Suskunlar Dizisi Haberleri

Suskunlar'ın Sarı Bilal'i Emirhan Akbaba'nın değişimi şaşırttı! Büyüdü: Yönetmen oldu!

Poyraz Karayel ve Suskunlar dizisinin Sarı Bilal'i olarak tanınan çocuk oyuncu Emirhan Akbaba'nın seneler sonraki hali ve değişimi şaşırttı. Suskunlar dizisi sonrası Poyraz Karayel'de de rol almış olan genç oyuncu şimdilerde kendi filmlerini çekerek yönetmenlik yapıyor. İşte Sarı Bilal'i canlandıran Emirhan Akbaba'nın son hali...

Magazin 26-08-2021 16:42

Çukur dizisinin Şahram'ı Sarp Akkaya oğluyla ilk karesini yayınladı!

Bir döneme damgasını vuran 'Suskunlar' adlı dizide 'Sarı' karakterine hayat vermesiyle ününe ün katan oyuncu Sarp Akkaya, geçtiğimiz haftalarda oğlunu kucağına alarak baba olmanın sevini yaşamıştı. Son olarak fenomen dizide 'Şahram' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Akkaya, oğlu ile ilk pozunu yayınladı.

Magazin 10-06-2021 17:19

Bugüne kadar en nefret ettiğimiz 10 kötü dizi karakteri!

Dizi ve filmler boş zamanların en büyük eğlencesidir. Abur cubur eşliğinde izlenen dizi ve filmler boş zamanları doldurmanın yanında keyifli zaman geçirmenizi de sağlar. Ancak bazı dizi karakterleri vardır ki adeta ailemizin bir üyesi haline gelmiştir. Sizler için hayatınıza damga vuran ve yaptığı kötülüklerle hafızalara kazınan dizi karakterlerini derledik.

Trend 25-01-2021 09:53