Erkek Kase Kaban Haberleri

Camper'ın hakiki deri Pelotas modelinde bugüne özel kaçırılmayacak indirim

Stil ve konforun mükemmel buluşmasını sunan, hakiki deri olmasıyla öne çıkan Camper Pelotas Erkek Ayakkabı'da bugüne özel 1155 TL indirim başladı. Günün en iyi fırsatını kaçırmak istemezseniz detaylar yazımızda...

Haber 2024-07-26 14:13:23

Hayranı bir anda sahneye atlayınca neye uğradığını şaşırdı! Hadise konserinde korku dolu anlar

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Hadise son konserinde korku dolu anlar yaşadı. Bodrum'da sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı sahnedeyken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir erkek hayranı güvenliği aşarak sahneye koştu. Güvenliğin hemen devreye girdiği anlarda ünlü şarkıcı omzundan darbe aldı.

Magazin 2024-07-23 16:21:14

Kızılcık Şerbet'inin Nilay’ı Feyza Civelek ‘Mustafa’mdan sonra ideal erkek’ diyerek Cüneyd Efendi'yi gösterdi! Öve öve bitiremedi

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile büyük beğeni toplayan Feyza Civelek bir röportaj esnasında 'Kızıl Goncalar' hayranı olduğunu ifade etti. Civelek, 'Mustafa'dan sonra ideal erkek diyebileceğim bir karakter Cüneyd Efendi'dir' açıklamasıyla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-07-23 09:43:59

Sevgili cinayeti: Erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Kahramanmaraş’ta tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan 30 yaşındaki Kemal Kuşçu hayatını kaybetti. Olay sonrası K.B. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 2024-07-23 06:24:05

Adımayan'daki köy Türkiye'nin gündemine oturdu! Haremlik-selamlık otobüs durakları... Menzil detayı

Menzil tarikatı üyelerinin yoğun olarak yaşadığı belirtilen Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki bir köyde çekilen fotoğraf karesi gündem yarattı. Sosyal medyada da hızla yayılan söz konusu fotoğraf karesinde köydeki otobüs duraklarının "kadın" ve "erkek" şeklinde ayrıldığı görüldü.

Haber 22-07-24 14:13

Aşureyi de enflasyon vurdu: Bir kasenin maliyeti ortaya çıktı! ‘Hz. Nuh zamanında yoklukta yeniliyordu’ dedi, sosyal medyayı salladı

Yükselen enflasyon bu yıl aşure yapmanın maliyetini de artırdı. Geçtiğimiz yıla göre bir kase aşurenin maliyeti yüzde 40'a yakın arttı. Fiyat ise kase başına 30 liraya yaklaştı. 12 kişilik bir aşureyi kaynatmanın maliyeti 242 liradan 330 liraya çıktı. Yükselen fiyatlar sosyal medyada da gündem oldu. Bazıları sadece apartmana yetecek kadar pişirebildiğini, bazıları ise maliyeti göze alamadığını dile getirdi.

Finans 22-07-24 08:09

Bir dönem “Dünyanın en seksi kadını” seçilmişti! Kate Upton özel gecede dikkat çekti

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton katıldığı gecede dikkatleri üzerine çekti. Eski formuna kavuşan güzel model tarzıyla tam not aldı.

Magazin 21-07-24 09:15

Kendisi 42 sevgilisi 22 yaşında! Çektikleri video sosyal medyada gündem oldu... Genç sevgili yapın sizi bir ömür boyu taşısın

Sosyal medyadan paylaşılan bir akım videosu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. 'Winx Club' çizgi filminde Brandon ve Stella'nın bir sahnesini canlandıran çiftin görüntüleri sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Kendisinin 42 sevgilisinin 22 yaşında olduğunu iddia eden kadın, erkek arkadaşının onu taşıdığı anları paylaştı.

Trend 19-07-24 10:41

Gardırobunuzda olması gereken Benetton Polo Tişört'ün fiyatı sepette 525 TL'ye düşüyor

Prime Day kapsamında indirimli fiyatlarıyla öne çıkan bir marka da Benetton! Hem erkekler hem de kadınlar arasında çok uzun yıllardır popülerliğini koruyan markanın erkek koleksiyonunun vazgeçilmezi polo yaka tişörtleri kısa süreliğine indirime girdi. Yüksek indirim oranıyla öne çıkan, sepette de ekstra %10 düşen tişörtü gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 18-07-24 16:45

Bu yazın erkek modası diyerek paylaştı! Sosyal medyadan tepkiler gecikmedi... Biz nasıl bir döneme denk geldik?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yarattı. Görüntülerde bir genç adam kombin önerisinde bulundu. O anlara kullanıcılardan yorum ve beğeni yağdı.

Trend 18-07-24 08:05

Eski erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra rezidansın 7. katından atlayan genç kadın hastanede hayatını kaybetti

Karabük'te bir genç kadın, eski erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra rezidansın 7. katından atlayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber 18-07-24 00:16

16 yaşındaki genç kıza 4 kişi tarafından cinsel istismar! Erkek kıyafeti giydirip evine gönderdiler

Bursa’da 16 yaşındaki E.T. isimli genç kız, sosyal medyada tanıştığı bir kişi ile arkadaşlarının cinsel istismarına maruz kaldı. Uyumak için girdiği odada, cinsel istismara uğrayan genç kız, mahallede tanınmaması için erkek kıyafeti giydirilip evine gönderildi. Şikayet sonrası yakalanıp, tutuklanan 4 sanığın yargılandığı davada mütalaa veren savcı, çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak suçlarından 20’şer yıla kadar hapis cezası istedi.

Haber 16-07-24 14:58

Ses yarışmasıyla tanındı! Eski sevgilisinin başından vurduğu Mutlu Kaya son paylaşımıyla dikkat çekti

Katıldığı ses yarışmasında tanındıktan sonra eski erkek arkadaşı tarafından başından vurulan Mutlu Kaya zaman zaman sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyor. Mutlu Kaya sosyal medyadaki son paylaşımına düştüğü notla dikkat çekti.

Magazin 16-07-24 13:47

Plaj stilinizle göz kamaştırın! En rahat ve havalı erkek deniz şortları

Plajda da karizmatik görünmenin, stilinizi en iyi şekilde ortaya koymanın yolunu arıyorsanız konfor ve şıklığı bir arada sunan deniz şortlarını keşfedebilirsiniz. Sizin için bu sezonun favori deniz şortu modellerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 15-07-24 17:44

Sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendi! İntikamı çok acı oldu... Erkek arkadaşının Messi imzalı formasını hediye etti

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yaşayan Candela Fassino isimli bir kadın sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendikten sonra öfkeden deliye döndü. Arjantinli kadın sevgilisinden intikam almak için erkek arkadaşının gözü gibi baktığı Messi imzalı Arjantin formasını sosyal medyada yapacağı bir çekilişle hediye edeceğini açıkladı.

Trend 13-07-24 14:15

Yürüyüş yaparken ayıyla karşılaştı! Erkek arkadaşının gözü önünde ayı tarafından parçalanarak öldürüldü

19 yaşındaki Maria Diana isimli bir kadın Romanya'da yürüyüş sırasında sevgilisinin gözü önünde ayı saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti. 19 yaşındaki genç kadın yardım istemek için telefon ettiği sırada ayı tarafından bacağı yakalandı ve 120 metrelik uçurumdan aşağıya sürüklendi.

Trend 13-07-24 11:05

İtirafı sosyal medyayı salladı! DNA testindeki sonuç şoke etti... Sevgilimin aslında öz kardeşim olduğunu öğrendim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Connecticut eyaletinde yaşayan Victoria Hill yaşadığı sağlık sorunlarının ardından DNA testi yaptırmaya karar verdi. Erkek arkadaşının da DNA testi fikrine sıcak bakması üzerine ikili örneklerini anlaşmalı bir şirkete gönderdi. Sonuçlar geldiğinde ise çift aslında biyolojik babalarının aynı kişi olduğunu ve kardeş olduklarını öğrendi.

Trend 12-07-24 14:10

Açlık otu ne işe yarar, faydaları nelerdir? Açlık otu neye iyi gelir?

Baklagiller familyasından bir bitki olan açlık otu iki çeneklidir. Açlık otu halk arasında erkek sinameki ya da deve gözü isimleri ile de anılmaktadır. İnsan sağlığına olan faydaları da çeşitlilik gösterir. Peki, açlık otu ne işe yarar ve faydaları nelerdir?

Haber 11-07-24 20:49

Kadınların erkek kavgası kameralara böyle yansıdı! Girit sokakları boks ringine döndü... Tekme tokatlı kavgayı kimse ayıramadı

Girit'te tatil yapan iki İngiliz turist kadın arasında 'erkek meselesi' yüzünden kavga çıktı. Kadınların arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Sokak ortasında iki kadın saç saça baş başa kavga ederken çevredekiler kadınları ayırma konusunda zorluk yaşadı. O anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 11-07-24 13:19

Antalya'da kan donduran olay: Bacaklarıyla vücudunu sıkıştırıp boğdu!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 35 yaşındaki Aynur Çiçek, çocuklarıyla birlikte piknik yaptıktan sonra erkek arkadaşı Şenol Çetinkaya'nın evine gitti. Bir daha haber alınamayan Çiçek'in boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Çetinkaya ise olaydan sonra Side'deki bir apart otelde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Çetinkaya'ya indirimsiz ömür boyu hapis cezası verildi.

Haber 11-07-24 11:33

Mersin'de sulama kanalında erkek cesedi bulundu

Mersin'in Tarsus ilçesinde sulama kanalında erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 11-07-24 10:06

80'lerin ünlü ismiydi... Ayşe Mine'den üzen haber! 'Dualarınızı eksik etmeyin'

80'li yıllarda seslendirdiği 'Erkek Milleti' ve 'Yemin mi Ettin' şarkılarıyla hafızalara kazınan Ayşe Mine'den üzen haber geldi. Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden şarkıcıya yapılan tetkiklerin ardından 'kolon ve rektum kanseri' teşhisi konulduğu ortaya çıktı.

Magazin 10-07-24 14:52

Halsey, erkek arkadaşına verdiği üstsüz pozu paylaştı

Türk senarist Alev Aydın ile aşk yaşadığı dönemde sık sık gündeme gelen ABD'li şarkıcı Halsey, yeni aşkına verdiği üstsüz pozla gündem oldu.

Magazin 09-07-24 15:08

Her satırı ayrı korkunç! Antik mezarı açmak için çocuk kanı gerekiyordu: Sahte 'şeyhlerin' kan donduran planı!

Mısır'da korkunç bir olay meydana geldi. Yasa dışı tarihi eser kazıcılığı işi yapan sahte 'şeyhler' 8 yaşındaki bir çocuğun ellerini keserek öldürdü. Şeyhlerin antik mezarı açtırmak için gereken insan kanını temin etmek için 8 yaşındaki çocuğu öldürdüğü öğrenildi. Ülkede şok etkisi yaratan haber sonrası ölen çocuğun akrabası olan üç erkek kardeşi gözaltına aldı.

Haber 09-07-24 12:58

Arkadaşlarının uyarılarına aldırış etmedi... Cesedi paramparça bir halde bulundu: Tekne pervanesi detayı!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde arkadaşlarının yoğun uyarılarına aldırış etmeden gece denize giren Ferhat Y.'den 4 saat boyunca haber alınamadı. Bir süre sonra bölgedeki balıkçılar su yüzeyinde duran bir erkek cesedi buldu. Yüzü ve vücudu parçalanmış cesedin Ferhat Y. olabileceği değerlendiriliyor.

Haber 07-07-24 09:09

Tırnakları uzun olduğu için tuvaletten sonra kendini erkek arkadaşına sildiren kadın o anları paylaştı

Çok uzun tırnaklı kişilerin günlük yaşamda bazı konularda zorlandığı kesin. O zorluklardan biri de tuvalette yaşanıyor. Bir kadın tırnakları uzun olduğu için tuvaletten sonra kendini erkek arkadaşına temizlettiği anları videoya alarak paylaştı.

Kadin 06-07-24 16:07

Erkek meselesi bu kez iki kadını karşı karşıya getirdi! Kadınların saç saça baş başka girdikleri kavga anları sosyal medyada gündem yarattı

Hindistan'ın Bihar eyaletinin Bodhgaya bölgesinde çekildiği iddia edilen ve sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde iki kadının sokak ortasında bir erkek yüzünden kavga ettikleri anlar yer aldı. O anlarda çevredekilerin kavga eden kadınları ayırmadan sadece izledikleri bir kişinin ise cep telefonuyla kaydettiği görüldü.

Trend 06-07-24 13:34

Kızının maç gününde erkek arkadaşıyla buluşmaya gittiğini öğrenen babanın sitemi gülümsetti! Futbol izlemeyen erkekten erkek olmaz

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde maç gününde sevgilisiyle buluşmaya gittiğini söyleyen genç bir kadının babasının tepkisi kullanıcıları gülümsetti. Maç günündeki buluşmaya sitem eden baba, "Futbol izlemeyen erkekten erkek olmaz, hesabı da ödersin" dedi.

Trend 06-07-24 10:21

Aydilge'den Hülya Avşar'a çok sert sözler! “Zihniyeti erkek yanlısı!”

Şarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında ağırladığı oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu uzun süre gündem olmuştu. Avşar'ın Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' şeklindeki sözleri sonrası sosyal medyada tepkiler büyüdü. O program şarkıcı Aydilge'ye sorulunca ünlü isim çok sert çıktı.

Kulis 05-07-24 11:48

Öğrencisiyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan öğretmen mahkemede gözyaşlarına boğuldu! Ben bir şey yapmadım

İngiltere'nin Manchester kentinde öğretmenlik yapan 30 yaşındaki Rebecca Joynes isimli bir kadın isimleri açıklanmayan 15 yaşındaki iki erkek öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddiasıyla suçlanmıştı. Öğrencilerinden birinin çocuğunu doğuran Joynes mahkemede altı buçuk yıl hapis cezasına çarptırılınca ağlayarak, "Ben bir şey yapmadım" dedi.

Trend 05-07-24 09:37

Erkek erkeğe inziva kampında çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu! 10 bin dolar verdiler... Hüngür hüngür ağladılar

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcıların ilgisini çekerken şaşırtmayı da başardı. Bir inziva kampında kaydedilen görüntülerde suyun içindeki katılımcıların bağırarak ağladıkları anlar yer aldı. Sadece erkeklerin yer aldığı inziva kampının ücretinin ise 10 bin dolar (yaklaşık 326 bin 424 TL) olduğu iddia edildi.

Trend 05-07-24 08:18

Bursa'yı sağanak yağış vurdu! Çok sayıda ev, iş yeri ve fabrikayı su bastı! Debisi yükselen çayda ceset bulundu

Bursa'da aniden bastıran yağış hayatı felç etti. Uludağ'ın eteklerinde taşan dereler ise park halindeki otomobilleri önüne katıp sürükledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada metrekare başına 41 kilogram yağış düştüğü belirtildi. Metro istasyonu ile birlikte çok sayıda ev, işyeri ve fabrikayı su bastı. Yollarda onlarca otomobil kaldı. Sağanak yağış nedeniyle debisi yükselen Nilüfer Çayı'nda ise erkek cesedi bulundu.

Haber 04-07-24 21:41

Ayrılan sevgilisinden intikamı acı oldu! 'Seni son kez öpmek istiyorum' diyerek dilini koparttı... Cezası kesinleşti

2016 yılının Haziran ayında ayrılmak istediğini söylediği erkek arkadaşının dilini dişleriyle kopartan Adaia Lopez isimli bir kadın yaklaşık 8 yıldır firari durumdaydı. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken genç kadın yakalanarak hapse atıldı. Mahkeme karşısına çıkartılan Lopez'in 6 yıl hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.

Trend 02-07-24 13:26

Endonezya'da alkol içtikleri tespit edilen dört erkek kırbaç cezasına çarptırıldı! O anlar saniye saniye kameraya kaydedildi

Endonezya'nın şeriat yasalarını uygulandığı tek bölgesi olan Aceh dört adam, alkol içtikleri gerekçesiyle suçlu bulunduktan sonra 42 kırbaç cezasına çarptırıldı. Kırbaç cezasının uygulandığı anlar saniye saniye kameraya kaydedildi.

Trend 02-07-24 08:36

Celil Nalçakan'a soruldu: “Uraz Kaygılaroğlu gibi rol gereği bir erkekle öpüşür müsünüz?

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında erkek rol arkadaşıyla öpüşünce sosyal medyada gündem oldu. Muhabirlerle gördükleri ünlülere “Uraz Kaygılaroğlu gibi rol gereği bir erkekle öpüşür müsünüz?" diye sormaya başladı. İşte Celil Nalçakan'ın yanıtı...

Magazin 30-06-24 15:10

Uraz Kaygılaroğlu'nun provada erkek rol arkadaşıyla öpüştüğü anlar sosyal medyayı salladı!

Uraz Kaygılaroğlu, ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında erkek rol arkadaşıyla öpüştü. Ünlü oyuncunun sosyal medyada paylaşılan o anları olay oldu.

Magazin 30-06-24 06:53

Datça'da korkunç olay! Deforme olmuş ceset bulundu

Muğla’nın Datça ilçesi Çatı koyunda kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

Haber 29-06-24 17:04

Morgta mide bulandıran 4 dakika! Cansız bedenlere cinsel tacizde bulundu... Personel suçüstü yakaladı: Hayatımda gördüğüm en kötü şeylerden biriydi

Kanada'nın Grimsby bölgesinde bulunan hastanenin morguna zorla giren 30 yaşındaki Damon Tingay isimli bir adam 10 cansız bedeni rahatsız ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İki erkek naaşına cinsel saldırıda bulunduğu sırada hastanenin güvenlik personeli tarafından suçüstü yakalanan Tingay polise teslim edildi. Olay ölenlerin yakınlarının tepkisine neden oldu.

Trend 29-06-24 11:04

Üstü çıplak hareketsiz görünce öldüğünü düşündüler! Gerçek bambaşka çıktı... Dinlenirken uyumuşum

Hindistan'ın Telangana kentinin Warangal bölgesindeki yetkililere bir erkek cesedinin gölde yüzdüğü bilgisi verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri hareketsiz halde bulunan erkek cesedini gölden çıkartmak için hamle yaptığında adam bir anda canlandı. 12 saat aralıksız çalıştığını dile getiren adam ise gölete dinlenmek için girdiğini ve o sırada uykuya daldığını söyledi.

Trend 28-06-24 13:45

Kadın yolcu bir anda metroda dans etmeye başladı! Diğer yolculardan uyarı gecikmedi: Lütfen bir daha denemeyin

Hindistan'ın Delhi bölgesindeki bir metroda ilginç anlar yaşandı. İsmi açıklanmayan bir kadın yolcu popüler bir Bollywood şarkısı eşliğinde diğer yolculara aldırış etmeden dans etmeye başladı. O anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedilirken kadının arkasında duran erkek yolcu, "Lütfen bir daha denemeyin" diyerek uyarıda bulundu.

Trend 27-06-24 11:57

Mide bulandıran olay! Dört erkek sokakta gördükleri kadını zorla eve sürükledi... Cinsel saldırıdan tek bir hareketle kurtuldu

Tayland'ın Udon Thani eyaletinin Mueang bölgesinde yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. Olayda ismi açıklanmayan 19 yaşındaki bir kız öğrenci sokakta yürüdüğü sırada 4 sarhoş erkek tarafından kaçırılıp zorla eve götürüldü. 4 erkeğin cinsel saldırısına uğrayan kız öğrenci saldırganın bir anlık dalgınlığından yararlanarak erkek arkadaşına haber verip kaçmayı başardı.

Trend 27-06-24 10:23

Sözleri sosyal medyada gündem yarattı! 'Erkek adam' tanımı yapınca çok konuşuldu... ''Erkek adam, nafaka pazarlığı yapmaz

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede gündem yartamayı başardı. Görüntülerdeki kadın 'erkek adam' tanımını açıklayınca kullanıcılardan bazılarının tepkisini çekti. Bazılarının ise desteğini topladı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 27-06-24 08:24

Göbek eriten en etkili kür! Her sabah aç karna 1 kase tüketildiğinde etki ediyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kışın aldığınız kilolardan kurtulmak istiyor olabilirsiniz. Diyetisyen Büşra Çalışkan'a ait olan bu etkili kür tarifini 21 gün boyunca uyguladığınızda göbek bölgesindeki fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kadin 26-06-24 16:02

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek 10 kilo verdi! Bikinili pozlara doyamadı

Güldür Güldür'ün Naime'si olarak hafızalara kazınan Ecem Erkek son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Diyetle kısa süre içerisinde 10 kilo veren Ecem Erkek özel bir yöntemle de diyeti destekledi. Adeta eriyen ünlü isim bu halini paylaşmalara doyamadı. Ecem Erkek ayna karşısında bikinili poz verdi.

Magazin 26-06-24 14:48

Fiyatı 2 bin 884 TL'ye düştü! Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saati günün fırsat ürünü

Saat tutkunları için fırsat zamanı! Su geçirmez ve dayanıklı kaliteli bir saat arayışındaysanız Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saat'ini kaçırmak istemezsiniz. Su altı sporlarıyla uğraşanların ve klasik kombinlerinin tarzını yükseltmek isteyen saat tutkunlarının favorisi olan Casio'nun en sevilen saat modeli kısa süreliğine 670 TL indirimle sizleri bekliyor.

Haber 25-06-24 16:14

'Yaşayan En Güzel Kadın' Sıla Türkoğlu seçildi! Hande Erçel de listede...

The Netizens Report dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu seçilirken 'Yaşayan en yakışıklı erkek' ise oyuncu Zhang Zhehan seçildi. Dilraba Dilmurat ikinci sırada kendisine yer bulurken Hande Erçel ise üçüncü sırada yerini aldı.

Magazin 24-06-24 09:17

Bir döneme damga vuran Kate Upton podyumda! Yıllara meydan okuyor

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Justin Verlander ile evlenen model uzun zaman sonra Vogue için podyuma çıktı ve vücudunu sergiledi.

Magazin 24-06-24 08:54

Böylesi tesadüf ancak filmlerde olur! 51 yaşında anne genç sevgilisinin kızının eski erkek arkadaşı olduğunu öğrendi... O anlar sosyal medyayı salladı

Çin'in popüler sosyal medya uygulaması Weibo'da paylaşılan bir görüntü kullanıcıların ilgisini çekerek kısa sürede ülkede ene çok konuşulan konulardan biri haline geldi. 51 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kadın genç sevgilisini kızıyla tanıştırmak istedi. O anları da saniye saniye cep telefonuyla kaydetti. O anlarda kadının sevgilisinin kızının eski erkek arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Trend 23-06-24 13:23

Ebeveynleri tedirgin eden olay! Güpegündüz sokak ortasında 12 yaşındaki çocuğu ve yeni yürümeye başlayan kardeşini kaçırmaya çalıştı

İngiltere'nin başkenti Londra'da kimliği belirlenemeyen bir adam 12 yaşındaki bir erkek çocuk ve bebek arabasında bulunan yeni yürümeye başlayan kardeşini kaçırmaya çalıştı. Sokak ortasında güpegündüz yaşanan kaçırma girişimi bölgede yaşayan ebeveynlerde tedirginlik yarattı. Polis adamın her yerde arandığını söyledi.

Trend 23-06-24 11:03