Milli Yas Bitti Mi Haberleri

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 2024-05-09 15:54:07
meb

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti mi? O sözlerden sonra dikkat çeken hamle

Komedyen Cem Yılmaz, kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açtığı Necla Karahalil ile görüntülenmişti. Aşk dolu mesajlar kısa sürdü ve iddialar gündeme gelmeye başladı. İddialara göre Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti.

Magazin 2024-05-09 12:07:29

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin 2024-05-07 14:56:33

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-11 08:39:55

Diğer Haber Etiketleri

meb Cem Yılmaz Defne Samyeli yaşında Demet Evgar bahar fatih portakal Tuzla Seçim 2024 Beykoz Fatih İstanbul Yerel seçim Milli Eğitim Bakanlığı okul tatil arka sokaklar karakteri Şevket Çoruh Oyuncu Zehra Güneş doğru Manken Çağla Şıkel Cemal Enginyurt şehit TRT Müzik istifa İYİ Parti maçı maçın son karar süper li verildi İstanbulspor Trabzonspor Milli Eğitim Bakanı yusuf tekin müfredat Ekşi Sözlük sosyal medya Mevlüt Erdinç sezon beşiktaş Atlético Madrid fenerbahçe Çağlar Söyüncü ilişki sorunları kabine toplantısı ne zaman asgari ücret erçel Hande Erçel Burak Deniz anne Nagihan Karadere şans topu şans topu sonuçları şans topu nasıl oynanır Milli Piyango Ramazan Bayramı ara tatil kabine toplantısı saat kaçta Kabine Toplantısı real madrid transfer dönemi Arda Güler İspanya son dakika uzman öğretmen Yaşar Güler Milli Savunma Bakanı S-400 CHP Veli Ağbaba hazırlık maçı yayınlanacak maç, Öğretmen ikramiye okullar ne zaman aciliyor ele istedi Songül Karlı Marmaray metro metrobüs evlendi ferit Afra Saraçoğlu star tv yayin akisi meb aol AÖL aöl sınav aöl sınav takvimi magazin d pazar Pınar yargı yeni bölüm kanal d yayın akışı arka sokaklar yeni bölüm yalı çapkını Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu ara tatil ne zaman gönül trt yayın akışı kardeşlerim atv yayın akışı Güldür Güldür güldür güldür show show tv yayın akışı dünya kupası doping papu gomez Danla Bilic çakal emirhan çakal

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 16:23

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 22:31

1 Nisan'da (yarın) okullar tatil mi? 31 Mart seçimlerinin ertesi günü için Milli Eğitim Bakanlığı kararını verdi! 81 ilde Valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar (bugün) yapılan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-24 11:10

Zehra Güneş son pozuyla olay oldu! Yakın çekime beğeni yağdı! 'Bu güzellik gerçek mi?'

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Güneş bu defa son pozuyla sosyal medyayı salladı. Yakın çekim karesini paylaşan ünlü isme adeta beğeni yağdı.

Magazin 26-01-24 13:32

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkı bitti mi? İlk açıklama geldi!

Manken ve sunucu Çağla Şıkel uzun yıllar gözlerden uzak tuttuğu özel hayatıyla şu sıralar gündemde. Çağla Şıkel, 1 yıldır birlikte olduğu avukat Nail Gönenli ile ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü sunucudan konuyla ilgili açıklama geldi. Şıkel, ayrıldığını doğruladı.

Magazin 29-12-23 17:15

Tüm Türkiye şehitlerini konuşurken TRT Müzik'teki yayına çok sert çıktı! Cemal Enginyurt'tan canlı yayında istifa çağrısı: Yazıklar olsun!

2 gün üst üste gelen şehit haberleriyle Türkiye derin bir yasa boğulurken TRT Müzik, canlı yayında müzik yayınını devam ettirdi. Bu durum tepkilere yol açtı. DP'li Cemal Enginyurt Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar sonrası milli yas ilan edildiğini anımsatıp TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'yı istifaya davet etti.

Haber 24-12-23 10:03

2 günde 12 askerimiz şehit oldu! İYİ Parti'den yas çağrısı: Aldığımız nefes onların sayesinde

Dün gece ve bu akşam gelen haberler tüm ülkeyi kahretti. Dün 6 bugün 6 olmak üzere 12 kahraman askerimiz şehit oldu. Hain terör örgütüne yapılan saldırılar ise misliyle devam ediyor. Tüm Türkiye'yi üzen haberlerin ardından İYİ Parti, Milli Yas ilan edilmesi için çağrıda buldu.

Haber 23-12-23 20:02

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

Sık sık gündeme gelen müfredat değişikliği eleştirilerine Bakan Tekin'den yanıt: Dinamik olmalı, sürekli güncellenmeli

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kamuoyunda sürekli tartışılan müfredat değişikliği konusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, müfredatın dinamik ve sürekli güncellenmesi gerektiğini belirterek, "'Sürekli müfredat değiştiriliyor' deniyor. Peki ne yapmamız lazım? Yani 'müfredatı yaptık, artık hiç değiştirmeyeceğiz' mi dememiz gerekiyor?" ifadelerini kullandı.

Haber 16-12-23 15:42

Ekşi Sözlük yine mi kapandı? Ekşi Sözlük'e erişim engeli geldi mi?

Ekşi Sözlük kapandı mı sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. 6 şubat depremlerinin ardından "milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması" gerekçeleriyle erişim engeli getirilen Ekşi Sözlük’ün kullandığı yeni alan adı eksisozluk1923.com'a da mahkeme yoluyla yeniden erişim engeli getirildi. Peki, Ekşi Sözlük erişim engeli ne zaman kaldırılacak? İşte konuya dair tüm detaylar...

Haber 14-12-23 12:26

Milli futbolcu Mevlüt Erdinç'ten eşi Taleb Erding için 'şantaj' iddiası! Kariyerim bitti boşandı diyerek her şeyi açıkladı: 5 aydır nerede olduğunu bilmiyorum!

Eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar bir anda gündem yarattı. Kariyeri boyunca PSG, Metz, Hannover 96, Fenerbahçe, Başakşehir gibi önemli kulüplerde forma giyen Erdinç, eşine yönelik şok şantaj suçlamasında bulundu. "5 aydır haber alamıyorum, çocuklarımı göstermiyor" diyen Erdinç; eşinin ailesinin, çocukların kendisinden olmadığını söylediğini de iddia etti.

Magazin 14-12-23 10:28

Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi? Çağlar Söyüncü kesin kararını verdi!

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Çağlar Söyüncü hakkında karar verildi. Kısa süre önce Atletico Madrid'e transfer olan fakat istediği forma şansını bulamayan milli oyuncunun takımdan ayrılmayacağı öğrenildi.

Spor 09-12-23 15:54

Günümüz ilişkilerinin en büyük sorunu: Breadcrumbing (Zehirli ekmek kırıntısı) Maruz kalıyorsunuz ama adını dahi bilmiyorsunuz... Uzmanlar tek tek işaretleri anlattı

Günümüz ilişkilerinin en büyük sorunlarının partnerlerin birbirlerine olan güvensizlik durumlarından kaynakladığı ifade edilirken ikili ilişkilere dair yeni bir terim ortaya çıktı. 'Zehirli ekmek kırıntısı' olarak isimlendirilen bu durum çiftlerin birbirlerinin bağlılığını ve hislerini sorgulamayı ifade ediyor. "Beni gerçekten seviyor mu?", "Yoksa sevgisi bitti mi?" sorularını soruyorsanız tam olarak zehirli ekmek kırıntılarının kıyısından geçiyorsunuz demektir.

Trend 07-12-23 16:08

KABİNE TOPLANTISI BİTTİ Mİ? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı kararları ne oldu? Son durum!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Asgari ücret ve maaş zamları gibi konuları yakından takip eden kişiler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere asgari ücret Temmuz'da gelen zam ile net 11 bin 402 lira 32 kuruş olmuştu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 11 Aralık'ta toplanacak. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı konuları ve kararları?

Haber 06-12-23 19:05

Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi? Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman?

Bambaşka Biri dizisi geçtiğimiz gün ekrana gelmedi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisine ilişkin araştırmalar bugün de sürüyor. Birçok kişi internette "Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 05-12-23 07:59

Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden açıklama! Anne ve babası evlatlıktan reddetti mi?

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan milli atlet Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere aile özelini paylaşarak yarışmacıyı ailenin reddettiğini duyurdu.

Magazin 04-12-23 13:25

3 ARALIK ŞANS TOPU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Şans Topu ne zaman çekiliyor, nasıl oynanır? Milli Piyango sorgulama ekranı

Şans Topu sonucu şans oyunu severler tarafından yakından takip ediliyor. 3 Aralık Pazar akşamı Milli Piyango'da Şans Topu çekilişi gerçekleştirilecek. Haftanın son çekilişiyle ekrana gelecek olan Şans Topu, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Peki, Şans Topu sonuçları açıklandı mı, nasıl oynanır? Şans Topu ne zaman çekiliyor, ne kadar devretti? 3 Aralık Milli Piyango sorgulama ekranı

Haber 03-12-23 18:33

Bakan Tekin’den ikinci ara tatil açıklaması! Ramazan Bayramı tatili ile birleştirilecek mi?

Okullarda ikinci ara tatilin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi ile ilgili merak edilen açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den geldi. Tekin, ara tatillerle ilgili yapmış olduğu açıklamasında çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bakanlık yetkililerine dayandırılan bir iddiaya göre ise Okullarda 2. ara tatil, Ramazan Bayramı ile birleştirilecek. İşte detaylar…

Haber 25-11-23 14:37

Ara tatil kaldırılacak mı? MEB anket düzenledi: 10 Aralık'a kadar erişime açık olacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ara tatil değerlendirme anketi hazırlandı. Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) üzerinden oylama yapılan anket 10 Aralık’a kadar erişme açık olacak. Ara tatil değerlendirme anketi ile ''Ara tatil kaldırılsın mı, devam etsin mi?' sorularına yanıt aranacak.

Egitim 23-11-23 14:10

Kabine Toplantısı bitti mi? 20 Kasım 2023 Kabine Toplantısı kararları ne oldu?

Kabine Toplantısı ile ilgili araştırmalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü hız kazandı. Kabine Toplantısı'nda gündemin ana başlıkları arasında İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlendirilmesine dair hamleler, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki polemik yer alırken enflasyonla mücadelenin de masaya yatırılması bekleniyordu. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi, hangi kararlar alındı? İşte detaylar...

Haber 20-11-23 19:47

Zehra Güneş kardeşleriyle poz verdi! Gören şaştı kaldı! “Gerçekten hepsi kardeş mi?”

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş başarılı spor kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı oluyor. Filenin Sultanları'nın başarılı ismi kardeşleriyle poz verdi. Doğum günü pozunu paylaşan Güneş'e adeta yorum yağdı.

Magazin 20-11-23 16:33

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, yeni takımındaki farkı kendisi açıkladı! Fenerbahçe'ye dönecek mi?

Real Madrid'in yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı milli yıldız Arda Güler, Türkiye ve İspanya arasındaki farklara dair kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 20-11-23 16:07

Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023 uzman öğretmenlik yazılı sınavı online mı, yüz yüze mi?

Uzman öğretmenlik sınavı tarihi ve saati merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilecek olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları yazılı sınavı 81 ilde gerçekleşecek. Sınav giriş belgeleri 13 Kasım tarihinde adayların erişimine açılmıştı. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023 uzman öğretmenlik yazılı sınavı online mı, yüz yüze mi?

Egitim 17-11-23 12:06

Meclis'te S-400 tartışması! Bakan Güler'in CHP'li Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu: 'Çamaşır makinesi mi bu?'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MSB'nin 2024 yılı bütçe görüşmelerinde gündeme dair milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtladı. S-400 ile ilgili açıklama yapan Bakan Güler, "S-400'ü alıp bir fabrikanın köşesine teslim edemeyiz. Böyle bir şey asla yok" dedi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın "Niye kullanmıyorsunuz?" diye sorması üzerine Bakan Güler, "Nereye kullanacağız, bu çamaşır makinesi mi? diye yanıt verdi. Bakan Güler'in Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu.

Haber 17-11-23 09:27

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye hazırlık maçı şifreli mi, şifresiz mi?

Almanya ile Türkiye, EURO 2024 öncesinde hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Bu maç sonrası A Milli Takım Galler'a konuk olacak, Alman ekip ise Viyana'da Avusturya ile oynayacağı özel maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefleyecek. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 17-11-23 08:26

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı canlı yayın bilgisi

Almanya Türkiye hazırlık maçı için geri sayım başladı. EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’ne katılmayı garantilen A Milli Takımı'mız Galler maçı öncesi Almanya ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı şifreli mi yayınlanacak? İşte, A Milli takım aday kadrosu

Spor 16-11-23 10:30

Gözler Erdoğan ile Mehmet Şimşek'e çevrildi: Öğretmenlere ikramiye verilecek mi? CHP'nin teklifi sonrası Bakan Tekin'den açıklama

Emeklilere Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 bin liralık ikramiye verilirken CHP'nin teklifiyle yüz binlerce öğretmen gözlerini 24 Kasım'a çevirdi. CHP'nin öğretmenlere ikramiye çağrısı Mecliste reddedilmişti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlere ikramiye verilmesiyle ilgili mesaj geldi. Bakan Tekin, öğretmen atamaları için de açıklama yaptı.

Haber 15-11-23 12:05

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye hazırlık maçı şifreli mi? Milli maç canlı yayın bilgisi

Almanya Türkiye maçı hazırlık maçı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın ardından A Milli Takım Galler'e konuk olacak, Alman ekip ise Viyana'da Avusturya ile özel maça çıkacak. Almanya Türkiye maçının tarihi, saati ve canlı yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 15-11-23 10:44

ARA TATİL UZATILDI MI 2023? Okullar ne zaman açılıyor, Kasım ara tatil kaç gün sürecek? MEB takvimi

Ara tatil uzatıldı mı? Sorunun yanıtı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile velileri tarafından merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim takvimini yayımlamıştı. Okullarda son ders zili 10 Kasım'da çalmıştı. Peki 2023 ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılıyor, Kasım ara tatil kaç gün sürecek? İşte detaylar...

Egitim 15-11-23 08:27

2023 UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI online mı, yüz yüze mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?

Uzman öğretmenlik sınavı hakkında araştırmalar hız kazandı. Sınav, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilecek. Sınav giriş belgelerinin 13 Kasım'da erişime açılacağı duyurulmuştu. Peki, uzman Öğretmenlik sınavı online mı, yüz yüze mi? 2023 uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?

Egitim 13-11-23 15:05

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? Songül Karlı'nın sunduğu Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti?

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? sorusunun yanıtı tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. Songül Karlı'nın sunduğu yemek yarışması programı bir süredir ekranlarda yer almıyor. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın Fox Tv yayın akışında yer almayışı izleyenlerini meraklandırdı. Peki, Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti? İşte tüm merak edilenler..

Magazin 13-11-23 14:40

10 KASIM OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? Bugün İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı hizmet verecek? Toplu taşımada son durum

Bugün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceğini öğrenmek isteyen İstanbullu vatandaşlar internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere milli ve dini bayramlarda İETT otobüsleri, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz hizmet veriyor. Peki, 10 Kasım otobüsler ücretsiz mi? Bugün otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı? İşte, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 10-11-23 15:57

YALI ÇAPKINI 44. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 44. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle ertelenen bölüm sebebiyle perşembe ve cuma günleri ekrana geldi. Yayınlanan fragmanda Suna ile Kaya'nın yakınlaştığı görülüyor. Peki, Yalı Çapkını 44. bölümde neler olacak, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 44. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 03-11-23 23:51

AÖL 1. DÖNEM SINAV TAKVİMİ! 2023-2024 MEB AÖL sınavları ne zaman, online mı, yüz yüze mi?

AÖL sınav takvimi merak ediliyor. Açık öğretim lisesi (AÖL) 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. 1. dönem sınavları için hazırlıklar devam ederken Milli Eğitim Bakanlığı sınav oturum saati ve gününü duyurdu. Peki, 2023-2024 MEB AÖL sınavları ne zaman, online mı, yüz yüze mi?

Egitim 30-10-23 21:01

YARGI 69. BÖLÜM CANLI İZLE! Bugün Yargı yeni bölüm var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bugün Yargı yeni bölüm var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 69. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 29-10-23 18:41

ARKA SOKAKLAR 646. BÖLÜM İZLE! Arka Sokaklar saat kaçta, hangi kanalda? Son bölüm özeti

Arka Sokaklar canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 646. bölüm ile ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta Filistin'deki bir hastaneye yapılan saldırı sonrası ilan edilen milli yas nedeniyle dizinin yeni bölümü yayınlanmamıştı. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor, hangi kanalda? İşte Arka Sokaklar 646. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 27-10-23 19:53

YALI ÇAPKINI 43. BÖLÜM STAR TV CANLI! Yalı Çapkını bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 43. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 43. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 43. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 27-10-23 19:01

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 42. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 42. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 26-10-23 18:32

BU AKŞAM YARGI VAR MI? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bu akşam Yargı var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 22-10-23 19:01

ARA TATİL NE ZAMAN? 2. ara tatil ne zaman olacak, üniversitelerde de geçerli mi? MEB duyurdu!

Ara tatil tarihi merak edildi. 2023 - 2024 eğitim öğretim dönemine başlayan milyonlarca öğrenci 2. ara tatil ne zaman olacak merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, ara tatil ne zaman? 2. ara tatil ne zaman olacak, üniversitelerde de geçerli mi? Detaylar haberimizde

Egitim 22-10-23 17:15

Gönül Dağı bu akşam var mı, yok mu? Gönül Dağı 110. bölümde neler olacak? 21 Ekim 2023 TRT1 yayın akışı

Gönül Dağı 110. yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bu hafta milli yas nedeniyle bazı dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayınca Gönül Dağı bu akşam var mı, yok mu? sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. Peki, Gönül Dağı bu akşam var mı, yok mu? Gönül Dağı 110. bölümde neler olacak? İşte 21 Ekim 2023 TRT1 yayın akışı

Magazin 21-10-23 19:44

Kardeşlerim bu akşam var mı, yok mu? Kardeşlerim 101. bölümde neler olacak? 21 Ekim 2023 Atv yayın akışı

Kardeşlerim 101. yeni bölümünün bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. Bu hafta milli yas nedeniyle bazı diziler yeni bölümleri yayınlamadı ve yerine özet bölümleri ekrana getirildi. Bu kapsamda Kardeşlerim bu akşam var mı, yok mu? sorusu da araştırılmaya başlandı. Peki, Kardeşlerim bu akşam var mı, yok mu? Kardeşlerim 101. bölümde neler olacak? İşte 21 Ekim 2023 Atv yayın akışı...

Magazin 21-10-23 19:43

Güldür Güldür Show bu akşam var mı, yok mu? Güldür Güldür yeni bölüm ne zaman? 21 Ekim 2023 Show Tv yayın akışı

Güldür Güldür yeni bölümüne dair araştırmalar yoğunlaştı. Bu hafta milli yas nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadı. Cumartesi akşamlarının sevilen programı Güldür Güldür Show'un bu akşam olup olmadığı da merak edildi. Peki, Güldür Güldür Show bu akşam var mı, yok mu? Güldür Güldür yeni bölüm ne zaman? İşte 21 Ekim 2023 Show Tv yayın akışı bilgisi...

Magazin 21-10-23 19:43

Oğluna ait çocuk şurubunu içti, kariyeri bitti! Alejandro Papu Gomez, doping yaptığı gerekçesiyle iki yıl futboldan men edildi

Arjantin Milli Takımı ile 2022 FIFA Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Alejandro Papu Gomez, doping yaptığı gerekçesiyle iki yıl men cezası aldı.

Spor 20-10-23 23:02