O Kiz Dizisi Izle Haberleri

350 mesaj, taciz ve tecavüz... Netflix dizisi 'Baby Reindeer'ın yıldızı seyirciye seslendi: Dizinin amacı bu değil

İskoç komedyen Richard Gadd'ın başından geçen travmatik deneyimini konu alan Netflix dizisi 'Baby Reindeer' günlerdir gündemde. Netflix'in sevilen dizisi Baby Reindeer'ın yıldızı, hayranlarına o kişiyi aramayı bırakmaları için yalvardı.

Magazin 2024-04-24 08:56:10

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 2024-04-14 15:31:42

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 2024-04-05 08:38:18

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ kraliçe olduğu geceden paylaştı! Beğeni yağdı

Ekranların uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa kraliçe olduğu geceden paylaştı. Pınar Altuğ'un o karesine beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-04 17:41:05

ATV'den şaşırtan erken final kararı! O dizinin fişini çekti

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi için final kararı verildi. Dizinin reytingleri düşük gelince hem kanal, hem de yapım şirketi fikir birliğine vardı.

Magazin 02-04-24 15:23

Kızıl Goncalar'daki o sahne gündem oldu! Cüneyd ve Zeynep'in sahnesine yorum yağdı! 'Senden kaçıp okuyayım diye'

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakterinin sahneleri damga vurdu. İkili arasındaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-04-24 09:53

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-24 10:55

İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı! 'Dilber'i oynatamayınca...'

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin son bölümüne Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin 'Yazan Kalem Siyah' şarkısını seslendirdiği anlar damga vurdu. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 09:43

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! Mira ve Cüneyd arasındaki 'Ramazan' diyaloğu gündem oldu

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizideki her sahne sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karkteri aarasında geçen 'Ramazan' diyaloğu damga vurdu...

Magazin 19-03-24 08:30

Demet Evgar Bahar dizisinin setinden o sırrı paylaştı! 'Her derde deva olduğu gibi...' Gösterdikten sonra bir ısırık aldı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Demet Evgar, hem dizideki sahneleri hem de oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. İzleyiciler Bahar dizisini merakla takip ederken Evgar, sosyal medya hesabından çekim hazırlıkları sırasında bir paylaşım yaptı. Evgar, bu paylaşımda 'çillerinin sırrını' açıkladı.

Kadin 14-03-24 10:39

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-24 10:18

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-24 09:11

Dilber bu kez ağlattı! İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyada gündem oldu! Destek yağdı

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizinin son bölümüne Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği şiddete uğrayan Dilber karakterine destek yağdı.

Magazin 08-03-24 08:46

4 kadını sıraya dizdi 'Köpek gibi havla' dedi... Taş Kağıt Makas dizisindeki o sahne RTÜK'ü harekete geçirdi

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas dizisindeki bir sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide 4 kadının sıraya dizildiği ve kadınlara 'köpek gibi havla' denilen sahneye tepki yağdı. Yapılan eleştirilerin ardından RTÜK harekete geçti.

Magazin 07-03-24 14:51

20 kilo vermişti, yeni dizisinde üzerini çıkardı! Bergüzar Korel'in o anları sosyal medyayı salladı

Londra- İstanbul arasında mekik dokuyan ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Bergüzar Korel bu defa yeni dizindeki sahneleri ile adından söz ettirdi. Düğüm dizisi için imaj tazeleyen ve 20 kilo veren ünlü ismin üzerini değiştirdiği anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-03-24 12:46

İnci Taneleri o sahnesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dilber öldü mü?'

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç gibi ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin son bölümüne Dilber'in eşi tarafından darp edildiği ve kanlar içinde hastaneye götürüldüğü sahne damga vurdu.

Magazin 01-03-24 08:08

Sinem Kobal kardeşinin doğum gününü kutladı, görenler çok şaşırdı! Meğer Selena'da o da oynamış

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Sinem Kobal bu defa kardeşi ile pozlarını peş peşe paylaştı. Kardeşi Kerem Kobal'ın doğum gününü kutlayan ünlü ismin bu paylaşımı çok konuşuldu. Kobal'ın kardeşiyle bir dönemin efsane dizisi Selana'da birlikte rol aldıkları ortaya çıktı.

Magazin 27-02-24 11:43

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti Gaddar dizisinde işlendi! O sahne sosyal medyayı salladı

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Gaddar dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti konusu işlendi. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 24-02-24 08:02

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! ABD'deki Epstein davası hatırlatılınca...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd ve Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakterinin arasında geçen diyaloglar damga vurdu. Dizide ABD'deki Epstein davası hatırlatılınca sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 20-02-24 08:03

Bunu kimse beklemiyordu! Yalı Çapkını'nda Pelin öldü sosyal medya yıkıldı! O sahneye yorum yağdı

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını son bölümüyle sosyal medyayı salladı. Bebeğiyle hastaneye kaldırılan Pelin'in ölmesi herkesi şaşırttı. Mert Ramazan Demir'in son sahnesi ise büyük beğeni topladı ve oyunculuğuna yorum yağdı.

Magazin 17-02-24 07:35

İnci Taneleri'nin Dilber'i yine süper minisiyle dans etti! Seyirci 'Yeter sıkıldık' dedi

Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı çok konuşuluyor. Pavyon sahnelerinin ekrana getirildiği dizide Dilber yine süper minisiyle dans etti. O sahneye yorum yağdı...

Magazin 16-02-24 10:53

Sevgililer Günü'nde aşk bombası patladı! O kare ele verdi... Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşk yaşıyor

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşk yaşamaya başladı. Son olarak yeni dizisi için imaj tazeleyen ünlü oyuncu Sevgililer Günü'nde aşk bombasını patlattı. Sosyal medya hesabından geceye dair paylaşımlar yapan Aktaş'ı o kare ele verdi...

Magazin 15-02-24 12:24

Başroller projeden teker teker ayrılmıştı! Atv o dizinin fişini çekti

Atv'nin Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilen dizisi Safir hakkında final kararı verildi. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı fenomen dizide başroller teker teker projeden ayrılınca dizi hakkında karar verildi.

Magazin 13-02-24 10:33

Her bölümü olay oldu! İnci Taneleri'ndeki o sahne için özür metni yayınlandı

Yayınlandığı ilk günden bu yana hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan İnci Taneleri dizisi her bölümüyle reyting rekoru kırdı. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakteri 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendirdi. Bu sahne hakkında özür metni yayınlandı.

Magazin 10-02-24 16:01

Dilber bu defa koreografi yaptı, sosyal medya yine yıkıldı! O sahneye yorum yağdı

Yılmaz Erdoğan'ın hem kaleme aldığı hem de başrolünü paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin her sahnesi sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dİlber karakterinin pavyon sahneleri ise çok konuşuluyor. Dilber bu defa koreografi yaptı dansı yine olay oldu.

Magazin 09-02-24 07:33

İnci Taneleri dizisinde rol alan Kubilay Aka yanlışlıkla senaryoyu ifşa etti! O anlar gündem oldu

"İnci Taneleri" dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. Dizinin ikinci bölümünde, izleyiciler tarafından merak edilen bir konu, Kubilay Aka'nın canlandırdığı 'Cihan' karakteriydi. Karakterin kim olduğu bilinmezken Kubilay Aka dizinin galasında kırdığı potla gündem oldu. Diziye dahil olan karakterin kim olduğunu yanlışlıkla ağzından kaçırdı.

Magazin 06-02-24 12:54

Şevval Sam Yasak Elma'dan sonra o diziyle ekrana dönüyor

Yasak Elma dizisinde uzun yıllar rol alan Şevval Sam, Yandaki Oda dizisiyle ekranlara dönüyor. Yıllara meydan okuyan Sam'ın yeni dizisi "Yandaki Oda"da Caner Cindoruk ve Nazan Kesal gibi isimler bulunuyor.

Magazin 04-02-24 14:29

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan 'Dilber' paylaşımı! Benimkiler...

"İnci Taneleri" dizisi dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. Diziyi izleyen Demet Akalın o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Paylaşıma "Benimkiler başlıyor" notunu düştü.

Magazin 02-02-24 17:37

Meltem Cumbul o dizi için Türkiye'ye geri dönmüştü... Dizi hakkında bomba iddia! Kadro kurulamayınca...

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından biri olan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün heyecanla beklenen yeni dizisi için Türkiye'ye dönmüştü. Ancak dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Magazin 31-01-24 13:01

Kızıl Goncalar'da Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnesi çok konuşuldu! Bu kadar mı gerçekçi oynanır...

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. Kızıl Goncalar dizisi dün akşam yayınlandı. Dizide Mert Yazıcıoğlu'nun bir sahnesi diziye damga vurdu. Oyuncunun performansı çok beğenildi. Sosyal medyada söz konusu sahneye yorum yağdı.

Magazin 30-01-24 11:54

İlk bölümüyle reyting rekoru kırdı! İnci Taneleri'ne bomba transfer! O isim kadroda

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı. Her sahnesi çok konuşulan İnci Taneleri'ne bomba bir transfer gerçekleşti. Başarılı oyuncu kadroya dahil oldu.

Magazin 27-01-24 14:59

İnci Taneleri dizisi ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi! Sosyal medya Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'yü konuştu... Dizideki o sahne gündem oldu! Alttan çek öyle daha iyi

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin Dilber'li sahneleri ise yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Bunlardan biri de Hazar Ergüçlü'nün merdiven sahnesi oldu. Merdivende fotoğraf çeken Ergüçlü'nün "Hele Bakın Kim Gelmiş" şarkısını söylediği anlar gündem oldu. Söz konusu sahneye yorum yağdı.

Magazin 26-01-24 10:21
ele

Aile dizisindeki masaj sahnesi gündem yarattı! Devin'in Aslan'a o tepkisi olay oldu: Bana herkes gibi yapmıyorsun

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Aile dizisi dün akşam ekranlara geldi. Dizide hamilelik eğitimine katılan Devin ve Aslan arasındaki diyalog gündem oldu. Aslan Devin'e masaj yaptı. Devin'in tepkisi gündem oldu.

Magazin 24-01-24 10:23

Aile Dizisinin Devin'i söylediği şarkıyla ağızları açık bıraktı... Serenay Sarıkaya'ya yorum yağdı!

Oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Aile dizisi her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Aile dizisi, dün akşam 29. bölümüyle ekranlara geldi. Bir bölüm sonra final yapan dizide Sarıkaya, canlandırdığı Devin karakteriyle yine herkesi büyüledi. Serenay Sarıkaya’nın şarkı söyledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-01-24 08:04

Bakan bir daha baktı... Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat dansıyla gündem oldu! Eyvah benim hallere bak

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, Emir Yargın'ın sahne aldığı gecede yaptığı dansla gündem oldu. Pusat, o anları sosyal medya hesabından "Eyvah benim hallere bak" notuyla paylaştı.

Magazin 20-01-24 18:12

Ateş Kuşları dizisinde bomba ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Atv'nin Bozdağ Film imzalı sevilen dizisi Ateş Kuşları'nda beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in paylaştığı diziye ilk bölümünden beri kadroda yer alan bir isim veda edecek.

Magazin 20-01-24 13:13

Aras Bulut İynemli'ye Deha dizisi için bomba partner! O isimle görüşmeler başladı

Son dönemde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı Atatürk 1881-1919 filmi ile adından söz ettiren Aras Bulut İynemli şimdilerde Umut Aral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı Show TV’nin “Deha” dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aras Bulut İynemli için partneri içinse bomba bir isimle görüşmeler başladı.

Magazin 18-01-24 15:11

Özge Özpirinçci’nin dizideki o sahnesi gerçek oldu! Kamera arkası görüntüleri kahkahaya boğdu

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Sandık Kokusu dizisi her çarşamba akşamı ekranlara geliyor. Dizinin kamera arkası görüntüleri izleyenleri güldürdü. Sahne için minibüse binen Özge Özpirinçci ardından 'Biz filmciyiz abi, indir beni' dediği anlar çok konuşuldu.

Magazin 17-01-24 17:47

Atv o dizinin fişini çekti! Erken final kararı herkesi şaşırttı

Tv8’in “Aşka Düşman” dizisinin hemen ardından bir final kararı da Atv’den geldi. Kanalın sürpriz yaparak ilk bölümünü yılbaşı gecesi yayınladığı “Yıldızlar Bana Uzak” dizisi için final kararı alındı. Dizinin son çıkan reytingleri de beklentiyi karşılamayınca kanal yönetimi dizinin fişini çekti.

Magazin 17-01-24 14:53

Ömer dizisinde bomba ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan Ömer dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. O isim projeye veda edecek.

Magazin 16-01-24 14:57

Hazar Ergüçlü pavyon dansını böyle öğrenmişti! O görüntüler ortaya çıktı... Yıllardır bu işi yapıyormuş gibi

Oyuncu Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı günlerdir gündemdeydi. İnci Taneleri dizisi için özel dans eğitimi alan ve Ankaralı Ezo'dan esinlendiği ortaya çıkan Hazar Ergüçlü'nün dans dersi aldığı anlar ortaya çıktı.

Magazin 10-01-24 13:06

Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı eski haliyle gündem oldu! O programa katılıp ağda yaptırmış!

Yalı Çapkını dizisi gerek oyuncuları gerekse sahneleriyle sık sık gündeme geliyor. Yalı Çapkını'nda Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın eski hali sosyal medyada gündem oldu. Arıcı, bir zamanlar yarışmaya katılıp ağda yaptırmış. Ünlü oyuncunun o halleri yeniden gündeme geldi.

Magazin 09-01-24 17:33

KARDEŞLERİM 111. BÖLÜM İZLE! Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı, dizi bugün var mı? ATV yayın akışı

Kardeşlerim yeni bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 2021 yılının Şubat ayında yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisi 2023 yılı Ekim ayında dördüncü sezonu ile ekranda yer almaya devam ediyor. 'Kardeşlerim saat kaçta başlıyor' ekranı ve yeni bölüm hakkında detaylar dizi severler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti...

Magazin 30-12-23 18:49

İnci Taneleri'nin ikinci fragmanına Hazar Ergüçlü'nün pavyondaki dansı damga vurdu! O sahneye yorum yağdı

İlk fragmanı ile sosyal medyada uzun süre gündem olan Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisi, bu kez Dilber’li tanıtım filmiyle büyük yankı uyandırdı. “Dilber” karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Magazin 29-12-23 17:13

ARAK DİZİSİ 2. BÖLÜM İZLE! Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? İlk bölüm özeti

Arak 2. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi ikinci bölümüyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Zeynep ve Kara'nın kesişen hikayesinin anlatılacağı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri 'Arak 2. bölüm izle' konusunu araştırıyorlar. Peki, Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Arak 2. bölüm izle ekranı ve tv yayın akışı

Magazin 28-12-23 19:07

SAKLA BENİ 9. BÖLÜM STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Sakla Beni 9. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam dokuzuncu bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Magazin 28-12-23 18:45

Hanımın Çiftliği’nin Gülizar’ı Evrim Solmaz'ın son hali şaşırttı! Gören bir daha baktı

Özgü Namal, Caner Cindoruk, Mehmet Aslantuğ ve Ebru Özkan'ın başrollerini paylaştığı, bir dönemin fenomen dizisi Hanım'ın Çiftliği'nde; Gülizar karakterine hayat veren Evrim Solmaz yeniden gündem oldu. Dizideki bazı sahnelerle o dönem adından oldukça söz ettiren Solmaz'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-12-23 11:39

ÜÇ KIZ KARDEŞ 68. BÖLÜM İZLE! Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti ve Kanal D 26 Aralık yayın akışı!

Üç Kız Kardeş yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Üç Kız Kardeş'in 68. bölümü 26 Aralık Salı 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 26-12-23 21:27

AİLE 26. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Aile son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu ve Show TV yayın akışı!

Aile dizisi 26. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 26. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 26-12-23 20:26