Devrim Aksoy Haberleri

Lucas Torreira Devrim Özkan'ı unutamadı! Galatasaray'ın yıldızı bu hamlesiyle gündem oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, eski sevgilisi Devrim Özkan'ı unutamadı. İlişkileri geçtiğimiz Ocak ayında kesin olarak sona eren, Torreira'dan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Ünlü futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-25 10:38:51

İranlı rapçi Tomac Salihi'ye idam kararı!

İranlı rap müzik sanatçısı Tomac Salihi hakkında, Eylül 2022'de Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolarda, “yeryüzünde bozgunculuk çıkartmak” suçlamasıyla İsfahan Devrim Mahkemesi tarafından idam kararı verildi.

Haber 2024-04-25 00:00:06

Türk futbolunda devrim gibi karar! Artık kulüpler karar verecek... Yeni sezonda hayata geçiyor

Futbolun en çok tartışılan konularından biri olan hakemlerle ilgili ülkemizde günden güne yeni gelişmeler yaşanırken bunlara bir yenisi daha eklenilmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 2024-04-24 20:34:41

Sözcü TV’de ‘dolar’ tartışması! Ebru Baki ve Devrim Akyıl arasında tansiyon yükseldi: ‘AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın…’

Dolar kuru dalgalı bir seyir sürdürürken bugün Sözcü TV ekranlarında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Ebru Baki ve Devrim Akyıl’ın ‘dolar’ yorumları stüdyoda tansiyonu yükseltti. İkili, dolar kurunun baskılanıp baskılanmadığı konusunda anlaşmazlığa düştü. Akyıl, doların baskılandığını savunan Baki’ye, “AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın” dedi.

Finans 2024-04-24 13:13:19

Ünlü futbolcu ile aşk yaşamıştı! Devrim Özkan son pozlarıyla olay oldu! Dövmesi dikkat çekti

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Özkan'ın ayrılığı uzun süre konuşulmuştu. Devrim Özkan şimdi de tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-04-24 08:44

İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran'da kutlama! Filistin ve İran bayraklarıyla sokaklara çıktılar

İran, günlerdir konuşulan 'misilleme' saldırısını gerçekleştirdi. İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail hedeflerine yüzlerce İHA'yla saldırı düzenledi. İran'ın başlattığı saldırı sonrası Tahran'da birçok İranlı, Filistin bayraklarıyla meydanlara çıktı.

Haber 14-04-24 05:46

İran saldırısı sonrasında İsrail, Lübnan ve Ürdün'de halk benzin istasyonlarına akın etti! Uzun kuyruklar oluştu

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun onlarca füze ve insansız hava aracını İsrail'e saldırı başlattıklarını duyurmasının ardından Orta Doğu'da sıcak saatler yaşanıyor. İsrail'in yanı sıra Lübnan, Ürdün ve bölgedeki ülkelerde vatandaşlar benzin istasyonlarına akın etti. Diğer yandan Tahran'da da halk benzin istasyonlarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber 14-04-24 01:30

İran lideri Hamaney'den İsrail'e başlattıkları saldırı sonrası ilk açıklama: 'Siyonist rejim ektiğini biçecek'

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA ve füze saldırısı başlattıklarını duyurdu. Tüm dünyada gündem olan saldırı açıklamasının ardından İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk sözler geldi. Hamaney "Siyonist rejim ektiğini biçecek. İran siyonist rejimi cezalandırılacak." dedi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise İsrail'e saldırı konusunda ABD'ye gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

Haber 14-04-24 00:01

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 07-04-24 13:48

Rakip tanımayan İBB adayı sandık başında gözaltına alındı! 30 bin TL maaş ve mayo-bikinide devrim vaatleri ses getirmedi

31 Mart yerel seçimlerinde en büyük adrenalinini bağımsız İBB adaylarından, 58 yaşındaki Yaşar Polat yaşadı. İstanbullulara 30 bin TL maaş vadeden ve mayo-bikinide devrim niteliğinde olduğunu düşündüğü bir proje geliştiren Polat sandık başına gittiğinde diğer seçmenlerin ağzı açık kaldı. Polat oracıkta gözaltına alındı; ne kendisi ne de eşi ona oy verebildi.

Haber 03-04-24 08:47

İsrail, Suriye'de İran'ı hedef aldı! Kritik isim öldürüldü

İsrail'in İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesindeki konsolosluk binasına hava saldırısı düzenlediği, saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. İran basını saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu komutanlarından Tuğgeneral Zahidi'nin öldüğünü duyurdu.

Haber 01-04-24 19:21

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-24 14:48

Uzmanından baklava uyarısı: Ramazanda tüketirken dikkat!

Ramazan ayında sağlıklı beslenmek için tatlı tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Diyetisyen Serkan Aksoy, “İçeriğinde glukoz şurubu, mısır şurubu ve fruktoz şurubu içeren, kapalı şekilde satılan düşük maliyetli tatlılardan uzak durulmalıdır. Ayrıca, obezite ve metabolik sendromdan korunmak için fazla kalori alımına neden olan baklava, kadayıf ve şerbetli tatlılar aşırı tüketilmemelidir” dedi.

Kadin 15-03-24 15:40

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

Sosyal medya fenomeninin veterinerde kedisi öldü, sinir krizi geçirdi

Sosyal medya fenomeni Nurseli Aksoy, kedisini tedavi için Beylikdüzü’nde bir veterinere götürdü.

Yurthaber 11-03-24 11:36

Devrim Özkan Ebo ile görüntülendi! Eski aşkı Lucas Torreira sorulunca...

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı almıştı. Özkan son olarak Ebo olarak bilinen İbrahim Tilaver ile görüntülendi. Muhabirler ise aşk sorusunu sormadan edemedi.

Magazin 10-03-24 15:12

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy görevinden istifa etti

DP Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aksoy, "Ülkemizin refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi.

Haber 07-03-24 17:19

İsrail savaş uçakları Suriye'yi vurdu! İranlı askerle birlikte 3 kişi öldü

İsrail'in Suriye'nin batısındaki Baniyas kentine yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısında İran Devrim Muhafızları Ordusu’na mensup askeri danışmanın da aralarında bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti.

Haber 01-03-24 23:14

Dili boğazına kaçan oyuncu hastaneye kaldırıldı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 12. Grup 17. haftasında Çarşambaspor ile Safranboluspor, Çarşamba Şehir Stadyumu’nda karşılaştı. Maç esnasında dili boğazına kaçan Safranboluspor oyuncusu Fehmi Fırat Aksoy, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Yurthaber 26-02-24 09:03

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 20-02-24 07:41

Skolyoz hastası çocuklar için umut olan tedavi! 'Devrim niteliğinde' diyerek anlattı

Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Doç. Dr. Tuna Pehlivanoğlu, çocuk hastalar için umut olan ipli skolyoz ameliyatını anlattı. "Bu teknik devrim niteliğinde, çocukların büyümesine ve gelişmesine izin veren bir yöntem. Burada yaptığımız, klasik ameliyattaki gibi sırttan büyük bir kesik yapmak değil. Göğüs boşluğuna kenardan ufak kesik yaparak vidaları kamerayla koyuyoruz. Araya da bir ip gerdiriyoruz. Gerdirmeyle skolyozu düzeltiyoruz. Sonrasında çocuk büyüyerek kendi kendisini de düzeltiyor" dedi.

Kadin 16-02-24 16:57

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-24 11:44

'Çok güçlü bir ihtimal! Yakın zamanda olabilir' diyerek açıkladı 'MHP, İYİ Parti, Zafer Partisi...' Çok konuşulacak çıkış! Yüzde 30'a dikkat çekti

Türkiye adım adım seçime yaklaşırken siyaset gündeminde partiler arası hareketlilik de sürüyor. Son olarak gazeteci Faruk Aksoy'dan seçim atmosferi sonrasına dair çok konuşulacak sözler geldi. "Çok güçlü bir ihtimaldir" diyen Aksoy, 'milliyetçi ittifak'a vurgu yaptı. MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi'ni işaret eden Aksoy, "Bunları topladığında yüzde 25-30'a vuruyor" dedi.

Haber 14-02-24 12:14

Anne ve kızı azmettirdi, oğlu öldürdü! Ünlü balık restoranında babaya aile infazı! Elindeki kanla teslim olmuştu, ikinci bıçak detayı her şeyi değiştirdi

İzmir Güzelbahçe'deki Ayfer Abla Balık Restoranı'nı işleten Haşmet Gürkan, 30 yaşındaki oğlu Devrim Gürkan tarafından 28 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. 2022 yılında yaşanan korkunç olay sonrası katil zanlısı ellerindeki kanla teslim olurken; tespit edilen ikinci bıçak detayı soruşturmanın seyrini değiştirdi. Korkunç olayda aile içi babaya infaz şüphesi üzerinde duran ekipler, anne Ayfer ve kızı Evrim Gürkan hakkında azmettirici oldukları iddiasıyla soruşturma başlattı.

Haber 13-02-24 08:10

Torreira yeni yaşını güzel dansçılarla kutladı! Devrim Özkan yorumları gecikmedi

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Lucas Torreira 28 yaşını yakın arkadaşlarıyla kutladı. Uruguaylı futbolcuyu doğum gününde takım arkadaşları yalnız bırakmazken güzel dansçılar da dikkat çekti. Torreira'nın paylaşımlarına ise Devrim Özkan yorumları gecikmedi.

Magazin 12-02-24 14:28

ABD'den üs saldırısına misilleme! Irak ve Suriye'deki İran destekli gruplar hava saldırısıyla vuruluyor! Biden'dan açıklama

ABD, Ürdün'deki üslerine yapılan ve 3 askerin öldüğü saldırıya yanıt için hava saldırısı başlattı. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Irak ve Suriye'de İran Devrim Muhafızları Ordusu ile bağlı milis gruplara ait hedeflere yönelik hava saldırıları düzenlediğini duyurdu. ABD Merkez Komutanlığı 85 hedefin vurulduğunu belirtti. ABD Başkanı Biden "Üs saldırısına karşılığımız, bizim seçtiğimiz zaman ve mekanlarda sürecek" açıklamasını yaptı.

Haber 03-02-24 00:10

TFF'den devrim gibi kararlar! Resmi açıklama geldi 'VAR' kayıtları yayınlanacak... 26'ncı haftadan sonra her şey değişiyor

Türkiye Futbol Federasyonu devrim gibi kararlara imza atmaya hazırlanıyor. TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt yaptığı açıklamalarda yenilikleri duyururken bunların arasında VAR kayıtlarının açıklanması da var. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 10:17

Zamlı maaşlar yatmadan yeni zam mı geliyor? Seçimleri hatırlattı, tarih verdi! 'İktidarın masasındaki ek zam planı' iddiası: Asgari ücret, memur ve emekli maaşı...

Zamlı maaşlar birçok vatandaşın hesabına henüz daha yatmadan yeni zam iddiası konuşulmaya başlandı. Emeklilere yapılan son ek zamla birlikte diğer maaşlara da ek zam olup olmayacağı merak edilirken; yerel seçim öncesi için yeni zam iddiası gündeme geldi. "Seçim zammı olur mu? Yeni zam gelir mi? Maaşlara bir daha mı zam gelecek?" sorularına yanıt aranırken, iktidarın masasında yeni zam dosyasının olduğu iddia edildi. Ekonomist Evren Devrim Zelyut ise yeni maaş zammı için tarih verdi.

Finans 25-01-24 07:24

İsrail ve İran arasında savaş çanları çalıyor! Cumhurbaşkanı Reisi'den tansiyonu yükselten sözler: 'Cevapsız bırakılmayacak'

İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlediği hava saldırısı sonucunda 5 İran Devrim Muhafızı öldü. Saldırı sonrasında açıklama yapan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, saldırının cevapsız bırakılmayacağını ifade etti.

Haber 20-01-24 23:00

Son dakika: İran'dan Irak'ın Erbil kentine gece yarısı füze ve İHA saldırısı! Mossad'ın ana casusluk karargahını imha ettik

Son dakika haberi: İran, Irak'ın Erbil kentine gece saatlerinde füze ve İHA saldırısı düzenledi. ABD'nin Erbil Başkonsolosluğu ve Uluslararası Havalimanı yakınlarında bulunan ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon üssü olmak üzere çok sayıda bölgede patlama sesleri duyuldu. Devrim Muhafızları Ordusu, terörist grupların ve casusların karargahlarına balistik füzelerle saldırıları kapsamında, Erbil'deki Mossad'ın ana casusluk karargahını imha ettiklerini duyurdu. ABD'den de ilk açıklama geldi.

Haber 16-01-24 00:48

Oyuncu Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın peş peşe ödül almasına tepki gösterdi! Olay yorum

Son dönemde özel hayatı, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, her projesiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde en iyi kadın dizi oyuncusu ödülünü almıştı. Oyuncu Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın sürekli ödül almasına tepki göstererek "Allah'ım yetenekli ne kadar az oyuncumuz varmış. Ödüller organizasyonların reklamları için mi hep kafa isimlere gidiyor" dedi.

Magazin 13-01-24 14:11

Asırlık konakta yaşayan 3 kardeş bir tarihi ayakta tutmaya çalışıyor

Gümüşhane’de 1800’lü yılların ortasında inşa edilen tarihi Aksoy Konağı’nda yaşayan 3 kardeş, bir tarihi ayakta tutmaya çalışıyor.

Yurthaber 12-01-24 09:12

Ne Gemiler Yaktım'ın güzeli Devrim Özkan sevenlerini korkuttu! Sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Devrim Özkan sevenlerini korkuttu. Şimdilerde Ne Gemiler Yaktım dizisinde 'Fidan Sezai' karakterini canlandıran Devrim Özkan, hasta oldu. Set karavanından paylaşım yapan ünlü isim sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 11-01-24 17:59

Çok satanlarda bir numara! HEPA filtreli, LED ışık fırçalı ve sessiz Greenote Süpürge'yi inceledik

Temizlikte devrim niteliğinde bir adım olan kablosuz elektrikli süpürgeler pratik, hafif ve güçlü tasarımları ile ev temizliğini bir adım öteye taşıyor. Hafif tasarımları ile temizliği kolaylaştıran elektrikli süpürgeler güçlü performanslarıyla evlerimizi daha etkili bir şekilde temizlememizi sağlıyor. Bu yazımızda sahip olduğu özellikleriyle tam bir fiyat performans ürünü olan Greenote Akülü Elektrikli Süpürge'yi sizin için inceledik.

Haber 09-01-24 17:46

Oto tamircisinde çalışan mühendis buldu! Devrim gibi yenilik: Manuel aracı olanları o dertten kurtarıyor

Manuel araçlarla otomotil vites araçların farkı ortadan kaldıran yeni bir sistem geliştirildi. Sistemin mucidi Ankara'da bir oto tamircisinde çalışan Makine Mühendisi Murat Ünal. 3 günlük bir işlemin ardından debriyajın işlevi ortadan kaldırılıyor. Ayrıca araçta stop ettirmenin de önüne geçiliyor. İşte detaylar...

Haber 09-01-24 12:08

Devrim Özkan ve Torreira aşkının kavga ve bağrışlarla bitti! 400 bin dolarlık saat detayı...

Devrim Özkan ve Torreira aşkının bitmesi gündemde. Müge Dağıştanlı ikilinin gece yarısı oturdukları rezidansı kavgalarıyla ayağa kaldırdığını iddia etti. İddiaya göre Devrim Özkan'ın 400 bin dolarlık saat gibi pahalı istekleri bardağı taşıran son damla oldu.

Magazin 09-01-24 07:00

İran'da çok sayıda kişinin öldüğü terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

İran’ın Kirman kentinde Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ölüm yıl dönümünde düzenlenen terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 08-01-24 19:03

Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılığı gündemde! Sinan Engin çıldırdı: Niye bu kadar aşık oluyor ne aşkı ya?

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkı bitti. Özkan ile Torreira, birbirlerinin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bırakırken birlikte olan fotoğrafları da sildiler. Sinan Engin ise bu aşka dair konuşurken çıldırdı.

Magazin 08-01-24 08:20

Devrim Özkan ve Torreira sosyal medyayı salladı! Ayrılık dedikodusu gündemde: Terk eden taraf...

Devrim Özkan ve Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Torreira arasındaki aşk sosyal medyayı sallanıyordu. Büyük aşkın bittiği iddiaları gündemde! İki ünlü isim birbirini takipten çıkması sosyal medyada gündemde. Muhabir Haluk Yürekli'nin yorumu da dikkat çekti.

Magazin 07-01-24 11:05

Torreira ve Devrim Özkan ayrıldı mı? Sosyal medya hesaplarında dikkat çeken değişiklik

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, Instagram'da birbirlerini takipten çıktı.

Spor 06-01-24 18:55

Yazdığı not dikkat çekti: Devrim Özkan'ın Lucas Torreira paylaşımı gündem oldu: Paylaşıma ise...

Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira, ünlü oyuncu Devrim Özkan'la dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Ünlü çift aşklarını sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla sık sık dile getiriyor. Devrim Özkan yaptığı son paylaşımında Lucas Torreira ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşarak 'Sensin benim hediyem' notunu düştü. Özkan'ın paylaşımını ünlü futbolcu alıntılayarak kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.

Magazin 01-01-24 10:05

Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'ın pozlarına kayıtsız kalamadı!

Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira, ünlü oyuncu Devrim Özkan'la aşk yaşıyor. İlişkileri doludizgin süren çift birbirlerine sosyal medya hesaplarından aşk dolu mesajlar yazıyorlar. O Ses Türkiye Yılbaşı programına katılan oyuncu Devrim Özkan, mini elbiseli pozlarını paylaştı. Özkan'ın bu pozlarına sevgilisi kayıtsız kalamadı.

Magazin 31-12-23 21:00

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 kaç TL?

Rockstar Games'in Grand Theft Auto (GTA) serisi oyun dünyasında devrim yaratan bir fenomen oyunlar arasındadır. Şehirleri keşfetme imkânı, hikaye modu ve aksiyon içerikli atmosferi ile GTA, bazı oyunseverleri kendine çekmeyi başarmaktadır. GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 ile bu serüvenin bir adım daha ileri taşınması beklenmektedir. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak, kaç TL olacak?

Haber 26-12-23 12:15

Yapay zekâya nasıl çizim yaptırılır? İşte en iyi yapay zekâ çizim siteleri

Yapay zekâ modern teknolojinin en etkileyici ve en hızla gelişen alanlarından biridir. Bilgisayar sistemlerini insan benzeri düşünce ve öğrenme kapasiteleriyle donatmayı amaçlayan bu disiplin, sanat dünyasında da büyük bir devrim yaratmaktadır. Yapay zekâ özellikle çizim ve sanat alanında benzersiz bir deneyim sunarak, sınırları zorlamakta ve yaratıcılığa adeta yeni bir boyut kazandırmaktadır. Peki, yapay zekâ ile nasıl çizim yapılır?

Haber 26-12-23 12:08

NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte oyuncuları ve isimleri

Ne Gemiler Yaktım 4. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisi 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba dedi. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler son bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Dizinin 4. bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki, Ne Gemiler Yaktım son bölümde neler oldu? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 25-12-23 20:26

Vodafone CEO'su Engin Aksoy Bu hızla 2050 yılını bulur diyerek anlattı: Buraya bir operatör yatırım yapacak zaten denilerek önümüz kesiliyor

Vodafone, Türkiye’nin dijitalleşme vizyonu ve elektronik haberleşme sektörü stratejisine yönelik önerilerden oluşan yeni bir rapor yayınladı. Basın toplantısında konuşan Vodafone CEO'su Engin Aksoy, tüm hanelere fiber götürülmesinin mevcut yatırım hızıyla 2050’yi bulacağını belirterek "Fiber olan yerleri geçtik, olmayan yerlere dahi yatırım yapamıyoruz. Buraya bir operatör yatırım yapacak zaten denilerek önümüz kesiliyor. Başvurulardan 18 ayı geçen durumlar var. Bize yapmayın deniliyor" dedi.

Finans 22-12-23 17:29

İran'ın casus kadınları İsrail askerlerini tuzağına düşürdü: Bilgi karşılığında müstehcen videolar ve fotoğraflar...

İran'da Devrim Muhafızları Birliği tarafından eğitilen ve iyi derecede İbranice konuşan kadınlar İsrail askerlerine sosyal medyadan müstehcen fotoğraf ve video yollayarak bilgi elde etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Elde edilen bilgilerin Hamas'a aktarıldığı ifade ediliyor.

Haber 21-12-23 16:04

NE GEMİLER YAKTIM 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Ne Gemiler Yaktım 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım ilk bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:11

Türkiye'de devrim niteliğinde uygulama! 1 Ocak'ta başlıyor: Şehirler arası otobüslerde yeni döneme Vaktimiz yok isyanı

Şehirler arası yolculuklarda en sık kullanılan otobüslerde yeni düzenleme yıl başında hayata geçiyor. Artık bütün araçlara takip cihazı takmak zorunlu olacak. Ancak halihazırda yalnızca 30 bin araçta bu cihaz bulunuyor. 1 Ocak'a dek cihaz takılmayan araçlara ağır yaptırımlar geliyor. Firmaların kapanmasından kaygı duyan otobüsçüler "15-20 günde bu kadar araca cihazı takamayız" diye isyan etti. Durum bakanlığa da bildirildi.

Haber 18-12-23 10:42