Survivor Merve Haberleri

11 yaşında ailesi terk etmiş! Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Merve neden diskalifiye edildi?

Survivor 2023'e yedeklerden dahil olan Merve Yıldırım izleyiciler tarafından araştırılıyor. Birleşme partisinden sonra takımlar değişmiş ve yarışma resmen yeniden başlamıştı. Acun Ilıcalı'nın Survivor'dan diskalifiye ettiği yarışmacının hayatı ile ilgili detaylar merak edildi. Peki, Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Merve neden diskalifiye edildi?

Magazin 11-04-2023 17:28

Survivor'da ortalık karıştı! Merve Asena'yla tartışıp sinir krizi geçirdi!

Survivor'da bu akşam takımlar epey gerildi. Geçtiğimiz haftalarda Merve'yle kavga eden ve fiziksel temasta bulunan Asena, yine Merve'yle tartıştı. Tartışmanın ardından Merve sinir krizi geçirerek etrafı dağıttı, oyun alanının dışına çıktı.

Magazin 07-04-2023 01:10

Survivor'da diskalifiyenin ardından ortalık karıştı, o isme resmen ceza yağdı!

Survivor'da bu akşam farklı bir gece yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Asena ve Merve arasında çıkan tartışma nedeniyle ipler iyice gerilmiş ve gergin bir yapıya sahip olan Senem de konuya dahil olmuştu. Acun Ilıcalı konseyde, Senem'in adaya veda ettiğini açıklamıştı. Konseyde Survivor Asena için de ceza düşündüklerini söyleyen Acun Ilıcalı, yarışmacıya verilen cezayı açıkladı.

Magazin 11-03-2023 22:45

Survivor Merve

Survivor Merve Hakkındaki Haberler Mynet'te. Survivor Merve Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.