Yanarak Can Verdi Haberleri

Irına Shayk 84 bin Swarovski kristalli elbisesinin askısını indirip poz verdi

"Berrak kristal renginin zamansız güzelliği ve ışıltılı kalitesi, havanın narin ama güçlü özünü mükemmel bir şekilde yansıtan ikonik bir görünüme ilham verdi" diyerek hazırlanan Irına Shayk'ın elbisesi hayranlarından tam not aldı. Model bir göğsünü kapatarak verdiği pozla olay oldu.

Magazin 2024-05-09 15:21:36

Zabıtaların kavgası vahşete dönüşmüştü! Mesai arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü anı anlattı: Beynim öyle komut verdi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, mesai arkadaşını bıçaklayarak öldüren zabıtanın yargılanmasına bugün başlandı. Duruşmada söz verilen sanık, 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Cinayet anını anlatan sanık Erdal V., arkadaşının kendisiyle alay ettiğini savunarak, "Yüzündeki alay edici gülümsemeyi görünce beynim o şekilde komut verdi" dedi.

Haber 2024-05-09 15:21:34

Beyoğlu Belediyesi’nden çölyak hastalarına glütensiz gıda desteği müjdesi

Beyoğlu Belediyesi, 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü’nü nedeniyle ilçedeki çölyak hastalarına düzenli olarak yapılan glütensiz gıda yardımı paketinin içeriğinin zenginleştirildiği müjdesini verdi.

Yurthaber 2024-05-09 14:56:45

Eski kıyafetlerine girebilmek için mide ameliyatı mı oldu? Demet Akalın 11 kiloyu nasıl verdi?

İddialı sahne tarzlarıyla adından söz ettiren ünlü isimlere sert çıkan Demet Akalın şu sıralar eski kıyafetlerine girebilmek için çaba harcıyor. 11 kilo veren Demet Akalın mide ameliyatı mı oldu? İşte o itiraf...

Magazin 2024-05-09 14:14:01

Kredi kartı kullananları yakından ilgilendiriyor: Faiz oranlarında artış sorusuna böyle yanıt verdi!

Milyonlarca kredi kartı kullananları yakından ilgilendiren yanıt! Alınan önlemlere rağmen kullanımı rekor kıran kredi kartlarında faiz oranlarının artırılıp artırılmayacağı merak ediliyordu. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan merakla beklenen soruya böyle yanıt verdi.

Finans 09-05-24 12:22

Yeni mülakat sisteminin taslağındaki ilk detaylar belli oldu! Öğretmen atamalarında yeni dönem…

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarındaki yeni dönemle ilgili bilgi verdi. Yeni mülakat sisteminin taslağındaki ilk detaylar belli oldu. Bu taslağa göre, mülakatlar 45 dakika sürecek ve kamera ile kayıt altına alınacak. İşte tüm detaylar!

Haber 09-05-24 11:56

SON DAKİKA: 500 ve 1000 TL'lik banknot açıklaması! Merkez Bankası Başkanı: Gerekli adımları atacağız

Son dakika haberi... 500 ve 1000 TL'liklerin geleceğini iddiasına Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yanıt verdi. Karahan, "Tedavüldeki kupür kompozisyonunun değişimlerini de dikkate alıyoruz. Analizler sonucunda ihtiyaç görülürse gerekli adımları atacağız." dedi.

Finans 09-05-24 11:44

Ekrem İmamoğlu ‘köfte’ polemiğini unutamıyor! Yaptığı son paylaşım yine olay oldu: ‘Köfte deyip geçmeyin!’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım dikkat çekti. İBB iştiraklerinden olan BELTUR'da satılan köftelerle ilgili videoyu paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Köfte deyip geçmeyin" ifadelerine yer verdi. İmamoğlu'nun paylaşımı 31 Mart'taki seçim döneminde AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'la yaşadığı 'köfte' polemiğini getirdi.

Haber 09-05-24 11:32

İşçi karaborsaya düştü! Günlük bin 500 lira yevmiye ile çalıştıracak eleman bulamıyorlar

Deprem felaketinin vurduğu Kahramanmaraş’ta işçiler karaborsaya düştü. İnşaat sektöründe patlama yaşanması ve daha fazla ücret ödenmesi nedeniyle bağ ve bahçelerde çalıştırılacak işçi bulunamıyor. Mustafa Uludağ (67), bahçelerinde bin 500 lira yevmiye ile çalıştıracak işçi bulamamaktan dert yanarak, işleri kendisinin yapmaya çalıştığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 09-05-24 10:59

Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül tam 65 kilo verdi! Son haliyle herkesi şaşırttı

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino serisinde hayat verdiği galerici Şahin karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Şengül şimdilerde çekimleri iki yıl süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasında ortaya çıkan ünlü isim tam 65 kilo verdiğini açıkladı. Şengül son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 09-05-24 10:19

Tamer Karadağlı'ya Şahan Gökbakar sorulunca... Ben işimi yapıyorum onlar da...

Şahan Gökbakar, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı ti'ye alarak video paylaşmıştı. Karadağlı'nın komedyene dava açacağı konuşulurken ünlü oyuncu bir davette kendisine bu konu sorulunca bakın nasıl tepki verdi.

Magazin 09-05-24 10:17

Ali Can Ayyıldız ile ayrılan Zeynep Bastık'tan bir garip açıklama! İlişkiler başlar ve...

Ali Can Ayyıldız ile ayrılma kararı alan Zeynep Bastık muhabirlerin sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti. Bastık ayrılığa dair "İlişkiler başlar ve biter" diyerek yine sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 09-05-24 09:55

Küçükçekmece’de korkunç kaza, ağaca çarpan motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi

Küçükçekmece’de, iddiaya göre hızlı gittiği için virajı alamayan motosiklet kontrolden çıkarak ağaca çarptı.

Yurthaber 09-05-24 09:48

Bayramlarda Özgür Özel'le telefonlaşırız' dedi, o sözleri duyunca böyle yanıt verdi! Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklama: Öyle dediyse canı sağ olsun!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme gündem yaratan ve bazı muhalif isimlerin tepkisiyle karşılaşan Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklamalar geldi. CHP lideri Özel'in söz konusu randevu ile ilgili kullandığı ifadelerle ilgili konuşan Karagöz, "Öyle dediyse canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda." dedi.

Haber 09-05-24 09:06

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 09-05-24 07:46

21 yıl sonra aynı sahnede! Eurovision'a davet edilen Sertab Erener'in prova görüntüleri ortaya çıktı

2003 yılında katıldığı Eurovision ile ülkemize birincilik getiren Sertab Erener 21 yıl sonra aynı sahnede görüntülendi. Everyway That I Can şarkısıyla birinciliği kazanan Erener'e Eurovision 2024'den davet gelmişti. Erener'in 9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek sahnesi merak konusuyken prova görüntüleri sosyal medyaya sızdı.

Magazin 08-05-24 22:16

Brezilya'daki sel felaketinde can kaybı 100’e yükseldi! Çok sayıda kişi kayıp

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e yükseldi. Brezilya ordusunu da teyakkuza geçiren faciada, halen 128 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Rio Grande do Sul Valisi Eduardo Leite yaşanan faciayla ilgili "Son derece istisnai bir durumdan geçiyoruz. Bu, kritik bir olay değil eyalet tarihinin en yıkıcı olayıdır." ifadelerini kullanmıştı.

Haber 08-05-24 19:41

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 08-05-24 14:59

Fabrika sahibinin kan donduran ölümü! Pres makinesine sıkışıp can verdi! O anlar böyle görüntülendi…

İzmit'te yaşanan bir iş kazasının görüntüler kan dondurdu. 5 Mayıs'ta fabrika sahibi Necmi Şahin'in hayatını kaybettiği olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 08-05-24 14:26

İki yılda 60 kilo verdi! Değişimiyle görenleri şaşırtan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son pozları sosyal medyayı salladı

Doktorlar dizisinde 'Fikret Eralp' karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu iki yılda tam 60 kilo vermişti. Ünlü oyuncunun son pozları çok konuşuldu. Bozoğlu'nun yeni görüntüsü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 08-05-24 14:03

Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması! O görüşme olay olmuştu: Nikah davetiyesi için uğramış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. Söz konusu ziyaret, muhalif kesimde büyük tepkiye yol açarken, CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Eleştirilerin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu" dedi. Karagöz de eleştirilere yanıt verdi.

Haber 08-05-24 12:19

Fatih Karagümrük'e büyük şok! PFDK Sofiane Feghouli’ye 5 maç ceza verdi

PFDK, Fatih Karagümrük'te forma giyen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'ye 5 maç men ve 65 bin TL para cezası verdi.

Spor 08-05-24 11:24

Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti... Tanyeli 47 kiloya kadar düştü! Son durumunu anlattı

Bir dönemin en ünlü oryantali Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Tanyeli son durumu hakkında bilgi verdi. Tanyeli, 'Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim' diyerek 47 kiloya kadar düştüğünü anlattı.

Magazin 08-05-24 10:44

Zeynep Bastık'ın Ali Can Ayyıldız ile mutluluğu kısa sürdü! Sebebi ise...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Zeynep Bastık şimdi de özel hayatıyla gündem oldu. Bastık, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Ali Can Ayyıldız’la yollarını ayırdı. Ayrılığın sebebi ise...

Magazin 08-05-24 09:52

Erdoğan 'Arapça alerjisi' diyerek tepki göstermişti! Talimat verdi: Cezalar artabilir

Bazı Arapça tabelaların el değiştiren belediyeler tarafından kaldırılması sonrası başlayan tartışmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılmış, "Nefret suçlarıyla mücadele noktasında bundan sonra daha kararlı, cezai açıdan daha caydırıcı adımlar atacağız." demişti. Erdoğan'ın talimatı sonrası Adalet Bakanlığı harekete geçti: Cezalar artabilir!

Haber 08-05-24 09:19

İzmir sularında can pazarı: 47 göçmen kurtarıldı

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen ve motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik bot ve can salı içerisinde bulunan 20’si çocuk 47 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 08-05-24 08:14

Pink Martini Antalya'da konser verdi

ABD'li müzik grubu Pink Martini, Antalya'nın Serik ilçesinde "Regnum Live in Concerts" kapsamında Antalya'da sahneye çıktı.

Yurthaber 08-05-24 07:24

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi İrfan Can Kahveci şoku!

Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen İrfan Can Kahveci'nin sol alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiği açıklandı. Yıldız oyuncunun Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor 07-05-24 17:40

Rekabet Kurulu'ndan Meta'ya rekor ceza! 335 milyon lirayı aştı

Rekabet Kurulu'ndan Meta'ya rekor ceza geldi. Kurul, 335 milyon 730 bin 707 lira 20 kuruş‬ idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Finans 07-05-24 17:12

Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan şaşırtan boşanma kararı: Ev tapusu verdi... İşte boşanma sebebi

Nihat Doğan 2 yıl önce İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile sessiz sedasız dünyaevine girdi. 1 buçuk yaşında bir çocuğu bulunan çift boşanma kararı aldı. İddiaya göre çift evini de ayırdı.

Magazin 07-05-24 15:44

Şişli'de ortalık karıştı! Çatıya çıkıp apartmanı ateşe verdi... Gözaltılar var

İstanbul Şişli'deki bir apartmana tahliye için gelen ekipler, tepkiyle karşılaştı. Ekiplere kapıyı açmayan adam binanın çatısına çıkarak dış cephe kısmını ateşe verdi. Çilingir yardımıyla binaya giren ekipler, ateş yakan şüphelinin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 3 kişi gözaltına aldı.

Haber 07-05-24 13:43

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programında o sahne çok konuşuldu! Ünlü komedyenin konuklarına verdiği taktikler olay oldu: Onun annesiyle senin baban...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının her sahnesi olay oluyor. Ünlü komedyenin bu kez programında bir konuklarına verdiği taktikler çok konuşuldu.

Magazin 07-05-24 12:36

Uzmanı uyardı: Ani yaşanan bu belirti direkt ölüme neden olabiliyor!

Diyarbakır’da Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mesut Aydın, kalpte ortaya çıkan önemli bir belirtinin altını çizerek bunun her yaş gurubunda ortaya çıkabileceğini söyledi. Aydın, “Ritim bozukluğu, çarpıntı, nefes darlığı, göğüs ağrısı şeklinde olabileceği gibi bayılma şeklinde de olabilir. Ve hatta bazen çok nadiren kişinin direkt ölümüne neden olarak da ortaya çıkabilmektedir” ifadelerine yer verdi.

Haber 07-05-24 11:12

Görev yaptığı hastanede ameliyat olan doktor can verdi! Ailesinden şoke eden iddia: Uzman doktorlar yerine...

Kırıkkale’de doktor Melike Sargın İlhan (27), görev yaptığı Tıp Fakültesi Hastanesi’nde girdiği böbrek taşı ameliyatında hayatını kaybetti. 23 Nisan günü resmi tatilde kızlarının ameliyata alındığını belirten acılı aile, şoke eden bir iddia ortaya attı. Ameliyatı uzman doktorlar yerine asistanların yaptığını iddia eden acılı aile, Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 10:30

EPDK 6 şirkete lisans verdi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik ve petrol piyasalarında 6 şirkete lisans verdi. Lisans kararı Resmi Gazete'de de duyuruldu.

Finans 07-05-24 09:21

Merkez Bankası yüzde 25 kira zam sınırını takibe aldı! 1 Temmuz'da değişiyor: 'Son seviyelere yaklaştık'

Kirada yüzde 25 zam sınırlaması 1 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatılmıştı. Peki yüzde 25 zam sınırı kaldırılacak mı? Kira fiyatları gerileyecek mi? Merkez Bankası’nın PPK özet metninde kritik bir ipucu geldi. Banka, “Kira artışını yüzde 25 ile sınırlayan regülasyonun yakın gelecekte yürürlükten kalkacak olmasının kira enflasyonuna etkisi de yakından takip edilecektir” dedi. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı kira sınırlaması için merak edilen sorulara yanıt verdi.

Finans 07-05-24 08:10

Fenerbahçe'de keyifleri kaçıran gelişme! Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci peş peşe sakatlandı

Fenerbahçe karşılaştığı Konyaspor maçında sakatlıklara engel olamadı. Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci mücadelenin ikinci yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. İki oyuncunun da son durumları yarın belli olacak.

Spor 06-05-24 21:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası öğretmen atamaları açıklaması: 'Bakanlığımız bilgileri paylaşacaktır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında önemli mesajlar verdi. Öğretmen adaylarının merakla beklediği atama konusunda da açıklamalar yapan Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır. Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok." ifadelerini kullandı.

Finans 06-05-24 19:52

Ipswich Town, 22 yıl aradan sonra Premier Lig'e çıktı

İngiliz futbol ekiplerinden Ipswich Town, Leicester City'nin ardından Premier Lig'e yükselen ikinci takım oldu ve 22 yıllık birinci lig hasretine son verdi.

Spor 06-05-24 19:17

Galatasaray'da Mertens gelişmesi! Yönetime haber yolladı ve müjdeyi verdi...

Galatasaray'da Dries Mertens gelişmesi yaşanıyor. Sezon sonunda futbolu bırakıp bırakmayacağı bile belli olmayan Belçikalı futbolcu sarı-kırmızılı yönetime haber yolladı ve sözleşme imzalamak istediğini söyledi. Galatasaray yönetimi Mertens'in bu talebinin hemen ardından harekete geçti ve sözleşmeyi hazırlamaya başladı.

Spor 06-05-24 19:15

Mauro Icardi konusunda açıklama geldi! Yunan basını transfer olacağını yazmıştı...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edilmişti. Tümer Metin, Icardi'nin transfer iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak kendisinin arandığını söyledi.

Spor 06-05-24 16:42

Adana Demirspor'da sürpriz gelişme! Balotelli için İtalya Milli Takımı müjdesi...

İtalya Milli Takım yetkilileri, Balotelli'yi takibe aldı. EURO 2024 için 'Hazır ol' mesajını verdi. Balotelli, Hikmet Karaman ile bireysel ekstra çalışmalara başladı.

Spor 06-05-24 16:28

Son dakika | Erdoğan'dan 'ihanet' çıkışı! Serzenişler artıyor, farkındayız deyip rest çekti: Artık çok daha kararlı şekilde üzerine gideceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde kamu mallarıyla ilgili tartışılan serzenişlere gündeme getirdi. "Kamu malına el uzatmak bizim nazarımızda ihanete eş değerdir. Tespit ettiğimiz tüm eksiklerin, hataların, varsa ihanetlerin üzerine inşallah bundan sonra çok daha kararlı şekilde gideceğiz" mesajını verdi.

Haber 06-05-24 15:03

28 Şubat davasında Namık Kemal Zeybek ifade verdi: 'Tankların yürüme iddiası gülünç geliyor, normal bir geçişmiş'

28 Şubat davasında bugün bir duruşma daha görüldü. Dönemin Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü olan ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek tanık olarak ifade verdi. 28 Şubat’ta yaşananların darbe girişimi olmadığını savunan Zeybek "Sincan’dan tankların yürüme iddiası da bana gülünç geliyor. Sonradan öğrendik, normal bir geçişmiş" ifadelerini kullandı.

Haber 06-05-24 14:43

Erdoğan 'yumuşama' dedi, Özgür Özel rest çekti! Görüşmede talimat verildiği iddiasına yanıt verdi

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen tarihi görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da CHP lideri Özgür Özel de görüşmenin olumlu geçtiği gibi iyimser mesajlar dışında detaylı bir açıklama yapmadı. Erdoğan'ın görüşmede "Talimat verdim" dediği iddiası Özel'e de soruldu. Özel öte yandan Erdoğan'ın görüşme sonrası yaptığı 'yumuşama' vurgusunu akıllara getirerek rest çekti.

Haber 06-05-24 14:14

Özgür Özel sorusunda CHP'liler fire verdi! Seçmen ne AK Parti ne CHP dedi: Son ankete sitemli yanıt damgasını vurdu

CHP'nin yerel seçimlerde birinci çıkması sürpriz oldu ancak yapılan son ankette bambaşka bir tablo ortaya çıktı. Son seçimde aldığı oy oranının üzerine ekleyerek Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmayı hedefleyen CHP'nin lideri Özgür Özel hakkındaki soruya gelen yanıtlarda oran farkı dikkat çekti. Erken seçim istemediğini vurgulayıp 'sarı kart' çıkışıyla gündem yaratan Özel'in yorumunu anket sonuçları da haklı çıkardı.

Haber 06-05-24 10:13

Podyumların en çok aranan isimlerinden... Bella Hadid modelliği bıraktı! Şehir hayatını terk edip...

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid şaşırtan bir karar verdi. Hadid, modelliği bırakarak şehir hayatını da terk etti.

Magazin 06-05-24 08:40

Abdülkadir Selvi'nin 'Gezi Parkı' çıkışı gündem oldu! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum itiraz etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi gündemdeki yerini koruyor. Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi ise görüşmede Can Atalay ve Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu Gezi Davası mahkumlarının yeniden yargılanabileceğini yazmıştı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un sosyal medyada son yaptığı paylaşım Selvi'ye itiraz olarak yorumlandı.

Haber 05-05-24 18:39

Lüks villada sır ölüm! Eğlence sırasında feci şekilde can verdi

Büyükçekmece’de haftalık kiralık lüks bir villada 17 yaşındaki Mervan İpek iddiaya göre arkadaşlarıyla eğlenirken havuza düşerek hayatını kaybetti. Şüpheli ölümün arkasındaki sır perdesini çözmek için polis tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Hayatını kaybeden İpek'ten geriye ise arkadaşlarıyla birlikte çekildiği fotoğraf kaldı. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 15:55