Milli Boksor Resul Haberleri

MSB duyurdu: 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Haber 2024-06-01 14:54:59

Zorunlu askerlik için son noktayı koydu! Milli Savunma Bakanı Güler Mutlaka diyerek açıkladı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den askerlik sistemiyle ilgili önemli bir açıklama geldi. Batı ülkelerinde zorunlu askerlik sisteminin uygulandığına değinen Güler, "Türkiye'de zorunlu askerlik devam edecek mi?" sorusunun da yanıtını verdi. Güler ayrıca TSK'nın operasyon hazırlığıyla ilgili soruyu net cevapladı.

Haber 2024-06-01 11:41:45

Milli Takım'a üzücü haber! Enes Ünal sakatlandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'un formasını terleten milli futbolcu Enes Ünal, sakatlığı sebebiyle A Milli Takım kadrosundan çıkartıldı. Yapılan açıklamada Ünal'ın sol ayak baş parmağında kırık tespit edildiği ifade edildi.

Spor 2024-06-01 11:32:13

Mikrofonu açık kalan Hulusi Akar'dan ilk açıklama! Murat Bakan veryansın etti: Çok ilginç olan şu

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'ın Meclisteki oturum sırasında açık kalan mikrofonuna yansıyan diyalog tartışmaları beraberinde getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan konuşurken Akar'ın yanındaki kişi "Oylayıp reddedeceğiz" dedi. Nedenini soran Akar "Bilgi geldi" yanıtını aldı. O anlar gündem oldu; Murat Bakan, Akar'ın daha sonra kendisine ulaştığını ve aralarında geçen diyaloğu açıkladı, "Hulusi Akar'ın durumuna ben üzülüyorum" dedi.

Manşet 2024-06-01 10:33:49

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Güney Kore ile karşılaşacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) ABD etabındaki üçüncü maçında yarın Güney Kore ile karşılaşacak.

Spor 31-05-24 15:44

Filenin Sultanları önüne geleni devirmeye devam ediyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD'de düzenlenen FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) ikinci hafta mücadelesindeki ikinci maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti.

Spor 31-05-24 09:08

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu vedası yaşanmak üzere! Menajeri takım ismi vererek açıkladı

Galatasaray'da önümüzdeki sezon takımdan ayrılması beklenen Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden açıklama geldi. Şampiyonluk sonrası ayrılık sinyali veren milli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 30-05-24 17:06

EURO 2024 öncesi milli takımda şok! Çağlar Söyüncü kadrodan çıkarıldı...

Fenerbahçe’nin milli savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, sakatlığından dolayı A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Spor 29-05-24 22:54

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım, Ümit Milli Takım'a dahil oldu

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) için belirlenen geniş aday kadrosunda yer alan Bertuğ Yıldırım, Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildi.

Spor 29-05-24 21:19

TSK personelini ilgilendiriyor! O madde tekliften çıkarıldı

TBMM Milli Savunma Komisyonu, 60 maddeden oluşan, 'Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Personel Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair' kanun teklifini görüşmek üzere toplandı. Komisyon, kanun teklifinin 2'nci maddesi, tüm siyasi partilerin oylarıyla teklif metininden çıkardı.

Haber 29-05-24 20:54

Danla Bilic ve Ala Tokel, milli futbolcular Bertuğ Yıldırım ve Doğan Alemdar ile görüntülendi!

Sosyal medya fenomenleri Danla Bilic ve Ala Tokel, EURO 2024 öncesi milli takımın oyuncularıyla görüntülendi. Akıllara aşk dedikoduları gelirken o anları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-05-24 17:49

Düzce'deki okul tuvaletinde skandal olay! 3 öğrenci tuvalette darp edip, kayda almış... 'Öğretmenler de korkmuş artık'

Düzce'de Suriye uyruklu olduğu iddia edilen 3 öğrencinin, aynı okuldaki 8. sınıf öğrencisi U.C.'yi okul tuvaletinde sıkıştırıp, darp ettiği görüntüler gündem yarattı. Videonun paylaşılması üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. U.C.’nin babası ise yaptığı açıklamada "Okulda öğretmenler korkmuş artık müdahale edemiyorlar. Şikayet ediyoruz bunlar pislik zaten bizde bezdik diyorlar." diyerek adeta isyan etti.

Haber 29-05-24 15:34

İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth Enes Ünal ile 4 yıllık sözleşme imzaladı!

İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth, 27 yaşındaki milli futbolcu Enes Ünal ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Spor 29-05-24 13:49

MEB düğmeye bastı! Özel okul öğretmenlerine taban maaş düzenlemesi geliyor mu? Bakan Tekin’den yanıt geldi

Özel okul öğretmenlerinin taban maaş talebi ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den açıklama geldi. Tekin ayrıca yeni müfredatla ilgili ön açıklamada Atatürk'ün adının geçmediği yönündeki eleştiriler için de, "Okuyarak eleştirmelerini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Egitim 29-05-24 13:36

Filenin Sultanları bu akşam Almanya ile karşı karşıya geliyor! Kazanmaktan başka düşüncemiz yok...

Dünya 1 numarası, son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında ABD’de sahne alıyor. Almanya ile karşı karşıya gelecek millilerimiz bu mücadeleye hazır.

Spor 29-05-24 12:41

Milletler Ligi’nin ikinci haftasına İtalya ve Polonya damga vurdu

Dünya 1 numarası, son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında ABD’de sahne alıyor. Bu hafta oynanan maçlarda İtalya ve Polonya'nın galibiyetleri ön plana çıktı.

Spor 29-05-24 12:38

Arda Güler Roberto Carlos ile karşılaştı, efsane isim milli yıldızı yaptığıyla şaşkına çevirdi!

La Liga'da şampiyonluk sevinci yaşayan Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid'de milli yıldız kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunurken, röportaj sonunda genç yeteneği şaşkına çeviren bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Spor 29-05-24 10:29

MGK toplantısı sona erdi! Bildiride terörle mücadele vurgusu: 'Oldubittiye fırsat verilmeyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada terörle mücadele vurgusunda bulunuldu. Açıklamada, "Millî güvenliğimiz ve komşularımızın toprak bütünlüğü hilafına herhangi bir oldubittiye fırsat verilmeyeceği vurgulanmıştır. " ifadeleri yer aldı.

Haber 28-05-24 20:09
MGK

Bakan Tekin'den Kocaeli'de öğretmene yapılan saldırıyla ilgili açıklama! Bakanlık olarak adli sürecin takipçisi olacağız

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir öğrenci velisi, ders işlendiği sırada sınıfı basarak öğretmene saldırdı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaşanan olayın ardından yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız. Okullarımızın daha güvenli hale gelmesini amaçlayan ve içerisinde şiddete karşı yasal düzenlemelerin de yer aldığı yeni ÖMK'nin bir an önce hayata geçirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Haber 28-05-24 18:54

MEB duyurdu! Okulların açılıp kapanma tarihi netleşti

Milli Eğitim Bakanlığı 2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimine göre, yeni eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi başlayacak ve 20 Haziran 2025 Cuma tamamlanacak.

Egitim 28-05-24 15:39

Milli yıldızlar Çağlar Söyüncü'nün düğünü sonrası Fatih Terim'i ziyaret etti!

Fenerbahçeli Çağlar Söyüncü'nün düğünü için bir araya gelen milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan ve Caner Erkin düğünün ardından Bodrum'da Fatih Terim'i ziyaret etti. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 15:04

Ekonomik uçtular ama business dönebilirler! Filenin Sultanları isyan etmişti... Uçak kriziyle ilgili Bakan Uraloğlu'ndan açıklama

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD'deki turnuvaya THY'nin tarifeli uçağında ekonomik sınıfta gitmesi tartışmalara neden olmuştu. Filenin Sultanları sosyal medya üzerinden adeta duruma isyan ederken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, ABD seyahatinde yaşanan sorunun iletişim eksikliğinden kaynaklandığını belirtirken; "Dönüşleri business olarak organize etmeye çalışıyoruz." dedi.

Spor 28-05-24 14:37

EURO 2024 öncesi ilginç olay! Berke Özer sürprizi... Milli takım kadrosunda yok ama idmanında var!

Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 için hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımı'nın son yapılan antrenmanıyla ilgili paylaşımda 'Berke Özer' detayı dikkat çekti. Açıklanan EURO 2024 geniş kadrosunda yer almayan Eyüpspor'un başarılı kalecisi Berke Özer'in son yapılan idmanda sahaya çıktığı görüldü.

Spor 28-05-24 13:56

Anne ve babalar bu haber çocuklarınızı ilgilendiriyor: Artık okul önlerinde olmayacaklar...

Milli Eğitim Bakanlığı hakkındaki içerikler son dönemde en çok takip edilen haberler arasında yer alıyor. Öğretmen atamaları, Bakan Tekin'in müfredat kararı gündem olmuştu. Bakanlık anne ve babaları ilgilendiren yeni bir karar daha aldı.

Manşet 28-05-24 11:05

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü evlendi! İşte nikahten ilk kareler

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde attığı golle adından söz ettirmişti. Yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Ünlü futbolcu moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile dünyaevine girdi.

Magazin 28-05-24 09:47

Son dakika | Müfredat resmen onaylandı! Erişime de açıldı: Okullarda yeni dönem başlıyor

Son dakika haberi: Okullarda uygulanacak yeni müfredat Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından onaylandı. Yeni müfredat okullarda kademeli olarak uygulanacak. Tüm aşamalardan geçen yeni müfredat erişime açıldı. Peki yeni müfredat ne zaman uygulanmaya başlayacak? İşte detaylar...

Egitim 27-05-24 13:22

Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ile karşılaşacak Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler müjdesi geldi!

Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Real Madrid'de mücadelenin oynanmasına az bir zaman kala Ancelotti'den milli yıldız Arda Güler için bir açıklama geldi.

Spor 27-05-24 12:59

A Milli Kadın Voleybol Takımı yine ekonomide uçtu! Ebrar, Zehra Güneş, Eda Erdem... Filenin Sultanları'ndan THY'ye 13 saatlik uçuş tepkisi! Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Eda Erdem... Filenin Sultanları peş peşe paylaşım yaparak Türk Hava Yolları'na tepki gösterdi. Ekonomi bölümünde uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı "Bize gelince ekonomi" diyerek sitemlerini dile getirdi. Tepkiler üzerine Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün'den açıklama geldi. İşte gündem olan o paylaşımlar ve THY'nin açıklaması...

Kulis 26-05-24 15:36

Cumhurbaşkanı Başdanışman Mehmet Uçum’dan mesaj: Evrensel hukuk bakışından vazgeçmeden milli hukuka ve milli yargıya sahip olmak mümkündür

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum, uluslararası hukuk düzeni üzerine değerlendirmelerde bulundu. Evrensel hukuk ile ülkelerin iç hukuk düzenleri arasında karşılaştırma yapan Uçum "İnsanlığa ait evrensel hukuk bakışından vazgeçmeden milli hukuka ve milli yargıya sahip olmak mümkündür ve günümüzün öne çıkan doğrusu da budur" ifadelerini kullandı.

Haber 26-05-24 14:47

O teröristler etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu: Misliyle karşılık verildi

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 26-05-24 13:13

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Jose Mourinho'dan geleceğiyle ilgili açıklama! ''Seve seve kabul ederim''

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Jose Mourinho, geleceğine ve kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Mourinho, "10 yıl daha teknik direktörlük yapmayı düşünüyorum. Portekiz milli takımını reddettiğim için pişmanım. Kariyerimin son bölümlerinde orayı çalıştırmak isterim. Teklif yaparlarsa seve seve kabul ederim." dedi.

Spor 24-05-24 23:46

A Milli Takımımızın, EURO 2024 öncesi geniş kadrosu açıklandı!

Almanya’nın ev sahipliğinde 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) finallerine katılacak A Mili Takım’ın geniş kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Vincenzo Montella tarafından belirlenen listede 35 futbolcu bulunuyor.

Spor 24-05-24 20:26

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK/KCK'lı teröristler etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) harekat bölgesine saldırı hazırlığındaki PKK/KCK'lı teröristler Nujiyan İsyan kod adlı Hadice Kaya ve Suriye vatandaşı Diljin Azadi kod adlı Heva Kivelçek'i etkisiz hale getirdi.

Haber 24-05-24 14:59

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 10 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li ve Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 24-05-24 14:30

Sınava girecek öğrenciler dikkat! LGS giriş belgeleri yayımlandı! LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı'nın için giriş belgelerini yayımladı. LGS 2024 için giriş yerleri MEB tarafından e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden ilan edildi. Peki, LGS giriş belgesi nereden alınır, sorgulama nasıl yapılır?

Haber 24-05-24 14:30
lgs

Son dakika | Yeni müfredat için karar verildi! Talim ve Terbiye Kurulu'ndan onay geldi

Son dakika haberi: Son günlerin en çok konuşulan yeni müfredat ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Talim ve Terbiye Kurulu yeni müfredatı onayladı. Müfredat Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in onayına sunulacak.

Egitim 24-05-24 11:08

Okuldaki mezuniyet kutlamasında korku dolu anlar! Helyum dolu balonlar patladı, 10 öğrenci yaralandı

Gaziantep'te bir lisedeki mezuniyet kutlaması sırasında helyum gazlı balonlar patladı. Patlama sırasında öğrenciler büyük panik ve korku yaşadı. Patlama anları ve sonrasında çıkan alevlerin saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda 10 öğrenci yaralandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatırken, Gaziantep Valiliği de bir açıklama yaptı.

Haber 23-05-24 20:19

SON DAKİKA | Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı... MSB duyurdu! Tuğgenerel emekliliğe sevk edildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Suriye'de görev yapan bir Tugay Komutanının makam aracıyla insan kaçakçılığı yapıldığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. "Olaya karışan kişiler tutuklanmışlardır" denilen açıklamada "Birlik komutanı Tuğgeneral emekliliğe sevk edilmiştir. Söz konusu olayda sınır geçiş kapısından sorumlu birlik komutanının görev yeri değiştirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Haber 23-05-24 12:07

MSB kahreden haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın şehit olduğunu bildirdi.

Haber 23-05-24 00:47

Arda Güler, Cristiano Ronaldo'nun başına bela oldu! 19 yaşında adını tarihten sildi...

Real Madrid formasını sırtına geçiren ve son haftalarda gösterdiği performansla büyük alkış toplayan Arda Güler, adını şimdiden tarihe yazdırdı. Real Madrid formasıyla 6 gole ulaşan milli oyuncu Ronaldo'yu geride bırakmayı başardı.

Spor 22-05-24 16:29

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum yeniden hatırlattı! ‘Daha sağlıklı olur’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Milli Hukuk ve Milli Yargı olamaz" eleştirileriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. 'Bir kez daha Milli yargı' diyerek mesajını vurgulayan Uçum paylaşımında "Yargısal pratiklerle ilgili rahatsızlığı olanların hele hukukçuların uygulamaya ilişkin eleştirilerini milli yargı ve milli hukuk kavramına karşı çıkarak ifade etmesi akıl dışı bir olay" dedi.

Haber 21-05-24 20:20

Meşhur tatil bölgesinde şezlong ve şemsiye artık bedava! 10 yıllık anlaşma imzalandı

Kuşadası Kaymakamlığı’na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü ile yapılan protokolle bakım ve işletme yetkisi 10 yıllığına Kuşadası Belediyesi’ne devredildi. Bundan sonra halk plajlarında şemsiye ve şezlongların ücretsiz olacağı bildirildi.

Finans 21-05-24 14:48

Fatih Terim Denizbank'a maddi manevi tazminat davası açtı! 'Gerekli açıklama yapılacak'

Uzun seneler Galatasaray'da ve milli takımda teknik direktörlük yapan kısa süre önce de Yunan ekibi Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim'den hamle geldi. Deneyimli futbol adamının avukatları Denizbank aleyhinde dava açıldığını duyurdu.

Finans 21-05-24 11:01

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü nişanlandı!

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe- Galatasaray arasında oynanan maçta attığı golle Fenerbahçe'ye derbi zaferi kazandırmıştı. Söyüncü, moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile nişanlanarak çifte kutlama yaptı.

Magazin 21-05-24 10:34

Derbinin yankıları dinmek bilmiyor! Maç önü kavga etmişlerdi... '5'e 1 dayak yerken' demişti, Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a olay yanıt...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma öncesi ve sonrası tartışma yaşadığı Mert Hakan Yandaş'ın '5'e 1 dayak yerken' sözlerine yaptığı paylaşımla yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 08:23

Juventus'tan 8 dakikada tarihi geri dönüş! Milli yıldız Kenan Yıldız sahnede...

İtalya Serie A 37. hafta maçında Juventus, 3-0 geriye düştüğü maçta 8 dakikada içinde 3 gol bularak Bologna ile 3-3 berabere kaldı. Uzun yıllar hatırlanacak mücadelede Juventus'a beraberliği getiren gol milli oyuncumuz Kenan Yıldız'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıkladı! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle 1 günlük milli yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalar yaptı. Türkiye'de doğum hızının düştüğüne işaret eden Erdoğan "TÜİK'in 2023 yılı doğum istatistikleri endişe vericidir. Bu, açık söylüyorum, Türkiye açısından varoluşsal bir tehdittir, bir felakettir" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesi üzerine Türkiye'de 1 günlük ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.

Haber 20-05-24 20:04

Gerçek bir voleybol ülkesi olduğumuzu gösteren 10 işaret

Türkiye'nin voleybol sahnesinde yükselişi son yıllarda göz ardı edilemez bir hale geldi. Hepimizin gönlünde taht kuran milli voleybolcularımız ve kulüp takımlarımız, hem ulusal hem de uluslararası arenada büyük başarılara imza atıyor. Gerçekten bir voleybol ülkesi olduğumuzu her gün daha fazla kanıtlıyoruz!

Spor 20-05-24 16:27

Kadın Voleybol Milli Takımımızın Tarihteki Büyük Başarıları

Voleybol severler burada mı? Sizlere Türk Kadın Voleybol Milli Takımı'nın ilk adımlarını ve uluslararası arenada nasıl parladıklarını anlatacağız.

Spor 20-05-24 11:21