Nord De Lirak Haberleri

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi dünya gündeminde!

Süper Lig’in 34. haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine 4’ü yabancı olmak üzere toplam 203 basın mensubu akredite yaptırdı. Ayrıca bu önemli karşılaşma 100 ülkeden de canlı yayınlanacak.

Spor 2024-04-26 18:54:41

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri gündem olmuştu! Özgür Özel'den yanıt geldi

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'e yönelik "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" sözleri gündemde tartışılmaya devam ediliyor. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasında bir yanıt da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den geldi. Özel, "Biz müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık" dedi.

Haber 2024-04-26 17:47:31

Hülya Avşar siyah mayosuyla çektiği pozlarını paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Avşar şimdi sosyal medya hesabından cesur pozunu paylaştı. Sosyal medyada Avşar'ın pozuna yorum yağdı.

Magazin 2024-04-26 15:47:53

Zehra Güneş bir öğününü paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak sakatlığı için İtalya'daki bir fizik tedavi merkezine giden Güneş'in tedavisi devam ediyor. Ünlü voleybolcu 'günaydın' notu ile yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Magazin 2024-04-26 14:52:16

Diğer Haber Etiketleri

10 oynanacak süper li Süper Lig yayınlanacak beşiktaş fenerbahçe Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel CHP ele Hülya Avşar Oyuncu Zehra Güneş Ticaret Bakanlığı tavuk sağlıklı yiyecek Çay kahve emekli Doğu Perinçek eski Bursaspor Emin Adanur İstiklal Caddesi arazi bıçak dava duruşma Erzurum fatih portakal aym cübbe saç kesimi asgari ücret Şok Kuaför tarife Kayseri Adana kaza motosiklet Otomobil ölü yaralı meteoroloji hava durumu Merkez Bankası mevduat faizi faiz oranı kaç banka adisyon Sabiha Gökçen Sağlık Bakanlığı personel alımı toz taşınımı gübre Altın Malatya drone faiz karar indirim Cuma namazı hakaret Orhan Şen piyasa borsa dolar Euro Aydın Diyarbakır tümör karın ağrısı ihale Michael Jordan imza ayakkabı Ebru Gündeş istedi arı Arıcı Milli Eğitim Bakanı öğretmen ataması atama öğretmen atamaları ne zaman da, galatasaray galatasaraylı paylaşım spor son dakika Wanda Nara icardi Batuhan Karadeniz kene Gümüşhane a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 kampanya a101 haftanın yıldızları a101 hafta sonu indirimi a101 hafta sonu a101 elektrikli bisiklet a101 bugün a101 bu hafta miras mahkeme düzenleme kardeş alexand besikta beşiktaş, biler iyet maçı maçın portekizli Süleyman Soylu Fatih Altaylı Yunus Emre Özden kuruçeşme tecavüz istismar Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Bakan verildi yapılan açıklama Mehmet Ali Yılmaz cenaze Barış Arduç gupse gupse özay barış arduç İran rapçi çöl tozu yurt erden sezon yaşında Barış Alper Yılmaz transfer Seramik seramik hamuru seramik hamuru nasıl kurutulur seramik saksı doğal kil seramik hamuru nasıl kullanılır MHP Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan ak parti Konya

Ticaret Bakanlığı fiyatları düşürmek için harekete geçti! Tavuğa ihracat yasağı geliyor!

Peş peşe zamlarla gündem olan beyaz etteki fahiş fiyatların önüne geçmek için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Beyaz ete ihracat yasağı geliyor. Uludağ kırmızı et fiyatlarıyla ilgili de çalışmaların olduğunu söyledi.

Finans 26-04-24 14:27

İş yerinde çay kahve tüketenler dikkat! Uzman isim uyardı: Sık yapılan hatalardan biri!

Dengeli bir beslenme planı oluşturarak sağlıklı yiyecekler tüketmenin iş hayatında başarılı olmanın anahtarı olduğunu söyleyen Diyetisyen Elif Akçeken, “Oturarak çalışan bireyler kilo almamak için rafine karbonhidratlar, şekerli atıştırmalıklar ve yağlı gıdalardan kaçınmalıdır. Sık yapılan hatalardan biri de aşırı çay ve kahve alımıdır. İş yerinde aşırı kafein tüketimi uykusuzluğa, anksiyeteye ve hatta kalp çarpıntısına neden olabilir" dedi.

Kadin 26-04-24 14:26

Özgür Özel'den Almanya anısı: 272 Euro maaş alıyor emeklimiz dedim, tercüme hatası sandılar! Bir sıfır eksik mi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya'da Türkiye'deki maaşını duyanların şaşırdığını anlattı. Özel, "272 Euro maaş alıyor emeklimiz dedim, tercüme hatası sandılar!" diye konuştu. Özel düzenleyecekleri emekli mitinginin tarihini de yakında duyuracaklarını söyledi.

Finans 26-04-24 14:21

Doğu Perinçek'in de danışmanıydı! Eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur tutuklandı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in danışmanlarından, eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur, hacze gelen avukatlar ve icra memurunu dövdürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Adanur avukatlar ve icra memurlarını telefonda da tehdit etti.

Haber 26-04-24 13:55

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili davada karar! 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezası

Son dakika haberi: İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Haber 26-04-24 12:51

Erzurum'da bir kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı kavgasıyla ilgili davaya devam edildi

Erzurum'un Aziziye ilçesinde, hazineye ait arazi kullanımı anlaşmazlığı nedeniyle komşu iki ailenin 17 Haziran 2022'de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgasıyla ilgili 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 26-04-24 11:45

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

Bu kadarı da pes dedirtti! Fiyatlar altınla yarıştı! Asgari ücretin neredeyse yarısına saç kesimi yapıyorlar

İstanbul'da kadın kuaförlerinin fiyatlarını gören gözlerine inanamadı. Semtten semte değişse de neredeyse 10 bin TL'ye dayanan saç kesimi ücreti vatandaşları şoke etti.

Finans 26-04-24 11:16

Başkan Büyükkılıç’tan Avrupa Spor Şehri Kayseri’ye Spor Köyü Projesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonuna (ACES Europe) tarafından 2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanı alan Kayseri’ye yakışacak projelerden birisi olan Spor Köyü projesini de hayata geçireceklerini duyurdu.

Yurthaber 26-04-24 11:01

Adana'da ölümlü ve yaralamalı kazaya karışan sürücü tutuklandı

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde otomobille çarptığı motosiklet sürücüsünün ölümüne ve bir araç şoförünün de yaralanmasına neden olan kişi tutuklandı.

Yurthaber 26-04-24 10:28

35 il için sarı kod 'Çöl tozları' tüm yurdu dolaşıyor! 2 bölge hariç sıcaklıklarda dikkat çeken detay... Meteoroloji'den son dakika 26 - 30 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl? Çöl tozları Türkiye'de etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji, 35 il için sarı kodlu toz taşınımı uyarısı verdi. O iller arasında Ankara, Eskişehir, Adana, Hatay, Bolu, Düzce ve Mersin de var. Peki, il il hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji, son hava durumu tahmin raporunu da paylaştı. Buna göre; yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış var. Hava sıcaklığı ise Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normallerinde seyrederken diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde.

Haber 26-04-24 09:30

Merkez Bankası kararı sonrası yüzde 60'a dayandı: 1 milyon TL'nin getirisi dudak uçuklattı, işte banka banka faiz oranları!

Merkez Bankası dün faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken TL mevduatı destekleyecek adım geldi. 1 milyon TL'nin 3 aylık mevduat faizinde getirisi kaç para oldu? Bankalardaki faiz oranları ne kadar oldu, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte güncel liste...

Finans 26-04-24 08:53

Paylaşılan adisyon sosyal medyada gündem oldu! Çay, börek, ayran, su 2499 lira

Sosyal medyanın gündeminde bu kez de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda alınan çay, su, börek ve ayran vardı. Bir kişinin paylaştığı adisyonda 4 kalem ürünün 2 bin 499 lira olması tartışmalara yol açtı. Kimisi havalimanlarının her zaman pahalı olduğunu savunurken kimi de acil denetim istedi.

Finans 26-04-24 07:30

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlık Bakanlığı binlerce personel alımı yapıyor

Sağlık Bakanlığı binlerce personel alacağını duyurmuştu. 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdamına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar uyarınca 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek

Finans 26-04-24 01:01

Prof. Dr. Toros'tan toz taşınımı sözleri 'Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor'

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, çöl tozlarındaki zengin mineral içeriklerin karada bitkiler, denizlerde de canlılar için aslında son derece besleyici olduğuna işaret ederek, "Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor diyebiliriz." ifadesini kullandı.

Haber 25-04-24 17:01

Altının kilogram fiyatı yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 508 bin 500 liraya yükseldi. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 1 milyar 271 milyon 175 bin 500,56 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans 25-04-24 16:50

23 Nisan kutlamalarında skandal görüntüler! İlkokul 3. sınıf öğrencisini böyle tekmeledi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında ilkokul 3. sınıf öğrencisi T.Ş., elindeki balon uçarak drone'a temas edince, drone operatörü M.H. tarafından tekmelendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olaya ilişkin soruşturma başlattı, şüpheli gözaltına alındı. Tepki çeken o anların görüntüsü de ortaya çıktı.

Haber 25-04-24 16:46

Merkez Bankası kararı sonrası uzmanlardan yeni tahmin! Faiz indirimi en erken...

Merkez Bankası bugün faiz kararını açıkladı. TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de tuttu. Uzmanlar faiz indirimi için yeni tahminlerde bulundu.

Finans 25-04-24 16:25

Cuma namazında Atatürk'e hakaret ederek büyük tepki çekmişti! Aldığı ceza belli oldu

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden A.B.'nin cezası belli oldu. Beratını talep eden A.B, "2 ay cezaevinde tek başıma kaldım. Bu eylemim için yeterince ceza aldığımı düşünmekteyim." dese de 3 yıl 9 ay hapis cezası almaktan kurtulamadı.

Haber 25-04-24 15:56

'Aşırı sıcaklar geliyor' Prof. Dr. Orhan Şen açıklayıp uyardı! Geçen yılki havayı mumla arayacağız... Meteoroloji'den son dakika 26 - 30 Nisan hava durumu

Sıcaklıklar artacak mı? Aşırı sıcaklar mı geliyor? İl il hava durumu nasıl olacak? Havaların yeniden ısınmasıyla vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırıyor. Prof. Dr. Orhan Şen, aşırı sıcakların geleceğini söyledi. Sıcaklıkların hafta sonu Marmara dışında ortalamanın üzerinde olacağını belirten Şen, "Geçen sene de sıcak hava dalgası vardı ama bu sene onun da üzerinde geçecek gibi görünüyor" şeklinde uyarı yaptı. Öte yandan Meteoroloji de 5 günlük hava durumu tahminini paylaştı.

Haber 25-04-24 15:51

Merkez Bankası faizi sabit bırakmıştı: Özgür Demirtaş 'hatalı buluyorum' diyerek tepki gösterdi! 'Haziran sonrası...'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 50'de sabit tutarken, karara Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan ilk yorum geldi. Demirtaş, Merkez'in faiz kararını hatalı bulduğunu ifade etti.

Finans 25-04-24 15:34

Altın, borsa, dolar, Euro... Gözler Merkez Bankası kararındaydı! İşte piyasalarda son durum!

Son dakika... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Bankanın faiz kararı sonrası borsa, dolar ve Euro yükseldi mi düştü mü? İşte detaylar...

Finans 25-04-24 14:18

Lastiği patlayan araç takla atıp şarampole devrildi: 1 ölü, biri bebek 2 kişi yaralı

Aydın’ın Çine ilçesinde iddiaya göre lastiğinin patlaması ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari aracın takla atarak şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri bebek 2 kişi de yaralandı.

Yurthaber 25-04-24 14:06

10 yıldır karın ağrısı çekiyordu, böbreğinden çıkan şaşkına çevirdi!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer (35), ağrıları geçmeyince hastaneye başvurdu. Böbreğinde büyük bir kitle tespit edilen Korkmazer ameliyata alındı. Korkmazer'in sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık. Bundan sonraki süreçte hasta tek böbrekli olarak yaşayacak, yakın takibimizde olacak" dedi.

Haber 25-04-24 13:59

Ticaret Bakanlığı'ndan 5 milyon liralık satılık ayakkabı! 100 bin lira teminat bedeli istendi, dünyaca ünlü ismin imzası var!

Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemlerini tamamlamadığı için gümrükte terk edilen ABD'li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya ihaleye çıkardı. İhalede 100 bin TL de teminat isteniyor.

Finans 25-04-24 12:09

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

Magazin 25-04-24 11:51

Kabusları oldu! 10 km uzaklıktakini bile tehdit ediyor... Hızla yok edip yayılıyor

Arıcıların kabusu olan ‘Amerikan yavru çürüğü’ hastalığı 10 kilometre uzaklıktaki arı yetiştiricilerini de tehdit ediyor. Uzmanlar, hastalığa karşı arıcıların kovanlarını düzenli kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.

Kadin 25-04-24 11:15

Canlı yayında Erdoğan’ın sözleri hatırlatıldı ama… Şaşırtan çıkış: 'Test etmek zorundayım' Öğretmen ataması için o günü işaret etti

Çok sayıda vatandaşın gözü kulağı öğretmen ataması ile ilgili yaşanan gelişmelerde. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması takviminin açıklanması için pazartesi gününü işaret ederken mülakat konusuna dair de dikkat çeken ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genel seçimlerdeki "Mülakatı kaldıracağız" sözleri hatırlatılan Bakan Tekin, "Öğretmenleri test etmek zorundayım. Ben atanacak öğretmenimizin alan bilgisini ölçmek durumunda değil miyim?" şeklinde konuştu.

Egitim 25-04-24 10:35

Wanda Nara'nın Icardi ile paylaştığı klip sonrası Batuhan Karadeniz canlı yayında çılgına döndü! Bizim ahlaki değerlerimiz var, sana yazıklar olsun

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

Spor 25-04-24 09:47

Türkiye'nin en riskli bölgesi o ilde! Vatandaşlara 'hayati' uyarı: Henüz tedavisi bulunamadı

İlkbaharın gelmesiyle beraber 'Kene' tehlikesi Türkiye'de tekrardan gündem oldu. En riskli bölge olarak Gümüşhane’nin de içinde bulunduğu Kelkit Vadisi gösterildi. Vaka sayılarında patlama yaşandığı belirtilirken vatandaşlara dikkatli olmaları uyarılarında bulunuldu. Hastalığın henüz kesinleşmiş bir tedavisinin olmadığı ise vurgulandı.

Haber 25-04-24 09:43

A101'e iPhone, Crocs, tiny house, elektrikli moped geliyor! İşte 25 Nisan 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden A101'in 25 Nisan 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin her hafta merakla beklediği a101 aktüel ürünler listesinde bu hafta da yok yok! Siz de a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 09:37

Mirasta bu uygulamaya dikkat! 50 yıl geçse de evinizden olabilirsiniz

Anne - babasından miras kalanlar dikkat! Mirasını tüm çocuklarına eşit tapu bırakmayan anne ve babaların kararı mahkemeden dönecek. 50 yıl geçse de evinizden olabilirsiniz! İşte ayrıntılar...

Finans 25-04-24 09:30

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine 2 gün kaldı! Dev maç öncesi dikkat çeken istatistik... İşte muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 34. haftasının kritik mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıta gelecek. Dev maçın oynanmasına az bir süre kala teknik direktörler ilk 11'lerini netleştirmeye başlarken, dikkat çeken bir istatistik de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 25-04-24 09:08

Bu sözler çok konuşulur! Fatih Altaylı'dan Süleyman Soylu'ya: Haddini bilsin! Tepemin tasını attırmasın

Son günlerde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında Fatih Altaylı'nın programında iddialar dillendirilmişti. Süleyman Soylu da dün katıldığı Youtube yayınında Fatih Altaylı, Murat Ağırel ve Timur Soykan'ın adını vererek 'Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil' demişti. Fatih Altaylı'nın Süleyman Soylu için söylediği sözler de çok konuşulacağa benziyor.

Haber 25-04-24 09:01

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

İstanbul boğazındaki ünlü mekanda tecavüz skandalı! Müdür garsona istismarda bulundu

İstanbul'un en ünlü işletmelerinden birinde tecavüz skandalı yaşandı! Kuruçeşme'deki işletmede müdür olarak görev yapan M.A, yine aynı işletmede garson olarak çalışan S.Z'ye cinsel istismarda bulundu. Tutuklanan istismarcının daha önce de benzer girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. İşte korkunç olayın detayları...

Haber 25-04-24 07:51

Erdoğan'ın önündeki iki şarkı! Bahçeli 'Söyleten sensin' dedi, kulisler hareketlendi... Uçaktaki o fotoğrafa dikkat çekti: Mesaj çok net!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısıyla parkta yaptığı yürüyüş "AK Parti'ye gönderme" olarak yorumlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı Irak ziyareti dönüşü uçaktaki fotoğraf karesine dikkat çeken gazeteci Barış Yarkadaş "Bahçeli'nin de bu şarkıyla mesaj vermesi kadar doğal bir şey yok. Mesaj net" dedi. Yarkadaş, Erdoğan'ın ise yanıt verebileceğini belirtirken "'Bu şarkı burada bitmez' de diyebilir, 'Ayrılığın vakti geldi' de diyebilir" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 07:35

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm sebebini ailesi açıkladı

Spor camiasını derinden sarsan ölüm haberi ile ilgili merak edilen o detay ortaya çıktı. Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden yapılan açıklamayla birlikte ölüm sebebi de belli oldu.

Spor 25-04-24 07:28

Barış Arduç karısı Gupse Özay'a dair muhabirin yaptığı göndermeye verdiği yanıtla olay oldu! Bu ne biçim laf

"Deliha" filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, 2020'de dünyaevine girmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Arduç bir muhabirin eşine dair yaptığı göndermeye öyle güzel yanıt verdi ki sosyal medyada da övgü dolu sözler gecikmedi.

Magazin 25-04-24 07:19

İranlı rapçi Tomac Salihi'ye idam kararı!

İranlı rap müzik sanatçısı Tomac Salihi hakkında, Eylül 2022'de Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolarda, “yeryüzünde bozgunculuk çıkartmak” suçlamasıyla İsfahan Devrim Mahkemesi tarafından idam kararı verildi.

Haber 25-04-24 00:00

Çöl tozu tüm yurdu etkisi altına aldı! Uzman isim nedenini açıkladı: Yaşamın olmazsa olmazıdır

Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı yurdu etkisi altına aldı. Toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesi düşerken, hava kalitesi olumsuz etkilendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'de de etkili olan toz taşınımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Uzman isimlerden de uyarı üstüne uyarı yapıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, nedenini açıkladı. İşte detaylar...

Haber 24-04-24 21:00

Türk futbol tarihine geçecek! Avrupa devi Galatasaray'ın talebini kabul etti... İşte Barış Alper'e yapılan teklif

Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, sezonun belki de performansıyla en çok dikkat çeken isimlerden olan Barış Alper Yılmaz için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 24-04-24 19:15

İçinizdeki sanatçıyı açığa çıkarın! Evde seramik yapmanızı sağlayacak en iyi seramik hamurları

Evde seramik yapımı, boş zamanlarınızı keyifli ve üretken bir şekilde geçirmenin yollarından biri. Tek başınıza veya sevdiklerinizle birlikte yapabileceğiniz seramikle, hem stres atabilir hem de el becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Çünkü evde seramik yapmak için özel bir atölyeye veya pahalı ekipmanlara ihtiyacınız yok! Basit araçlar ve doğru malzemelerle evinizde rahatlıkla seramik yapabilirsiniz. Biz de sizler için çeşitli seramik hamurlarından oluşan bir liste hazırladık.

Haber 24-04-24 18:26

MHP, Devlet Bahçeli'nin yürüyüş videosunu paylaştı! Ferdi Tayfur şarkısının sözleri gündem oldu! AK Parti'ye gönderme mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir parkta yaptığı yürüyüş, partisinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısı da yer aldı. Şarkının sözleri de sosyal medyada gündem olurken, 'AK Parti'ye gönderme mi?' yorumları da yapıldı.

Haber 24-04-24 18:19

YRP lideri Erbakan'dan iddialı açıklama! 2028 seçimlerini işaret etti: 'İktidarı alacağız'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, basın toplantısı düzenledi. Erbakan, partisinin 31 Mart seçimlerinde üçüncü parti olduğunu vurgulayarak, "İktidar yıllar sonra ilk defa 2. parti konuma düştü, belediyeleri kaybetti ve büyük bir seçim mağlubiyeti aldı. 2028'de iktidarı devralacağız." ifadelerini kullandı. Erbakan ayrıca İran'ın İsrail'e yolladığı 120 balistik füzenin etkisiz hale getirilmesinde Malatya'da bulunan Kürecik Radar Üssü'nün önemini vurguladı.

Haber 24-04-24 16:24