Kimse Yok Mu Haberleri

Survivor Yiğit Poyraz ile Yasmin Erbil evleniyor mu? Mehmet Ali Erbil'den olay sözler

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir, adını Survivor yarışması ile duyduğumuz Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz'ın evlenip evlenmeyeceği merak ediliyordu. Konuya dair açıklama Mehmet Ali Erbil'den geldi.

Magazin 2024-05-07 14:39:23

Eşiyle arasında ekran sorunu mu oldu? 'Kenan İmirzalioğlu setleri yasakladı' iddialarına Sinem Kobal'dan olay yanıt

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzaloğlu ile evlendikten sonra ekranlardan uzak bir hayat sürdüren oyuncu Sinem Kobal, son dönemde sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa eşiyle arasında ekran sorunu olup olmadığına dair açıklamalarda bulundu. Kobal, 'Kenan İmirzalioğlu setleri yasakladı' iddialarına noktayı koydu.

Magazin 2024-05-07 07:46:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası öğretmen atamaları açıklaması: 'Bakanlığımız bilgileri paylaşacaktır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında önemli mesajlar verdi. Öğretmen adaylarının merakla beklediği atama konusunda da açıklamalar yapan Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır. Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok." ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-06 19:52:26

3 yıl sonra para etmeyecek uyarısı! Literatürde 'baş belası' olarak geçiyor 'O bölgede bulunmadığı il yok'

Türkiye’ye yaklaşık 6 yıl önce giren ve istilacı bir tür olarak özellikle Karadeniz Bölgesi’nde fındık başta olmak üzere yüzlerce bitki türüne büyük zarar veren “Kahverengi kokarca” ile ilgili düzenlenen panelde fındık tarımını bekleyen büyük tehlikeye dikkat çekildi. Dünya literatüründe isminin "baş belası böcek" olarak geçtiği aktarılırken önlem alınmaması halinde 3 yıl sonra fındık alanlarında fındığın para etmeyeceği belirtildi.

Haber 2024-05-06 16:37:18

Diğer Haber Etiketleri

ali erbil Mehmet Ali Erbil Yasmin Erbil Kenan İmirzalıoğlu Oyuncu Sinem Kobal Kabine Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan fındık kokarca Özgür Özel hedefi türkiye futbol federasyonu Hamit Altıntop son dakika tff Mehmet Büyükekşi maaş Ahmet Çakar bıraktı ligde maçın Sinan Engin sivasspor maç süper li Süper Lig galatasaray 10 iyet mbappe Usain Bolt uçak Meksika cumhurbaşkanlığı ayak ilik para kazanmak Terzi kadın girişimci İsrail netanyahu Şırnak sel Çoban Elazığ Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş türkiye belediyeler birliği ak atan devam edecek Futbolcu kulübün son karar futbol milli takım sosyal medya kivi ağda mangal vegan vegan beslenme vegan et yoga Beyin Yediemin Otoparkı Otomobil ak parti Adana Hırsız osman kavala erdoğan kalp krizi araştırma a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya columbia columbia polar naci görür deprem Manisa külot nasıl yazılır tdk Mustafa Destici ABB Ankara Büyükşehir Belediyesi amblem AVM medyum cinsel organ Mardin ele ünlü şarkıcı Kibariye Tekirdağ AZ maçı Nazilli Belediyespor Ankaraspor Şike Göz meslek fatih portakal otel fenomen Tahsin Küçük nihal candan yaş Bahar Candan Bursa kültür ve turizm bakanı antalya Muğla Fethiye konferans iklim değişikliği illüzyon burun kılı alma makinesi KDV otobüs şehirlerarası seyahat Mehmet Şimşek

Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü! Dikkat çeken iddianame tepkisi: 'İçi boş tamamen'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü. Görüşmenin ardından parti genel merkezinden ayrılırken açıklama yapan Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesiyle ilgili savcılık tarafından hazırlanan iddianameye tepki gösterdi. Ateş, "Benim ifadem iddianamede yok. Başka ifade veren arkadaşların ifadeleri de eklenmemiş. İçi boş tamamen. Böyle bir iddianame olmaz" dedi.

Haber 06-05-24 16:35

'Türk futboluna ihtiyacım yok' demişti! Ahmet Çakar canlı yayında açıkladı... Hamit Altıntop'un maaşı dudak uçuklattı! Otur işine bak

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop "Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" sözleri sonrası eleştiri oklarının hedefi olurken, ünlü yorumcu Ahmet Çakar canlı yayında Altıntop'un maaşını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 11:40

Lig bitmeden gelecek yılın da şampiyonunu ilan etti! Sinan Engin Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı: Anlatmaya gerek yok!

Sinan Engin'den Süper Lig'de son 3 haftaya lider giren Galatasaray için çok konuşulacak bir iddia geldi. Sivasspor maçındaki oyundan övgüyle söz eden Engin, daha bu sezon bitmeden gelecek yılın şampiyonunu da ilan etti. Engin, "Bu Galatasaray takımı önümüzdeki sezon da şampiyon olur, sonra da olur. Bu takviyeleri yaparsa falan bu Galatasaray devamlı şampiyon olur" diye konuştu.

Spor 06-05-24 11:25

Sporseverleri heyecanlandıran yarış: 100 metrede Mbappe mi hızlı Usain Bolt mu? Teklifi kabul etti

Yeşil sahaların yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, sekiz kez olimpiyat şampiyonluğu bulunan efsane koşucu Usain Bolt'a karşı koşmayı kabul etti. Bolt'a hayranlığını bir kez daha dile getiren Mbappe olası yarış için "Sonuçtan pek bir şey beklemiyorum" ifadelerini kullandı.

Spor 06-05-24 11:18

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 06-05-24 09:02

Eşinden para istedi, 'param yok' cevabını alınca hayatı değişti! Kendi işinin patronu oldu

Kocası harçlık vermeyince kendi dükkanını açan kadın, 36 yıldır mesleğini icra ediyor. Daha sonra eşinden ayrılan kadın 3 çocuğunun üniversiteyi bitirmesine katkı sağladı. "Herkes bana, 'Başaramazsın, yapamazsın, tek başına bir bayansın' dedi. Ben de 'Neden, ben de yapabilirim' dedim." ifadelerine yer veren kadın hikayesiyle alkış topladı.

Kadin 06-05-24 07:47

Kabine toplantısında fırtınalar koptu! Netanyahu'dan bakanların tehditlerine yanıt

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Refah kentine kara saldırısı gündemdeki yerini koruyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, aşırı sağcı bakanların Gazze'deki işgalin yavaş ilerlediği eleştirilerine ve Refah'ın karadan işgali olmaması durumunda hükümetten çekileceklerine yönelik tehditlerine kabine toplantısında yanıt verdiği bildirildi. Kabine üyelerine seslenen Netanyahu'nun "Kimsenin bana ne yapacağımı söylemesine gerek yok" dediği aktarıldı.

Haber 05-05-24 18:47

Şırnak'tan ilginç görüntüler! Sel sularına kimse aldırış etmedi: Kimi düğün yaptı kimi kıraathanede oyun oynadı...

Şırnak'ta etkili olan sağanak yağış kentte bazı bölgelerin sel sularına teslim olmasına neden oldu. Cizre ve Silopi ilçeleri selden etkilenen bölgelerin başında geldi. Kentte bir düğün organizasyonunda ve kıraathanede kaydedilen görüntüler ise gündem oldu. Sele rağmen gelin arabasının yoluna devam etmesi ve su basan kıraathanedeki müşterilerin oyunlarına devam etmeleri kameralara yansıdı.

Haber 05-05-24 15:27

100 bin lira maaş ile çalıştıracak eleman bulamıyorlar! 'Vasıfsız biri bile yapabilir'

Çobanlık mesleği son dönemde yüksek maaş rakamları ile gündemde. Hayvancılık yapanlar, gençlerin bu mesleği tercih etmemesi nedeniyle çalıştıracak eleman bulamamaktan şikayetçi. Elazığ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer, kentte 100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamadıklarını belirterek, "Hayvancılık bitme noktasındadır. Gençlerimiz bu işe hevesli değil. Kırsalda kimse kalmadı. Yetiştiriciler olarak mera ve çalışan eleman istiyoruz” dedi. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 12:59

Sandıktan İmamoğlu mu çıkacak Mansur Yavaş mı? İlk rekabete geri sayım başladı: Yeni başkanı CHP'li belediyeler belirleyecek

CHP'nin en gözde iki belediye başkanı kuşkusuz Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Haliyle her ikisinin de önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını ortaya koyabileceği iddiaları gündemden düşmüyor. Hal böyleyken iki başkan arasında erken bir rekabet söz konusu. İmamoğlu ile Yavaş arasındaki ilk yarış, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçimde başlayabilir.

Haber 05-05-24 12:11

Herkes Hamit Altıntop'u konuşuyor! 'Türk futboluna ihtiyacım yok' dedi, sosyal medya ayaklandı tepkiler çığ gibi Derhal istifa et

Aktif futbolculuk kariyerini noktalamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hamit Altıntop katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'a gönderilmesine dair konuşan Altıntop'un "Türk futboluna ihtiyacım yok" sözleri adeta infial yarattı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 16:32

'Mütevazı olmayacağım' dedi ve ekledi... Hamit Altıntop'tan dikkat çeken sözler 'Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok'

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop'un yaptığı açıklamalar gündem oldu. Altıntop dikkat çeken konuşmasında "Bu konuda mütevazı olmayacağım. Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

Spor 04-05-24 12:23

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Kiviye ağda yaptı... Nedenini kimse anlamadı: Sonra yerim onu zarar vermeyeceğim

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında gündem yaratırken viral olmayı başardı. Bir kadının kiviye ağda yaptığı görüntülere adeta yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı görüntülere anlam veremediğini söyleyerek, "Ne kadar gereksiz bir hareket" yorumunda birleşti.

Trend 04-05-24 11:44

Vegan mangal partisini paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı! 'Burgerdan tutun, sosisine kadar, etine kadar her şey'

Sosyal medyadan kendisine yöneltilen "Mangalsız hayatı olur mu?" yorumu üzerine harekete geçen kullanıcı arkadaşlarıyla birlikte yaptığı vegan mangal partisini paylaştı. Mezelerden burger köftelerine kadar pek çok alternatifin veganlar için olduğunu gösteren kullanıcının paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 04-05-24 07:52

Sosyal medya kullanıcıları bu yoga görüntülerini konuşuyor! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan paylaşılan bir çift yogasına ait görüntüler kullanıcıların ilgisini çekti. 'Yeni nesil yoga' olarak sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kullanıcıları adeta ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntülere tepki gösterirken diğer bir kısmı ise ne olduğunu anlayamadığını söyledi.

Trend 03-05-24 15:52

Herkes yapıyor ama zararını kimse bilmiyor! Beyine zarar veren 3 alışkanlık

Günlük hayatımızda yaptığımız bazı alışkanlıklar biz fark etmeden bize zarar veriyor. Bu alışkanlıklardan 3 tanesi beyine ciddi zarar verebiliyor.

Kadin 03-05-24 09:58

Trafikte akılalmaz dakikalar! Polisin 'sağa çek' anonsunu umursamadı... Ehliyetim yok, plakam da yok diyerek hızla uzaklaştı

Akan bir trafikte kaydedilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem olmayı başardı. Görüntülerin nerede çekildiği belirtilmezken bir motosiklet sürücüsünün sağa çekmesi için kendisine anons yapan polisi umursamadığı ve olay yerinden 'Ehliyetim yok, plakam da yok' diyerek hızla uzaklaştığı görüldü.

Trend 03-05-24 08:57

Yediemin otoparklarında 'vurgun' tablosu: 100 bin araç peyderpey buhar oldu!

Güvenilir diye milyonluk araçların emanet edildiği ‘Yediemin’ler meğer hırsızlar için en kârlı ve sıfır riskli bir alan hâline geldi. Geçtiğimiz günlerde Yalova’daki Yediemin otoparkında 300 araç yok olmuştu! Ancak olayın sadece Yalova değil tüm Türkiye’de yaşandığı ortaya çıktı. Devletin sistemine kayıtlı araçlar ile otoparklarda bulunan araçlar arasında 100 bin eksik olduğu öğrenildi. Yediemin vurguncularının yöntemleri ve hangi araçları seçtikleri ise belli oldu.

Finans 03-05-24 08:29

Vergisi ödenen arabaya zam yok! Sıfır otomobil satışına yeni kurallar geliyor: Yüzde 10’luk ‘kapora’ detayı

Otomobil almak isteyenler dikkat! Fahiş fiyat artışının önüne geçecek yeni adımlar geliyor. Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Araç satışında kurallar netlik kazanacak. Bayiler sıfır aracı yetkili satıcıya tahsis ettikten sonra vergisi ödendiği andan itibaren aracın fiyatını artıramayacak. 45 güne teslim edilecek araçlardan sadece yüzde 10 kaparo alınacak, ön teklif ve nihai tekliflerindeki fiyat farkı yüzde 5’ten fazla olmayacak.

Finans 03-05-24 07:30

AK Parti'deki tartışmalara Erdoğan son noktayı koydu! Bazı isimler değişiyor: Tek sorumlu benmişim gibi davranıyorlar

31 Mart seçimlerinden sonra 'değişim' tartışması bu kez AK Parti içinde başladı. Bazı isimlerin kongreye bile karşı çıkması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi. "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz." diyen Erdoğan, tedavinin iyi yapılması gerektiğini savunarak, "Kimse bize oy vermek için mecbur değil" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 07:23

Mağazadaki yaralı hırsızı görenler dondu kaldı! Kimse başa çıkamadı, yaka paça gözaltına alındı

Adana'da girdiği manzarada kanlar içinde hırsızlık yapan kadını görenle polise haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, şüpheliden dışarı çıkmasını istedi ancak kadın kabul etmedi. Bunun üzerine içeri giren polis, kadını yaka paça gözaltına aldı.

Haber 02-05-24 14:21

Cumhurbaşkanı başdanışmanından dikkat çeken 'Osman Kavala' çıkışı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hiçbir önemi yok varsa yoksa...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu'ndan dikkat çeken bir 'Osman Kavala' çıkışı geldi. Köroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ne Osman Kavala'ymış arkadaş" ifadesinde bulundu.

Haber 02-05-24 12:35

Araştırma tamamlandı: Aşırı öfke kalp krizine neden olur mu? Şaşırtıcı sonuçlar!

Bilim insanları kalp krizine neden olan faktörleri araştıran önemli bir çalışmaya imza attı. 280 kişinin bir teste tabii tutulduğu çalışmada katılımcılar 4 gruba ayrılarak kendilerine öfkelenecekleri, endişelenecekleri, üzülecekleri ve normal hissedecekleri duygular yaşatıldı. Ortaya çıkan sonuç bilim dünyasında heyecanla karşılanırken, aşırı öfke kalp krizini tetikler mi sorusuna da önemli bir cevap vermiş oldu.

Haber 02-05-24 10:54

A101'e Stanley termos çeşitleri, kamp ekipmanları geliyor! 2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

En büyük perakende market zincirleri arasında yer alan A101'in bu haftaki 2 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısında yok yok! Kamp ekipmanlarından beyaz eşyaya, çekme karavandan elektrikli mopede her ihtiyaca uygun ürünlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, a101 aktüel ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 01-05-24 17:23

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

Külot nasıl yazılır? Külot mu kilot mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dildeki kelimeleri doğru yazmak ve telaffuz etmek oldukça önemli bir konudur. İnsanlar, her konudaki düşüncelerini paylaşabilmek için kelimeleri kullanır. Cümleleri anlamlı hâle getiren sözcüklerin hatalı yazılması ise anlamı bozuk cümlelerin oluşmasına sebep olur. Anlam kaymalarını önleyebilmek için sözcüklerin doğru yazılışı hakkında bilgi edinmek gerekir. Yazımında sıklıkla hata yapılan kelimelerden biri de külot sözcüğüdür. Peki, külot nasıl yazılır?

Egitim 30-04-24 20:17

Mustafa Destici, ABB'nin amblem değişikliği ile ilgili konuştu! 'Ankara’da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil'

BBP lideri Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yönetiminin, kentin ambleminin yarışma ile Ankaralılara sorulmasına dair teklifi, siyasi partilerin gruplarına sunmasına ilişkin açıklamada bulundu. Destici, “Burası artık bir Türk İslam devleti ve Ankara da bu Türk İslam devletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başkenti. Bizim Hititlerle falan da bir alakamız yok. Ankara’da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil” dedi.

Haber 30-04-24 17:59

Sosyal medyada çok konuşulan görüntüler! Kocasına tasma takarak gezdirdi... O anları bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında viral olurken görüntülere kimse anlam veremedi. Görüntülerin kaydedildiği yere ilişkin bir bilgi paylaşılmazken bir kadının alışveriş yaptığı sırada diğer eliyle kocasının boynuna geçirdiği tasmayı tuttuğu görüldü. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 30-04-24 15:03

Sosyal medyada medyum rezaleti: Canlı yayında soyunup cinsel organını gösterdi! 'Ya kızını ya da anasını alacağım'

Mardin'de kendisini 'medyum' olarak tanıtan ve sosyal medyada 'Yusuf Murat' adını kullanan Yusuf Y., açtığı canlı yayında tartıştığı kişilere tehdit ve küfürler savurdu. Kaydedilen görüntülerde soyunup cinsel organını da gösteren Yusuf Y.'nin, "Benim utanmam yok. Anlamadın işte. Ya kızını alacağım ya da anasını alacağım. Başka yolu yok. Geliyorum" dediği görüldü. Yusuf Y. hakkında gözaltı kararı verildi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 30-04-24 12:45

Eşiyle ilgili konuşan şarkıcı Kibariye'den bomba açıklama: Her erkek yapar

Kıbrıs'ta konser veren ünlü şarkıcı Kibariye konser öncesi gazeteciler ile sohbet etti. Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın adının sürekli ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında yöneltilen sorulara yanıt verdi. Şarkıcı, "Her erkek yapar, yapmayan yok" dedi.

Magazin 30-04-24 12:23

Uyuşturucuya geçit yok: 6 gözaltı

Tekirdağ’da jandarma ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde ele geçirilerek 6 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 30-04-24 11:19

Nazilli Belediyespor Başkanı iddialara çok ilginç bir şekilde cevap verdi! ''Şike yapacak paramız yok ki''

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Kaya, TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 37. haftasında Ankaraspor ile oynadıkları maç için Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) başlattığı soruşturmayla ilgili açıklama yaptı.

Spor 30-04-24 10:22

Yıllar öncesinin en gözde mesleğiydi! Artık şehirde bir tek o kaldı

Erzincan’da yok olmaya yüz tutmuş saraçlık mesleğinin tek temsilcisi Cevat Naldan, talebin yok denecek kadar az olmasına rağmen yarım asrı aşkın sürdürdüğü dede mesleğinden vazgeçmiyor.

Kadin 30-04-24 09:53

Otelde 'milliyet farkı' ücreti skandalı! Alman ve İngiliz'e yok, Türk'e ise ekstra ücret... Fatih Portakal'dan çok sert tepki

Antalya'daki bir otelde rezervasyon yaptırmak isteyenlerden alınan 'Milliyet farkı' ücreti gündem yarattı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan iddialar sonrası Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti. Söz konusu skandal iddialarla ilgili gazeteci Fatih Portakal'dan ise çok sert bir tepki geldi. Portakal, "Aşağılık bir haber" ifadelerini kullandı.

Finans 30-04-24 06:44

Annesi Yunan, babası Türk, kendisi siyahi! Görenleri şaşkına çeviriyor, İzmitli olduğuna kimse inanmıyor

Sosyal medya fenomeni Zehra Özdemir, 'İzmit doğumlu bir Türküm' dese de kimse inanmıyor. Annesi Yunan, babası Türk olan Özdemir, kendisi ise bir siyahi. Her görenin Afrikalı sanıp İngilizce konuşmaya çalıştığı Özdemir, Türkiye'de yabancı değilken yabancı olmanın zorluklarını anlattı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 29-04-24 10:30

MasterChef Tahsin Küçük evini gezdirdi! Görenler şaşırdı: Evin ruhu yok

MasterChef programıyla adını duyuran Tahsin Küçük 2+1 evinin kapılarını ilk kez açtı. Kocaman giyinme odası ise dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 10:03

Bahar Candan ve Seçil Erzan koğuşta baş başa kaldı! Sosyal medya yıkıldı: Netflix dizisi olur mu?

Nihal Candan'ın 37 kiloya düştükten sonra tahliye olması sonrası koğuşta neler yaşandığı merak edildi. Candan soluğu kuaförde alıp yaşadıklarına dair de anlattıklarıyla dikkat çekti. Nihal Candan kardeşi Bahar Candan ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşta baş başa kaldığını söyleyince sosyal medyada yorumlar dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 08:06

Boşanma aşamasında olduğu eşinin kaldığı eve gitti, önce zile sonra tetiğe bastı!

Bursa’da boşanma aşamasında olan eşi Ayşe A.’nın kaldığı eve gelen Hüseyin A., üst üste bastığı zile rağmen kapıya kimse çıkmayınca evi kurşun yağmuruna tuttu. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Servisi’ne bildirirken, Hüseyin A., otomobiline binerek olay yerinden kaçtı.

Haber 28-04-24 16:45

Yer: Antalya! Otelde konaklayan müşteri faturada 'milliyet farkı'nı görünce şaşkına döndü... Bakanlıktan açıklama gecikmedi

Antalya'daki bir otelde akılalmaz bir olay meydana geldi. Otelde kalmak isteyen kişi, kendisinden tahsil edilen 120 avroluk ekstra ücreti görünce adeta şoke oldu. Ekstra ücretin sebebi ise 'yok artık' dedirtti. Kültür ve Turizm Bakanlığı konuyla ilgili açıklamada bulundu. Skandal olay sosyal medyada büyük tepki çekti. İşte tüm detaylar!

Finans 28-04-24 13:57

Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye'de buluştu, 2 derece daha artarsa geri dönüş yok diye uyardı!

Nobel Ödüllü İngiliz bilim insanı Geoffrey Levermore, Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyadaki ünlü fizikçilerin katıldığı 9'uncu Uluslararası Süperiletkenlik Manyetizma Konferansı (ICSM2024) ve 2'nci Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansı'nda (ICQMT2024) konuşma yaptı. Levermore, "Eğer dünyanın sıcaklığı gelecekte 2 derece daha artarsa hakikaten biz ne olacağını tam olarak bilmiyoruz ve bir daha geri dönüşü olmayan bir noktaya geleceğiz." dedi.

Haber 28-04-24 09:51

İllüzyon nasıl yazılır? İllüzyon mu ilüzyon mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük yaşamda sıklıkla karşılaşılan kelimelerin doğru ifade şekilleri mutlaka bilinmelidir, öyle ki hem iş alanında hem de sosyal yaşamda yazım kurallarına uyulması son derece önemlidir. İnsanlar çoğu zaman kullandıkları sözcüklerin doğru yazılışları konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirler. Sözcüklerin doğru ifade şekilleri ve Türkçe dil bilgisi kuralları konusunda yetkili mercii Türk Dil Kurumudur. Pekii, illüzyon nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 16:54

Burun kıllarınızdan kurtulun! İşte en iyi 10 burun kıl alma makinesi

Kişisel bakımın önemli bir parçası olan burun kıl alma makineleri, erkeklerin bakım rutinlerinin önemli bir parçasıdır. Bunun için doğru makineyi seçmek, hem konforlu kullanım hem de etkili sonuçlar elde etmeyi sağlar. Ama endişelenmeyin çünkü artık en iyi burun kıl alma makinesi hangisi diye saatlerinizi harcamanıza gerek yok! İşte, sizler için seçtiğimiz en iyi burun kıl alma makinesi modellerinden oluşan listemiz!

Haber 27-04-24 15:53

IBAN'lı ödemeden KDV'ye... Denetim ordusu! Maliye İstanbul'daki işletmeleri kontrole başladı

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek denetimlerle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi… Vergi kaçırana taviz yok!" mesajını paylaştı.

Finans 27-04-24 15:05
KDV

İnsan canı bu kadar ucuz mu? Şehirlerarası yolcu otobüsünde skandal hareket: Seyir halindeyken yaptılar

İstanbul'dan Gaziantep'e giden bir yolcu otobüsünde çekilen görüntüler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Seyir halinde ilerleyen otobüsteki sürücü bir başka sürücüyle hareket halindeyken yer değiştirdi. Görüntüler akıllara durgunluk verirken sosyal medyada büyük tepki çekti.

Haber 27-04-24 13:31