Serez Kentinde Haberleri

Tayvan'da 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi

Tayvan'ın Hualien kentinde art arda 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem oldu. Depremlerde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı bildirilmedi.

Haber 2024-04-22 22:48:09

Türkiye'yi terk edip İsviçre'ye yerleşmişti... Ünlü türkücü son halini paylaştı! İşte son hali...

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, radikal bir karar almış ve İsviçre'ye taşınmıştı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Usta şarkıcı Instagram hesabından son halini paylaştı. Şarkıcının paylaşımına hayranları tarafından beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-22 15:29:59

Hem altın hem para! Dubai’de 24 ayar altından banknot basıldı: Her biri 0.1 gram altın ağırlığında

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai kentinde bir şirket, her biri 0.1 gram ağırlığında olan 24 ayar altın banknotları satışa sundu.

Finans 2024-04-16 08:52:08

SON DAKİKA | Tayvan'da 7,4 ve 6.4 büyüklüğünde peş peşe deprem! Tsunami alarmı verildi: 25 yılın en büyüğü...

Son dakika haberi: Tayvan'ın doğu kıyısındaki Hualien kentinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk depremden 20 dakika sonra bu kez Hualien kentinin 11 kilometre kuzeydoğusunda 6.4 büyüklüğünde ikinci bir deprem oldu. Tayvan Merkezi Meteoroloji İdaresi (CWA), Ada'nın kuzey bölgeleri için tsunami uyarısı yaptı. İlk belirlemelere göre depremlerde 4 kişi öldü, 90'dan fazla kişi yaralandı.

Haber 2024-04-03 06:11:09

Aldatıldığını öğrenen eş kıskançlık krizine girdi! Öfkeden deliye dönen kadın kocasının mahrem yerlerini kesti

Rusya'nın Mendeleyevsk kentinde bir adam karısının penisini bıçakla kestikten sonra tamamen çıplak bir şekilde yerde kanlar içinde yatarken bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında şoke olurken genç kadın ve eşinin ihanet yüzünden aralarında tartışma yaşandığı belirtildi.

Trend 02-04-24 09:49

Dünyanın konuştuğu yapışık ikiz kardeşler Abby ve Brittany'den Abby Hensel evlendi! Düğün görüntüleri yıllar sonra ortaya çıktı

ABD'nin Minnesota kentinde dünyaya gelen yapışık ikiz kardeşler Abby ve Brittany Hensel doğduktan sonra yaşama şansları düşük denilmesine rağmen hayata sımsıkı tutundu. Yaşam mücadeleleri sayesinde dünyanın dikkatini çeken ikiz kardeşler sınıf öğretmenliği yapıyor ve doğdukları şehirde yaşamaya devam ediyor. İkiz kardeşlerden Abby'in Facebook profilindeki düğün fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 29-03-24 13:41

Almanya’da ikinci Solingen faciası! 2'si çocuk 4 Türk öldü, sebebi kundaklama…

Almanya'nın Solingen kentinde 2'si çocuk 4 Türk asıllı Bulgaristan vatandaşının öldüğü yangının kundaklama olduğu öğrenildi. Yangını kimin başlattığı henüz belirlenemezken yaşanan bu acı olay akıllara, 1993'te yaşanan ve 5 Türk'ün hayatını kaybettiği Solingen Faciasını getirdi. İşte Solingen’deki yeni facia ile ilgili detaylar…

Trend 28-03-24 07:45

Türkiye'nin başkonsolosluğuna çirkin saldırı! PKK yandaşları Almanya'da ortalığı karıştırdı, Dışişleri'nden sert tepki geldi

Almanya’nın Hannover kentinde terör örgütü PKK yandaşları, Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğuna saldırı düzenledi. Dışişleri Bakanlığından çirkin saldırı hakkında açıklama geldi. Saldırıya tepki gösterilen açıklamada "Vatandaşlarımızın sağduyusu sayesinde bu provokasyonlar daha büyük olaylara dönüşmemiştir" dendi.

Haber 27-03-24 12:22
pkk

Türkiye'nin 25'inci sakin şehri oldu 'Turizm açısından büyük ivme kazanacak'

Kastamonu'nun Daday ilçesi, 23 Mart'ta Belçika’nın Damme kentinde düzenlenen 'Uluslararası Cittaslow' (Sakin Şehir) Koordinasyon Komitesi’nde Türkiye'nin 25'inci üyesi oldu.

Haber 25-03-24 17:54

Yer: ABD... Dünya bu anları konuşuyor: Faciaya ramak kala! Bayıldı ve metro raylarına düştü

ABD'nin New York kentinde bir adam bilincini kaybederek bayıldı. O sırada raylara düşen adamı kurtarmak için polis seferber oldu. Ölümle yaşam arasındaki o kısa süre polisin vücut kamerasına yansıdı.

Haber 22-03-24 14:23

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.

Haber 19-03-24 11:30

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu! Çeyrek finalde erken final...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmelerinin kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çeyrek finalde adeta final gibi bir karşılaşma oynanacak. Real Madrid - Manchester City ve PSG - Barcelona eşleşmesi dikkat çekti.

Spor 15-03-24 14:14

Bar tuvaletinde yaşadığı tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Bebeğinin babasını TikTok'ta aradı... Bebeğimin babasını bulun

İskoçya'nın Edinburgh kentinde yaşayan 30 yaşındaki Sarah-Jayne Snow isimli bir kadın TikTok'tan tatilde bir gecelik ilişki sırasında kendisini hamile bırakan adamın bulunmasına yardım etmesini istedikten sonra viral oldu. TikTok kullanıcılarının bazıları adamın öldüğünü söylerken bebeğinin babasını aramaya niyetli olan Snow, "Bebeğimin babasını bulun. Doğumdan sonra DNA testi yaptırarak gerçeği öğreneceğim" dedi.

Trend 09-03-24 08:31

Dışişleri Bakanı Fidan, Cidde’den Ankara’ya döndü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katılmasının ardından yurda döndü. Fidan, gece saat 02.45’te Ankara’ya ulaştı.

Yurthaber 06-03-24 08:28

Kendi ölümünü duyurdu! Vefatından sonra yaptığı sosyal medya paylaşımı gündem oldu... Nişanlısına seslendi: 'Git hayatının tadını çıkart'

İngiltere'nin Leeds kentinde yaşayan Daniella Thackray isimli bir kadın ölümünden sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gündem oldu. Safra kanalı kanserinin bir türü olan kolanjiyokarsinomla mücadele ederken hayatını kaybeden Thackray ölümünden sonra ailesinden sosyal medyada son paylaşımını yapmasını istedi. Sosyal medyada viral olan paylaşımında Thackray'in sözleri dikkatleri çekti.

Trend 29-02-24 13:33

Kan donduran anlar Pakistan'dan! Elbisesinde Kur'an ayeti yazdığı iddia edildi öfkeli grup zavallı kadının kafasını kesmeye çalıştı...

Pakistan'ın doğusunda yer alan Lahor kentinde yüzlerce kişiden oluşan öfkeli grup bir alışveriş merkezine akın etti. Üzerinde 'tatlı' anlamına gelen Arapça metin bulunan kıyafeti Kuran ayetleriyle karıştıran öfkeli grup kadını linç ederek, kafasını kesmek istedi.

Trend 26-02-24 15:32

Araştırma sonucu kanıtladı: Düzenli diş fırçalama zatürreye karşı koruyor!

ABD’nin Boston kentinde Harvard Üniversitesi’nde yapılan kapsamlı bir araştırma, düzenli diş fırçalamanın akciğer hastalıklarına karşı etkili bir koruma sağladığını ortaya koydu.

Kadin 24-02-24 10:25

Dünyanın en ilginç görüntüsü! Biri 2 metre 51 cm, diğeri 62 cm: Neredeyse ayakkabısı kadar

Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyu ile 15 yıldır 'dünyanın en uzun boylu erkeği' unvanını koruyan Sultan Kösen, 62,8 santimetre boyuyla 'dünyanın en kısa boylu kadını' Hindistanlı Jyoti Amge ile Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Los Angeles kentinde bir araya geldi. Buluşmada ilginç görüntüler ortaya çıkarken ayakkabıyla verilen poz gündem oldu.

Haber 20-02-24 09:54

Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! Gazze'deki Nasır Hastanesi artık hizmet veremiyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde, bir süredir İsrail askerlerinin kuşatması altındaki Nasır Hastanesinin artık hizmet veremediğini bildirdi. Ghebreyesus, hastanede hala 200'e yakın hasta bulunduğunu ve bunlardan en az 20'sinin acilen başka hastanelere sevk edilmesi gerektiğini bildirdi.

Haber 19-02-24 09:36

Skandal görüntüler! Plajda kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler... Görüntüler sosyal medyada ifşa edildi

Tayland'ın Pattaya kentinde iki turist, yoga tutkunları ve koşucular arasında popüler olan ve 'seks mekanı' olarak ün kazanmaya başlayan bir bölgede cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyadan ifşa edilince çok konuşuldu.

Trend 13-02-24 11:00

İsveç’teki su parkı adeta bomba gibi patladı

İsveç’in Gothenburg kentinde yapımı devam eden bir su parkında yangın çıktı. Dumanlar gökyüzünü kaplarken, olayda yaralanma yaşanmadı.

Haber 13-02-24 10:03

Kimse ne olduğunu anlayamadı! Çıplak adam ağaçtan taksinin üzerine düştü... İzleyenleri şaşkına çeviren anlar

Kolombiya'nın Medellin kentinde bir taksinin üzerine çıplak bir adam düştü. Yüzüstü taksinin bagajının olduğu kısma düşen adamın bir ağaca çıktığı ve dengesini kaybederek düştüğü iddia edildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 02-02-24 09:08

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Babür Camisi'nin yerine inşa edilen tapınağı açtı! Törene on binler katıldı... Gözyaşları sel oldu

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, yaklaşan genel seçimlerinin vaatlerinden biri olarak tarihi Babür Camisi'nin yerine inşa edilen Hindu tapınağının açılışını yaptı. Ayodhya kentinde Hindu tanrısı Ram için inşa edilen bir tapınağın açılış törenine on binlerce kişi katıldı. Törene katılanlar ise gözyaşları içinde o anları izledi.

Trend 23-01-24 13:42

Yer: Avustralya! O anlar filmleri aratmadı: Palyaço maskesi takıp market soydu

Avustralya’nın Queensland eyaletinin merkezi Brisbane kentinde palyaço maskesi takan silahlı bir şahıs market soydu.

Haber 18-01-24 17:33

Merkez Bankası Başkanı'ndan yatırımcılara: Parasal sıkılaştırma adımlarını en kısa zamanda tamamlamayı öngörüyoruz

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) "Yatırımcı Günü" etkinliğinin ilki, ABD'nin New York kentinde başladı. Etkinlikte konuşan Merkez Bankası Gaye Erkan, "Dezenflasyona ulaşma konusunda kararlıyız. Dezenflasyon patikası; sadece bir projeksiyon değil, başarı ölçümüzdür. Bunu başarmaya kararlıyız. Sadece 4 ay içerisinde TL mevduat 2 trilyon TL arttı" açıklamasını yaptı.

Finans 12-01-24 07:10

Saplantılı aşık sonu oldu! Onunla evlenebilmek için cinsiyet bile değiştirdi... Evlilik teklifini reddedince diri diri yakıp öldürdü

Hindistan'ın Chennai kentinde yaşayan 25 yaşındaki R. Nandhini kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan çocukluk arkadaşı tarafından önce bıçaklandı ardından ise diri diri yakılarak öldürüldü. Sürpriz yapmak için gözlerini bağlayarak motosikletine bindirdiği arkadaşı Nandhini ile evlenebilmek için Sicko Vetrimaran cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmişti. Genç kadının evlilik teklifini reddetmesi üzerine öfkelenen Sicko Vetrimaran korkunç cinayete imza attı.

Trend 09-01-24 14:18

Ünlü türkücü, Türkiye'yi terk edip o ülkeye yerleşti! Türkücünün son hali gündem oldu! İşte son hali...

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, İsviçre'ye taşındı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Ev, bağ, bahçe işleriyle bizzat ilgilenen Dilovan, müzik kariyerini ise oğlu Alan Dere'ye bıraktı. Türkücü, doğa iç içe olan pozlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü türkücünün son hali gündem oldu.

Magazin 09-01-24 09:04

İran'da çok sayıda kişinin öldüğü terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

İran’ın Kirman kentinde Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ölüm yıl dönümünde düzenlenen terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 08-01-24 19:03

15 yaşındaki yeğeni ve kocasının ilişkisi olduğunu zannetti! Penisini keserek intikam aldı... Karımı affettim

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde 34 yaşındaki Daiane dos Santos Farias ve ismi açıklanmayan eşi arasında kıskançlık yüzünden başlayan tartışma kanlı bitti. 15 yaşındaki yeğeniyle kocasının ilişkisi olduğunu düşünen kadın eşinin cinsel organını keserek cezalandırdı. Ülkeyi şoke eden olayın sonrasında ismi açıklanmayan adam karısını affettiğini ve evliliklerinin devam ettiğini söyledi.

Trend 08-01-24 08:15

Korkunç kaza! Kocasının aşırı hız yaptığı jet skiden düşen kadın genital yırtılma nedeniyle hayatını kaybetti... Cinsel organı tamamen parçalandı

Rusya'nın Samara kentinde 49 yaşındaki Elena Spiryakova isimli bir kadın kocasıyla tatil yaptığı sırada korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Kocasının kullandığı jet skide dengesini kaybederek denize düşen kadının çarpmanın etkisiyle genital organı tamamen yırtıldı. Hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Trend 08-01-24 07:45

ABD'de korkunç olay! Benzin bidonu yüklü araç kalabalığın arasına daldı

ABD’nin New York kentinde yılbaşı gecesi konserden ayrılan kalabalığın arasına içerisinde çok sayıda benzin bidonu bulunan aracın dalması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. FBI, olayla ilgili terör soruşturması başlattı.

Haber 03-01-24 11:23
abd

Kütahya Belediye Başkanı Işık’tan şehit ailesine ziyaret

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, 2020 yılında Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammet Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.

Yurthaber 26-12-23 08:13

SON DAKİKA | Türk SİHA’ları Kamışlı'da PKK/YPG’nin tesislerini vurdu

Son dakika haberi: Türk SİHA’ları, Suriye’nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG’nin kontrolündeki çimento ve elektrik tesisi olan 6’dan fazla hedefi vurdu. Terör örgütünün kontrolündeki bölgeden siyah dumanlar yükseldi.

Haber 25-12-23 15:35

Türkiye'de pandemi dönemi böyle geçti! Kendisine organik maske yapan da vardı arabasını koronavirüsten korumak isteyen de...

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılarak global bir salgın haline gelen koronavirüs Türkiye'de de yoğun bir şekilde yaşandı. Maske zorunluluğu, sokağa çıkma yasakları ve sosyal mesafe kurallarının etkili olduğu günlerde kaydedilen birbirinden ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu. O görüntülerde kendisine organik maske yapan da vardı, arabasına maske yapan da...

Trend 25-12-23 13:12

Sokak ortasında eli bıçaklı Türk vatandaşını vurdular! Alman polisine tepki yağıyor: Annesinin gözü önünde öldürdünüz

Almanya sokak ortasında polisin öldürdüğü Ertekin Özkan'ı konuşuyor! Mannheim kentinde yaşanan olay sonrası, aralarında Özkan'ın kayda değer ölçüde mesafe bulunmasına karşın elinde bıçak olduğu gerekçesiyle öldürülmesi ise tepki topladı. O görüntüler sosyal medyada da çokça paylaşıldı.

Haber 25-12-23 12:44

Fransa'nın Montpellier kentinde toplu taşıma ücretsiz oldu

Fransa'nın Montpellier kenti sakinleri için toplu taşımanın ücretsiz olması kararı alındı.

Haber 23-12-23 12:49

Gösteri yaptığını zannettiler! Noel Baba kostümü giyen adam 24. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti... Düşme anı saniye saniye kameraya yansıdı

Rusya'nın Çelyabinsk kentinde endüstriyel dağcı olan ismi açıklanmayan bir adam 24. kattaki dairesinin penceresinden aşağıya düştü. Noel Baba kostümü giyen adamın karısı ve oğlunun gözü önünde metrelerce aşağıya düşerek hayatını kaybetmesi ülkede infial yarattı. Deneyimli dağcının ölüm nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Trend 22-12-23 13:25

Bedensel engelli Ahıska Türkü Süleyman'ın Türkiye'yi gezme hayali gerçek oldu

Rusya'nın Rostov kentinde yaşayan bedensel engelli Ahıska Türkü Süleyman Çahalov, yıllardır özlemini çektiği Türkiye'yi ilk kez ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yurthaber 21-12-23 12:01

Enfeksiyon alarmı! Grip mi, Covid mi? Hastanelere akın ediyorlar

Son günlerde İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok kentinde hastane koridorları üst solunum yolu rahatsızlıklarıyla gelenlerle dolmaya başladı. Özellikle son 10 günde artan vakalar uzmanları endişelendirirken, İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Saffet Ercan, koronavirüs testlerinin yeniden başlatılması gerektiğini söyledi.

Haber 20-12-23 09:59

Anüsüne sıkıştırdığı bombayla acil servise gitti! Hastanede kaosa neden oldu... Bomba imha uzmanları çağrıldı, hastane tahliye edildi

Fransa'nın Toulon kentinde ismi açıklanmayan 88 yaşındaki bir adam rektumuna 1. Dünya Savaşı döneminden kalma bir bomba yerleştirdikten sonra hastanenin acil servisine geldi. Hastane personeli hastanın anüsünde sıkışan bombayı fark ettikten sonra bomba imha uzmanlarını çağırarak hastaneyi tahliye etti. Sağlık benzeri daha önce böyle bir vakayla karşılaşmadıklarını söyledi.

Trend 15-12-23 14:17

Kıskançlık krizine giren kadın kocasını diri diri yaktı! Üzerine alkol döküp çakmak kullanarak kocasını ateşe verdi

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bir çift arasında başlayan kıskançlık kavgası kısa sürede büyüdü. Ana Maria Paixao isimli kadın kocasının kendisini aldattığını düşünerek başlattığı kavgada elindeki alkolü adamın üzerine dökerek çakmakla ateşe verdi. Paixao'nun eşi Andre Luiz de Amorim isimli adam vücudundaki yanıklar için tedavi görürken hayatını kaybetti.

Trend 12-12-23 11:13

Yedi Güzel Adamın kentinde edebiyat ödülleri sahiplerini buldu

Türk edebiyatına yön veren birçok şair ve yazarın yetiştiği Kahramanmaraş'ta düzenlenen 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında "Kahramanmaraş Edebiyat Ödülleri" sahiplerini buldu.

Yurthaber 11-12-23 07:28

Kan donduran olay! Köpek dışkısı yüzünden tartıştığı adamın üzerine benzin dökerek ateşe verdi... Güvenlik kamerasına böyle yakalandı

Brezilya'nın Belford Roxo kentinde iki komşu arasında başlayan köpek dışkısı kavgası bir anda kontrolden çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ikili arasında sokakta başlayan tartışmada Fernando dos Santos, komşusu Paulo Roberto Alves'in üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Alves hastaneye kaldırılırken durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Trend 09-12-23 10:19

Meksika’da 5.8 büyüklüğünde deprem! Herkes sokağa döküldü

Meksika’nın Chiautla de Tapia kentinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 08-12-23 00:10

Erkin Koray’ın kızı babasının mezar taşını paylaştı! Duygusal notu yürek sızlattı

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayata veda etti. Usta sanatçının kızı Damla, Koray’ın Kanada’daki mezar taşını paylaştı. Damla Koray'ın duygusal notu ise yürekleri sızlattı.

Magazin 07-12-23 14:10

OnlyFans yıldızı mağazada çektiği müstehcen videoyla viral oldu! Polisleri kapıda görünce kalbim duracaktı

Yeni Zelanda'nın Wellington kentinde yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemine içerik üreterek para kazanan Layla Kelly isimli bir fenomen yaşadığı ilginç bir anı paylaştı. Dünyaca ünlü yapı market zincirinin bir mağazasında müstehcen bir video çeken Kelly evinin kapısının önünde kendisini bekleyen polisleri görünce şaşkına döndü. Kelly, "Polisleri kapıda görünce kalbim duracaktı" diyerek o anları anlattı.

Trend 06-12-23 09:37

Kucağında 3 yaşındaki oğlunun cansız bedeniyle görüldü! Cani anne döverek öldürdüğü oğlunun cesediyle saatlerce yürüdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Karolina eyaletinin Morganton kentinde yaşayan 37 yaşındaki Gloria Elena Hughes bölgesinde yaşayan bir kadın 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürmekle suçlanarak tutuklandı. Yetkililer, soruşturmada darp anını kaydeden video kanıtlarının ve güvenlik kamerası görüntülerinin kullanıldığını söyledi.

Trend 05-12-23 10:31

Hayvanat bahçesinde korkunç olay! Bilet parası vermemek için kaçak girdi: Kaplanlara yem oldu

Çin'in Ningbo kentinde bulunan bir hayvanat bahçesinde 2017 yılında meydana gelen korkunç olayın görüntüleri yeniden gündem oldu. Bir adam bilet parası vermemek için hayvanat bahçesine kaçak girince facia kaçınılmaz oldu.

Haber 01-12-23 10:13

Türkiye'den Vietnam adımı: Mutabakat sağlandı! Ekonomisinin kalbinde başkonsolosluk açacağız

Türkiye Vietnam'ın Ho Chi Minh kentinde başkonsolosluk açma kararı aldı. Gelişmeyi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu.

Haber 29-11-23 13:56