Baba Ve Kizlari Haberleri

Duayen iş insanı Yücel Kurttepeli, hayatını kaybetti…

Türk halkını ekonomik ve sağlıklı enerji kaynağı LPG ile tanıştıran, Türkiye’nin girişimci, başarılı ve duayen iş insanlarından Yücel Kurttepeli, 26 Nisan 2024 Cuma günü hayatını kaybetti. Yücel Kurttepeli’nin aziz naaşı 28 Nisan Pazar günü Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Zincirlikuyu’daki aile kabristanında toprağa verilecektir.

Haber 2024-04-26 17:29:52

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor salonundan pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almış ve beraber pozlarını paylaşmışlardı. Erbil, bu kez Instagram hesabından sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor yaptığı anları paylaştı. Ünlü isim sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-04-26 17:24:22

Başı kesilip derisi yüzülmüş... Çöpte beden parçalarını buldular! Evin bahçesinde ise... Temizlik görevlileri gömdü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde temizlik görevlileri, çöp konteynerinde başı kesilip derisi yüzülmüş ayıya ait parçalar bulundu. Olaya ilişkin inceleme başlatan polis, ayının başı ve derisini evinin bahçesinde bulduğu E.K. (43) hakkında işlem yaptı.

Haber 2024-04-26 17:10:29

Türkiye'den Ergin Ataman'a büyük destek!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün akşam Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından bir kişi tarafından tehdit edilen Panathinaikos ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın yanında olduğunu vurguladı.

Spor 2024-04-26 16:30:24

Lüks rezidansta öldürülen Selin Yalın, ünlü şarkıcının kuzeni çıktı!

Türkiye'yi derinden üzen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Evli ve 3 çocuk babası müteahhit Ömer Öktem birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı öldürdü. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'taki Anadolu Adliyesi'nde sevkedilen Ömer Öktem tutuklandı. Öktem'in hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Toprağa verilen Selin Yalın'ın ise şarkıcı Yalın'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı. Yalın'ın cenazeye katılmaması ise dikkat çekti.

Magazin 26-04-24 16:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok çarpıcı Kürecik mesajı! 'Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şeye izin vermez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. "Hamas'a terör örgütü iftirası atanlardan olamayız" diyen Erdoğan, "İsrail ile ticari ilişkileri kestik, kesiyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, "Kürecik'teki radar merkezinin, ülkemizin ve ittifakımızın güvenliği dışında hiçbir devletle herhangi bir ilişkisi, bağı, irtibatı yoktur ve olamaz. Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şeye zaten izin vermez, vermemiştir" dedi.

Haber 26-04-24 16:00

10 yıldır küsler... Demet Akalın'dan Zuhal Topal'a olay sözler

Eskiden yakın arkadaş oldukları bilinen Demet Akalın ve Zuhal Topal 10 yıldır görüşmüyor. Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ikilinin neden küstüğü yıllar sonra ortaya çıktı. Demet Akalın'ın Zuhal Topal itirafı çok konuşuldu.

Magazin 26-04-24 15:56

Uzmanı açıkladı: Göğüs büyüklüğü bazı sağlık problemlerine yol açabilir!

Göğüslerin büyük olmasının bireye etkilerinden bahseden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kağan Bekircan, “Göğüs büyüklüğü genellikle hastalarımızda boyun ağrısı, boyunda düzleşme, göğüs altlarında pişik, sütyen bağlarının omuzlarda çukurluk yapması gibi şikâyetlere neden olmaktadır. Özellikle bu grup hastalarımıza göğüs küçültme ameliyatını önermekteyiz” dedi.

Kadin 26-04-24 15:55

Kütahya'da otobüsteki valizlerinde uyuşturucu ele geçirilen kadın ve oğlu tutuklandı

Kütahya'da, seyahat ettikleri yolcu otobüsünde 2 kilo 82 gram sentetik uyuşturucuyla yakalanan anne-oğul tutuklandı.

Yurthaber 26-04-24 15:52

Ümraniyeli Down Sendromlu Sporcular Türkiye rekoru kırdı

Ümraniye Belediyesi’nin desteklediği Down sendromlu sporcular, 33 ülkeden 488 sporcunun katıldığı Trisome Games Down Sendromlular Dünya Atletizm yarışlarında Türkiye rekoru kırarak, dünya ikincisi ve dünya üçüncüsü oldu.

Yurthaber 26-04-24 15:50

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Takan Takana' filmi sete çıktı! Hayranlarının meraklı bekleyişi başladı

Başrollerinde Zafer Algöz, Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya ve Çiçek Dilligil’in yer aldığı Takan Takana filmi sete çıktı. Çekimlerine başlayan filmin güçlü oyuncu kadrosu dikkatleri çekerken şimdiden hayranları heyecanlı bir bekleyişe başladı.

Trend 26-04-24 15:45

Bakan Işıkhan açıkladı: 2,5 ayda 100 binin üzerinde kadının istihdamını sağlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İŞKUR aracılığıyla sadece 2023 yılı içerisinde 464 bini aşkın kadının işe yerleştirilmesini sağlamış durumdayız." dedi.

Finans 26-04-24 15:44

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki yavaş düşüş sürüyor.

Finans 26-04-24 15:39

AK Parti'de değişim sinyali! Gözler o tarihe çevrildi 'Erdoğan'a raporlar sunuldu' O isimleri işaret etti

Yerel seçimin ardında AK Parti'de seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. Şimdi ise gözler 30 Nisan'da gerçekleşecek MYK toplantısına çevrildi. Kulis bilgilerine göre; değişim sürecinin ilk aşamasının bu toplantıda gerçekleşeceği ve seçimdeki başarısızlıkta payı olanlarla yolların ayrılmasının beklendiği aktarıldı.

Haber 26-04-24 15:36

Altın değerinde şifalı bitki: Kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor! Yüksek kayalıklardan toplanıyor

Batman'ın Sason ilçesinde yüksek dağlarda yetişen ve birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen "zuzubak" otunun kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor.

Kadin 26-04-24 15:26

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Avcılar'da baskın yapılan adreste şüphelilerin delilleri yok etmek için uyuşturucu maddeleri ateşe vermesiyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 26-04-24 15:24

Melis Sezen'in makyajsız hali sosyal medyada gündem oldu!

Son olarak Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sezen'in bu kez makyajsız hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-04-24 15:19

Demirci kirazı coğrafi işaret olarak tescillendi

Manisa'nın Demirci ilçesinde üretimi yapılan Demirci kirazı, Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret olarak tescil edildi.

Yurthaber 26-04-24 15:14

Zehra Güneş bir öğününü paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak sakatlığı için İtalya'daki bir fizik tedavi merkezine giden Güneş'in tedavisi devam ediyor. Ünlü voleybolcu 'günaydın' notu ile yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Magazin 26-04-24 14:52

MEB merakla beklenen yeni müfredat taslağını açıkladı! 1 hafta boyu görüş bildirilebilecek: İntegral kalktı mı?

Milyonlarca öğrencinin öğretim hayatını etkileyecek yeni müfredat taslağı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Yeni taslak için 1 hafta görüş bildirme süresi belirlendi. Bakan Tekin, "Öneri ve desteğiniz bizim için önemli" ifadelerini kullandı. Öte yandan integral konusu 12. sınıf müfredatından kaldırıldı.

Egitim 26-04-24 14:37

Hasan Can Kaya Konuğunun dövme yaptırdığı yeri tahmin etti! Sibel Kekilli benzetmesi olay oldu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Kaya, bu kez Konuşanlar programına katılan bir konuğun dövme yaptırdığı yeri tahmin etti. Sibel Kekilli benzetmesi olay oldu.

Magazin 26-04-24 14:27

İş yerinde çay kahve tüketenler dikkat! Uzman isim uyardı: Sık yapılan hatalardan biri!

Dengeli bir beslenme planı oluşturarak sağlıklı yiyecekler tüketmenin iş hayatında başarılı olmanın anahtarı olduğunu söyleyen Diyetisyen Elif Akçeken, “Oturarak çalışan bireyler kilo almamak için rafine karbonhidratlar, şekerli atıştırmalıklar ve yağlı gıdalardan kaçınmalıdır. Sık yapılan hatalardan biri de aşırı çay ve kahve alımıdır. İş yerinde aşırı kafein tüketimi uykusuzluğa, anksiyeteye ve hatta kalp çarpıntısına neden olabilir" dedi.

Kadin 26-04-24 14:26

Ateşli silah ve bıçaklarla ilgili çalışmalarda 15 şüpheliye işlem uygulandı

Eskişehir’de polis ekiplerince ateşli silah ve bıçaklarla ilgili gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çok sayıda tabanca, şarjör, kesici-delici alet ve fişek ele geçirilirken, toplam 15 şüpheliye işlem yapıldı.

Yurthaber 26-04-24 14:15

Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı

Bayburt’ta iki otomobilin çarpıştığı ve 4 kişinin yaralandığı trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 26-04-24 13:56

Doğu Perinçek'in de danışmanıydı! Eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur tutuklandı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in danışmanlarından, eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur, hacze gelen avukatlar ve icra memurunu dövdürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Adanur avukatlar ve icra memurlarını telefonda da tehdit etti.

Haber 26-04-24 13:55

Şırnak'ta terör operasyonunda 19 şüpheli yakalandı

Şırnak'ta terör örgütleri PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 26-04-24 13:55

Hırsızlıktan 30 yıl hapsi bulunan şüpheli yakalandı

Aksaray’da hırsızlık suçundan aranması ve hakkında 30 yıl hapis cezası bulunan şüpheli polisin operasyonuyla yakalandı.

Yurthaber 26-04-24 13:51

İzmir’de piyasa değeri 6 milyon lira kaçak tütün ürünleri ele geçirildi

İzmir’de düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, 3 milyon 45 adet içi doldurulmuş makaron ve piyasa değeri 6 milyon TL olan kaçak tütün ürünleri ele geçirildi.

Yurthaber 26-04-24 13:50

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

Hatay'da Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesi ve hava kalitesi düştü.

Yurthaber 26-04-24 13:44

Laboratuvarda üretilen samuray arısı, kahverengi kokarca ile mücadele için doğaya salınacak

Türkiye ve Avrupa'ya Asya'dan yayılan kahverengi kokarca ile biyolojik mücadele için Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü laboratuvarında üretilen Çin menşeli 150 bin samuray arısı, 30 ilde doğaya salınacak.

Yurthaber 26-04-24 13:43

Cem Yılmaz'dan Burhan Bayar'a 30 bin dolarlık hediye!

Başta Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses olmak üzere onlarca kişiden dinlediğimiz yüzlerce şarkının bestekarı Burhan Bayar katıldığı bit programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Cem Yılmaz'ın kendisine 30 bin dolarlık hediyesinden bahsetti.

Magazin 26-04-24 13:38

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bayram ikramiyelerine zam talebi! Meclis'te kanun teklifi verildi... 'En az asgari ücret tutarında...'

Milyonlarca emeklinin temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düştü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamasıyla kapıları kapattı. Kurban Bayramı yaklaşırken bayram ikramiyelerinin artırılmasına yönelik Meclis'e kanun teklifi verildi.

Finans 26-04-24 13:34

Sosyal medya bu cinsiyet partisini şaşkınlıkla takip etti! Pembe ve mavi kostümlü adamlar bahçede güreş yaptı... Tezahüratlar havada uçuştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir cinsiyet açıklama partisine ait görüntüler gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bahçeye kurulan ringte mavi ve pembe kostümlü iki adamın güreş yaptığı anlar yer aldı. O anlarda izleyicilerin 'kız, erkek' diyerek tempo tuttuğu görüldü.

Trend 26-04-24 13:30

Bakan Yumaklı duyurdu: 4.4 milyar lira tutarında destek ödemeleri başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 4.4 milyar lira tutarında tarımsal destek ödemelerinin başladığını duyurdu. Ödemeler 26 Nisan, 3 Mayıs ve 10 Mayıs günlerinde gerçekleştirilecek.

Finans 26-04-24 13:14

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Gelenlerin dikkatini çekince...

Tokat, Sulusaray'da yaşanan depremlerin ardından köyde kullanılmayan tarihi caminin girişi ortaya çıktı. Caminin dış sıvasının dökülmesiyle ortaya çıkan kapının üzerinde "1313" yazdığı belirtildi. Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç içeri girilmesin diye taş ve toprakla kapatılmış olduğunu ve sıvanın dökülmesiyle ortaya çıktığını belirtip "Gelenlerin dikkatini çekti" dedi. Bölgede çalışma yapılacağını söyleyen Vali Numan Hatipoğlu ise "Köyümüzde tarihi eser gün yüzüne çıkmış olacak" dedi.

Haber 26-04-24 12:45

37 kiloya düşmüştü! Aylardır cezaevinde olan Nihal Candan için flaş tahliye kararı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5.5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan için tahliye kararı verildi.

Magazin 26-04-24 12:44

Çelik'e sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş...

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP'yle ittifak yapmasını eleştiren eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e tepkiler gelmeye devam ediyor. Gazeteci Mehmet Çek, Çelik için, 'Ailesiyle birlikte Van’ı yiye yiye bitirememiş' ifadesini kullandı ve 'Jet Fadıl' göndermesinde bulundu.

Haber 26-04-24 12:40

'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyerek Dilan Polat'ı anlattı! 'Saçlarına aklar düşmüş...' 5 saat süren duruşmanın detayları ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti hakim karşısına çıktı. 5 saat süren duruşmanın detaylarını Gazeteci Emrullah Erdinç anlattı. 'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyen Erdinç Dilan Polat'ın saçlarına aklar düştüğünü söyledi.

Magazin 26-04-24 12:31

'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisi sosyal medyada gündem oldu! MEB harekete geçti

Karaman'da Sarıveliler ilçesindeki bir ilkokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen gösteri sosyal medyada gündem oldu. 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Haber 26-04-24 12:30

Denizli’de ABİDE 2024 uygulaması 161 bin öğrenci ile başlayacak

3 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Denizli’de ABİDE 2024 uygulaması 7 ilçede, 32 okulda ve 161 bin 429 öğrenci ile 29 Nisan 2024 ile 3 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yurthaber 26-04-24 12:23

Köye dönüşlerin başladığı Erzurum'un kırsalında hayvancılık artıyor

Şehirden köye göçün başladığı Erzurum'da, Tarım ve Orman Bakanlığının projelerinden faydalanan 646 kişi, baba yurtlarına dönüp aldığı 63 bin 396 küçükbaş ile kırsalda hayvancılığı geliştiriyor.

Yurthaber 26-04-24 12:22

5 ilçede kaçak içki ve sigara operasyonu

Tekirdağ’ın 5 ilçesinde polis ekiplerince kaçak içki ve kaçak sigaraya yönelik düzenlenen operasyonda kaçak sigara malzemeleri ve kaçak içki ele geçirildi.

Yurthaber 26-04-24 12:16

Teknopark, Niğde’nin teknoloji yolculuğuna yeni bir boyut kazandırıyor

Teknoloji ile mal ve hizmet üretmek isteyen girişimcileri çatısı altında toplayan Niğde Teknopark, tarımdan savunma sanayisine kadar geniş bir yelpazede sektörlerin teknolojik potansiyelini harekete geçiriyor.

Yurthaber 26-04-24 11:55

Diyarbakır’da temizlik kampanyası başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak ve Doğan Hatun, temizlik ekipleriyle birlikte Bağlar ilçesi Dörtyol mevkiinde temizlik kampanyasının startını verdi.

Yurthaber 26-04-24 11:52

Su kuyusuna düşen koyun ve inek böyle kurtarıldı

Kahramanmaraş’ta su kuyusuna düşen inek ve koyun itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Haber 26-04-24 11:49

17 yıllık kocasının aslında kuzeni olduğunu öğrendi! DNA testinin sonucuna inanamadılar... Bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok

Evli ve üç çocuklu bir çift, soyağaçları hakkında daha fazla bilgi edinmek için DNA testi yaptırdıktan sonra kuzen olduklarını keşfetti. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Celina Quinones TikTok'ta yaptığı paylaşımında durumu anlattı ve 4.4 milyondan fazla beğeniye ulaştı.

Trend 26-04-24 11:49
DNA

TOBB verileri açıkladı: Türkiye'de martta kurulan şirket sayısı azaldı! O ilde mart ayında hiç şirket kurulmadı

Türkiye'de martta 9 bin 14 şirket ve kooperatif kuruluşu yapıldı. Aynı dönemde kapanan şirket sayısı yüzde 13,9, gerçek kişi ticari işletme sayısı yüzde 31,5 azalırken, kooperatif sayısı yüzde 36,5 arttı.

Finans 26-04-24 11:48

Büyükşehir’in Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği, hafta sonu minikleri bekliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, 142 yayınevi, 72 yazarın yer aldığı Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği, hafta sonu minikleri beklerken, şenliğe gitmek isteyen çocuklar için 27 ve 28 Nisan günleri ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacak.

Yurthaber 26-04-24 11:46

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça büyük bir heyecanla izleniyor. Yarışmanın son bölümlerine Sercan ve Aleyna'nın dans ettiği anlar damga vurdu. Önceki bölümlerde Yunus Emre'yi Aleyna konusunda uyaran Sercan'ın bir anda safını değiştirip Aleyna'yla dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.

Magazin 26-04-24 11:30