Kadin Sahabe Isimleri Haberleri

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Saymaz'dan CHP'li başkana sert sözler: Dakika bir gol bir, kendi iktidarınızı sabote ediyorsunuz

31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerden biri de Balıkesir olmuştu. Ankaralı CHP’li eski milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin yeni başkan Ahmet Akın'ın Balıkesir'de danışmanı olduğu iddiası gazeteci İsmail Saymaz'ı kızdırdı. Saymaz 'dakika bir gol bir' diyerek CHP'li isimleri eleştirdi ve 'Eğer bu iddia doğruysan vazgeçsinler' ifadesini kullandı.

Haber 2024-04-19 12:07:31

Galatasaray’ın önemli isimleri katıldı! Rezan Epözdemir’den dikkat çeken davet

Galatasaray’ın önde gelen sivil toplum örgütü başkanları, iş insanları, akademisyenleri ve kanaat önderleri; Galatasaray eski başkan yardımcısı Rezan Epözdemir’in evinde verdiği davette bir araya geldi. Davette Sarı-Kırmızılı kulüpte uzun yıllar forma giymiş ve futbolculukları sonrası teknik ekipte de görev almış isimlerden Hasan Şaş ve Ümit Davala da katıldı.

Spor 2024-04-18 20:41:22

Bakan Tunç, görevde yükselme sınav sorularıyla ilgili iddiaları yalanladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığının görevde yükselme sınavında "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?" ve "Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının sorulduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Haber 2024-04-17 17:54:24

İtalya'da tozu dumana katan milli oyuncu Kenan Yıldız'ın yeni maaşı ortaya çıktı

Juventus formasıyla gösterdiği performansla son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında olan Kenan Yıldız'ın yeni maaşı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-17 16:44:49

AK Parti'de görevden alınacak isimler.. Fatih Portakal Erdoğan 'bay bay' diyecek dedi, tek tek saydı! Mehmet Şimşek detayı...

AK Parti'de 31 Mart'taki yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçların faturası kesiliyor. "Bayramdan sonra AK Parti'de bir Erdoğan operasyonu olacak" diyen gazeteci Fatih Portakal, isimleri de tek tek açıkladı. Bazı Bakanların, Genel Başkan Yardımcılarının ve il başkanlarının görevden alınacağını söyleyen Portakal, "'Bay bay' diyecekmiş Erdoğan" diye konuştu.

Haber 15-04-24 06:51

'Külot' polemiği alevlendi! Ece Seçkin İzzet Yıldızhan'ın teknedeki halini görünce dayanamadı!

Türkücü İzzet Yıldızhan, konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan ünlü isimleri eleştirmiş, "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" ifadelerini kullanmıştı. Bu olaydan uzun zaman sonra Ece Seçkin türkücüyü teknede yarı çıplak görünce...

Magazin 07-04-24 14:33

Avukatlar, isimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılığın mağduru oluyor

Son dönemlerde isimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılığın mağduru olan avukatlar, vatandaşlara, böyle bir olayla karşılaşmaları durumunda adı geçen avukata ulaşmaları ve birebir görüşmeleri tavsiyesinde bulunuyor.

Yurthaber 05-04-24 11:40

İYİ Parti'de Akşener çatlağı! Taktik belirlendi, kulislerde herkes bu isimleri konuşuyor... Siyaset bu kadar zikzak kaldırmaz

Yerel seçimlerine umduğunu bulamayan partiler arasında yer alan İYİ Parti neredeyse ikiye bölünmüş durumda. Meral Akşener'in yakın kurmaylarından bazıları istifa etmişti. Kulislerde konuşulanlara göre kimileri de görevi bırakması gerektiği düşüncesini Akşener'in yüzüne söyledi. Akşener kurultaya dek izleyeceği taktiği belirledi, ancak kendisine rakip olması beklenen isimler de şimdiden kulisleri hareketlendirdi.

Haber 05-04-24 08:42

Ünlü isimleri dolandırmıştı! Seçil Erzan ile ilgili yeni karar

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile ilgili yeni bir karar verildi. Dosya üzerinden yapılan incelemede sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Haber 04-04-24 18:08

Bayrama günler kala herkesi ilgilendiren uyarı geldi! Çikolata ve şeker, lokum alırken bunlara dikkat

Ramazan'ın son günlerine girilmesiyle Türkiye'de bayram heyecanı yaşanmaya başladı. Bayramların vazgeçilmezi olan çikolata, şeker ve lokum satışları artarken tüketicilere önemli uyarılar yapıldı. Sektörün önde gelen isimleri taklit ürünlerden uzak durulmasını belirtirken ambajlı ürün alınması vurgusu yapıldı. Öte yandan artan fiyatlar nedeniyle satışların çok artması beklenmiyor.

Haber 04-04-24 11:54

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu! Türkiye'den 27 isim var, Selçuk ve Haluk Bayraktar da listeye girdi

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu. Milyarderlerin sayısı ve servetleri arttı. Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alanların sayısı bu yıl 2 bin 781'e yükselirken milyarderlerin toplam serveti 14,2 trilyon dolara ulaştı.

Finans 02-04-24 22:32

“Türkiye’nin En Büyük Bilişim Etkinliği” İLTEK Günleri’nin 19.sunda neler yaşandı?

Nokia, Vodafone ve Arçelik gibi sektörlerinin dev isimleri ile 26-27-28 MART 2024 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutaşa Yerleşkesi’nde “Türkiyenin En Büyük Bilişim Etkinliği” olarak bilinen İLTEK Günleri etkinliği’nin 19.su gerçekleşti.

Haber 01-04-24 11:26

Kuşum Aydın değişimiyle şaşırttı! Param bitti diyerek isyan etti

Bir dönem ekranların unutulmaz isimleri arasında olan Kuşum Aydın artık gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle şaşırtan Kuşum Aydın 'mucize krem' arayışında hayal kırıklığı yaşadı ve bakın nasıl isyan etti.

Magazin 28-03-24 07:16

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber dergi için poz verdi! 'Annesinin kızı'

90’lı yılların en iyi modellerinden biri olan Cindy Crawford’ın kızı ABD’li model Kaia Gerber, podyumların en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Cindy Crawford bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Kaia Gerber cesur pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 21-03-24 10:15

Gökhan Zan montaj ve deep fake dedi, 'ses kayıtları' Hatay'ı karıştırdı! İsimleri geçiyordu... AK Partili Yeşildal ve Öztürk'ten 'pazarlık' iddialarına sert yanıt

Seçime günler kala Hatay'da TİP ve Gökhan Zan kaosu yaşanıyor. 'Kirli pazarlık' ve ses kaydı iddiaları nedeniyle TİP, Gökhan Zan'ın adaylığını çekme kararı alırken, Zan ise kayıtların montaj ve deep fake olduğunu belirterek savcılığa başvurdu. Söz konusu kayıtlarda ismi geçen AK Partili Adem Yeşildal ve Mehmet Öztürk, 'pazarlık' iddialarını kesin bir dille reddederken Lütfü Savaş'ın bir komplo kurduğunu iddia etti. TİP ise Zan'ın açıklamalarının kendilerini ikna edemediğini dile getirdi.

Haber 19-03-24 09:44

'Dolar' haberlerine suç duyurusu! SPK, isimleri bir bir açıkladı: 'Merkez Bankası'nın açıklaması çarpıtıldı'

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan piyasalarda güvensizlik yaratan ve gerçeğe aykırı bilgi verenler hakkında suç duyurusu başlatılacağı bildirildi. Yapılan açıklamada, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) her ay periyodik olarak yayımladığı Piyasa Katılımcıları Anketi'nin mart ayı raporundaki bilgilerin çarpıtıldığı ve haberin tümüyle gerçek dışı olduğu dile getirildi.

Finans 18-03-24 11:37

Çanakkale şehitlerinden günümüze selam! 57. Alay ile ilgili ezber bozan keşif: Bu tarz çok mit var

Türkiye bugün 109 yıl önce yurt topraklarını koruma uğrunda canlarını feda eden Çanakkale şehitlerini anıyor. Çanakkale Savaşı'nda görev alan 57. Alay ile ilgili ezber bozan bir keşfe imza atıldı. Ayrıca askerlerin isimlerini mermere kazıdıkları ortaya çıktı, böylece Mehmetçiklerin isimleri günümüze dek ulaştı.

Haber 18-03-24 10:26

Görenler tanıyamamıştı! Ünlü şarkıcı Semicenk birliğine teslim oldu

Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan Semicenk, son haliyle herkesi şaşırtmış ve görenler tanıyamamıştı. Askere gideceğini söyleyen ünlü şarkıcı verdiği son konserin ardından birliğine teslim oldu.

Magazin 12-03-24 12:42

Ramazan etkinliklerinin adresi Cedidiye meydanı olacak

Düzce Belediyesi, Cedidiye Meydanı’nda düzenleyeceği Ramazan etkinliklerinde sevilen isimleri ağırlayacak.

Yurthaber 11-03-24 10:59

Ceyda Düvenci Yan Oda'nın yıldızı Nazan Kesal'ı konuk etti... Programda kullandığı sözler tepki çekmişti! Sessizliğini bozdu

Programına her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden Ceyda Düvenci son olarak programına usta oyuncu Nazan Kesal'ı konuk etti. Kesal'la sohbet eden Ceyda Düvenci'nin "Umarım bu dizide en az 4 yıl kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Eleştirilerin hedefi olan Düvenci'den açıklama geldi.

Magazin 09-03-24 09:24

Uzak durulması gereken erkek isimlerini açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattı: 'Her an eve atabilecek potansiyele sahipler'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken erkek isimlerini açıklayınca sözleri sosyal medya kullanıcılarının gündemine yerleşti. Genç kadın Mehmet, Yusuf, Berke ve Ahmet isimleri için ilginç yorumlarda bulundu.

Trend 07-03-24 07:49

'Kızıma nasıl çıplak fotoğraf atarsın' Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşırtmadı: Yine onlarca mağdur var

Her gün çıkan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Sahte kadın profiliyle erkeklere çıplak fotoğraf atan dolandırıcılar erkeklerden çıplak fotoğraflar istedi. Sonra da başka bir numaradan ulaşıp, 'Sen benim kız kardeşime, kızıma nasıl böyle atarsın' diyerek tehdit etti. En son kendini avukat olarak tanıtan dolandırıcılar bunun karşılığında para istedi. Gerçek avukat isimleri kullanan dolandırıcılar olaydan habersiz başka avukatları da zor durumda bıraktı.

Haber 02-03-24 09:35

Birinde İmamoğlu, diğerinde Kurum: İki farklı anketten çok konuşulacak iki farklı sonuç!

Türkiye seçim ayına girdi! Bu sırada çok konuşulacak iki farklı anket sonucu geldi. İki anket şirketi İstanbullulara tercihini sordu: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'u tercih edenlerin oranları birbirine ne kadar yakın olsa da iki anket farklı isimleri işaret etti. Rekabeti kızıştıran iki ismi takip eden adayların oranları dikkat çeken düzeyde. İşte ilgi çekici o anketlerden ses getirecek sonuçlar...

Haber 01-03-24 09:43

Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Bir dönem ekranların aranılan isimleri arasında yer alan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde 'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisi ile ekranlara geri dönen Emine Ün yeni projesinin galasına kızıyla katıldı. Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru'yu görenler çok şaşırdı. Duru Kınay güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-02-24 10:13

Seçil Erzan’ın davasında bilirkişi raporundan yeni detaylar! Biraz kazandıralım geri alalım

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan davasında yeni yeni detaylar ortaya çıkıyor. Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Rapordaki detaylar ortaya çıktı.

Haber 27-02-24 18:53

Selen Görgüzel tacizi açık açık anlatmıştı! İsimleri ifşa etti... Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur ve Nihat Özcan

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel yıllar önce yaşadığı tacizi anlattı. Sözleri gündem olan şarkıcı Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur ve yönetmen Nihat Özcan'ın kendisini taciz ettiğini söyledi. Selen Görgüzel'i taciz ettiği öne sürülen dizi oyuncusu Ferdi Akarnur'un o açıklaması yeniden gündem oldu.

Magazin 27-02-24 11:54

Yunanistan Fatih Terim'e hayran! Yakaladığı puan ortalaması Yunan futbolseverleri bile hayrete düşürdü... 'Bunu nasıl başardı?'

Panathinaikos'un tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, takımını Yunanistan Kupası'nda finale çıkarmayı başarırken yakaladığı puan ortalamasıyla ülkenin en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 23-02-24 12:21

Kıvrımlı model Ashley Graham defile izlemeye böyle gitti! 'Gece 1'den önce...' notu dikkat çekti

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Üç çocuk annesi olan ünlü model podyumların aranan isimleri arasında yer alıyor. Ashley Graham bu defa defile izlemeye gittiği anları paylaştı. Kıvrımlı modelin notu ise dikkat çekti.

Magazin 23-02-24 12:21

'Ne koltuk sevdasıymış...' İstenmeyen adam Lütfü Savaş'ın üstü çizildi, eşi Nazan Savaş'ın paylaşımı tepki çekti!

Cumhuriyet Halk Partisi, hafta sonu genel başkan Özgür Özel'in katılımıyla bir aday tanıtım toplantısı yaptı. Bu toplantıda İstanbul'un Esenyurt ilçesinde aday olacağı açıklanan fakat daha sonra adaylığı geri çekilen Ali Dikmen ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın isimleri telaffuz edilmedi.

Haber 19-02-24 08:30

Üniversite hastanesinde skandal! Öğrencilerin bekaret durumu ifşa edildi... İsim isim listeler paylaşıldı

Kazakistan'ın Almatı kentindeki Al-Farabi Kazakistan Ulusal Üniversitesi, bakire kız öğrencilerin isimleri ve telefon numaraları da dahil olmak üzere kişisel bilgilerini sızdırdı. Listede isimleri yer alan öğrenciler duruma tepki gösterirken olay tüm ülkede tepki topladı. Olaya ilişkin olarak sağlık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 16-02-24 08:47

Galatasaray'a rövanş öncesi 3 müjdeli haber! Takımın önemli isimleri oynayamayacak

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray'a 22 Şubat günü oynanacak olan karşılaşma öncesi müjdeli bir haber geldi. İşte detaylar...

Spor 15-02-24 23:33

Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan karar: 11 kişinin isimleri açıklanfı

Terör örgütleriyle bağlantılı 11 kişi hakkında karar verildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kararı Resmi Gazete'de yer aldı. Türkiye'deki mal varlıkları dondurulan 11 kişinin isimleri de açıklandı.

Haber 14-02-24 09:38

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Canlı yayında son anketi 'Böyle bir şey görmedim' diyerek açıkladı

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken gözler İstanbul'da hangi adayın kazanacağına çevrilmiş durumda. Seçim için CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un isimleri ön plana çıkarken, yapılan anketler de dikkat çekti. SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı son yapılan anketin sonuçlarını paylaşarak "İstanbul'da en zor seçimi geçireceğim" dedi.

Haber 12-02-24 23:14

Fenerbahçe'nin Avrupa listesinde değişiklik!

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda mücadele edecek Fenerbahçe’de yeni transferler Leonardo Bonucci, Çağlar Söyüncü ve Rade Krunic’in isimleri Avrupa listesine eklendi.

Spor 06-02-24 22:49

Şeyma Subaşı kırmızı bikinisiyle poz verdi! Sosyal medyayı salladı

Son yılların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı, sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında yer alıyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Subaşı, kırmızı bir bikini giydiği pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı.

Magazin 05-02-24 16:35

Altun deprem sürecine dikkat çekti: Dezenformasyonların önüne geçmek için büyük çaba harcadık

Afet İletişimi Sempozyumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 6 Şubat'tan bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Altun, "Deprem sürecinde yapılan dezenformasyonların önüne geçmek için büyük çaba harcadık. Medyanın güçlü isimleri güçlü kalemleri büyük fedakarlık göstererek deprem sürecini şeffaflıkla aktardı." ifadelerini kullandı.

Haber 05-02-24 13:05

Yeşilçam'da fırtınalar estirmişti! Sibel Turnagöl son hali ve yeni mesleğiyle sosyal medyada gündem oldu! Bakın şimdi ne yapıyor

Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında yer alan usta oyuncu Sibel Turnagöl 16 yaşında mankenlik yapmaya başlamış ve 'Mankenler Kraliçesi' olarak tanınmıştı. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam süren Turnagöl şimdi de son hali ve yeni mesleğiyle gündem oldu.

Magazin 03-02-24 15:51

Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında gündem olacak iddiayı paylaştı! CHP ile DEM İstanbul'da anlaştı

31 Mart'a doğru adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Yerel seçimlerde gözler İstanbul'da olacak. Parti ve ittifakların adaylarının büyük bir çoğunluğu belirlenirken son günlerde Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın da "İstanbul'dan aday olabilirim" açıklaması gündem yaratmıştı. Gazeteci Fatih Portakal, İstanbul konusunda kendisinde gelen bir iddiayı aktararak CHP ile DEM'in İstanbul noktasında anlaştığını aktararak öne çıkan isimleri paylaştı.

Haber 31-01-24 21:19

Cenazade dikkat çeken anlar! İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun yanına gitti: Ne konuştuklarını açıkladı

CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene CHP'nin önemli isimleri katıldı. Cenaze namazı öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ayaküstü kısa bir görüşme gerçekleştirdi. İmamoğlu görüşmenin detaylarını gazetecilere açıkladı.

Haber 25-01-24 15:23

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra İstanbul'daki hayatını bırakıp o şehre yerleşiyor!

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ayrıldı ama isimleri magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Daha önce eski eşini aldattığını itiraf eden Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde kaza geçirince gündem olmuştu. Eski futbolcu İstanbul'daki hayatını bırakıp İzmir'e yerleşmeye karar verdi.

Magazin 23-01-24 10:33

Ne İmamoğlu ne Murat Kurum! İsimleri yok, seçim sonuçları onların elinde: İBB anketine damgasını vuran adaylar

31 Mart'ta İstanbul'un kazananı kim olacak? İstanbul'a büyük önem atfettiği bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğindeki AK Parti, 2019'da kaybettiği İBB'yi geri almak için Murat Kurum ile yarışa dahil oldu. Bu sırada ilk seçim anketleri gelmeye başladı. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'un arasındaki farkı ortaya koyan anket sonuçlarına Zafer Partisi'nin adayı Azmi Karamahmutoğlu ile henüz belirlenmeyen İYİ Parti ve YRP adayları damgasını vurdu.

Haber 22-01-24 14:24

metro durakları isimleri ve saatleri: M8 metro durakları nelerdir? M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı saat kaça kadar açık?

İstanbul’un en yoğun noktalarından birinde yer aldığından M8 metrosu, İstanbul’da en çok kullanılan metrolardan bir tanesidir. M8 metrosu, Anadolu Yakası'nda, toplamda yaklaşık 1,7 milyon kişinin yaşadığı Maltepe, Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye ilçelerini birbirine bağlar. Bu hat ile deniz hatları ve diğer raylı sistem hatlarıyla farklı noktalarda entegrasyon sistemi bulunmaktadır. Peki, M8 metro durakları nelerdir?

Haber 21-01-24 20:57

metro durakları isimleri ve saatleri: M5 metro durakları nelerdir? M5 Üsküdar-Çekmeköy metro durakları haritası

M5 Üsküdar-Çekmeköy Hattı, Anadolu Yakası’nın 2. metro hattı olup, Türkiye’nin sürücüsüz metro hatlarından biridir. Hat, Üsküdar Meydanı’ndan başlayıp, Ümraniye ilçe merkezinden geçmekte ve Çekmeköy Meydanı'nda son ermektedir. İnşa edildiği güzergâh üzerinde yoğun yolcu potansiyeline sahip olan hattın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce raylı sistemler konusundaki plan çerçevesinde sürdürülen çalışmalarla, Sultanbeyli ve Kurtköy bölgesine uzatılması planlanmaktadır. M5 metro durakları nelerdir?

Haber 21-01-24 20:55

500T durakları ve saatleri: 500T nerelere gidiyor, hangi duraklardan geçiyor?

Ülkemizde en çok toplu taşıma araçlarının kullanıldığı İstanbul'da otobüs güzergâhları oldukça büyük bir yükü taşır. Tuzla ve Zeytinburnu arasında sefer yapan 500T otobüsleri, İstanbul'un en uzun güzergâhına sahip otobüs hattı olma özelliğini taşır. Bu durumda 500T geçiş güzergâhları, durak isimleri ve hangi duraklardan geçtiği en çok sorgulanan konular arasında yer alır. Peki, 500T durakları ve isimleri nedir?

Haber 21-01-24 20:50

metro durakları - M4 metro durakları isimleri neler? M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı saat kaça kadar?

Raylı sistemler günümüzde en çok tercih edilen toplu taşıma araçları arasında bulunur. Gün içerisinde milyonlarca kişi metro hatlarını kullanır. Bu sebeple metro durakları isimleri, güzergah hattı, sefer saatleri merak edilir. Trafik yoğunluğunun en fazla yaşandığı şehirlerin başında ise İstanbul gelmektedir. M4 metrosu İstanbul’da en sık kullanılan hatlar arasında bulunur. M4 metrosunun geçtiği duraklar ise pek çok kişi için merak konusu olmaktadır. Peki, M4 metro durakları isimleri neler?

Haber 21-01-24 20:48

durakları - T1 tramvay durakları isimleri nelerdir? T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı kaça kadar çalışıyor?

Tramvay, ülkemizdeki en sık kullanılan toplu taşıma araçlarından birisidir. İnsan taşımacılığında tercih edilen tramvay sisteminin tekerleri ise raylar üzerinde hareket eder. Birçok tramvayın elektrik gücüyle çalıştığı bilinen bir durumdur. İstanbul Bağcılar-Kabataş tramvay durakları başta olmak üzere diğer hatların durakları da yolcular tarafından sıkça araştırılmaktadır. Peki, T1 tramvay durakları isimleri nelerdir?

Haber 21-01-24 20:45

metro durakları 2024 - M2 metro durakları isimleri nelerdir? M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman Metro Hattı kaça kadar çalışıyor?

İstanbul’da birçok metro hattı hizmet vermektedir. Ayrıca yapımı süren projeler de bulunmaktadır. M2 (Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman) Metro Hattı, İstanbul'da hizmet veren metro hatlarından birisidir. Şehrin en işlek noktalarında bulunduğundan M2 metrosu İstanbul’da en çok kullanılan metrolardan bir tanesidir. Günlük ortalama olarak 500 bin yolcu tarafından tercih edildiği bilinmektedir. Peki, M2 metro durakları isimleri nelerdir?

Haber 21-01-24 20:41

Metrobüs durak isimleri 2024 - Metrobüs durakları nelerdir? Metrobüs saat kaça kadar çalışıyor?

İstanbul şehrinin Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nden başlayan ve Anadolu Yakası'nda Söğütlüçeşme'ye kadar toplam 44 durakta hizmet veren metrobüs, megakent İstanbul’da en fazla kullanılan toplu taşıma ağı durumundadır. Günümüzde metrobüs durakları listesini merak edip, ulaşımını buna göre planlamak isteyen kişiler durak isimlerini ve haritasını araştırmaktadır. Peki, metrobüs durakları nelerdir?

Haber 21-01-24 20:40

Marmaray durak isimleri 2024 - Marmaray durakları neler? Marmaray saatleri ve güzergâhı

Denizin altına yapılan bir hatla Avrupa ve Anadolu Yakası'nı birbirine bağlayan, bu yapısıyla birlikte dünyadaki en büyük projeler arasına adını yazdıran Marmaray, İstanbul'da toplu ulaşım hizmetlerinin büyük bir kısmını üstlenmektedir. Yüksek hızlı treni kullanmak isteyen vatandaşlar trenin hangi duraklardan geçtiğini merak etmektedir. Peki, Marmaray durakları neler?

Haber 21-01-24 20:38