Survivor Berna Keklikler Diskalifiye Haberleri

Survivor'da Berna ve Aleyna arasında büyük mücadele! Kavga çıktı, o söz elenen ismi çıldırttı

Survivor All Star'da eleme adayları Berna, Damla Can, Merve ve Aleyna'ydı. Yarışmanın en güçlü kadınları arasında yer alan dört isimden Berna ve Aleyna düelloda kapıştı. Yenilen Berna Aleyna'nın sözü karşısında kendini tutamadı ve ortalık karıştı.

Magazin 2024-04-25 07:06:53

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 2024-04-21 08:39:16

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 2024-04-16 16:13:30

Survivor All Star'da yumruk yumruğa kavga! O anlar sansürlendi! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasındaki kavga damga vurdu. Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi ama kavganın şiddeti görüldü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

Magazin 2024-04-13 07:21:04

Acun Ilıcalı ve Ogeday arasında merak ettiren diyalog! Ogeday o sözden sonra konseyden çıkmak istedi

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden Ogeday yine gündemde. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın sert ifadeler kullandığı Ogeday diskalifiye mi olacak? Ogeday'ın Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası konseyden çıkmak istemesi gündem oldu.

Magazin 08-04-24 07:41

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

Survivor Gizem sakatlanmıştı! Gizem Memiç ve Yağmur Banda Survivor'dan elendi

Survivor All Star'da şoke eden diskalifiyeler yaşandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Gizem Memiç yarışmaya devam edemeyecek. Aynı şekilde Yağmur Banda da yarışmadan diskalifiye oldu. Gizem Memiç ve Yağmur Banda'nın durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Magazin 31-03-24 07:05

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-24 07:27

TV'de yayınlamayan görüntüler! Berna ve Damla arasında gergin anlar

Survivor konseyde yine gerilim hakimdi. Berna ve Damla arasında yaşanan ve ekrana yansımayan görüntüler Survivor Youtube kanalında yayınlandı. Damla Berna'ya "Takıma ateş ediyorsun tabii ki lafını keseceğim" dedi.

Magazin 27-03-24 13:23

Pınar elenince halay çekmişti! Survivor Pınar'dan Sema Aydemir'e göndermeli paylaşım

Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir, Pınar Saka'nın elenmesini halayla kutlamıştı. Pınar Saka'nın Instagram hesabından yayınladığı paylaşımın Sema'nın dansına gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 19-03-24 17:44

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-24 07:24

Pınar ve Sema birbirine girmişti! Acun Ilıcalı itiraf etti: Dışarıda...

Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in yarışmadan ayrılınca Acun Ilıcalı'dan özür dilemiş. Ilıcalı ikili arasında süren gerilime dair ilginç bir itirafta bulundu.

Magazin 18-03-24 15:47

Ogeday Girişken diskalifiye mi oldu? Survivor All Star 61. Bölüm Tanıtımı'nda olay sözler: Bizi yalnız bıraktı

Survivor All Star 2024 61. Bölüm Tanıtımı'ndan şoke eden anlar yaşandı. Konseyde Ogeday Girişken'in olmayışı ve mavi takım yarışmacıların sözleri "Ogeday diskalifiye mi oldu?" sorusunu akıllara getirdi. Ogeday'ın adayı terk edip etmediği merak konusu oldu.

Magazin 17-03-24 07:26

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Survivor'da Nagihan Karadere'nin akıbeti belli oldu! Acun Ilıcalı son durumu konseyde açıkladı

Survivor All Star'da geçtiğimiz haftalarda sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere'nin durumu belli oldu. Günlerdir adada olmayan Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyordu. Konseyde Nagihan ile konuşan Acun Ilıcalı sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi. Gözyaşlarını tutamayan Nagihan ise yarışmayla ilgili kararını açıkladı.

Magazin 10-03-24 23:04

Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı konuşurken ağladı: Şoktayım

Survivor'ın en iddialı isimlerinden Nagihan Karadere'nin dizindeki sakatlık ciddi bir boyuta ulaştı. Günlerdir adada olmayan Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyordu. Konseyde gözyaşlarını tutamayan Nagihan'ın "Şoktayım" dediği anlarla ekrana geldi.

Magazin 10-03-24 15:47

Survivor'da Yunus Emre sorunu! Acun Ilıcalı kararı sonrası Yunus Emre konseyi terk etti

Survivor'un üst üste en fazla ceza alan yarışmacılarından Yunus Emre tam da cezası biterken yine kendini tutamadı. Berna ile kavga eden Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı 4 ödül ceza verdi. Sert ifadeler kullanan Ilıcalı'nın sözleri sonrası Yunus Emre konseyi terk etti. Yunus Emre diskalifiye mi oldu merak edilirken tanıtımda ise sinirden çıldırdığı anlar dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 07:54

Yunus Emre Survivor'dan diskalifiye mi oluyor? Önce Berna ile sonra Hakan ile kavga etti! Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyden ayrıldı

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık adını duyduğumuz iddialı isimlerden biri olan Yunus Emre bu defa önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga etti. Konseye taşınan o anlar fragmana damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin konseyi terk etmesi 'Diskalifiye mi oluyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 09-03-24 15:48

Survivor'da tansiyon yükseldi! Berna ve Yunus Emre birbirine girdi! Hakan araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Tansiyonun hep çok yüksek olduğu yarışmaya bu defa Berna ve Yunus Emre'nin kavgası damga vurdu. Berna'yı sakinleştirmek için araya Hakan girince sinirler iyice gerildi. Yeni bölüm fragmanındaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-03-24 08:00

Diskalifiye nefreti... Survivor Seda'nın Pınar'a hareketi olay oldu! Pislik...

Survivor All Star'da ikizi Sema'nın diskalifiyesi sonrası Pınar'a sert ifadeler kullanan Seda sosyal medyayı salladı. İkili mücadelede Pınar'ı yenen Seda "Pislik" sözüyle ve hareketiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 07-03-24 10:37

Survivor Nagihan günlerdir adada değil! Acun Ilıcalı'dan Nagihan diskalifiye açıklaması

Survivor'ın en iddialı isimlerinden Nagihan Karadere yarışma sırasında dizinden sakatlandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'dan yeni açıklama geldi.

Magazin 06-03-24 11:43

Sema ve Pınar kavgasında Pınar neden ceza almadı? Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya açık açık sordu

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Survivor'da Sema ve Pınar arasındaki kavga diskalifiye getirmiş ve Sema Aydemir elenmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Pınar'ın neden ceza almadığını anlattı.

Magazin 05-03-24 14:46

Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'dan flaş teklif: Baş başa konsey...

Survivor All Star kırmızı takım yarışmacılarından Nagihan Karadere, oyun parkurunda geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı şoke eden açıklamalarda bulundu. Survivor Nagihan diskalifiye olabilir mi? İşte üzen açıklama...

Magazin 04-03-24 15:30

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Şu an için iyi bir haber veremiyorum

Survivor'da en başarılı isimlerden olan Nagihan Karadere talihsiz bir sakatlık yaşadı. "Nagihan diskalifiye mi oldu?" sorusu merak edildi. Gelişmeleri ise Acun Ilıcalı anlattı.

Magazin 03-03-24 15:30

Sema Aydemir'in diskalifiyesinden sonra Birsen Bekgöz kendini tutamadı! Pınar Saka hakkındaki iddiası gündem oldu! 'Dopingli çıktığın için...'

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Pınar ile kavga eden Sema Aydemir fiziksel temas uygulayınca programdan diskalifiye edildi. Sema Aydemir'in diskalifiyesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok isimden destek geldi. Bunlardan biri de 2012 Olimpiyatlarında Sema ve Pınar'la birlikte yarışan eski Survivor yarışmacısı ve atlet Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz'un Pınar hakkındaki iddiaları olay oldu.

Magazin 28-02-24 13:15

Sema Aydemir diskalifiye edildi! Eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı'dan destek paylaşımı geldi

Survivor'da gergin anlar yaşandı. Sema Aydemir ile Pınar Saka temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde yaptığı açıklamada Sema'nın Survivor All Star 2024'de devam edemeyeceğini belirtti. Birçok ünlü isimden Sema'ya destek geldi. Destek veren isimlerden biri de eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı oldu.

Magazin 27-02-24 15:00

Survivor Sema Aydemir diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı'nın kararı sosyal medyayı atağa kaldırdı! 'Pınar da edilmeli'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı ve Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Ilıcalı'nın bu kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 27-02-24 11:47

Survivor'dan diskalifiye olan Sema'dan flaş açıklama! Yenildim! Bu utanç...

Survivor Pınar ile gece yarısı kavga eden ve gözündeki morlukla dikkat çeken Sema Aydemir diskalifiye oldu. Diskalifiye sonrası telefonunu alan Sema hemen bir paylaşım yaptı ve sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-02-24 10:55

Survivor Seda Ocak kardeşi Sema'nın diskalifiyesini duyunca Pınar'a bakın ne dedi

Survivor'da gece yarısı çıkan kavga diskalifiye ile sonuçlandı. Sema geldiğinden beri sürekli gerilim yaşadığı Pınar ile birbirine girdi. Sema'nın diskalifiye edilmesi sonrasında karşı takımda yer alan kardeşi Seda Ocak ise bakın ne dedi.

Magazin 27-02-24 10:30

Sema ve Pınar diskalifiye mi olacak? Survivor'da gece yarısı kavgasında darp... Tekme, yumruk...

Survivor Sema ve Pınar arasındaki gerilim büyüdü büyüdü ve bir gece yarısı patladı. Sema ve Pınar adada birbirine girdi. Sema'nın gözünün altındaki morluk dikkat çekerken Pınar'ın ne halde olduğu da merak edildi. Herkes aynı soruyu sordu: Sema diskalifiye mi oldu ve Pınar diskalifiye olacak mı?

Magazin 26-02-24 07:12

'Issız adam' olarak bilinen Cemal Hünal Survivor'la ilgili sorulan o soruya sinirlendi: Engelliyorum...

Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle diskalifiye olmuştu. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Survivor'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti.

Magazin 21-02-24 13:22

Hakan'ın sözleri Ogeday'ı çıldırttı! Acun Ilıcalı kavganın arasına girdi... Ogeday ve Hakan diskalifiye oldu mu?

Survivor son bölümde kavgalar eksik olmadı. Aynı takımda olan Hakan ve Ogeday oyun kaybedince birbirine girdi. Küfürler havada uçuşurken Ogeday adeta sinir krizi geçirdi. Acun Ilıcalı ise kavganın ortasına girdiği anlarla gündem oldu.

Magazin 19-02-24 07:40

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Acun Ilıcalı 'Davranış şeklin bize uymuyor' diyerek sert çıktı! Yunus Emre diskalifiye mi oluyor?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Olayların hiç bitmediği programa bu defa Acun Ilıcalı ile Yunus Emre'nin restleşmesi damga vurdu. Gergin geçen konseyde Ilıcalı'nın 'Davranış şeklin bize uymuyor' diyerek iddialı ismi uyardığı anlar dikkat çekti.

Magazin 14-02-24 10:59

Yunus Emre ve Ogeday birbirine girdi! Acun Ilıcalı Sonunu getiremeyeceksin gibi duruyor diyerek diskalifiye mesajı verdi

Survivor All Star 2024'te yeni yarışmacılarla birlikte heyecan arttı. Parkurda Yunus Emre Özden ve Ogeday arasında yaşanan kavga gündeme damga vurdu. Acun Ilıcalı kavga sonrası Yunus Emre'ye diskalifiye göndermesinde bulundu.

Magazin 12-02-24 07:22

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı cezaları açıkladı, Nagihan gözyaşları içinde özür diledi

Survivor'da Nagihan, Aleyna ve Nefise arasında yaşanan olaylarından ardından Acun Ilıcalı çılgına dönmüştü. Nagihan'ın Aleyna'yı itmesiyle program yarıda kalmıştı. Survivor'da Ilıcalı'nın sabrını taşıran Nagihan'a ne ceza vereceği merak konusu olmuştu. Survivor'ın yeni bölümünde Acun Ilıcalı, Nagihan ve Nefise'nin cezalarını açıkladı. Nagihan ise gözyaşlarına boğularak özür diledi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? Survivor'da ne ceza verildi? İşte detaylar...

Magazin 08-02-24 07:56

Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temasta bulununca.... Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan olay sözler

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginlik hat safhaya ulaştı. Kırmızı takımda kavgalar bir türlü bitmezken son olarak Nagihan ve Aleyna'nın birbirine girmesi geceye damga vurdu. Konseyde Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'nu itince Acun Ilıcalı çıldırdı. Fiziksel temas sonrası ise Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. O sırada Sema Aydemir'den gelen paylaşım ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 12:02

Survivor'da kavga büyüdü! Merve, Mustafa Kemal ve Yunus Emre diskalifiye mi olacaklar?

Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada tansiyon hiç düşmüyor. Yarışmada Mustafa Kemal'in Merve'ye sözleri Yunus Emre'yi çıldırttı. Yarışmada kavga çıkınca konseye ara verildi. Diskalifiye yorumları sosyal medyayı sallarken verilen ceza da belli oldu.

Magazin 06-02-24 11:06

Nihat Altınkaya diskalifiye mi oldu? Nihat Altınkaya hastane odasında paylaştı: Tekrar aynı yerden koptu

Survivor All Star kadrosuna geç dahil olan Nihat Altınkaya, sakatlanarak ilk günden İstanbul'a döndü. Apar topar ülkeye dönen Nihat Altınkaya diskalifiye mi oldu merak edilirken yarışmacıdan açıklama geldi. Nihat Altınkaya aşil tendonunun yeniden koptuğunu söyledi.

Magazin 06-02-24 08:15

Survivor Nihat Altınkaya'nın sakatlığı gündemde! Acun Ilıcalı Çok üzüldüm diyerek açıkladı! Nihat diskalifiye mi oluyor?

Survivor All Star 2024 yarışması kadrosuna dahil olan Nihat Altınkaya yarışmaya dahil olur olmaz sakatlandı. Survivor Nihat sakatlandı mı, Survivor'dan ayrılacak mı, diskalifiye mi oluyor? soruları merak edilirken Acun Ilıcalı'dan üzen haber geldi.

Magazin 04-02-24 11:56

Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor Nagihan ve Sahra Işık'ın özel hayat kavgası! Acun Ilıcalı'ya rest çekti

Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?" soruları sorulmaya başlandı.

Magazin 28-01-24 09:25

Survivor All Star'da gözyaşları sel oldu! İddialı yarışmacı adaya veda etti

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam eleme heyecanı vardı. Bu hafta potaya giren Seda, Kardeniz, Berna ve Sahra düelloda bireysel performanslarını sergiledi. Bu sene SMS oylamasının olmadığı Survivor'da adada kalma mücadelesinin ilk etabında potadan Sahra ve Berna çıkarken, finale Kardeniz ve Seda kaldı. İddialı yarışmacı Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 19-01-24 15:12

Survivor Aleyna ve Berna birbirine girdi! 'Taşıyıcı şeytan' sözleri olay oldu

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında bu defa Berna Canbeldek ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun diyalogları damga vurdu. Survivor'a gelmeden önce sosyal medyada birlikte videolar paylaşan ünlü isimlerin o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-01-24 15:49

Polis baskını Acun Ilıcalı'yı çıldırttı! Survivor Seda ise kahkaha atarak anlattı: Bu notu prodüksiyona gösterirseniz

Tv8'in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı sallamıştı. Survivor ekibine geçtiğimiz günlerde polis operasyonu yapılmıştı. Dün akşam yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı polis baskınıyla ilgili gerçekleri bir bir anlattı. Seda Aktuğlu yaptıkları 'yok artık' dedirtti. Survivor Seda'nın polis baskınında yaşadıklarını gülerek anlatması tepki çekti. Seda için "Diskalifiye olmalıydı" yorumları geldi.

Magazin 10-01-24 13:09

Survivor Turabi Acun Ilıcalı ile görüştü! Dur! Yoksa diskalifiye olursun

Survivor 2024 yılında All Star sezonu ile izleyici karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı’nın önümüzdeki sezon yarışmada olacağını duyurduğu isimler arasında yer alan Turabi sosyal medya hesabından Ilıcalı ile yaptığı telefon konuşmasını anlattı. Turabi'nin diskalifiye ile ilgili söylediği sözler dikkat çekti.

Magazin 16-09-23 11:29

Survivor All Star yarışmacıları belli oluyor! Sakatlık yüzünden diskalifiye olan Merve Aydın dönüyor

Survivor 2024'ün ne zaman başlayacağı merak konusu olurken Acun Ilıcalı her gün bir isim açıklamaya devam ediyor. Acun Ilıcalı Merve Aydın'ın yarışmacı olduğunu "Yaşadığı sakatlık kabusundan sonra" diyerek duyurdu.

Magazin 14-09-23 15:22

Survivor Berna Canbeldek bikinili videosunu paylaştı! Yorum yağdı... 'Ne gerek var?'

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Berna Canbeldek, şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak tatilden paylaşımlar yapan Canbeldek bikinili videosuyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin gönderisinin altına yorum yağdı.

Magazin 22-08-23 17:33

Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi? Asena ile kavgası kötü bitti

Survivor 2023 yarışmacılarından Yusuf Yıldız'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Asena Demirbağ ile tartışması sonrasında gündeme gelen Survivor Yusuf'un diskalifiye edilip edilmediği de araştırılıyor. Peki, Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi?

Magazin 13-04-23 21:33

11 yaşında ailesi terk etmiş! Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Merve neden diskalifiye edildi?

Survivor 2023'e yedeklerden dahil olan Merve Yıldırım izleyiciler tarafından araştırılıyor. Birleşme partisinden sonra takımlar değişmiş ve yarışma resmen yeniden başlamıştı. Acun Ilıcalı'nın Survivor'dan diskalifiye ettiği yarışmacının hayatı ile ilgili detaylar merak edildi. Peki, Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Merve neden diskalifiye edildi?

Magazin 11-04-23 17:28