Bestepe Millet Camii Haberleri

Millet Ligi'nde İtalya, Japonya ve Polonya günü rahat geçti!

Milletler Ligi’nde mücadele eden Filenin Sultanları, Almanya'yı mağlup ederek diğer rakiplerini beklemeye geçmişti. Bugün oynanan 4 karşılaşmayla heyecan kaldığı yerden devam etti.

Spor 2024-05-30 23:22:14

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan İstanbul'un Fethinin 571. yıl dönümüne özel 3 ciltlik eser

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından İstanbul’un fethinin 571. yıl dönümü dolayısıyla "Kutlu Çağrının İzinde: Türk Basınında İstanbul’un Fethi", "Fatih Sultan Mehmed", "Ayasofya Camii" isimli üç ciltlik eser hazırlandı.

Haber 2024-05-30 15:49:32

Yatırımcıları ilgilendiren düzenlemede geri sayım başladı: 100 milyon lira gelir bekleniyor

Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren düzenleme geçtiğimiz haftalarda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme geldi. Düzenlemede geri sayım başlarken 100 milyon liralık gelir etkisi oluşturması bekleniyor.

Finans 2024-05-29 15:44:23

Murat Kurum'dan İliç açıklaması! 'Ortak görüşle alındı'

AK Parti milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, İliç'te altın madeni işleten işletmeye verilen ÇED raporu ile ilgili açıklama yaptı. Kurum raporun 21 kurum ve kuruluş ile inceleme ve değerlendirme komisyonu üyelerinin olumlu ve ortak görüşüyle alındığını açıkladı.

Haber 2024-05-28 22:46:05

Kamuda tasarruf adımları sonrası TOKİ'den millet bahçelerine ilişkin açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kamuda tasarruf tedbirlerini açıkladı. Tedbirler sonrası yapımına başlanan millet bahçelerinin devam edilip edilmeyeceği tartışılırken TOKİ'den açıklama geldi. Açıklamada, "Tasarruf tedbirleri kapsamındaki hususları dikkate alarak, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefi kapsamında yapımı devam eden millet bahçesi projelerimizi tamamlayacağız" denildi.

Finans 26-05-24 13:50

Fatih Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı! Dilan Çiçek Deniz ve Meryem Uzerli örneği şaşırttı! 'Millet ağzını şapırdatarak...'

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü oyuncu katıldı. Kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, Birce Akalay ve Dilan Çiçek Deniz'in tarzları uzun süre konuşuldu. Cannes'ın yankıları sürerken bomba bir yorum Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı. Verdiği örnekler ise şaşırttı.

Magazin 22-05-24 08:57

Kars Kafkas Üniversitesi'nde ‘çoban’ krizi! O iki soruyu bilemedikleri için eleniyorlar! Konu Meclis'e taşınıyor

Kars Kafkas Üniversitesi'nde yaşanan ‘çoban’ krizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşınıyor. İŞKUR aracılığıyla Veteriner Fakültesi’ne alınan çobanlar, kendilerine mülakatta sorulan iki soruyu cevaplandıramadıkları gerekçesiyle eleniyor.

Haber 16-05-24 20:33

Kripto para düzenlemesi Meclis'e sunuldu! AK Partili isimden yeni açıklama: 'Yasaklanması söz konusu değildir'

Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren düzenleme bugün Türkiye Büyük Millet Meclis'ine sunuldu. Kripto para ilk kez tanımlanacak, Sermaye Piyasaları Kurumu'na yetki verilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri de düzenlemeyle ilgili bir noktaya çekerek "Yasaklanması söz konusu değildir" dedi.

Finans 16-05-24 18:34

“Sarımsakçı Vekil” Mehmet Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı

Görev yaptığı yıllarda Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağıyla çıkarak konuşma yapması ile “Sarımsakçı Vekil” olarak bilinen CHP 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 14-05-24 15:13

Meclis'te tansiyon yükseldi! CHP'li Veli Ağbaba ile AK Partililer arasında 'deprem' tartışması: Konuşma lan, Zırto, Sarhoş, Terörist

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) deprem tartışması yaşandı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi sonrasında yapılması gereken 103 bin konutun 7 bininin yapıldığını gündeme getirmesinin ardından Meclis'te tansiyon yükseldi. AK Partili milletvekilleri Ağbaba'ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimde sarf edilen "Konuşma lan", "Zırto", "Sarhoş" ve "Terörist" gibi sözler tutanaklara yansıdı.

Haber 11-05-24 10:07

Amasya’da 100 yıllık tarihi konak alevlere teslim oldu: Yangın 4 binaya da sıçradı

Amasya’da Sultan II. Bayezid Camii yanında bulunan 100 yılık tarihi konakta çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Alevler itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü.

Yurthaber 07-05-24 08:14

CHP'li milletvekilleri TBMM’den Milli Eğitim Bakanlığına yürüdü

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) bir grup milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisinden (TBMM) Milli Eğitim Bakanlığına yürüyerek, yeni müfredat taslağına tepki gösterdi.

Haber 03-05-24 17:06

İstanbul'da dün gece! Kentin bazı noktalarında şimşek çaktı, o anlar kameralara böyle yansıdı

İstanbul'da gece saatlerinde kentin bazı noktalarında şimşek çaktı. Öte yandan Çamlıca Camii ile şimşek aynı karede görüntülendi. İstanbul semalarında çakan şimşeklerin hızlandırılmış çekimi de görüntülerde yer aldı.

Haber 28-04-24 09:24

İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: 'Buraya 3 milyon kişi girmez, herkes bilecek diye bir şey var mı?'

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ayasofya Camii ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ortaylı, "Namaz kılmak için gudubet bir bina. Burasının yıllık kapasitesi 20-30 bin kişidir. Buraya 3 milyon kişi girmez. Ayasofya'yı herkes bilecek diye bir şey var mı?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 21:25

Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

Haber 23-04-24 10:30

Fahiş fiyatlarla mücadele mesaisi! Meclis'e geliyor... İşletmelere kapatma yaptırımı gündemde

Türkiye Büyük Millet Meclisi yoğun mesaisine devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel oturumun düzenleneceği Meclis'te gözler Ticaret Kanunu'nda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatlarla mücadele kapsamında işletmelere ağır yaptırımlar düzenlenmesi gündemde.

Finans 21-04-24 11:51

Meriç Nehri kenarındaki Millet Bahçesi'nin yapımı sürüyor

Edirne Valisi Yunus Sezer, Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu.

Yurthaber 19-04-24 10:14

Kripto paralarda yeni dönem! 30 maddelik yasa teklifi Meclis'e geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mesaisine bugün yeniden başlayacak. Meclis'in gündeminde önemli yasal düzenlemeler varken kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin bu hafta Genel Kurul'a sunulması bekleniyor.

Finans 16-04-24 10:25

Yaz tatili planı yapanlar dikkat! Çeşme'de bir villanın aylık kirası dudak uçuklattı

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil bölgeleri de hareketlendi. Vatandaşlar şimdiden yaz tatili için plan yapmaya başladı. İzmir Çeşme'de tatilcilere kiralanan bir villanın fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Bir vatandaş, "Bu paraya eskiden yazlık alırdı millet" yorumunu yaptı.

Trend 10-04-24 17:02

Dilenci kadının üzerinden çıkan para dudak uçuklattı! Hepsine el konuldu

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insanların manevi duygularını sömürerek kazanç sağlamaya çalışanlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde yaptığı uygulamada, dilenci kadının üzerinden yaklaşık 23 bin TL çıktı. Zabıta ekipleri tarafından tutulan tutanakla paraya el konuldu. Kadın hakkında da cezai işlem uygulandı.

Haber 10-04-24 12:09

Kiracılar ve ev sahipleri dikkat! Tüm kira sözleşmeleri e-Devlet’e geliyor: Meclis'te bayram sonrası yoğun mesai

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 31 Mart yerel seçimleri ve Ramazan Bayramı için verdiği ara 16 Nisan Salı günü sona erecek. Mesaiye hızlı bir başlangıç yapacak parlamentonun önünde birçok kritik madde olacak. Genel Kurul’da kısa bir süre sonra sona erecek kirada yüzde 25 sınırlaması, kira sözleşmeleri ve kripto para yasası gibi konular görüşülecek.

Finans 09-04-24 10:25

Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde gündem olan anlar! Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet?

CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey için düzenlenen mazbata töreninde, İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un sözleri gündem oldu. Bozbey'i anons eden Us "Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz?" ifadelerini kullandı. Us hakkında ortaya çıkan görüntüler sonrası Yüksek Seçim Kurulu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı idari soruşturma başlattı.

Haber 07-04-24 18:21

Selimiye Camii gölgesinde 5 bin kişi iftar yaptı

Edirne Valiliğinin katkılarıyla Selimiye Camii meydanında düzenlenen iftar programına Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın da katılımıyla 5 bin kişi iftarda bir araya geldi.

Yurthaber 05-04-24 07:42
Yurthaber 04-04-24 12:29

Kütüphaneler haftasında millet kütüphanesinde gençlerle bir araya geldi

60. Kütüphaneler haftası nedeniyle kitap okuma farkındalığı oluşturmak için Havran Millet Kütüphanesinde, Havran Anadolu Lisesi öğrencileriyle etkinlik düzenlendi

Yurthaber 02-04-24 08:40

Toplayınca yüzde 5 etti: Cumhurbaşkanı yardımcılığı uman Millet İttifakı partilerinin aldığı oy oranları gündem oldu

Seçim sonuçlarından ilginç detaylar birbiri ardına ortaya çıkmaya devam ediyor. 2023 seçimlerine Millet İttifakı olarak katılan partilerden CHP'nin başarısı ses getirdi ancak dağılan ittifakın diğer beş partisi aynı başarıyı gösteremedi. Genel başkanlarına cumhurbaşkanı yardımcılığı vadedilen üç parti 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 1'i göremezken Saadet Partisi yüzde 1'i ucu ucuna geçti.

Haber 01-04-24 09:13

Ramazan çadırı, Kayserililerin iftardan sonraki uğrak mekanı oldu

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde kurulan Ramazan çadırı 7’den 70’e tüm Kayserilileri iftardan sonra bir araya getiriyor.

Yurthaber 29-03-24 10:17

Üniversite öğrencilerine iftar yemeği programı düzenlendi

Bilecik İl Müftülüğü tarafından Kayıboyu Camii Toplantı Salonunda ‘İyilik Sofrası’ temasıyla üniversite öğrencilerine iftar verildi.

Yurthaber 28-03-24 11:52

Depremde yıkılan minaredeki, Fransızların attığı top mermisi bulunamadı

Kahramanmaraş’ta düşman işgali sırasında işgalci Fransızların top mermisi ile yıkmaya çalıştığı tarihi Şeyh Camii depremde yıkılmasına rağmen minaresindeki patlamamış top mermisi henüz bulunamadı.

Yurthaber 28-03-24 10:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'matruşka ittifakı' vurgusu! Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde halka seslendi. Erdoğan, Ankara'nın daha fazla ataleti kaldıramayacağını belirterek, "Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, muhalefet kanadı için de "Ortada bir matruşka ittifakı var" ifadelerini kullandı.

Haber 23-03-24 14:32

Tarihi Beykoz Çayırı Restoranı ve Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tarihi Beykoz Çayırı Restoranı ve Millet Kıraathanesi, hizmete açıldı.

Yurthaber 21-03-24 10:19

Murat Kurum o soruya isyan etti! İmamoğlu'nun davetine de yanıt geldi... Ya arkadaş, daha ne diyelim?

İBB başkan adayı Murat Kurum'la ilgili en çok sorulan sorulardan biri de Kanal İstanbul projesiyle ilgili fikirleri. Kurum katıldığı son canlı yayında bu soruya sitemkar yanıtını "Çok net söylüyorum" diyerek verdi. Rakibi Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayın davetini değerlendiren Kurum, masasındaki son anketlere göre 1 Nisan'da başkanlık koltuğuna hazırlanıyor. Kurum Yeniden Refah Partili seçmene Ayasofya Camii üzerinden mesajıyla da dikkat çekti.

Haber 20-03-24 08:50

Babacan'dan Ümit Özdağ ile yapılan gizli protokole ilişkin açıklama! 'Denize düşen yılana sarılır'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan 'gizli protokole' ilişkin açıklama yaptı. "Biz protokolden birincisini biliyorduk ama ikincisini bilmiyorduk" diyen Babacan "O günkü sıkışmışlıkla 'denize düşen yılana sarılır' şeklinde değerlendirdik" dedi.

Haber 18-03-24 23:38

Kilosunu 75 TL'den 25 TL'ye düşürdü! Öğrenince kuyruğa girdiler... Birbirleriyle yarıştılar 'Yesin millet'

Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu. Vatandaşlar fiyatını ucuz buldukları istavriti alabilmek için birbiriyle yarışırken 40 kasa balığın kısa sürede tükendiği öğrenildi. Balıkçı esnafı ise Ramazan dolayısıyla böyle bir kampanya yaptıklarını söyledi.

Finans 18-03-24 15:11

Tam 300 yıllık! Adeta harabeye döndü 'Bizim için çok değerli! Dışarıdan gelenlerin bu şekilde görmesini istemiyoruz'

Elazığ’da 24 Ocak 2020 depreminde hasar görerek boşaltılan 300 yıllık Aksaray Camii, bakımsızlık ve ilgisizlikten harabeye döndü. Ağır hasardan dolayı ibadete kapatılan cami yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, mahalle sakinleri caminin restore edilerek yeniden ibadete açılmasını istiyor.

Haber 15-03-24 16:18

Vatandaşlar Ramazanda Millet Cami’ne akın etti

Türkiye’nin ikinci büyük camisi olan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi Ramazan Ayı’nın gelmesiyle vatandaşlarının akınına uğradı.

Yurthaber 12-03-24 15:44

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Fırsat vermeyeceğiz diyerek rest çekti! Anahtarımızı yanlış yerde arıyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son konuşmasına 'anahtar' metaforuyla yaptığı vurgu damgasını vurdu. "Millet olarak kaybettiğimiz anahtarı son 2 asırdır aydınlanma sandığımız bir yerde arıyoruz" diyen Erdoğan, özellikle gençlerin sosyal medya kullanımıyla ilgili de mesaj verdi.

Haber 12-03-24 14:56

Bozüyük Belediyesi İftar çadırında ilk oruçlar açıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ramazan ayının ilk iftarını Bozüyük Belediyesi tarafından Kasımpaşa Camii yanında kurulan iftar çadırında yaparak ramazan ayının bereketini ve paylaşmanın güzelliğini hemşehrileri ile birlikte yaşadı.

Yurthaber 12-03-24 07:19

Millet Kıraathanesi emeklilerin ikinci evi oldu

"Emekliler kenti" Kırıkkale’de yaşayan birçok vatandaş, belediye tarafından hizmete sunulan Millet Kıraathanesi’nde vakit geçiriyor.

Yurthaber 29-02-24 10:19

Akşener'in öfkelenip Hadi be dediği kadın isyan etti! 'AK Parti' çıkışı dikkat çekti: Onların maaşı iyi, bizler perişan!

Dün İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Hadi be!" deyip uzaklaşana dek tartıştığı vatandaştan dikkat çeken açıklamalar geldi. Akşener'in kadınla konuşurken kullandığı sert üslup kısa sürede geniş yankı uyandırmış, gazeteciler Cüneyt Özdemir ve Fatih Portakal'dan gündem yaratan yorumlar gelmişti. Akşener'in "Biz millet için parti kurduk" diyerek tepki gösterdiği kadın "AK Parti'ye yarayacak, olan bize olacak. Onların zaten maaşı iyi, aşı iyi, ekmeği iyi, bizler perişan" sözleriyle isyan etti.

Haber 28-02-24 10:10

İstanbul için bu kez de Yunan profesör uyardı! Artık kesin dedi, büyüklüğünü de açıkladı... 'Ayasofya Camii tehlikede' iddiası dikkat çekti

İstanbul'da beklenen depremle ilgili uyarılar peş peşe gelmeye devam ederken, bir açıklamada Yunanistan'ın önde gelen bilim insanlarından Efthymios Lekkas'dan geldi. İstanbul'da bir deprem olacağının artık kesin olduğunu belirten Lekkas, 7.5 büyüklüğüne kadar deprem beklendiğini belirterek, "Tahminler sadece Türk sismologlara ait değil, dünyanın dört bir yanındaki ekiplerin tahminleriyle de örtüşüyor" dedi. Lekkas, Ayasofya Camii'nin de tehlikede olduğunu savundu.

Haber 27-02-24 15:16

Yozgat’ta “Hocalar Kahvesi” kültürü yeniden yaşatılacak

Yozgat Belediyesi, Tarihi Çapanoğlu Büyük Camii çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde “Hocalar Kahvesi’ni” yeniden hizmete sundu.

Yurthaber 14-02-24 15:53

Kızılırmak kenarındaki millet bahçesine Mustafa Kemal Atatürk Parkı adı verildi

Çorum'un Osmancık ilçesinde, Türkiye'nin en uzun nehri olan Kızılırmak'ın kenarına kurulan millet bahçesine, "Mustafa Kemal Atatürk Parkı" ismi verildi.

Yurthaber 13-02-24 12:04

Danıştay'dan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesine iptal kararı

Danıştay, İBB’nin temyiz isteği üzerine Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesiyle ilgili kararını verdi. Danıştay 13. Daire, İBB’nin açtığı davada hukuka aykırılık bulunmadığını hükmeden Ankara 16. İdare Mahkemesi’nin kararını bozdu. İhalenin iptaline oybirliği ile karar verildi. Kararda “Davaya konu ihale işleminde hukuka uygunluk bulunmadığı sonucuna varılmıştır’ denildi.

Haber 12-02-24 16:02

Sağlık Bakanlığı personel alımında sayı 36 bine çıkarılıyor

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli sağlık personeli sayısının 36 bine çıkarılmasını sağlayacak teklifin görüşmeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda .

Finans 11-02-24 14:20

Uzungöl'e yapılacak millet bahçesine mahkemeden ret kararı

Dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de yapılmak istenilen millet bahçesi için Samsun Bölge İdari Mahkemesi’nce ret kararı verildi.

Haber 01-02-24 23:28

Ünlü şarkıcı İrem Derici en büyük hayalini anlattı, herkes şaşırdı: 'Millet ev ve yalı hayali kurar, biz...

İrem Derici, Bayrampaşa düzenlenen bir festivalde sahne aldı. Şarkıcı, 9 Şubat’ta çıkacak ‘Delil’ parçasını ilk kez seslendirdi. İnci Taneleri dizisiyle ilgili konuşan Derici, dizide konuk oyuncu olarak yer almak istediğini duyurdu. Derici, "Millet ev ve yalı hayali kurar, biz pavyon açmak" dedi.

Magazin 30-01-24 16:51

Bahçeli'den 'başbakanlık' çıkışı! Davutoğlu'na cevap verdi: Ben elimin tersiyle ittim, sen kapının önüne bırakıldın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun kendisi hakkındaki 'başbakanlık' sözlerine yanıt verdi. Bahçeli ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Türkiye İttifakı' söylemlerini eleştirerek, "Millet İttifakı olmadı, şimdi de Türkiye ittifakı mı kuracaklar? Zillet tutmadı, ittifakın çatı ismi olarak Türkiye'yi mi kullanacaklar? Gördüğümüz kadarıyla demlenmek CHP yönetimine hiç iyi gelmemiş" dedi.

Haber 30-01-24 13:16

Abdulhamid Han Camisi ihtişamıyla büyülüyor

Kahramanmaraş’ta ihtişamıyla ve mimari yapısı ile görenleri büyüleyen Abdulhamid Han Camii kendine hayran bırakıyor.

Yurthaber 29-01-24 08:45