Aldatmak Neden Yok Haberleri

Her 10 kişiden 1'i bu tehlikeyle karşı karşıya! Şiddetli ağrıya neden oluyor

Üroloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yücel Boz, her 10 kişiden birinin hayatı boyunca bir kez böbrek taşı yaşayabileceğini belirterek önemli uyarılarda bulundu.

Haber 2024-05-15 18:48:54

Bitcoin'de hareketlilik! 64 bin doları aştı

ABD enflasyon rakamları piyasalarda hareketliliğe neden oldu. Bitcoin'de hareketlilikten etkilenirken yüzde 5 değer kazandı. Bitcoin 64 bin 500 doları gördü.

Finans 2024-05-15 17:40:42

Yanlış yıkıyormuşuz! Havluların sertleşmemesi için ucuz tüyo... Evinizde olan o ürünü kullanmayı bırakın

Yeni satın alınmış havlular, ilk başta yumuşaklığıyla göz doldururken zaman içerisinde yıkana yıkana o yumuşaklığını kaybedip daha sert ve kuru bir hal alıyor. Bu durum da bir süre sonra o havluların artık kullanmak istenmeyecek hale gelmesine neden oluyor. Ancak bir uzman, havluları yanlış yıkadığımıza dikkat çekerek daima yumuşak kalması için hem basit hem de ucuz tüyoyu paylaştı. İşte tasarruf ettirirken aynı zamanda havlularınızı ilk günkü yumuşaklığında tutacak o yöntem...

Kadin 2024-05-15 15:47:08

Soruşturma açılmıştı! DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak ifade verdi

DEM Parti Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak, hakkında ‘terör örgütü propagandası’ iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa gelerek ifade verdi. Avukatı Kenan Çetin, “Herhangi bir gözaltı işlemi yok. Herhangi bir adli kontrol yok. Başkanımız ifade verdikten sonra hizmetlerine devam ediyor.” dedi.

Haber 2024-05-15 14:32:50

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

El Nakba: 1948'de ne oldu ve Filistinliler neden 15 Mayıs'ı 'Felaket Günü' olarak anıyor?

Dünyanın dört bir yanındaki Filistinliler için 15 Mayıs "El Nakba" yani "Felaket Günü" demek. Filistinliler bugün, İsrail Devleti'nin kurulmasıyla evlerini terk etmek zorunda bırakılıp mülteci konumuna düşmelerini anıyor.

Yurthaber 15-05-24 13:26

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler yine attı, dünya onu konuştu! 'Açıklaması yok'

Real Madrid formasıyla son maçlarda forma şansı bulan ve attığı gollerle gündem olan Arda Güler, Alaves karşısında oyuna sonradan girerken yine fileleri havalandırmayı başardı. Genç yıldız bu golü sonrasın yine gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 12:51

Asgari ücrete ara zam açıklaması: Bakan Işıkhan'dan net mesaj: 'Ek zam yok'

Milyonlarca çalışanın gözü temmuzdayken asgari ücrete ara zam için son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan asgari ücret için net bir şekilde ek zam olmayacağının altını çizdi.

Finans 15-05-24 12:01

Öğretmen atamasında mülakat krizi! Mahkemeye gitmeye hazırlanıyorlar

Öğretmen atamalarında “Yüzde 50 KPSS, yüzde 50 mülakat” öngören yönetmelik tartışmaya neden oldu. Bakanlık “Mülakatın oranı azaldı” diye savunurken; CHP, Türk Eğitim-Sen ve Eğitim Gücü Sen mülakat kararını mahkemeye taşımaya hazırlanıyor.

Egitim 15-05-24 09:50

Kütahya'da polis memurunun ölümüne neden olan sanığa 25 yıl hapis cezası

Kütahya'da 8 yıl önce "dur" ikazına uymayan motosikletli iki şüpheliyi takip sırasında, tabancasının ateş alması sonucu polis memuru Engin Balcı'nın hayatını kaybetmesine ilişkin görülen davada sanıklardan İsmail T, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 15-05-24 09:43

Yok yok! Piyasa fiyatına göre en az yüzde 20 daha ucuz! Talep yağıyor, uygun fiyata alıyorlar

Erzincan’da lise öğrencileri, okul bahçesindeki 300 metrekarelik serada rokadan ıspanağa, maruldan turpa kadar birçok sebze yetiştiriyor. Öğrenciler seracılık mesleğinin inceliklerini öğreniyor ve ek gelir elde ediyor. Öğrencilerin haftanın 5 günü uygulama alanlarında ürettikleri organik sebzeler, uygun fiyata mahalleli tarafından alınıyor. Lise Müdür Başyardımcısı üretilen fidelerin piyasa fiyatlarına nispeten en az yüzde 20 daha ucuz olduğunu belirtip halkın talebinin fazla olduğunu vurguladı.

Kadin 15-05-24 09:28

Yüksekova’da çıkan yangın korkuttu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden olurken, evde yaşayan aile adeta faciadan döndü.

Yurthaber 15-05-24 08:05

Bu yüzden Acun Ilıcalı sinir krizi bile geçirdi! Survivor'da SMS oylaması neden kalktı? İddialı iki yarışmacının ismi verildi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada bu sene SMS oylamasının olmaması krizlerin artmasına neden oldu. Acun Ilıcalı bu yüzden sinir krizi bile geçirdi. Ilıcalı, bu uygulamayı kimlerin istediğini ilk kez açıkladı…

Magazin 15-05-24 07:59

Avrupa’da nükleer gerilim! Putin’in son hamlesi korkuttu! İngiltere’den nükleer savaş açıklaması: ‘Gördüğümüz en yüksek risk’

Avrupa'da nükleer gerilim her geçen gün giderek tırmanıyor. Çatışma riskinin yüksek olduğu belirtilirken Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş Avrupa'da çok önemli korkulara ve kaygılara yol açtı. Son olarak İngiltere Başbakanı Sunak’tan nükleer savaş açıklaması geldi. Sunak açıklamasında Putin’i hedef alarak düşüncesiz hareketlerin nükleer savaş tehlikesine neden olabileceğini söyledi. İşte Avrupa’daki nükleer savaş tehlikesinin detayları…

Manşet 14-05-24 12:16

Erdoğan-Miçotakis görüşmesinin yankıları devam ederken Yunan medyasının gözü menüdeydi! Krize neden olmuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis görüşmesi ve gündem maddelerinin yankıları devam ederken Yunan medyasının dikkatini davetteki menü çekti. Daha önce Yunanistan'da krize neden olan dönerin menüde olup olmadığı merak konusuydu. İşte ziyaretin detayları...

Manşet 14-05-24 12:02

Kredi muslukları kesilince bakın ne oldu: Ev satışlarında yok böyle bir indirim!

Merkez Bankası'nın tedbirleri sonrası krediler daraldı. Yüksek faizler nedeniyle vatandaşlar konut ve araç kredisi kullanmaktan vazgeçti. Kredi musluklarının kapanması ise elinde nakit parası olana yaradı. Ev sahipleriyle alıcılarla yapılan pazarlıklarda rekor düzeyde indirim geldi.

Finans 14-05-24 11:25

Ardahan-Posof kara yolunda kar ulaşımı aksattı

Ardahan-Posof kara yolunda etkili olan kar ulaşımda aksamalara neden oldu.

Yurthaber 14-05-24 10:26

Türk Hava Yolları uçağında gergin anlar! Saatlerce beklediler...

İstanbul’dan Elazığ’a gitmesi planlanan Türk Hava Yolları'nın alt şirketi AJet uçağı, saatlerce içinde yolcuyla havalimanında bekledi. Havasızlıktan zor anlar yaşayan yolcular, duruma tepki gösterdi. Uçağın neden zamanında kalkmadığına dair açıklama yapılmadı.

Haber 14-05-24 09:59

Hesap makineleri çalışmaya başladı! Mayıs ayında zirve yapacak! İşte en düşük emekli maaşında yeni rakam

Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisinin gözü temmuz zammında... Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahmini yükseltti, mayıs ayı enflasyonunda zirve bekleniyor. Hesap makineleri yeniden çalışmaya başladı. Temmuz zammında ne kadar zam bekleniyor, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? Tasarruf tedbirleri emekli zammında değişikliğe neden olur mu?

Finans 14-05-24 09:41

Mevduat faizinde ikili sistem! Parası fazla olana çok, az olana yok

Mevduat faizleri her ne kadar yükselse de reel getiride enflasyonun altında kalarak yatırımcısına kayıp yaşatmıştı. Tüm bunların yanında son dönemde bir de yatırılan meblağa göre faiz uygulanmaya başladı. Bankalarda yatırılan paranın miktarı yüksekse yüksek faiz, az ise daha düşük faiz verilmeye başlandı. Ekonomist Muhammet Bayram, yüksek mevduat faizi almak isteyenler için ipucunu açıkladı. İşte detaylar...

Finans 14-05-24 08:55

Özgür Özel'den cumhurbaşkanı adaylığı için ters köşe! Ayşe Ünlüce'nin ismini verdi: Neden kadın olmasın!

2028 yılında yapılacak genel seçimler için şimdiden çalışmalara başlayan CHP'de son MYK toplantısında Genel Başkan Özgür Özel'den çok konuşulacak cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı geldi. CHP lideri Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanlığı için üç "santrafor" aday önerisinin ardından, "Bu santraforlardan birisi neden kadın olmasın" diyerek Ayşe Ünlüce'yi işaret ettiği iddia edildi.

Haber 14-05-24 08:10

8 yaşından beri dişini fırçalamadığını anlatarak şaşkına çevirdi! Hiç çürüğüm olmadı

62 yaşındaki bir adam diş sağlığının çok iyi olduğunu anlattığı bir sosyal medya paylaşımında tercih ettiği yolla adeta şaşkına çevirdi. 8 yaşından beri dişlerini fırçalamadığını söyleyen 62 yaşındaki adam, "Hiç çürüğüm yok" diyerek kendi yöntemini savundu.

Trend 14-05-24 07:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis'i böyle uyardı: 'Mutabık kalmadığımız bir konu var'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile düzenlediği ortak basın toplantısında "Aramızda çözemeyeceğimiz sorun yok. Terör örgütlerine, bölgemizin geleceğinde yer olmadığına dair mutabıkız" dedi. Erdoğan, Miçotakis'in sözleri sonrasında "Mutabık kalmadığımız bir konu var. Ben Hamas'ı terör örgütü olarak görmüyorum" diye konuştu.

Haber 13-05-24 18:02

“Alkol yok ki baba” dedi, hem 2.37 promil alkollü hem de ehliyetsiz çıktı

Aksaray’da hem ehliyetsiz hem de alkollü direksiyon başına geçen sürücü, “Alkol yok baba” dese de yapılan alkol muayenesinde 2.37 promil alkollü çıktı.

Yurthaber 13-05-24 08:15

İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? İlk kez kendisi açıkladı! ''Gel dediler geldim, git dediler gittim''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal geleceğiyle ilgili soruyu yanıtladı. Kartal, "Kendimle ilgili hiçbir planım yok. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma veya gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim." dedi.

Spor 12-05-24 22:16

İsmail Kartal maç sonu kameraların karşısına geçti, konuşmaları taraftarın tepkisine neden oldu!

Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla sosyal medyada bazı taraftarların tepkisini çekti. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 21:31

İki bölgede toplam 5 terörist etkisiz hale getirildi! Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde ve Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde toplamda 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 12-05-24 12:54

Katie Price'in serveti yok oldu! Ne arabalar ne malikane kaldı... Sokağa atıldı

Estetik yaptırmak için sık sık Türkiye'ye gelen Katie Price, son dönemde uyuşturucu ve estetik bağımlılığı yüzünden iflas etti ve kendini bir evsiz olarak sokakta buldu. Malikanesini terk etmek zorunda kalan ünlü yıldızın son görüntüsü şoke etti.

Magazin 12-05-24 11:07

Kapalı pazar yerleri için yeni karar! Tüketicinin cebine de yansıyacak

TBMM gündeminde bulunan kanun teklifiyle kapalı pazar yerlerindeki alanların pazarcılara yüksek fiyatlarla kiralanmasına neden olan sınırlı ayni hak yöntemiyle kiralama usulü kaldırılıyor. Maliyetlerin düşmesinin tüketicilere de yansıması bekleniyor.

Finans 12-05-24 10:35

Özgür Demirtaş çileden çıktı, zenginler hakkındaki tespiti gündem oldu! Bir araba alıyorlarsa artık üç araba alıyorlar

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı. "Madem ekonomi kötü: Neden AVM’ler dolu, neden yollar dolu, neden oteller dolu?" sorusuna yanıt veren Demirtaş adeta çileden çıktı. Demirtaş'ın yanıtına "zenginler" hakkındaki tespiti damga vurdu.

Finans 12-05-24 08:37

'Güneş patlaması' Türkiye'de iletişimi etkileyecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi: Haberleşmede aksama yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, güneş yüzeyindeki patlamalardan kaynaklanan jeomanyetik fırtına aktivitelerini yakından izlediklerini söyledi. Sayan, patlamaların Türkiye'deki haberleşmeyi etkileyip etkilemeyeceğini de açıkladı.

Haber 11-05-24 21:28

Azerbaycan'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

Azerbaycan'ın Lenkeran ilinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 18 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenilirken depremde yaralı ya da can kaybı olup olmadığına dair henüz bir bilgi yok.

Haber 11-05-24 17:06

Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor'

Meteorolojinin uyardığı Afrika ve Suriye üzerinden gelen toz taşınımı dün akşamdan itibaren Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay'da etkili olmaya başladı. Toz bulutu sabah saatlerinden itibaren yoğunlaşarak bu kentleri tamamen kapladı. Toros dağları ile Akdeniz’in de tozdan görünmez duruma geldiği şehirde bazı vatandaşlar maske ile tedbir aldı. Toz bulutunun etkili olduğu Mersin'in Erdemli ilçesinde de gece kısa süreli yağan yağmur, araçların üzerinin çamur lekesiyle kaplanmasına neden oldu.

Haber 11-05-24 16:50

Son 20 yılda arttı: Besin alerjisi her 17 çocuktan birini etkiliyor! Bu besinlere aman dikkat

Türkiye'de her 17 çocuktan birinde besin alerjisinin görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Son 20 yılda çocuklarda besin alerjisi arttı. Alerji oranlarının artmasını sağlayan besinler inek sütü, yumurta, yer fıstığı, buğday, balık ve kabuklu deniz hayvanları alerjenleridir. Bu alerjiler, hafif deri döküntülerinden sindirim sorunlarına ve ciddi solunum zorluklarına kadar çeşitli reaksiyonlara neden olabilir” dedi.

Kadin 11-05-24 16:02

Boykot çağrıları sürüyor… İsrail'in Eurovision'dan neden men edilmediği ortaya çıktı

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı izleyen seyirciler arasında bulunan ve İsrail'in yarışmaya katılımını protesto amaçlı "Özgür Filistin" sloganı attığı için güvenlik müdahalesiyle karşılaşan Amer Begovic, müdahaleye tepki gösterdi. Eurovision'a dairse protestolar devam ediyor...

Magazin 11-05-24 13:27

Karınca istilasını kökten bitiriyor! Evdeki karıncalara zarar vermeden yok eden iki malzeme

Evdeki karınca istilası birçok kişinin başına gelen can sıkıcı durumlardan biri. Özellikle havaların ısınmasıyla daha sık görülen bu durum için kimyasal ürünler kullanmak istemeyenler doğal çözüm önerileri arıyor. Bu yöntem karıncalara zarar vermeden yok ediyor. Sadece iki malzemeler ile evdeki karıncaları uzaklaştıran yöntemi uygulamak da oldukça kolay.

Kadin 11-05-24 09:27

Avrupa'yı örnek gösteren BBP lideri Mustafa Destici '100 bin TL de verseniz yapan yok' dedi ve açıkladı: 'Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Vatandaş diyor ki 'Bize çoban lazım' Nereden alacaksın? Yok. Türkiye'de çobanlık yapan yok. 100 bin TL de verseniz yapmıyorlar. Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi. Dışarıdan işçi alacaksın. Bunu geçmişte Avrupa da yaptı" dedi.

Haber 10-05-24 22:04

Hakkında çokça dava var! Türkiye'nin konuştuğu doktor için karar verildi: Hastalarının ölümüne neden olduğu öne sürülüyordu

Prof. Dr. Alper Çelik hakkında özellikle diyabet ameliyatı yaptığı hastaların ölümüne neden olduğu iddiasıyla pek çok dava açılmıştı. Türkiye'nin gündemine gelip geniş yankı uyandıran doktor Alper Çelik hakkında Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık Meslekleri Kurulunca verilen karar belli oldu. Çelik'in avukatı ise Çelik hakkında suç duyurusunda bulunan aile hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Haber 10-05-24 16:38

Erbaa Belediyesi, kene hastalıklarına karşı keklik ve sülün yetiştiriyor

Erbaa Belediyesi keklik ve sülün üretim tesisi Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına neden olan kenelerle mücadele için her yıl 500 keklik ile bin sülün yetiştiriyor.

Yurthaber 10-05-24 15:23

Hamilelik göbeği tahmin ettiğinden daha fazla büyüdü! Yürümekte zorlandığı anlar sosyal medyada viral oldu: İkizlere hamileyken benim karnım daha küçüktü

TikTok'ta 'fowkey' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Bianca isimli bir kadın hamilelik deneyimlerini takipçilerine sunuyor. Ancak genç anne adayının karnının bir hayli büyük olması sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Hamileliğinin son döneminde yaptığı paylaşımla adından söz ettiren , "Bunu bana açıkla, neden bu kadar büyük?" notunu ekledi.

Kulis 10-05-24 14:44

Kiracılar dikkat! Mahkemeden emsal olacak karar: 55 günde jet tahliye kararı çıktı

Türkiye'de kira ve konut fiyatlarındaki yükseliş tartışmalara neden olurken Ankara 5. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden emsal bir karar verildi. Mahkeme o sınırın altında kalınca 55 günde tahliye kararı verdi.

Finans 10-05-24 14:24

Otobüste genç kızı taciz etti! Hiçbir şey olmamış gibi otobüsten böyle indi... Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı

Birleşik Krallık'ta bir halk otobüsünde yaşanan taciz anlarının ardından güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı. Saldırganın ismi açıklanmayan genç bir kızı otobüste taciz ettikten sonra büyük bir soğukkanlılıkla durağı geldiğinde otobüsten indiği anlar tepkilere neden oldu.

Trend 10-05-24 10:09

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadılar! O anları böyle kayda aldılar, Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

Finans 10-05-24 09:42

Vatandaşların üzerine otomobil sürerek yaralamıştı! Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Bakırköy'de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı. İstanbul’dan ayrılan Göçmen’in bu kez Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu nedenle 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılmasına hükmedildiği öğrenildi. Öte yandan Göçmen’e verilen ceza ertelendi.

Haber 09-05-24 20:41

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 09-05-24 10:01

Arkadaşlarıyla top oynamaya gitmişti! Kasıklarına top çarpan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti... Saniyeler içinde yere yığıldı

Hindistan'da yaşayan 10 yaşındaki Shaurya Kalidas Khandve isimli bir çocuk arkadaşlarıyla birlikte kriket oynamaya gitmişti. Kriket becerilerini geliştirmek isteyen çocuk duvara karşı oynayarak antrenman yapmak istedi. Ancak duvardan sert bir şekilde sekerek genital bölgesine gelen top 10 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu.

Trend 09-05-24 09:25

TV yayın akışı 9 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kara Ağaç Destanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 09-05-24 07:21

Fatih Portakal'dan CHP'li Mustafa Bozbey'e sert tepki! Adeta çileden çıktı: Hiç utanma yok!

Atama iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'e gazeteci Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Söz konusu zihniyetin hastalıklı bir zihniyet olduğunu ve bunlardan kurtulmak gerektiğini belirten Portakal, "Gerçekten bazılarında hiç utanma yok" diye konuştu.

Haber 09-05-24 06:48

Sivas'ta 3,8 metrelik ekmek yapan fırıncı sosyal medyadaki yorumlardan sonra daha uzun ekmek üretti

Sivas'ın Zara ilçesinde fırın işleten Erdoğan Çiçek, daha önce ürettiği 3 metre 80 santimetrelik ekmeğe sosyal medyadaki "neden 4 metre değil" yorumlarının ardından 4 metrelik bir ekmek daha yaptı.

Yemek 09-05-24 00:34