Egzama Kremi Haberleri

7 yıl önce hobi olarak başladı şimdi aile bütçesine katkı sağlıyor! Ürünleri egzama, sedef ve mantara şifa oluyor

Elazığ’da Tuba Bahçeci’nin, fıstığın yetişmemiş hali olan menengiç özünden elde ederek ürettiği ve egzema, mantar ve sedef rahatsızlıklarına iyi geldiği bilinen sabun ve krem, en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Kadin 2024-05-26 07:54:40

İki adedi 509 TL'ye düştü! Çok satan L'Oreal güneş kreminde kaçırılmayacak fırsat

Güneşin zararlı UV ışınlarına karşı cildinizi korurken, cildinizi gençleştirmek ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmek artık çok daha kolay! L’Oréal Paris'in Revitalift Clinical SPF 50+ Güneş Kremi, cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı yüksek koruma sağlarken aynı zamanda cildi nemlendirir ve gençleştirici etkiler sunar. Bu harika güneş kremi kısa süreliğine indirimde, fırsatı yakalamak için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 2024-05-21 16:03:24

'30'dan sonra vazgeçilmez' Kırışıklıkları önlüyor! Yaşlanmaya karşı altın değerinde tavsiye

Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Fatih Doğan, cildin yaşlandıkça gösterdiği değişimleri değerlendirerek, cilt hücresi yenilenme döngüsünü destekleyici bakım önerilerinde bulundu.​​​​​​​ Doğan, temizleyici, nemlendirici ve güneş kremi ile temel bir cilt bakımı rutinini sürdürmenin, 30'lu yaşlarda ve sonrasında vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

Kadin 2024-05-20 12:45:14

Havalar ısındı, kullanımı arttı! 'O saatlerde dışarı çıkmayın' Güneş kremi kullanmadan önce bilmeniz gerekenler

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte artan güneş kremi kullanımı ile ilgili Dermatoloji Uzm. Dr. Nermin Bahat önerilerde ve uyarılarda bulundu. Bahat, “Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için alınacak önlemler kadar koruyucu seçeneklerden biri olan güneş kremi seçimi de bir o kadar önemlidir” dedi.

Kadin 2024-05-17 15:46:27

Diğer Haber Etiketleri

Göz mantar sabun alara Güneş güneş kremi 50 faktör güneş kremi loreal paris L'Oréal estetik hücreler yaşlanma karşıtı krem yaşlılık dudak spektrum burç menengiç Tokat kahve konserve güzellik mon Limonian Kore Güzelliği fito krem fito krem ne işe yarar fucicort krem fucicort krem ne işe yarar Defne ele gençler turu Nihat Hatipoğlu isim cilt lekesi ayaklar bitkiler kırlangıç otu faydaları egzama travazol travazol krem egzama neden olur egzama nedir egzama tedavisi egzamaya ne iyi gelir posa la roche posay güneş kremi bioderma güneş kremi la roche güneş kremi en iyi güneş kremi krem leke kremi cilt lekeleri pişik kremi bepanthol cilt bakım kremi cilt bakımı nemlendirici nemlendirici krem sivilce la roche la roche posay bepanthol Oyuncu oyuncu melisa döngel sosyal medya Melisa Döngel basur ayak eo kayla topuk plaj plaj çantası plaj elbisesi plaj havlusu plaj kıyafetleri saç kremi Güneş yanığı Model söyledi Iskra Lawrence güneş kremi faydaları solante güneş kremi sebamed güneş kremi nivea nivea güneş kremi nivea krem sebamed amanda Zehra Güneş yüzde egzama neden olur bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu fayda çay ağacı çay ağacı kremi çay ağacı kremi faydaları çay ağacı kreminin faydaları ilik misel su (makyaj temizleme suyu) yüz temizleme jeli saç tarak para çöp uzman tiktok Danla Bilic avene güneş kremi doktorların önerdiği en iyi güneş kremi mineral filtreli güneş kremi mustela güneş kremi su bazlı güneş kremi faydaları nelerdir kükürtlü sabun aloe vera aloe vera jel balmumu balmumu faydaları balmumu ne işe yarar güneş kremi ne işe yarar moa vf yüzde kaşıntı sinoz güneş kremi procsin güneş kremi missha güneş kremi dermoskin güneş kremi aynısefa aynısefa kremi ne işe yarar at kestanesi at kestanesi faydaları at kestanesi kremi at kestanesi kremi faydaları at kestanesi kremi ne işe yarar at kestanesi kremi zararları 5 yaş bilek isilik isilik ne iyi gelir bebek

Bilmeden önünden geçip gidiyorlar! Orada kendiliğinden yetiştiğini keşfetti... Konservesini yapıyorlar 'Egzama, kanser, enfeksiyon, hepsine iyi geliyor'

Tokat’ta yaşayan bitki uzmanı Havva Çiftçier, Adana ve Hatay’da yaygın olarak bulunan menengiç ağacının Tokat’ta da kendiliğinden yetiştiğini keşfetti. Menengiç ağacının kahvesinin kolon kanserine karşı koruyucu etkileri olduğunu belirten Çiftçier, bitkinin taze sürgünlerinin de çeşitli sağlık sorunlarına fayda sağladığını söyledi.

Kadin 16-05-24 11:47

Sahte ürünler hızla yayılıyor! Güneş kremi alırken bu maddelere dikkat

Dermatologların yaz-kış sürekli kullanılmasını tavsiye ettiği güneş kremi satışları havaların ısınmasıyla birlikte yükseldi. TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Kadin 27-04-24 13:49

Sahte güneş kremi nasıl anlaşılır? Uzman isim tek tek anlattı

TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Finans 27-04-24 13:17

Yaz gelirken cildimizi nasıl koruyacağız? Güneş kremi kullanmak neden önemli?

Yaz kapıda, havalar ısınmaya başladı ve cildimize daha çok dikkat etmenin vakti geldi! Peki yaz geldiğinde cildimize nasıl bakmalıyız ve güneş kremi kullanmak neden bu kadar önemli?

Kadin 25-04-24 02:59

Fito krem güneş lekelerine iyi gelir mi? Fito krem sivilce için kullanılır mı?

Cilt ile ilgili sağlık problemlerinin giderilmesinde etkili olan birçok farklı krem mevcuttur. Fito krem de bu krem türleri arasında bulunmaktadır. Bu tür kremler reçeteli ya da reçetesiz olarak sadece eczanelerden satın alınabilir. Cilt yenileyici özelliği ile öne çıkan fito kremi, doktor onayı alarak ve doktorun tavsiyelerine uyarak kullanmak son derece önemlidir. Peki, fito krem güneş lekelerine iyi gelir mi ve sivilce için kullanılır mı?

Haber 09-04-24 18:52

Fucicort krem ne işe yarar, ne için kullanılır? Fucicort kremi neye iyi gelir?

Cilt problemleriyle alakalı kullanılan birçok farklı medikal ürün mevcuttur. Bu medikal ürünler cildin yenilenmesinde, nemlenmesinde etkili olduğu gibi çeşitli cilt rahatsızlıklarının giderilmesinde de aktif bir rol oynamaktadır. Fucicort krem de bu medikal ürünler arasında yer alan ve eczanelerden reçetesiz olarak satın alınabilen bir üründür. Peki, fucicort krem ne işe yarar, ne için kullanılır ve neye iyi gelir?

Haber 05-04-24 18:46

Cilt sorunlarına doğal çözüm: Egzama ve kepeğin dermanı! Kilosu 450 TL... Gramı gramına ölçülerek yapılıyor

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Defne ağaçlarının meyvesinin tokmakla dövülmesiyle üretilen defne sabunu; egzama ve kepeğe iyi gelirken, saç ve cilde ferahlık veriyor. Bölge halkı tarafından tüketilen sabun, kilogramı 450 TL'den alıcı buluyor.

Haber 22-03-24 11:55

Nihat Hatipoğlu'na yapay zeka sorusu soruldu! Verdiği yanıtla gündem oldu: Basur kremi satıyorum...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Yapay zekayla ilgili sorulan bir sorudan yola çıkan Hatipoğlu, başına gelen bir olayı da anlattı.

Magazin 15-03-24 15:17

Uzman isim açıkladı: Bazı hastalıklar cilt lekelerine yol açabiliyor! İşte çözüm yolları

Cilt lekelerinin bazı hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkabileceğini belirten uzman isim, “Cilt lekeleri, sivilce ya da diğer cilt yaralanmalarının sonucunda da meydana gelebiliyor. Bazı hastalıklar da bu durumun tetikleyicileri arasında yer alıyor. Örneğin, egzama veya sedef gibi hastalıklar, cildin tahriş olmasına yol açan problemler, bu listenin ilk sırasında konumlanıyor. Hamilelik gibi bazı hormonal değişikler ve bireylerin kullandığı bazı ilaçlar da cilt lekeleri doğurabiliyor." dedi.

Kadin 01-03-24 09:28

Yol kenarlarında ve boş arazilerde var: Ama kullanırken dikkat! Faydaları saymakla bitmiyor... Siğil ve egzamayı yok ediyor

Bitkilerin profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Kırlangıç otunun göz ağrısı, uçuklara sinüzit ve boğaz ağrısına iyi geldiğini açıkladı. Karabulut, siğil ve egzama gibi deri sorunlarının tedavisinde kırlangıç otuna sıkça başvurulduğunu söyledi.

Kadin 08-02-24 14:35

Travazol krem nedir, ne için kullanılır? Travazol krem nasıl kullanılır?

Deri hastalıkları farklı nedenlerden ortaya çıkabilir. Bu hastalıklar kendilerini farklı biçimlerde gösterebilir. Genelde ciltte kızarıklık, dökülme ve kaşıntı deri rahatsızlıklarının ortak problemi olarak kabul edilir. Ancak değişik hastalıklarda daha ileri veya daha hafif semptomlar da görülebilir. En yaygın cilt hastalıklarından biri de egzama denilen deri hastalığıdır. Peki Travazol krem nedir, nasıl ve ne için kullanılır?

Haber 11-12-23 15:00

Egzama belirtileri nelerdir? Egzama bulaşıcı mı?

Stres, kimyasal kozmetik ürünleri, alerjik durumlar gibi farklı sebeplere bağlı olarak görülebilen egzama hastalığının birden fazla türü vardır. Her egzama türü neden ortaya çıktığına da bağlı bir şekilde kendini farklı belirtiler ile gösterebilir. Bir belirti fark edildiğinde vakit kaybetmeden uzman bir doktora başvurulması önemlidir. Aynı zamanda doktorun verdiği tedavi sürecinin aksatılmaması da bu noktada gereklidir. Peki, egzama belirtileri nelerdir? Egzama bulaşıcı mı?

Haber 09-12-23 16:37

Egzama nasıl geçer, tedavisi nasıl yapılır? Egzama kremi ve şampuanları

Egzama hastalığı, deride kuruluğa, döküntülere, kaşıntıya veya lekelere neden olan bulaşıcı olmayan ancak yaygın bir rahatsızlıktır. Daha çok küçük çocuklarda görülür, farklı türleri vardır. Derideki farklı bölgelerde ve değişik biçimlerle kendini gösteren egzamanın türüne göre belirtileri farklılık gösterebilir. Peki egzama nasıl geçer, tedavisi nasıl yapılır?

Haber 09-12-23 16:16

Egzama nedir? Egzama neden olur?

Vücuttaki bazı değişiklikler ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Özellikle ciltte görülen lekeler, kızarıklıklar, kaşınma hissi ya da değişik belirtiler farklı organlara bağlı rahatsızlıkların belirtisi olabileceği gibi, deri ile ilgili bir hastalık da olabilir. Ciltte herhangi bir değişiklik ya da anormal bir durum görüldüğünde vakit kaybetmeden uzman bir doktora danışmak önemlidir. Peki egzama nedir, egzama neden olur?

Haber 08-12-23 18:10

En beğenilen güneş kremini arıyoruz! La Roche Posay ve Bioderma güneş kremi karşılaştırması

Cilt sağlığı için vazgeçilmez olan güneş kremi kullanmanın önemini genellikle yaz aylarında hatırlasak da cildimiz her mevsim aynı derecede korunmayı hak ediyor, çünkü güneşin zararlı ışınları cildi olumsuz yönde etkileyerek çeşitli cilt problemlerine yol açabiliyor. Biz de uzun zamandır en beğenilen iki güneş kremi olan La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50+ ve Bioderma Photoderm Spot SPF50+’yı sizin için inceledik! Bakalım, sizin tercihiniz hangisinden yana olacak?

Kadin 01-12-23 12:50

Saç egzaması neden olur, nasıl geçer? Saç egzamasına ne iyi gelir?

Egzama derinin iltihaplanmasıyla karakterize edilen kronik bir cilt rahatsızlığıdır. Bu durum ciltte kızarıklık, kaşıntı, kabarcıklar, kuruluk ve pullanma gibi belirtilerle kendini gösterir. Egzama genellikle genetik faktörler, cilt kuruluğu, bağışıklık sistemi sorunları veya çevresel etmenler nedeniyle ortaya çıkabilir. Egzama cildin doğal bariyerini etkileyerek ciltte su kaybına neden olabilir ve bu da kaşıntı ve tahrişin artmasına yol açabilir.

Haber 30-11-23 23:48

Hametol krem yüze sürülür mü? Hametol cilt bakım kremi nasıl kullanılır?

Cilt vücudumuzun en büyük ve en dış tabakasıdır, bu nedenle ona gösterdiğimiz özen oldukça önemlidir. Sağlıklı ve güzel bir cilt sadece genetik faktörlere değil aynı zamanda düzenli cilt bakımına da bağlıdır. Cilt bakımı sadece estetik bir endişe değil aynı zamanda genel sağlığımızı koruma ve yaşlanma sürecini yavaşlatma konusunda da etkili bir rol oynar. Cilt bakımında öne çıkan hametol krem de cilt bakımında kullanılabilinir.

Kadin 27-11-23 14:56

Leke kremleri ne işe yarar? Cilt leke kremi nasıl kullanılır?

Cilt üzerinde oluşan lekeler birçok kişinin güzellik endişelerinden biri haline gelmiştir. Bu lekeler genellikle güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalma, yaşlanma, genetik faktörler, hormonal değişiklikler veya cilt yaralanmaları gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Ciltte oluşan lekeler bireyin cilt tonuyla uyumlu bir görünüm arayışını etkileyerek öz güveni olumsuz etkileyebilir.

Kadin 25-11-23 17:11

Cilt bakımında pişik kremi nasıl kullanılır? Hangi pişik kremi cilde iyi gelir?

Hassas cildimiz dış etmenlere karşı özellikle savunmasızdır ve bu durum zaman zaman pişiklere neden olabilir. Pişik genellikle sert kumaşların ya da bezlerin sürekli teması, ıslaklık ve tahriş nedeniyle ortaya çıkar. Pişik kızarıklık, kaşıntı ve hassasiyetle karakterizedir. Bu durumda devreye giren pişik kremleri hem pişikte hem de cilt bakımında kurtarıcı bir rol oynar.

Kadin 25-11-23 15:58

Cilt bakım kremi nedir? Cilt bakım kremi nasıl kullanılır?

Cilt bakımı, genel sağlığımızı yansıtan ve öz güvenimizi artıran önemli bir güzellik ritüelidir. Cilt dış etkenlere karşı sürekli bir siper görevi üstlenen vücudumuzun en büyük organıdır. Cilt bakımı, cilt sağlığını koruma, genç ve canlı bir görünüm elde etme ve çeşitli cilt sorunlarını ele alma amacıyla kullanılır. Bu bağlamda cilt bakım kremleri güzellik endüstrisinin vazgeçilmez bir parçasıdır.

Kadin 27-10-23 11:17

Tarafını seç! La Roche-Posay mi L'Oréal Paris mi? En çok satan iki güneş kremini inceledik

Cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için cilt bakımının olmazsa olmaz adımlarından biri UV korumalı güneş kremleri. Gelin, son zamanların sosyal medyada en çok konuşulan ve en çok satan güneş kremleri arasında yer alan La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Güneş Kremi ve L’Oréal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ Günlük Yüksek UV Korumalı Yüz Güneş Kremi’ne birlikte göz atalım.

Kadin 19-10-23 18:00

Bepanthol tüm yüze sürülür mü? Bepanthol cilt bakım kremi nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı kendimize olan özenimizin önemli bir parçasıdır ve her gün maruz kaldığı dış etkenler nedeniyle korunmayı hak eder. Bepanthol cilt bakımının vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiş olan bir üründür. Bepanthol özellikle cilt bakımının temelini oluşturan nemlendirme ve koruma işlevlerini yerine getiren bir cilt bakım kremidir. Bu ürün cildinize gereken özeni sağlamak için geliştirilmiş bir formüle sahiptir.

Kadin 30-09-23 21:13

Melisa Döngel basur kremini bakın neresine sürüyormuş! Sosyal medyayı salladı

Son zamanlarda yaptırdığı estetik dokunuşlarla adından sıkça söz ettiren ve hakkında Sergen Yalçın ile aşk yaşadığına dair dedikodular çıkan Melisa Döngel ilginç basur kremi tavsiyesiyle sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 27-08-23 15:33

Güneş kreminden gözlüğe plaj çantanızın olmazsa olmazları

Yaz sezonu bitti, tatil beldelerinden el ayak çekildi. "İşte tatil için tam da aradığım zaman, benim için tatil şimdi başlıyor!" diyenler buraya! Plaj çantaları hazırlansın! İhtiyacınız olan her şeyi aldınız mı yoksa henüz neye ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz yorulmayın, biz hemen söyleyelim: güneş kremi, şapka, bikini ve dahası! Siz siz olun listemize göz atmadan "Tatile hazırım!" demeyin. İşte detaylar!

Kadin 24-08-23 16:35

Saç kremi nasıl kullanılır? Saç kremi kullandıktan sonra tıkanır mı?

Saç bakımı özellikler kadınların en önem verdiği konular arasında yer alır. Her insanın bünyesi farklı olduğu gibi saç özellikleri de farklılık gösterebilir. Bu nedenle herkesin yapması gereken saç bakımı ve kullanabileceği saç bakım ürünleri de farklıdır. Değişik saç türleri ve özelliklerine göre üretilen saç bakım kremleri de belli bir kullanım rutini bulunan saç bakım ürünleri arasındadır.

Haber 16-08-23 00:21

Estetik ameliyattan sonra kabusu yaşadı! Bir anda gözleri kör oldu... “Yavaş yavaş ölüyormuş gibi hissettim”

İngiltere yaşayan Danielle Sheehan isimli bir kadın henüz 19 yaşındayken göğüs büyütme ameliyatı olduktan sonra kabusu yaşadığı söyledi. Göğüslerini büyütmek için implant taktıran Sheehan prosedürden sadece birkaç yıl sonra aniden kör olduğunu söyledi. Sheehan, “Egzama nöbetleri geçiriyordum. Sürekli kurulayan bir cildim ve gözlerim vardı” dedi.

Trend 29-07-23 14:05

Tatili resmen kabusa döndü! Hava bulutlu olduğu için güneş kremi sürmeyince hastanelik oldu

Yenidoğan hemşiresi Charlotte Oliver, geçen ay ailesiyle birlikte İspanya’da yaptığı tatilde ikinci ve üçüncü derece güneş yanığı geçirdi. Hava bulutlu olduğu için güneş kremi sürmeyi unuttuğunu dile getiren Oliver, “Kendimi hasta hissettim ve doktora başvurmak zorunda kaldım” dedi.

Trend 14-07-23 15:19

Kıvrımlı model Iskra Lawrance o paylaşımıyla tepki çekince özür diledi

'Vücut olumlaması' yaparak hayranlarını gönlünü kazanan model Iskra Lawrance 'selülit' kremi için reklamı yapınca tepki çekti. Kıvrımlı modelin paylaşımına hayranları çok kızdı.

Magazin 10-07-23 15:44

Sıcak yaz aylarında yüzünüzü korumanız için birebir en iyi yüz için güneş kremleri

Herkesin bildiği gibi yaz kış demeden her mevsimde güneş kremi kullanmak gerekiyor. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyarak olası birçok problemin önüne geçebilirsiniz. Pek çok farklı çeşidi bulunan güneş kremleri arasında kafanız karışıyorsa ve ''En iyi yüz için güneş kremi hangisi?'' sorusunun cevabını merak ediyorsanız sizin için birbirinden kaliteli ürünleri derledik.

Kadin 07-07-23 10:14

Cildinizi güneşten en iyi şekilde koruyacak Nivea Sun 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi ile tanışın

Kendinizi serin sulara atacağınız bir yaz planlıyorsanız yazın olmazsa olmazı güneş koruyucuları es geçmemelisiniz. Cilt doğrudan güneşe maruz kaldığında yaşlanma, lekelenme ve kırışıklık gibi problemler ortaya çıkıyor. Siz de cildinize uygun bir güneş kremi arayışındaysanız çok satanlar listesinde başı çeken NIVEA Sun SPF 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi'ne bakmadan geçmemelisiniz. Hassas ciltlerin de gönül rahatlığıyla kullanabildiği güneş kremini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 04-07-23 16:10

Yaz aylarında en büyük kurtarıcılarınızdan Sebamed güneş kremi kullananlar ve yorumları

Yaz aylarında yakıcı güneşle başa çıkmanın en kolay yolu, güneş kremi kullanmak. Tabii her güneş kremi, cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yetmez. Bu yaz güneşin tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız en büyük kurtarıcılarınızdan biri olacak Sebamed Sun Care Güneş Koruyucu Krem incelemesiyle karşınızdayız!

Kadin 19-06-23 16:57

Voleybolcu Zehra Güneş'ten havuz pozu! Güneş kremi sürmeyince...

Türk voleybolunun sevilen isimlerinden biri olan Zehra Güneş maçlardan bulduğu fırsatı tatille değerlendiriyor. Milli voleybolcu Güneş, son olarak gittiği tatilde havuzdan poz verdi. Güneş'in yanmış cildine dair yorumu da gözlerden kaçmadı.

Magazin 16-06-23 09:21

Egzama nasıl geçer, yüzde egzama neden olur? Egzama neden olur, belirtileri nelerdir?

Egzama deride ortaya çıkan yaygın bir cilt rahatsızlığıdır. Derinin en dış tabakası olan epidermisin tahriş olması sonucu ortaya çıkan bu kronik inflamatuar hastalık, kaşıntı, kızarıklık, kabarcıklar ve kuru, pullu deri lezyonlarıyla kendini gösterir. Egzama çocukluk çağında yaygın olarak görülse de yetişkinlerde de görülebilir ve yaşam boyu devam edebilir. Peki, egzamaya ne iyi gelir?

Haber 14-06-23 12:51

BİM'den yaz fırsatı, bavullarınızı hazırlamaya başlayın! Güneş kremi 99 TL, bronzlaştırıcı yağ 195 TL! 6 Haziran 2023 BİM aktüel ürünleri

BİM aktüel ürünler kataloğu 6 Haziran 2023 Salı günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yaz sezonunun açılması ile birlikte güneş koruyucu, bronzlaştırıcı yağ, plaj hasırı ve çantası gibi ürünler raflarda yerini aldı. Peki BİM'de indirimli olan ürünler neler? İşte 6 Haziran 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 06-06-23 13:30

Çay ağacı kremi faydaları: Çay ağacı kremi ne işe yarar?

Çay ağacı kremi doğal ve etkili bir cilt bakım ürünüdür. Çay ağacı yağı ile zenginleştirilmiş bu krem, cildinizi besler, korur ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Antioksidan ve antiseptik özellikleri sayesinde cilt problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Çay ağacı kremi sivilce, akne, cilt irritasyonu, egzama gibi sorunlarla mücadele etmek için ideal bir seçenektir. Doğal içeriğiyle cildi rahatlatır, iyileştirir ve yeniler. Günlük kullanımda cildinizi nemlendirir ve yumuşaklık sağlar.

Haber 28-05-23 22:14

Cildinizi makyajdan ve güneş kreminden arındıracak en iyi makyaj temizleme ürünleri

Sağlıklı bir cilt için cildinizi düzenli olarak kirden, makyaj kalıntılarından ve güneş kremi gibi diğer bakım ürünlerinden arındırmanız gerekir. Bunun içinse cildi besleyen, temizlerken tahriş etmeyen ürünleri seçmeniz şart. "Peki ama o ürünleri nasıl bulacağım?" diye merak etmenize gerek yok çünkü en iyi makyaj temizleme ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, o ürünleri beraber inceleyelim.

Kadin 23-05-23 16:59

Saç kremini yanlış kullanıyorsunuz! Paranızı çöpe atmayın

Saç kremi özellikle kıvırcık ve dalgalı saçlara sahip kişilerin olmazsa olmaz ürünü. Saçların kolayca açılması ve parlamasını sağlayan saç kremleri hayat kurtarıcı olabiliyor. Ancak birçok kişi saç kremini yanlış uyguluyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir uzman saç kreminin doğru kullanımını açıkladı.

Kadin 19-05-23 15:19

Işıl ışıl parlayan cildinin sırrını bulduk: Danla Bilic'in kullandığı güneş kremine alternatif öneriler

Danla Bilic, önerdiği kaliteli ürünlerle takipçilerinin radarında olmayı başaran bir influencer. Bioderma Photoderm Spot Güneş Kremi de severek kullandığı ve önerdiği ürünler arasında yer alıyor. Eğer siz de Danla Bilic'in önerdiği güneş kremini ve ona alternatif ürünleri arıyorsanız çok şanslısınız çünkü size şahane bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Magazin 19-05-23 01:42

Kükürtlü sabunun faydaları nelerdir, cilde ve saça iyi gelir mi? Kükürtlü sabun ne işe yarar, uyuz için kükürtlü sabun kullanılır mı?

Kükürtlü sabun özellikle cilt problemleri ile mücadele etmek isteyenler arasında popüler hâle gelen bir sabun türüdür. Genellikle siyah ve sarı renkli olan kükürtlü sabun özellikle akne, sivilce, egzama ve mantar gibi cilt problemleri için önerilmektedir. Kükürtlü sabun içeriğindeki kükürt sayesinde cildin sağlıklı bir şekilde yenilenmesine yardımcı olur. Kükürt cildin doğal yağ dengesini koruyarak cildin nem seviyesini artırır. Peki, uyuz için kükürtlü sabun kullanılır mı?

Haber 08-05-23 13:31

Aloe vera jeli faydaları nelerdir, saça ve yüze nasıl kullanılır? Aloe vera jeli ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Sağlıklı ve nemli bir cilde sahip olmak artık mümkün! Aloe vera bitkisinden elde edilen doğal ve organik bir cilt bakım ürünü olan Aloe vera jeli cildinize ihtiyacı olan nem, vitamin ve mineralleri sağlar. Sadece cildinizi nemlendirmek ile kalmaz aynı zamanda cildinizdeki tahrişleri, kızarıklıkları ve hassasiyetleri azaltır. Aloe vera jeli,cildi nemlendirir, güneş yanığına iyi gelir, egzama ve dermatit gibi cilt problemlerini tedavi eder, cildin yaşlanmasını geciktirir, saçları nemlendirir.

Haber 08-05-23 10:17

Balmumu faydaları nelerdir, cilde iyi gelir mi? Balmumu maskesi cilde nasıl uygulanır, lekelere iyi gelir mi?

Elde edildiği bal arılarının salgıladığı bir madde olan balmumu cilt bakımı ve sağlık açısından birçok fayda sağlayan doğal bir malzemedir. Balmumu maskesi ise balmumunun ciltteki kir ve yağı emmesiyle gözenekleri temizleyerek cildi canlandıran bir cilt bakım yöntemidir. Balmumu ayrıca dudak balmı, el kremi, saç kremi ve diğer kozmetik ürünlerinde de kullanılır. Peki, balmumu cilt bakımında nasıl kullanılır, ciltte ne işe yarar?

Haber 28-04-23 14:51

En iyi güneş kremi nasıl seçilir? 2024 en iyi güneş kremi tavsiyeleri

Güneş kremleri, her mevsim güneşin zararlı etkilerinden cildimizi korumanın en önemli adımlarından biri. Bu ürünler, UV ışınlarından kaynaklanan cilt yanıklarını, erken yaşlanma belirtilerini ve hatta cilt kanserini önlemek için kullanılıyor. Fakat bu ürünlerden en iyi şekilde yararlanabilmek için cilt tipinize en uygun ürünü seçmeniz gerekiyor. Hadi gelin hangi cilt tipine sahip olursanız olun güneşe karşı korumanın en etkili ve ekonomik yolunu beraber keşfedelim!

Kadin 18-04-23 16:43

Aynısefa kremi faydaları nelerdir, yüze sürülür mü? Aynısefa kremi ne işe yarar?

Aynısefa, papatyagiller familyasından, genellikle sarı veya turuncu çiçekleri olan, çoğunlukla Akdeniz bölgesi kökenli, bahçe bitkisi veya ilaç olarak kullanılan bir bitkidir. Aynısefa çiçekleri, özellikle cilt problemleri, yanıklar, yaralar ve iltihaplanmaların tedavisinde yaygın olarak kullanılır. Peki, aynısefa kreminin yüze faydaları nelerdir?

Haber 07-04-23 15:26

At kestanesi kremi faydaları nedir, nasıl kullanılır? At kestanesi kremi ne işe yarar, neye iyi gelir?

At kestanesi Aesculus hippocastanum olarak da bilinen, büyük bir ağaç türüdür ve Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika'da yaygın olarak bulunur. At kestanesi, yeşil çiçekleri ve kahverengi kabuklu, parlak, kahverengi-kırmızımsı tohumlarıyla bilinir. At kestanesi tohumları, geleneksel tıpta yüzyıllardır kullanılmaktadır. Peki, at kestanesinin faydaları nedir, ne işe yarar?

Haber 30-03-23 16:40

Bebeklerde egzama neden olur, nasıl geçer? Bebeklerde egzama belirtileri nelerdir?

Bebeklerin derisi fazlasıyla hassas olduğu için pek çok cilt problemlerine daha yatkın olurlar. Egzama hastalığı da bunlardan biridir. Bebeklerde egzama çok yaygın görülen bir cilt sorunudur. Yalnızca bebeklerde değil her yaştan insanda görülme olasılığı vardır. Bebeklerde görülen egzama sorunu çoğunlukla ciddi bir hastalığa işaret etmez. Peki, bebeklerde egzama neden olur, nasıl geçer?

Kadin 24-03-23 16:58