Bana Sevmeyi Anlat Dizisi Haberleri

Aile dizisindeki masaj sahnesi gündem yarattı! Devin'in Aslan'a o tepkisi olay oldu: Bana herkes gibi yapmıyorsun

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Aile dizisi dün akşam ekranlara geldi. Dizide hamilelik eğitimine katılan Devin ve Aslan arasındaki diyalog gündem oldu. Aslan Devin'e masaj yaptı. Devin'in tepkisi gündem oldu.

Magazin 2024-01-24 10:23:43

Atv o dizinin fişini çekti! Erken final kararı herkesi şaşırttı

Tv8’in “Aşka Düşman” dizisinin hemen ardından bir final kararı da Atv’den geldi. Kanalın sürpriz yaparak ilk bölümünü yılbaşı gecesi yayınladığı “Yıldızlar Bana Uzak” dizisi için final kararı alındı. Dizinin son çıkan reytingleri de beklentiyi karşılamayınca kanal yönetimi dizinin fişini çekti.

Magazin 2024-01-17 14:53:55

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 2023-12-31 15:47:01

Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'lı diziye Yalı Çapkını'ndan bomba transfer! Ünlü isim kadroda

Başrolünde Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'ın yer alacağı yeni dizi Yıldızlar Bana Uzak'ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. O3 Medya ile Ortaks Yapım‘ın çekeceği dizinin Atv'de yayınlanması planlanıyor. Bir çocukluk aşkı ve onun etrafında yaşanan hesaplaşmanın etkili bir dille anlatılacağı diziye Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'ndan bomba bir transfer gerçekleştirildi...

Magazin 2023-09-20 15:33:31

Alemin Kralı'nın Ayben'i Elvin Levinler o anları TikTok'ta paylaştı! Bana 10 yıl şoku...

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Alemin Kıralı dizisi, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Oyunculuk dışında aynı zamanda da sosyal medya fenomeni olan dizinin Ayben'i Elvin Levinler, TikTok'u en aktif kullanan ünlüler sıralamasında başlarda yer alıyor. Levinler, Alemin Kıralı dizisiyle ilgili video paylaştı, takipçilerine o günleri hatırlattı.

Magazin 10-03-23 19:27

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'dan Gülben Ergen'e gönderme! ''Unutma ki sana hiçbir şey olmaz''

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Son bölümüyle büyük yankı uyandıran dizide Seyran'ın sahneleri sosyal medyanın gündeminde oturdu. Seyran önce Pelo'yu saçından tutup evden kovdu sonra da Ferit'i elinde sopayla kovaladı. Dizinin son bölümünde; Gülben Ergen’in fenomen sözü, “Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz” sözlerine de yer verildi...

Magazin 06-02-23 09:02

Bir Küçük Gün Işığı'nın yıldızı Seray Kaya dekolteli ayna pozunu paylaştı! 'Bana yaz lazım...'

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya, yazdan kalma pozunu paylaştı. Göğüs dekoltesi dikkat çeken Seray Kaya'nın beyazlar içinde stiline yorum yağdı.

Magazin 13-12-22 10:38

Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'ın dizisi 'Erşan Kuneri'ye olay yorum: Bana hitap etmedi!

Şahan Gökbakar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Recep İvedik filmleriyle çoğu zaman eleştiri oklarının hedefi olan ama son dönemde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'ın filmi 'Erşan Kuneri' için dikkat çeken bir yorumda bulundu. Şahan Gökbakar'ın "Erşan Kuneri dizisini nasıl buldun?" sorusuna verdiği yanıt olay oldu. Cem Yılmaz'ın ünlü oyuncuya ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 07-12-22 07:30

Yasemin Özilhan'ın tavla paylaşımı sosyal medyada dalga konusu oldu! Tavlaya bak bana fakir dedi

Yasemin Özilhan, seneler önce yayınlanan ekranların uzun soluklu dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela rolüyle akıllarda kaldı. İş insanı İzzet Özilhan'la evli ve iki çocuk annesi olan Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dikkat çekiyor. Son olarak tavla oynarken fotoğrafını paylaşan Yasemin Özilhan, tavlasının fiyatıyla şaşkına çevirdi.

Magazin 29-10-22 08:28

İbo Show konuğu Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ kaç yaşında ve nereli?

İbo Show konuğu Mustafa Üstündağ'ın hayatı araştırılıyor. Oyuncu Mustafa Üstündağ Merhamet, Abimm, Bana Sevmeyi Anlat gibi projelerde rol aldı. Peki İbo Show konuğu Mustafa Üstündağ kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 11-05-22 20:39

Üç Kız Kardeş 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer'in sürpriz yakınlaşması

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 7. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Üç Kız Kardeş'in 8. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Türkan ve Somer arasında buzlar eriyor. Somer'in "Sen bana aşık mısın?" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 06-04-22 02:20

Safa Sarı kimdir, aslen nereli? Safa Sarı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Şarkılar Bizi Söyler programının bugünkü konuklarından biri de Safa Sarı oldu. Çok Güzel Hareketler kadrosunda yer alan Safa Sarı, 2015 yılında ilk kez Bana Baba Dedi dizisi ile oyunculuk deneyimi yaşamıştı. Peki Safa Sarı kimdir, aslen nereli? Safa Sarı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Magazin 22-01-22 18:42

İrem Helvacıoğlu aşka geldi! Instagram o poz ile yıkıldı

Yayınlandığı dönemde Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da oldukça konuşuluyor. Yeni yıla girerken sevgilisi Yolaç Özcan'la romantik paylaşım yapan İrem Helvacıoğlu'dan bir hamle daha geldi.

Magazin 18-01-22 20:07

Aziz dizisi 6. yeni bölümden 2. ön izleme sahnesi yayınlandı! Aziz ve Adem'in Dilruba kavgası!

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 6. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz ve Adem'in karşı karşıya geldiği sahnede gerilim dolu anlar yaşanıyor. Aziz'in "Bana bir tane başarını göster" demesi üzerine Adem, Dilruba'yla evleneceğini ve ona gerçekten aşık olan kişinin kendisini olduğunu söylüyor. Adem'in söyledikleri karşısında Aziz'in sessiz kalması ise dikkat çekiyor.

Magazin 10-12-21 02:13

Teşkilat dizisi 25. yeni bölüm fragmanında aşk rüzgarları esiyor! Zehra, Serdar'ın hayatını kurtarıyor

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde, kalbi duran Serdar'a müdahale eden Zehra ekip arkadaşının hayatını kurtarıyor. Adeta yaşama yeniden dönen Serdar ise Zehra'ya iltifatlar yağdırıyor. İkili arasındaki romantik anlar dikkat çekerken, Zehra'nın "Ne olur bana böyle güzel bakma" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 01-12-21 01:20

Camdaki Kız 19. yeni bölüm 2. fragmanı! Nalan'ın annesi Feride, Sedat'a savaş açıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 19. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde eşi Sedat'ın boşanma kararından sonra evi terk eden Nalan, annesi Feride'nin yanına dönüyor. Sedat'ın karşısına çıkan Feride'nin "Bir zavallıya kızımı verecek kadar kör olduğum için yazıklar olsun bana. Bu söylediklerini sana tek tek yedirmezsem bana da 'Feride' demesinler" sözleriyle gözdağı veriyor. Feride'nin "Yeri yerinden oynatmaya gidiyorum" sözleri de dikkat çekiyor.

Magazin 08-11-21 02:10

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'nun bürokratlarla ilgili sözlerine tepki:

"Sayın Kılıçdaroğlu, 18 Ekim nedir? Bana şu 18 Ekim'i bir anlat, acaba zihninizin arkasında, dilinizin altındaki baklada, acaba 15 Temmuz gibi, 28 Şubat gibi bir tarih mi var?" - "Daha şimdiden çarşıdaki ete soğan doğruyorsun, ondan sonra da 'gelirsem ben bu bütün STK'ları kapatacağım, mallarına el koyacağım, 28 Şubat'ta yaptığımız gibi.' Bunu söylüyor, dilinin altındaki bakla budur." - "Kusura bakma sen kimsin de bu milletin şerefli memurlarını tehdit ediyorsun, bu memurlardan hesap sormaktan bahsediyorsun?"

Yurthaber 16-10-21 19:47

Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu'nun yaşı şaşkına çevirdi!

Daha önce atv'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yine atv'de yayınlanan Baş Belası dizisi ile seyircinin karşısına çıktı. Dizide İpek karakterini canlandıran genç oyuncunun özel hayatı hayranları tarafından merak edilirken Helvacıoğlu'nun yaşını duyanlar inanmakta zorlandı.

Magazin 26-07-21 09:28

Baş Belası dizisinin İpek'i İrem Helvacıoğlu'nun ablasıyla benzerliği şaşırttı! İşte İrem Helvacıoğlu'na ikizi kadar benzeyen ablası...

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Baş Belası dizisinde İpek karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nun ablası ile büyük benzerliği şaşırttı. Daha önce ATV'de yayınlanmış olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandıran ve şimdilerde Baş Belası dizisi ile ekranlarda boy gösteren güzel oyuncunun ablası ile fotoğraflarını görenler ikizi sanıyor.

Magazin 20-06-21 22:35

Ada Masalı’nın Hakan karakteri Cem Anıl Kenar kimdir? Cem Anıl Kenar kaç yaşında?

Cem Anıl Kenar, yaz sezonunda Star TV ekranlarında izleyici karşısına geçen Ada Masalı dizisinde, Hakan karakterine hayat veriyor. Daha önce birçok reklam filmi ve dizide rol alan Cem Anıl Kenar, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinden tanıdığımız Cem Anıl Kenar, işletme mezunudur. Cem Anıl Kenar, kamera karşısına ilk defa Hayat Şarkısı dizisi ile geçmiştir.

Magazin 14-06-21 14:02

Çukur'a bomba transfer! Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı kadroya dâhil oldu

İlgi ile takip edilen Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, finalden önce genç oyuncu Çağla Özavcı'yı kadrosuna kattı. Sen Anlat Karadeniz’in sevilen oyuncularından olan Çağla Özavcı, 4. sezonun 33. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkacak.

Haber 17-04-21 11:38

Çağla Özavcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Çukur'a dahil oldu

Çağla Özavcı, Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur'a dahil oluyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi ile büyük bir hayran kitlesi toplayan Çağla Özavcı Çukur'un dördüncü sezonunda oyuncu kadrosunda dahil olacak. İşte, ayrıntılar...

Haber 15-04-21 19:58

Gülper Özdemir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kıbrıs Adası Kışı dizisi Ayşe biyografisi

Daha önce Show Tv'de yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat, Meleklerin Aşkı, Tutsak gibi pek çok önemli dizide rol almış olan Gülper Özdemir şimdi de Kıbrıs Adası Kışı dizisinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan gibi isimlerle başrolü paylaşacak. İşte Ortaokulu ve lise eğitimini Almanya’da almış olan Gülper Özdemir hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-04-21 15:22

Gülper Özdemir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kıbrıs Adası Kışı dizisi Ayşe biyografisi

Meleklerin Aşkı, Tutsak, Bana Sevmeyi Anlat gibi pek çok önemli dizide rol alan Gülper Özdemir şimdi de Kıbrıs Adası Kışı dizisinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan gibi isimlerle başrolü paylaşacak. İşte Gülper Özdemir hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-03-21 14:00

Yasak Elma 99. son bölüm final sahnesi! Yasak Elma'ya Çağatay ve Cansu'nun öpüşme sahnesi damga vurdu!

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 99. son bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma'da Ender'le evlendiğini sanarken, Şahika'yla evlendiğini öğrenen Hasan Ali'nin hayatı alt üst oldu. Şahika holdingde herkese "Bundan sonra bana başkan hanım diyeceksiniz" emrini verdi. Yasak Elma'da herkesi evine davet eden Şahika'nın elleriyle Hasan Ali'ye yemek yedirmesi herkesi şaşırttı. Final sahnesinde ise Cansu ve Çağatay'ın öpüştükleri sırada fotoğrafları çekildi.

Magazin 23-02-21 01:40

Yasak Elma 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma'da Şahika evlendiği Hasan Ali'yi zehirliyor mu?

Fox TV'nin dizisi Yasak Elma'nın 99. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yasak Elma'da Ender'le evlendiğini sanarken, Şahika'yla evlendiğini öğrenen Hasan Ali'nin hayatı alt üst olacak. Şahika holdingde herkese "Bundan sonra bana başkan hanım diyeceksiniz" emrini veriyor. Diğer yandan ise evde yemek sofrası hazırlayan Şahika, Hasan Ali'ye elleriyle yemek yediriyor. Peki Şahika Hasan Ali'yi zehirleyecek mi? İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı.

Magazin 19-02-21 22:16

Bridgerton'ın yıldızından 'orgazm' itirafı! Herkesi şaşırttı

Netflix'in popüler dizisi Bridgerton, porno sitelerine düşmesiyle gündeme gelmişti. Bridgerton'ın yıldızı Dynevor "Bana orgazm olmak zorundasın dediler" itirafıyla herkesi şoke etti.

Magazin 28-01-21 15:56

Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül Doğulu'dan diziye veda mesajı! Neslihan Atagül Sefirin Kızı'ndan neden ayrıldı?

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'nda şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte başrol oynayan Neslihan Atagül Doğulu, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldığını açıkladı. Sefirin Kızı'nda Nare rolünü canlandıran Atagül açıklamasında "Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi" ifadelerini kullandı. Dizinin sosyal medya hesabından da Neslihan Atagül'e veda mesajı paylaşıldı.

Magazin 18-01-21 20:11

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. son bölümde Hızır, Tipi için canını ortaya koydu! EDHO 179. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 29 Aralık Salı akşamı 178. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde masada infaz kararı çıkan Tipi için Hızır Çakırbeyli hayatını ortaya koydu. Tipi'yi vurmak üzere olan İlyas'a "Tipi için yapman gerekeni bana yap" dedi. Final sahnesinde ise Yaman Korkmaz'ın ölüm emrini verdiği Alpaslan namlunun ucuna geldi. Keskin nişancının Alpaslan'a vurup vurmayacağı ise merak konusu oldu. Peki EDHO 180. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Magazin 30-12-20 02:09

Bir Zamanlar Çukurova 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kaza yapan Yılmaz'ın hayatını Demir kurtarıyor!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 78. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde kaza yapan Yılmaz'ı yanan aracın içinden Demir kurtarıyor. Yılmaz'ın hayatını kurtaran Demir'i ise Fekeli "Artık benim de bir evladımdır" diyor. Hastanede ağır yaralı olarak tedavi gören Yılmaz ise Demir'e "Eğer bana bir şey olursa oğluma sahip çıkmanı istiyorum. Hakkını helal et" diyor.

Magazin 21-12-20 02:49

Masumlar Apartmanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye'nin büyük sırrı! O herif için annemi öldürmeye kalktım desene

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 14. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Masumlar Apartmanı yeni bölümde Naci ve Safiye'nin fotoğrafını gören Han aralarındaki ilişkiyi öğreniyor. Han "Seviyordun onu değil mi?" diye sorunca Safiye çıldırıyor ve hayalinde annesiyle konuşmaya başlıyor. Annesinin "Beni nasıl bu eve tutsak ettiğini anlat. O herif için annemi öldürmeye kalktım ben desene" sözleri üzerine ise Safiye "Benim yüzümden" diye ağlamaya başlıyor.

Magazin 11-12-20 00:18

Alev Alev 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bu yüzüğü tekrar takmak için bana yalvaracaksın Alev Alev yeni bölümde neler olacak?

Alev Alev dizisi 2. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve Zuhal Olcay'ın başrollerde oynadığı Alev Alev'in 2. bölüm fragmanında Ozan, Cemre'yi yakalanmaması için uyarıyor. İskender, "Bu yüzüğü tekrar takmak için bana yalvaracaksın!" sözleriyle Rüya'ya adeta meydan okurken, Ozan'ın dayak yediği anlar gerilimi giderek arttırıyor. İşte Alev Alev yeni bölüm fragmanı.

Magazin 09-11-20 23:23

Masumlar Apartmanı 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gülben ve Safiye'nin şok kavgası: Bu kadar kötü olmayı sen öğrettin bana

TRT 1'in büyük ilgi gören dizisi Masumlar Apartmanı'nın 9. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye ve Gülben arasında büyük bir kriz yaşanıyor. Safiye, Gülben'in kitaplarını atarken, Gülben ise annesinin elbiselerini camdan fırlatıyor. Gülben'in "Bu kadar kötü olmayı sen öğrettin bana" sözleri dikkat çekiyor. İşte Masumlar Apartmanı 9. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 05-11-20 00:22

Türkiye'den Libya'ya giden 'hayalet gemiler'

BBC'nin araştırmacı gazetecilik programı Africa Eye, dış güçlerin Libya'daki savaşa nasıl müdahil olduklarını incelediği haber dizisi kapsamında 3 geminin izini sürdü. Bu gemiler; Mayıs 2019'da Libya'ya giden Amazon, Ocak ayında Tunus'a gideceği bildirilen ve daha sonra Libya'nın başkenti Trablus'a yönelen Bana, Şubat ayında önce Trablus'a sonra Misrata'ya gönderilen Ana. BBC, elde ettiği bulgulara ilişkin olarak Türkiye hükümetiyle temas kurdu ve görüş istedi. Ancak BBC'ye herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber 11-09-20 16:16

Samsun'da Bana Hayalindeki Şehri Anlat video yarışması sonuçlandı

Samsun'da "Bana Hayalindeki Şehri Anlat" video yarışması sonuçlandı

Yurthaber 23-05-20 16:00

Sen Anlat Karadeniz dizisine Güney Amerika'da büyük ilgi!

Atv'nin 3 sezon devam eden dizisi Sen Anlat Karadeniz'den yeni haber... Sen Anlat Karadeniz, Güney Amerika ülkelerinde ilgi görmesinin ardından bir ülkede daha izleyici karşısına çıkacak.

Magazin 15-05-20 21:02

Kuruluş Osman 21. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Balgay'ın asmaya çalıştığı Osman Bey'e ne olacak? Vurulan Bamsı ölüyor mu?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 21. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde Bamsı okla vuruluyor. Ağır yaralanan Bamsı'ya ne olacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Diğer yandan ise Osman Bey'ı tutsak alan Balgay'ın "Bana verdiğin sadakat sözünü çiğnedin mi Osman?" sözü dikkat çekiyor. Osman Bey Balgay tarafından iple ağaca asılıyor. Peki Osman Bey nasıl kurtulacak? İşte yeni bölümden çarpıcı fragman.

Magazin 12-05-20 00:19

Samsun'da Bana Hayalindeki Şehri Anlat video yarışması

Büyükşehir Belediyesince düzenlenen yarışmaya 7-18 yaş grubundaki tüm çocuk ve gençler katılabilecek

Yurthaber 11-04-20 16:42

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yıldız: Kuzey artık dünya ahiret arkadaşım

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız'ın Kuzey'i öptüğü tanıtımda süper güçlere sahip olan Sefer'in "Bana bundan sonra on bir diyeceksiniz!" dediği anlar izleyenleri kahkahaya boğuyor. Yıldız, Kuzey'in artık dünya ahiret arkadaşı olduğunu söylerken, iki inatçı aşığın arasında olacaklar merakla bekleniyor. İşte Kuzey Yıldızı 27. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 26-03-20 00:12

Öğretmen dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Komadan çıkan Zeynep'ten Akif Hoca itirafı: Bana bilerek çarptı!

Fox TV'nin ekrana damga vuran dizisi Öğretmen 2. son bölümüyle ekrana geldi. İlker Kaleli, Serkan Keskin ve Serhat Kılıç'ın başrollerde oynadığı Öğretmen dizisinin 3. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Öğretmen yeni bölüm fragmanında, Akif Erdem'in sevgilisi Zeynep komadan çıktıktan sonra şok bir itirafta bulunuyor. Zeynep Akif'in kendisine bilerek çarptığını ve kaza olmadığını açıklıyor. Peki Öğretmen'den Akif sevgilisi Zeynep'e ne yaptı? İşte Öğretmen dizisi 3. bölüm fragmanı.

Magazin 11-03-20 23:31

Ulaş Tuna Astepe Pazarkule Sınır Kapısı'nda...

Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yıldızı parlayan Ulaş Tuna Astepe sınırda bekleyen mülteciler için yardıma koştu. Astepe sınırdaki mültecilere yardım etti.

Magazin 02-03-20 14:12

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yıldız ve Kuzey'in romantik kar tatili

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 19. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ailelerinden köşe bucak kaçan Yıldız ve Kuzey’in baş başa çıktığı kar tatilindeki eğlenceli anların ekrana geldiği tanıtımda kar manzarası görsel bir şölen sunuyor. İkili aşklarını bir kez daha haykırırken Kuzey, “Seni bana isteyeceğiz!” sözleriyle Yıldız’ı şaşırtıyor. İşte Kuzey Yıldızı dizisi 19. bölümden romantik fragman!

Magazin 31-01-20 02:20

Sefirin Kızı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nare ve Sancar Montenegro'da

Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrollerde oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Sefirin Kızı'nın 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanında Nare'nin "Kızım şu anda babamın elindeyken bana 'Sefirin kızı' deme" sözleri dikkat çekiyor. Nare ve Sancar'ın Karadağ'ın Montenegro şehrindeki macerası yeni bölüme damga vuracak.

Magazin 24-12-19 03:01

Veliler öğrencilere masal okuyor

Batman’ın Gercüş ilçesinde, ’Bana Bir Masal Anlat Projesi’ kapsamında Gercüş Anaokulu’nda anne ve babalar, haftanın bir günü sınıfta çocuklara masal okuyor.Proje kapsamında haftada bir gün dönüşümlü olarak derslere giren anne ve babalar, anaokulu öğrencilerine masal okuyor.

Yurthaber 10-12-19 15:30

Güvercin dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet Ali Nuroğlu yeni rolüyle şaşırttı! Güvercin 1. bölüm izle

Star TV'nin yeni dizisi Güvercin 1. bölümüyle 24 Kasım Pazar akşamı ekrana geldi. Sen Anlat Karadeniz'deki rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, Güvercin'deki Kenan rolüyle bu defa bambaşka bir karaktere büründü. Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada ikilisi dizinin izleyenlerinin beğenisini kazandı. Güvercin dizisinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Zeugma'nın Çingene Kızı hikayesinin anlatıldığı Güvercin'in yeni bölümünde Zülüf ve Kenan aşkında sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Magazin 25-11-19 02:34

İlkokul öğrencileri öğretmenlerine işaret diliyle şarkı armağan etti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde ilkokul öğrencileri, Öğretmenler Günü’nde işaret dilinde seslendirdikleri "Anlat Bana Öğretmenim” şarkısını öğretmenlerine armağan ettiler.Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan işaret dili kursuna katılan Atatürk İlkokulu öğrencileri, Öğretmenler Günü nedeniyle İşaret Dili Eğitmeni Pelin Solak nezaretinde öğretmenleri için hazırladıkları “Anlat Bana Öğretmenim” şarkısını işaret dilinde seslendirdiler.

Haber 24-11-19 16:18

İlkokul öğrencileri öğretmenlerine işaret diliyle şarkı armağan etti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde ilkokul öğrencileri, Öğretmenler Günü’nde işaret dilinde seslendirdikleri "Anlat Bana Öğretmenim” şarkısını öğretmenlerine armağan ettiler.Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan işaret dili kursuna katılan Atatürk İlkokulu öğrencileri, Öğretmenler Günü nedeniyle İşaret Dili Eğitmeni Pelin Solak nezaretinde öğretmenleri için hazırladıkları “Anlat Bana Öğretmenim” şarkısını işaret dilinde seslendirdiler.

Haber 24-11-19 16:06

İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz dizisi final yapınca özüne döndü

3 sezondur devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisi dün akşam final yaptı. Son bölümünün yayınlanmasıyla bir fotoğraf paylaşan başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, saçlarını kestirdiğini duyurdu.

Magazin 14-11-19 11:56

Sen Anlat Karadeniz için veda mesajı yayınlayan Öykü Gürman duygulandırdı

Sen Anlat Karadeniz dizisi dün akşam final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin başrol oyuncularından Öykü Gürman'ın rol aldığı karaktere veda ettiği paylaşım ise herkesi duygulandırdı.

Magazin 14-11-19 10:06