O Kiz Neden Yok Haberleri

Okan Bayülgen'den şoke eden karar! 'Artık buna gücüm yok' diyerek duyurdu

Ünlü şovmen ve sunucu Okan Bayülgen'den hayranlarını üzecek haber geldi. Türk televizyonlarına damga vuran talk show programlarının sunuculuğunu yapan Bayülgen, yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Bayülgen, "30 yıl boyunca çok uzun programlar yaptık artık buna gücüm yok" diyerek televizyonu bıraktığını açıkladı. İşte o sözleri...

Kulis 2024-05-18 21:41:32

Resmen zorbalık! 13 yaşındaki çocuk yaşıtlarının ayakkabısını yalamayı kabul etmediği için tekme tokat dövüldü... O anlar infial yarattı

İngiltere'nin Kuzey Yorkshire bölgesinde kaydedilen bir görüntü internette infiale neden oldu. Görüntülerde 13 yaşındaki bir çocuğun yaşıtı olan iki çocuk tarafından darp edildiği anlar yer aldı. Zorbaya uğrayan 13 yaşındaki çocuğun annesi Amanda Pheonix, oğlunun 3 ayrı olayda darp edildiğini ve hatta zorbaların oğluna ayakkabılarını yalatmaya çalıştığını söyledi.

Trend 2024-05-18 09:30:13

Devasa kobrayı hiç korkmadan öptü! O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti... Başka işin gücün yok mu?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde genç bir kadının devasa kobrayı hiç çekinmeden öptüğü anlar yer aldı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere anlam veremediğini ifade etti.

Trend 2024-05-16 15:23:00

Yanlış yıkıyormuşuz! Havluların sertleşmemesi için ucuz tüyo... Evinizde olan o ürünü kullanmayı bırakın

Yeni satın alınmış havlular, ilk başta yumuşaklığıyla göz doldururken zaman içerisinde yıkana yıkana o yumuşaklığını kaybedip daha sert ve kuru bir hal alıyor. Bu durum da bir süre sonra o havluların artık kullanmak istenmeyecek hale gelmesine neden oluyor. Ancak bir uzman, havluları yanlış yıkadığımıza dikkat çekerek daima yumuşak kalması için hem basit hem de ucuz tüyoyu paylaştı. İşte tasarruf ettirirken aynı zamanda havlularınızı ilk günkü yumuşaklığında tutacak o yöntem...

Kadin 2024-05-15 15:47:08

Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor'

Meteorolojinin uyardığı Afrika ve Suriye üzerinden gelen toz taşınımı dün akşamdan itibaren Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay'da etkili olmaya başladı. Toz bulutu sabah saatlerinden itibaren yoğunlaşarak bu kentleri tamamen kapladı. Toros dağları ile Akdeniz’in de tozdan görünmez duruma geldiği şehirde bazı vatandaşlar maske ile tedbir aldı. Toz bulutunun etkili olduğu Mersin'in Erdemli ilçesinde de gece kısa süreli yağan yağmur, araçların üzerinin çamur lekesiyle kaplanmasına neden oldu.

Haber 11-05-24 16:50

Kiracılar dikkat! Mahkemeden emsal olacak karar: 55 günde jet tahliye kararı çıktı

Türkiye'de kira ve konut fiyatlarındaki yükseliş tartışmalara neden olurken Ankara 5. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden emsal bir karar verildi. Mahkeme o sınırın altında kalınca 55 günde tahliye kararı verdi.

Finans 10-05-24 14:24

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadılar! O anları böyle kayda aldılar, Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

Finans 10-05-24 09:42

3 yıl sonra para etmeyecek uyarısı! Literatürde 'baş belası' olarak geçiyor 'O bölgede bulunmadığı il yok'

Türkiye’ye yaklaşık 6 yıl önce giren ve istilacı bir tür olarak özellikle Karadeniz Bölgesi’nde fındık başta olmak üzere yüzlerce bitki türüne büyük zarar veren “Kahverengi kokarca” ile ilgili düzenlenen panelde fındık tarımını bekleyen büyük tehlikeye dikkat çekildi. Dünya literatüründe isminin "baş belası böcek" olarak geçtiği aktarılırken önlem alınmaması halinde 3 yıl sonra fındık alanlarında fındığın para etmeyeceği belirtildi.

Haber 06-05-24 16:37

Eşinden para istedi, 'param yok' cevabını alınca hayatı değişti! Kendi işinin patronu oldu

Kocası harçlık vermeyince kendi dükkanını açan kadın, 36 yıldır mesleğini icra ediyor. Daha sonra eşinden ayrılan kadın 3 çocuğunun üniversiteyi bitirmesine katkı sağladı. "Herkes bana, 'Başaramazsın, yapamazsın, tek başına bir bayansın' dedi. Ben de 'Neden, ben de yapabilirim' dedim." ifadelerine yer veren kadın hikayesiyle alkış topladı.

Kadin 06-05-24 07:47

87 yaşındaki kayınpederini sopayla dövdü! O anlar evin içinde bulunan kameraya yansıdı... Görüntüler öfkeye neden oldu

Hindistan'ın Karnata bölgesinde Umashankari isimli bir kadın 87 yaşındaki kayınpederini sopayla darp ederken evin içinde bulunan kameralara yakalandı. Yaşlı adamın oğlunun evdeki kameranın görüntülerini incelemesi üzerine gerçek ortaya çıktı. Görüntülerin Reddit'te paylaşılmasıyla öfke dalgası yükseldi.

Trend 04-05-24 14:48

Önce ıstakoz sonra Rolex saat... AK Parti'deki o isimlere Erdoğan'dan tepki: Benim ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

31 Mart yerel seçimlerin ardından 'değişim' beklentilerinin masaya yatırıldığı AK Parti'de; bazı milletvekillerinin "ıstakoz" ve "Rolex marka saat" kareleriyle gündeme gelmesi bir takım rahatsızlıklara neden olduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kritik MYK toplantısı sonrası yaptığı görüşmelerde bazı isimleri sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyardı. Erdoğan'ın "Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı" dediği öğrenildi.

Haber 02-05-24 09:08

Kırmızı ışıkta geçen otomobil faciaya neden oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Mersin'de kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen otomobil, önce yayalara, ardından ağaca çarpıp alev aldı. Kazada yayalardan Sultan Sedef (32) yaşamını yitirdi, sürücü ile birlikte 3 kişi ise yaralandı. Öte yandan, kaza anının görüntüleri de ortaya çıktı. İşte dehşete düşüren o görüntüler...

Haber 01-05-24 15:59

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

Gelinin damada şovu sosyal medyayı karıştırdı! Tepkiler gecikmedi: İzlerken utandım

Sosyal medyada bir düğünde çekildiği iddia edilen görüntülerde gelinin dansöz kıyafetleri içinde damadın önünde dans ettiği anlar yer aldı. Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler kısa sürede tepkilere neden oldu. O anlara sosyal medyadan binlerce yorum yağdı.

Trend 30-04-24 14:07

Mevduat hesapları için ‘vergi’ kararı: Bankada Türk Lirası olanlar dikkat! Faiz gelirinde düşüşe neden olabilir, bugün son gün…

Mevduat faizlerinin yükselmesi elindeki Türk Lirası’nı değerlendirmek isteyenler için bir fırsata dönüşmüştü. Mevduat hesaplarında bunun yanında bir de stopaj avantajı uygulanıyordu. Normal şartlarda yüzde 15 olarak uygulanan gelir vergisi stopaj oranları yüzde 5’e çekilmişti. Ancak o süre bugün sona eriyor. Eğer yeni bir düzenleme olmazsa yeni yatırımcı mevduat hesaplarındaki faiz getirilerine daha yüksek oranda vergi verecek…

Finans 30-04-24 13:39

Yıllar öncesinin en gözde mesleğiydi! Artık şehirde bir tek o kaldı

Erzincan’da yok olmaya yüz tutmuş saraçlık mesleğinin tek temsilcisi Cevat Naldan, talebin yok denecek kadar az olmasına rağmen yarım asrı aşkın sürdürdüğü dede mesleğinden vazgeçmiyor.

Kadin 30-04-24 09:53

Tarihi saat kulesinde bayrak krizi! Vali, uzman raporuna sert çıktı: 'Herkes haddini bilecek'

Antalya'nın sembollerinden ve çalınan saatiyle gündem olan tarihi saat kulesine bayrak çekmek için dikilen gönder, kentte tartışmaya neden oldu. Antalya Valisi Hulusi Şahin'in 'Derhal' talimatıyla dikilen göndere ilişkin, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 'Yapıya zarar veriyor, düşme riski var' raporu hazırladı. Rapora tepki göstererek kurulu uyaran Vali Şahin, "Herkes haddini bilecek. O bayrak en güzel şekilde orada dalgalanacak" dedi. İşte detaylar...

Haber 29-04-24 11:59

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber 27-04-24 11:42

İlk açıklama ABD'den gelmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta yapacağı ABD ziyareti ertelendi. Yapılan açıklamada neden olarak program uyuşmaması gösterildi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Programlanmış bir şey yok" ifadesini kullanmıştı.

Haber 26-04-24 18:33

Dünyaca ünlü isim Lana Rhoades yeni imajını görücüye çıkarttı! Yeni saç kesimi görenlere 'O eski halinden eser yok' dedirtti

Emekliye ayrıldığı müstehcen kariyeri sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Lana Rhoades son dönemde Instagram hesabını bir hayli aktif kullanıyor. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına kulak hizasında kestirdiği küt saçlarıyla çıktı. Rhoades'in Instagram hesabından yaptığı yeni imajıyla paylaşımı kullanıcıları ikiye böldü. Bazıları yeni tarzını beğenirlen bazıları ise beğenmedi.

Trend 26-04-24 13:48

Martıların binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölmek üzere! Nedeni ortaya çıktı! İnsanlara bulaşma riski korkuttu

Elazığ’ın Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü kıyısında binlerce martı telef oldu. Elazığ’da paniğe neden olan martı ölümlerinin nedeni ortaya çıktı. Alınan numunelerin ilk değerlendirmesine göre kuşlarda Newcastle hastalığı virüsü (NDV) tespit edilirken, ileri tetkiklerin devam ettiği bildirildi. Bölge halkı hastalığın diğer hayvanlara bulaşmasından endişeli.

Haber 26-04-24 09:21

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

Erdoğan'ın önündeki iki şarkı! Bahçeli 'Söyleten sensin' dedi, kulisler hareketlendi... Uçaktaki o fotoğrafa dikkat çekti: Mesaj çok net!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısıyla parkta yaptığı yürüyüş "AK Parti'ye gönderme" olarak yorumlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı Irak ziyareti dönüşü uçaktaki fotoğraf karesine dikkat çeken gazeteci Barış Yarkadaş "Bahçeli'nin de bu şarkıyla mesaj vermesi kadar doğal bir şey yok. Mesaj net" dedi. Yarkadaş, Erdoğan'ın ise yanıt verebileceğini belirtirken "'Bu şarkı burada bitmez' de diyebilir, 'Ayrılığın vakti geldi' de diyebilir" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 07:35

DEM Parti soruşturması ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEM Parti soruşturmasına ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, "Algıya gerek yok. Yapılan soruşturma ortada. Hak hukuk adalet neyi gerektiriyorsa o olacak." dedi.

Haber 23-04-24 19:45

Cilt bakımı için zamanınız yok mu? O zaman bu ürünler tam da size göre!

Cilt bakımı için vakti kısıtlı olanlar için harika bir seçki hazırladık. Cilt bakım rutininizi kısa ama etkili tutmanızı sağlayacak ürünleri görmek isterseniz gelin, içeriğimize göz atalım!

Kadin 23-04-24 15:53

Altın fiyatlarında kayıp yüzde 2’yi aştı! Düşüş sonrası tahmin: ‘Yükseliş bitti demek için şu an erken’ (22 Nisan Pazartesi Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Altın fiyatları bugün yüzde 2’den fazla geriledi. Kapalıçarşı’da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları kırmızıya döndü. Altında yaşanan düşüşün nedeni belli oldu. Piyasa Uzmanı Şirin Sarı yaşanan son gelişmelerin üzerine yatırımcılara uyarıda bulundu. Düşüşlerin kısa süreli olacağını belirten uzman isim altının gramı için tahminini açıkladı. ‘3000 TL ve üzerindeki fiyatları görmememiz için şu an bir neden yok” dedi.

Finans 22-04-24 14:26

O ilde günlüğü 1500 liraya işçi bulunamıyor! Diğer illere çağrı yapıldı: Gerçekten çok yorulduk

Kahramanmaraş merkezli depremlerinin en fazla yıkıma neden olduğu illerden Hatay'da yeniden inşa süreci başladı ancak inşaatlarda çalışacak eleman bulmakta zorlanılıyor. İnşaat işleri için diğer kentlerde yaşayanlara "Hatay'a gelin" çağrısı yapıldı.

Finans 21-04-24 10:06

Sosyal medya bu TikToker teyzenin dansını konuşuyor! 50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında

TikTok'ta paylaşılan bir dans görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yaşlı bir teyzenin eteklerini yanlara doğru hareket ettirerek dans ettiği görüldü. O anlara ise "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" notunun eklenmesi sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tutmasına neden oldu.

Trend 19-04-24 09:24

4 kişilik aileyi önce rehin aldı ardından yakmak istedi! Yürek yakan feryat: Yanıyoruz ya...

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Ekiplerin müdahalesiyle büyük bir faciadan dönüldü. Bir kişi eline matkap ve balyoz alarak komşusunun kapısına dayandı. Açamayınca kapıyı ateşe verdi. 4 kişilik aile içerde mahsur kaldı. O anları kaydedilirken, "Yanıyoruz ya böyle bir şey yok" dedikleri duyuldu.

Haber 19-04-24 08:08

Denizden toplayıp bu hale getiriyor! Hobi olarak başladı 'Talep artınca satışa başladık' O ürünü ise ücretsiz yapıyor

Ordu’da yaşayan Ali Kocatepe, denizden topladığı atık ağaçlar ile ahşap ürünler üretiyor. Bu işe ilk olarak hobi amaçlı başladığını söyleyen Kocatepe, talep artınca satışa başladığını söyledi. Kendisini için hem hobi hem de ek gelir kaynağı olduğunu belirten Kocatepe, "Maddi açıdan çok getirisi yok ama ilerleyen zamanlarda belki olabilir" dedi. Kocatepe, "Hayvan sever dostlarımız için ücretsiz tasmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 18-04-24 16:26

Beyaz Saray'da sinirler böyle yatıştı! Yürekler ağza geldikten sonra Joe Biden da derin bir nefes almış: İsrail'i yok edeceklerdi

Dünyanın diken üstünde olduğu akşam en büyük paniği yaşayanlardan biri de ABD Başkanı Joe Biden ile çevresiydi! İran'ın "Gerçek Vaat" operasyonunun düğmesine basmasıyla İsrail'e gökten füzeler yağarken Biden anlık olarak takipteydi. O anlarda Beyaz Saray'da derin bir gerginlik hakimdi, Joe Biden ve odadakilerin derin bir nefes aldığı anı üst düzey yetkili anlattı.

Haber 15-04-24 10:35

Polisten kaçan şüpheliyi üzerine atlayıp yakaladı, hiçbir şey olmamış gibi çayını içmeye devam etti... 'Çay sevdalısı' esnaf sosyal medyada viral oldu! Çay benim için çok önemli

Bursa’da yaşanan ilginç olayda, polis ekiplerini görünce kaçan şüpheliyi, çay içen esnaf İshak Kukaroğlu yakaladı. Kukaroğlu, şüpheliyi ekiplere teslim ettikten sonra dönüp çayını içmeye devam etti. O anlar kameraya yansıdı. Çay sevdalısı esnaf, "Çay benim için çok önemli. Aslında çok büyütülecek bir olay yok. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Herkesin yapması gerekeni yaptım” ifadelerini kullandı. Esnafın rahat hareketleri ise sosyal medyada viral oldu.

Haber 14-04-24 13:21

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Yenidoğan bebeği paraya sararak kundakladılar.. O anlara yorum gecikmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü tepkilere neden oldu. Bir TikTok kullanıcısı yenidoğan bebeğin paraya sarıldığı anları paylaşılınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi 'görgüsüzlük' olarak nitelendirdi.

Trend 13-04-24 07:55

Ütü derdini ortadan kaldırıyor! Çarşaflardaki kırışıklıklar yok oluyor... İşte ücretsiz o yöntem

Herkes kırışıklıklardan kurtulmuş, dümdüz nevresimlerde uyumayı sever. Ancak bu, öncesinde zorlu bir ütü sürecini de ihtiyaç haline getirir. Ütü yapmayı sevmeyen pek çok kişi için çarşafları ütülemek büyük bir dert olur. Fakat çok basit ve ücretsiz bir yöntemle çarşaflardaki kırışıklıkları önlemek de mümkün. İşte o yöntem...

Kadin 08-04-24 10:13

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Galatasaray maçına neden çıkmadıklarını flaş sözlerle itiraf etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. TFF'yi; mücadeleyi ertelemediği ve yabancı hakem atamadığı için protesto eden sarı-lacivertliler, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkma kararı almıştı. Ali Koç, "Ali Koç: Türk futbolun artık bir 'reset' zamanı geldi. Bataklığı kurutup Türk futbolunun kendisini yeniden inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok." dedi.

Spor 07-04-24 19:42

CHP'li isim paylaştı, sosyal medyada gündem oldu! Rütbeli askerler isyan etti: 'Hiçbir güvenlik önlemi yok'

Diyarbakır’da beş rütbeli asker, hiçbir güvenlik tedbiri alınmadan kamyon kasasında kışlaya götürüldü. Yaşadıkları olayı video çekerek kayda alan askerler, duruma isyan etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, askerlerin o görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Tepki çeken olay, sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 07-04-24 11:59

Uçuş görevlisi uçakta neden asla tuvalet kağıdı kullanmadığını açıkladı! İtirafı sosyal medyayı ikiye böldü

Cher Dallas adlı bir uçuş görevlisi, uçak tuvaletlerinde tuvalet kağıdı kullanmamak dahil olmak üzere uçuşta yapılmaması gereken şeylerle ilgili en önemli ipuçlarını TikTok'ta paylaştı. O paylaşım kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı.

Trend 06-04-24 15:24

Sabah denizde görüldü, paniğe neden oldu! Yüzlerce var... Yer: Antalya

Antalya'da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Korkulacak bir durum yok. Deniz sezonu açılmadan denizanalarının da geçişi tamamlanmış olacak" dedi.

Haber 06-04-24 10:37

Görenler duruma anlam veremedi! Tanımadığı bir kişiye metroda yumruk attı... O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tartışmaya neden oldu. Metroda hiç tanımadığı bir kadına yumruk atan bir kişi o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaştı. Metroda bulunan diğer yolcular duruma anlam veremezken görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 06-04-24 07:50

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos Başakşehir maçının ardından konuştu! Söyleyecek bir şey yok

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş son saniyelerde kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçırırken teknik direktör Fernando Santos mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 04-04-24 23:27

Dehşete düşüren görüntü: Banka kredisi ile aldığı kuzuları, başıboş köpekler parçaladı! 300 bin lira zararı var

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde besicilik yapan Bahri Daşdemir'in (35), banka kredisi ile aldığı 30 kuzusu bölgedeki başıboş köpekler tarafından telef edildi. Yaklaşık 300 bin lira zararı olduğunu söyleyen Daşdemir, "Sabah hayvanları o şekilde görünce şok oldum. Bazısı da can çekişiyordu. Dünyam yıkıldı. Başıboş köpekler hayvanları telef etmiş. Banka kredisi ile almıştım. Benim evimin geçim kaynağı bu kuzulardı. Gelir kaynağım yok oldu. Çok mağdur oldum" dedi.

Haber 04-04-24 10:59

Genç kızı sokak ortasında tüfekle vurmuştu! Şok detaylar ortaya çıktı: 'MİT personeliyim' diyerek...

Mersin'de Ersin Karakuş'un (32), eski sevgilisi intörn doktor Nida Nur Nergiz'i (24) pompalı tüfekle vurup, bir bacağının ampute edilmesine neden oldu. Karakuş'un 'MİT personeliyim' diyerek Nergiz'i tehdit ettiği ortaya çıktı. Karakuş, "Ruh sağlığım yerinde değildi, o yüzden demiş olabilirim. Tüfeği ayağına doğru tuttum. Saçmalar omuz ve boyun bölgesine sekmiştir" dedi.

Haber 02-04-24 17:59

Dünyanın en uzun Türkçe kelimesini İngilizce'ye çevirdi! O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı... Başka işin yok muydu?

Sosyal medyada 'Nesly.English' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Türkçe'nin en uzun kelimelerinden birini İngilizce'ye çevirince ortaya ilginç anlar çıktı. Sondan eklemeli bir dil olan Türkçe'nin en uzun kelimesi İngilizce'ye çevrildiğinde ise 16 kelimelik bir karşılıkla kendi anlamına ancak ulaşabiliyor.

Trend 02-04-24 10:27

İnci Taneleri son bölüm neden yok? Dizi hakkında şaşırtan karar! Dizinin çekimleri yetişmeyince...

Ramazanda pavyon danslarına ara veren İnci Taneleri'nden şaşırtan karar... Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu İnci Taneleri 2 hafta ara vermek zorunda kaldı.

Magazin 02-04-24 07:21
ele

Seçim bitmedi ama o kazandığını ilan etti! Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim”

Yerel seçim heyecanı sürüyor. Elazığ’da ise merkeze bağlı İcadiye Mahalle’sinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, muhtarlığını ilan etti. Gözvur, "Oyların sayılmadan benim muhtarlığım garantilendi. Çünkü karşımda rakip aday yok. Muhtarlığımı kendi kendime ilan ettim. Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim” dedi.

Haber 31-03-24 13:24

Dört farklı kadın aynı saldırı! Sokakta yürüdükleri sırada tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandılar... O anları TikToktan paylaşınca gündem yarattılar

TiktTok'ta birçok kadının New York sokaklarında bir yabancı tarafından yumruklandığını anlatması endişelere neden oldu. Dört farklı kadının TikTok'tan yaptıkları paylaşımında yolda yürüdükleri sırada hiç tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandığını söylemesi dikkatleri çekti.

Trend 27-03-24 10:28

Fatih Portakal canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye açtı ağzını, yumdu gözünü! Ne çok yalan söylüyorsunuz, doğrunuz yok Mehmet Bey

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'hakem yanlış karar verdiğini itiraf etmiş' sözlerini yalanlayan Mehmet Büyükekşi'nin yayınlanan toplantı görüntülerinde orada olduğunun görülmesi sonrası yalan söylediği ortaya çıkarken, ünlü gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Büyükekşi için oldukça sert ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 27-03-24 07:45

İstanbul’da gündem yaratacak Kemal Kılıçdaroğlu afişleri! Kime ‘Oy yok’ mesajı verildi?

İstanbul’da yerel seçimlere 4 gün kala şehrin bazı noktalarına asılan Kemal Kılıçdaroğlu afişleri dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren bir grup tarafından asıldığı öne sürülen afişlerde “Seni sırtından bıçaklayanlara oy yok!” mesajı verildi. İşte çok konuşulacak o afişler…

Haber 27-03-24 07:44

Cotard Sendromu (Yürüyen Ceset Sendromu) nedir, neden olur? Cotard Sendromu belirtileri ve tedavisi

Cotard Sendromu, nadir görülen ancak oldukça farklı bir psikiyatrik bozukluktur. Bu sendrom hastaların kendi varlıklarını ya da bir kısmını kaybettiklerine inanmalarıyla karakterizedir. İnsanlar bedenlerinin parçalarının yok olduğuna, ölmüş olduklarına ya da hiç var olmadıklarına inandıklarında, genellikle bu sendromla ilişkilendirilirler. Peki, cotard ya da yürüyen ceset sendromu nedir, neden olur?

Haber 26-03-24 11:13