Torunu Haberleri

İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı... Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi

İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri geçtiğimiz aylarda dünyaya geldi. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Şefkatli, kalbinde sorun olan İbrahim Ayel'in operasyon geçireceğini duyurmuştu. Oğlunun ameliyata alındığını duyuran Şefkatli, takipçilerinden dua istedi.

Magazin 2024-04-25 12:26:19

Kan donduran vahşet! Almanya'dan gelen torun, anneannesini döverek öldürdü

Konya'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Dün torunu Talha Çorum (31) tarafından dövülen ve komaya giren Sahure Dudu Bahçeci (80), bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 3 ay önce Almanya’dan anneannesinin yanına gelen ve şizofreni tanısı konulduğu öne sürülen Talha Çorum, adliyeye sevk edildi. İşte vahşetin detayları...

Haber 2024-04-19 12:50:42

Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses için 'akli dengesi yerinde değil' demişti! Avukatı açıkladı: 'Kapsamlı rapor sonucunda...'

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim bitmiyor. Torunu Mert Tatlıses’e açtığı davayı kazanan şarkıcıya, Ahmet Tatlıses'ten bir tepki daha geldi.

Magazin 2024-04-19 08:01:55

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e ateş püskürdü! Kardeşlerinin de malına çökmüş deyip miras kararını duyurdu

Türkücü İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. İbrahim Tatlıses şimdi de oğlu Ahmet Tatlıses'i mirasından men edeceğini açıklayarak olay sözler söyledi.

Magazin 2024-04-17 13:13:08

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 16-04-24 12:21

Hamas lideri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşme anı böyle görüntülendi

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve 4 torunu yaşamını yitirdi. Bu saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’yi arayarak başsağlığı diledi. O anların görüntüleri de yayınlandı.

Haber 11-04-24 07:41

İbrahim Tatlıses torunuyla davalık oldu! Davayı kazanan İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler: Babalık nasıl yapılır...

Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlıses'e açtığı davayı kazandı. Davayı kazanan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e sert çıktı. Tatlıses, "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi.

Magazin 05-04-24 11:06

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 15:37

Çanakkale gazisi dedesinin anılarını yazdığı romanların gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladı

Çanakkale Cephesi'nde sıhhiye çavuşu olarak görev yapan gazi Ömer Harmanda'nın torunu emekli öğretmen, dedesinin savaş anılarını yazdığı üç kitabının gelirini Mehmetçik Vakfına ve depremzedelere bağışladı.

Yurthaber 28-03-24 11:43

Bir ili yasa boğan olay! Tabutundaki detay yürekleri dağladı... Acı haberler peş peşe geldi

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Haber 27-03-24 15:42

Hafsanur Sancaktutan Sadri Alışık ile aşk mı yaşıyor? Bomba iddia

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan yeni aşka mı yelken açtı? İddialara göre; güzel oyuncu Turist Ömer’le tanıdığımız usta sanatçı Sadri Alışık’ın adını taşıyan torunu Sadri Alışık ile yakınlaştı.

Magazin 12-03-24 13:52

Altınlarını çalıp öldürdüler! 1 milyon liralık soygunda şoke eden detaylar: Kız torunu ve sevgilisi çıktı

Diyarbakır’da hırsızlar, girdikleri evden 1 milyon lira değerinde altın çalıp kaçtı. Evden çıkarken karşılaştıkları ev sahibi Veysi Akkurt’u (63) da iten şüpheliler, merdivenden düşerek hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayla ilgili Akkurt’un kız torunu H.A.’nın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. H.A.’nın, evin anahtarının kopyasını çıkartarak hırsızlığı birlikte planladığı sevgilisi Ş.E.’ye verdiği ortaya çıktı. Şüphelilerin çaldığı altınlar da gömüldüğü yerde bulundu.

Haber 03-03-24 10:59

Diktatör Mussolini'nin torunu saldırıya uğradı! Şikayette bulunmayacağını açıkladı

İtalya'da faşist diktatör Benito Mussolini'nin torunu ve Forza Italia partisinin Avrupa Parlamentosu Delegasyonu Başkan Yardımcısı Alessandra Mussolini, Fransa'nın Strazburg şehrinde saldırıya uğradığını açıkladı.

Haber 28-02-24 12:51

Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından Osmanoğlu ailesinden açıklama! Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Roksan Kunter Özkan paylaştı

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu'nun düğününde Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri büyük tepki çekmişti. Yaşanan olayın ardından Osmanoğlu ailesinden bir açıklama geldi. Roksan Kunter Özkan "Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu olarak ben, annem ve teyzelerim ile birlikte kamuoyuna duyurumuzdur" notuyla ailenin mesajını paylaştı.

Haber 22-02-24 19:35

Torun dehşeti kamerada! Zile basıp saklandı, kapıyı açan dedesine kurşun yağdırdı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde kan donduran bir silahlı saldırı olayı yaşandı. K.E.K. (17), evine geldiği dedesi M.A.'nın (74) ziline basıp saklandı. M.A., kapıyı açınca kabusu yaşadı. Torunu koşar adımlarla gelerek yaşlı adamı tabancayla bacağından vurdu. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli polis ekiplerince yakalandı. İşte detaylar...

Haber 22-02-24 11:30

İzmir'de bir kişi torunu tarafından silahla yaralandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 74 yaşındaki dede, torunu tarafından bacağından tabancayla yaralandı.

Yurthaber 22-02-24 08:33

İlber Ortaylı, Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından yaptığı konuşmayı açıkladı: Sabiha Sultan'ın o sözünü söyledim

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, katıldığı Sultan Abdülhamid'in torunu olan Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününde Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından yeni bir açıklama yaptı. İlber Ortaylı, son Padişah Sultan Vahdettin'in kızı Sabiha Sultan'ın cümlesini düğünde söylediğini belirterek "Ben orada bir cümle tekrarladım. Türklerin de imparatorluğuydu bu da Türklerin devletidir. Bunu da söylemezdim de artık söyledim. Bu da benim cümlem değil. Sabiha Sultan'ındır." dedi.

Haber 20-02-24 23:44

Yardım standına saldırı büyük tepki çekti, gerçek bambaşka çıktı

Antalya'da S.B. isimli yaşlı kadın, 1,5 yaşındaki torunu SMA Tip 1 hastası Y.Y.B. için düzenlenen yardım kampanyasına dikkat çekmek için ilginç bir yola başvurdu. Yaşlı kadın, torunu için kurulan yardım standına saldırı yapıldığı görüntüleri sosyal medyadan paylaşıp yardım istedi. Tepki çeken görüntüler sonrası polis olayla ilgili çalışma başlattı ancak gerçek bambaşka çıktı. İşte detaylar...

Haber 20-02-24 13:42

İlber Ortaylı katıldığı nikah törenindeki o sözlerle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı: 'Rahatsızlığımı sıra bana gelince belirttim'

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olduğu törende Şevki Yılmaz'ın söyledikleri tepki çekti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ortaylı, "Eski bir milletvekilinin yersiz konuşmalarını tasvip etmem mümkün değildir. Rahatsızlığımı sıra bana gelince belirttim. Bunlar tarih bilmeyen insanların kahvehane köşelerine yakışan sözleridir. Açık bir Atatürk düşmanlığıdır, hazımsızlığıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 19:28

İlber Ortaylı damga vurduğu törenle ilgili ilk kez konuştu! Kim olduğunu bilmiyorum, işte o kadar

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Düğün sosyal medyada geniş yankı buldu. Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri tepki çekerken İlber Ortaylı'nın hareketleri ise çok konuşulmuştu. Ortaylı o düğünle ilgili net konuşarak, "Vallahi beni ilgilendirmez. Şevki Yılmaz'ın kim olduğunu da bilmiyorum, tanımıyorum da." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 17:11

Önce suratını çevirdi, sonra tavana baktı! 2. Abdülhamid Han'ın torununun düğününe İlber Ortaylı damgası: Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum sözlerini duyduğu anda...

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul'da düzenlenen törenle evlendi. Beykoz'daki törende Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olması gündem olurken, törene eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri damga vurdu. Düğünde konuşan Yılmaz, "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" derken, o sırada İlber Ortaylı'nın tavrı dikkat çekti.

Haber 19-02-24 10:51

Kiracı evi ilaçladı, ev sahibinin ailesi etkilendi! 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Konya'da kiracının evine yaptığı ilaçlamanın ardından bir aile hastanelik oldu. Kiracının evine yaptığı ilaçlama üst katta oturan ev sahibinin ziyaretine gelen torunu Ahmet Enes Temel'i de etkiledi. 7 yaşındaki Temel, zehirlenme nedeniyle yaşamını yitirdi, 5 kişi de hastanede tedaviye alındı.

Haber 31-01-24 23:36

İbrahim Tatlıses torunu için dua istemişti! Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in son durumunu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli minik İbrahim Ayel'in sağlık durumunu açıkladı.

Magazin 27-01-24 07:39

Yangın faciasında kahreden detay! Torununu kurtarmak isterken can verdi

Kayseri'de Döne Ergen (71), evde çıkan yangında hayatını kaybetti. Ergen'in olay sırasında 4'üncü kattaki komşusunda olduğu, 1'inci kattaki torunu Mine Atmaca'yı kurtarmak için aşağı indiği ancak dumandan etkilendiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 14:59

Erbakan duyurdu! Şeyh Sait'in torunu Elazığ'dan belediye başkan adayı oldu

Siyasette son günlerin hareketli partisi Yeniden Refah aday seçimleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Şanlıurfa'ya Cumhurbaşkanı danışmanlığı yapmış Kasım Gülpınar'ı aday gösteren YRP, Elazığ için de Şeyh Sait'in torunu Faruk Septioğlu'yla el sıkıştı.

Haber 23-01-24 18:07

Sandıktan tesadüfen ortaya çıkan dev miras dudak uçuklattı! Harem ağasının serveti sahiplerini buldu

İkinci Beyazıt dönemi harem ağası olan Hüseyin Ağa'nın mirası sandıkta tesadüf eseri ortaya çıktı. 1510 yılında başı kesilip öldürülen ve 'Kesikbaş' olarak da anılan Hüseyin Ağa'nın torunu, 1960'ta sandıkta bir tapu buldu. Tapu, Çardaklı Hamamı ve bir konak arsasını kapsıyordu. Hüseyin Ağa'nın dudak uçuklatan serveti tam 63 yıl süren hukuk mücadelesinin ardından sahiplerini buldu.

Kadin 22-01-24 11:58

Sümeyye Bayraktar, ikinci kez anne oldu! Torununun ismini kulağına Cumhurbaşkanı Erdoğan okudu

Sümeyye-Selçuk Bayraktar çifti ikinci çocuklarını kucaklarına alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da 9'uncu torunu dünyaya geldi. Torunu ve kızının sağlık durumuna ilişkin bilgi alan Erdoğan, torununun kulağına adını da okudu.

Haber 09-01-24 14:24

Ülke bu skandalı konuşuyor! 75 yaşındaki komşusuna tecavüz edip öldürdü... Kan izlerini takip ederek cansız bedenini buldular

Tayland'ın Isaan eyaletinin Sa Kaeo bölgesinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 75 yaşındaki komşusuna tecavüz ederek onu öldüren ve yakınlardaki bir şeker kamışı tarlasına gömen 45 yaşındaki Somchai Buasing tutuklandı. Olayı 75 yaşındaki Boonnam Cherngkhao'un torunu adeta bir dedektif gibi adım adım takip ederek çözdü.

Trend 09-01-24 10:07

Bir aileyi bataklık yuttu! Baba, kızı ve üç torunu boğularak hayatını kaybetti... Cansız bedenleri birbirlerine sarılmış halde buldu

Tayland'ın kuzeydoğusundaki Satuek Bölgesi'ndeki Mun Nehri'ne kum toplamak için giden bir baba, kızı ve üç torunu boğularak hayatını kaybetti. Boğularak hayatını kaybeden 5 kişinin cansız bedeni birbirlerine sarılmış halde bulundu.

Trend 16-12-23 09:09

Torunun kendisine benzemediğini söyleyen dede DNA testi yaptırdı! Sonuç şoke etti... Meğerse oğlunun biyolojik babası değilmiş

Çin'de yaşanan bir olay ülkede geniş yankı uyandırdı. Adı sadece Li olarak açıklanan bir adam torunun kendisine benzemediğinden şüphelenerek DNA testi yaptırmaya karar verdi. Torunun biyolojik olarak kendisiyle akrabalığının bulunmadığını oğluna söyleyen dede büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü yenilenen DNA sonucunda torunu oğlunun gerçek oğlu çıktı. Ancak Li'nin yıllardır oğlu olarak bildiği kişiyle herhangi bir kan bağının bulunmadığı tespit edildi.

Trend 15-12-23 13:28

Aile boyu kaçakçılık! Dede, baba ve torun tarihi eserlerle yakalandı

Bursa'da aile boyu kaçakçılık yapanlara jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Tarihi eser kaçakçısı baba S.Ö. (68), oğlu A.Ö. (44) ile torunu S.E.Ö. (19) yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 46 sikke ile dinamit lokumu, barut, amonyum nitrat ve define aramada kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Haber 09-12-23 22:01

Kız arkadaşının tesisatçıyla kendisini aldattığını söyleyen 84 yaşındaki adam isyan etti! İhanet kalbe saplanan bir bıçak gibi

84 yaşındaki Charles Sarno kız arkadaşının kendisini işe aldığı bir tesisatçıyla aldattığını öğrenince yaşadığı hayal kırıklığını paylaşınca torunu devreye girdi. Evini tamir etmesi için para ödediği adam ve sevgilisinin ihanetini anlatan Sarno, "Bu adama evimi tamir etmesi için bir de para ödüyordum. İhanet kalbime saplanan bir bıçak gibiydi. Gelecek ay evlenecektik" diyerek duruma isyan etti. Torunu ona uygun eş adayını sosyal medyadan aramaya başladı.

Trend 24-11-23 14:56

Morgda cenazeler karıştı! Gerçeği anlayan aileler şoka girdi: Anneannemizin aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığını öğrendik

Bilecik'te hastane morgunda bulunan bir erkek ve kadına ait cenazelerin karıştı. Vefat eden yaşlı kadının cenazesi yanlış kişilere teslim edilerek defnedildi. Cenazesi karışan Fatma Avcı'nın torunu avukat Duygu Akkaya, "Anneannemizin ama aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığı ve oraya defnedildiğini öğrendik." dedi.

Haber 22-11-23 18:44

'Uzaylı Meyveş Nine'nin gizemi! Adına örgüt bile kurdular: Torunu Biz öldükten sonra mezarımızın üstünü kapatın demiş

Trabzon'un Sürmene ilçesinde 58 yıl önce hayatını kaybeden ve 'Uzaylı Meyveş Nine' denilen Meyveş Morçol gizemini koruyor. Resmi kayıtlara göre 1879 yılında dünyaya gelen Meyveş ninenin ABD'de uzaylı olduğuna inanılıyor. Meyveş ninenin doğduğunda uzaylılar tarafından değiştirilen bir kişi olduğu iddia edilerek universal mother (Evrensel Anne) ilan edildiği söyleniyor. Hatta Meyveş ninenin adına ülkenin San Diago kentinde de örgüt kurulmuş!

Haber 22-11-23 14:31

Nişan dönüşü korkunç kazada bir acı haber daha! Ölü sayısı 5'e çıktı

Ordu'nun Akkuş ilçesinde TIR ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı ve nişan merasiminden dönen aynı aileden Mustafa Kocakoç (56), eşi Güllü, oğlu Samet Kocakoç (22) ile torunu Abdurrahman Tonkal'ın (8) vefat ettiği kazada ölü sayısı 5'e yükseldi. Kazada ağır yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan İsmail Kocakoç (32) da yaşamını yitirdi.

Haber 19-10-23 11:34

Evlilik dışı 2 kızı olduğu ortaya çıkmıştı! 36 yıllık sırda yeni detay! Meğer Metin Akpınar'ın torunları da varmış

Yeşilçam'daki sayısız filmiyle hafızalara kazınan Metin Akpınar'ın evlilik dışı iki kızı olduğu ortaya çıkmıştı. İkiz kızlarıyla ilgili yazılı açıklama yapan Akpınar "Sadece bir gece beraberliğim oldu" diyerek yaşananları kabul etti. Usta oyuncunun iki tane de torunu olduğu ortaya çıktı.

Magazin 14-10-23 11:07

59 yaşında üniversiteyi kazandı, torunu yaşındakilerle aynı sırayı paylaşıyor

Yozgat'ta, ortaokul ve liseyi dışarıdan bitirdikten sonra üniversiteyi kazanan 59 yaşındaki Ayşe Kayhan, okuma azmiyle dikkati çekiyor.

Yurthaber 02-10-23 13:55

Yeşilçam'ın kötü adamı Bilal İnci'nin torununu görenler çok şaşırdı! Akasya Durağı'nın yıldızı çıktı

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Bilal İnci hayat verdiği kötü adam karakterleri ile hafızalara kazınmıştı. Usta oyun Kemal İnci’nin kardeşi olan Bilal İnci’nin torunu da çok ünlü bir isim çıktı. Akasya Durağı’nın yıldızını görenler çok şaşırdı.

Magazin 19-09-23 15:03

Antep katmer tarifi! Evde hazırlayabileceğiniz katmer tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Antep katmer tarifi MasterChef'te yapılmasıyla merak edildi. Meşhur katmerci Zekeriya Usta'nın torunu olan Mehmet Özsimitçi, bugünkü bölümde simit katmer tarifi verdi. Biz de sizler için Gaziantep yöresine ait olan katmer tatlısının yapılışını ve malzemelerini sizler için hazırladık.

Yemek 26-08-23 21:11

Gaziantep'te traktörün çarptığı duvarın altında kalan dede ve torunu öldü

Gaziantep'te traktörün çarpmasıyla yıkılan duvarın altında kalan dede ve torunu hayatını kaybetti.

Yurthaber 18-08-23 14:14

İki daire karşılığı müteahhitle anlaştı, kabusu yaşadı! Hem arsasından oldu hem de yaşadığı gecekonduya haciz geldi

İstanbul Esenyurt'ta bulunan arsalarını iki daire karşılığında anlaşarak müteahhitte veren İlimdar Doğru'nun hayatı kabusa döndü. 2009 yılında yaptığı anlaşmayla arsaların karşı tarafın üzerine devredildiğini öğrenen Doğru, mahkemeye başvurdu. Yıllar süren dava sonucunda aleyhine çıkan karar sonrası başka bu kez avukat tarafından gönderilen hacizle şoke olan Doğru, 2 yetim torunu ile eşyasız evde yaşamak zorunda kaldı.

Haber 15-08-23 15:11

Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi bomba isim! Tüm dengeler değişecek

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi birçok ayrılık yaşandı. Ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Yalı Çapkını'na bu defa bomba bir isim dahil oldu. Diziye yeni sezonda tüm dengeleri değiştirecek bir karakter olan Halis Ağa’nın torunu gelecek. Halis Ağa’nın torununa hayat verecek o isim artık kesinleşti.

Magazin 11-08-23 15:23

Gülse Birsel sadrazam torunu mu? Sosyal medya yıkıldı! Çeşme'nin yarısı benim...

Kocaeli'de yaşayan Nilüfer Akcoşkun Bozbağ, 43 yaşında sadrazam torunu olduğunu öğrenmesinin ardından yaptığı açıklamalarla bugün gündem oldu. Ünlü isim Gülse Birsel "Hanımefendinin Aile Arasında’daki Mihriban karakterime benzerliği yüzünden sabahtan beri tt’de 1 numarayım!" diyerek merak edilen soruyu yanıtladı.

Magazin 01-08-23 16:01

Sadrazam torunu olduğunu öğrendi, mirasın peşine düştü! Çeşme'nin yarısı bize ait

Kocaeli'de yaşayan Nilüfer Akcoşkun Bozbağ, 43 yaşında sadrazam torunu olduğunu öğrendi. Annesinin vefatından sonra ortaya çıkan gerçekle harekete geçen Bozbağ, torunu olduğu Melek Mehmed Paşa'ya ait vakıflardan hak talep edebilmek için dava açtı. Bozbağ, İzmir Çeşme'nin yarısının kendisine ait olduğunu iddia etti. Bozbağ, "Kazanırsam Çeşme'ye yerleşeceğim ve Çeşme'yi tekrardan kuracağım" dedi.

Haber 01-08-23 07:25

Turgutlu’da Kerbela şehitleri anma töreninde İsveç’e tepki

Hicri takvime göre 1382 yıl önce "Kerbela olayı"nda şehit edilen Hazreti Muhammed’in torunu Hazreti Hüseyin ve ehlibeytten 72 kişi, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen matem programında anıldı.

Yurthaber 28-07-23 14:56

Kars'ta Kerbela şehitleri anılıyor

Kars'ta, Hazreti Muhammed'in torunu Hazreti Hüseyin ve yarenlerinin Kerbela'da katledilmesinin 1384. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenleniyor.

Yurthaber 28-07-23 09:03

Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kim? Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda 94 yaşında hayata gözlerini kapadı. Yakalandığı virüs sonrası böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Yılmaz Gruda'nın hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var? Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kimdir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Magazin 27-07-23 17:24

Asırlardır dinmeyen acı: Kerbela

Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin ve 71 yakınının Kerbela Çölü'nde Yezid bin Muaviye'nin adamlarınca şehit edilmesinin üzerinden 1343 yıl geçti. - İslam tarihinin en önemli kırılma noktalarından biri olan olay, asırlardır Müslümanların dinlemeyen acısı olarak dünyanın dört bir yanında hüzünle yad ediliyor

Yurthaber 27-07-23 11:12

Torunu için kendisini siper etti! Torununu parçalamaya çalışan kutup ayısıyla çıplak elle mücalede etti

Sibirya’da yaşayan bir adam kendisini ziyarete gelen torununu kutup ayısı saldırısından kurtarmak için kendi canını hiçe saydı. 5 yaşındaki torununa doğru hamle yapan kutup ayısının önünde geçen büyükbaba Oleg Laptander, aldığı pençe darbelerinden sonra hastanelik oldu. 55 yaşındaki büyükbabanın tedavisi devam ediyor.

Trend 22-07-23 13:18