Deri Elbise Haberleri

Camper'ın hakiki deri Pelotas modelinde bugüne özel kaçırılmayacak indirim

Stil ve konforun mükemmel buluşmasını sunan, hakiki deri olmasıyla öne çıkan Camper Pelotas Erkek Ayakkabı'da bugüne özel 1155 TL indirim başladı. Günün en iyi fırsatını kaçırmak istemezseniz detaylar yazımızda...

Haber 2024-07-26 14:13:23

Şaşırtan hırsızlıkta mail ile gelen özür! Evrenden intikam almak istemiş

İzmir'in Çeşme ilçesinde elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı turist, daha sonra pişman olarak çaldığı elbisenin parasını gönderdi. Pişman olduğunu hırsızlık yaptığı iş yeri sahibine maille belirten turist, "Eğer kabul edersen işleri düzeltmek istiyorum. Çok utanıyorum. Teşekkür ederim" dedi. Avustralya uyruklu turist, 'Evrenden intikam almak için' elbise çaldığını söyledi.

Haber 2024-07-21 09:38:43

Etek ve elbise giymek dert olmaktan çıkıyor! İç bacak sürtünmesine karşı en etkili ürünler

Yaz mevsimi tüm hızıyla geldi çattı! Sıcak havalarda ferah ve şık hissetmek için etek ve elbiseler vazgeçilmezimiz. Fakat bu keyifli giyim tarzı, iç bacaklarda sürtünme ve pişik gibi can sıkıcı problemlere de yol açabiliyor. Peki, iç bacak pişiklerinden kurtularak yaz mevsiminin keyfini doyasıya çıkarmak mümkün mü? Elbette! Bu yaz size hem konforu sunacak ürünlerle iç bacak pişiklerine veda etmeniz mümkün. İşte detaylar!

Kadin 2024-07-04 10:44:07

Rita Ora yine şeffaf giydi! Sosyal medyada Yeter artık tarzın sıktı yorumları yağdı

Son dönemde cesur tarzıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Rita Ora sokak tarzıyla yine dikkat çekti. Işıltılı şeffaf bir elbise giyen Rita Ora yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcının tarzına sosyal medyada adeta yorum yağdı.

Magazin 2024-07-03 12:28:05

Vakalarda şaşırtan artış! 'Yeni tanımlanan 1-2 tip var' Gençlerde de görülmeye başladı! Tedavi edilmezse yıllarca devam ediyor

Son zamanlarda mantar enfeksiyonu vakalarında artış yaşandığını belirten Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhan Engin, son dönemlerde özellikle gövde, genital bölgeye yerleşen mantarlarda bir artış ve tedaviye direncin söz konusu olduğundan bahsetti. Tırnak mantarını önceleri daha ileri yaşlarda gördüklerini söyleyen Engin, biraz daha gençlerde de görmeye başladıklarını dile getirdi.

Haber 01-07-24 12:07

Benzinlikte akrabasını zorla öptüğünü söylediği adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti! Burnundan büyük bir deri parçası kopmuştu

36 yaşındaki Peter Michael Anthony Tighe, Amerika Birleşik Devletleri'nin Karolina eyaletinin Myrtle Beach bölgesinde şiddetli ve ağır nitelikteki saldırı ve darp nedeniyle tutuklandı. Tighe benzinlikte akrabasını zorla öptüğünü söylediği bir adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti. Tighe'in ailesi adamın her zaman yanında birbirinden değişik kesici aletler yaşadığını söyledi.

Trend 26-06-24 11:30

Borsa güne yatay başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yatay bir seyirle 10.680,50 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,75 ile spor olurken, en çok kaybettiren yüzde 0,34 ile tekstil ve deri oldu.

Finans 26-06-24 10:03

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 10.780,64 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,39 ile metal eşya makina olurken, en çok kaybettiren yüzde 0,68 ile tekstil ve deri oldu.

Finans 25-06-24 10:04

Neredeyse yok gibiydi! Emma Chamberlain, Vogue World tarzıyla gündem oldu

Emma Chamberlain, Paris'teki Vogue World 2024'te gecenin en cesur isimleri arasında yer aldı. Kıpkırmızı görünüm, vücudu saran deri yere kadar uzanan bir etek ve kaçırılmayacak kadar küçük bir örgü sütyen üst ile kombinini tamamlandı.

Magazin 24-06-24 09:34

Yer: Bursa... 2 asırlık Osmanlı geleneği! Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanlardan çıkan deri, kelle, kuyruk, boynuz ve kemiklerden kostüm yazıp sokak sokak gezdiler

Osmanlı dönemindeki "Deliler" adlı askeri birliğin anısını yaşatmak amacıyla Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaklaşık 2 asırdır "Alabaş" geleneği sürdürülüyor. "Alabaş" geleneği, Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanlardan çıkan deri, kelle, kuyruk, boynuz ve kemiklerle yapılan kostümleri giyen gençler tarafından canlandırıldı.

Trend 18-06-24 14:14

Sağlık sorunları nedeniyle tahliye olmuştu! Cezaevinden çıkan Nihal Candan mini elbise ile doğum günü kutlaması yaptı! Paylaşımındaki not dikkat çekti

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Candan, mini elbisesiyle ve özel yaptırdığı pastasıyla doğum gününü kutladı. Ünlü ismin pastasındaki yazı dikkat çekti.

Magazin 16-06-24 10:45

Gelinin annesinin kıyafeti düğüne damga vurdu! Gelinin önüne geçti... 'Resmen rol çalmış'

Gelinin annesinin kıyafet seçimi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Twitter'dan paylaşılan görüntülerde gelinin annesinin yeşil çiçekli derin göğüs dekolteli bir elbise tercih etmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Trend 15-06-24 11:46

Kenan Doğulu'nun tarzı sosyal medyada çok konuşuldu! Pantolonun yarısı nerede?

Tarzı ve şarkılarıyla sık sık konuşulan Kenan Doğulu bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Takım elbise giyerek objektif karşısına geçen Doğulu'nun ceket altına giydiği kumaş şortu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 15-06-24 09:21

Uzmanı uyardı: Ciltteki güneş hasarı, deri kanserini tetikleyebilir! 3 saat kuralına dikkat

Hava sıcaklarının artmasıyla güneş ışınları bireyler için risk oluştururken, Dermatoloji Ana Bilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. Ali Karakuzu, özellikle öğlen saatlerinde dik açıyla gelen güneş ışınlarından sakınmak gerektiğini ve güneş hasarıyla birlikte deri kanseri gelişiminin de olabileceği uyarısında bulundu. Karakuzu, ortalama 3 saatte bir de güneş koruyucularının yenilenmesi gerektiğini vurguladı.

Kadin 14-06-24 15:48

Serenay Sarıkaya'nın farklı tarzı sosyal medyayı ikiye böldü! Bakan bir daha baktı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Farklı tarzı ile dikkat çeken Sarıkaya'nın ayakkabı ve elbise tercihi sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 12-06-24 08:30

Mürekkeple ten rengini dahi değiştirdi! Dövme bağımlısının itirafı sosyal medyaa gündem oldu... Dolduracak tek yerim kaldı

Vücudunun %98'ini mürekkeple kaplamak için 100 bin sterlin (4 milyon 121 bin TL) harcayan Eli Ink isimli dövme bağımlısının itirafları sosyal medyada gündem oldu. Derisinin tükenmeye başladığını itiraf eden Ink, "Görünür alanım tükeniyor ve vücudumda neredeyse dört kat farklı dövme var. Dövme yaparken, görünen deri kaybolduğunda, üzerine koyabileceğiniz çok az şey kalır." ifadelerini kullandı.

Trend 11-06-24 10:29

Çocuklarda güneş yanığı deri kanseri riskini 8 kat artırıyor! Tüm vücut için 2 yemek kaşığı kuralına dikkat

Tatil bölgelerinde güneşin keyfini çıkarmak kadar güneşin zararlı ışınlarından korunmak da oldukça önem taşıyor. Özellikle çocukların uzun süre güneş altında kalmaması gerektiği konusunda aileleri uyaran Dr. Öğr. Üyesi Elif Cömert Özer, “Çocukluk çağında su toplayacak ölçüde güneş yanığı geçirilmesi ileri yaşlarda melanom adı verilen deri kanser riskinde 8 kata kadar artışa neden olmaktadır” dedi.

Kadin 10-06-24 09:30

Pınar Altuğ magazin programını neden bıraktığını yıllar sonra açıkladı! Deri bir mini etek...

Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Şimdiki Aklım Olsaydı” programına konuk olan Pınar Altuğ bir dönem magazin programı sunduğunu ancak yapamadığını anlattı. Bunun sebebini de yıllar sonra açıkladı.

Magazin 06-06-24 08:33

Korkutan uyuz alarmı: Yeniden artışa geçti! “2-3 aydır vakalarda artış var, sık sık görmeye başladık

Son haftalarda uyuz vakalarında artış yaşandığını belirten uzmanlar uyarıyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhan Engin, son 2-3 aydır uyuz vakalarında tekrar bir artış olduğunu söyledi. Günlük poliklinikte sık sık hasta görmeye başladığını belirten Engin, tedavi olmuş, tekrar vaka alevlenmiş şekilde çok fazla hastanın hastaneye başvurduğunu belirtti.

Haber 05-06-24 10:35

Mezuniyet makyajı nasıl yapılır? Evde mezuniyet makyajı yapımı

Mezuniyet günü, hayatta yeni bir dönemin başlangıcını simgeler. Bu özel günde, şık ve mutlu olmak en doğal istektir. Mezuniyet gününde, elbise seçimlerini iyi bir saç modeli ve profesyonel bir makyajla tamamlamak önemlidir. Peki, mezuniyet makyajı nasıl yapılır?

Kadin 28-05-24 21:34

Acun Ilıcalı, Ali Koç'un yeni yönetim listesine girdi! Toplantıya katılan Ilıcalı'nın kombini sosyal medyada olay oldu!

Fenerbahçe'de seçim heyecanı yaşanıyor... Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de başkanlığa yeniden aday olan Başkanı Ali Koç'un yeni yönetim listesine girdi. Ilıcalı, kongre üyeleriyle düzenlenen toplantıya takım elbise ile katıldı. Ilıcalı'nın takım elbiseli görüntüsü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 24-05-24 11:44

Dayanılmaz bir diş ağrısı hissediyordu! Diş enfeksiyonu yayıldıktan sonra et yiyen hastalık nedeniyle gözü şişti

İngiltere'nin Cambridge şehrinde yaşayan Terry isimli bir adam dayanılmaz bir diş ağrısı hissederek doktora başvurdu. Dişi çekildikten sonra hastanın sağlığı kötü bir hal aldı ve diş enfeksiyonu et yeme hastalığına dönüşerek yüzüne yayıldı. Terry'nin sol göz küresinin altındaki deri hızla şişti ve göz kapağının üstüne kadar uzanan büyük bir deri kıvrımına dönüştü. Doktorlar yoğun bir çabanın sonucunda Terry'in gözündeki enfeksiyonu çıkartmayı başardı.

Trend 23-05-24 08:54

Düğün sezonu açıldı! özel davetlerde giyebileceğiniz payetli elbise modelleri

Özel davetlerde fark yaratmak isteyenler için payetli elbiseler mükemmel bir seçenek. Sade bir saç ve makyajla bile mükemmel uyum sağlayan payetli elbiseler, abartıya kaçmadan göz alıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. O zaman düğün sezonu açıldığına göre özel davetlerdeki şıklık yarışına katılmak isteyenleri buraya alalım! Sizler için birbirinde şık birbirinden rahat farklı kesim ve tasarımlardaki payetli elbise modellerini bir araya getirdik. Devamı için sizi içeriğe alalım.

Kadin 22-05-24 20:40

Aman dikkat: Stresli yaşam ve sağlıksız beslenme alışkanlıkları bu hastalığı tetikliyor

Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Özgür Harmancı, İnflamatuar Bağırsak Hastalığı’nın (İBH) son zamanlarda hızla yaygınlaşmaya başladığını söyleyerek, “Bağırsaklar dışında göz, eklem, deri ve karaciğer başta olmak üzere diğer organlarda da ciddi hastalığa yol açabildiği biliniyor. Stresli yaşam ve sağlıksız beslenme alışkanlıkları İBH hastalığını tetikleyen başlıca nedenler arasında” dedi.

Kadin 20-05-24 15:38

Uzmanından kritik uyarı: Yüz bölgesinde başlıyor, beyne ilerliyor! En çok açık tenlileri tehdit ediyor

Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, "Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır" dedi.

Haber 18-05-24 11:19

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 17-05-24 08:03

Oğlunun odasından gelen çığlık sesine uyandı! Kolyesi iletince elektrik çarptı... Bütün ev yanık saç ve deri koktu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Rayce Ogdahl isimli bir çocuk kolyesinin fişin açıkta kalan ucuna temas etmesi sonucu korkunç bir kaza yaşadı. Elektrik çarpması sonucu boynunda ciddi yanıklar oluşan Ogdahl, yaşamının geri kalanında bu yara izleriyle yaşayacak olmasına rağmen hayatta olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Trend 14-05-24 10:46

Üniversiteliler, depremzede öğrencilere bayramlık için tezgaha geçti

Gaziantep'te Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) üyeleri ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, bağışçılardan aldıkları elbise ve eşyaları üniversite yerleşkesinde açtıkları stantta "pazarcı" gibi satarak elde ettikleri gelirle depremzede öğrencilere "bayramlık" almak için çaba gösteriyor.

Yurthaber 14-05-24 10:20

Yer: Kocaeli! Yakayı ele verdi, elbise dolabından böyle çıktı

Kocaeli'de düzensiz göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 21 şüpheli ve 23 düzensiz göçmen yakalandı. Polis ekiplerince ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda şahıslardan bazılarının elbise dolabına, bazılarının otomobilin bagajına saklandığı görüldü.

Haber 13-05-24 20:46

Son 20 yılda arttı: Besin alerjisi her 17 çocuktan birini etkiliyor! Bu besinlere aman dikkat

Türkiye'de her 17 çocuktan birinde besin alerjisinin görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Son 20 yılda çocuklarda besin alerjisi arttı. Alerji oranlarının artmasını sağlayan besinler inek sütü, yumurta, yer fıstığı, buğday, balık ve kabuklu deniz hayvanları alerjenleridir. Bu alerjiler, hafif deri döküntülerinden sindirim sorunlarına ve ciddi solunum zorluklarına kadar çeşitli reaksiyonlara neden olabilir” dedi.

Kadin 11-05-24 16:02

Serenay Sarıkaya gala tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Bedeli ise dudak uçuklattı

Son dönemde özel hayatı ile adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya bu defa Netflix'te yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin galasında boy gösterdi. Geceye kırmızı bir elbise ile katılan Sarıkaya'nın tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin kombini için harcadığı para ise dudak uçuklattı.

Magazin 08-05-24 08:19

Türkiye'nin farklı illerinde ortaya çıktılar! Herkes bu cisimleri merak ediyor: Şimdi de İstanbul'da görüldü

Türkiye'nin farklı illerinde görülen cisimler sosyal medyanın gündeminde... Hatay'da tanımlanamayan cisimleri görüntüleyen bir vatandaş, “Havaya baktığım zaman 3 cisim gördüm. Sanki takım elbise giymişlerdi ve havada asılı duruyorlardı" dedi. Birçok ilde görülen cisimler son olarak İstanbul'da da görüntülendi.

Haber 01-05-24 22:31

İzmir'de ekipleri alarma geçiren olay! Sokakta insana ait yağ ve deri parçaları bulundu... Ortaya çıkan gerçek şaşkına çevirdi

İzmir'deki bir sokakta bulunan insana ait yağ ve deri parçaları ekipleri alarma geçirdi. Yapılan araştırmada, parçaların, 'merdiven altı' diye tabir edilen bir yerde uygulanan karın germe ameliyatı sonrasında alınan parçalar olduğu belirlendi.

Haber 30-04-24 15:49

Borsa haftaya rekorla başladı! 10 bin puan sınırında

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,77 yükselişle rekor seviye olan 9.992,45 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,78 ile tekstil deri olurken, tek kaybettiren yüzde 3,70 ile spor oldu.

Finans 29-04-24 10:06

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-24 14:48

Cilt temizliği neden önemli? Cilt nasıl temizlenmeli? Cevapları burada!

Cilt temizliği, sağlıklı bir cilt görünümü ve genel cilt sağlığı için temel bir adımdır. Günlük temizleme; cildinizi gün boyunca biriken kir, yağ, makyaj ve ölü deri hücrelerinden arındırır. Bu temizlik, gözeneklerin tıkanmasını önler ve cilt problemleri gibi sorunların önüne geçer. Düzenli cilt temizliği, cildinizin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olurken, bakım ürünlerinin de daha etkili çalışmasını sağlar.

Kadin 25-04-24 02:57

Uzman isimden kritik uyarı: Deterjanlardaki gizli tehlike! Deri yoluyla vücuda giriş yapıyor

Evlerde sıklıkla kullandığımız çamaşır ve bulaşık deterjanlarındaki risklere dikkati çeken Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Deterjanların içinde bulunan kimyasallar, deri bariyerimizde bulunan proteinlerin düzenlenmesini bozduğu ve alerjik proteinlerin üretimini tetiklediği kanıtlanmıştır. Bu durum atopik dermatit, alerjik rinit gibi hastalıkların yanı sıra besin alerjilerinin gelişimine de zemin hazırlamaktadır” dedi.

Kadin 20-04-24 15:54

Baharda o hastalıklar artıyor! 'Özellikle geceleri daha çok...'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Kükürt, ilkbahar mevsiminde bazı cilt hastalıklarının görülme sıklığının arttığını söyledi. Bu dönemde en sık görülen cilt hastalıklarından olan kurdeşen, güneş alerjisi, alerjik deri hastalıkları, mantar enfeksiyonları ve güneş lekeleri hakkında bilgi veren Kükürt, korunma yollarını anlattı.

Kadin 18-04-24 11:25

İrem Derici'nin iddialı sahne tarzı sosyal medyayı salladı! Sevgilisinin çektiği pozlara yorum yağdı: Hadise sandım

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici bu kez sahne tarzıyla adından söz ettirdi. İddialı bir elbise tercih eden Derici'nin pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Ünlü şarkıcı Hadise'ye benzetildi.

Magazin 14-04-24 09:42

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:50

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-24 21:38

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-24 11:01

Arkadaşının doğum günü için seçtiği elbise sosyal medyayı ikiye böldü

Bir kadın, arkadaşının doğum günü yemeği için seçtiği elbiseyle dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı ikiye bölen o paylaşıma yorum yağdı.

Kadin 25-03-24 10:34

Alerji testi nedir? Alerji testi nasıl yapılır, ne kadar sürer?

Alerji günümüzde birçok insanın karşılaştığı yaygın bir sağlık sorunudur ve vücudun bağışıklık sisteminin belirli maddelere aşırı tepki vermesiyle ortaya çıkar. Bu maddeler alerjenler olarak adlandırılır ve polen, ev tozu akarları, hayvan tüyleri, mantar sporları ve bazı gıdalar gibi çeşitli maddeler olabilir. Alerjik reaksiyonlar, hafif deri döküntüleri veya burun tıkanıklığı gibi hafif semptomlardan anafilaksi gibi yaşamı tehdit eden durumlara kadar değişebilir.

Haber 21-03-24 11:40

EYYO elbise modellerinde zarafeti ve şıklığı yansıtıyor

Kadınların büyük bir çoğunluğu gerek gündelik hayatında gerekse özel günlerde elbise giymeyi tercih ediyor. Çünkü elbiseler, çok daha zarif ve etkileyici bir görünüm sunuyor. Farklı zamanlarda, farklı tarzlara hitap eden elbiseler kadınların gönüllerini çelmeyi başarıyor.

Kadin 20-03-24 14:09

İtirafı gündem oldu! Mustafa Üstündağ sanayideki tamircinin kıyafetini takım elbise karşılığında aldı: Dükkan dükkan erkek seyrediyordum

Oyuncu Mustafa Üstündağ “Orhan Usta” rolüne hayat verdiği Emanet filminin kostümlerini sanayi mahallesinden aldığını açıkladı. Üstündağ, "Sultandağı’nda sanayiye gittim. Filmde oradan aldığım kıyafetlerle oynadım" dedi.

Magazin 20-03-24 10:23

Mine Tugay'ın giydiği fırfır detaylı elbise çok beğenildi! Sosyal medyada yorum yağdı: İlaç gibi geldi...

Geçtiğimiz aylarda estetikli haliyle eleştirilerin odak noktası olan Mine Tugay, aynı zamanda güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından fırfır detaylı mavi elbisesiyle verdiği pozları paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 16-03-24 17:25

Güçlü ve karizmatik erkeklerin kokusu: Versace Oud Noir indirimde

Versace'nin eşsiz ve sofistike kokularından biri olan Oud Noir, karizmatik ve güçlü erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Oud, amber ve deri notalarının muhteşem uyumuyla ön plana çıkan bu parfüm, kendine güvenen erkeklere özel bir imza kokusu sunuyor. Kısa süreliğine indirime giren bu parfüme sahip olmak isterseniz acele edin, detaylar içeriğimizde...

Haber 14-03-24 16:11

Hakiki deri, özel taban teknolojili Camper Pelotas Ariel ayakkabının fiyatı düştü

Hakiki deri, rahat, şık tasarımlı bir ayakkabı arıyorsanız Camper Pelotas Ariel tam da size göre! Yenilikçi Pelotas taban sistemiyle yer çekimine meydan okuyan ve adımlarınıza ekstra destek sağlayan bu ayakkabı Bahar Fırsatları'na özel 1800 TL indirim ile sizleri bekliyor.

Haber 12-03-24 14:08