Kep Adresi Alma Haberleri

Borsa'ya vergi mi geliyor? Cevdet Yılmaz'dan açıklama: 'Söylentilere itibar edilmemeli'

Borsa'ya vergi geleceği iddiaları gündem olurken bir açıklama da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz "Yetkililer açıklamadan söylentilere itibar edilmemeli. Borsada yapılan işlemler üzerinden cüzi bir miktar alma tartışmaları yapılıyor. Borsada kazançlar üzerinden bir vergi yok. Sadece 10 binde 1'ler olur mu bunun tartışması var, işlem ücreti olarak" dedi.

Finans 2024-06-10 21:45:15

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin birinci ünitesinde sona yaklaşıldı: Tam ölçekli devreye alma çalışmaları devam ediyor

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde ilk ünite ve ilgili tüm altyapı tesislerinde genel inşaat çalışmaları tamamlandı. Teknolojik hazırlığın önemli bir göstergesi olarak kabul edilen ön devreye alma aşamalarında, ünite sistemleri ve bileşenleri, tasarımda belirlenen kriterlere ve özelliklere uygunlukları doğrulanarak işletmeye hazır duruma getiriliyor.

Finans 2024-06-09 15:08:40

Uğurcan Çakır takımdan ayrılıyor! Bonservisi belli oldu... İşte yeni adresi

Yeni sezonda Avrupa'da mücadele edecek olan Trabzonspor'da hazırlıklar devam ederken, takımdan ayrılması beklenen Uğurcan Çakır için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 2024-06-07 16:50:11

YKS geldi çattı! Uzmanı tek tek sıraladı: Sınav kaygısıyla başa çıkmak için 10 öneri

Sınav kaygısını azaltmanın yollarından bahseden Psikolog Dilara Dalyan, “Olumsuz düşünceler yerine pozitif düşünmeye odaklanın. Olumlu düşünmek, sınav stresini azaltmanın ve özgüveninizi artırmanın önemli bir yoludur. Ayrıca derin nefes alma ve gevşeme teknikleri uygulamak sınav stresiyle başa çıkmanıza yardımcı olacaktır” dedi.

Kadin 2024-06-06 10:02:02

Diğer Haber Etiketleri

Cevdet Yılmaz borsa Akkuyu Nükleer Güç Santrali hedefi sezon yeni Trabzon Trabzonspor Uğurcan Çakır son dakika transfer Psikolog sağlıklı yiyecek sant zihin yks sınav stres kaygı bozukluğu atan bıraktı de fenerbahçe ligi süper li İsmail Kartal Teknik Direktör ak ekipleri ın süper ligi Mehmet Topal fındık kredi kartı ele ünlü oyuncu Arzu Yanardağ atama kararları resmi gazete Almanya galatasaray zaniolo tepki taraftar Adalet Bakanlığı erdoğan Rektör kktc konut Adana Demirspor da, paylaşım Süper Lig balotelli otel Arnavutköy Süleyman Soylu ak parti Ömer Çelik Yapı Kredi fidye rehine Pakistan Hindistan Edirne Ankara emlak dolandırıcılık hollandalı kulübün yapılan açıklama yaşında Robin van Persie Emlak Konut hastane randevu hastane randevusu MHRS alo 182 Japonya ekmek fare Kerem Bürsin AZ türkiye milli takımı euro 2024 Türkiye İddaa domenec to domenec torr domenec torre erhan torrent 10 aday Antalyaspor Alex de Souza beşiktaş Sergen Yalçın Numan Kurtulmuş Anayasa alara Göz sırt İyi Yaşam nefes egzersizi burun kılı alma makinesi ense mon kilo düğün Altın bordro e bordro e bordro e devlet e bordro sorgulama e bordro sistemi e bordro giriş Bursa jandarma tatbikat kep adresi kep adresi alma kep adresi nasıl alınır ip sorgulama ip adres ip adresi sorgulama ip adresim IP adresi ıp adresim nedir burçin Oyuncu Aslıhan Karalar iyet mackolik canli Dubai yağış Kocaeli polis turist İran rus e devlet şifresi alma e devlet şifresi nasıl alınır e devlet şifresi nereden alınır rodos adası yunan adaları Vize kredi faiz oranı BES türkiye futbol federasyonu verildi Stefan Kuntz bochum Bundesliga youtube ekran görüntüsü alma Google Chrome

Fenerbahçe için reddetmişti! Geri dönüyor... İşte İsmail Kartal'ın yeni takımı

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'de birçok rekora imza atan İsmail Kartal ile yollar ayrılırken, Sarı-Lacivertliler'in başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho getirilmişti. Bu hamle sonrası Kartal'ın yeni adresi merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 05-06-24 15:36

Eski milli futbolcu Mehmet Topal'ın yeni adresi belli oldu! 3 yıllık anlaşma

2022 yılında futbolu bırakan Mehmet Topal, Romanya Süper Ligi'nin köklü kulüplerinden Petrolul Ploieşti'nin başına geçti. İşte detaylar...

Spor 05-06-24 11:46

TMO'dan kredi kartı kararı!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), sanayici ve ihracatçılara, ticari kredi kartıyla kabuklu fındık alma imkanı getirdiğini açıkladı. Karar için, "Sanayicimiz ile ihracatçımızı rahatlatmak istedik" değerlendirmesi yapıldı.

Finans 04-06-24 12:25

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Arzu Yanardağ'ın yeni adresi belli oldu

Son olarak 'Hayatımız Roman' filmi ile izleyicisinin karşısına çıkan Arzu Yanardağ uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Beyaz perde ve dizi filmlerin ünlü ismi Arzu Yanardağ'ın yeni adresi belli oldu.

Magazin 01-06-24 15:36

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığına yönelik atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 31-05-24 00:30

Almanya'da reel ücretlerde rekor artış

Almanya'da reel ücretler, yılın ilk çeyreğinde önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artarak 2008'den bu yana en yüksek artışı gösterdi. Uzmanlar, Almanya'da Covid-19 ve Ukrayna-Rusya Savaşı sonrası yükselen enflasyonun dizginlenmesiyle satın alma gücündeki iyileşmenin gelecek aylarda tüketici talebini artırabileceğine işaret ederek, bu nedenle özel tüketimin ekonomik toparlanmanın önemli bir ayağı haline gelebileceğini kaydetti.

Finans 29-05-24 17:48

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo'ya taraftardan tepki! Hiç paylaşım yapmadı, taraftarı çok kızdırdı

Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği ve satın alma opsiyonunun kullanılmaması nedeniyle Sarı-Kırmızılılar'a geri dönecek olan Nicolo Zaniolo'ya taraftardan tepki yağıyor. İşte detaylar...

Spor 29-05-24 09:34

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan bazı birimlere ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına Cihan Yıldız, Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Mehmet Yılmaz ve Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Hakan Öztatar atandı.

Haber 28-05-24 00:42

Resmi Gazete'de yayınlandı: 7 üniversiteye rektör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 7 farklı üniversiteye rektör ataması gerçekleştirilirken Adli Tıp Kurumu ve Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na da bazı atamalar gerçekleştirildi.

Haber 25-05-24 09:34

Rota KKTC'ye döndü! Yabancılardan yoğun ilgi: KKTC yönetiminden Türklere yeni hak

Konut yatırımcıları, pound cinsinden kira getirisi nedeniyle rotayı KKTC'ye çevirdi. Yabancıların da yoğun ilgisinin olduğu KKTC'de inşaat projeleri de arttı. KKTC yönetimi bir düzenleme yaparak Türklerin tapu alma hakkını 1'den 3'e çıkardı.

Finans 24-05-24 21:49

Mario Balotelli, Adana Demirspor'dan ayrıldı! Yeni adresi hemen belli oldu...

Süper Lig ekibi Adana Demirspor forması giyen yıldız futbolcu Mario Balotelli, Akdeniz ekibine veda ederek paylaşımda bulundu.

Spor 22-05-24 16:39

Otelde kız arkadaşıyla 81 gün boyunca konakladı! Ücret ödememek için bu yöntemi kullandı... İlginç olayın adresi: Arnavutköy

Arnavutköy’de bir otelde kız arkadaşıyla birlikte 81 gün konaklayan kişi, iddiaya göre konaklama ücretinin bir kısmını ödemeden kaçtı. Otel’e kimlik ve pasaportu bırakarak kaçan kişi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yaşananlar üzerine polise gidip şikayetçi olan işletmeci "Toplamda 44 bin 500 TL borçları vardı, bize ödeme yapmadıkları miktar şu anda 22 bin TL" dedi. Öte yandan işletmeci, borcunu ödemeyen şahsı aradıklarında kendisine küfür ve hakaretler ettiğini de ileri sürdü.

Haber 22-05-24 10:41

Çok konuşulacak iddia! 'Süleyman Soylu'nun görev alma ihtimali var diye hedefe koydular' Özgür Özel detayı

Ömer Çelik'e açık açık sordu: Özgür Özel'in hedefinde MYK var! Süleyman Soylu hakkındaki suçlamalara neden yanıt vermiyorsunuz? Ayhan Bora Kaplan operasyonundaki tutuklamalar devam ederken siyasetin nabzı da hareketlendi. AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Mehmet Çek, AK Parti'deki MYK öncesinde Özgür Özel'in bilinçli şekilde Süleyman Soylu'yu hedef gösterdiğini iddia etti.

Manşet 21-05-24 15:34

Koç Grubu, Yapı Kredi Bankası'nı satıyor mu? Reuters iddia etti, açıklama geldi: 8,5 milyar dolara yüzde 61,2 hisse...

Reuters, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli First Abu Dhabi Bank'ın, Yapı Kredi'deki Koç Holding hisselerini alma görüşmelerinin ileri aşamada olduğunu, işlem büyüklüğünün 8 milyar dolar seviyelerinde olabileceğini aktardı. Koç Holding'ten iddialara cevap ise gecikmedi. KAP üzerinden konuya ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Finans 21-05-24 11:11

Edirne'de rehine operasyonu! 3 Pakistanlı 'ayda 180 bin lira kazanacaksın' diyerek bir Hindistanlıyı kaçırdı

Akılalmaz olayın adresi Edirne! Pakistan uyruklu 3 kişi ayda 180 bin lira kazanma vaadiyle bir Hindistanlıyı kaçırdı. Elleri ve ayakları bağlanan rehinenin Hindistan'daki ailesi görüntülü arandı. Ailenin yardım istemesi üzerine ekipler harekete geçerek gece yarısı operasyon düzenledi. 3 şüpheli yakalanırken rehine kurtarıldı. Hindistanlı rehine kurtarılınca polise sarılarak gözyaşı döktü.

Haber 19-05-24 10:27

'Tapudaki memur da bu işin içinde! Sanal daireyi 50-60 kişiye satmışlar' Düşük fiyatlı ilanlarla... Milyonları, evleri, arabaları gitti

Ankara'daki emlak çetesi dolandırıcılığında mağdurlar giderek artarken hepsi yaşadıklarından dolayı isyan etti. Mağdurların bir kısmı milyonlarını bir kısmı da evini ve arabasını kaptırdı. Ev alma hayaliyle yola çıkan mağdurlar aynı yöntemle dolandırılırken hepsi de düşük fiyat oyununa kandı. Toplu şekilde suç duyurusunda bulunan mağdurlar, suçluların ceza almasını istiyor. Mağdurlardan biri ise şimdi sokakta kalma tehlikesiyle karşı karşıya.

Manşet 18-05-24 09:56

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Robin van Persie'nin yeni adresi belli oldu! Kariyerinde bir ilk

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Hereeveen, teknik direktörlük görevine Robin van Persie'nin getirildiğini duyurdu.

Spor 17-05-24 12:47

İstanbul'un konut ihtiyacı için yeni adım! Emlak Konut, Fikirtepe için KAP'a bildirdi: 11.5 milyar liralık satın alma

Emlak Konut GYO tarafından, Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesinin geliştirme maliyetlerinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca karşılanacağı belirtilerek, "Satın alma işlemi ekspertiz değerine göre gerçekleştirilmiş olup, Bakanlığımız tarafından elde edilen finansman geliriyle projenin daha hızlı tamamlanarak İstanbullulara sunulması hedeflenmektedir." ifadesi kullanıldı.

Finans 15-05-24 08:57

Hastane randevunuz iptal edilebilir! Yeni dönem bugün başladı: 15 gün boyunca kısıtlama detayına dikkat...

Hastane randevusu alma sisteminde 'onaylı randevu' modeline geçildi. Artık randevu almak isteyen hasta, randevusunu bir gün önceden onaylamak durumunda. Randevular için gereken onay işleminde saat kısıtlamasına gidildi. Bazı gruplar ise uygulamadan muaf tutuldu. Peki yeni sistemde MHRS, mobil uygulama veya ALO 182'den hastane randevusu nasıl alınır, saat kaça kadar randevu alınır? İşte yeni hastane randevu uygulamasının merak edilenleri...

Haber 13-05-24 07:52

Yine bir gıda skandalı daha! Ekmeklerin içinden çıkanlar şaşkına çevirdi: O ülke ayağa kalktı

Dünya genelinde gıda skandallarının ardı ardı arkası kesilmezken bu seferki olayın adresi Japonya. Ülkeyi ayağa kaldıran olayda ekmek paketlerinin içerisinden çıkanlar şaşkına çevirdi. Skandal sonrası 104 bin paket ekmek tedbiren toplatıldı.

Haber 10-05-24 16:58

Yeni projesi heyecanla bekleniyordu! Kerem Bürsin'in adresi belli oldu

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği Ateş Arcalı karakteriyle büyük beğeni toplayan Kerem Bürsin son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemdeydi. Yeni projesi heyecanla beklenen Bürsin'in adresi belli oldu...

Kulis 10-05-24 13:31

EURO 2024'teki şampiyonluk oranımız belli oldu! Türkiye ilk 10'da yer alamadı...

EURO 2024'te az bir süre kala milli takımımızın şampiyonluk oranı açıklandı. Turnuvaya iddialı bir şekilde katılacak millilerimizin kupayı alma şansı 11. sıradan görüldü.

Spor 07-05-24 16:27

Durumu bir türlü kesinlik kazanmayan Nicolo Zaniolo için Aston Villa kararını verdi! Yıldız isim Galatasaray'a geri dönüyor

Galatasaray'dan İngiliz ekibi Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo, burada bekleneni bir türlü veremezken Aston Villa yönetiminin oyuncunun Sarı-Kırmızılılar'a geri göndermeye karar verdiği öğrenildi.

Spor 04-05-24 22:29

Galatasaray'dan bu yana herhangi bir takımı çalıştırmamıştı! Domenec Torrent'in yeni adresi herkesi şaşırttı

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran İspanyol teknik adam Domenec Torrent, Türkiye kariyerinin ardından herhangi bir takımı çalıştırmazken yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 21:47

Meğer 1 haftadır Türkiye'deymiş! Alex de Souza'nın yeni adresi Antalyaspor... Sergen Yalçın'ın yerine geliyor

Antalyaspor, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ayrılması durumunda Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza'yı takımın başına getireceği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 19:21

Numan Kurtulmuş 'anayasa' ziyaretlerine devam ediyor! İlk adresi DEM Parti oldu: 'Temizlik' vurgusu dikkat çekti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un yeni anayasa için siyasi partilere ziyaretleri devam ediyor. Kurtulmuş'un bugünkü ilk adresi DEM Parti oldu. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatımoğulları Oruç, yol temizliğine ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kurtulmuş ardından Saadet Partisi ve İYİ Parti'yi ziyaret etti.

Haber 02-05-24 14:59

Gerginliğini azaltıp seni rahatlatacak 10 nefes egzersizi

Heyecan, stres, kaygı... Hepimizin hayatında yer alan bu duygular, bazen kontrolden çıkıp bizi bunaltabilir. Neyse ki, bu durumlarda imdadımıza yetişen bir mucizevi varlık var: Nefesimiz! Evet, doğru duydunuz! Doğru nefes alma teknikleri ile gerginliği yenmek ve rahatlamak çok kolay.

Kadin 28-04-24 17:58

Burun kıllarınızdan kurtulun! İşte en iyi 10 burun kıl alma makinesi

Kişisel bakımın önemli bir parçası olan burun kıl alma makineleri, erkeklerin bakım rutinlerinin önemli bir parçasıdır. Bunun için doğru makineyi seçmek, hem konforlu kullanım hem de etkili sonuçlar elde etmeyi sağlar. Ama endişelenmeyin çünkü artık en iyi burun kıl alma makinesi hangisi diye saatlerinizi harcamanıza gerek yok! İşte, sizler için seçtiğimiz en iyi burun kıl alma makinesi modellerinden oluşan listemiz!

Haber 27-04-24 15:53

Bir türlü verilemeyen inatçı kiloların sebebi bu olabilir! İhmal edilirse vücuda çok fazla zararı var

İnatçı fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü verilemeyen kilolar hakkında konuşan Endoüroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmet Yavaşcaoğlu, "Gittikçe kilo alma, ne yaparsa yapsın kilo verememe, tansiyon yüksekliği, arada çarpıntı, aniden yüzün kızarması gibi belirtiler, böbrek üstü bezlerden kaynaklanıyor olabilir." dedi.

Kadin 27-04-24 15:16

'Kim, ne taktı' derdine son! Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip: Sayfa sayfa not alma dönemini bitirecek uygulama

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları…

Finans 27-04-24 08:53

e-Devlet bordro sorgulama: e-Devlet'ten maaş bordrosu nasıl öğrenilir?

Bir çalışana aylık olarak ödenen ücretin detaylarını içeren maaş bordrosu iş yerlerinde düzenlenir. Çalışanın aylık geliri, avansları ve ödeme aldığı gün sayısı gibi bilgileri kapsayan maaş bordrosu elektronik ortamda da kayıt altına alınır. Dolayısıyla e-bordro sorgulama ve çıktı alma gibi işlemlerin yapılması için e-Devlet kullanıcı girişi tamamlanmalıdır. Ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti sekmesine geçiş yapılarak birkaç adımda maaş bordrosu detaylarına ulaşılabilir.

Finans 25-04-24 21:45

Bursa'da jandarmadan risk alma önlem al tatbikatı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "risk alma önlem al" tatbikatı yapıldı.

Yurthaber 25-04-24 15:37

KEP adresi nedir? KEP adresi nasıl alınır?

KEP adresinin ne olduğu pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan konulardan bir tanesidir. İnternet kullanımının yaygın hâle gelişi ile birlikte neredeyse bütün önemli işlemler internet üzerinde kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. KEP adresi alma da internet üzerinden gerçekleştirilen işlemler arasında yer almaktadır. Peki, KEP adresi nedir? KEP adresi nasıl alınır?

Haber 23-04-24 22:18

IP sorgulama ve bulma: IP nedir, IP adresi sorgulama nasıl yapılır? IP adresi bulma yöntemleri

Teknolojinin gün geçtikçe daha da gelişmesi ve internetin hayatın her alanına girmesiyle birlikte çeşitli teknolojik terimler ve internet dünyasına özel kavramlar da günlük hayata girmiş ve sık olarak kullanılmaya başlanmıştır. Bir internet terimi olan ve internet dünyasında son derece önemli bir yere sahip olan IP de sanal dünyanın olmazsa olmazları arasında yer alır.

Haber 22-04-24 22:25

Ünlü oyuncu Aslıhan Karalar o üniversiteden mezun oldu! Cüppe giydi, kep attı...

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Burçin Hatun karakteriyle adından uzun süre söz ettirmişti. İngiltere'deki Essex Üniversitesi’nde okuyan Karalar mezun oldu.

Magazin 19-04-24 11:56

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 18-04-24 12:34

Şiddetli yağışlar hayatı esir aldı: Havalimanı resmen göle döndü!

Görüntülerin adresi Dubai Uluslararası Havalimanı. Kentte etkili olan şiddetli yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Hava trafiğinde de aksamalara yol açan yağışlar sonrası Dubai Uluslararası Havalimanı adeta göle döndü.

Haber 16-04-24 17:34

Görüntüler gündem olmuştu! Akıbetleri belli oldu: 3 polis görevden uzaklaştırıldı

İzmit'te çorbacıda çıkan iş yeri çalışanları ve müşteri kavgası büyüdü. Ekipler olay yerine gelerek müdahale etti. Polislerin zor kullanarak gözaltına alma görüntüleri sonrası Kocaeli Valiliği'nden açıklama geldi. Sınırı aştıkları belirtilen 3 polis görevden uzaklaştırıldı.

Haber 16-04-24 15:20

O ülke rotasını Türkiye'ye çevirdi! 2 ayda Rusları geride bıraktılar: Akın akın geliyorlar

Türkiye doğa güzelliği ve tatile uygun iklimiyle çok sayıda yabancı turistin ilk adresi olmaya devam ediyor. Ocak ve Şubat ayına ait rakamlar incelendiğinde Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistlerin İranlı olduğu belirlendi. Ruslar ve Bulgarlar ikinci ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Turistlerin en çok ziyaret ettikleri şehirler ise sırasıyla İstanbul, Edirne, Antalya, Artvin ve Ağrı oldu.

Finans 15-04-24 14:50

e-Devlet şifresi alma: e-Devlet şifresi nasıl, nereden alınır?

Devlet aracılığı ile sunulan hizmetlere internet ortamında erişim sağlama imkânı tanıyan sistem e-Devlet Kapısı olarak bilinmektedir. Pek çok kişi kamu ile ilgili işlerini bu sistem üzerinden hızlı bir biçimde gerçekleştirmektedir. Bu sisteme giriş yapılabilmesi için öncelikli olarak şifre sahibi olunması gerekmektedir. Şifre olmadan bu platforma giriş yapılması ve hizmetlerden yararlanılması mümkün değildir. Peki, e-Devlet şifresi nasıl ve nereden alınır?

Haber 13-04-24 18:50

Türkiye'den akın var! 'Kapıda vize' sonrası Yunan adaları bayram tatilcilerinin gözde adresi oldu, sayı 20 bini aştı

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başlayınca Türkiye'den Rodos'a turist akını yaşandı. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilenler Yunan adalarına büyük ilgi gösterdi. Marmaris ve Fethiye'den yalnızca bir haftada Rodos'a geçiş yapan Türk turist sayısı artan rağbeti ortaya koydu. Turizmciler "Hazırlıklar tamamen Türk misafirlere göre yapılmış" diyor.

Finans 12-04-24 12:40

Kredi ve kredi kartı kararları sonrası vakalar arttı! Nakit paraya ihtiyacı olanın adresi tefeciler oldu: ‘Faizler arttı yeni sözleşme yapacağız’ deyip darp ettiler

Nakit para ihtiyacını kredi ve kredi kartı ile sağlayan vatandaş sıkı para politikası kapsamında alınan kararların ardından rotasını bankalardan tefecilere çevirdi. Ancak bu durumu fırsat bilen tefeciler taksit ödemeleri devam ederken ‘faizler arttı yeni sözleşme yapacağız’ gibi dayatmalarla vatandaşları mağdur ediyor. Mahkemelerde davalar artarken hukukçular vatandaşları bu kişilere karşı uyarıyor.

Finans 11-04-24 09:47

Bireysel emeklilikte kısmi ödeme dönemi! 10 soru 10 cevap: Başvuru şartları belli oldu

Kısmen Ödeme Uygulaması BES'te sistemden çıkmadan birikimlerin yüzde 50'ye kadar olan kısmını alma imkanı tanıyor. Konuya ilişkin detaylar belli oldu. İşte 10 soruda BES kapsamında hayata geçecek "Kısmen Ödeme' uygulaması...

Finans 09-04-24 11:51
BES

Türkiye'den ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmamıştı! Alman hoca Stefan Kuntz geri dönüyor... İşte yeni adresi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Eylül 2023'te görevden alınan Alman teknik adam Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oluyor. 61 yaşındaki teknik adam daha önce de çalıştığı bir kulübe geri dönebilir. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 16:29

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde değişiklik! Evleneceklere, ev alacaklara 'kredi' gibi uygulama: Şartlar belli oldu, yüzde 50'sini alabilecekler

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), evlilik, konut alımı ve doğal afet durumlarında sistemde biriken tutarın yüzde 50'sini alma imkanı sağlayan kısmen ödeme uygulamasında başvuru şartları belli oldu. Buna göre 5 yıl sistemde olma durumuna bakılacak. Ödenecek miktarın yüzde 30’u devlet katkısı hesabından düşülecek.

Finans 08-04-24 10:58
BES