Sıcak Kafa Dizisi Haberleri

Netflix Sıcak Kafa dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni yerli yapımı Sıcak Kafa yayınlandı!

Netflix'in yeni dizisi Sıcak Kafa 2 Aralık 2022 Cuma günü izleyicisiyle buluştu. Netflix'in sert ve gerçekçi hikayesiyle dikkat çeken 8 bölümlük yeni yerli dizisinin yönetmen koltuğunda Mert Baykal ve Umur Turagay oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker yazdı. Peki, Sıcak Kafa dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Netflix'in yeni yerli yapımı Sıcak Kafa ile ilgili merak edilenler...

Magazin 02-12-2022 15:10

Sıcak Kafa ne zaman çıkacak? Sıcak Kafa dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix’ten yeni dizi

Sıcak Kafa dizisi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Sıcak Kafa dizisi yarın Netflix’te izleyici karşısına çıkacak. Dizinin ilk sezonunun tüm bölümlerinin seyircinin beğenisine sunulması bekleniyor. Peki, Sıcak Kafa dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sıcak Kafa ne zaman çıkacak?

Magazin 02-12-2022 10:05

Sıcak Kafa izleyenleri şaşırtacak! Delilik salgınındaki İstanbul'u anlatıyor! Netflix'in Türk distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'nın yayın tarihi açıklandı!

Netflix'in uzun süredir merakla beklenen Türk yapımı distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'dan çarpıcı bir fragman yayınlandı. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Sıcak Kafa dizisinde Hazal Subaşı, Osman Sonant, Şevket Çoruh ve Gonca Vuslateri paylaşıyor. İnsan beyninden geçen delilik hastalığının kaosa ve salgına neden olduğu karanlık bir dönemde geçen Sıcak Kafa dizisinin yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 20-10-2022 21:00

Netflix'in yeni Türk dizisi Sıcak Kafa'nın çekimleri başladı! Sıcak Kafa ne zaman yayınlanacak? İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Netflix'in yeni Türk dizisi Sıcak Kafa'nın çekimleri başladı. Çok sayıda ünlü oyuncuyu kadrosunda bulunduran Sıcak Kafa'nın yönetmenliklerini ise Mert Baykal ve Umur Turagay üstleniyor. Peki Sıcak Kafa dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte Netflix Sıcak Kafa dizisi oyuncu kadrosu ve konusu.

Magazin 30-03-2021 21:55

Haluk Bilginer Netflix'in Sıcak Kafa dizisine transfer oldu!

Exxen'deki Şeref Bey dizisinin başrolünde oynayan usta aktör Haluk Bilginer, Netflix'te yayınlanacak olan Sıcak Kafa isimli diziye transfer oldu.

Magazin 27-02-2021 13:45