Fondöten Haberleri

BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadınlar için cilt bakımıyla beraber makyaj yapmak adeta bir tutkudur. Günümüzde birçok farklı markanın çeşitli özelliklere sahip makyaj malzemeleri vardır. BB krem de ten makyaj malzemesi olarak bilinen aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan bir üründür. Fondöten de yaygın olarak kullanılan makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır. Ancak iki ürün benzer özellikler göstermesine rağmen birbirinden belirgin oranda farklıdır. Peki, BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadin 23-12-2023 18:09

Makyaj çantanızın olmazsa olmazı hâline gelecek çok satan Maybelline New York kapatıcıyı sizin için inceledik

Cildinizin ışıl ışıl ve pürüzsüz görünmesini istiyorsanız makyaj rutininize kapatıcıları da eklemeniz gerekir. Lekeleri, renk eşitsizliğini ve göz altınızdaki halkaları yok etmek için kaliteli bir ürün arıyorsanız tercihinizi Maybelline Eraser kapatıcıdan yana kullanabilirsiniz. Kusursuz formülüyle popülerlik kazanan bu ürünü yakından tanımak isterseniz doğru yerdesiniz! Maybelline Instant Anti Age Eraser incelemesiyle karşınızdayız!

Kadin 19-10-2023 18:00

Hem denizde hem havuzda kullanabileceğiniz suya dayanıklı makyaj malzemeleri

Makyaj yapmak her mevsimde enerjik ve canlı görünmenin en kolay yollarından biri. Fakat sıcak havalarda makyaj rutinini biraz değiştirmek gerekebiliyor. Makyaj yapmayı seviyor ama "Deniz ve havuzda makyajım akacak mı?" korkusunun eğlencenizi bozmasını istemiyorsanız listemizde yer alan suya dayanıklı makyaj ürünleriyle bir yaz makyaj çantası oluşturabilirsiniz!

Kadin 24-08-2023 16:30

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya! İşte ihtiyacınız olan ürünler

Barbie filminin vizyona girmesiyle pembe tonları, kıyafet kombinlerinden makyaja kadar her yerde kendine yer buldu. Sosyal medyada ya da sokakta; hemen hemen her yerde pembe makyaj rüzgârları esiyor. Yaz mevsiminin enerjisine yakışan renkler ile Barbie makyaj trendine ayak uydurabilirken capcanlı görünmeniz de mümkün. Peki, bu makyaj modasında hangi ürünleri kullanabilirsiniz? Gelin, birlikte şeker kadar tatlı makyajlar oluşturmaya doğru yola çıkalım!

Kadin 26-07-2023 16:29

Güzellik uzmanı kirpikleri daha uzun göstermenin yolunu paylaştı! Makyajınızı yanlış yapıyorsunuz

Makyaj yaparak daha sağlıklı görünmek mümkün olabiliyor. Ruh halimizin değişmesini sağlayan makyaj birçok kadın için terapi olarak görülüyor. Ancak makyaj yaparken yapılan ufak hatalar istenilen sonuçları almayı zorlaştırabiliyor. TikTok'ta bir güzellik uzmanı makyajında uyguladığı tüyoları açıkladı.

Kadin 06-06-2023 17:09

80 yaşında hiçbir kırışıklığı yok! Büyükannesinin genç görünmesini sağlayan en önemli sırrını paylaştı

Ciltte meydana gelen kırışıklık etkilerini azaltmak ve olduğumuz yaştan çok daha küçük görünmek doğru bakımlar ile mümkün olabiliyor. Botoks kullanmadan yapılan cilt bakımları da yaşınızı oldukça gençleştirebiliyor. TikTok'ta büyükannesinin gençlik iksiri yaratan bakım sırlarını ve cilt temizleme rutinini paylaşan bir kadın oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 04-06-2023 20:13

Kapatıcıyla kapanmayan sivilceleri anında yok ediyor! Pürüzsüz makyaj tüyosunu paylaştı

Makyaj çok daha bakımlı ve dinamik görünmemizi sağlayabiliyor. Ancak makyaja ciltteki kusurları kapatmak sanıldığı kadar kolay olmuyor. Kırmızı sivilceleri geçirmek için kapatıcının yeterli gelmediğini düşünüyorsanız makyaj uzmanının paylaştığı güzellik tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 03-05-2023 15:52

Makyajınızın beyaz tişörtlerinize bulaşmasını önlüyor! Bu tüyo hayat değiştiriyor

Beyaz tişörtlere bulaşan makyaj kalıntıları evden çıkmadan önce yaşanan en büyük problemler arasında yer alıyor. Kadınlar makyajlarının beyaz tişört ve gömleklerine bulaşmaması için çeşitli yöntemler arıyor. Bu sorunu çözmek için kendi bulduğu yöntemi paylaşan kadın kısa sürede oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 14-04-2023 17:14

Dövmelerinizden alın yazınıza kadar her şeyi kapatabilme özelliğine sahip fondötenler

Mükemmel bir ten makyajı için makyaj çantanızın olmazsa olmazı ürünlerinden biri, fondötenler. Bu ürünler cildinizdeki akne, sivilce izi, leke, göz altı morlukları ve gözenek görünümlerini kusursuz bir şekilde kapatmanıza yardımcı olurken aynı zamanda aydınlık ve ışıl ışıl bir görünüm de sağlar. Eğer siz de kaliteli fondöten ya da concealer arayışındaysanız en çok tercih edilen markaların ürünlerine yer verdiğimiz listeyi birlikte inceleyelim!

Kadin 23-03-2023 15:24

Cildinizin kusursuz görünmesini sağlayacak en iyi fondöten çeşitleri 2023

Kusursuz ve ışıl ışıl bir cilt, her kadının hayali ve bu hayale giden en kestirme yol, tabii ki fondötenler! Ciltteki pek çok problemi kapatarak çok daha sağlıklı ve aydınlık bir ten görüntüsü oluşturan, makyajın en önemli adımlarından biri olan fondötenleri seçerken onlarca renk tonu ve özellik arasında kaybolmamak da mümkün değil. En iyi fondöten modellerini sizler için listeledik.

Kadin 08-03-2023 16:34

Yüzüne yaptırdığı kalıcı fondöteni paylaştı! Herkes doğal sanıyor... Erkek arkadaşım beni hiç makyajsız görmedi

Makyaj yüzün çok daha canlı ve sağlıklı durmasını sağlarken cilt lekesi, sivilce lekesi gibi sorunları kapatıyor. Daha uzun süre makyajlı kalmak adına kalıcı makyaj uygulamaları yaptırılıyor. TikTok'ta yüzüne kalıcı fondöten uygulaması yaptıran bir kadın yapım aşamasını paylaştı.

Kadin 06-03-2023 15:13

Tüm görünümünüzü mahveden 9 güzellik hatası! Yapmadan önce tekrar düşünün

Cildimize ve saçlarımıza uyguladığımız bazı işlemler çok daha yaşlı ve kilolu görünmemize neden olabiliyor. Daha bakımlı görünmek için yapılan bazı güzellik trendleri bulunuyor. Kuaförler ve stilistler bu güzellik hatalarından uzak durmanız gerektiğini belirtiyor.

Kadin 26-02-2023 14:55

TikTok'ta viral oldu! Bu fondöten hilesi pürüzsüz bir cilt sağlıyor

Cildimizde meydana gelen kusurları kapatmak ve tek renk görünümü elde etmek için kullandığımız fondötenler her zaman istenilen sonuçları vermeyebiliyor. TikTok'ta viral haline gelen şaşırtıcı bir fondöten hilesinin pürüzsüz sonuçlar sağladığı belirtiliyor.

Kadin 05-02-2023 16:28

81 yaşındaki Martha Stewart botokssuz cilt bakım tüyolarını paylaştı! Genç görünümünün sırrı...

Ünlülerin cilt bakım sırları oldukça merak ediliyor. Yaşlarına göre daha sıkı ve parlak gözüken ciltlerine ne kullandıkları merak ediliyor. Birçok ünlü cildinin daha gergin olması için botoks yaptırsa 81 yaşındaki Martha Stewart, yaşına çok daha genç gözükmesini sağlayan bakım uygulamalarının tamamen doğal olduğunu paylaştı.

Kadin 03-02-2023 14:45

Bu hatalardan kaçının! 20 yaş büyük görünmenize neden oluyorlar

Kadınlar güzellikleri için saçlarını ve ciltlerini çeşitli bakımlara sokuyorlar. Ancak bu bakım uygulamaları ve makyaj teknikleri her zaman istenilen sonucu vermeyebiliyor. Bir makyaj uzmanı kadınları olduklarından çok daha yaşlı gösteren teknikleri paylaştı. İşte uzak durmanız gereken o basit hatalar...

Kadin 03-02-2023 10:21

Minimal eforla çok yüksek verim alabileceğiniz güzellik ürünleri

Güzellik ürünleri, bakım rutinlerini aksatmayan kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bu ürünler arasında saç şekillendirmeden cilt bakımına, farklı amaçlara hizmet eden birçok seçenek bulunuyor. Peki, bu ürünlerden minimum eforla yüksek verim almanızı sağlayacakları keşfetmek ister misiniz? Öyleyse gelin, hazırladığımız listeye beraber göz atalım!

Kadin 05-12-2022 17:33

Amazon'dan alabileceğiniz sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünleri

Kişisel bakım ve güzellik söz konusu olduğunda akan sular duruyor. Eğer pürüzsüz bir tene ve ışıl ışıl saçlara sahip olmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz pek çok ürün var. Bu ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak istiyorsanız çok şanslısınız! Amazon'un sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim!

Haber 14-11-2022 18:17

TikTok'ta paylaştı: Makyajla bile kapanmayan büyük sivilceleri anında silecek yöntem! Sivilceler nasıl kapatılır?

Sivilceler, sinek ısırıkları aniden çıkan cilt kusurları oldukça can sıkıcı olabiliyor. Özellikle özel günlerden önce çıkan bu istenmeyen kusurları kapatmak için çeşitli yollar aranıyor. Ancak makyajla bile istenilen sonuç elde edilemiyor. TikTok'ta paylaşılan makyaj hilesiyle sivilceleri çok kolay bir şekilde kapatmak mümkün.

Kadin 08-09-2022 14:27

Tiktok’ta paylaştı: Yaygın yapılan 6 hata! Deodorantı, şampuanı yanlış kullanıyormuşuz

Temizlik ve bakım için kullanılan çok çeşitli ürünler bulunuyor. Her geçen sene yeni çıkan bu ürünleri kullanma şeklimiz yanlış olabilir. Tiktok’ta paylaşım yapan güzellik uzmanı doğru uyguladığımızı sandığımız hataları belirtti. Kısa süre içerisinde birçok izleyiciye ulaşan bu video ezber bozdu.

Kadin 02-09-2022 11:20

Yeni trend! ‘Clean girl’ makyajı nasıl yapılır? Doğru adımlar ile tertemiz bir görüntü

Makyaj çok daha canlı ve bakımlı bir görünüşe sahip olmamızı sağlıyor. Ancak yapılan ağır makyajlar özellikle sıcak yaz günlerinde istenmeyen görüntülere yol açıyor. Makyaj uygulamalarınızda yapacağınız ufak birkaç adımla TikTok’ta oldukça trend olan ‘Clean girl’ makyajınızı elde edebilirsiniz. Bu makyaj ile çok daha temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşacaksınız.

Kadin 25-08-2022 08:40

Cilt tipinize göre en çok ihtiyacınız olan kapatıcı önerileri

Göz altı morlukları, lekeler, renk eşitsizlikleri gibi baş etmesi ve kapatması bir hayli zahmet isteyen cilt kusurları için doğru ürünü tercih etmelisiniz. Eğer hangi kapatıcıyı kullanmanız gerektiğini bilmiyorsanız sizi harika ürünlerle tanıştırmanın tam vakti! Aynı çeşit kapatıcıdan her zaman istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Bu nedenle farklı formlarda ve her cilt problemini anında kapatan ürün önerilerimiz var. Hazırsanız listemizi birlikte inceleyelim.

Kadin 19-08-2022 16:02

TikTok’ta paylaştı: Fondötenin daha kalıcı olması için...

Her yıl farklı makyaj trendleri ortaya çıkıyor. Bu sene sosyal medyada sıklıkla yeni makyaj uygulamaları deneniyor. TikTok’ta viral olan fondöten hilesi de bu trendler arasında yer alıyor. Fondötenin daha kalıcı olması için uygulanan yöntem şaşırtıyor.

Kadin 19-08-2022 15:03

İstenmeyen lekeleri kapatırken kullanabileceğiniz en iyi kapatan bb kremler

Pürüzsüz ve canlı görünen bir cilde sahip olmak muhtemelen birçok kişinin hayali. Neyse ki makyaj ile kolayca cilt tonunuzu eşitleyip cilt kusurlarını kapatabilirsiniz. Bu noktada sizin tercihiniz de fondöten yerine BB kremlerden yanaysa çok şanslısınız, ''En iyi kapatan BB krem hangisi?'' sorusunu sizin için yanıtladık. Peki, en iyi kapatan BB kremler listesinin detaylarına göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-08-2022 16:05

Makyaj çantanızdan asla çıkarmamanız gereken hayat kurtarıcı makyaj ürünleri

Birçoğumuz güzelliğimizi daha fazla ortaya çıkarmak için makyaj malzemelerinden yardım alıyoruz. Bu nedenle fondöten, allık, kapatıcı ve ruj gibi birçok çeşitte makyaj malzemeleri bulunuyor. Farklı ihtiyaçlara cevap veren pek çok ürün arasından makyaj çantanızdan asla çıkarmamanız gereken, hayat kurtarıcı makyaj malzemelerini sizler için bir araya getirdik. Haydi, detaylara.

Kadin 11-07-2022 13:49

TikTok'ta keşfedilen ve akılları baştan alan göz altı kapatma teknikleri

Göz altlarındaki koyu renkli halkalar ve kızarıklar, yüzün cansız ve soluk görünmesine neden oluyor. Bu görüntüyü ortadan kaldırmak için en sık başvurulan yöntem ise tabii ki makyaj. Farklı göz altı kapatma tekniklerini denemeyi seviyorsanız sizin için TikTok'ta keşfedilen ve akılları baştan alan taktiği, ayrıca uygularken kullanmanız gereken tüm ürünleri açığa kavuşturduk. Haydi, detaylara!

Kadin 29-06-2022 15:09

TikTok'ta ortalığı kasıp kavuran verdiğiniz paraya değecek güzellik ürünü önerileri

TikTok, artık yeni çıkan ürünleri ilk öğrendiğimiz platformlardan biri. Bu mecradaki dijital içerik üreticileri, alınmaya değer ürünleri yorumlayarak onları popüler hâle getiriyor. Influencer'ların takipçileri de bu ürünleri kapış kapış götürüyor. Öyleyse TikTok alemini yerinden oynatan güzellik ürünlerini beraber keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 28-06-2022 15:39

Gerçekten işe yaradığını kanıtlanmış TikTok'ta viral olan ürünler

TikTok, popüler kültür meraklılarının ve sosyal medya severlerin favorisi. Son yıllarda pek çok kişinin katılımcısı olduğu bu platform, sayısız insanı bir araya getiriyor. Paylaşım yapan kişiler sayesinde yeni keşifler de sunan platform, binlerce işe yarar ürünü kullanıcılarla buluşturuyor. Eğer TikTok dünyasına tanıtılan ve gerçekten işe yarayan ürünleri merak ediyorsanız yazımız tam size göre!

Haber 27-06-2022 14:21

Makyajınızın uzun süre kalıcı olması için bu aşamaları atlamayın

Makyaj daha bakımlı ve canlı bir görünüm sağlıyor. Yanlış makyaj uygulamaları çok kötü bir görünüme sebep olabiliyor. Bu sebeple makyaj yaparken kullanılan malzemelere ve tekniklere dikkat etmek gerekiyor. Özellikle yaz aylarında ekstra yağlanan ve terleyen cilt makyajın bozulmasına yol açıyor. Makyajınızın uzun süre kalması için aşağıdaki aşamalara dikkat edebilirsiniz.

Kadin 23-06-2022 12:16

Güzellik uzmanı paylaştı: Sadece 5 yöntem ile çok daha genç görünmek mümkün

Yaşlılık herkesin yaşadığı doğal bir süreç. Yaşlandıkça sağlığımızda ve cildimizde farklılıklar yaşanabiliyor. Bu farklılıklar özellikle kadınları oldukça rahatsız edebiliyor. Güzellik uzmanı Lora Croftcheck sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda çok daha genç görünmek için işe yarayacak 5 öneri verdi.

Kadin 16-06-2022 14:43

Makyaj malzemesi almadan dikkat etmeniz gerekenler!

Makyaj malzemeleri özellikle bazı zamanlarda günümüzü kurtarıyor. Daha canlı ve sağlıklı görünmemize yarayan makyaj malzemelerini seçerken dikkat etmek gerekiyor. Yanlış makyaj malzemeleri güzel görünüm yerine kötü görünüme sebep oluyor. İşte doğru makyaj malzemesi seçimleri…

Kadin 12-04-2022 15:08

Mükemmel bir cilt için fondöten rehberi: Cilt tipine ve rengine göre fondöten nasıl seçilir?

Şöyle bir göz gezdirdiğiniz zaman pek çok yerde karşınıza çıkan fondöten çeşitlerinin farklı cilt tiplerine uygun versiyonlarını görmek mümkün. Kusursuz bir makyajın en önemli adımı kabul edilen fondöten seçiminin ince noktalarını bilmek, adeta hayat kurtarır. Peki, kendine bakmayı ve doğal görünmeyi sevenlerin işine yarayacak fondöten çeşitlerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 17-01-2022 09:25

Ten rengine göre makyaj rehberi: Doğru fondöten rengini bulamıyorsanız sebebi cilt alt tonunuz olabilir!

Şöyle bir düşünün; rengini çok beğenerek aldığınız ama sürdüğünüzde sizi son derece solgun gösteren bir rujunuz oldu mu? Peki ya ten renginize uygun olduğunu düşünerek aldığınız fondöten veya kapatıcının cildinizle asla uyuşmadığını, sizi hasta gibi gösterdiğini düşündüğünüz oldu mu? İşte, bu gibi durumların aslında çok basit bir açıklaması var: Tüm bu ürünlerin cilt alt tonunuza uygun olmaması.

Kadin 24-11-2021 07:34

Tam fiyat/performans ürünü diyebileceğimiz 75 TL altı fondötenler

Fondötenler, makyaj yaparken kusursuz bir ten elde etmek için yardımına en sık başvurduğumuz makyaj malzemelerinden. Sizin için de makyaj rutininin olmazsa olmaz parçaları arasında yer alıyorsa ve bütçe dostu fondöten arayışındaysanız işte size tam fiyat/performans ürünü diyebileceğimiz 75 TL altı fondötenler.

Kadin 09-11-2021 16:24

Makyajınız maskenize bulaşmasın

Makyaj yapmak her kadının tutkusudur. Pandeminin gölgesinde yaptığımız makyajlar maske altında kalsa da kendimizi güzel görmeye devam edeceğiz. Yaptığımız makyajın daha kalıcı olması, maskeye bulaşmaması için bazı ipuçlarına dikkat etmek gerekiyor.

Kadin 15-04-2021 13:51

Hep elinize sürerek test ediyorsanız yanlış yapıyorsunuz! Fondöteni denemek için...

Günlük makyaj lekeleri örtmeli, kemik yapınızı tanımlamalı ve sizi abartılı öne çıkarmalı. Biraz fondöten ve pudra, hafif göz makyajı ve nötr bir ruj sürmek doğal ve parlak bir görünüm oluşturacaktır. Peki nasıl? İşte makyajın temelini oluşturan fondötenin uygulanış adımları.

Kadin 24-02-2021 15:49