Zengin Ve Yoksul Dizisi Haberleri

İddialı dizi Zengin ve Yoksul'a flaş transfer! Zengin ve Yoksul 1. bölüm fragmanı izle!

Kırgın Çiçekler dizisinin Nazan'ı, başarılı oyuncu Veda Yurtsever yeni projesi Zengin ve Yoksul ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki Zengin ve Yoksul dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Veda Yurtsever hangi rolde oynuyor? İşte Zengin ve Yoksul 1. bölüm fragmanı.

Magazin 07-04-2019 19:57

Binnur Kaya Zengin ve Yoksul'da hangi rolde oynuyor? Yeni rolüyle şaşırtacak!

Ünlü oyuncu Binnur Kaya iddialı dizi Zengin ve Yoksul'la ekranlara dönüyor. Nisan ayında atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, NTC Medya'nın yapımını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer'in oturduğu Zengin ve Yoksul dizisinin başrol oyuncularından Binnur Kaya, farklı bir rolle izleyicinin karşısına çıkacak.

Magazin 31-03-2019 02:21

ATV'nin iddialı dizisi Zengin ve Yoksul'un afişi yayınlandı! Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor?

Yapımını NTC Medya'nın yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer'in oturduğu 'Zengin ve Yoksul' dizisi farklı hayatlara sahip ailelerin ortak hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanıyor. İddialı dizi Zengin ve Yoksul'un afişi de yayınlandı. Peki Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Zengin ve Yoksul dizisi ilk bölüm fragmanları.

Magazin 30-03-2019 02:31

Zengin ve Yoksul dizisi iddialı geliyor! İşte Zengin ve Yoksul'dan iki yeni fragman!

ATV'nin iddialı dizisi Zengin ve Yoksul'dan yeni fragmanlar yayınlandı. Yapımını NTC Medya ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer'in oturduğu Zengin ve Yoksul, tanıtımlarıyla çok konuşuldu. Peki Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor? Zengin ve Yoksul konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni diziden ilk fragman.

Magazin 25-03-2019 21:55

Diğer Haber Etiketleri

Zengin ve Yoksul'dan ilk fragman yayınlandı! Zengin ve Yoksul dizisi oyuncuları kimler?

ATV'nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul'dan ilk fragman yayınlandı. Zengin ve Yoksul dizisi oyuncuları kimler? Osman Sonant ve Binnur Kaya'nın başrollerde oynadığı Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor? İşte yeni diziden ilk fragman.

Magazin 22-03-2019 02:51