Sucuk Tarifi Haberleri

Airfryer sucuk köfte tarifi ve malzemeleri nelerdir? Airfryer'da sucuk köfte nasıl yapılır?

Her öğünde tüketebileceğiniz ya da özel yemek davetlerinizde sunabileceğiniz tüm yiyecekleri airfryer ile kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. İster kahvaltıda, ister ev partilerinde isterseniz ana yemek olarak sofranızda sunabileceğiniz sucuk köftesi pişirmek için de airfryer kullanabilirsiniz. Airfryer’da pişirdiğiniz tüm yemekler daha az yağlı ve daha sağlıklı olacaktır.

Yemek 17-02-2023 11:24

Herkes tarifini isteyecek! Evde karışık pide tarifi

Pide sokak lezzetleri denilince akla gelen ilk yiyeceklerden. Herkes sıcacık ve puf pide yemeyi seviyor. Çay saatinde, kahvaltıda sıklıkla tüketilen pideleri evde de yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Evde kendi emeğinizle çok daha lezzetli olacak pide tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 08-06-2022 09:29

Yapımıyla ve tadıyla Tokat'tan çok özel bir lezzet: Bezde Tokat sucuğu tarifi

Tokat'ın tescilli lezzetlerinden biri olan bezde sucuk, belki de ülkenin çok bilinmeyen tariflerinden birisi. Ama bu sucuğu bir kere tattıktan sonra tekrar tekrar yemek isteyeceksiniz. Bezde sucuk, diğer sucuk tariflerinde olduğu gibi bağırsak içine değil, beze sarılıp yapılıyor ve ardından kurutularak sofralarla buluşuyor.

Yemek 24-02-2022 16:35

Sucuğu evde de yapabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte kolayca hazırlayabileceğiniz sucuk tarifi

Sucuk, hemen hemen herkesin çok sevdiği bir yiyecek. İster sabah kahvaltılarında yumurtayla birlikte ister pizzanın içinde olsun, her şeye lezzet kattığı şüphe edemeyeceğimiz bir gerçek. Ancak bu lezzetli yiyeceği her zaman almak biraz zor. Peki, evinizdeki malzemeleri kullanarak sucuk yapmak ister miydiniz? İşte malzemeleri ve püf noktalarıyla ev yapımı sucuk tarifi...

Yemek 22-10-2021 10:25

Orijinal Kayseri sucuğu nasıl yapılır?

Yüzyıllardır sofraları süsleyen Kayseri sucuğunu katkı maddesiz, doğal bir şekilde mutfağınızda hazırlayabilirsiniz. Orijinal Kayseri sucuğu nasıl yağılır diyenler için pratik ve gerçek tadı oluşturan reçeteyi veriyoruz, buyursunlar.

Yemek 11-09-2020 07:48