Prison Break Dizisi Haberleri

Prison Break geri dönüyor! Dizinin fanlarını üzen haber, başrol oyuncusu kadroda yok!

Wentworth Miller ve Dominic Purcell'ın başrollerini paylaştığı Prison Break dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Michael Scofield karakterini canlandıran Wentworth Miller dizinin devamının gelmeyeceğini ifade etmişti. Bir açıklama da Prison Break'in bir diğer başrol oyuncusu Dominic Purcell'dan geldi.

Magazin 12-11-2023 17:18

Prison Break'in yıldızı Wentworth Miller'a yetişkin otizmi teşhisi konuldu

Efsanevi Prison Break dizisinde Michael Scofield isimli karaktere hayat veren başarılı oyuncu Wentworth Miller, kendisine yetişkin otizmi tanısı konduğunu açıkladı.

Magazin 28-07-2021 15:32

Ünlü yönetmen Bobby Roth: Türkiye’de çekilecek en güzel film romantik gerilim olur

"Lost" ve "Prison Break" dizilerine imza atan Amerikalı ünlü yönetmen ve yapımcı Bobby Roth, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Turizm Forumuna katıldı. Roth dizilerin ve filmlerin turizme etkisini anlattı.

Magazin 12-06-2021 09:22

Kaley Cuoco, The Big Bang Theory günlerini özlüyor

Başarılı oyuncu Kaley Cuoco, The Big Bang Theory’den sonra rol aldığı The Flight Attendant dizisindeki performansıyla Altın Küre’ye aday gösterildi. Oyuncu, Variety için verdiği röportajda The Big Bang günlerinden bahsetti.

Magazin 25-02-2021 15:45

Atıştırmalıklarınız hazırsa, başlıyoruz: En iyi Netflix dizileri

En iyi Netflix dizileri deyince çok geniş bir yelpazeden bahsediyoruz. Sadece Netflix imzalı yapımların yer almadığı listemizde, yayın haklarını Netflix’in satın aldığı televizyon dünyasına damga vurmuş yapımlar da yer alıyor. Henüz bunlardan birine başlamadıysanız şimdi tam zamanı. İşte en iyi Netflix dizileri...

Trend 28-12-2020 14:41