Hasan Candan Haberleri

Belediye başkanı tek tek duyurdu! Aylık 225 liraya Ülkü Ocakları'na kafe... Gazete ve televizyonlara ödenen parayı da açıkladı!

Kastamonu Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP'den CHP'ye geçti. Yeni Belediye Başkanı Hasan Baltacı, eski belediyenin yaptığı usulsüzlükleri ortaya çıkardı. Bunlardan en çarpıcı olanı ise belediyeye ait kafelerin Ülkü Ocakları'na tahsisiz şekilde verilmesi ve düşük bir kira bedeliyle işletilmesi oldu. Kafelerin aylık 225 liraya işletildiği ortaya çıktı.

Haber 2024-05-04 14:16:45

Uzman isim o ili uyardı! 'Deprem tehlikesi İstanbul'dan daha yüksek'

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'deki bazı faylar üzerinde sismik enerji birikimi saptandığını, kentin depreme hazırlığa öncelik vermesi gerektiğini belirtti. Sözbilir, İzmir'in İstanbul'a göre deprem tehlikesinin daha yüksek olduğunu aktardı.

Haber 2024-05-03 13:35:24

Uzman isimden İzmir için korkutan deprem senaryosu! '2 bin yıldır kırılmadı, yakında kırılabilir' diyerek potansiyel büyüklüğü açıkladı

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 6 seneden beri sürdürdükleri İzmir, Güzelbahçe, Yağcılar, Seferihisar ve Tuzla fayları ile ilgili çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı. Araştırmanın sonucunda Tuzla fayının 2 bin yılda bir kırıldığını ve 2 bin yıldır kırılmadığını ifade eden Sözbilir, korkutan senaryoyu açıkladı. Oluşabilecek depremin potansiyeline dair tahminde bulunan Sözbilir, Tuzla fayı açısından İzmir'in deprem tehlikesinin değerlendirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Haber 2024-05-03 10:43:44

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programındaki o sahne sosyal medyayı salladı! O sözleri olay oldu! Ayakta farklı yatakta farklı...

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programının her sahnesi çok konuşuluyor. Ünlü komedyen bu kez ise programına katılan bir kadın konukla yaptığı astroloji muhabbeti sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-03 10:31:12

Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat da tahliye mi olacak? Kolları, yüzü, her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor

Nihal Candan 37 kiloya düşmesinin ardından tahliye edilmişti. Candan'ın tahliyesi sosyal medyayı ikiye bölerken Dilan Polat'ın da cezaevinde zor günler geçirdiği iddia edildi. Arkadaşının iddiaları sonrası "Nihal Candan'a mı özendi?" yorumları geldi.

Magazin 02-05-24 11:24

Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı! 37 kiloya düştüğü söylenmişti gerçeği açıkladı! Seçil Erzan ve Dilan Polat detayı dikkat çekti

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya kadar düştüğü söylenmiş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan hasta yatağında yaşadıklarını anlattı. Nihal Candan'ın son hali herkesi şoke etti.

Magazin 01-05-24 14:33

İsrail polisine bıçakla saldırırken vurularak öldürülmüştü! Şanlıurfa'da görevli cami imamı olduğu ortaya çıktı! Ürdün'den Filistin'e geçiş yapmış

Kudüs’te İsrail polisine bıçakla saldırırken polis tarafından vurularak öldürülen Türk vatandaşının, Şanlıurfa’da görevli cami imamı Hasan Saklanan olduğu ortaya çıktı. 4 çocuk babası 34 yaşındaki Saklanan'ın eşi, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Saklanan'ın Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonla Ürdün'e gittiği ardından ise sınır kapısından Filistin topraklarına geçerek Mescidi Aksa’ya girmeye çalıştığı sırada olayın yaşandığı belirtildi.

Haber 30-04-24 23:51

Muhabir, Nihal Candan'ı sokak sokak dolaştırıp herkese sordu! Fenomenin özel hayat açıklaması şaşırttı

Nihal Candan, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edildiğinden beri kanal kanal dolaşarak açıklamalarda bulunuyor. Candan son olarak Show Haber muhabiriyle dolaşarak günlerini anlattı. Muhabir vatandaşlara "Tanıyor musunuz?" diye tek tek sorarken Candan'ın sözlendiği söylenen eşine dair açıklaması şaşırttı.

Magazin 30-04-24 14:43

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan son dakika Nuri Şahin açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak Nuri Şahin iddialarına açıklık getirdi. Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon teknik direktörünün kim olacağı henüz netlik kazanmazken, Hasan Arat'ın Almanya'ya gidecek olması büyük merak uyandırmıştı.

Spor 30-04-24 10:39

Cem Yılmaz paylaşmaya devam ediyor! Hasan Can Kaya'ya gönderme mi?

Cem Yılmaz ve meslektaşı Hasan Can Kaya arasındaki "veteran komedyen" polemiği sosyal medyaya taşındı. Yılmaz'ın son paylaşımı Kaya'ya gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 30-04-24 08:25

Nihal Candan olayında yeni gelişme! Müşteki avukatları tahliye kararına itiraz etti

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Davayı yakından takip eden isimlerden olan gazeteci Emrullah Erdinç, tahliye kararına müşteki avukatlarının itiraz ettiğini ve itirazın haklı bulunması durumunda Nihal Candan'ın yeniden cezaevine girebileceğini ifade etti.

Magazin 29-04-24 22:43

Fatih Altaylı'dan Hasan Can Kaya-Cem Yılmaz polemiği yorumu! İyi kazanıyorlar! Hasan kıskanmış olabilir...

Konuşanlar ile ünlenen Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında yaşanan polemiğe dair Fatih Altaylı da yorumunu paylaştı. "Cem Yılmaz başka bir dik yani Hasan Can Kaya henüz o Lig'de değil" diyen Fatih Altaylı'nın sözleri dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 10:09

Bahar Candan ve Seçil Erzan koğuşta baş başa kaldı! Sosyal medya yıkıldı: Netflix dizisi olur mu?

Nihal Candan'ın 37 kiloya düştükten sonra tahliye olması sonrası koğuşta neler yaşandığı merak edildi. Candan soluğu kuaförde alıp yaşadıklarına dair de anlattıklarıyla dikkat çekti. Nihal Candan kardeşi Bahar Candan ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşta baş başa kaldığını söyleyince sosyal medyada yorumlar dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 08:06

Nihal Candan cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! 37 kiloya düşen Candan'ın son hali

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Candan cezaevinden çıktıktan sonra açıklamalarda bulundu. Psikolojik olarak zorlandığını ifade eden Candan, "İnsan en çok ailesini özlüyor. Benim ailemden bir parça yanımdaydı, o benim şansımdı" dedi. Öte yandan Candan'ın açıklamasından Seçil Erzan sürprizi ortaya çıktı.

Magazin 29-04-24 07:54

Serenay Sarıkaya'dan sonra Hasan Can Kaya... Cem Yılmaz daha fazla dayanamadı

Serenay Sarıkaya'nın göğüs dekoltesine gönderme yaptığına dair günlerce gündemde olan Cem Yılmaz'ın Hasan Can Kaya yorumu da çok konuşuldu. Cem Yılmaz'ın bu sefer de paylaşımları Hasan Can Kaya'ya gönderme olarak algılanınca komedyen bakın ne paylaştı.

Magazin 29-04-24 07:51

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'Veteran komedyen' deyince gündem oldu! Hülya Avşar'dan yorum: Öyle demek istememiştir

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan ‘veteran komedyen’ polemiği sosyal medyada günlerdir gündemde. Hülya Avşar'a bu konu sorulunca Avşar bakın ne yanıt verdi.

Magazin 28-04-24 11:10

Nihal Candan 37 kiloya düşünce tahliye oldu! Annesi anlattı: Moral olsun diye kuaföre götürmüş

Nihal Candan cezaevinde yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar dolayısıyla 37 kiloya düştü ve anoreksiya teşhisi sonrasında hakkında tahliye kararı verildi. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızının son durumunu anlatarak kızını moral olsun diye kuaföre götürdüğünü söyledi.

Magazin 28-04-24 07:30

Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti

Sosyal medyadan yaptığı göndermelerle gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, son olarak gösterisinde meslektaşı Hasan Can Kaya'yı hedef almıştı. Hasan Can Kaya'nın 'veteran' çıkışıyla sessizliğini bozmasından sonra Yılmaz'ın G.O.R.A. filminden paylaştığı karakterin gönderme olduğu iddia edildi. Hasan Can- Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu. İşte detaylar...

Magazin 27-04-24 19:35

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edilmişti! Nevşin Mengü, Çetin Doğan'ı hatırlattı: Nihal Candan’ın tahliyesine tepki

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi. Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 28 Şubat davasından tutuklu bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın tedavi sonrası tekrar cezaevine gönderilmesini hatırlatarak tahliye kararına tepki gösterdi.

Magazin 27-04-24 14:56

Hasan Can Kaya'nın Veteran komedyen çıkışına tepkisiz kalmadı! Cem Yılmaz 'dan G.O.R.A. göndermesi!

Son günlerde yaptığı göndermelerle gündeme gelen Cem Yılmaz bu sefer de ünlü komedyen Hasan Can Kaya'yı gözüne kestirmişti. Hasan Can Kaya'nın 'veteran' çıkışıyla sessizliğini bozmasından sonra Yılmaz'ın G.O.R.A. filminden paylaştığı karakterin gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 27-04-24 10:44

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi! Kendi imkanlarıyla evine gitti... Sinir krizi geçirdi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi. Anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine gitti...

Magazin 27-04-24 07:52

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'ın göndermesine 'veteran komedyen' yanıtı: 'Meseleyi yanlış anlamış, yapamamış'

4 yıl aradan sonra CMXXIV ile sahnelere dönen Cem Yılmaz, gösterisine gelen seyircilerinden birinin "Sizin için Gebze'den geldik" demesi üzerine 'Konuşanlar' programını hatırlatarak Hasan Can Kaya'ya göndermede bulunmuştu. Omzundan bir sakatlık geçiren Hasan Can Kaya ise taburcu olduktan sonra gazetecilerin Cem Yılmaz sorusuna esprili bir yanıt vererek "Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış, yapamamış" dedi.

Magazin 26-04-24 23:05

Hasan Can Kaya Konuğunun dövme yaptırdığı yeri tahmin etti! Sibel Kekilli benzetmesi olay oldu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Kaya, bu kez Konuşanlar programına katılan bir konuğun dövme yaptırdığı yeri tahmin etti. Sibel Kekilli benzetmesi olay oldu.

Magazin 26-04-24 14:27

37 kiloya düşmüştü! Aylardır cezaevinde olan Nihal Candan için flaş tahliye kararı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5.5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan için tahliye kararı verildi.

Magazin 26-04-24 12:44

Acil ameliyata alınmıştı! Hasan Can Kaya taburcu oldu! İşte son durumu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya geçtiğimiz hafta omzunda kırık olduğu tespit edilerek acil ameliyata alınmıştı. Evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düşen Kaya hastaneden taburcu oldu. İşte son durumu...

Magazin 26-04-24 10:31

Türk Kızılay, yaz aylarında düşen kan stokunu bağış kampanyasıyla artıracak

Adana'da yaz aylarında düşen kan stokunun ihtiyaç seviyesinde tutulması amacıyla Türk Kızılay tarafından "Birbirimize candan bağlıyız Adana" temasıyla kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

Yurthaber 26-04-24 10:22

Candan kardeşlerin annesi Umut Candan gözyaşları içinde kızlarını anlattı! 'Çok bitkin, çok kötü, konuşamıyor!' Nihal Candan'ın kocasına böyle seslendi

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, geçtiğimiz yıl fenomenler soruşturmasına dahil edilmiş ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'nde tutulan kardeşlerden Nihal Candan'ın protesto için yemek yemediği ve 'anoreksiya nevroza' isimli hastalığa yakalandığı ortaya çıktı. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızlarının cezaevinde yaşadıklarını anlattı. Umut Candan gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 26-04-24 08:15

Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme! Meslektaşına laf attı

Gösterisinin biletleri aylar önce tükenen Cem Yılmaz, özel hayatı ve esprileriyle gündemden düşmüyor. Ünlülere yaptığı göndermelerle izleyenleri kahkahaya boğan komedyen bu kez Hasan Can Kaya'yı hedef aldı. Seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik" deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Yılmaz, meslektaşına göndermede bulundu. İşte detaylar...

Magazin 25-04-24 20:47

Candan kardeşler aylardır cezaevinde! Nihal Candan 37 kiloya düştü... Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor

14 Kasım 2023'te gözaltına alınan ve 16 Kasım'da da tutuklanan Candan kardeşler cezaevinde zor günler geçiriyor. Psikolojisi bozuk olan Nihal Candan yemek yemediği için 37 kiloya düştü. "Cennete gitmek istiyorum" diyen Candan'ın avukatı ise harekete geçti.

Magazin 25-04-24 10:32

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-24 07:49

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu! Cenazede duyurdular…

İstanbul'da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Kılıç'ın cenaze namazının kılınmasının ardından cemaatin yeni liderinin İsmailağa Camii'nin emekli imamı Ahmed Fikri Doğan olduğu açıklandı.

Haber 23-04-24 17:57

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik yayında yine birbirine girdi! Kimse benden büyük değil

Söylemezsem Olmaz programında Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi. Sarıoğlu Cem Yılmaz konuşulurken Hasan Can Kaya konusuna geçilmesine müdahale edince Yağmur Çevik çıldırdı. O anlarda Arto ise ne yapacağını bilemedi.

Magazin 23-04-24 15:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç dün akşam hayatını kaybetti. Kılıç’ın vefatı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan da üzüntülerini bildirip seçim öncesi yaptıkları görüşmeyi hatırlatarak, "Merhum Hasan Efendi ile kısa bir süre önce yüz yüze görüşmüş, kendisinin hayır duasını almıştık" dedi.

Haber 23-04-24 13:37

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti

Mahmud Efendi’nin vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti. İsmailağa Cemaati'inden yapılan açıklamada "Şeyhimiz Hasan Efendi Hazretlerimiz (Kuddise Sirruhû) Rahmet-i Rahmân’a kavuşmuştur." ifadeleri yer aldı.

Haber 22-04-24 18:30

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına katılan genç adamın verdiği cevap olay oldu! Bir kızla eşleşmiştim

Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkan Hasan Can Kaya yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Kaya, bu kez programına katılan bir konuğun sorulan soruya verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 22-04-24 14:20

Köyde tek başına! Hikayesi film gibi: 12 yıldır yalnız yaşıyor

Aksaray'da Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde yaşayanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşındı. Ancak evlerini terk etmek istemeyen Salman ailesi ise köylerinde kaldı. Çocukları evlendikten sonra köyü terk eden Selami Salman (68), eşinin de ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam ediyor. Salman, “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum. Eşimin mezarının dibinde yer ayırdım. Ölünce eşimin yanına gömsünler’’ dedi. İşte ilginç hikayenin detayları...

Haber 22-04-24 11:30

Hasan Can Kaya acil ameliyata alınmıştı! Son durumunu açıkladı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya hayranlarını korkuttu. Omzunda kırık olduğu tespit edilen Hasan Can Kaya'nın acil olarak ameliyata alındığı öğrenilmişti. Ünlü isim sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 20-04-24 16:24

15 Nisan'dan sonra fiyatlar arttı! İkiye katladı 'Bundan sonra böyle devam eder'

Türkiye'de 15 Nisan'da gırgır ve troller için başlayan av yasağı nedeniyle tezgahlarda balık çeşidi azaldı, fiyatlar arttı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, “Bu balık çıkmıyor anlamına gelmiyor. Balık çıkıyor ama neye yansıdı? Fiyatlara, milletin alım gücüne yansıdı. Yasaklardan önce kilosunu iriliğine göre 90, 100, 120 liraya kadar sattığımız istavrit balığı ikiye katladı, 200 lira, 220 lira oldu" dedi.

Finans 19-04-24 17:50

14 yaşındaki çırağına 'Seni istiyorum' diye mesaj attı! Mide bulandıran olay: Küçük kız 'kıyafetlerimin üzerinden' diyerek o anları anlattı

İğrenç haber Zonguldak'tan geldi. Kadın kuaförü Hasan E. yanında çalışan 14 yaşındaki çırağını hem mesajlarla hem sözlerle hem de dükkanında birçok kez istismar etti. Kızın olayı ailesine anlatmasıyla sapık kuaför tutuklandı. 'Dokunmasına izin vermedim' diyen mağdur kız, "Bu ay 3 kez kıyafetimin üstünden göğüslerimi sıktı." diyerek o iğrenç anları anlattı. Sapığın 78 yıla kadar hapsi isteniyor.

Haber 19-04-24 11:17

Galatasaray’ın önemli isimleri katıldı! Rezan Epözdemir’den dikkat çeken davet

Galatasaray’ın önde gelen sivil toplum örgütü başkanları, iş insanları, akademisyenleri ve kanaat önderleri; Galatasaray eski başkan yardımcısı Rezan Epözdemir’in evinde verdiği davette bir araya geldi. Davette Sarı-Kırmızılı kulüpte uzun yıllar forma giymiş ve futbolculukları sonrası teknik ekipte de görev almış isimlerden Hasan Şaş ve Ümit Davala da katıldı.

Spor 18-04-24 20:41

Hasan Can Kaya Konuşanlar programına katılan bir kadın konuğu Zülfü Livaneli'ne benzetti! O anlar gündem oldu

Konuşanlar her hafta yayınlanmaya devam ediyor. İzleyenleri kahkahalara boğan Konuşanlar programına katılan bir kadın konuğun Zülfü Livaneli'ne benzerliği sosyal medya gündem oldu.

Magazin 16-04-24 12:13

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 17:20

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne viral oldu! Genç kadının anlattıkları ünlü komedyeni şaşırttı: Hoşlandığım çocuğun babası bana...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, yaptığı paylaşımlar ve Konuşanlar programıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez programına katılan bir kadının anlattıklarını duyunca şaşırdı. Ünlü komedyenin verdiği yanıt stüdyodakileri kahkahalara boğdu.

Magazin 15-04-24 16:51

Bayram sabahı kamyonetinde başından vurulmuştu! Eşi ve sevgilisi gözaltında... Korkunç detaylar: Kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş

İzmir'de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "Kadın, dostuyla ev tutmuş. Köpek bile almışlar. 2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş. En ağır cezayı alsınlar" dedi.

Haber 14-04-24 10:54

Hasan Arat'tan Beşiktaşlı taraftarları kızdıran hamle!

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un akıbeti belli oldu. Üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından gözden iyice düşen Portekizli çalıştırıcı için Hasan Arat'tan sürpriz bir karar çıktı.

Spor 10-04-24 11:35

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! Kız arkadaşım her gece...

Her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkan Hasan Can Kaya yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez programına katılan Mısırlı bir adam ve sevgilisiyle yaptığı sohbetle gündeme geldi.

Magazin 09-04-24 10:29

Çöp depolama alanında ölü bulundu

Kütahya şehirlerarası otobüs terminalindeki çöp depolama alanında Hasan Hüseyin Özyörük'ün (62) cesedi bulundu.

Haber 06-04-24 13:02

Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi! Son maçı ve tazminatı belli oldu bile...

Beşiktaş'ta alınan peş peşe kötü sonuçların ardından başkan Hasan Arat dün tesislere giderek sert bir konuşma yaptı. Hem oyuncularla hem de Fernando Santos ile görüşen Hasan Arat'ın bir hayli sinirli olduğu gözlendi. Santos'a ültimatom veren Arat, Ankaragücü ile oynanacak Türkiye Kupası maçında alınacak herhangi bir kötü sonucun ardından yolların ayrılacağını kendisine bildirdi.

Spor 06-04-24 07:40

Hasan Can Kaya Pınar Sabancı'ya konuk oldu! Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleri sosyal medyayı salladı! 'Belli ki çok arsız...'

Pınar Sabancı'nın YouTube'da yayınlanan 'Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?' programının son konuğu Konuşanlar ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü komedyen Hasan Can Kaya oldu. Programdaki açıklamalarıyla sosyal medyayı sallayan Hasan Can Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleriyle herkesi şaşırttı. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-04-24 14:37