerilimlerin ardından altın fiyatlarının yönü ne oldu? 7 Mayıs Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 07-05-24 09:54

Son dakika: İsrail ordusu Refah’a girdi! Sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiler…

İsrail, Hamas'ın ateşkesi kabul etmesinden saatler sonra Refah'ta askeri operasyona başladı. İsrail ordusu, Gazze’nin Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Mısır’la olan sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiğini duyurdu.

Haber 07-05-24 09:23

Demet Evgar'lı Bahar dizisi hakkında bomba iddia... 'Yayınlanmayacak'

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü büyük ses getiren dizi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-05-24 08:51

Araç kasko değeri nedir, nasıl öğrenilir? Kasko değer sorgulama nasıl yapılır?

Kasko, kara taşıtları sigortasına kısaca verilen isimdir. Herhangi bir aracın yanma, çalınma gibi durumlara maruz kalması ya da kaza geçirmesi ile hasar görmesi durumlarına karşılık o aracı güvence altına alan bir sigorta sözleşmesi türü olarak da tanımlanabilir.

Haber 06-05-24 20:32

Hamas ateşkesi kabul etti! İsrail Savaş Kabinesi, Refah’ta saldırılara devam kararı aldı! ABD'den açıklama geldi

Son dakika haberi: Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar ve Mısır'a, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını bildirdi. Ateşkes teklifinin detayları da ortaya çıktı. Ancak bu açıklamanın ardından İsrail Savaş Kabinesi, Refah’ta saldırılara devam kararı alırken, Refah şehrinin doğusunu yoğun bir şekilde bombaladığı belirtildi. ABD yönetiminden ise " İsrail'in Refah'a kara saldırısı düzenlemesini desteklemiyoruz" açıklaması geldi.

Haber 06-05-24 19:42

Korkulan oluyor! İsrail'den Refah hamlesi: Ordu çağrıda bulundu

Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah, uzun zamandır Gazzelilerin sığındığı tek liman konumunda. Uluslararası kamuoyunda günlerdir İsrail'in Refah'a kara harekatı düzenleyeceğine yönelik bir düşünce vardı. Bu düşünce artık gerçekleşmekten bir adım uzakta... İsrail ordusu Refah kentinin doğusundaki Filistinlilere bölgeyi boşaltma çağrısı yaptı.

Haber 06-05-24 09:27

Kabine toplantısında fırtınalar koptu! Netanyahu'dan bakanların tehditlerine yanıt

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Refah kentine kara saldırısı gündemdeki yerini koruyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, aşırı sağcı bakanların Gazze'deki işgalin yavaş ilerlediği eleştirilerine ve Refah'ın karadan işgali olmaması durumunda hükümetten çekileceklerine yönelik tehditlerine kabine toplantısında yanıt verdiği bildirildi. Kabine üyelerine seslenen Netanyahu'nun "Kimsenin bana ne yapacağımı söylemesine gerek yok" dediği aktarıldı.

Haber 05-05-24 18:47

CZN Burak hayatını kaybeden Neşet Turan'ın ailesine taziyeye gitti! Keşke böyle olmasaydı

CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir, Aksaray-Ankara kara yolunda yürürken kardeşinin açtığı canlı yayında kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Neşet Turan'ın ailesini ziyaret ederek irmik helvası yaptı.

Magazin 05-05-24 15:36

Emniyet 'Teşkilat'ın silahlarını yakaladı! Sosyal medyada gündem oldu, gerçek sonradan ortaya çıktı

İstanbul'da polisler tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçtan onlarca uzun namlulu silah çıktı. Bir oda dolusu silah görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. "Çok sayıda uzun namlulu silah ele geçirildi" paylaşımlarıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü de açıklamada bulundu. Gerçeğin sonradan ortaya çıktığı görüntülerle ilgili TRT'nin Teşkilat dizisi detayı ise dikkat çekti.

Haber 05-05-24 15:05