Uvey Annenin Bilezikleri Haberleri

Esra Erol'da şoke eden çocuk gelin skandalı! Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da şoke eden bir olay ortaya çıktı. Kızı Berfin'in kaçırıldığını belirten anne Songül, Erol'dan yardım isterken annenin kızını 100 bin TL'ye sattığı öğrenildi.

Haber 2024-04-25 23:53:01

Böyle anne olmaz olsun! 7 aylık bebeğini yolun ortasına bıraktı

Karabük'te yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir kadın 7 aylık bebeğini yolun ortasına bırakarak gitti. Esnaf durumu fark edince bebeğe sahip çıktı. Vicdansız anne daha sonra gelerek çocuğunu geri aldı. Cani annenin dini nikahlı eşi ise kadından şikayetçi oldu.

Haber 2024-04-25 15:29:24

Ehliyet sınavına giren kızlarının kendi arabalarıyla takip ettiler! Anne ve babanın komik diyalogları gülümsetti: Araya kimseyi sokma

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılara eğlenceli anlar yaşattı. Kızlarının ehliyet sınavına girdiği sürücü kursu arabasını kendi özel araçlarıyla takip eden bir anne ve babanın arasındaki konuşmalar sosyal medya kullanıcılarını güldürdü. Kızının başarılı olması için dua eden annenin kocasına iki araç arasına yabancı bir kişinin girmemesi için taktik vermesi olay oldu.

Trend 2024-04-24 15:38:39

'Babanın haberi yok yavaş sür' dedi! Araba hareket eder etmez bağırmaya başladı... Bu kadın kaza yaptırır

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde annesiyle birlikte araba süren genç kadının yaşadığı ilginç anlar yer aldı. 'Anne ile araba sürmek' notunun eklediği gönderide ön koltukta oturan annenin araba hareket eder etmez bağırmaya başlaması ve sürekli müdahale etmesi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı görüntülerin kurgu olduğunu iddia ederken diğer bir kısmı ise annenin tepkilerini eleştirdi.

Trend 2024-04-24 10:10:57

Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu

Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı.

Yurthaber 24-04-24 10:01

Erkek çocuğunun babası olduğu söylenmişti... İddiaların odağındaki Erol Bey konuştu! Kızlar isterse...

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Nebioğlu'nun annesine ulaşma çabaları devam ederken Müge Anlı, annenin başka bir erkek çocuğunun daha olduğu ve babasının olduğu iddia edilen Erol isimli kişiye ulaştıklarını açıkladı.

Magazin 22-04-24 11:37

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın yeni klibi çok konuşuldu! Sosyal medyada yorum yağdı: Annenin gözyaşlarına...

Son dönemlerde yeni imajıyla gündeme gelen Kerimcan Durmaz bu kez çektiği kliple gündeme geldi. ski halinden eser kalmadığını söyleyebiliriz. Sosyal medyaya damgasını vuran ünlü fenomen bu sefer de 'Nerdesin' parçasıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 19-04-24 15:50

Anne-oğul evde, baba da araçta yanarak ölmüş halde bulunmuştu! Cinayet şüphelisinin görüntüleri ortaya çıktı... Annenin alyansını satmış

Mersin'in Erdemli ilçesi İlemin Mahallesi'nde Nurgül Kaya (40) ve oğlu Emrullah Kaya'nın (11) evlerinde, eş Neşet Kaya'nın (42) ise 5 kilometre uzaklıktaki otomobilde yanarak ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aynı mahallede yaşayan şüpheli H.E. (35) gözaltına alındı. 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiği ortaya çıkmasının ardından H.E. adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin öldürülenlerden anne Nurgül’ün alyansını bir kuyumcuya satarkenki görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 06-04-24 15:29

Çocuğunun beslenme çantasına şırdan ve kelle paça koydu! Sosyal medyadan paylaşınca gündem yaratıyor... Soğan çok yakışıyor

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Çocuğunun okula götürmesi için beslenme çantasını hazırlayan annenin yemek seçimleri sosyal medya kullanıcılarının ikiyie böldü. Beslenme çantasına şırdan ve kelle paça koyan anneyi destekleyenler kadar yemeklerin okul için uygun olmadığını dile getirenler de oldu.

Trend 05-04-24 08:08

Bursa'daki kazada annenin ölümüne, 2 çocuğunun yaralanmasına neden olan sürücü tutuklandı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, yaya geçidinden karşıya geçtikleri sırada otomobiliyle çarptığı kadının ölümüne, iki çocuğunun da yaralanmasına neden olan sürücü tutuklandı.

Yurthaber 03-04-24 10:15

Pilates dersi için evlerine gidiyordu! İğrenç tacizi not kağıtlarına yazmış... Anne kızına böyle demiş: 'Tacizden hapiste yatarım, hapiste yatmamı ister misin?'

Kartal'da Y.P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı. Babanın şikayeti üzerine dava açılırken annenin ise kızını ikna ederek olayı kapatmaya çalıştığı öne sürüldü.

Haber 23-03-24 12:01

Antalya’da çok acı olay! 3 aylık bebeği can verdi! Annesi sinir krizi geçirdi…

Antalya’da yürek yakan bir olay yaşandı. 4 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangında 3 aylık Meva öldü, sınavdan dönen annesi haberi alınca sinir krizi geçirdi. Acı haberi alarak eve gelen anne Şeval Çalı’yı ailesi ile komşuları sakinleştirmeye çalıştı ancak acılı annenin minik yavrusunun tabutunu görmesi ile birlikte bir kez daha dünyası başına yıkıldı.

Haber 20-03-24 15:04

16 aylık bebeğini evde tek bırakarak tatile çıkmış, susuzluktan ölmesine sebep olmuştu... O annenin cezası belli oldu!

ABD'nin Ohio şehrinde yaşayan 31 yaşındaki Kristel Candelario isimli bir kadın 16 aylık bebeğini evde tek bırakarak 10 günlük bir tatile çıktı. Tatil sonrası evine dönen kadın bebeğini susuzluktan ölmüş bir şekilde bulmuş ve cinayetle suçlanarak tutuklanmıştı. Candelario'nun cezası belli oldu.

Trend 20-03-24 07:54

Mersin'de annenin öldüğü, kızının ağır yaralandığı kazaya ilişkin yakalanan sürücü tutuklandı

Mersin'de Yenişehir ilçesinde, 8 yaşındaki çocuğun ağır yaralandığı, annesinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin gözaltına alınan otomobil sürücüsü tutuklandı.

Yurthaber 12-03-24 11:39

Ölümlü kaza sonrası oğlunu kaçıran Eylem Tok ilk kez konuştu! Sözleri tepki üzerine tepki çekti: Ülke bana desin ki...

İstanbul'da ölümlü bir trafik kazasına karışarak bir bebeği babasız bırakan yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C.'yle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oğlunu Mısır'a kaçıran annenin sözleri ise 7'den 70'e herkesin tepkisini çekti. Mısır'a giderken kazada can kaybı olup olmadığını bilmediğini iddia eden Tok, kaçırdığı oğlu içinde, 'pırıl pırıl bir çocuk' ifadelerini kullandı. Öte yandan Tok dönme şartını da açıkladı.

Haber 07-03-24 10:19

Gerdanlığı, kolunu kaplayan bilezikleri, kemeri... Baştan ayağa her şeyi altın! Depremde eşini ve oğlunu kaybeden AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan'la evlendi... Görkemli düğünün her detayı olay

AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle evlenirken; geline takılan gerdanlık, kolunu kaplayan bilezikler ve altın kemer dikkat çekti. 6 Şubat'taki depremlerde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin'in bir yıl sonra evlenmesi özellikle sosyal medyanın diline düştü. Aralarında 20 yaş farkı bulunan çiftin düğündeki romantik dansları çok konuşulurken, Akdoğan'ın Instagram profilindeki M ve kalp göndermelerinin sırrı da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Finans 04-03-24 10:25

Hepsi 6 yaşından küçük 6 çocuk annesi! 26 yaşındaki annenin rutini sosyal medyada gündem oldu

TikTok'ta 'twins.two.twins' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir annenin sabah rutini görenleri şaşkına çevirmeyi başardı. Hepsi 6 yaşından küçük 6 çocuk annesi olan kadın çocuklarıyla oluşturduğu rutini paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntülerde annenin özellikle hareketli sabah rutini viral oldu.

Trend 02-03-24 15:21

3,5 yaşındaki çocuğun 25 aylık oğluna 'bebek' diyerek yaptığını iddia etti... Tek tesellim, oğlum bunu anlamadı

25 aylık çocuğuna 3,5 yaşındaki farklı bir çocuğun zorbalık yaptığını iddia eden annenin videosu sosyal medyada gündem oldu. Anne, çektiği videoda oğluna "Aslan bebek" diye tezahürat tutturulduğunu ve şaşkına döndüğünü ifade etti.

Haber 17-02-24 09:54

Üvey kızına insan dışkısı yedirdi, duruşma salonundan gülerek çıktı! Sizin çocuklarınız et-balık yerken...

Kayseri'de akılalmaz olay! Üvey anne Fatma Y. 7 yaşındaki çocuğa insan dışkısı yedirdi. İğrenç olay babanın eve ses kayıt cihazı koymasıyla anlaşıldı. Üvey anne 5 yıl ceza aldı. Ancak ceza alan annenin duruşmadan gülerek çıkıp gitmesi babayı sinirlendirdi. Yetkililerden yardım isteyen baba, "Sizin evlatlarınız et-balık yerken; benim kızıma bu sanık tarafından dışkısı yedirilmiştir. Bu durum hak mıdır?" sözleriyle isyan etti.

Haber 13-02-24 11:38

Temassız ödemeden nakde geçerek binlerce lira tasarruf ettiler! İki anne çıkan sonuçla şaşkına döndü 'Para tasarrufu yapmak için gerçekten iyi bir numara'

Tüm dünyada pek çok kişi ev ekonomisini daha iyi idare edebilmek ve harcamalarını kontrol altında tutabilmek için farklı tasarruf yöntemleri deniyor. İngiltere'de yaşayan iki annenin, uyguladığı yöntem ve sonuçları ise gerçekten şaşırtıcı. İki anne, bir hafta temassız ödeme yerine nakit ödemeyi tercih etti. Böylece 166 sterlin (yaklaşık 6371 TL) tasarruf ettiklerini gördüler. Uzmanlar da nakit kullanmanın satın alma ve harcamalar konusunda kişileri daha dikkatli olmaya davet ettiğini söylüyor.

Kadin 06-02-24 10:43

Evden elleri cebinde çıkıp cinayet işlemişti! Kelepçeli cezaevine gönderildi

Aydın'da yaşayan Semra Kocaman kolundaki bilezikleri yüzünden cinayete kurban gitti. Cinayetin ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı. Evden elleri cebinde çıkan ve emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf eden şahıs, elleri kelepçeli şekilde sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Haber 02-02-24 20:39

İki yaşındaki çocuğunu pitbull saldırısından böyle korudu! Resmen köpeğin ağzından çocuğunu aldı... Korku dolu anlar kamerada

Hindistan'da bir anne iki yaşındaki çocuğuyla sokakta yürüdüğü sırada pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken annenin küçük çocuğunu kurtarmak için verdiği mücadele ülkede kahraman ilan edilmesine neden oldu. Anne köpeğin ağzından aldığı oğlunun üzerine kapandı, yerde dönerek onu korumaya çalıştı.

Trend 27-01-24 09:35

7 yaşındaki kızının kanser hastası olduğunu söyleyerek yardım istedi! Gerçek bambaşka çıktı... Dolandırıcı anne inandırıcı olması için kızının saçlarını bile kazıttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde yaşayan Pamela Reed isimli bir kadın, yedi yaşındaki kızı Addey Rae'nin kanser hastası olduğunu söyleyerek bağış toplamaya başladı. Küçük kızının hastane odasında çekilen fotoğraflarını paylaşarak yardım isteyen annenin yalanını bir hemşire ortaya çıkarttı. Reed'in daha inandırıcı olmak adına kızının saçlarını kazıttığı da ifade edildi.

Trend 12-01-24 08:53

Kendisini medyum olarak tanıttı! Geçmiş yaşamında sevgilisi olduğunu iddia ettiği otizmli kadına tecavüz etti

Taylandlı bir medyum, annesine 21 yaşındaki kadının önceki hayatındaki eski sevgilisi olduğunu söyledikten sonra otizmli bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Annenin olayı polise bildirmesi üzerine 55 yaşındaki sözde medyum Pasriariyamatetrai Satjaputtabaramee Bangkok'ta yakalandı.

Trend 11-01-24 08:24

Alevlerin içinde çocuklarını arayan annenin dramı: Uykudan kabusa uyandı! Emekleye emekleye buldum, biraz sonra bayılmışız

Diyarbakır'da şarja takılı cep telefonundan çıkan yangında Ruken Karakaş'ın (30) 4 yavrusuyla yaşadığı dehşet yürekleri parçaladı. Alevler içerisinde emekleyerek çocuğunu arayan Karakaş'ın evinde 100 bin liralık zarar oluştu. Felaket sonrası evden gelen kareler hasarın boyutunu ortaya koyarken evi onaracak durumu olmadığını belirten anne Karakaş çaresizce yardım bekliyor.

Haber 10-01-24 11:05

Sözleri boğazları düğümledi! Her kapı ve telefon çaldığında o geldi zannediyorum

Hatay’da yaşayan Sema Güleç, deprem felaketinden bu yana mimarlık bölümü mezunu 25 yaşındaki evladı Mustafa Batuhan’dan haber alamıyor. Güleç, sesine hasret kaldığı evladından gelecek haberi umutla bekliyor. Acılı annenin “Her kapı ve telefon çaldığında o geldi zannediyorum” şeklindeki sözleri ise yürek yaktı.

Haber 07-01-24 10:31

Eşinin kolundan zorla aldığı bilezikler kripto para borsasında buhar oldu! Mahkemeden emsal karar: Dava açan herkes kazanır

Konya'da D. K. adlı adam eşinin kolundaki bilezikleri zorla aldı, kripto para borsasına yatırım yaptı ama işler umduğu gibi gitmedi. D. K.'nin 8 tane 35 gramlık bileziği bozdurup paranın tamamını kripto para borsasında kaybetmesi sonrası eşi E. K. boşanmak istedi. Mahkeme emsal nitelikte bir karara imza attı. Benzer bir durumu yaşayan herkesin dava açıp kazanabileceği değerlendiriliyor.

Finans 03-01-24 13:17

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 29 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isime dair araştırmalar haftanın son gününde yoğunluk kazandı. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi tam 10 adet altın bileziğin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 29 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 29-12-23 19:56

Oğlu intihar eden annenin ihbarı, 'Çukur Çetesi'ni çökertti! Suç gelirleri dudak uçuklattı

Antalya Kemer merkezli 5 ilçede 'Çukur Çetesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 43 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin toplamda 11 milyar 10 milyon lira ve 33 kilo altın suç geliri elde ettikleri tespit edildi. Çetenin, 28 yaşındaki oğlunun borçlarından dolayı intihar etmesi üzerine bir annenin jandarmaya ihbarı ile çökertildiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 11:59

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 22 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 22 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 22-12-23 17:02

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 15 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 15 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 15-12-23 17:41

Ölen annenin maaşını alacaklardı... Boşanma oyunu aile dramına döndü! 'Seni bu evde istemiyorum'

Adana'da Ersin Kurt (43), vefat eden kayınvalidesinin maaşını almak için eşi Sonay Ateş (40) ile anlaşmalı boşandı. Ancak Ateş, Kurt'u ‘Seni bu evde istemiyorum’ diyerek evden kovdu. Kurt'un iddiasına göre, eşi ve kardeşleri KOAH hastası yatalak babaları Süleyman Ateş'e bakmayı da reddetti. Şimdi hastanede yatan eski kayınpederine bakan Kurt, "Vicdanen bırakıp gidemiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 11-12-23 12:35

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 8 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 8 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 08-12-23 17:37

Esra Erol'da yıllar sonra oğluna kavuştu! Sevgilisi kabul etmeyince seçimi şoke etti! Canlı yayında baygınlık geçirdi

Hafta içi her gün ekrana gelen Esra Erol'da programı işlediği konular ve konukları ile gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programa bu defa yıllar sonra oğluna kavuşan bir annenin seçimi damga vurdu. 21 yaşındaki zihinsel engelli Sezer Göl'ün annesi canlı yayında sinir krizi geçirerek bayıldı. Stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Magazin 01-12-23 17:21

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 1 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 1 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 01-12-23 16:56

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 24 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 24 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 24-11-23 17:42

Esra Erol'da dram üstüne dram! Oğlunu 7 yaşındayken yurda bırakan annenin hayat hikayesi de benzer çıktı: Devlete yaslansın istedim

Gündüz kuşağının en sevilen yapımlarından biri olan Esra Erol'da programı ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Esra Erol'un sunduğu program iki gündür, annesini arayan Sezer isimli genç ile konuşuluyor. Annesini bulmak için Esra Erol'a başvuran ve Sakarya'da sokaklarda yaşayan genç, hayat hikayesiyle herkesi oldukça üzdü.

Magazin 23-11-23 21:21

Oğluna sosyal medyadan gelin adayı arıyordu! Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'yı seçince gündem yarattı... Yorum gecikmedi

Sosyal medyada bir anne ve kızı arasında yaşanan diyalog kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Oğluna Facebook'ta bulunan 'Almanya-Türkiye (Tanışma, dostluk, arkadaşlık ve evlilik grubu)'nda evlenmesi için kısmet arayan annenin seçimi Mia Khalifa oldu. O anlar sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 21-11-23 10:34

Fatih’te 7 yaşındaki çocuk evde ölü bulundu, iddialar kan dondurdu

Fatih’te annesi ile birlikte yaşayan 7 yaşındaki çocuk, evde ölü bulundu. Komşuların kötü koku ihbarı üzerine evde cesedi bulunan çocuğun ölümüne ilişkin iddialar ise kan dondurdu. Apartman sakinleri, çocuğun bakımsızlıktan öldüğünü iddia etti. İşten eve gelen annenin ise çocuğunun öldüğünü anlamadığı iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 19-11-23 10:00

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 17 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 17 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 17-11-23 17:30

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 10 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 10 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 10-11-23 14:53

Yıllarca 'köy ağası'sının istismarına maruz kaldı! Şikayetçi olmayan annenin 'ağa'yla ilişkisi çıktı

Şanlıurfa'da 'köy ağası' olarak tanınan muhtar N.Y. tarafından 2021'den bu yana istismara uğradığını söyleyen kız, annesine her gittiğinde şikayetinden vazgeçirildi. 14 yaşındaki mağdur Z.K. en sonunda yaşadığı duruma isyan edip polise gitti. Ekipler hem muhtarı hem anneyi gözaltına aldı. Muhtar iddiaları yalanlayarak mağdurun annesiyle ilişkisi olduğunu itiraf edince serbest bırakıldı. Babanın şikayeti üzerine ikili tekrardan gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 06-11-23 20:03

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 3 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 3 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 03-11-23 13:48

'Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş' Dehşet evi! Öldürdüğü ağabeyiyle yan yana defnedildi

Ankara’da dün akşam bir evde aile vahşeti yaşanmıştı. Ahmet Yusuf Aksu, husumet yaşadığı ağabeyi Mehmet Kürşat Aksu'yu tabanca ile öldürdükten sonra intihar etmişti. Ahmet Yusuf Aksu, öldürdüğü ağabeyi ile yan yana defnedildi. Olayla ilgili konuşan apartman yöneticisi, olayın annenin fark etmesiyle duyulduğunu belirtirken "Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş. Küçük kardeş, ağabeyini vurmuş, sonra da banyoda intihar etmiş" ifadelerini kullandı.

Haber 27-10-23 17:39

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 27 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 27 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 27-10-23 17:11

Gazze'ye düzenlenen saldırı sırasında hayatını kaybeden hamile kadının bebeği kurtarıldı! Ölen annesinin karnından sağ çıktı

7 Ekim sabahı Hamas'ın silahlı kolu İzzeddin El-Kassam Tugayları, 'Aksa Tufanı' operasyonunu başlattı. Filistin ve İsrail arasında savaş tüm şiddetiyle devam ederken Gazze bir mucizeye sahne oldu. Abluka altındaki Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi doktorları, İsrail bombardımanında ölen annenin karnındaki bebeği kurtarmayı başardı.

Trend 25-10-23 15:17

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 20 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 20 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 20-10-23 17:10

Ordu'da bebeğini öldürüp tarlaya gömdüğü öne sürülen anne yeniden tutuklandı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde yeni doğan bebeğini öldürüp tarlaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan annenin yeniden tutuklanmasına karar verildi.

Yurthaber 19-10-23 12:27

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 13 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 13 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 13-10-23 16:59