Zengin Ve Yoksul Dizisi Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da görüldü! Aldığı kilolar dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonun yorgunluğunu atan Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'taki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 2024-07-25 11:38:07

Afra Saraçoğlu ile ayrılığı çok konuşulmuştu! Mert Ramazan Demir o soruyu yanıtsız bıraktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Şimdilerde tatilde olan ikilinin yeniden ayrılığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Mert Ramazan Demir Alaçatı'da görüldü ve Afra Saraçoğlu sorulunca röportajı sonlandırdı.

Magazin 2024-07-24 16:32:14

Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı söylenmişti! Sümeyye Aydoğan kendini tutamadı

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisi 20. bölümle beklenmedik bir şekilde final yaptı. Dizinin bitmesinin sebebi olarak da Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı ve bu rakamın ödenmekte zorlanıldığı iddia edildi. Sümeyye Aydoğan bu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 2024-07-24 10:33:29

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! 14 yıl sonra o isim de veda ediyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz günlerde diziden yönetmen Orhan Oğuz ayrılmış ve vedası herkesi üzmüştü. Şimdi de 14 yıldır projede olan ve keskin nişancı Arda Atik karakterini canlandıran Tunç Oğuz ayrılığı duyurdu.

Magazin 2024-07-24 08:54:38

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya o kareyi görünce dayanamadı! Önce konuşmakta zorlandı sonra gözyaşlarını tutamadı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk oldu. Ünlü isim programda konuşmakta zorlandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 23-07-24 13:16

Aşure tarifi: Aşure nasıl yapılır?

Aşure, geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından biridir. Tarih boyunca birçok medeniyetin ortak değeri olan bu tatlı, bol malzemesi ve zengin lezzetiyle her kaşıkta farklı bir hikaye anlatır. Siz de aşağıdaki aşure tarifini kullanarak enfes bir aşure yapabilir, hem istediğiniz zaman tüketebilir hem de konu komşuya dağıtabilirsiniz.

Yemek 22-07-24 22:03

Sapanca nerede? Sapanca'ya nasıl gidilir? Marmaray Sapanca'ya gidiyor mu?

Türkiye, doğal güzellikleri açısından oldukça zengin bir ülkedir ve bu zenginlikler arasında Sapanca Gölü gibi etkileyici doğal oluşumlar öne çıkmaktadır. Hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çeken bu bölge, ülkemizin en önemli doğal alanlarından biridir. Sapanca Gölü, sadece Türkiye genelindeki ziyaretçilerin değil, uluslararası turistlerin de ilgisini çeken bir mekan olarak korunması gereken değerli bir yer olarak ön plana çıkmaktadır. Peki, Sapanca’ya nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:56

Kitap kurtları buraya! İlber Ortaylı'nın Prime Day kitap önerileri burada

Kitap severler için harika bir fırsat sunan Prime Day, zengin içeriğiyle her zevke hitap eden kitapları okurlarla buluşturuyor. Prime Day tüm hızıyla devam ederken ünlü tarihçi İlber Ortaylı da sizin için Prime'a özel birbirinden değerli kitapları listeledi. İlber Ortaylı'nın önerileriyle dolu bu seçki, hem tarihe meraklı olanlar hem de edebiyat tutkunları için benzersiz bir okuma deneyimi veriyor. Siz de hemen sepetinizi hazırlayın ve bu benzersiz indirimleri değerlendirmenin tadını çıkarın!

Haber 17-07-24 14:03

Promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı... Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yeni aracı için kesinin ağzını açtı! Değeri dudak uçuklattı

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen ve her bölümüyle reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde alkollüyken direksiyon başına geçmiş ve promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı. Ünlü oyuncu o aracını satıp kendisine yeni bir otomobil satın aldı. Türkoğlu'nun yeni aracının değeri dudak uçuklattı.

Magazin 17-07-24 12:17

Kurtlar Vadisi izleyen gençlerden eğlenceli anlar! Televizyonda Laz Ziya'nın sesini duyar duymaz hazır ola geçtiler

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve tekrarlarıyla hala günümüze kadar popülerliğini koruyan Kurtlar Vadisi dizisi sosyal medya kullanıcılarının akımlarının en önemli parçası. Bir grup genç Kurtlar Vadisi dizisini izledikleri anları kaydederek sosyal medyada viral oldu. Gençlerin dizinin en sevilen karakterinden biri olan Laz Ziya'nın sesini duyar duymaz ayağa kalkarak hazır ola geçtikleri anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-07-24 11:25

Nicole Kidman'ın başrolünü üstlendiği The Perfect Couple dizisinden ilk fragman geldi! Geri sayım başladı

Elin Hilderbrand'ın çok satan romanından uyarlanan gizemli mini dizisi "The Perfect Couple"ın ilk fragmanını yayınladı. Başrollerini Nicole Kidman ve Eve Hewson'un üstlendiği mini gerilim dizisinin ikinci sezonun 5 Eylül'de yayınlanacağı açıklandı.

Trend 13-07-24 15:36

Gönül Dağı'nda beklenmedik veda! Başrol ayrılıyor iddiası...

Trt1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı dizisinde beklenmedik bir ayrılık iddiası konuşulmaya başlandı. Dizinin başrol oyuncusu Berk Atan'ın projeye 5. sezonunda veda edeceği iddia edildi.

Magazin 13-07-24 10:13

Kuşkonmaz ne işe yarar, faydaları nelerdir? Kuşkonmaz neye iyi gelir?

Sebze olarak tüketilebilen, ayrıca süs amacıyla da yetiştirilebilen farklı bitki türleri kuşkonmaz olarak adlandırılmıştır. Son derece zengin bir besin olan kuşkonmaz, gevşek yapıda ve kumlu topraklarda yetiştirilebilir. Daha çok yaz mevsiminde, haziran ve temmuz aylarında çiçek açar. İnsan sağlığına da son derece faydalıdır.

Haber 13-07-24 03:40

Şerefiye Sarnıcı nerede? Şerefiye Sarnıcı'na nasıl gidilir? Şerefiye Sarnıcı ziyaret günleri ve saatleri

İstanbul, zengin tarihi ve kültürel dokusuyla dünya çapında büyük ilgi görmektedir. Bu büyüleyici şehir, birçok değerli yapıya ev sahipliği yapar. Şehrin bu gizli hazinelerinden biri de Şerefiye Sarnıcı Müzesi'dir. Tarihi dokusuyla ve etkileyici atmosferiyle ziyaretçilerin dikkatini çeken bu müze, İstanbul'un derin tarihini ziyaretçilere yaşatır. Peki, Şerefiye Sarnıcı'na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:16

Türk ve İslam Eserleri Müzesi nerede? Türk ve İslam Eserleri Müzesi'ne nasıl gidilir? Türk ve İslam Eserleri Müzesi ziyaret günleri ve saatleri

Türkiye'nin önemli tarihi müzelerinden biri olan Türk İslam Eserleri Müzesi, ziyaretçilerine zengin bir kültürel miras sunar. İstanbul'da bulunan bu müze, Türkiye'deki Türk ve İslam eserlerini topluca sergileyen bir müze olarak öne çıkar. 16. yüzyılda inşa edilen müze binası, farklı dönemlerde çeşitli amaçlarla kullanılmış olup, günümüzde halkın ziyaretine açıktır. Peki, Türk ve İslam Eserleri Müzesi'ne nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:08

Çırağan Sarayı nerede? Çırağan Sarayı'na nasıl gidilir?

İstanbul, Türkiye'nin dünya çapında tanınan şehirlerinden biridir. Hem coğrafi yapısı hem de zengin tarihi geçmişiyle bilinir. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan bu şehir, kültürel çeşitliliği ve mirasıyla dikkat çeker. Farklı uygarlıkların beşiği olan İstanbul, sayısız önemli tarihi eseri barındırır. Peki, bunlardan biri olan Çırağan Sarayı'na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:05

Sultanahmet Meydanı nerede? Sultanahmet Meydanı'na nasıl gidilir?

Sultanahmet Meydanı, İstanbul'un kalbinde yer alır. Zengin kültürel mirasıyla birlikte, turistler için büyük bir merkez olarak kabul edilir. Tarihi sokakları, kaleleri ve mimari yapılarıyla birlikte, Sultanahmet Meydanı'ndaki tarihi eserler, birçok gezgin için ilgi çekici bir turizm noktası hâline gelmiştir. Peki, Sultanahmet Meydanı'na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:01

İstanbul Modern Sanat Müzesi nerede? İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne nasıl gidilir?

İstanbul Modern Sanat Müzesi, Türkiye'nin ilk modern sanat müzesi olarak İstanbul'da önemli bir konuma sahiptir. Müze, ülkemizde modern sanatın zengin koleksiyonunu barındırmanın yanı sıra birçok değerli esere ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne ulaşım oldukça kolaydır ve çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. Peki, İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 16:45

Yoğurt suyu faydaları nelerdir? Yoğurt suyu neye iyi gelir, böbreklere iyi gelir mi?

Zengin bir kalsiyum oranına sahip olan yoğurt, kemik sağlığını koruması ve osteoporoz ihtimalini azalması gibi yararları ile de bilinir. Bol miktarda vitaminler ve mineraller içeren yoğurt hem tek başına hem de sadece suyu ile şifalı bir besin olarak kabul edilmiştir.

Haber 11-07-24 17:49

Galada gözler onu aramıştı... 'Konseri var' dendi ama gerçek başka çıktı! Çekilen sahneleri yayınlanmayınca tepki gösterdi

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Zeytin Ağacı dizisi, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Dizinin ikinci sezonu için önceki gün bir gala düzenlendi ancak herkes oradayken dizinin başrollerinden Murat Boz galada yoktu. Ünlü ismin olmayışının nedeni bakın neymiş...

Magazin 11-07-24 10:16

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu diziye veda mı ediyor? İddialara nokta koydu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali ile çok konuşulmuştu. Dizide yaşanan ayrılıklar ise herkesi şaşırtmıştı. Kızılcık Şerbeti'nde Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği karakterlerin vedasının ardından Sıla Türkoğlu'nun da diziden ayrılacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 10-07-24 10:02

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu o yorumlara daha fazla dayanamadı! Savcılığa koştu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde kendisine yapılan çirkin yorumlara daha fazla dayanamadı. Ünlü oyuncunun ajansı nitelikli hakaretler ve iftiralar için Savcılığa başvuru yapıldığını duyurdu.

Magazin 09-07-24 15:01

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos tatil için Bodrum'u seçti! Restorana ödediği hesap dudak uçuklattı

Dünyanın en zengin iş insanlarından Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, nişanlısıyla birlikte tatile çıktı. Önce Yunanistan'da tatil yapan ünlü iş insanı, daha sonra lüks yatıyla Göcek ve Bodrum'a demir attı. Jeff Bezos, Muğla'daki restorana ödediği hesap ile adeta dudak uçuklattı.

Magazin 09-07-24 10:16

Fındığın faydaları nelerdir? Fındık neye iyi gelir?

Atıştırmalıklar arasında yer alsa da aslında sağlığa olan faydalarıyla da bilinen ve birçok olumlu etkisi bulunduğu tespit edilen fındık, zengin içeriği, bileşiminde bulunan vitaminler ve mineralleri ile doğru miktarlarda tüketildiğinde birçok hastalığın ve rahatsızlığın da önüne geçebilir.

Haber 09-07-24 02:41

Türkiye'nin konuştuğu olay! Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur program yapacak: Katilin dizisi izlenirse...

Karıştığı bir kaza sonucu Murat Aci'yi hayattan koparan ve annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur, Boston'da yakalanarak hakim karşısına çıkarılmıştı. Timur Cihantimur'un kalça ameliyatlarıyla ünlenen estetik cerrah babası Bülent Cihantimur, yeniden program yapacağını duyurdu. Bunun üzerine kazada vefat eden Aci'nin babası Özer Aci, "Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok" dedi.

Haber 08-07-24 16:57

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde! Şahmaran 2. sezon kareleri sosyal medyayı salladı

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolde olduğu Netflix dizisi Şahmaran'ın 2. sezonundan kareler geldi. Çok konuşulan ilk sezondan sonra 2. sezon fotoğrafları da sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-07-24 13:52

En faydalı sebzelerin başında geliyor: Semizotunun cilde 4 faydası!

Semizotu sadece yemeklere lezzet katmakla kalmıyor cilde olan faydalarıyla da öne çıkıyor. Antioksidanlar ve cilt dostu bileşenler açısından zengin olan semizotu, cildinizi korur ve güzelleştirir. İşte semizotunun cilde olan 4 önemli faydası...

Kadin 06-07-24 13:07

7 yaşındaki küçük kız Tesla'daki teknik arızayı buldu! Elon Musk'a göstererek 'Bunu düzeltebilir misiniz?' diye sordu... Milyarderin cevabı gecikmedi

Çinli 7 yaşındaki bir kız çocuğunun, Tesla'nın araçlarındaki bir hatayı bildirmek için X üzerinden Elon Musk'a ulaşması ve dünyanın en zengin adamından beklenmedik bir yanıt alması sosyal medyada gündem oldu. Musk, sosyal medyadan küçük kızın 'Bunu düzeltebilir misiniz?' sorusuna 'Elbette' diyerek cevap verdi.

Trend 05-07-24 11:26

Netflix dizisi '1000 Çocuklu Adam' tepkilerin odağında! Bu birçok açıdan iğrenç

Netflix'in yeni gerçek suç belgeseli 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girmeden olay olmuştu. 3 Temmuz'da yayınlanan ve tepkilerin odağında olan belgeselle ilgili Netflix'e eleştiri ve tepki yağıyor.

Magazin 04-07-24 11:44

Kızıl Goncalar oyuncuları saçı sakalı uzattı! O iddia gündeme geldi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümüyle gündem olan dizi şimdilerde yeni sezon için gün sayıyor. Dizi sezon finalindeyken oyuncuların saçı sakalı uzatması o iddiaları da beraberinde getirdi...

Kulis 03-07-24 09:42

Uzmanı öneriyor: Bu besinler vücudu serinletiyor! Yaz sıcaklarına birebir etki

Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte vücut ısısının da yükseldiğine dikkat çeken Diyetisyen Melis Bengisu Demirci, sindirim sistemini rahatlatmak ve formu korumak için zeytinyağlı sebzeler, taze salatalar, mevsim meyveleri, tam tahıllar ve kuruyemişler gibi lif zengini gıdaların öne çıktığını kaydederek, “Karpuz, böğürtlen, yeşil ayran, semizotu, C vitamini açısından zengin biberler yaz sıcaklarına karşı vücudu serinletir” dedi.

Kadin 03-07-24 09:14

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'iydi… Selin Türkmen diziden ayrılık sebebini ilk kez açıkladı

Show Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbet'inde hayat verdiği Çimen karakteriyle büyük beğeni toplayan Selin Türkmen dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte projeden ayrıldı. Türkmen diziden ayrılık sebebini ilk kez açıkladı…

Kulis 02-07-24 16:16

Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı! Fragmanı merak uyandırmaya yetti.... Sosyal medya bu tanıtımı konuştu

Başrollerini Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın paylaştığı Netflix'in Zeytin Ağacı dizisi 2. sezonuyla geri sayımına başladı. Sosyal medyada gündem yaratan fragmanda dizinin 11 Temmuz'da izleyicisiyle buluşacağı duyuruldu.

Trend 02-07-24 15:41

İnci Taneleri'ne bomba bir isim daha! Usta oyuncu kadroda

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyada yankı uyandırıyor. Şimdilerde sezon finalinde olan dizinin yeni sezonu da heyecanla bekleniyor. İnci Taneleri'ne yeni sezonda yeni bir isim daha dahil olacak…

Kulis 29-06-24 13:26

Cesur sahneleriyle gündemdeydi… Hülya Avşar Meryem Uzerli'ye 'Seninle niye evlenmediler?' diye sordu! Aldığı yanıt karşısında toparlamaya çalıştı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem' karakterine hayat vererek hafızalara kazınan Meryem Uzerli şimdilerde yeni dizisi Ru'daki cesur sahneleri ile gündemde. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken ünlü isim 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' isimli YouTube programına konuk oldu. Uzerli, özel hayatı hakkındaki sorulara verdiği yanıtlarla gündem oldu.

Magazin 29-06-24 07:32

Fular nasıl yazılır? Fular mı fülar mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, kelime çeşitliliği bakımından oldukça zengin bir dildir. Bu zenginlik nedeniyle, bazı kelimelerin yazımı konusunda sıkça kararsızlık yaşanmakta ve hatalı yazılmaktadır. Kelimelerin yanlış kullanılmasının temel sebeplerinden biri, söylenişleriyle yazımları arasındaki farklılıklardır. Örneğin, dilimizde sıkça görülen bir imla hatası örneği fular kelimesidir. Peki, fular nasıl yazılır?

Egitim 27-06-24 16:08

Batman efsanesi geri dönüyor! Batman: Caped Crusader animasyon dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Matt Reeves ve J.J. Abrams imzalı "Batman: Caped Crusader" animasyon dizisinin ilk resmi fragmanı paylaşıldı. Animasyon dizisi 1 Ağustos'ta Prime Video ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yapımın ilk sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak.

Trend 27-06-24 15:43

Devraldığı nasıl yazılır? Devraldığı ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizi oluşturan gerek yazım şekli gerekse okunuş biçimleriyle birbirinden farklı olan çeşitli sözcükler mevcuttur. Dilimizin en zengin diller arasında yer almasının ana nedenlerinden biri birleşik sözcüklerin varlığıdır. Birleşik sözcüklerin özellikle yazım stilinde birçok kullanıcı arada kalmakta ve genellikle kelimeleri yanlış yazmaktadır. Devraldığı sözcüğü de imla hatası yapılan kelimeler arasında bulunmaktadır. Peki, devraldığı nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 26-06-24 19:23

Evlat edindikleri 5 çocuğu kendilerine köle yaptılar! Ahıra kilitleyip kamerayla her dakika izlediler: Susuz, elektriksiz, yemeksiz bıraktılar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Batı Virginia bölgesinde yaşayan 63 yaşındaki Donald Ray Lantz ve 62 yaşındaki Jeanne Kay Whitefeather çifti evlat edindikleri 5 çocuğa uyguladıkları kötü muamele nedeniyle tutuklandı. Zengin olan çift evlat edindikleri siyahi çocukları bir ahırda yaşamaya zorlayarak onları adeta kendilerine köle yaptı.

Trend 26-06-24 15:13

O filmle dönüyor! Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay son haliyle olay: 'Çok yakışıklı'

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile hafızalara kazınan Onur Bay son olarak Kirli Sepeti dizisinde rol almış ve ayrılık haberiyle sevenlerini üzmüştü. Genç oyuncu şimdi de heyecanla beklenen filmle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 26-06-24 11:12

Bağırsak nasıl yazılır? Bağırsak mı barsak mı bağarsak mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe'nin zengin kelime dağarcığı, pek çok yeni kelimenin türemesiyle önemli ölçüde genişlemiştir. Bu kelimeler, Türkçe'ye adapte olurken zaman içinde çeşitli değişikliklere uğramış ve evrilmiştir. Ancak, özellikle yabancı kökenli kelimelerin telaffuz ve yazımında sıkça hatalar yapılmaktadır. Türkçe'nin dil ve yazım kuralları, bu tür hataların önlenmesine yardımcı olacak şekilde oluşturulmuştur. Bu kurallar, dilin doğru ve etkili iletişim için kilit bir rol oynamaktadır.

Egitim 25-06-24 19:33

Batılılaşma nasıl yazılır? TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe'nin oldukça geniş ve zengin bir kelime hazinesi vardır. Bu hazinede, hem Türkçe hem de yabancı kökenli pek çok kelime bulunur. Farklı dillerden gelerek zamanla Türkçeye adapte olmuş bu kelimeler, yazım ve telaffuz hatalarına en sık maruz kalanlardır. Türkçe'de yazımı merak edilen ve sıkça sorgulanan birçok sözcük vardır. Bunlardan biri de "Batılılaşma" terimidir. Peki, batılılaşma nasıl yazılır?

Egitim 25-06-24 19:29

Cumhurbaşkanı nasıl yazılır? TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük sayısı açısından bakıldığında en zengin diller arasında yerini almaktadır. Dilimizi meydana getiren kelimelerin yazım şeklini öğrenmek ve doğru bir şekilde yazıya aktarmak son derece önemli bir konudur. Kelimelerin yazım stili kadar söyleniş biçimlerinin de öğrenilmesi gerekir. Dilimizde yaygın olarak yazımında imla yanlışı görülen sözcüklerden biri cumhurbaşkanı kelimesidir. Peki, cumhurbaşkanı nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 25-06-24 19:25

Dünyanın en zengin insanlarından Jeff Bezos Bodrum'a demirledi! 500 milyon dolarlık süperyatını bir gören bir daha baktı

Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos Yunanistan tatilinden sonra soluğu Türkiye'de aldı. 500 milyon dolarlık süperyatıyla Bezos, Göcek ve Bodrum'a demir attı. Kissebükü’nde demirleyen yatta Lauren Sanchez denize girerek yüzdü. O anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Trend 23-06-24 17:03

Bir türlü nasıl yazılır? Bir türlü ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük yönünden zengin bir dil olduğundan bazı kelimelerin yazım şeklinde hataya düşülebilmektedir. Özellikle 2 kelimeden meydana gelen sözcüklerin yazımında daha sık yazım kuralı ihlaline denk gelinmektedir. Kelimelerin doğru kullanımını öğrenmek, dilimizi akıcı ve iyi kullanmamız yönünden büyük önem taşımaktadır. Dilimizde birçok kullanıcı tarafından hatalı yazılan sözcüklerden biri de bir türlü kelimesidir. Peki, bir türlü nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 21-06-24 18:29

House Of The Dragon dizisinin yıldızı Olivia Cooke itiraf etti! Cinsel ve hatta hayvani bir şeydi

Game of Thrones'un devam dizisi olarak geçen ve izlenme rekoru kıran House Of The Dragon oyuncusu Olivia Cooke ateşli bir sahnenin diziden çıkarıldığını itiraf etti.

Magazin 18-06-24 14:28

Serdar Ortaç Eskiden zengindim deyip aylık masrafını açıkladı! Duyanlar şaştı kaldı

Son dönemde sahneye alkollü çıkmasıyla gündeme gelen ve hayranlarından tepki gören Serdar Ortaç artık zengin olmadığını söyledi. Ortaç'ın aylık masrafı ise ağızları açık bıraktı.

Kulis 17-06-24 12:00

Ünlü komedyen Doğu Demirkol'un 'Zengin lavabosuyla' zor anları! Evet bir imtihan...

Komedyen Doğu Demirkol, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Komedyen son olarak paylaştığı eğlenceli video ile adından söz ettirdi. Demirkol'un lüks lavabo musluğuyla olan anları takipçilerini güldürdü.

Magazin 16-06-24 08:56