Irfan Keskin Haberleri

SON DAKİKA: Tahkim Kurulu'ndan derbi için gece yarısı kararı! Mert Hakan Yandaş'ın cezasında değişiklik...

Son dakika... Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Mert Hakan Yandaş'a verilen 5 maçlık cezanın 4 maça düşürüldüğü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen cezalarda değişiklik olmadığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-25 22:42:46

Survivor Nagihan kendisini Aysu'nun sakatladığını iddia etti! Aysu'dan yanıt gecikmedi

Survivor All Star'da yarışmacıların kıyasıya mücadelesi sürüyor. All Star'ın güçlü şampiyon adaylarından biri olan Nagihan Karadere, bu sezon sakatlığından dolayı istediği performansı sergileyemiyor. Nagihan geçtiğimiz gün sakatlığıyla ilgili Aysu Keskin'i suçladı. Keskin, Nagihan'ın sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. İşte o sözler...

Kulis 2024-05-20 22:15:35

Fenerbahçe'de Galatasaray maçına saatler kala sakatlık şoku! Yıldız oyuncu kadrodan çıkarıldı...

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yarın derbide Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Ünder, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek, Galatasaray maç kadrosuna alınmadı.

Spor 2024-05-18 22:49:03

Maiden yarışında büyük kaza! Apranti ve jokey yaralandı, yürekler ağza geldi...

75. Yıl Hipodromu'nda günün ilk koşusu olan 'Maiden' yarışında apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ve jokey Mehmet Keskin attan düştü. İlk müdahalesi yapılan Sansar, ambulansla hastaneye kaldırılırken, Keskin'in tedavisi olay yerinde devam etti.

Spor 2024-05-18 15:11:25

İmamoğlu'nun Roma çıkarmasındaki lüks hotel olay oldu! Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar diyerek eleştirdi... Geceliği 100 bin TL'lik oda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gitti. İmamoğlu'na 45'i basın mensubu olmak üzere 73 kişiden oluşan kafile eşlik ederken; Roma'da kaldıkları Parco Dei Principi Grande Hotel gündem yarattı. Tek gecelik fiyatının neredeyse 100 bin TL'yi bulduğu hotel ve harcanan paralara İrfan Değirmenci'den sert tepki geldi: "Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar"

Finans 18-05-24 12:04

Düğün tarihi iki kere ertelenmişti… Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin uzun bir süredir Meriç Aral ile birliktelik yaşıyor. Düğün tarihleri daha önce iki kez ertelenen ünlü çiftin düğün tarihi bir kez daha güncellendi…

Magazin 15-05-24 12:25

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi İrfan Can Kahveci şoku!

Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen İrfan Can Kahveci'nin sol alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiği açıklandı. Yıldız oyuncunun Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor 07-05-24 17:40

Fenerbahçe'de keyifleri kaçıran gelişme! Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci peş peşe sakatlandı

Fenerbahçe karşılaştığı Konyaspor maçında sakatlıklara engel olamadı. Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci mücadelenin ikinci yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. İki oyuncunun da son durumları yarın belli olacak.

Spor 06-05-24 21:22

İrfan Can Kahveci'ye sürpriz talip! Fransızlar duyurdu, listeye alındı

Bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren İrfan Can Kahveci birçok dev kulübü peşine takarken, sürpriz bir talip ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 14:47

Barış Alper Yılmaz'dan Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası flaş hamle! Tepkiler sonrası geri adım attı...

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından İrfan Can Kahveci galibiyeti sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldız oyuncunun yaptığı paylaşımı Galatasaraylı futbolcunun beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Spor 28-04-24 16:35

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 28-04-24 09:42

Keskin seramik üzerine düştü, Nefise yaralandı! Survivor'da korku dolu anlar

Her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Nefise'nin yaralanması damga vurdu. Oyun sonunda doktor alana geldi ve Nefise'nin sırtındaki kesiklere müdahale etti.

Magazin 26-04-24 09:43

Dünya Bankası'ndan küresel emtia ve enflasyon değerlendirmesi

Dünya Bankası, küresel emtia fiyatlarının geçen yılki keskin düşüşün ardından dengelendiğini belirterek, bu durumun merkez bankalarının faiz oranlarını hızlı şekilde düşürmesini zorlaştırabileceğini bildirdi.

Finans 25-04-24 17:10

Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti

Küçükçekmece'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı (56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Defalarca bıçaklanan Kapsızlar'ın yüzünün tanınmaz halde olduğu, evin duvarlarının ise kan izleri olduğu belirtildi.

Haber 22-04-24 15:10

Petrol fiyatları için uyarı! 'Devreye girebilir...'

İran-İsrail geriliminin yol açtığı arz endişeleriyle yılın en yüksek seviyelerini gören petrol fiyatlarının, jeopolitik gerilimlerin piyasa üzerinde etkisini artırmasıyla kısa vadede "keskin dalgalanmalarla" karşı karşıya kalabileceği öngörülüyor.

Finans 20-04-24 13:39

Yakaladığı köpek balığının üzerine oturunca olanlar oldu! Köpekbalığı intikamını fena aldı: Kalçam kanıyor

Kick yayıncısı Natalie Reynolds arkadaşıyla birlikte köpekbalığı avlamak için sahile gitti. Kısa bir süre sonra oltasına köpekbalığı takılan kadın hayvanı etkisiz hale getirince üzerine oturdu. Ancak köpekbalığının keskin derisi fenomen ismin kalçasını adeta keserek kanamasına neden oldu.

Trend 18-04-24 07:49

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'nin tarihine geçmeyi başardı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul'da oynanacak rövanştan 2 ya da daha farklı şekilde galip ayrılması durumunda yarı finale yükselecek. İrfan Can Kahveci, müsabakada attığı golle adını tarihe yazdırdı.

Spor 11-04-24 22:31

İrfan Can Kahveci: ''İlk yarıda bilerek kendimi yere attım çünkü...''

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından konuştu.

Spor 11-04-24 22:02

Aysu Keskin elenir elenmez Brezilya'ya gitti! O pozlarına yorum yağdı: Ronaldinho nerede?

Survivor'dan elendikten sonra soluğu Brezilya'da alan Aysu Keskin'in Ronaldinho ile arasında bir yakınlaşma olduğu iddiaları günlerdir konuşuluyordu. Keskin Brezilya'dan paylaşım yapınca yorumlar gecikmedi.

Magazin 11-04-24 08:07
ele

Fenerbahçe'ye bir şok daha gelebilir! Galatasaray maçının ardından İrfan Can Kahveci sürprizi...

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa'da maçında "müsabakayı terk etme" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Bu açıklamanın ardından sarı-lacivertlilere bir şok daha geleceği iddia edildi.

Spor 09-04-24 18:08

Optik illüzyon: Yalnızca keskin gözlere sahip kişiler farklı kediyi 7 saniyede buluyor

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. Bu testte birbirinin neredeyse tıpatıp aynısı onlarca kedi bulunuyor. Farklı kediyi bulmak için 7 saniyeniz var. Zorlu test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 09-04-24 09:20

Trabzonspor'un cezası belli oldu! 6 maçlık ceza 4 maça indirildi

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 6 maçlık seyircisiz oynama cezası, Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonucunda 4 maça indirildi. Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın 1'er maçlık cezaları ise onandı.

Spor 05-04-24 22:40

CHP Kayseri İl Başkanı Keskin'in avukat oğlu ofisinde ölü bulundu! İntihar şüphesi üzerinde duruluyor

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu Hüseyin Keskin avukatlık ofisinde ölü bulundu. Kayseri Barosu avukatlarından olan Keskin'in intihar ettiği değerlendiriliyor.

Haber 05-04-24 00:23

İrfan Can Eğribayat'ın büyük hatasını Balotelli affetmedi ve topu boş kaleye gönderdi! Gol sevincindeki hareket ise sosyal medyada gündem oldu...

Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat'tan büyük bir hata geldi. Topu takım arkadaşına atmak isterken yavaş bir vuruş yapan İrfan Can'ın bu hatasını Balotelli değerlendirdi ve araya girerek topu ağlara gönderdi. İtalyan yıldızın gol sevinci ise sosyal medyada olay oldu.

Spor 03-04-24 21:09

Fenerbahçe'de Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor maçında oynayabilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, birer maçtan men edilen Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarının durdurulduğunu ve yapılan itirazın daha sonra inceleneceğini açıkladı.

Spor 03-04-24 18:59

Cezaların açıklanmasının ardından Trabzonspor'dan istifa paylaşımı geldi!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Trabzonspor’a 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon 112 bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat da 1 maç men cezası aldı. Cezaların açıklanmasının ardından Trabzonspor'dan yoğun tepki geldi.

Spor 03-04-24 16:10

SON DAKİKA: Fenerbahçeli futbolcular ceza aldı mı? Merakla beklenen PFDK kararları az önce açıklandı, 6 maç seyircisiz oynama cezası...

Son dakika haberi! Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlarla ilgili olarak futbolcular PFDK'ya sevkedilmişti. PFDK, Trabzonspor'a 6 maç ceza verdi. Öte yandan Fenerbahçeli futbolculardan Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat bir maç ceza aldı. Batshuayi ve Osayi Samuel ise ceza almadı.

Spor 03-04-24 14:30

Dominik'ten çıkar çıkmaz soluğu orada aldı! Survivor Aysu Keskin Ronaldinho'yu etiketledi sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'ın son elenen yarışmacısı Aysu Keskin olmuştu. Samimi halleri ve sempatik tavırları ile gönüllere taht kuran Aysu Keskin Dominik'ten ayrılır ayrılmaz soluğu Brezilya'da aldı. Aysu Keskin paylaşımlarında Ronaldinho'yu etiketleyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 03-04-24 07:55

Fenerbahçeli futbolcular kaç maç ceza alacak? Sürpriz madde ortaya çıktı...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile Trabzonspor’dan antrenör Egemen Korkmaz, tedbirsiz olarak PFDK’ye sevk edildi. Yapılan sevklerin ardından kimin kaç maç ceza alabileceği de yavaş yavaş netlik kazandı.

Spor 02-04-24 07:42

Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Gökhan Zan, Davut Güloğlu, İrfan Değirmenci yarışıyordu! İşte belediye başkanı seçilen ünlü isimler

Erdal Beşikçioğlu, Lâl Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi ünlü isimlerin yarıştığı yerel seçimlere sonuçlar damga vurdu. Bazı il ve ilçelerde ünlü isimlerin aldıkları oy oranları dikkat çekerken, belediye başkanı seçilen isimler gündem yarattı.

Magazin 01-04-24 01:47

Seçim bitmedi ama o kazandığını ilan etti! Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim”

Yerel seçim heyecanı sürüyor. Elazığ’da ise merkeze bağlı İcadiye Mahalle’sinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, muhtarlığını ilan etti. Gözvur, "Oyların sayılmadan benim muhtarlığım garantilendi. Çünkü karşımda rakip aday yok. Muhtarlığımı kendi kendime ilan ettim. Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim” dedi.

Haber 31-03-24 13:24

Survivor'dan elenen Aysu Keskin'den ilk paylaşım geldi! Üzücü haberi paylaştı

Survivor All Star'ın son elenen yarışmacısı Aysu Keskin'inden ilk paylaşım geldi. Keskin, döner dönmez aldığı acı bir haberi duyurarak herkesi şaşırttı. Keskin, "Çıkar çıkmaz yine kötü bir haberle hayata döndüm" dedi.

Magazin 30-03-24 18:09

Canlı Aksaray seçim sonuçları! Aksaray yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Evren Dinçer mi, MHP'nin adayı İrfan Çatak mı kazandı?

Aksaray'da 31 Mart yerel seçimlerin sonuçları merakla bekleniyor. Yeniden sandık başına giden Aksaraylılar seçim sonuçlarına göre Aksaray ve ilçelerinde kimlerin kazanacağını merak ediyor. Aksaray'da AK Parti’nin adayı Evren Dinçer mi, MHP'nin adayı İrfan Çatak mı seçimi kazanacak? İşte Aksaray yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 23:53

Sema-Semah-Devran etkinliği AKM'de gerçekleştirildi

Tasavvuf ve irfan geleneğini yaşatmak amacıyla hazırlanan "Sema-Semah-Devran" etkinliği, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) seyircilerle buluştu.

Yurthaber 29-03-24 07:37

Trabzon’da isale hattındaki göçükte hayatını kaybeden işçilerden İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon’un Hayrat ilçesindeki Balaban mahallesinde dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 28-03-24 13:34

Para sayma görüntüleri soruşturması! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Siyasetin gündemine bomba gibi düşen para sayma görüntüleri ile ilgili soruşturma devam ediyor. CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında son olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Haber 28-03-24 13:10

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli Belediye Başkanı Keskin ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı.

Yurthaber 28-03-24 12:09

İrfan Can Kahveci sezon sonunda ayrılıyor! Yeni takımını bile açıkladılar

Fenerbahçe'de bu sezon adeta küllerinden doğan ve kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımdan ayrılması beklenirken, milli yıldız için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 09:07

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli ve Maltepe belediye başkanları ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

Yurthaber 26-03-24 11:12

Uzman isimden önemli uyarı! Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı

Reflü sıkıntısı olan bireylerin Ramazan ayında nasıl beslenmesi gerektiğine değinen Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Fuad Jafarov, “Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı ve yemeklerini zamana yayarak yemelidir. Sahur ve iftarda fazla yemek (mideyi tıka basa doldurmak), keskin baharatlar, ekşi ve acı besinler, salçalı ve aşırı yağlı gıdalar tüketmek reflü şikâyetlerini artırır” dedi.

Haber 25-03-24 10:27

Şahane Hayatım'da tansiyon yine artacak! Usta oyuncu kadroda

Oyuncu kadrosunda; Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener,Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım'da tansiyon yine yükselecek. Usta oyuncu Şahane Hayatım ile el sıkıştı.

Magazin 21-03-24 16:50

Gümüşhane-Kürtün yolunda facia sürücünün dikkati sayesinde atlatıldı

Türkiye’nin en tehlikeli karayollarından birisi olarak kabul edilen Gümüşhane-Kürtün-Giresun yolunda keskin virajda hatalı sollama yapan tırı fark eden otomobil sürücüsü aracını son anda yol kenarına çekerek olası facianın önüne geçtiği o anlar araç kamerasına yansıdı.

Yurthaber 21-03-24 15:35

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Fenerbahçeli o isimlere tepki! 'Delikanlılığa sığmaz' dedi, o görüntüleri işaret etti

Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimiyle ilgili hiçbir problemlerinin olmadığını belirten Doğan, Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde ve Osayi Samuel'e ise tepki gösterdi. Doğan, "Yerde yatan adamın kafasına vurmak delikanlılığa sığmaz" diye konuştu. Öte yandan Doğan, iki Trabzonspor taraftarının da tutuklandığını söyledi.

Spor 20-03-24 15:59

Gecenin en çok konuşulan isimlerindendi! Egemen Korkmaz İrfan Can Eğribayat'a neden yumruk attığını böyle açıkladı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karışırken, sahaya giren isimlerden biri de Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz olmuştu. Korkmaz'ın görüntüleri çok konuşulurken konuyla alakalı açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 22:02

Optik illüzyon: Sadece keskin gözlere sahip kişiler gizli balığı 7 saniye içinde bulabiliyor

Optik illüzyonlar zekanızı test etmenin iyi bir yolu olabilir. Aynı zamanda dikkat seviyenizi de ölçmeye yarayan bu testler eğlenceli vakit geçirmeniz için harika bir seçenek. İddialara göre sadece keskin gözlere sahip kişiler resimdeki gizli balıkları sadece 7 saniye içinde bulmayı başarıyor. Peki, siz gizli balığı kaç saniye içinde bulabildiniz?

Kadin 18-03-24 08:32

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz yumruk atmaya çalıştı, İrfan Can Eğribayat ateş püskürdü: Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karıştı. Son düdüğün çalmasıyla birlikte bazı taraftarlar sahaya girerken, futbolcular ve taraftarlar arasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. Eski Fenerbahçeli futbolcu Egemen Korkmaz'ın da sarı-lacivertli ekibin file bekçisi İrfan Can Eğribayat'a yumruk atmaya çalıştığı anlar ortaya çıktı. Eğribayat ise yaptığı açıklamayla Korkmaz'a ateş püskürdü.

Spor 18-03-24 06:34

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Kahvesine ilaç attıkları kadına cinsel saldırıda bulunmuşlardı! Sanıklar hakkında karar

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yalnız yaşayan Hatice Çetinbaş'ın kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel saldırıda bulundukları, aynı zamanda haptan zehirlenip ölümüne neden oldukları öne sürülen Resül Keski ile Zafer Kara, yerel mahkemenin haklarında verdiği kararın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandı. Mahkeme daha önce 62 yıl 11 ay hapse çarptırılan Resül Keskin hakkında ceza indirimine gitti.

Haber 13-03-24 19:07

Survivor'ın iddialı ismi Aysu Keskin canlı yayın açtı, sosyal medya yıkıldı! 'Elendi mi?'

Kaosun ve tartışmanın hiç bitmediği Survivor All Star'da yine şaşırtan bir olay yaşandı. Bu defa yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Aysu Keskin hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Bir sosyal medya hesabı Aysu Keskin'in canlı yayın açıp daha sonra kapattığını iddia etti. Bu iddia ile birlikte Aysu hakkında 'elendi mi?' yorumları da yapılmaya başlandı.

Magazin 13-03-24 08:09