Fenerbahçe Haberleri

Aziz Yıldırım Talisca'nın da adını söylemişti! Yıldız futbolcudan paylaşım geldi: 'Sonuna kadar...'

Fenerbahçe için adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, getireceği oyuncular arasında Talisca'nın da olduğunu işaret etmişti. Bu açıklama sonrasında gözler gelecek yeni açıklamalara çevrilmişti. Talisca sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tartışmalara noktayı koydu.

Spor

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi sona erdi! Resmen açıklandı: 'Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın'

Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile yollarının ayrıldığını resmen duyurdu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada İsmail Kartal'a teşekkür edilerek "Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın. Yolun açık olsun. Bu camia hakkımızı yiyenleri unutmayacak, onlarla mücadelemiz bitmeyecek" ifadeleri kullanıldı.

Spor

Fenerbahçe ile anlaşan Jose Mourinho'dan gündem olan paylaşım!

Fenerbahçe'de Jose Mourinho heyecanı devam ediyor. Başkan adayı Aziz Yıldırım'ın listesinde olan Jose Mourinho, Ali Koç yönetimiyle el sıkıştı. Aziz Yıldırım'ın seçim vaadi olan Jose Mourinho, Sky Sport'un haberine göre Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı gündeme bomba gibi düşerken Mourinho'nun sosyal medya paylaşımı da gündem oldu. Diğer yandan Türk Hava Yolları da daha önce reklam filminde de yer alan Mourinho ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Spor

Aziz Yıldırım'dan taraftarları heyecanlandıracak açıklama! ''Talisca Fenerbahçe'ye gelmek istiyor! Jose Mourinho da Lukaku'yu istiyor''

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho hamlesinin ardından sarı-lacivertli yönetime oyuncu tavsiyesinde bulundu. Birçok isimle görüştüklerini söyleyen Aziz Yıldırım, Anderson Talisca'nın Fenerbahçe'ye gelmek istediğini ifade etti.

Spor

Fenerbahçe

Fenerbahçe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fenerbahçe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fenerbahçe ile anlaşan Mourinho'dan ilk açıklama geldi! ''Rakipleri şimdiden izlemeye başladım''

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho ile anlaşmasının ardından sarı-lacivertli taraftarlar transfer nöbetine başladı. Resmi açıklamanın her an gelebileceği vurgulanırken Mourinho'un yapılan toplantıda kullandığı ifadeler ortaya çıktı.

Spor

Jose Mourinho'nun ardından Fenerbahçe'den Anderson Talisca hamlesi!

Fenerbahçe'de Jose Mourinho ile anlaşılmasının ardından transfer çalışmalarına da hız verildi. Sarı-lacivertliler önümüzdeki sezon şampiyon olacak bir kadro kurmak için düğmeye bastı.

Spor

Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho'ya ''Kalıbının adamı değilmiş'' iddiasına cevap!

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2 + 1 yıllık sözleşme imzaladı. Öncelikli olarak Aziz Yıldırım'ın anlaştığı bilinen Mourinho transferinde Ali Koç araya girerek tecrübeli çalıştırıcıyı ikna etti. Bu olay sonrası sosyal medya karıştı...

Spor

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile 2 yıllık anlaşma sağladı! İsmail Kartal ile yollar ayrıldı...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Aziz Yıldırım'ın seçim vaadi olan Mourinho ile görüşen Ali Koç da tecrübeli hocayla el sıkıştı.

Spor

''Jose Mourinho'yu işte böyle alacağım'' Aziz Yıldırım'dan resmi açıklama geldi!

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, seçilmesi durumunda Jose Mourinho'yu göreve getireceğini açıklamıştı. Yüksek maaşı ve tazminat maddesi soru işareti olan Portekizli çalıştırıcının ödeme yöntemi Aziz Yıldırım tarafından açıklandı.

Spor

Galatasaray, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusunu istiyor! Yılın transfer bombası...

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Michy Batshuayi için Galatasaray'ın devrede olduğu öne sürüldü. Oynadığı maçlarda 24 gole imza atan Belçikalı oyuncu için sarı-kırmızılıların araştırma yaptığı iddia edildi.

Spor

Jose Mourinho'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım!

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın takımın başına getireceğini açıkladığı Jose Mourinho'dan taraftarları heyecanlandıracak bir paylaşım geldi. Hafta sonunda Türkiye'ye gelmesi beklenen Mourinho'nun paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor

Fenerbahçe’nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 8-9 Haziran’a ertelendi

Fenerbahçe, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 8-9 Haziran tarihine ertelendiğini açıkladı.

Spor

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe taraftarına açık çek! ''Eğer şampiyon yapamazsam...''

Fenerbahçe'de başkanlık seçimine hazırlanan Aziz Yıldırım'dan her geçen gün yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kullandığı ifadelerle Ali Koç'u hedef alan Aziz Yıldırım, seçildiği taktirde şampiyon olamazlarsa olağanüstü kongreye gideceğini söyledi.

Spor

Fenerbahçe sezonun ilk transferini yaptı! Levent Mercan ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak

Sezonu Galatasaray'ın ardında ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertliler bu yıl küme düşen Fatih Karagümrük'ün 23 yaşındaki sol beki Levent Mercan ile anlaşma sağladı.

Spor

Okan Buruk'un gündem olan küfürlü tezahüratına Mahmut Uslu'dan çok sert cevap! O şarkıyı...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bulunan Mahmut Uslu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Florya'daki şampiyonluk kutlamalarında küfürlü 'şinanay' bestesine eşlik etmesi hakkında çok sert sözler söyledi.

Spor

Avrupa'da Fenerbahçe'yi eleyen, kupaya uzandı! Olympiakos, Sevilla, Eintracht Frankfurt... 3 yıldır aynı senaryo

UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali'nde Olympiakos, Fiorentina'yı 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Yunan takımının şampiyonluğa ılaşmasıyla dikkat çeken bir istatistik de gündem oldu. Buna göre; Avrupa kupalarında son 3 sezondur Fernebahçe'yi eleyen takımlar turnuva sonunda kupayı kaldırmayı başardı.

Spor

EURO 2024 öncesi milli takımda şok! Çağlar Söyüncü kadrodan çıkarıldı...

Fenerbahçe’nin milli savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, sakatlığından dolayı A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Spor

Fenerbahçe ile Galatasaray taraftarları arasında kavga! Galatasaray tesislerinde yangın çıktı...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın tesislerinin bulunduğu Kalamış'ta iki kulüp taraftarları arasında kavga çıktı. Ali Koç'un seçim etkinliğine gelen kongre üyeleri ile Galatasaray taraftarları arasında çıkan arbede büyüdü.

Spor

Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün cuma günü açıklanacağını duyurdu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör seçimine dair flaş bir açıklama yaptı. Koç, yeni teknik direktörün cuma günü duyurulacağını ifade etti.

Spor

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Bonucci emekli olduğunu açıkladı

Fenerbahçe'nin devre arasında Union Berlin'den kadrosuna kattığı Bonucci aktif futbolculuk kariyerini noktaladı. İtalyan futbolunun gelmiş geçmiş en iyi savunma oyuncuları arasında gösterilen Bonucci'nin vedası İtalya'da da üzüntüyle karşılandı.

Spor

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak stadyum projesi!

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, göreve geldikleri takdirde Ülker Stadyumu’nun kapasitesinin 60 bine çıkarılacağını belirtti. Bu kapsamda projenin görselleri de kamuoyu ile paylaşıldı.

Spor

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile her konuda anlaşma sağladı!

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Jose Mourinho, geleceğine ve kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yapmış ve kararını önümüzdeki hafta vereceğini söylemişti. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Mourinho'nun imza attığını ve İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Spor

'Tek gelin, topunuz gelin ama gelin! Kaçmayın' Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a dikkat çeken sözler 'Siz çıldırdınız mı?'

Fenerbahçe'de gözler yapılacak seçime çevrilmişken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, başkan adayı Aziz Yıldırım'a seslenerek dikkat çeken ifadeler kullandı.

Spor

İskoç basını Ryan Kent'in Fenerbahçe'den ayrılarak İskoçya'ya döneceğini duyurdu!

Fenerbahçe'de bu sezon beklentilerin çok altında bir performans gösteren isimlerden Ryan Kent için İskoçya basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor

Aziz Yıldırım'ın seçim vaadi Mourinho'nun Fenerbahçe'den talebi belli oldu!

Ali Koç ile seçim yarışına giren eski başkanlardan Aziz Yıldırım'ın en büyük vaadi Jose Mourinho olurken, Yıldırım kısa süre içerisinde Londra'da tecrübeli hoca ile görüşeceğini açıklamıştı. Öte yandan Mourinho'nun Sarı-Lacivertliler'den isteği de belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Ali Koç canlı yayına davet etti! Aziz Yıldırım'dan yanıt geldi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı kendisine yönelik iddiaları konuşmak üzere canlı yayına davet etti. Koç'un bu açıklamasına yanıt veren Yıldırım "Ben televizyona falan çıkmam" dedi.

Spor

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho açıklaması! Cumartesi Londra'ya gidip yüz yüze görüşeceğim

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, seçildiği takdirde göreve getirmeyi planladığı ünlü teknik direktör Jose Mourinho konusunda yeni açıklamalar yaptı. Sosyal medyada yazılanları yalanlayan Aziz Yıldırım "Cumartesi günü Londra’ya gideceğim ve Şampiyonlar Ligi Finali’ni izleyeceğim. Jose Mourinho ile yüz yüze görüşeceğim" dedi.

Spor

Futbolu bırakacağını açıklayan Fenerbahçeli oyuncu Bonucci'ye 2 talip birden!

Fenerbahçe'nin devre arasında Union Berlin'den kadrosuna kattığı ancak bekleneni veremeyen Bonucci aktif futbolculuk kariyerini noktalayacağını açıklamıştı. Tecrübeli isim için ülkesi Roma'dan iki talip çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor

Hem Fenerbahçe Hem Beşiktaş istiyordu! Jose Mourinho ilk kez açıkladı... Karar verme vakti geldi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde olan tecrübeli çalıştırıcı Jose Mourinho yaptığı açıklamada iki ekibin de kendisine olan ilgisini doğrularken "Karar verme vakti geldi" sözleriyle herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Spor

Kendisine 'FETÖ' imasında bulunan Ali Koç'a, Aziz Yıldırım'dan jet hızında yanıt!

Aziz Yıldırım Ali Koç'un kendisi için "Aziz Başkanın, örgüt lideri ile ilgili daha çelişkili açıklamaları da var 2013'ten sonra" sözleri sonrası bir cevap verdi. Yıldırım, Koç'un açıklamalarına yönelik olarak "Beni kızdırmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı. İşte o sözler...

Spor

Milli yıldızlar Çağlar Söyüncü'nün düğünü sonrası Fatih Terim'i ziyaret etti!

Fenerbahçeli Çağlar Söyüncü'nün düğünü için bir araya gelen milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan ve Caner Erkin düğünün ardından Bodrum'da Fatih Terim'i ziyaret etti. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'yi bekleyen kabus! Ersun Yanal açıkladı... 10 sene daha şampiyon olamazlar

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Sarı-Lacivertlilerin eski çalıştırıcılarından Ersun Yanal dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. İşte detaylar...

Spor

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği'nden Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hakkın suç duyurusu!

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hakkında "küfürlü tezahürat yaptığı" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulduklarını açıkladı.

Spor

Serkan İçtem'den Ali Koç'a tepki! 'Algı yapılıyor' dedi, 2020'deki toplantının detaylarını ilk kez açıkladı

Şampiyonluk hasreti 11 yıla çıkan ve seçime gitmeye hazırlanan Fenerbahçe'de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un Ali Koç'a yönelik eleştirileri gündem yaratırken, dikkat çeken bir açıklamada Serkan İçtem'den geldi. Fenerbahçe yönetiminin seçimler öncesi algı yaptığını belirten İçtem, 2020 yılındaki bir toplantıda ilk kez açıkladı.

Spor

Fenerbahçe'nin Norveçli yıldızı Joshua King takıma veda etti!

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Norveçli futbolcu Joshua King, yaptığı açıklamada Sarı-Lacivertliler'e veda etti. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında Fenerbahçe'ye gönderme!

Galatasaray'ın kutlamalarında Süper Kupa'nın sahneye getirildiği esnada stadyumda göndermeli bir şarkı çaldı. Fenerbahçe'ye atıfta bulunan sarı-kırmızılılar "Seninle bir dakika" şarkısı çaldı.

Spor

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçeli taraftarlara müjde! ''Hafta sonu gidip Mourinho'yu getireceğim''

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüşme hafta sonunda bir görüşme yapıp anlaşma sağlayacağını açıkladı. Aziz Yıldırım, "Jose Mourinho’yu getireceğiz' dedik. Hafta sonu yanına gidiyorum. Görüşeceğiz ve buraya getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Spor

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan olay yaratan ifadeler! ''Önümüzdeki sezon çok şey olacak, Türkiye Kupası'nda yer almayacağız''

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, seçim öncesi Mersin'de kongre üyeleriyle bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Benim ve arkadaşlarımın temiz futbol misyonuyla alakası var. Fenerbahçe'nin ilkesi ve duruşuyla alakası var. Ondan taviz versek iyi mi kötü mü olur camianın karar vereceği durum. Biz 7 senede 3 kere son hafta kendi sahamızda şampiyonluk verdik." dedi.

Spor

Fenerbahçe'den yılın bombası! Ali Koç Karim Benzema ile ilk görüştü, büyük ölçüde anlaştı... Taraftar çıldırmış durumda

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe sezonu kupasız tamamlarken yeni sezon için kolları şimdiden sıvamış durumda. Sarı-Lacivertliler birçok yıldız ismi listesine alırken Arabistan'da umduğunu bulamayan Karim Benzema ile ilk görüşme sağlandı ve olumlu geçtiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Fenerbahçe'de yaprak dökümü başlıyor! Yuvadan uçacak ilk isim belli oldu

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmasının ardından transfer çalışmaları hemen başladı. Ali Koç'un sezon ortasında bahsettiği Ferdi Kadıoğlu ayrılığı her an resmiyet kazanabilir.

Spor

Muhtemel eşleşmeler belli oldu! Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde çok tanıdık rakip

Süper Lig'i Galatasaray'ın gerisinde 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundan mücadelesine başlayacak. Devler Ligi'ne katılım için 3 takımı elemek zorunda olan Sarı-Lacivertliler'in muhtemel rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe bir maç daha yapabilir! TFF, kupa formatında değişikliğe gitmek istiyor...

TFF'nin Süper Kupa formatıyla ilgili yeni girişimler yaptığı iddia edildi. Süper Lig şampiyonuyla Türkiye Kupası'nın kazananı arasında oynanan müsabakanın formatının değiştirilmek üzere çalışmaların başlatıldığı ifade edildi.

Spor

Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası dikkat çeken yazılar! Analarının ak sütü gibi helal

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa uzanan Galatasaray'da büyük bir sevinç yaşanırken spor yazarları karşılaşmanın ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Ali Koç'u hedef aldı! ''Yazıklar olsun bu yönetime! Tarihe kara leke olarak geçtiniz''

Fenerbahçe'nin 99 puanla ligi Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada tamamlamasının ardından bazı taraftarlardan eleştiriler gelmişti. Bu eleştiri furyasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum da katıldı. Kaybedilen şampiyonluk sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uçum, "Ama son altı yılın eziyetini yaşatan başkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteşem Fenerbahçe camiası asla unutmayacak." ifadelerini kullandı.

Spor

Mert Hakan Yandaş telefonundan Galatasaray maçını izledi, Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali gündem oldu!

Süper Lig'in son haftası müthiş bir mücadeleye sahne olurken, cezası nedeniyle takımının maçını tribünden takip eden Mert Hakan Yandaş bir yandan da cep telefonundan Galatasaray maçını takip etti. Yandaş'ın Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Tadic'ten ilginç açıklama! ''Sezon başında söyleselerdi kahkaha atardım''

99 puan toplayarak belki de tarihlerinin en iyi sezonlarından birini geçiren fakat şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de moraller bir hayli bozuk durumda. Fenerbahçeli futbolcu Dusan Tadic, bu durumu kendi açısından ilginç bir şekilde özetledi.

Spor

Astrolog Meral Güven gitti Dinçer Güner geldi! Galatasaray'ın şampiyonluğunu aylar önce bildi, sosyal medyada gündem oldu

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından gözler astrolog Meral Güven'e çevrilmişti. Haftalardır Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden Güven, bir anda gözden düştü yerine ise bir başka astrolog Dinçer Güner geldi. Güner'in 4 ay önce katıldığı canlı yayında yaptığı 'şampiyonluk' tahmini sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Galatasaray'ın 24. şampiyonluğu sonrası Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'tan ilk paylaşım! Şeref kimileri için...

Konyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın bu şampiyonluğunun yankıları sürerken, Sarı-Kırmızılı taraftarların en tepkili olduğu isimlerin başında gelen Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'tan bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor