Survivor Birleşme Partisi Haberleri

Survivor'da kim hangi takıma gitti? Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kimler? Survivor'da takımlar karıldı!

Survivor'da bu akşam takımlar karıştırıldı. Heyecanla beklenen Survivor farklı bir bölümle ekrana geldi. Ünlüler ve gönüllüler formatı bitirilip yerine kırmızı ve mavi takımların seçildiği gecede yarışmacılar karıştırılarak yeni takımlar oluşturuldu. Peki Survivor'da kim hangi takıma gitti? Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kimler? İşte detaylar...

Magazin 27-03-2023 22:05

Survivor birleşme partisi ne zaman? 2023 Survivor birleşme partisinde büyük ödülü kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor birleşme partisi büyük bir heyecanla izlendi. Konuya ilişkin araştırmalar hız kazanmış durumda. Partide yapılan şarkı yarışması nedeniyle ses koçlarıyla hazırlık süreci geçiren yarışmacılar sahne aldılar. Partide Tarık Sezer ve orkestrası sahne aldı. Acun Ilıcalı, “Arkadaşınıza Sorduk” oyununda kazanan takıma 1 milyon TL'lik ödül verileceğini açıkladı. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? 2023 Survivor birleşme partisine kimler katılacak?

Magazin 27-03-2023 00:36

Survivor birleşme partisinde şıklık geçidi! Survivor Alper bateri çaldı yarışmacılar çıldırdı

Survivor birleşme partisi izleyicileri ekrana kilitledi. Takımların karıştırılmadan hemen öncesinde düzenlenen birleşme partileri her sezon büyük ilgi görüyor. Uzun süredir kişisel bakımlarını yapamayan yarışmacılar yepyeni bir görüntüyle ekrana geldi. Şıklık yarışının yaşandığı gecede Alper Rende'nin şarkı söyledikten sonra bateri çalması da geceye damgasını vuran olaylardan oldu.

Magazin 26-03-2023 23:35

Survivor Nagihan Karadere'yi sinirlendiren hareket: Beni taklit etmekte ısrarcısın demek!

Survivor Nagihan Karadere, yarışmanın bu akşam ekrana gelecek olan bölümüne ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Son dönemde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, kendisi gibi milli atlet olan Nefise Karatay'ı ti'ye aldı. İşte, Survivor Nagihan Karadere'nin gündem olan o paylaşımı...

Magazin 26-03-2023 09:17

Survivor Birleşme Partisi

Survivor Birleşme Partisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Survivor Birleşme Partisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor Birleşme Partisi ne zaman, hangi gün? Survivor 2023 Birleşme Partisi'ni Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor Birleşme Partisi'nin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesi seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ederken Birleşme Partisi'nin detaylarını sunucu Acun Ilıcalı açıkladı. Konuya ilişkin sorgulamalar başladı. Peki, Survivor Birleşme Partisi ne zaman, hangi tarihte? Survivor Birleşme Partisi'nde adalar birleşecek mi?

Magazin 14-03-2023 21:25