Yol Durumu Bulteni Haberleri

Pendik'te turist grubu ile taksiciler arasında ücret kavgası

Pendik'te, yol ücretini fazla bulan turistlerle taksi şoförleri arasında kavga çıktı.

Yurthaber 2024-05-10 08:06:20

Yer: Adana! Elimde fotoğrafların var diyerek şantaj yaptı: Durumu öğrenen baba çılgına dönünce...

Adana'da şantaj cinayeti işlendi. 19 yaşındaki Arda Demirci, kendisinden ayrılmak isteyen İ.A.'ya "Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim" diyerek şantaj yaptı. Olaydan haberi olan İ.A.'nın babası Mehmet Akkel, Demirci ile görüşmek istedi. Kızının peşini bırakmasını isteyen baba Akkel'e karşı Demirci şantajını devam ettirdi. İşte tam bu noktada olaylar farklı bir boyut aldı.

Haber 2024-05-09 10:13:07

Feci kaza kamerada! Önce yayaya sonra elektrik direğine çarpıp ikiye bölündü: 1 ölü 1 yaralı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde önce yol kenarında yürüyen yayaya sonra beton elektrik direğine çarpan otomobil ikiye bölündü. Feci kazada metrelerce savrulup yere çakılan yaya hayatını kaybetti. Öte yandan kaza anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber 2024-05-09 09:40:34

Terk edilen bebekle ilgili adliyeye çıkarılan 5 akrabası serbest bırakıldı

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde yol kenarına terk edilen bebeğin ailesinden gözaltına alınan 5 kişi serbest bırakıldı.

Yurthaber 2024-05-09 08:09:47

Kocaeli'de feci kaza! Önce yayaya ardından direğe çarpan otomobil, ortadan ikiye bölündü! Ölü ve yaralı var

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde önce yol kenarında yürüyen yayaya, ardından beton elektrik direğine çarpan otomobil ikiye bölündü. Feci kazada metrelerce savrulup yere çakılan yaya hayatını kaybederken, sürücü de yaralandı.

Haber 08-05-24 23:09

Meteoroloji'den yurt genelinde hafta sonu uyarısı! Bahar havası yerini yağmurlu ve serin günlere bırakıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için sıcaklık ve yağış uyarısı geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara dahil ülke genelinde sıcaklıkların cuma gününden itibaren 5 derece düşmesi bekleniyor. Marmara'da poyraz kuvvetli ve soğuk esecek. Cumartesi ise tüm yurtta sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İşte yurt genelinde 5 günlük hava tahminleri...

Haber 08-05-24 17:31

Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması! O görüşme olay olmuştu: Nikah davetiyesi için uğramış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. Söz konusu ziyaret, muhalif kesimde büyük tepkiye yol açarken, CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Eleştirilerin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu" dedi. Karagöz de eleştirilere yanıt verdi.

Haber 08-05-24 12:19

Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti... Tanyeli 47 kiloya kadar düştü! Son durumunu anlattı

Bir dönemin en ünlü oryantali Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Tanyeli son durumu hakkında bilgi verdi. Tanyeli, 'Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim' diyerek 47 kiloya kadar düştüğünü anlattı.

Magazin 08-05-24 10:44

Gram altın alacaklar için avantaj yarattı: İslam Memiş, ‘hazırlığı yapılıyor’ diyerek anlattı (8 Mayıs güncel gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları)

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından bugün de araştırılıyor. Kapalıçarşı’da çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve altın gram fiyatı yatay seyrediyor. Altın fiyatı için Mayıs ve Haziran aylarına dikkat çeken Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, “Şu anda İsrail bölgedeki masum sivilleri katlediyor, dünya ile bağını kesiyor ve bunu piyasalar satın almıyor. Önceden alıyordu ama şu anda almıyor. Tamamen manipülasyon piyasası oluşuyor” dedi. Gram altın almak için avantaj yaratan durumu anlattı.

Finans 08-05-24 07:39

37 kiloya düşünce tahliye edilmişti... Yine yerinde duramadı! Nihal Candan hakkında bomba iddia

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı. Sağlık sorunları yüzünden tahliye edildikten sonra kuaföre giden Candan'ın bu sefer de dudak dolgusu yaptırdığı ve kuaför kuaför gezdiği iddia edildi.

Magazin 07-05-24 17:34

Yol ortasında birbirlerine girdiler! Minibüs şoförlerinin kavgası kamerada

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, iki yolcu minibüsü şoförü arasında çıkan yumruklu yol verme kamerası, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 07-05-24 16:40

Önce yol kenarında ekmek satarak başladı sonra kendi işinin patronu oldu! 71 yaşındaki kadın 22 yıldır hizmet veriyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi Gülsüm Yalazı, 22 yıldan beri Kazdağları'nda konuklarını ağırlıyor. Gözlemeden ev yemeklerine kadar değişik yiyecekler hazırlayan Yalazı, hayatı ve doğayı çok sevdiğini söyledi. Gelenlerinin kendisini sürekli takip ettiğini söyleyen 71 yaşındaki kadın "Her yerden arayanım çok." dedi.

Kadin 07-05-24 15:57

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bu hastalığa bağlı ölümler en çok genç yaşta! Tedavi edilmediğinde kötü sonuçlar doğuruyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Astım tedavi edilmediğinde yaşam kalitesini çok olumsuz olarak etkiler. Hatta bazen ölümlere yol açabilir. Maalesef astıma bağlı ölümler genç yaşta ölümlerdir. Astım aslında tedavi edilebilir bir hastalıktır. Bugünkü elimizde mevcut tedavi imkanlarıyla astımı, astımı olmayan bir kişi gibi kontrol altına alabiliyor ve normal bir hayat yaşatabiliyoruz" dedi.

Haber 07-05-24 15:07

Polis arabasına çarptı! Sinirlerine hakim olamayan sürücü polisi elektrikli testereyle sokak ortasında kovaladı... O anlar saniye saniye kamerada

İskoçya'nın Paisley bölgesinde akan trafikte bir sürücü resmi polis aracına çarptı. Polis aracının akan trafikte durmasına sinirlenen adam aracından çıkarttığı elektrikli testereyle polisi yol boyunca kovalamaya başladı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 07-05-24 13:52

Gece öksürüklerine dikkat! Uzmanı uyardı: Bu hastalığın habercisi olabilir! Her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açıyor

Astımın dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkileyen ve her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açtığı bilinen kronik bir hastalık olduğunu söyleyen İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, “Hastalık; tekrarlayan öksürük, nefes darlığı, göğüste baskı hissi, hırıltılı-hışıltılı solunum gibi yakınmalarla kendini gösterir. Bu yakınmaların tekrarlaması ve uzun sürmesi astımın habercisi olabilir. Gece veya sabaha karşı öksürük ve nefes darlığı ataklarında artma olur” dedi.

Kadin 07-05-24 12:20

Sosyal medyada gündem olmuştu! Anne görüntülerle ilgili konuştu

Küçükçekmece'de, yol ortasında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla çıkan tartışmada, kendisine tepki gösterenlere "Alın sizin olsun" diyen anne ve kızı sosyal medyada gündem olmuştu. Kız ve annesi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Annenin ifadesinde, kızının ısrarla meyve suyu istemesi üzerine kızıp bağırdığı ancak darp etmediğini söylediği öğrenildi. Annenin sokak ortasına kızına şiddet uyguladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-05-24 18:47

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a yol göründü! Yeni hoca Mourinho... Ali Koç sözlü anlaşmaya vardı, sözleşme süresi bile belli

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında sözleşmesi sona erecek teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanırken çok konuşulacak bir iddia gündemde. Buna göre Sarı-Lacivertliler'de başkan Ali Koç dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 14:18

Uyuşturucu satma suçundan aranan şahıs yol kontrolünde yakalandı

Afyonkarahisar’da uyuşturucu satma suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan bir şahıs jandarma tarafından yapılan yol uygulamasında yakalandı.

Yurthaber 06-05-24 11:36

Emtia piyasasında yön arayışı: Kakao fiyatlarında rekor düşüş

Emtia piyasasında, geçen hafta küresel çapta hava durumu olaylarının üretime yönelik endişeleri artırmasına karşın, ABD Merkez Bankasına (Fed) ilişkin belirsizliklerin olumsuz etkilerinin, jeopolitik risklerin ve bazı ürünlerde arza yönelik endişelerin azalmasıyla yön arayışı hakim oldu.

Finans 06-05-24 11:23

Sosyal medya İstanbul'daki bu görüntüyü konuşuyor! Kızına şiddet uygulayan kadın 'Alın götürün' diyerek çocuğunu bırakıp gitti

İstanbul'da bir kadın, iddiaya göre 10 yaşındaki kızına sokak ortasında şiddet uyguladı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark edip kadına tepki gösterdi. Yaşanan tartışmada kadın, "Alın götürün" diyerek kızını bırakıp gitti. 50 metre giden kadın, daha sonra kızını alıp götürmek isteyince vatandaşlar izin vermedi.

Haber 05-05-24 21:48

Brezilya'da sel felaketi! Ordu teyakkuza geçti: 55 kişi ölü, 76 kayıp...

Brezilya'da birkaç gündür süren sel felaketi beraberinde toprak kaymasına yol açtı. Şu ana kadar 55 kişinin hayatını kaybettiği olayda 76 kişinin de kayıp olduğu bilgisine erişilirken, Brezilya ordusu teyakkuza geçti. Havadan ve karadan yardım faaliyetleri ve arama kurtarma operasyonları devam ediyor.

Haber 05-05-24 11:03

Son dakika | Yaz gelirken kar sürprizi! İstanbul'un yanı başı beyaza büründü; Meteoroloji 18 il için sarı alarm verdi

Son dakika haberi: Yaz mevsimi yaklaşırken Türkiye'de kar sürprizi yaşandı. Uludağ'da beyaza büründü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 18 il için sarı kodlu uyarı geldi. Ayrıca 9 kentte bugün ve yarın yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte son dakika hava durumu uyarılarıyla meteoroloji açıklamaları...

Haber 05-05-24 10:48

Durumu bir türlü kesinlik kazanmayan Nicolo Zaniolo için Aston Villa kararını verdi! Yıldız isim Galatasaray'a geri dönüyor

Galatasaray'dan İngiliz ekibi Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo, burada bekleneni bir türlü veremezken Aston Villa yönetiminin oyuncunun Sarı-Kırmızılılar'a geri göndermeye karar verdiği öğrenildi.

Spor 04-05-24 22:29

Yaşlıların otobüste acımasız kavgası! Peş peşe yumruklar savurdu: İzleyenler dehşete düştü

Elazığ’da halk otobüsüne binen iki yolcu arasında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Durumu fark eden otobüs şoförü aracı durdurdu. Öfkeli bir yolcu diğerine yumruk atarken otobüste bulunan yolcuların paniği ise kameralara yansıdı.

Haber 04-05-24 15:54

Hava durumu uyarısı geldi: Böylesi uzun süredir görülmemişti: 81 ilin tamamında yağış var! Kritik tarihi Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: 15 Mayıs…

Son dakika gelen Meteoroloji verilerine göre bugün Türkiye’nin 81 ilinin tamamında yağış bekleniyor. Sıcaklıklarında 2 ila 4 derece azalması beklenirken 15 il için ayrıca sarı kodlu uyarı geçildi. Bu illerde yağış daha kuvvetli olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda kuvvetli yağışın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kısa süreli fırtına oluşturabileceğini belirterek uyardı. Şen ayrıca hava sıcaklıklarının artacağı tarihi de duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları...

Haber 04-05-24 07:56

Markette korkutan yangın! Alevlere teslim oldu... Büyük hasar var

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir markette çıkan yangın korkuttu. Markette büyük hasara yol açan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 03-05-24 16:43

Küçük bir barakadan Külliye'ye uzanan yol: Aksaraylı ayakkabı tamircisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da küçük bir barakada ayakkabı tamirciliği yapan ve çöplerden topladığı ekmek ve diğer gıdalarla hayvanları besleyen Turgut Kılıç'ı Külliye'ye davet etti. Davetin gurur verici olduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade eden Kılıç, "Ben yaptığım her işe Allah rızası niyetiyle başladım. Cumhurbaşkanımız benim videomu izlemiş, beğenmiş. Beni de görmek istemiş, haber göndermiş. Elhamdülillah haberini aldık. Ben de gideceğim Allah’ın izniyle." dedi.

Haber 03-05-24 14:41

Uzman isim uyardı: Uzun süre kullanımı organ hasarına yol açıyor!

Mide koruyu ilaçlar hakkında çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Gastroenteroloji Kliniği Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Serdar Sakin, mide koruyucu ilaçların uzun süre kullanımının organ hasarlarına neden olabileceği uyarısında bulundu.

Kadin 03-05-24 08:43

ABD bunu tartışıyor! Biden'dan tartışmalara yol açan sözler! Müttefikleri Japonya ve Hindistan'ı 'yabancı düşmanı' ülkeler olarak tanımladı

ABD Başkanı Joe Biden, ABD'nin önemli müttefiklerinden olan Japonya ile Hindistan'ı "yabancı düşmanı" olarak tanımladı ve bu ülkelerin Çin ve Rusya gibi "göçmenleri sevmediğini" belirtti. Henüz iki hafta önce Japonya Başbakanı Kişida Fumio'yu Beyaz Saray'da ağırlayan Biden'ın bu sözleri tartışmalara neden oldu.

Haber 02-05-24 21:44

İstanbul'daki iğrenç olayda yeni gelişme! Metroda genç kıza karşı mastürbasyon yapmıştı, başka bir taciz olayı sonrası yakalandı

İstanbul'da yaşlı bir adamın metroda seyahat ederken genç bir kıza yönelik cinsel organını çıkarıp mastürbasyon yapması sosyal medyada infiale yol açmıştı. Görüntüler sonrası harekete geçen ekipler, farklı bir taciz olayı sonrası yaşlı adamı gözaltına aldı.

Haber 02-05-24 20:32

Numan Kurtulmuş 'anayasa' ziyaretlerine devam ediyor! İlk adresi DEM Parti oldu: 'Temizlik' vurgusu dikkat çekti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un yeni anayasa için siyasi partilere ziyaretleri devam ediyor. Kurtulmuş'un bugünkü ilk adresi DEM Parti oldu. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatımoğulları Oruç, yol temizliğine ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kurtulmuş ardından Saadet Partisi ve İYİ Parti'yi ziyaret etti.

Haber 02-05-24 14:59

Prof. Dr. Orhan Şen 'Yarın Marmara'ya geliyor' diyerek açıkladı! 34 il için sarı kod... Meteoroloji'den son dakika 2 - 6 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar düştü mü, yükselecek mi? Hava durumu ile ilgili yaşanan gelişmeler nedeniyle vatandaşlar hava durumu tahminlerini dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 34 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, şiddetli yağışların bugün doğuya kaydığını, Marmara ve kuzey bölgelerde sıcaklığın ortalamanın da altında bir süre daha devam edeceğini ve yarın Marmara'ya yağmur geleceğini söyledi.

Haber 02-05-24 09:48

Bandırma’da motosiklet hırsızları tutuklandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 100. Yıl Mahallesi’nde yaşanan olayda, S.K. isimli vatandaş akşam saatlerinde park ettiği yerde motosikletini bulamayınca durumu polise bildirdi.

Yurthaber 02-05-24 07:48

Muğla'da yangın çıkan binanın çatı katı kullanılamaz hale geldi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangın maddi zarara yol açtı.

Yurthaber 02-05-24 07:36

Burdur'da LPG yüklü tanker devrildi, yol ulaşıma kapatıldı

Burdur'da LPG yüklü tankerin devrilmesi sonucu Burdur-Antalya kara yolu çift yönlü ulaşıma kapatıldı.

Yurthaber 02-05-24 07:29

Ani öfke patlamalarına dikkat: Kalp krizi riskini artırıyor! Kalıcı hasara yol açabilir

ABD'de yapılan yeni bir araştırma, kısa süreli öfke patlamalarının, kan damarlarının uygun şekilde genişleme kabiliyetine (vazodilatasyon) geçici olarak zarar verebileceğini ortaya koydu.

Kadin 02-05-24 01:02

Çöken yol elektrik direğini yuttu! 'Bir gürültü duyduk, sonra...'

Ankara’da sağanak yağmur sebebiyle çöken yolda elektrik direği ve telefon panosu devrildi. Mahalle sakini bir vatandaş "Yaklaşık 20 senedir her yağmur yağdığında burası göçüyor." ifadelerini kullandı.

Haber 01-05-24 15:53

'Salgın hastalıklara yol açabilir' Havaların ısınmasıyla artış yaşandı 'O dönemi kaçırmadan...'

Pandemi Bilim Kurulu Üyesi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, sıcaklığın artmasıyla birlikte sinek popülasyonunun artığını belirterek, “Bu konuya ciddi bir şekilde sistematik olarak eğinilmesi gerekiyor, aksi halde salgın hastalıklara yol açabilir” dedi.

Haber 01-05-24 11:03

28 il için 'sarı kod' Ankara, Adana.. 'Sınırı geçmiş durumda' Kuvvetli olacak, çamur yağacak! Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur ve çöl tozları devam edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller arasında Ankara, Adana, Eskişehir, Bolu, Gaziantep, Hatay ve Düzce de var. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından toz taşınımı ve yağışlarla ilgili tahminlerini paylaştı. İşte il il Meteoroloji 1 Mayıs 2024 Çarşamba son dakika hava durumu tahminleri...

Haber 01-05-24 09:42

Hepatit B nedir, nasıl bulaşır? Hepatit B belirtileri nelerdir? Hepatit B tedavisi ve hepatit B aşısı

Hepatit B, karaciğerde iltihaplanmaya yol açan bir virüs nedeniyle oluşan bir karaciğer enfeksiyonudur. Dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen bu hastalık, genellikle sessizce ilerler ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ancak, farkındalık ve aşı programları sayesinde hepatit B ile mücadelede önemli adımlar atılmaktadır. Peki, Hepatit B nedir ve nasıl bulaşır?

Haber 30-04-24 21:33

Hepatit C nedir? Hepatit C nasıl bulaşır, cinsel yolla bulaşır mı? Hepatit C belirtileri ve tedavisi

Hepatit C, karaciğerdeki iltihaplanmayı ve hasarı tetikleyen bir virüs nedeniyle oluşan bir karaciğer enfeksiyonudur. Dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen bu hastalık, genellikle sessizce ilerler ve uzun vadede ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ancak, modern tıbbın gelişimi ve farkındalığın artması ile hepatit C ile mücadelede önemli adımlar atılmaktadır. Peki, Hepatit C nasıl bulaşır?

Haber 30-04-24 21:26

Ses kısıklığına ne iyi gelir? Ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Ses kısıklığı, birçok insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sorundur. Genellikle ses tellerinin iltihaplanması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkar. Bu durum, sesin normal ton ve kalitesini kaybetmesine neden olur ve konuşurken veya şarkı söylerken zorluk yaşanmasına yol açabilir. Peki, ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Haber 30-04-24 15:10

Bilecik'te 8 araca ve iş yerine çarpan çekicinin sürücüsü gözaltına alındı

Bilecik'te yol kenarında park halindeki 8 araca ve iş yerine zarar veren çekicinin sürücüsü hakkında, yasal işlem yapıldı.

Yurthaber 30-04-24 13:35

Uzmanından duruş bozukluğunu önlemek için 8 kural! Daha büyük hastalıklara yol açıyor

Günümüzde iyi bir duruşa sahip olmanın kolay olmadığını ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Doç. Dr. Ömer Bozduman, “Duruş bozukluğu geliştiği zaman sırt ağrısı, omurga rahatsızlıkları, kamburluk, eklem sorunları gibi durumlar ortaya çıkar. Bu şikayetlerin göz ardı edilmemesi, duruş bozukluğunun kifoz, skolyoz gibi daha büyük hastalıklara yol açmadan tedavi edilmesi büyük önem taşımaktadır” dedi.

Kadin 30-04-24 08:58

Arda Güler'den şoke eden itiraf! ''Türk futbolunda yaşananları duyunca takımda benimle dalga geçiyorlar!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da yaşadıklarına dair ilk kez açıklamalarda bulundu. Son durumu hakkında konuşan Arda Güler birçok konuya değindi. Transfer hikayesinden ve ülke futbolundan da bahseden milli oyuncunun itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 30-04-24 08:02

Adana'da yol çöktü! Seyir halindeki kamyon bir anda çukura gömüldü

Adana'da seyir halindeki bir kamyon, yolun çökmesiyle oluşan çukura düştü. Kamyonun tamamı neredeyse çukura gömülürken, olayda yaralanan olmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber 30-04-24 00:14

Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca Kovid-19 aşılarıyla ilgili sonunda itirafta bulundu... Bu etkiye neden oluyormuş!

Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca, onlarca insanın ölümüne neden olduğu iddia edilen Kovid-19 aşıları yüzünden toplu davada yargılanıyor. Şirket, mahkemeye verdiği ifadede ilk önce aşıların içerisindeki bir yan etkinin insanların ölümüne yol açmadığını iddia etmiş olsa da yoğun hukuki mücadelenin ardından itiraf etti. AstraZeneca'nın mağdur olan kişiler tarafından açılan toplu davada yaklaşık 100 milyon poundluk bir tazminat ödemesi gerekebilir.

Haber 29-04-24 14:42

Şifa deposu: Çiğ bile yeniyor, dağlarda kendiliğinden yetişiyor! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Bitlis’in Tatvan ilçesinde baharın gelişiyle birlikte dağlarda doğal olarak yetişen kenger otuna vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yol kenarlarında, bahçelerde ve tarlalarda görülebilen kenger otu, ülkemizde özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yetişir. Kenger otu ayrıca Orta Anadolu, Akdeniz ve Ege bölgelerinde de yetişir.

Kadin 29-04-24 14:09

Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek gidiyordu! Sosyal medya fenomeni Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla yola çıkan Neşet Turan'a (36), yol kenarında yürürken canlı yayın yaptığı sırada kamyonet çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Turan hayatını kaybetti. Turan’a çarpıp ölümüne neden olan aracın sürücüsü Bayram Çelebi (71), jandarma tarafından evinde gözaltına alındı. Turan, sosyal medyada çektiği 'enerji içeceği' videolarıyla biliniyordu. İşte detaylar...

Haber 29-04-24 13:59