Lokum Gibi Et Haberleri

Paris Olimpiyatları başladı! Bu olaylar damga vurdu: Bomba alarmı, şüpheli kişi paniği...

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları gergin bir ortamda başladı. 320 binden fazla seyircinin açılış törenine katılması bekleniyor. İsrail'in turnuvaya katılması bölgedeki tansiyonu iyice tavan yaptırmış durumda. Demiryollarında kundaklama olayları ve havalimanında bomba ihbarı gibi gelişmeler üzerine gergin bekleyiş son buldu ve Olimpiyatlar başladı.

Spor 2024-07-26 18:26:39

Uzmanından sıcak havalarda su tüketimi uyarısı: Susamayı beklemeden su için

Su tüketimi her mevsim önemli olsa da özellikle yaz sıcaklarının olduğu günlerde daha önemli hale geliyor. Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da Beslenme ve Diyet Uzmanı Pakize Gizem Akgül, hiçbir sıvının suyun yerini tutmadığını söyleyerek, "Çok fazla tüketilen çay ve kahve çarpıntı, kansızlık gibi sorunlara sebep olabilir. Hiçbir sıvı suyun yerini tutmaz. Bol bol su için" dedi.

Kadin 2024-07-26 15:48:40

Aras Bulut İynemli'ye bomba partner! Devrim Özkan’ın yerine o geldi

Öyle Bir Geçer Zaman ki, İçerde ve Çukur gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli şimdilerde yeni projesi Deha ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü ismin merakla beklenen dizisinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Devrim Özkan ile partner olacak Aras Bulut İynemli'ye yeni partner geldi.

Magazin 2024-07-26 15:17:25

Özel üniversite ücretleri için emsal karar! İstedikleri gibi zam yapamayacaklar 'Her öğrenci mahkemeye taşıyabilir' İşte okulların fiyatları

Özel üniversitelerde okuyanların gündeminde yine fiyatlar var. Binlerce öğrenci son günlerde okul fiyatlarına yapılan fahiş zamları konuşuyor. Bazı öğrencilerden önceki döneme göre neredeyse üç katı para istendiği öğrenilirken bir öğrencinin de yüzde 145'lik zammı mahkemeye taşıdığı ve mahkemeden tüm öğrencilere emsal olacak bir karar çıktığı kaydedildi. Bu karara göre üniversiteler 12 aylık TÜFE ortalamasının dışında zam yapamayacak. İşte özel üniversitelerin yaptıkları zamlar ve fiyatları...

Egitim 2024-07-26 11:02:25

İstanbul ve Ankara dahil 15 il için sarı ve turuncu kod! Yaz yağmurlarıyla serinlik geliyor! O tarihten sonra tekrar... Meteoroloji son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, 15 il için sarı ve turuncu kod verdi. Sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması çağrısı yaptı. Sıcaklıkların ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların, yağışın bitmesiyle, pazardan itibaren 3-4 derece artacağını belirtti. Peki, İstanbul'da hava nasıl? İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte il il son durum...

Haber 26-07-24 09:42

Beyin yiyen amip paniği! Bir kişi hayatını kaybetti, 100'ü aşkın kişi hastaneye akın etti

Naegleria fowleri hastalığında tek hücreli amip, beyinde enfeksiyona yol açıyor ve vakalar genellikle ölümcül oluyor. Çoğunlukla göl ve nehir gibi tatlı sularda bulunan tek hücreli Naegleria fowleri, sadece burun yoluyla bulaşıyor ve insandan insana geçmiyor. Bu ölümcül hastalık bu kez İsrail'de alarm verdi. İsrail'de bir kişinin beyin yiyen amip nedeniyle ölmesi ve bir çocuğun da benzer şüpheyle hastaneye kaldırılmasının ardından 100'den fazla kişinin sağlık kuruluşlarına başvurduğu bildirildi.

Haber 26-07-24 08:54

Twitter (X) çöktü mü, 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu vardı? Kullanıcı raporları geldi

Twitter çöktü mü? Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X ilgili iddiaya göre kullanıcılardan problemlerin olduğuna işaret eden raporlar geldi. Twitter'da (X'te) sorun yaşanıp yaşanmadığını öğrenmek üzerine birçok kişinin "Twitter çöktü mü, 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu var?" gibi sorulara cevap aradığı, arama motorlarında sorgulamalar yapmaya başladığı söylendi. Peki, Twitter (X) çöktü mü? 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu vardı? İşte detaylar...

Haber 25-07-24 15:51

Kadir Doğulu'nun görüntüleri uzun süre konuşulmuştu! 'İlk görüşte aşk mıydı?' diye soruldu! Neslihan Atagül'ün verdiği yanıt şaşırttı

'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ile evliliğinde sekiz yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz yıl Kadir Doğulu'nun gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıkmış ve ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Ancak ünlü çift her seferinde aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi. Neslihan Atagül şimdi de katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla gündem oldu.

Magazin 25-07-24 14:44

Milli futbolcu Doğan Alemdar ile yurt dışında görülmüştü! Danla Bilic o soruyu yanıtsız bıraktı

Sosyal medya fenomenlerinin en popülerleri arasında yer alan Danla Bilic, yakın arkadaşı Ala Tokel gibi gönlünü ünlü futbolcuya kaptırdı. Bilic, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile geçtiğimiz günlerde yurt dışında görüntülendi. Son olarak bir markanın davetine katılan ünlü fenomen Doğan Alemdar ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı...

Magazin 25-07-24 12:11

Aracın üstüne çıktı, zıpladı! ‘Zombi’ gibi gezinerek, rezillik çıkardı

Adana’da uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen bir kadın, ortalığı birbirine kattı. Yavaş seyirde ilerleyen aracın üstünde seyahat eden kadın, aracın üstüne çıkarak zıpladı. O anlar ise, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 25-07-24 12:07

Şişip bomba gibi patladı: Daha sonra alev alev yanmaya başladı! Korku dolu anlar kamerada

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir telefon tamircisi bozuk bir telefonu tamir ediyordu. O sırada telefonun bataryası bomba gibi patlayıp alev alev yanmaya başladı. Yaşanan korku dolu anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 25-07-24 11:40

50 yıllık efsane grup fırtına gibi esti! Judas Prıest İstanbul'u salladı

1969’da Birmingham, İngiltere’de kurulan metal müziğin tanrıları olarak da bilinen Judas Priest, geçtiğimiz akşam BKM Organizasyonu ile Bonus Park Orman’da metal rüzgarları estirdi.

Magazin 25-07-24 10:08

Kerem Bürsin kaslarını gösterdi sosyal medya yıkıldı! “Yunan heykeli gibi”

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde canlandırdığı Ateş Arcalı karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin şimdilerde yeni projeleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Yakışıklı oyuncu son olarak bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Ünlü ismin üstsüz pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 25-07-24 08:23

Uzun zamandır ekranlarda yoktu! Aslı Enver'e bomba partner! Yakışıklı oyuncuya teklif gitti

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Babil gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aslı Enver oyunculuğa annelik arası vermişti. Şimdilerde setlere geri dönmeye hazırlanan ünlü ismin partnerinin kim olacağı merak konusuydu. İddiaya göre yakışıklı oyuncu Engin Akyürek'e teklif gitti.

Magazin 24-07-24 16:54

Antalya'da suya yüzde 500 zam iddiasına açıklama geldi! ASAT Genel Müdürü: 'Söz konusu değil'

Antalya'da suya yüzde 500 zam yapıldığı iddiası gündem olmuştu. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, “Yüzde 500 gibi zam geldiğine dair yorumlar yapıldı. Böyle bir zammın olması söz konusu değil" dedi.

Finans 24-07-24 16:51

36 yıldır oturarak uyuyor! Her gün sırt üstü yatacağı günün hayalini kuruyor

Eskişehir'de yaşayan Muzaffer Işık, 36 yıldır oturarak uyuyor. Uzandığı zaman nefesinin kesildiğini belirten Işık, "Herkes yattıktan sonra gece çocuk gibi ağlıyorum, ‘Allah'ım ben de şöyle yatsam ve bir uyusam' diye dua ediyorum" dedi.

Haber 24-07-24 10:56

Son dakika: Akaryakıta indirim geliyor! Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti: Tarife bu gece değişecek (24 Temmuz Çarşamba benzin-mazot-LPG fiyatı)

Temmuz ayının gelmesiyle ÖTV artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminde kalmaya devam ediyor. ‘Benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL?’, ‘Bugün akaryakıta indirim-zam var mı?’ gibi sorular merak edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Dizel araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geliyor… İşte 24 Temmuz 2024 Çarşamba güncel benzin ve mazot litre fiyatı…

Finans 24-07-24 08:23

Sakın çöpe atmayın: Meğer faydası kabuğundaymış! Bağışıklık sistemini zırh gibi güçlendiriyor, toksinleri vücuttan söküp atıyor

Yüz yıllardır şifa niyetine kullanılan sarımsak dünya genelinde sık kullanılan besinlerden biri. İçeriğinde sayısız fayda bulunduran bu önemli besin geleneksel tıpta da oldukça yaygın olarak kullanılıyor. Sayısız alanda faydalı olan sarımsağın asıl faydasının kendisinde değil kabuğunda olduğu iddia ediliyor. Geçmeyen öksürüğü bitirdiği söylenen sarımsak kabuğunun bağışıklığı da zırh gibi güçlendirdiği diğer önemli faydaları arasında yer alıyor.

Haber 24-07-24 08:00

Yüzde 100 zam yapan da var yüzde 300 yapan da! Özel lise ücretlerine zam: 1 milyon TL'yi aştı!

Eğitim ücretleri her geçen gün daha pahalı bir hale gelirken, vakıf üniversitelerinde yeni dönemde yıllık ücretleri 1 milyon TL'yi aşmıştı. Benzer durum özel liselerde de yaşandı. Fransız, Amerikan liseleri gibi Türkiye'deki yabancı okulların eğitim ücretleri bu yıl yüzde 100’den fazla zamlanırken, Robert Koleji’nin ücreti 1 milyon lirayı aştı. Bazı liselerde yüzde 300'ü aşan zam yapıldığı görülürken, taksitli ödemelerde ise bu ücretler daha artıyor.

Finans 24-07-24 06:29

Son dakika | 'Ötanazi' kelimesi çok tartışılmıştı! AK Parti'den 'katliam yasası' tepkisi... Yakarız, yıkarız gibi ifadeler yanlış

Son dakika haberi: AK Parti MKYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeden 'ötanazi' kelimesinin çıkarılmasına ilişkin "Bunu bir katliam yasası gibi sunmak oldukça yanlıştır. Bahsettiğiniz kelimenin değiştirilmesi ortak bir akılla sorunu çözmek istediğimizi net bir şekilde gösteriyor" diye konuştu.

Haber 23-07-24 16:52

Mouse kendi kendine hareket ediyor sorunu ve çözümü: Mouse kendi kendine hareket ediyor sorunu nedir, nasıl çözülür?

Fare imlecinin istemli olarak hareket ettirilmeden aşağı ve yukarı yönlü olarak oynaması, titremesi ya da kayması gibi durumlarda birtakım sorunlardan şüphelenilir. Ancak bu duruma yol açabilen yazılımsal, donanımsal, fiziksel etkenler oldukça çeşitlidir. Bu nedenle aygıtın imleç ayarlarının yapılması amacıyla farenin kendi kendine hareket etmesinin olası sebepleri ve çözüm yolları incelenmelidir.

Haber 23-07-24 15:32

Serinleten lezzet: Diyetisyenden yaza özel sağlıklı smoothie tarifleri!

Yaz aylarıyla birlikte gelen tatil dönemlerinde daha fazla kilo alımı olabiliyor. Evde doğal malzemelerle hazırlayabileceğiniz buz gibi smootihe tarifleriyle serinlerken zayıflayabilirsiniz. Uzm. Diyetisyen Esra Öztürk yaz ayına özel; yaz meyveleriyle evde yapılabilecek, serinletici ve doğal içecek tarifleri verdi. Katkılı içeceklerden her yaşta uzak durulması gerektiğine değinen Uzm. Dyt. Esra Öztürk, şekerin olumsuz etkilerini de anlattı.

Yemek 23-07-24 15:31

Türkiye'yi kahreden kazadaki zik zak bilmecesi çözüldü! Adana'da bir aile yok olmuştu: Bunlardan biri yapılsa hayatta ölmezlerdi

Türkiye, Adana'da baraj gölüne uçarak yok olan 4 kişili ailenin yaptığı kazayı konuşuyor. Kahreden kazanın görüntülerinde aracın bir anda zik zak yapmaya başlaması dikkat çekmişti. Trafik uzmanları zik zakın nedenini açıkladı. Ayrıca "Bunlardan bir tanesi yapılsaydı belki bu beyaz araç bu kazayı yaşamayacaktı" denerek kazanın gerçekleşmesine yol açan etkenler sıralandı. Bariyer sistemi, sollama ihlalleri gibi vurgulanan detaylar dikkat çekti.

Haber 23-07-24 13:49

Türkiye, dünyada kriptoda en çok alım satan yapan ikinci oldu!

Kripto odaklı haber ve veri platformu Coinwire, küresel kripto para alım satım işlemlerine yönelik her yıl olduğu gibi, 2024 yılının da raporunu yayınladı. Raporda, yılın ilk yarısında en çok kripto alım satımı yapan, en yüksek işlem hacminin görüldüğü ikinci ülkenin Türkiye olduğu belirlendi.

Finans 23-07-24 13:38

Rita Ora tatil pozlarını peş peşe paylaştı! 'Eteği düşecek gibi'

Son dönemde cesur ve iddialı seçimleri ile adından sıkça söz ettiren Rita Ora şimdi de tatil pozlarıyla olay oldu. İtalya tatilinden karelerini peş peşe paylaşan Rita Ora'nın son pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 23-07-24 12:17

Termometreler şehrin plaka kodunu gösterdi 'Binalar varken serindi! Depremde yıkılınca çöl sıcaklığına döndü'

Kahramanmaraş’ta sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ağaç gölgelerinde serinlerken termometreler şehrin plaka kodu 46’yı gösterdi. Kimi vatandaş şemsiye ile gezdi, kimi ise soğuk içeceklerle serinlemeye çalıştı. Bir vatandaş ise "Önceden binalar varken Maraş serindi. Binalar depremde yıkılınca çarşı çöl sıcaklığı gibi desem yeridir. Aşırı sıcak, aşırı yanıyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Haber 23-07-24 10:41

İzmir’deki elektrik faciasında çok konuşulacak itiraf! ‘Elimizde malzeme olmadığı için’ diyerek anlattı…

Türkiye’nin konuştuğu İzmir’deki elektrik faciası ile ilgili ortaya çıkan ifadeler gündem yaratacak. Gözaltındaki şüphelilerin ifadeleri elektrik altyapısında ihmalleri ortaya koyarken “Elimizde malzeme olmadığı için boruyu değiştirme gibi bir işimiz yoktu” sözleri facianın resmen göz göre göre geldiği şeklinde yorumlandı. Akıma kapılarak can veren Özge Ceren Deniz’in babası, “Kusuru olanların hafif sebeplerle değil, kastla yargılanmalarını istiyorum” talebinde bulundu.

Haber 23-07-24 07:46

Lüks otelde duşakabin kabusu! Çocuklarını yıkarken bomba gibi patladı, her yer kan gölüne döndü...

Alanya'daki lüks otele giden aile, tatillerinin ikinci gününde kabusu yaşadı. Havuzdan sonra çocuklarını yıkamak için odalarına çıkan aile, bomba gibi bir patlamayla sarsıldı. Duş sırasında banyodaki duşakabin patladı. Çocuklarını yıkamak isterken ölümden dönen talihsiz kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Manşet 23-07-24 07:34

Havalar ısınınca depremler mi arttı? Akıllara aynı soru geldi, Prof. Dr. Tüysüz uyardı: İki bölgeye dikkat!

Aşırı sıcaklar adeta Türkiye'yi esir alırken, son günlerde meydana gelen depremler dikkat çekti. Son olarak dün Çanakkale 4.9 büyüklüğündeki depremle sarsılırken akıllara yine "Aşırı sıcaklar depremi tetikler mi?" sorusu geldi. Marmara, Bingöl Yedisu gibi bölgelere dikkat edilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Okan Tüysüz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 23-07-24 06:47

Köz biber çorbası tarifi: Köz biber çorbası nasıl yapılır?

Her mevsim en tazesini bulabileceğiniz kıpkırmızı biberler ile salatalar, mezeler yapabileceğiniz gibi ziyafet sofralarınıza renk katacak bir çorba da hazırlayabilirsiniz. Köz biber çorbası tarifimizi ve gerekli olan tüm malzemeleri aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 22-07-24 23:46

Pate tarifi: Pate nasıl yapılır?

Genel tanım olarak çeşitli kümes hayvanlarının ciğerlerinin yer aldığı et ezmesi olan pate, eşsiz bir lezzettir. Çeşitli malzemeler kullanılarak yapılan pate aslında bir tür hazırlama tekniği olarak da bilinir. Siz de aşağıda verdiğimiz pate tarifi ile lezzetli pateler hazırlayabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 22-07-24 23:28

Kol böreği tarifi: Kol böreği nasıl yapılır?

Hem kahvaltılarda hem diğer öğünlerde afiyetle yiyebileceğiniz aynı zamanda pratik yapım aşamalarına da sahip olan kol böreği tarifini mutlaka denemelisiniz. Bu böreği öğünlerinizde tüketebileceğiniz gibi çay sohbetlerinizde misafirlerinize de ikram edebilirsiniz.

Yemek 22-07-24 23:03

TFF'den yabancı kuralı sonrası bir hamle daha! 'Mavi Kart' uygulaması kalkıyor! Kerem Demirbay ve Zaynutdinov gibi isimlere kötü haber...

TFF'den peş peşe yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Yabancı kuralını değiştirip mevcut sayıyı 14'e yükselten TFF, geçtiğimiz yıllarda Türk futboluna dahil olan 'mavi kart' ayrılacağını tamamen kaldırıyor.

Spor 22-07-24 22:59

Telefon kapalıyken arayan numaraları nasıl öğrenebilirim? Telefon kapalıyken kimin aradığı nasıl öğrenilir? Türk Telekom, Vodafone, Turkcell telefon kapalıyken kimin aradığını öğrenme

Günlük yaşamda aniden şarjı biten ya da herhangi bir nedenden ötürü telefonu kapanan bir kişinin cihazı açıldığı gibi öğrenmek istediği bilgiler arasında gelen aramalar yer alır. Telefon kapalıyken gelen aramaların ayrıntılı bilgilerine ulaşmak için ücretli servisler tercih edilebilir. Cihaz ayarlarından telefon kapalıyken gelen aramaları görüntüleme seçeneğinin nasıl açılabildiği ise ayrı bir başlık altında ele alınmalıdır.

Haber 22-07-24 15:33

Ekran kartım kaç GB nasıl öğrenebilirim? Ekran kartının kaç GB olduğuna nereden bakılır?

Bir bilgisayarın monitörüne görüntü gitmesini sağlayan ekran kartı parçası grafik kartı olarak da adlandırılan donanım birimlerindendir. Bu donanım biriminin kaç GB RAM kullandığının öğrenilmesi için ise çalıştır penceresi, Windows veya Apple menüsü gibi araçlar kullanılabilir. Kullanılan cihazda ekran kartı belleği inceleneceği zaman hangi yöntemin uygulanması gerektiği ise bilgisayarın işletim sistemine göre belirlenmelidir.

Haber 22-07-24 13:42

Hırsız “Örümcek adam” gibi otele tırmandı! Olay anbean kameraya yansıdı

İstanbul’daki bir hırsızlık olayını duyanlar şaşkına uğradı. Sabah saatlerinde bir otel odasına girmek isteyen hırsız, ‘örümcek adam’ gibi otelin beton duvarlarına tırmandı. Olaya tanıklık edenler ise şaşkınlık içinde kamera kaydına aldı.

Haber 22-07-24 10:08

RAM modeli nasıl öğrenilir? RAM bilgisi öğrenme

Akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlarda RAM modeli ile kapasitesi gibi temel bilgiler birkaç pratik yöntemin uygulanması ile kolaylıkla öğrenilebilir. RAM bilgisi öğrenme adımlarını keşfetmek özellikle ikinci el cihaz satın alacak olan kişiler için önem arz eder. Yine kullandığı cihazın RAM donanım birimini yenilemesi gereken bir kişinin de bilgisayarın marka, model ve bellek bilgilerine hakim olması gerekir.

Haber 21-07-24 21:44

EYT’li emekli çalışanlar için SGK prim desteği bitti! ‘Çok zor’ diyerek yaşanacakları anlattı: ‘Çifte vergilendirme gibi bir uygulama…’

Emekli çalışanlar özellikle de EYT'liler için alınan karar reel tarafta olumlu bulunmadı. Esnaf yüzde 5 sosyal güvenlik destek primi uygulamasının kaldırılmasına karşı çıktı. Alınan kararın yeniden gözden geçirilmesini talep etti. Yaşanacak sorunları da anlatan esnaflar kiralar ile ilgili de çağrıda bulundu. 'Çifte vergilendirme gibi bir uygulama" diyerek yeni bir sisteme ihtiyaç duyulduğunun altını çizdiler...

Finans 21-07-24 11:12
EYT

Metin Akdülger veda etmişti! Engin Öztürk, Sandık Kokusu'nun başrol oyuncusu oldu! İşte iddialı rolü

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Uğur Yücel, Serkay Tütüncü, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can gibi isimlerin rol aldığı Sandık Kokusu'na bomba bir isim daha dahil oldu. Metin Akdülger'in yerine bakın hangi isim geldi.

Magazin 21-07-24 10:47

Gözünü altınlardan ayıramadı! Kadir Ezildi Gelin hiç gülmüyor eleştirilere patladı

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlandı. Düğün gibi nişanda Ezildi gözlerini takılan altınlardan alamazken "Gelin suratsız" eleştirilerine de yanıt verdi.

Magazin 21-07-24 07:19

Aleyna Tilki'den TikTok'ta havuz pozları! Ne gereksiz paylaşım

Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum', 'Yalan' ve 'Bu Benim Masalım' gibi şarkılarıyla adından söz ettirdiği gibi çıkışlarıyla da gündeme gelen Aleyna Tilki TikTok'a özel havuz pozlarını paylaştı. O pozlar sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 21-07-24 07:11

O il de sıcaktan kavuruluyor! Cadde ve sokaklar bomboş kaldı

Yurdun dört bir yanından aşırı sıcak hava haberleri gelirken İzmir'de de etkisini gösteren kavurucu sıcaklıklar vatandaşları bunalttı. 38 dereceyi bulan sıcak hava nedeniyle kentin Kordon gibi işlek cadde ve sokaklarında vatandaşlar ağaç gölgesinde serinlemeye tercih etti.

Haber 20-07-24 17:27

Annesini boğup, hiçbir şey olmamış gibi acil servisi aradı!

Denizli’de yaşayan 50 yaşındaki C.D, 112 Acil Servis'i arayarak 89 yaşındaki annesinin yerde hareketsiz yattığını söyleyip yardım istedi ancak gerçek ise bambaşkaydı. Boğarak annesinin yaşamına son veren C.D, 96 gün sonra cinayet şüphesiyle gözaltına alınarak tutuklandı. Cinayeti işledikten sonra annesini boğduğunu sevgilisine anlatmış.

Haber 20-07-24 14:37

Akın Akınözü'nün anne acısı! Oyuncu Özlem Akınözü hayatını kaybetti

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü anne acısıyla sarsıldı. Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü hayata gözlerini kapadı.

Magazin 20-07-24 14:23

CrowdStrike sorunu nedir, nasıl çözülür? CrowdStrike arızası ve Microsoft Windows Crowdstrike mavi ekran sorunu

Pek çok ülkede havaalanı, banka, acil servis gibi kurum ve kuruluşlar ile çeşitli işletmeler tarafından sunulan hizmetlerin askıya alınmasına yol açan CrowdStrike Falcon sensörü arızası Windows işletim sisteminin kurulu olduğu cihazları etkilemiştir. Bu sorun bilgisayarlarda mavi ekran hatasının ortaya çıkmasına yol açmıştır. Windows CrowdStrike Falcon sorunun çözümü ise bireysel olarak uygulanabilen teknik adımlar ile sistemden gerçekleştirilen geliştirmeleri içermektedir.

Haber 20-07-24 11:49

Böcek, sinek ısırığı deyip geçmeyin: Yaz aylarında artan tehlike! Hayatı tehdit ediyor

Yaz aylarında sıkça artan ve hayatı tehdit eden böcek sokmalarına karşı uyarıda bulunan Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, "İnsanların büyük bir çoğunluğu hayatları boyunca en az bir kez arı sokmasına maruz kalır ve bazen anafilaksiye yol açabilir. Arılar dışında, sivrisinekler, karıncalar ve at sinekleri gibi böceklerin sokmaları daha az ciddi alerjik reaksiyonlara neden olur. Ancak bazı durumlarda, geniş ve kaşıntılı şişlikler de gelişebilir" dedi.

Haber 20-07-24 11:16

Eşi hamileydi! Arkasında ihbar gibi veda mektubu bıraktı! LC Waikiki açıklama yaptı!

LC Waikiki’de çalışan ve yıllardır mobbing yaşadığını iddia eden Muhammed Yavuz, arkasında ihbar gibi veda mektubu bırakarak intihar etti. Hamile eşine bıraktığı mektupta her şeyi açıklıkla yazan Yavuz, ölümünden bölge müdürünü sorumlu tuttu. LC Waikiki ise konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 20-07-24 10:49

Sosyal medyadan kalp krizi geçirdiği anları paylaştı! Başıma gelen en korkunç şey diyerek yayınladı: Acı çekiyordum ve panikledim

Alain Bruno isimli bir adam banyoya girdiği anda vücudunda garip semptomlar hissetmeye başladı ve o anları filme almaya karar verdi. Göğüs ağrısı ve nefes darlığı gibi bir dizi semptom yaşadığını fark eden Bruno, kalp krizi geçirdiğinden habersiz bir şekilde kamera kaydına devam ettiği görüntüleri daha sonrasında sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 20-07-24 09:56

Son seçim anketi yayınlandı! Bu zamana kadarki en dikkat çeken oran: Zirvede 1.7 puanlık fark

Temmuz ayında yapılan ve 2 bin katılımcının olduğu son anket Asal Araştırma ve Danışmanlık şirketi tarafından yayınlandı. Vatandaşlara 'Bu pazar milletvekili seçimi olsa kime oy verirsiniz? sorusu yöneltildi. CHP birinci parti çıkarken son yerel seçimlerde olduğu gibi AK Parti yine ikinci parti olarak çıktı. Zirvedeki rekabette puan farkının 1.7 olması ise dikkat çekti.

Haber 20-07-24 09:43