Mahsusa Trablus dizisi

Mahsusa Trablus dizisi

Mahsusa Trablus TRT ekranlarında yayımlanmak üzere prodüksüyonu yapılan bir tarihi dizidir. Mahlusa Trablus dizisinin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu yer alıyor. Osmanlı tarihinden gerçek bir ajanın hikayesinin anlatıldığı dizide tarihi şahıslara da yer eriliyor ki bunların arasında Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa ve Zenci Musa da bulunuyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun karakterinin ismi ise “Kuşçubaşı Eşref”. Dizinin çekimleri için Türkiye dışında Tunus ve Cezayir’deki mekanlar seçildi.

Mahsusa Trablus Dizisi Haberleri

MAHSUSA İZLE CANLI! TRT 1 dizisi Mahsusa'nın konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1 yayın akışı

Mahsusa filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Baran Akbulut, Abdulbaki Çiftçi, Ali Ersan Duru'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. TRT'nin dijital platformu Tabii için çekilen dizi TRT 1 yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Dizi tarihi konusuyla dikkat çekiyor. Peki, TRT 1 dizisi Mahsusa'nın konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1 yayın akışı

Magazin 10-11-2023 18:28

Mahsusa Trablus ne zaman başlayacak? Kenan İmirzalıoğlu Milyoner’den ayrılacak mı?

Kim Milyoner Olmak İster’in başarılı sunucusu, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yapımcılığını Raif İnan ve Uğur Veli'nin üstlendiği Mahsusa Trablus dizisinde oynayacağı öne sürüldü. Son olarak Mehmet: Bir Cihan Fatihi dizisiyle ekranlarda yer alan Kenan İmirzalıoğlu’nun, Mahsusa Trablus dizisi ile yeniden ekranlara döneceği kaydedildi.

Magazin 24-08-2021 14:56

Diğer Haber Etiketleri