Akbag Ve Oglu Ali Cika Haberleri

PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 520 bin TL ve 60 gün hak mahrumiyeti verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan yapılan açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin TL para cezası verildi duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-09 18:34:01

Ali Can Ayyıldız ile ayrılan Zeynep Bastık'tan bir garip açıklama! İlişkiler başlar ve...

Ali Can Ayyıldız ile ayrılma kararı alan Zeynep Bastık muhabirlerin sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti. Bastık ayrılığa dair "İlişkiler başlar ve biter" diyerek yine sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-05-09 09:55:45

Zeynep Bastık'ın Ali Can Ayyıldız ile mutluluğu kısa sürdü! Sebebi ise...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Zeynep Bastık şimdi de özel hayatıyla gündem oldu. Bastık, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Ali Can Ayyıldız’la yollarını ayırdı. Ayrılığın sebebi ise...

Magazin 2024-05-08 09:52:09

Göçmenlerle ilgili sözleri gündem olmuştu! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş açıklama yaptı: 'Verdiğim cevabın başı ve sonu kesilerek, çarpıtıldı'

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, katıldığı bir programda göçmenlerle ilgili sözleri gündem oldu. Erbaş daha sonra yaptığı açıklamada sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, "Gençlerin Balkanlara ve Orta Doğu'ya bakışımızın neden farklı olduğu şeklindeki sorusuna verdiğim cevabın başı ve sonu kesilerek, çarpıtılıp art niyetli bir yaklaşımla medyaya servis edilmiş" dedi.

Haber 2024-05-05 19:24:05

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu! Sayın Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştır

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatıyla Bakan Yerlikaya ve Bakan Yardımcılarının koruma araç ve polis sayılarının azaltıldığı belirtildi.

Haber 04-05-24 12:36

Daltonlar çetesine büyük darbe: 14 kişi gözaltına alındı! Kağıthane, Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-37” operasyonlarında, 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 04-05-24 08:34

Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' diyerek duyurdu! 1 Mayıs'ta polise saldıran 29 kişi yakalandı: Aralarında sosyal medya fenomeni de var

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nda, Saraçhane'de toplanan bir grup polise saldırıda bulunmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından 'gereği yapıldı' diyerek 29 kişinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını belirtti. Yakalananların arasında 'Basel' isimli sosyal medya fenomeni Bekir Aslan'ın da yer aldığı tespit edildi.

Haber 03-05-24 11:06

Antalya'da huzurevinde vahşet! 65 yaşındaki adam katliama kalkıştı: 2 ölü 1 yaralı

Antalya'da Halil Akyüz Huzurevi'nde dün gece saatlerinde korkunç dakikalar yaşandı. 65 yaşındaki İzzettin Söğüt, husumetli olduğu Selçuk Goncegül (73), Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'e (74) bıçakla saldırdı. Goncegül ve Batır olay yerinde hayatını kaybederken Söğüt yangın merdivenlerinden kaçtı. İlerleyen saatlerde operasyon düzenleyen ekipler katili yakaladı.

Haber 03-05-24 10:05

Ali Erbaş'a kiralanan lüks araç tartışılırken Diyanet İşleri Müşavirinden tepki çeken çağrı: İş adamlarından açık açık araba istedi

Diyanet İşleri son günlerde lüks araç tartışmalarıyla kendine kamuoyunda yer buluyor. Daha Ali Erbaş'ın kiraladığı Audi A8 marka lüks aracın tartışmaları bitmemişken Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'ın iş adamlarına yaptığı çağrı tepki çekti. Okuyan sosyal medya hesabından iş adamlarına ve hayırseverlere açık açık seslenerek Ali Erbaş'a bir araç bağışlanmasını istedi.

Haber 02-05-24 15:54

Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan dini nikah hamlesi

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan yine gündeme geldi. Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle aynı evde yaşıyordu. Çift iddialara göre dini nikahı kıydı.

Magazin 02-05-24 08:22

Türkiye’nin canlı ve minarel türleri bu müzede sergileniyor

Türkiye’nin ilk doğa tarih müzesi olma özelliği taşıyan Erzincan’ın Kemaliye ilçesindeki Prof. Dr. Ali Demirsoy Doğa Tarihi Müzesi, başta Kemaliye olmak üzere Erzincan ve yurt genelinden canlı ve minarel türlerine ait yaklaşık 5 bin çeşit materyali sergiliyor.

Yurthaber 02-05-24 08:10

Ali Erbaş'a şehir içinde TOGG, şehir dışında Audi! Diyanet İşleri'nden 'makam aracı' açıklaması: Çok arıza yapıyordu...

Kamuda tasarruf tedbirleri adım adım hayata geçerken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam aracını değiştirdiği iddiası çok konuşulmuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı, yaptığı açıklama ile o iddialara yanıt verdi, yerli otomobil TOGG vurgusu da dikkat çekti. Eski aracın artık ihtiyaçlara yanıt veremediği belirtilirken; Erbaş'ın şehir içi ve şehir dışı ziyaretlerinde farklı araç kullandığı açıklandı.

Haber 02-05-24 07:35

Yerlikaya'dan polis '1 Mayıs' teşekkürü! Saraçhane'deki görüntüler gündem olmuştu... 'Dünyaya örnek oldunuz'

1 Mayıs'ta Taksim'e çıkmak isteyen gruplara polis izin vermedi. Saraçhane'de bazı gruplar ile polis ekipleri zaman zaman karşı karşıya geldi. Bazı grupların elindeki bayrak ve sopalarla polislere vurduğu görülürken, polisin önceki yıllara nazaran başta daha sakin bir tutum sergilemesi dikkat çekti. Görüntülerin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da polislere teşekkür ederken "Toplumsal olayların nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda, tüm dünyaya örnek oldunuz" ifadelerini kullandı.

Haber 01-05-24 15:33

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerilimi! CHP ve DİSK çağrı yapmıştı, Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, gözaltılar var: Polisle göstericiler arasında arbede

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasak kararından geri adım atmadı. Sabah saatlerinde Taksim'e çıkan yollar kapatıldı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne çıkan gruplara polis müdahale edip gözaltına aldı. Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Haber 01-05-24 06:24

SON DAKİKA | 11 ilde 1 Mayıs gözaltıları! Bakan Yerlikaya duyurdu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü provoke etmeye yönelik hazırlık içinde bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, 11 ilde 58 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 30-04-24 13:29

Eşiyle ilgili konuşan şarkıcı Kibariye'den bomba açıklama: Her erkek yapar

Kıbrıs'ta konser veren ünlü şarkıcı Kibariye konser öncesi gazeteciler ile sohbet etti. Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın adının sürekli ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında yöneltilen sorulara yanıt verdi. Şarkıcı, "Her erkek yapar, yapmayan yok" dedi.

Magazin 30-04-24 12:23

Boğulma korkusuyla başladığı yüzmede olimpiyat kotası kovalıyor

Boğulma korkusuyla başladığı yüzmede birçok Türkiye rekoru ve madalyası bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü yüzücüsü 22 yaşındaki Mert Ali Satır, katılacağı şampiyonaların en az birinde başarılı olup Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma hayalini gerçekleştirmek istiyor.

Yurthaber 30-04-24 11:13

'Kira artış çetesi' çökertildi! Çok sayıda ilde operasyon: 46 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-35 operasyonlarında 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 46 kişi gözaltına alındı. Çökertilen çetelerin içinde ev sahipleri ile kiracılar arasındaki kira artışı ve kiralanan evin boşaltılması konularına müdahil olarak baskı, cebir ve şiddet yoluyla haksız kazanç elde eden şüphelilerin olduğu belirlendi.

Haber 30-04-24 08:39

Çok nadir görülüyor: Gün ışığına çıkamayan kardeşlerin hikayesi şaşırttı! Kızgın bir demiri gözümün üzerine koymuşlar gibi canım yanıyor

Çok nadir görülen genetik XP hastalığı nedeniyle yaşamlarını gün ışığından uzakta, karanlıkta geçirmek zorunda olan ve tedavi umutlarını yitirmeyen Ali ve Halenur Şahin kardeşler, evden eğitimle üniversite sıralarına kadar ulaşmayı başardı.

Haber 29-04-24 16:00

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: İstanbul'da 40 nokta ilan edildi

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'na 2 gün kala İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni bir açıklama geldi. Taksim'de kutlama olmayacağını belirten Yerlikaya, "İstanbul'da kutlamalar için 40 nokta belirlendi." vurgusunu yaptı.

Haber 29-04-24 11:14

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi masaj yaparken 'dedeme' deyince olay oldu! Yasmin utanmıştır

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Son olarak masaj sırasında yayın açan çiftten Ceylan'ın sevgilisine 'dede' benzetmesi yapması sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-04-24 08:46

Bakan Yerlikaya duyurdu: 13 ilde Sibergöz-35 operasyonu! Şüphelilerin hesaplarında 500 milyon liralık hareketlilik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde Sibergöz-35 operasyonlarında 48 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, şüphelilerin banka hesaplarında 500 milyon liralık hareketlilik bulunduğunu belirtti. Şüphelilerin Kaş, Kalkan, Finike, Patara, Adrasan, Çıralı ve Olimpos bölgelerinde yer alan villaları kiralamak isteyen 110 kişiyi sahte sosyal medya hesapları açarak dolandırdıkları ortaya çıktı.

Haber 27-04-24 11:15

İçişleri bakanı Yerlikaya duyurdu! Uyuşturucu satıcılarına yönelik 42 ilde 'Narkoçelik-14' operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde 'Narkoçelik-14' Operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, 322 kilogram uyuşturucu madde, 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandığını açıkladı.

Haber 27-04-24 08:14

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor salonundan pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almış ve beraber pozlarını paylaşmışlardı. Erbil, bu kez Instagram hesabından sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor yaptığı anları paylaştı. Ünlü isim sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 26-04-24 17:24

Erbaş'ın o anları gündem olmuştu! AK Partili isim Diyanet İşleri Başkanı'nı istifaya davet etti

AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın gündem olan röportajı üzerinden hedef aldı ve, "Özgeçmişinde Arapça biliyor ibaresi olan ve fakat Arapça bilmeyen bir Diyanet İşleri Başkanının koltuğu boşaltması gerektiği kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 12:24

Mehmet Ali Yılmaz'ın son röportajı! Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş, olaylı Fenerbahçe maçı için 'Çok bozuldum, üzüldüm' demişti

Mehmet Ali Yılmaz'ın ani ölümü siyaset ve spor dünyasını sarstı. Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulunan Yılmaz'ın vefat haberi sonrası son röportajı yeniden gündem oldu. Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz, Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş ve yaşananlardan dolayı üzüntüsünü dile getirerek "Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize" demişti.

Spor 24-04-24 15:36

Bakan Yerlikaya duyurdu! 11 ilde ‘Sibergöz-34’ operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde nitelikli dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarını işleyen şahıslara yönelik “Sibergöz-34” operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Haber 24-04-24 08:14

Bir suç örgütü daha çökertildi! Balıkesir ve Bursa'da operasyon: 8 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir ve Bursa'da düzenlenen "Mahzen-31" operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz'un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Haber 23-04-24 09:04

8 ilde büyük operasyon! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-28' operasyonlarında teröristler tarafından kullanılan 82 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini, çok sayıda ağır silahın ele geçirildiğini açıkladı.

Haber 22-04-24 09:59

Fenerbahçe şampiyon oldu, Dilek İmamoğlu'nun görüntüsü olay yarattı! Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç sevinirken...

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunda karşılaştığı Eczacıbaşı Dynavit'i yenerek şampiyon oldu. Karşılaşmayı takip edenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da vardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hemen yanında maçı takip eden çift, mücadele boyunca büyük ilgi gördü. Maçın bitiş düdüğüyle Dilek İmamoğlu'nun verdiği reaksiyon ise sosyal medyada gündem yarattı.

Spor 22-04-24 07:06

Polise silah çekip tehdit etti, kimliği şaşkına çevirdi! 'Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim'

Adana'da polisin uygulamasından kaçıp, 1 kilometrelik takiple durdurulan kamyonetteki Selahattin Şaş (45), ekiplere direnip, belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit etti. Selahattin Şaş biber gazıyla etkisiz hale getirilirken, yanındaki Mehmet Ali Ş. (53) ve Ahmet B. (45) ile gözaltına alındı. Araçta 28 gram bonzai ele geçirildi, Selahattin Şaş tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrolle serbest kaldı. Şaş'ın kimliği ise şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Haber 21-04-24 11:59

Kağıthane’deki otoparka el bombalı saldırı kamerada! Bakan Ali Yerlikaya açıklamıştı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.

Haber 21-04-24 10:43

81 ilde uyuşturucu operasyonu: 194 zehir taciri yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 81 ilde uyuşturucu madde imalat ve satışını yapan şahıslara yönelik düzenlenen “Narkoçelik-13” operasyonlarında 194 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Haber 21-04-24 08:31

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partililer için harekete geçildi! Bakan Yerlikaya duyurdu... Böyle gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrası, makam odasındaki Atatürk ve Erdoğan fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir." açıklamasını yapmıştı. Son olarak Bakan Yerlikaya, U.G. adlı şüphelinin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındığını duyurdu ve görüntüleri paylaştı.

Haber 20-04-24 12:29

Kuşadası'ndaki tüfekli saldırı görüntüleri gündem olmuştu! Bakan Yerlikaya Asla müsaade etmeyeceğiz sözleriyle duyurdu: 2 kişi tutuklandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir işletme önünde meydana gelen silahlı kavganın görüntüleri gündem olmuştu. Av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açan 6 kişi polisler tarafından yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'sinin tutuklandığını, 4 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini belirterek "Ateş açarak masum insanların hayatını riske atanlara, halkımızın huzurunu kaçıranlara asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-24 00:10

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde tepki çeken Türk bayrağı detayı, iki fotoğraf karesi sosyal medyada gündem oldu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Müfettiş görevlendirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin meclisinde Türk bayrağının kaldırılması tepki doğurdu. Seçimden önce ve seçimden sonra paylaşılan iki fotoğraf karesi sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında 'İstiklal Marşı’nın okutulmadığına', Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise 'Türk bayrağının kaldırıldığına' ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir" açıklamasını yaptı.

Haber 19-04-24 15:30

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Saymaz'dan CHP'li başkana sert sözler: Dakika bir gol bir, kendi iktidarınızı sabote ediyorsunuz

31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerden biri de Balıkesir olmuştu. Ankaralı CHP’li eski milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin yeni başkan Ahmet Akın'ın Balıkesir'de danışmanı olduğu iddiası gazeteci İsmail Saymaz'ı kızdırdı. Saymaz 'dakika bir gol bir' diyerek CHP'li isimleri eleştirdi ve 'Eğer bu iddia doğruysan vazgeçsinler' ifadesini kullandı.

Haber 19-04-24 12:07

Bakan Işıkhan'dan Memur Sen heyetiyle görüşme! Gündem kamu çalışanlarının hakları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Memur Sen Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyetle görüştü. Görüşmeyi Bakan Işıkhan sosyal medya hesabından duyurdu.

Finans 18-04-24 15:51

Babasını tüfekle vurdu, sözleri dehşete düşürdü! 'Beni ve ailemi döverek engelli yaptı'

Bursa'da Mehmet Ali Bulut (24), ev meselesi nedeniyle tartıştığı babası Recep Bulut'u (60) pompalı tüfekle ağır yaraladı. Bulut savunmasında, "Babam, çok küçük yaştan beri anneme, bana ve kardeşlerime defalarca şiddet uyguladı. Hatta annem tamamen görme yetisini kaybetti. Bizi küçükken dövdüğü için hem benim hem de kardeşlerimde yüzde 98 görme ve yüzde 35 işitme kaybı vardır" dedi. Bulut, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 11:59

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:36

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 15:22

Diyarbakır bu yıl 2 milyon turisti ağırlamayı hedefliyor

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı'nda kentteki otel ve konaklama mekanlarının yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını bildirdi.

Yurthaber 17-04-24 14:50

İran ile İsrail arasında sular durulmuyor! Hamaney'in temsilcisinden çok sert sözler: 'İsrail'in kulağını çektik'

İran'ın İsrail'e düzenlediği misilleme saldırısı sonrası bölgede tansiyon tavan yapmıştı. İran, İsrail'e onlarca füze ve İHA ile saldırmıştı. Bölgedeki tansiyon bir an olsun düşmezken İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, İsrail'e çok sert sözlerle yüklendi. Haşim, İsrail'in kulağını çektiklerinin notunu düşerek, "Biz hiç korkmuyoruz. Biz biliyoruz, saldırı yapamazlar. Eğer yaparlarsa biz hazırız. Daha sert karşılık veririz." dedi.

Haber 17-04-24 11:48

Rahmi Koç'tan sonra Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un parti paylaşımı gündemde! Efsane şarkıcıyla buluşup...

Geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç katıldığı Küba gecesindeki keyifli anlarıyla gündeme gelmişti. Bu sefer de Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un şarkıcı Cher ve mücevher tasarımcısı Lore Rodkin ile birlikte parti öncesi halleri dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 10:35

Ali Koç skandalı canlı yayında açıkladı! Bir TFF yöneticisi o kulübü aramış ve...

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, gerçekleştirilen toplantının ardından kameraların karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. "Bugün tek bir gündemimiz vardı, o da TFF'nin seçim tarihi." diyen Koç dikkat çeken bir olayı da paylaştı.

Spor 16-04-24 22:26

SON DAKİKA | 74 ilde Mercek-17 operasyonu: 707 silah ele geçirildi, 869 kişiye işlem yapıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen "Mercek-17" operasyonlarında 707 silahın ele geçirildiğini ve 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını bildirdi.

Haber 15-04-24 08:36

İran lideri Hamaney'den İsrail'e başlattıkları saldırı sonrası ilk açıklama: 'Siyonist rejim ektiğini biçecek'

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA ve füze saldırısı başlattıklarını duyurdu. Tüm dünyada gündem olan saldırı açıklamasının ardından İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk sözler geldi. Hamaney "Siyonist rejim ektiğini biçecek. İran siyonist rejimi cezalandırılacak." dedi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise İsrail'e saldırı konusunda ABD'ye gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

Haber 14-04-24 00:01

Bayramın acı bilançosu: 55 ölü, binlerce yaralı... Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul ve Ankara trafiğini ilgilendiren karar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin bilançosunu açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında 7 günde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana gelirken, 55 vatandaşın bu kazalarda hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan 14 Nisan 05.00'den 15 Nisan 05.00'e kadar Ankara ve İstanbul'a girişleri yasaklanan kamyonlarla ilgili de yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 13-04-24 11:05

Savaş çanları çalıyor: İran 'Cezalandıracağız' dedi, İsrail'den sert yanıt! ABD medyası: 'Her an saldırabilir'

İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğunu vurması sonrası bölgede tansiyon yükseldi. İran ve İsrail'den peş peşe açıklamalar geldi. İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail’in İran konsolosluğuna yönelik saldırısının “cezalandırılacağını” söyledi. İsrail yönetimi ise herhangi bir saldırıya güçlü bir karşılık verileceğini belirtti. Öte yandan ABD medyası İran'ın her an saldırabileceğini belirtirken, ABD Başkanı Biden ise "İsrail'i her koşulda koruyacağız" dedi.

Haber 10-04-24 17:54