Triko Kazak Haberleri

Uzmanlar uyardı: Bilinçsiz diş beyazlatmalara dikkat!

Sosyal medyada, iş yerinde veya arkadaş toplantılarında gülümserken daha estetik görünmek isteyen pek çok kişi renklenen dişlerini beyazlatıyor. Restoratif Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mağrur Kazak, diş hekimi kontrolünde olmayan beyazlatma ürünlerinin bilinçsiz kullanımı sonucu dişlerin zarar görebileceğini uyarısı yaptı.

Kadin 2024-05-21 11:33:58

Demet Özdemir hayranlarından tam not aldı! Görenler belden aşağısına takıldı

Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan anlaşmalı olarak boşandıktan sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Demet Özdemir'in son pozları hayranlarından tam not aldı. Özdemir'in kazak altına yaptığı seçime ise yorum yağdı.

Magazin 2024-03-14 13:23:23

İndirimi duyan koştu, mağazaya akın ettiler: 50 liraya kazak 150 liraya mont almak için yarıştılar

Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.

Finans 2024-02-04 14:22:05

Bir ilk: Türk tarihini değiştirebilecek keşif! O ülkede ortaya çıktı 'Yüksek derecede önemli' İhtimalleri sıraladı

Kazakistan'da Türk tarihi için önemli bir keşif yapıldı. Batı Göktürk dönemine ait bir külliye ve yeni eserler tespit edilirken bunlar arasında tarihte ilk defa bir Göktürk kağanının yüzünün tasvir edildiği kemer tokaya ulaşıldı. Keşfin, Türk tarihini değiştirebileceğinden bahsediliyor. Kazı çalışmalarını gerçekleştiren ve bulguları tespit eden Kazak arkeolog Prof. Dr. Zainolla Samashev detayları anlattı.

Trend 2024-01-03 12:26:52

Diğer Haber Etiketleri

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia'nın Noel paylaşımı beğeni topladı! Kazağıyla yeni yıl coşkusunu erkenden getirdi

Sosyal medyada yapay zeka tarafından oluşturulan Milla Sofia isimli karakter takipçisi sayısını her geçen gün arttırarak fenomenliğe doğru emin adımlarla ilerledi. Sadece Instagram'da 120 bini aşkın takipçisini bulunan Sofia, yeni yıl coşkusunu sosyal medya hesabına erkenden getirdi. Fenomen ismin Noel temalı kazak ve etek takımı beğeni topladı.

Trend 24-12-23 13:33

A101'den kışa özel fırsatlar! Fermuarlı polar 159 TL, balıkçı yaka kazak 99,90 TL, çorap 19,90 TL! 23 Kasım 2023 A101 aktüel ürünler kataloğu

A101 aktüel ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 23 Kasım 2023 Perşembe gününe ilişkin indirimli ürünler listesinde kışa özel fırsatlar dikkat çekti. Fermuarlı polar 159 TL, balıkçı yaka kazak 99,90 TL, çorap 19,90 TL olacak. Peki, A101'de indirimli ürünler neler? İşte 23 Kasım 2023 Perşembe gününün A101 aktüel ürünler kataloğu...

Finans 22-11-23 14:04

Beşiktaş'tan Zaynutdinov'un sağlık durumu hakkında açıklama!

Beşiktaş Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında bu akşam yapılan RAMS Başakşehir maçında sakatlanan Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov'un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık olduğunu açıkladı.

Spor 12-11-23 23:21

Bahtiyar Zaynutdinov'un gözü morardı, kaşı açıldı! Hastanede tetkikleri yapıldı, burnu ve göz çukuru kırıldı

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile Rams Başakşehir karşı karşıya geldi. Maçın 37. dakikasında Beşiktaş'ta Bahtiyar Zaynutdinov, Opoku'nun müdahalesi sonrası sakatlanarak oyuna devam edemedi. Kazak futbolcu, yapılan kontrollerin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tetkikleri yapılan başarılı oyuncunun burun kemiği ve göz çukurunda kırık tespit edildiği açıklandı.

Spor 12-11-23 23:18

Beşiktaş'ın yeni transferi Bakhtiyar Zaynutdinov kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bakhtiyar Zaynutdinov hangi mevkide oynuyor? TFF'ye bildirildi!

Beşiktaş, yeni transferi Bakhtiyar Zaynutdinov'un sözleşmesini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi. Bu gelişmenin ardından, Kazak futbolcuya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Beşiktaş'ın yeni transferi Bakhtiyar Zaynutdinov kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bakhtiyar Zaynutdinov hangi mevkide oynuyor?

Spor 21-08-23 13:31

Wimbledon'da Alcaraz ve Rybakina, 2. tura çıktı

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek erkeklerde dünya 1 numarası İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz ve tek kadınlarda dünya 3 numarası Kazak sporcu Elena Rybakina, 2. tura çıktı.

Spor 05-07-23 08:21

Prenses Diana'nın ikonik kazağı açık artırmada! Fiyatı dudak uçuklattı

Moda ikonu Prenses Diana'nın yıllar önce giydiği ve ikonik hale gelen kara koyun olarak da bilinen meşhur kazağı açık artırma ile satışa çıkarılıyor. Kazak için müzayede 31 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Magazin 28-06-23 16:37

Mansur Yavaş'ın açıklamaları yeni bir tartışma başlattı! 6'lı masa ortağı kapıyı sonuna kadar kapattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 6'lı masa liderleri için yaptığı açıklama siyasette yeni bir tartışma başlattı. Yavaş'ın sözlerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener destek verirken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kapıyı sonuna kadar kapattı. Babacan yaptığı açıklamada "İmzaları geri sarmaya başlarsak kazak sökülür" dedi.

Haber 23-03-23 07:08

Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak en iyi yün kazak modelleri

Sonbahar ve kış dönemlerinde en çok giyilen kıyafetlerin arasında yün kazaklar geliyor. Eğer siz de sık sık yün kazakları giymeyi tercih ediyorsanız bu ürünlerin farklı modellerini arıyor olabilirsiniz. Gelin, şimdi uygun fiyatla alıp seneye kullanabileceğiniz hem renk hem model hem de kalite olarak birbirinden iyi yün kazak modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 17-03-23 18:00

Hem sıcak tutması hem rahatlığıyla sizi kendine bağlayacak en iyi kaşmir kazaklar

Sıcak tutan kombinler hazırlayıp havalı görünmek için bazı özel parçalara ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte o özel parçalardan biri olan kaşmir kazaklar da kazak âşıkları için kusursuz bir seçenek! Siz de kombinlerinizi en iyi kaşmir kazak modelleri ile süslemek istiyorsanız listelediğimiz ürünlere göz atmanızı tavsiye ederiz!

Haber 16-03-23 17:06

Soğuk havalarda gardırobunuzda olduğu için çok sevineceğiniz şık kazak önerileri

Yumuşacık ve şık kazaklara kavuşmak, soğuk havaların en güzel yanlarından biri olabilir. Soğuk havaların başlamasıyla gardıroplarda bekleyen tüm kazaklar kombinlerdeki yerlerini almaya başlar. Bunların yanında tarzlarıyla aklınızı başınızdan alacak yeni modelleri de satın almayı planlıyorsanız yardıma ihtiyacınız olabilir. En trend kazakları bir araya getirdik. İncelemeye ne dersiniz?

Kadin 08-03-23 16:32

Klasik hediyelerden sıkılanlara: Sevdiklerinize doğum günü ya da özel günlerde alabileceğiniz hediye kutuları

Doğum günlerinde ya da özel günlerde sevdiklerimizi mutlu etmek isteriz. Bunun için aklımıza ilk olarak onlara hediye almak gelir. Hediye araştırmaları yaparken karşımıza genellikle kazak ve parfüm gibi klasik seçenekler çıkar. Fakat sevdiklerimizin kendilerini özel hissetmeleri için bu hediyeler yeterli olmayabilir. Siz de farklı bir seçim yaparak onlara verdiğiniz değeri göstermek mi istiyorsunuz? Öyleyse gelin, birbirinden güzel hediye kutularına beraber göz atalım!

Haber 07-03-23 16:34

Eskişehirli kadınlar depremzede çocuklar için kazak, battaniye ve eldiven ördü

Eskişehir'de kurduğu atölyede farklı meslek gruplarından çok sayıda kişiye eğitim veren girişimci Sema Doyran'ın öncülüğünde bir araya gelen kadınlar, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar için kazak, yelek, bebek battaniyesi, bere ve eldiven ördü.

Yurthaber 03-03-23 15:34

Soğuk havalarda sizi çepeçevre sarıp sıcacık tutacak en iyi kadın kazak modelleri

Siz de yumuşacık ve içinizi ısıtan kazaklarla aşk yaşayanlardan mısınız?Cevabınız "Evet" ise sezonun trendlerine uygun, rahatlığınızı ve şıklığınızı ön planda tutacak birbirinden kaliteli kazakları gardırobunuza ekleme zamanı geldi demektir. Soğuk havalarda tarzınızı kombinlerinize yansıtarak havalı görünmek için ihtiyacınız olan en iyi kadın kazak modelleri arasından seçtiğimiz ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-02-23 13:35

Kış aylarında sizi sıcacık tutacak en şık ve en iyi erkek kazak markaları

Sonbahar ve kış aylarında en çok kullanılan kıyafetlerin başında kazaklar geliyor. Girdikleri her ortamda şık görünmeye özen gösteren stil sahibi beyler, gardıroplarını kaliteli ve şık kazaklarla doldurmak istiyor. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan kazak modelleri arasından en güzel örnekler hangileri diye merak edenler olabilir. Sizin için hazırladığımız sıcacık tutan ve kalitesiyle göz dolduran kazak modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 23-02-23 14:37

Moskova Borsası’nda Türk lirasına talep 17 kat arttı

Rusya’nın en büyük borsası Moskova Borsası’nda Türk lirasına yönelik talebin 2022’de geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı bildirildi. Söz konusu para birimlerinin payının Moskova Borsası’nda bu yıl 70 kat arttığını vurgulayan Denisov, “Yuan’a talep 41 kat artarken, Türk lirasına talep 17 kat, Kazak tengesine 13 kat arttı. Doların spot piyasadaki payı ise yarı yarıya azaldı.” dedi.

Finans 20-12-22 14:54

Yargı dizisinin Ceylin'inin giydiği beyaz kazağa alternatif öneriler

Her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Yargı dizisinde, Ceylin karakterinin giydiği her parça çok beğeniliyor. Onlardan biri de fermuar detaylı beyaz kazak! Dizinin hayranları, bu beyaz kazağa alternatif olabilecek modelleri aramaya başladı bile. Biz de tasarımı, dokusu ya da stili ile Ceylin'in giydiği kazağa benzeyen parçaları bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım!

Magazin 16-12-22 18:18

Kazak havaları geldiği için heyecanlı olanlara öneriler

Havalar soğumaya başladığında kazak mevsimi geldiği için sevinenlerden misiniz? Eğer öyleyse şıklığınızdan ve konforunuzdan ödün vermeden sizi sıcacık tutacak kazak modellerine mutlaka göz atmalısınız! Soğuyan havalarda, şıklığı sayesinde tarzınızı daha havalı gösteren ve üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz rahatlıkta olan kazak modellerini sizin için listeledik. Gelin, tüm kış sizi ısıtacak olan bu kazak modellerini birlikte inceleyim.

Kadin 25-11-22 17:37

Kadınları baştan çıkarma dersleri 'seks gurusu'nun başını yaktı! Sınır dışı edildi

Kendisini 'seks gurusu' ve 'seks eğitmeni' olarak tanımlayan Aleksandr Kirillov Kazakistan'ı karıştırdı. Kirillov'un "Kazak kızlarını baştan çıkarma" üzerine dersler verdiği ortaya çıkınca polis devreye girdi. Bunun sonucunda Kirillov'un ülkeye girmesine 1 yıl yasak getirildi. Rus 'Seks gurusu'nun Kazak halkının tepkisi nedeniyle ülkeden sınır dışı edildiği söyleniyor. Aleksandr Kirillov, yıllar önce Belaruslu partneri Anastasia Vashukevich ile dünyada gündem olmuştu.

Trend 20-11-22 15:58

Tokyo Valisi Yuriko'dan enerji krizine ilginç çözüm! Boğazlı kazak giyin

Rusya ve Ukrayna savaşı nedeniyle başta Avrupa olmak üzere bütün dünyayı etkileyen enerji krizine Japonya'dan ilginç bir çözüm geldi. Tokyo Valisi Koike Yuriko, enerji fiyatlarındaki artışla mücadele için, vatandaşlara boğazlı kazak giymelerini tavsiye etti. Yuriko'nun ilginç yöntemi, sosyal medyada espri konusu oldu.

Haber 19-11-22 02:10

Şıklığıyla kış kombinlerinizin vazgeçilmezi hâline gelecek en iyi çorap çizme modelleri

Soğuk kış günleri kapıdayken şıklığına önem veren kadınlar, hem soğuktan koruyacak hem havalı görünmelerini sağlayacak çorap çizme modellerini araştırıyor. Süet, deri ve triko gibi farklı materyallerden yapılan çorap çizme modellerini sizin için titizlikle araştırdık. Eğer sizde bacakları saran çorap çizmelerin fiziğinize çok yakışacağını düşünüyorsanız farklı çorap çizme alternatiflerine yer verdiğimiz listemizi sonuna kadar okuyabilirsiniz.

Kadin 02-11-22 17:03

Kazak eş anlamlısı nedir? Kazak kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe oldukça geniş bir kelime yelpazesine sahiptir. Birçok farklı dilden kelime aldığı gibi kendi içinde de kelimeler türetmiştir. Kazak kelimesi de sesteş olduğu için dilimizde hem Fransızca hem de Türkçe kökenli kazak kelimesi mevcuttur. Kazak kelimesi dilimizde sıkça kullanılmakta olan kelimeler arasında yer alır. Kazak kelimesi genellikle kışın üzerimize giydiğimiz kalın giysi için kullanılsa da birden fazla anlamı vardır. Kazak kelimesinin eş anlamlıları nelerdir?

Egitim 28-10-22 17:29

Kazak sporcuların nezaketsiz hamlesine Türk bayrağıyla yanıt vermişti! Dünya şampiyonu Derya Ceren Çağlıyan, yaşananları anlattı

Antalya'da düzenlenen 43'üncü Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda yaşanan 'bayrak' gerginliği güne damgasını vurdu. Kendi klasmanında dünya şampiyonu olan Derya Ceren Çağlıyan, ödül törenine kendisinde önce çıkarak bayrak açan Kazak sporcuları görünce hemen oraya yönelerek Türk bayrağı açarak yanıt verdi. Kazakistanlı sporcuların nezaketsiz hareketi ve Çağlıyan'ın ders niteliğindeki yanıtı çok konuşulurken genç sporcudan yaşananlara ilişkin açıklama geldi.

Haber 19-10-22 13:58

'Dünya Şampiyonu' sporcumuz Derya Ceren Çağlıyan'dan Türk bayraklı yanıt! Nezaket dışı hamleyi böyle önledi... Dünyada haber oldu

Antalya'da düzenlenen 43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na Türk ve Kazak sporcular arasındaki gerginlik damgasını vurdu. Kendi klasmanında 'Dünya Şampiyonu' olan milli sporcumuz Derya Ceren Çağlıyan, ödül töreninde kendisinden önce kürsüye çıkarak ülkelerinin bayrağını açan Kazak sporcuların nezaket dışı hareketine Türk bayrağıyla cevap verdi. O anlar ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Spor 19-10-22 08:54

Bagajları tıka basa doldurdular, paraları harcaya harcaya bitiremediler! '600 Euro bozduruyoruz'

Havaların soğumasıyla birlikte yeniden Edirne'ye akın eden Bulgar turistler, pazarda kaban, kazak ve bot gibi kışlık ürünleri satın almaya başladı. Bulgaristan'dan gelen Vedat Nazım, "Harcıyoruz harcıyoruz bitmiyor. Bazen 500 bazen 600 Euro bozduruyoruz. Ekmek alıyoruz elbise alıyoruz. Fiyatlar burada uygun. Bagajları doldurup gidiyoruz" şeklinde konuştu. Bulgaristan'da fiyatların çok yüksek olduğunu söyleyen Asya Remzi de "Aldıklarımızı arabaya yerleştirip yine geleceğiz'' dedi.

Haber 08-10-22 15:34

Bakan Yanık, Karaman'da 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programında konuştu: (2)

"Almanya'da, Batı'da, şurada burada battaniye alarak 'Üstüne mont giyin, kazak giyin' diyerek yönetmeye çalıştıkları süreçte Türkiye'de enerjiyle alakalı, ısınmayla alakalı, doğalgazla alakalı bugüne kadar bir sıkıntı yaşadık mı? Elhamdülillah yaşamadık ve yaşamamak içinde önümüzdeki süreci doğru yönetmeye çalışıyoruz"

Yurthaber 08-10-22 15:27

4. Dünya Göçebe Oyunları

İznik Gölü kıyısındaki alanda düzenlenen organizasyonda Kazak güreşi müsabakaları yapılıyor

Yurthaber 02-10-22 13:37

Cezaevindeki arkadaşa kıyafet arasında uyuşturucu! 22 yıl hapis: Bunu yapmak ahmaklıktı

Kocaeli'de yaşanan olayda cezaevindeki arkadaşına kıyafetlerin arasında uyuşturucu madde veren kişi 22 yıl 6 ay hapis ve 45 bin TL para cezasıyla cezalandırıldı. Suçüstü yakalanan sanığın 2 kez daha arkadaşını ziyaret ettiği, kendisine mont, kazak ve pantolon götürdüğü tespit edildi. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, ''İçinde uyuşturucu madde olduğunu bilmiyordum, bunu yapmak bir ahmaklıktı. Tanımadığım kişiye eşya götürmemem gerekiyordu'' dedi.

Haber 01-10-22 09:47

Bu kez kışlık alışveriş için geldiler, tezgahları didik didik ettiler! Esnaf: Hareketlenmeye başladık

Rusya Ukrayna arasında yaşanan savaş doğal gazsız kalacak Avrupa ülkeleri arasında bulunan Bulgaristan vatandaşları, yaklaşan kış mevsimi öncesi bot, mont, kazak gibi ihtiyaçlarının yanı sıra battaniye, yorgan gibi ev eşyalarını da Edirne’den almaya başladı. Kış mevsimi başladığını belirten pazar esnafı, “İşlerimiz hareketlenmeye başladı. Bundan sonra da inşallah böyle devam eder. Ayakkabı, bot, mont, eşofman, takım, pantolon gibi çeşitleri alıyorlar” dedi.

Haber 24-09-22 12:49

Sonbaharın yaklaşmasıyla yeni parçalar almak isteyenlere uzun kollu önerileri

Sonbaharın bir sıcak bir serin havaları, giyim konusunda hemen herkese kararsızlık yaşatıyor. Mevsimine uygun kıyafet seçimi yaparak sonbaharı daha rahat ve sağlıklı geçirmeniz mümkün oluyor. Sizler için uzun kollu bluzdan trençkota, triko hırkadan sweatshirte kadar sonbahara uygun pek çok modeli inceledik. Gelin, listelediğimiz ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 14-09-22 14:36

Oktay, Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuştu:

"Türk-İslam medeniyetinin ilim paradigması, daha güçlü şekilde ihya edilmeyi bekliyor. Binlerce yıllık tarihi birikimin muhasebesini yaparak, geleceği inşa etmenin sorumluluğunu taşıyoruz" - "Nesillerimizin, köklü tarihinin bilincinde, bu bilinçle geleceğe söyleyecek sözü olan, özgüveni ve azmi yüksek şekilde yetişmeleri için çalışıyoruz. Sadece Türkiye'yi, Batı'yı değil, Doğu'yu; Tanrı Dağları'ndan Altay Bozkırları'na atayurdunu bilen, hisseden ve yaşayabilen zihinlerle ilerleyeceğimize inanıyoruz"

Yurthaber 12-09-22 12:12

Cem Yılmaz ve Ege'den askerlik fotoğrafı! Cem Yılmaz'ın yorumu dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Ege, komedyen Cem Yılmaz ile birlikte 21 yıl önce çekilen askerlik fotoğrafını sosyal medyadan yayınladı. Paylaşımıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören ünlü şarkıcı, gönderisine "Cem Yılmaz ile askerlik hatırası. Kazak babamındı" notunu yazdı.

Magazin 27-08-22 12:23

MTB Sakarya Night Cup yarışları düzenlendi

Erkeklerde Almanya'dan Silas Graf, kadınlarda Kazak sporcu Tatyana Geneleva ilk sırayı aldı

Yurthaber 17-08-22 22:51

Kazak bağımsızlığının sembolü Ahmet Baytursınoğlu 150. doğum gününde anıldı

Kazak bağımsızlığının sembolü Ahmet Baytursınoğlu 150. doğum gününde anıldı

Yurthaber 15-06-22 20:02

Dua Lipa süper mini şortuyla verdiği pozları paylaştı

26 yaşındaki şarkıcı Dua Lipa triko takımıyla pozlarını paylaştı. Süper mini şortuyla verdiği pozları takipçileriyle paylaşan şarkıcı yalnızca kalça kısmını paylaşarak dikkat çekti. Lipa'nın bu paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-05-22 09:31

62 yıllık tekstil devi Zeki Triko, icradan satıldı

Tekstil sektöründe 1958’den bu yana faaliyet gösteren ünlü mayo üreticisi Zeki Triko markalarının icradan satıldığı öğrenildi. Tekstil devi ekonomik sorunlar nedeniyle geçtiğimiz yıl faaliyetlerine son vermişti.

Finans 26-05-22 11:50

Kazak ne demek? Kazak kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Gündelik yaşamın bir parçası da kelimelerdir. Derdimizi anlatmak için gün boyunca kullandığımız sayısız kelime, TDK tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda dilimizde kabul görmüş ve hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Kazak kelimesi için de yapılan araştırmalar, kelimenin anlamını merak edenler için yayımlanmıştır. Kazak ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:34

Triko ne demek? Triko kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Triko, anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Kendimizi ifade etmek için kullandığımız kelimeler, sayısız anlam ve ifadeyle şekillenen dili zenginleştiren unsurlardandır. Bu sebeple kelime anlamları hakkında bilgi sahibi olmak önem taşır. Türkçe konuşan kişileri araştırmaya iten Triko kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 17:55

Kazak çömelmesi ne demek? Kazak çömelmesi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Teknolojik gelişmeler, keşfedilen yeni türler, yabancı dillerde görülen kavramları isimlendirmek gibi nedenlerle diller yeni kelimelere ihtiyaç duyar. Türkçeye yeni kelimelerin kazandırılması için TDK tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. TDK, yeni kelimeler türetirken çoğunlukla eski kelimelerden faydalanır. Bu şekilde oluşturulan kelimelere birleşik sözcük denir. Kazak çömelmesi birleşik kelimesi de bunlara bir örnektir. Peki, Kazak çömelmesi ne demek?

Egitim 18-05-22 21:28

Diş ağrısına ne iyi gelir diye evde çözüm arıyorsanız dikkat!

Diş ağrısı tedavisinde diş ağrısı nedenlerinin saptanmasının ilk adım olduğuna dikkat çeken Diş Hekimi Zafer Kazak, dişte hissedilen ağrıların kaynağının diş, diş eti ya da kemikten kaynaklanabileceğine dikkat çekti. Yaşanacak süreçte hastaları nelerin beklediğini anlatan Kazak, diş ağrısına ne iyi gelir diye evde çözüm bulmaya çalışmanın ağrıları daha çok artırabileceğini söyledi. Diş ağrısına iyi gelen yöntemlerin doktor tarafından uygulanacak diş ağrısı tedavisi ile belirleneceğini anlattı.

Haber 18-05-22 13:09

Sıcacık kalıp aynı zamanda şık olmak isteyenler için en iyi kazak markaları

Kış mevsiminin en güzel yanlarından biri, yumuşacık kazakların içinde şıklığı ve konforu bir arada yakalamak. Kasvetli havalara inat cıvıl cıvıl kazaklarla hem modunuzu yükseltebilir hem şık görünüme kavuşabilirsiniz. Siz de birçok alternatif arasından seçim yapmakta zorlanıyorsanız ve "En iyi ve en kaliteli kazak markaları nedir?" sorularının cevaplarını arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Haber 29-04-22 10:14

Mahkum dizisinden Cemre karakterinin giydiği triko bluza uygun fiyatlı alternatifler

Herkesi ekranlara kilitleyen Mahkum dizisi sadece nefes kesen senaryosu ve başarılı oyuncuları ile değil, fenomen karakterlerinin stilleriyle de gündemden düşmüyor. Birbirinden başarılı kombinleriyle âdeta moda şovundan çıkmış gibi görünen Cemre'nin tarzı çok beğeniliyor. Her giydiğiyle sosyal medyanın gündemine oturan güzel karakterin geçtiğimiz günlerde giydiği triko bluzu da çok beğenilmişti. Siz de Cemre'nin bluzunu beğenenlerdenseniz uygun fiyatlı alternatiflere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 26-04-22 16:42

Bir annenin yardım çığlığı! Rett sendromlu kızını kurtarabilmek için Antalya'ya gelen Kazak doktor yürekleri dağladı

Rett sendromlu Türk vatandaşı 3 yaşındaki kızını kurtarabilmek için Antalya’ya gelen ve ne kalacak yeri ne de işi olan 34 yaşındaki Kazak kadın doktor Aıgerim Ussenova, kendisi ve kızına yardım eli uzatılmasını istedi. Aıgerim Ussenova, yaşadıklarını hüzünlü gözlerle anlattı.

Haber 24-04-22 11:21

15 yaşındayken bebeğini öldürdüğü iddia edilen anne, 3 yıl sonra ortaya çıktı! Gözyaşlarına hakim olmadı

Bebeğini öldürmekle suçlanan genç anne üç yılın sonunda ilk kez ortaya çıktı. Herefordshire'da yenidoğan bebeğini 15 yaşındayken öldürdüğü iddia edilen Paris Mayo, cinayet şüphesiyle hakim karşısına çıktı. Beyaz kazak ve bir taytla mahkeme salonuna gelen anne, suçlamalar karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 06-04-22 14:08

Sevilen internet dizisi Hayaller ve Hayatlar dizisindeki Dicle'nin tarzını beğenenlere alternatif kolsuz kazak önerileri

Son günlerin sevilen internet dizisi ''Hayaller ve Hayatlar'' her hafta sevenlerini ekran başına kilitliyor. Dizideki Dicle karakterine can veren Özge Gürel ise tarzıyla izleyenlere ilham oluyor. Dizide Dicle'nin giydiği kolsuz kazağı beğenip benzerini bulmak için internette araştırmaya girdiyseniz sizin için hazırladığımız alternatif kolsuz kazak önerilerine göz atmadan geçmeyin deriz!

Kadin 23-03-22 13:54