Pamuk Prenses Ve Yedi Cuceler Haberleri

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı yurt dışında evlenip Trabzon'a el öpmeye geldi! En kıymetlilerim

Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Melisa Aslı Pamuk, Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile yurt dışında sessiz sedasız evlenmişti. Çiçeği burnunda çift Trabzon'a el öpmeye geldi.

Magazin 2024-07-24 07:19:13

Kadın sürücü ve trafik polisi arasında ilginç diyalog! Sis lambası açık olduğu için ceza yedi... Sis lambası ne bilmiyordum ki

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popülerliğe ulaşarak viral oldu. Arabasını yeni aldığını söyleyen bir kadın sis lambası açık olduğu için trafik polisi tarafından durduruldu ve ceza yedi. O anlarda genç kadın kendisini, "Sis lambası ne bilmiyordum ki. Arabam yeni" diyerek savundu.

Trend 2024-07-16 13:18:22

Dayak yedi, haberi yapan gazetecilere saldırdı! Kameraman ve kadın muhabire sokak ortasında darp

İstanbul'da yaşanan bir kavgayı haberleştirmek isteyen gazetecilere saldırı gerçekleşti. Olayın yaşandığı bölgede, söz konusu yaşananlarla ilgili haberi anons etmek isteyen muhabir Oya Nur Kaya ve kameramanı görünce adeta deliye dönen adam gazetecileri darp ederek mikrofon ve kamerayı kırdı.

Haber 2024-07-03 14:25:55

Gece gündüz haraç isteyip meydan dayağı yedi! Akrabası üstüne oturup bekledi

Aksaray'da tüfek ve satırla ev basıp haraç isteyen şahıs neye uğradığını şaşırdı. Gece yarısı akrabasının evini basan şahıs akrabasıyla oğlundan dayak yiyip kanlar içinde yere yığıldı. Akrabası da kaçmasın diye şahsın üstüne oturup bekledi, bu sırada söylediği sözler dikkat çekti.

Haber 2024-07-03 08:43:24

Pamuk Prenses Gibi Uyumak İçin Yapman Gereken 11 Şey

Uyku, hepimizin ihtiyacı olan ama dönem dönem elde etmesi zor olan sihirli bir hediye gibidir. Eğer Pamuk Prenses gibi derin ve huzurlu bir uyku hayal ediyorsanız, işte size yardımcı olacak 11 harika ipucu!

Kadin 03-06-24 17:55

Çocuk yaşta evlendi, kuzeni üzerine kuma getirildi, eşinden şiddet gördüğü için kaçtı bu kez de kardeşinden dayak yedi

Konya'da yaşayan Ebru Barık'ın hikayesi duyanları kahretti. Çocuk yaşta evlenen Barık'ın çocuğu olmadığı için kuzeni üzerine kuma getirildi. Tedavi görünce kocası geri döndü 3 çocuğu oldu. Ancak kocası onu aldatmaya ve şiddet göstermeye devam etti. Evi terk edip çocuklarını yanına alan Barık bu kez de erkek kardeşinin saldırısına uğradı.

Haber 27-05-24 12:35

Ünlü bir marka için kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya'nın pozları sosyal medyayı salladı! Prenses gibi olmuşsun

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Bir marka için kamera karşısına geçen Sarıkaya'nın pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-05-24 14:45

Sessiz sedasız evlenmişti! Melisa Aslı Pamuk Cannes pozlarıyla olay oldu! 'Sade ve şık'

Bir süredir ilişkileriyle gündemden düşmeyen Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk çifti sessiz sedasız evlenmişti. İkilinin sürpriz evliliği magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biriyken ünlü çift soluğu Cannes'ta aldı. Melisa Aslı Pamuk'un Cannes tarzına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 24-05-24 09:33

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi! Düğün hediyesi ağızları açık bıraktı: 1.5 milyon Euro'ya deniz manzaralı ev

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi. Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince olay oldu. Çift şimdi de düğün hediyesiyle kendilerinden söz ettiriyor.

Kulis 20-05-24 14:11

Hikayesine kimse inanamıyor! 10 yaşında açlık ve susuzluk hissi bir anda kayboldu: 16 yıldır ne yemek yedi ne de su içti!

Drew Binsky ismindeki bir YouTuber, Etiyopya'daki bir kadının evini ziyaret etti. Muluwork Ambaw isimli kadın 16 yıldan fazla bir süredir ne yemek yiyor ne de su içiyor. Yaşadığı durumu "Tanrı'nın işi" olarak niteleyen Muluwork, bir daha yemek yemeyeceğini düşünüyor ve tuvalete çıkma ihtiyacı ihtiyacı da hissetmiyor. Doktorlar ise genç kadının sağlık durumunun 'mükemmel' olduğunu ifade ediyor.

Manşet 13-05-24 13:05

Kars'ta şaşırtan olay: Sıcak patatesi yedi ölümden döndü! Günlerce komada kaldı... 'O hatayı sakın yapmayın'

Kars'ta, annesinin dışarıda olduğu sırada sobanın üzerinde pişen sulu patatesi yiyen 6 yaşındaki Muhammet Emir Çiçek, nefes alamaz hale gelince Elazığ'a sevk edildi. Özel bir hastanede Uzm. Dr. Güneri Atalan ve ekibinin tedavisi sonucu tedavi edilen ve 6 gün komada kalan Muhammet, sağlığına kavuşmasıyla taburcu edildi.

Haber 11-05-24 10:58

'Gezi Parkı' ve 'Osman Kavala' tartışmalarına AK Partili Türkeş de katıldı! Empati yahu! dedi, sözleri dikkat çekti

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin çıkışıyla başlayan Gezi Parkı davası hükümlüleri ile Osman Kavala tartışmalarına AK Partili Tuğrul Türkeş de katıldı. Türkeş'in “Bir ülkeye para vereceksen hukuk var mı diye bakarsın. Sen basit bir davayı yedi sene sürüncemede bırakmış bir ülkenin hukukuna güvenip yatırım yapmayı düşünür müsün? Empati yahu!” ifadeleri kullandı.

Haber 07-05-24 11:19

Tam 7 yılda hazırlandı: Cumhuriyet'in 100. yılında dev Atatürk sergisi

Cumhuriyetin 100. yılında hazırlanan ve çalışmaları tam yedi yıl süren muhteşem Atatürk sergisi, bugün Ankara Cermodern'de ziyarete açıldı.

Finans 27-04-24 15:28

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

Astrolog açıkladı: Evlendiğiniz gün evlilik kalitenizi etkiliyor! İşte günler ve anlamları

İki kişinin romantik birlikteliğini resmi olarak bağlayan evlilik birçok kişinin hayali. Hayatın neredeyse her alanıyla yakından ilgilenen astrolojiye göre evlendiğiniz gün evliliğinizin kalitesini etkiliyor. Haftanın yedi gününün evliliğe dair farklı anlamları bulunuyor. Evlendiğiniz günün evliliğinizi nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 23-04-24 09:11

Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan sağlık durumunu anlattı! Son haliyle gündem oldu

90'lı yıllarda seslendirdiği arabesk şarkılarla tanınan Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Hakan Taşıyan “Hep Yek Aşiret” filminin galasına katıldı. Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 11:34

Seçim öncesinde lüks aracıyla halkı selamladı! Sandıkta 20 puan fark yedi: İşte tepki çeken görüntüler

Yerel seçimlerde sürpriz yaşanan illerden biri de Afyonkarahisar oldu. CHP'li Burcu Köksal, AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'a 20 puan fark attı. Sonuçların belli olmasının ardından Uluçay'ın seçim öncesi lüks ve çakarlı bir araçla şehir içinde tur attığı anlar tekrardan gündem oldu.

Haber 01-04-24 16:03

Bakan Yumaklı duyurdu: Destek ödemeleri bugün hesaplarda!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı pamuk üreticilerine verdikleri desteklerin bugün hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Finans 22-03-24 13:45

İngiliz Kraliyet ailesinde neler oluyor? Kral Charles, Prenses Kate Middleton derken gözler Prens William'a çevrildi... Ünlü kahinin kehaneti korkuttu

Kraliyet ailesi, Kral Charles'ın kanser tedavisi görmesi ve Kate Middleton'un ameliyat olması nedeniyle son dönemin dünya basınında odak noktası haline gelmişti. Yaşayan Nostradamus Athos Salome'un kehanetleri bu kez gözlerin Prens William üzerine odaklanmasına neden oldu. Brezilyalı kahin Athos Salome'ye göre, Galler Prensi tahta çıkmak için acele etmekten kaçınmalı.

Trend 20-03-24 14:38

Kate Middleton ortaya çıktı mı? Öldüğü bile iddia edilmişti! Fotoğraf yok, açıklama var... 'Orada görmek beni çok şaşırttı'

Bir süredir İngiliz Kraliyet Ailesi üzerinde kara bulutlar dolanıyor. Ancak özellikle son dönemde Kate Middleton'ın ortalarda görünmemesi sosyal medyada çeşitli spekülasyonları ve iddiaları da beraberinde getirdi. Son olarak sosyal medyada öldüğü bile iddia edilen Kate Middleton hakkında yeni bir açıklama geldi. Kate Middleton'ın 'oynanmış' fotoğrafının büyük tepki çekmesinin ardından, Prenses Kate'in ortaya çıktığı söylendi.

Haber 18-03-24 09:58

Oscar 2024 bitti! Vanity Fair Party'sinde öne çıkan ünlüler... Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, Salma Hayek ve dahası

2024 Oscar Ödül Töreni’ne en iyi film dahil yedi dalda ödül kazanan Oppenheimer damga vurdu. Gece sona ererken ünlüler için oldukça önemli olan Vanity Fair Party'si başladı. İşte kırmızı halıdan gelen ilk fotoğraflar...

Magazin 11-03-24 08:17

İngiltere'de iğrenç olay! Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna 7 kez tecavüz etti

Omar Bedreddin ve kardeşi Mohamed Bedreddin ismindeki Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna yedi kez tecavüz etmekten suçlu bulundu. Kardeşlerin kız çocuğuna işkence ettiği ve onu farklı bir ülkeye götürmekle tehdit ettiği de öğrenildi. Şu anda 19 yaşındaki kız, yaşadıklarıyla başa çıkabilmek için okulu bıraktığını, uyuşturucuya başladığını ve kendine zarar verdiğini ifade etti.

Trend 10-03-24 12:20

Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 şey!

Pamuk gibi yumuşak ve pürüzsüz eller, bakımlı bir görünümün önemli bir parçasıdır ve birçok kişinin arzusudur. Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 önemli şey var. Ellerinizin görünümünü ve dokusunu iyileştirmek için basit ve etkili yöntemleri evde kolakyıkla deneyebilirsiniz.

Kadin 08-03-24 16:00

Dünyayı sarsan iğrenç olayın yankıları sürüyor! 7 farklı adamın tecavüzüne uğramıştı: Urganla bağlanıp siyah çuvalla getirildiler

Dünyayı motorla gezen İspanyol gezgin çift, Pakistan ve Bangladeş seyahatinin sonrasında Güney Asya rotasını tamamlamak için soluğu Hindistan'da almıştı. Çadırlarını ana yoldan yaklaşık 2 km uzakta, yarı ormanlık bir alana kuran çift, yedi kişinin saldırısına uğradı. İspanyol turist çifte tecavüz eden 7 kişiden 3'ü gözaltına alınırken 4 saldırgan aranıyor. Yakalanan şüphelilerin bellerine urgan bağlayıp başlarına siyah çuval geçirilerek gözaltına alındığı anlar dünya basınında yankı uyandırdı.

Trend 05-03-24 11:22

Avrupa'da 4. sırada: Türkiye organik ürün ihracatında 1 milyar dolar sınırını aştı

Kuru, taze ve dondurulmuş meyveler ve pamuk başta olmak üzere 268 farklı üründe 1,6 milyon ton organik üretim gerçekleştiren Türkiye, bu ürünlerin ihracatından elde ettiği döviz gelirinde 1 milyar doları aştı. Hedef 2 milyar dolar...

Finans 11-02-24 10:36

Barcelona evinde 5 gol yedi! Villarreal'den unutulmayacak skor

İspanya La Liga'da Barcelona evinde Villarreal'den 5 gol yedi. 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçen Barcelona sonrasında skoru koruyamadı ve maçtan 5-3 mağlup ayrıldı.

Spor 27-01-24 23:04

7 yaşındaki dört öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı! Polisleri bir anda karşısında görünce bayıldı

Tayland'ın Pathum Thani eyaletindeki uluslararası bir okulda çalışan bir dil öğretmeni, yaşları yedi ile sekiz arasında değişen dört okul çocuğu taciz ettiği iddia edilerek tutuklandı. İsmi sadece David olarak açıklanan öğretmen polisleri karşısında görünce panik yaşayarak yapıldı. Olay yerine sağlık ekiplerinin çağırılması ve müdahale edilmesinden öğretmen tutuklandı.

Trend 26-01-24 09:17

Avrupa maçları TRT'de yayınlanacak! Fatih Portakal'dan gündem olacak sözler: 'Acun fena gol yedi'

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin artık 3 yıllığına TRT'de yayınlanacak. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı yaptığı açıklamada "Bizler için bir gurur vesilesi" yorumunu yaptı. Gelişmeyle ilgili olarak gazeteci Fatih Portakal'ın "Acun da fena gol yedi burada" sözleri ise gündem oldu.

Trend 25-01-24 23:16

Miami'ye giden ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün yatak pozu gündem oldu!

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile yedi yıl önce evlenen Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Güzel oyuncu, sahnede İspanyolca teşekkür etti. Oyuncu gecenin sonunda yatak üstünde çekildiği pozlarını paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-24 09:08

Neslihan Atagül Miami’de gerçekleşen Turkısh Drama Gala Gecesi'ne onur konuğu olarak katıldı! Gala tarzı dikkat çekti

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile yedi yıl önce dünyaevine giren Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Güzel oyuncu, sahnede İspanyolca teşekkür etti.

Magazin 23-01-24 13:05

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot akaryakıt pompacısı oldu! Benzinlik pozu hayranlarının beğenisini topladı... Yeni işim

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot, 9 milyona yaklaşan takipçisiyle lüks aracına akaryakıt doldurduğu anlarda çekilen bir pozunu paylaşarak seslendi. Fenomen ismin aracının başında gofret yedi anlarda çekilen pozu hayranlarının beğenisini topladı. Tantot'un gönderisine kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Trend 20-01-24 14:43

Yemek seçimi sosyal medyayı ikiye böldü! Testis, süt ve yulafı karıştırdı... Kahvaltıda büyük bir iştahla yedi

Sosyal medyada natüralizm ve sağlıklı yaşam konularında yaptığı paylaşımlar sayesinde dikkatleri üzerine çeken 'Liverking' kullanıcı isimli bir fenomen ilginç kahvaltı deneyimiyle viral oldu. Bir kasenin içine testis, süt ve yulafı karıştıran adam kamera karşısında kahvaltısını büyük bir iştahla yedi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 18-01-24 07:41

Nehir kana bulandı! Geriye sadece pantolonu ve botu kaldı... Piranalara balıkçının etlerini ve organlarını yedi

Brezilya'da yaşayan 46 yaşındaki balıkçı Odair Raash'ın günlerdir ortadan kaybolmasının ardından cansız bedeni pirinalar tarafından parçalanmış halde Guapore Nehri'nde bulundu. Balıkçıdan geriye sadece pantolonu ve botu kaldı. Piranaların balıkçının etlerini ve organlarını yediği ifade edildi.

Trend 11-01-24 08:00

Abdülkadir Selvi - Ali Koç kavgasına öyle bir yerden girdi ki! 'Ananas yedi diyorsun kim bilir sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek yüklendi.

Spor 10-01-24 07:32

Karın ağrısı şikayetiyle doktora giden kadının midesinden 35 yıllık 'taş bebek' çıktı! Farkında bile değildi... Doktorları şaşkına çevirdi

73 yaşındaki ismi açıklanmayan Cezayirli kadın, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle doktora başvurdu. Yıllar içinde karın ağrısının devam ettiğini ve sonunda dayanılmaz bir noktaya ulaştığını dile getiren kadının midesinden yaklaşık yedi aylık ve 4,5 kilo ağırlığında bir bebek bulundu. Kadının zamanla taşlaşan bebekle yaklaşık 35 yıl boyunca yaşadığı dile getirildi.

Trend 09-01-24 08:24

Köyceğizli güreşçi kızlardan yedi şampiyonluk

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yıldız ve Genç Kızlar güreş takımı sporcuları büyük başarı göstererek okul sporlarına damga vurdu.

Yurthaber 05-01-24 09:07

Dış giyim kadar iç giyim de önemli! Kaliteli markaların iç giyim ürünlerini sizin için bir araya getirdik

İç giyim, cilt sağlığını da etkilediğinden kaliteli iç çamaşırı seçmek günlük konforunuzu ve sağlığınızı korumak adına oldukça önemli bir konu. Nefes alabilen, yumuşaklığıyla öne çıkan ve cildin doğal dengesini koruma özellikleri ile bilinen pamuk sayesinde konforu ve sağlığı bir arada sunan çeşitli iç giyim ürünlerini sizler için derledik. Gelin dayanıklı dikişleri ve rahat kalıplarıyla iç giyim deneyiminizi bir üst seviyeye taşımanızı sağlayacak 10 iç giyim ürününe birlikte göz atalım.

Haber 04-01-24 17:08

Ünlü yönetmen Sadullah Celen hayatını kaybetti!

Yapımcı ve yönetmen Sadullah Celen,, beynindeki pıhtı nedeniyle 64 yaşında hayatını kaybetti. . Celen, 'Züğürt Ağa', 'Şehnaz Tango', 'Yedi Numara' gibi birçok film ve dizinin yönetmenliğini üslenmişti. Yönetmenin ölüm haberini oyuncular sosyal medya hesaplarından paylaştı. Hande Erçel, Sadullah Celen ile fotoğrafına, "Gittiğin yerde güneş ol bize hep olduğun gibi" notunu düştü.

Magazin 02-01-24 20:50

Yedi Güzel Adamın kentinde edebiyat ödülleri sahiplerini buldu

Türk edebiyatına yön veren birçok şair ve yazarın yetiştiği Kahramanmaraş'ta düzenlenen 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında "Kahramanmaraş Edebiyat Ödülleri" sahiplerini buldu.

Yurthaber 11-12-23 07:28

Kulüp'teki performansı çok beğenilmişti! Çocuk yıldız Ada Erma'nın Gazze konuşması 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vurdu

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49'uncu kez sahiplerini buldu. Ödül törenine Kulüp dizisindeki performansı ile çok beğenilen çocuk oyuncu Ada Erma'nın konuşması damga vurdu. Yedi yaşındaki başarılı oyuncunun sözleri büyük alkış aldı.

Magazin 04-12-23 14:21

Futbolcu Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk'tan aşk pozu!

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın aşkları belgelendi. Birlikte çok sık paylaşım yapmayı tercih etmeyen çift sosyal medya pozlarıyla gündem oldu. Çiftin bir süredir evlenecekleri iddia ediliyordu.

Magazin 29-11-23 11:18

Yılmaz Erdoğan ekrana geri dönüyor! İnci Taneleri dizisinden ilk kareler geldi

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi ile ekrana geri dönüyor. İnci Taneleri dizisi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikayeyi seyirci ile buluşturacak. Heyecanla beklenen diziden ilk kareler geldi.

Magazin 20-11-23 15:55

Kendisini yoğurt uzmanı olarak tanıtıyordu! Yarım fıçı boyayı yoğurt sanan yaşlı adam 91 yaşında hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde yaşayan 91 yaşındaki Bobby isimli bir adam kendisini yoğurt uzmanı olarak tanımlıyordu. Haftada yaklaşık 7 litre yoğurt yediği dile getirilen Bobby'in tutkusu hayatına mâl oldu. Yaşlı adam yarım fıçı boyayı naneli yoğurt zannederek yedi ve 91 yaşında hayatını kaybetti.

Trend 08-11-23 08:41

Baba Vanga'nın 2024 kehanetlerinde neler yok ki... Kötü haberleri tek tek sıraladı: Putin'e suikast, Trump'a gizemli hastalık

11 Eylül terör saldırıları, Prenses Diana'nın ölümü, Çernobil felaketi ve Brexit gibi önemli dünya olaylarını önceden bildirdiği söylenen Baba Vanga'nın 2024 yılına ilişkin kehanetleri gündem gelmeye devam ediyor. Yeni yıla kısa bir süre kala dünyaca ünlü kahinin 2024 yılına ilişkin öngörüleri de merak konusu oldu. Ancak kahinin 2024 yılı tahminleri bir hayli karamsar tablo çiziyor.

Trend 07-11-23 10:48

Soru zamiri nedir? Soru zamiri ile ilgili örnek cümleler ve konu anlatımı

Dilimizi güzel ve doğru kullanmak, kendimizi başkalarına anlatmamız açısından son derece önemlidir. Bu yüzden de dil bilgisi konularını çok iyi kavramak ve anlamak gerekir. Dil bilgisi konuları arasında büyük önem teşkil eden konu başlıklarından biri zamir türleridir. Toplamda yedi farklı zamir çeşidi mevcuttur. Bu yedi farklı zamir türlerinden biri de soru zamirleridir. Peki, soru zamiri nedir, soru zamiri ile ilgili örnek cümleler nelerdir?

Egitim 03-11-23 16:25

Suyla yapılıyor: Yumuşacık Pamuk Kek tarifi! Deneyenlerin bayıldığı Pamuk Kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Pamuk Kek, basit malzemelerle hazırlanan ve lezzetiyle herkesi cezbeden harika bir tatlı alternatifidir. Yumuşacık dokusu ve hafif tadıyla özellikle çay saati veya özel günler için mükemmel bir tercihtir. Bu tarifi deneyerek, misafirlerinizi ve ailenizi şaşırtabilir ve damaklarını şımartabilirsiniz. Unutmayın ki, en iyi sonucu elde etmek için malzemelerinizi özenle seçip, tarife sadık kalmak önemlidir. Pamuk Kek tarifi ile herkesin bayıldığı bu lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 03-11-23 09:25

7 aydır böylesi görülmüyordu! Altın fiyatlarında dikkat çeken hareketlilik... İşte gram altında son durum

Tüm dünya İsrail ve Filistin'de yaşananlara kilitlenmişken bu gelişmelerin altın fiyatları üzerindeki etkisi de dikkat çekiyor. Altın fiyatları, yedi ayın en düşük seviyesinden yine 7 ayın en büyük haftalık yükselişine doğru gidiyor. Öte yandan gram altının da kritik sınırı aştığı görüldü.

Finans 13-10-23 16:49

Hastanede 730 lira krizi! Fiyata itiraz eden Tiktok fenomeni doktordan dayak yedi

İstanbul'da akılalmaz olay... Bir Tiktok fenomeni mide bulantısı için gittiği hastanede serum tedavisi gördü. O anları canlı yayınlayan fenomen 10 dakikada biten serum için 730 lira ödeme yapması gerektiğini öğrendi. Bu parayı ancak polis eşliğinde ödeyeceğini belirten fenomenin sözlerini duyan doktor iddiaya göre gence küfür edip tekme ve tokat attı. İşte o anlar...

Haber 04-10-23 23:20

'Allah hakimlerimizi, savcılarımızı başımızdan eksik etmesin' dedi, 2 kez müebbet yedi

Eskişehir'de, İsmail Akdemir (50) ile oğulları Beytocan Akdemir (20) ve Baran Akdemir (22), evlerini bastıkları akrabaları Volkan Şener (28) ile Polat Gezgin'i (21) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Tutuklu sanıklardan Baran Akdemir, son savunmasında beraat talep ederken, "Allah hakimlerimizi, savcılarımızı başımızdan eksik etmesin" dedi. Mahkeme heyeti, sanıkları 2'şer kez müebbet ve 9'ar yıl hapis cezasına çarptırdı. İşte detaylar...

Haber 03-10-23 17:59