Kucuk Gelin Dizisi Haberleri

'Tek gelin, topunuz gelin ama gelin! Kaçmayın' Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a dikkat çeken sözler 'Siz çıldırdınız mı?'

Fenerbahçe'de gözler yapılacak seçime çevrilmişken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, başkan adayı Aziz Yıldırım'a seslenerek dikkat çeken ifadeler kullandı.

Spor 2024-05-29 15:31:56

Bahar setinde kaos mu var? Yönetmen sete paydos verdi iddiası sonrası Demet Evgar paylaştı

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı senaryosunu ise Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı Bahar dizisi hakkındaki iddialar gündemdeydi. Başrol oyuncusu Demet Evgar'ın sette sorun çıkardığı iddia edilirken başarılı oyuncudan yönetmenli poz gecikmedi.

Kulis 2024-05-29 08:51:13

Cansu Taşkın ile pozları ifşa olmuştu! Yılmaz Erdoğan sete ara verilince soluğu lüks yatta aldı

İnci Taneleri dizisi ile ekranlara dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın son dönemlerde Cansu Taşkın ile olan pozları çok konuşulmuştu. Erdoğan dizinin sezon finali yapması sonrası soluğu Bodrum'da aldı. Usta oyuncu lüks bir yatta objektiflere yansıdı.

Magazin 2024-05-28 17:01:05

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 2024-05-28 15:32:12

Diğer Haber Etiketleri

aday devam edecek fenerbahçe iyet sezon süper li Süper Lig Ali Koç Aziz Yıldırım Demet Evgar ele Yılmaz Erdoğan tıraş makinesi erkek tıraş makinesi philips tıraş makinesi Çağatay Ulusoy duman karakteri Oyuncu ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu aktan turu yalan yeni dizi Kanal D Pınar Deniz Yargı dizisi gelin damat Üsküdar tünel maganda doğukan güngör Müjde Uzman sosyal medya Yiğit Kirazcı meryem söyledi Meryem Uzerli bahar Bennu Yıldırımlar anne Deniz Can Aktaş Esra Dermancıoğlu under armour under armour ayakkabı under armour erkek ayakkabı Puma puma ayakkabı puma ayakkabı erkek calvin klein calvin klein ayakkabı columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia erkek ayakkabı Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın skechers skechers ayakkabı skechers ayakkabı erkek skechers d lites skechers kadın skechers kadın ayakkabı Benedict Cumberbatch muhabbet kuşu yem Bridgerton dizisi Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok mağaza şok mağazalar şok mağazaları şok market aktüel şok market mağazalar kimler geldi kimler geçti Netflix miras kayınvalide düğün kavga Mert Yazıcıoğlu tarif ezogelin çorba tarifi ezogelin çorbası En Son Babalar Duyar dizisi sinan kirli sepeti arka sokaklar Sıla Türkoğlu Altın 10 atan de voleybol takımı 2024 Voleybol Milletler Ligi bıraktı fenerbahçe başkan adayı Nilgün Belgün Demet Akbağ Metin Akdülger Özge Özpirinçci Ekrem İmamoğlu Pınar Aydın Çin İŞKUR Selin Şekerci yeşilçam Özcan Deniz Özgü Namal erkan trt Serkan Çayoğlu Özgür Demirtaş Kaan Taşaner İstanbul Trabzon da, galatasaray başkan galatasaray beşiktaş

İlk sezonuyla fırtına gibi esmişti! Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği Kübra dizisinin 2. sezon tanıtımı yayınlandı

Ayşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra dizisi ilk sezonuyla ses getirmeyi başarmıştı. Başrolünü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği Kübra dizisinin ikinci sezon tanıtımı paylaşıldı. Dizinin yeni sezonunda 6 Haziran'da sevenleriyle buluşması bekleniyor.

Trend 28-05-24 15:26

Yeşim Ceren Bozoğlu Yalan dizisiyle ekrana dönüyor! Afişte görenler şaştı kaldı: Ne güzel zayıfladı

Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun değişimi gündem oldu. Verdiği kilolar ile bambaşka birine dönen başarılı oyuncu 60 kilo vermişti.

Magazin 27-05-24 14:45

Bu anne kızın hikayesi Türkiye’yi ağlatacak... “Yalan” başlıyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Magazin 27-05-24 13:53

Yargı dizisi final yapıyor! Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'in vedası sosyal medyada gündemde

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü üstlendiği Yargı dizisi final yapıyor. Yargı final bölümü ile merak edilirken dizide Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'den veda mesajı geldi.

Kulis 26-05-24 13:51

Yer: Üsküdar! Magandalığın böylesi... Tüneli kapatıp yaptıkları pes dedirtti!

İstanbul Üsküdar'da bir düğün konvoyuna katılan araçlar Çamlıca Tüneli'ni kapattı. Trafik magandaları yüzünden tünelde uzun araç kuyrukları oluşurken diğer sürücüler olaya büyük tepki gösterdi. Bir sürücünün kaydettiği görüntülerde tüneli kapatan magandaların tünelde durup gelin ve damadın fotoğraflarını çektiği görüldü.

Haber 26-05-24 12:05

Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Son bölümüyle yine dikkat çeken dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı..

Magazin 25-05-24 15:58

Ru dizisinde rol alan Meryem Uzerli'nin cesur sahnesi sosyal medyada olay oldu! Fazla abartmışlar

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınan Meryem Uzerli, son dönemde değişimiyle adından söz ettiriyor. Uzerli'nin yeni dizisi 'Ru', 24 Mayıs’ta GAİN’de izleyiciyle buluştu. Dizide yer alan sevişme sahneleri ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 25-05-24 09:46

Tüm dengeler değişecek! Demet Evgar'lı Bahar dizisine bomba transfer

Sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir isim dahil olacak...

Magazin 25-05-24 08:43

Kızılcık Şerbeti'nde yine yer yerinden oynayacak... Yeni bölüm ifşa oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Her sahnesi izleyiciyi etkilemeyi başaran dizinin yeni bölümü sosyal medyada ifşa oldu.

Kulis 25-05-24 08:25

Cannes yorumu olay olmuştu! Hudutsuz Sevda'nın yıldızı Esra Dermancıoğlu tuvalet pozuyla dillere düştü! 'Ne anlatmak istiyor?'

Son olarak başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu Cannes yorumu ile gündemdeydi. Festivale katılan ünlü isimleri “çıplaklık” ve “estetik” üzerinden eleştiren Dermancıoğlu'nun sözleri çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de tuvalet pozuyla sosyal medyayı salladı. O kareye yorum yağdı...

Magazin 24-05-24 11:53

Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı Eric dizisinden yeni bir görsel yayınlandı! Dizinin hayranları sabırsızlıkla bekliyor

Senaryosu Abi Morgan kaleminden ve başrolünü Benedict Cumberbatch'in üstlendiği 'Eric' dizisi için sayısı günler kaldı. Altı bölümlük mini dizi olarak tasarlanan Eric dizisinin 30 Mayıs'ta seyircisiyle buluşması beklenirken diziden yeni bir görsel geldi.

Trend 23-05-24 15:40

Bahar'ın Çağla'sı Elit Andaç Çam'ın sevgilisi de tanıdık çıktı! Hayat böyle bir şey...

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’da Çağla karakterini canlandıran Elit Andaç Çam'ın sevgilisi de tanıdık çıktı. Rol aldığı oyunda birlikte rol aldığı Bülent Emrah Parlak ile arkadaşlığı aşka döndü. Güzel isim bu konuda bakın ne dedi.

Kulis 23-05-24 10:05

Muhabbet kuşları için en iyi ve besleyici yem seçenekleri

Muhabbet kuşları için en iyi ve besleyici yemler, dengeli bir besin içeriğine sahip olmalıdır. İdeal bir muhabbet kuşu yemi; çeşitli tohumlar, tahıllar, meyve ve sebze parçalarının yanı sıra, ek besin değeri sağlamak için vitamin ve mineral katkıları içerir ve bu sayede de kuşun kemik sağlığı, tüylerinin parlaklığı ve genel sağlığını geliştirir. Biz de bunun için en iyi kuş yemi markalarının ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. Gelin, içeriğimizi birlikte göz atalım!

Haber 22-05-24 18:50

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki bu sahne sosyal medyayı salladı! 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadına şiddetin işlendiği bölümde 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı sosyal medyada yorum yağdı.

Kulis 22-05-24 09:43

Netflix dizisi Bridgerton 3. sezonuyla gündemde! 4 günde 45 milyon izleyici...

Eleştirmenlerin hedefinde olan Netflix dizisi Bridgerton'ın üçüncü sezonu sadece dört gün içinde 45 milyon izleyiciye ulaştı. Eleştirmenlere rağmen dizi fanlarını arttırdı.

Kulis 22-05-24 09:42

Alın parayı geri diyerek isyan etti! Son görüntüsü endişelendirdi

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Müjde Uzman paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Hastane odasından paylaşımlar yapan Uzman "Alın parayı geri" diyerek isyan etti. Ünlü isim son görüntüsüyle de endişelendirdi.

Kulis 22-05-24 07:17

ŞOK'a LG klima geliyor! 22 Mayıs 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Çarşamba Fırsatları'nı heyecanla bekleyen buraya! ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nun 22 Mayıs 2024 Çarşamba tarihli yeni sayısı yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak edenler için ŞOK Haftanın Fırsatları'nı sizin için içeriğimizde bir araya getirdik. Gelin, keşfedelim.

Haber 21-05-24 17:41

Netflix duyurdu! Oyuncularla birlikte açıkladılar... 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonu geliyor

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş'ın yer aldığı Netflix dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ikinci sezon onayını aldı. Netflix Türkiye'nin X (Twitter) hesabından yapılan resmi açıklamada oyuncuların parmaklarıyla 2 işareti yaptığı bir videoyla 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonun müjdesi verildi.

Trend 21-05-24 13:16

Miras davasında gelin-kayınvalide karşı karşıya geldi! Cani gelin engelli kayınvalidesi uyurken yatağını ateşe verdi

Birleşik Krallık'ın Nottinghamshire bölgesinde bir gelin ve kayınvalide arasında miras nedeniyle anlaşmazlık yaşandı. Miras kavgasının istediği gibi sonuçlanmaması üzerine öfkelenen gelin engelli kayınvalidesi uyurken yatağını ateşe vererek yaşlı kadını öldürdü.

Trend 21-05-24 11:55

Gelinin eski sevgilisi düğüne katıldı! Damadın elini sıkacak gibi yaptı bir anda yumruklamaya başladı... Davetlileri şaşırtan görüntüler

Hindistan'da gerçekleştirilen bir düğün kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde gelin ve damadı tebrik etmek için yanlarına yaklaşan bir adamın damadı yumrukladığı görüldü. Gelinin eski sevgilisi olduğu iddia edilen adam damadın önce elini sıkacak gibi yaptı ardından ise genç adamın suratını defalarca yumrukladı.

Trend 21-05-24 10:37

Kızıl Goncalar ekibi uygun bulmamış Mert Yazıcıoğlu ısrarcı olmuş! Düşük bir ücret karşılığında...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle ses getirdi. Dizideki oyuncular sahneledikleri performanslar ile çok konuşuldu. Dizide 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu adeta her sahnesi ile takdir topladı. Ancak Yazıcıoğlu hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar çok şaşırdı...

Kulis 21-05-24 10:10

Kızıl Goncalar final bölümü sosyal medyayı salladı! Kahrolduk biz ne izledik

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar son bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. 19. bölümüyle sezon finali yapan dizi yorum yağmuruna tutuldu.

Kulis 21-05-24 07:26

Tam kıvamında lokanta usulü ezogelin çorbası tarifi: Tam kıvamında lokanta usulü ezogelin çorbası nasıl yapılır?

Türk mutfağında tarihi çok eskilere dayanan, yüzlerce yıldır anlatılan efsanelere dayanan birçok tarif vardır. Bunlardan biri de adını hikâyenin ana kişisi olan Ezo Gelin’den aldığı bilinen çorbadır. Gaziantep’te anlatılagelen hikâyeye göre Ezo Gelin, kıtlık zamanında evde bulduğu malzemelerden bu çorbayı icat etmiştir.

Yemek 21-05-24 00:31

En Son Babalar Duyar'ın Defne'siydi... İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti! Yeni işini anlattı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Dizide 'Defne' karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı. Yaşamını Ankara'da sürdüren oyuncu, şimdilerde neler yaptığını da anlattı.

Magazin 20-05-24 15:45

NOW'da yayınlanan Gaddar'ın hayranlarına kötü haber! Final kararı alındı

NOW ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ın yer aldığı Gaddar dizisi final yapıyor. Hayranları tarafından büyük bir merakla izlenen dizi, 20. bölümle ekran macerasını noktalayacak.

Magazin 20-05-24 09:48

Sezon finali yapacak olan Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna usta oyuncu katıldı!

NOW’ın Pazar akşamlarına damga vuran dizisi “Kirli Sepeti” için önce final kararı alınmış, ardından da reytinglerin durumuna göre sezon finali yapılacağı ilan edilmişti. Dizinin oyuncu kadrosuna Kubilay Penbeklioğlu dahil oldu.

Magazin 19-05-24 11:59

Hayranlarına kötü haber! Arka Sokaklar dizisi o tarihte sezon finali yapıyor!

Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi merak konusu olmuştu. Fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

Kulis 19-05-24 11:27

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu alkollüyken direksiyon başına geçti! Promil sınırını aştığı ortaya çıkınca…

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Sıla Türkoğlu alkollüyle direksiyon başına geçti. Promil sınırını aştığı ortaya çıkan ünlü ismin ehliyetine el konuldu.

Magazin 18-05-24 17:05

Altınlar valize, dolarlar havaya! AK Parti ve CHP'li siyasetçiler de oradaydı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

Yine bir aşiret düğünü, yine kilo kilo altınlar, havada uçuşan dolarlar. AK Parti ve CHP'li siyasetçileri bir araya getiren Şanlıurfa'daki görkemli aşiret düğününde takılar gündem oldu. Misafirlerin kuyruğa girdiği takı yarışında takılar sandıktan boşaltılarak özel güvenlikler eşliğinde valizlerle taşındı.

Finans 18-05-24 12:24

VNL’de Dikkatle Takip Edilmesi Gereken 10 Süper Voleybolcu

VNL’de takip etmeniz gereken 10 kadın voleybolcu hakkındaki bilgileri sizler için derledik! Gerek hücumda gerek savunmada gerekse oyun kurmadaki başarılarılarıyla VNL sıralamalarında başı çeken voleybolculara gelin, birlikte göz atalım!

Spor 17-05-24 19:34

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Fenerbahçe için gelin yeni bir sayfa açalım, ne yapacaksak birlikte yapalım''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, ''60 bin üye var. Hiç kimse çıkmayacak mı? Elini taşın altına koymayacak mı? İsterdik ki 5 tane ayrı başkan adayı çıksın. Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Hep borçtan bahsediliyor ama bıraktığım maddi kaynaktan bahsetmiyorlar.'' dedi.

Spor 17-05-24 16:44

Final yapacak diziye bomba transfer! Usta oyuncu kadroda

Ay Yapım imzası ile Çarşamba akşamları NOW Tv'de izleyicisi ile buluşan Şahane Hayatım dizisi için final kararı verildi. Herkesi üzen bu kararın ardından diziye yeni bir ismin dahil edileceği ortaya çıktı. Usta oyuncu Şahane Hayatım'ın kadrosuna katıldı.

Magazin 17-05-24 10:29

Sandık Kokusu'nda şaşırtan veda! Başrol oyuncusu projeden ayrılıyor

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci ve Necip Memili gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. İlgiyle takip edilen dizide beklenmedik bir veda yaşanacak. Dizinin erkek başrol oyuncusunun projeye veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 17-05-24 08:26

İmamoğlu’ndan ‘Avrupa Oyunları’ çağrısı! Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘2027 Avrupa Oyunları İmza Töreni’ için, İtalya’nın başkenti Roma’ya gitti. İBB, Avrupa Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi arasında imzalanan mutabakat zaptı töreninde konuşan İmamoğlu, Avrupa’daki sporculara, federasyonlara ve sporseverlere çağrılarda bulundu. İmamoğlu, "Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım" dedi.

Haber 16-05-24 19:50

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı... Şöhreti bırakıp bambaşka bir hayat seçti! Pınar Aydın son haliyle herkesi şaşırttı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Pınar Soylu' karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Aydın başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyordu. Adını ilk kez 2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyuran Aydın, uzun süredir ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şöhretinin zirvesinde oyunculuğu bırakan Aydın, şimdilerde bambaşka bir hayat sürüyor.

Kulis 16-05-24 16:48

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu'nun kilolu hali herkesi şoke etti! Görenler tanıyamadı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu başarılı oyunculuğu, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa kilolu haliyle dikkat çekti. Ünlü ismin o haline yorum yağdı...

Kulis 16-05-24 12:52

Görenleri şaşkına çeviren o gelenek! Damadın arkadaşları odayı bastı... Zorla yorganı açıp gelinin iç çamaşırını çekiştirdi

Çin'de kaydedilerek popüler paylaşım platformu Miaopai'ye yüklenen görüntülerde damadın arkadaşlarının gelin ve damadın odasını bastığı anlar yer aldı. Çiftin üzerindeki yorganı çeken davetsiz misafirler daha sonrasında gelinin iç çamaşırını çekiştirmeye başladı. Görüntülerdeki kişilerin gelin ve damada iyi şans getirmesi için yaptıkları hareketin bir gelenek olduğunu savundu.

Trend 15-05-24 15:00

Kadroların yarısı boş kaldı! Erdoğan ve Işıkhan’dan peş peşe açıklama: ‘İşçi talebinde tarihi seviyelere ulaştık, İŞKUR’a gelin…’

İŞKUR’da açık iş ilanları artmaya devam etse de başvuru olmaması ekonomi yönetiminin gündemine girdi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşanan bu sorunu Kabine Toplantısı’nda dile getirmişti. Bugün ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş arayanlara seslenerek İŞKUR’a başvuru yapmaları çağrısında bulundu. “İşverenlerin oluşturduğu işçi taleplerinde tarihi seviyelere ulaştık” dedi.

Finans 15-05-24 13:47

Bu anlar diziye damga vurmuştu... Yeşilçam'ın yıldızları Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy'un dansı sosyal medyayı salladı

Yeşilçam dönemini bir sinema tutkunu üzerinden anlatan "Yeşilçam" dizisi büyük bir ilgiyle izlendi. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli gibi isimler vardı. Müzikleri ve sahneleriyle çok beğenilen diziye Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy'un dansı damga vurmuştu. Şekerci o anların kamera arkası görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı...

Kulis 15-05-24 10:43

Kızıl Goncalar'ın sezon finali görüntüleri ifşa oldu! Kamera arkası sosyal medyayı salladı: Cüneyd...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Şimdilerde sezon finali büyük bir heyecanla beklenen dizinin kamera arkası görüntüleri ifşa oldu. O görüntüler TikTok'ta paylaşıldı...

Kulis 15-05-24 09:46

TRT dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' gündemde! Herkesi işten çıkardılar

TRT’de yayınlanan Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinde çalışanlar toplu olarak işten çıkarıldı. Başrolünü Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği diziye dair iddialar gündem oldu.

Magazin 14-05-24 11:31

Kızıl Goncalar son bölümüyle sosyal medyayı yıktı geçti! Prof. Dr. Özgür Demirtaş da öve öve bitiremedi

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. RTÜK tarafından inceleme altına alınan dizi bir kaç bölüm yayınlanmamış ardından büyük bir heyecanla kaldığı yerden devam etmişti. Son bölümüyle yine büyük beğeni toplayan diziye Özgür Demirtaş'tan yorum gecikmedi.

Kulis 14-05-24 09:29

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'in annesi de ünlü çıktı! Anne-oğul aynı dizide oynamışlar

Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Diziye katılan oyuncu Kaan Taşaner'in performansı çok beğenildi. Dizide Giray karakterine hayat veren oyuncunun meğer annesi de oldukça ünlü bir isim... Hatta, anne ve oğul aynı dizide bile rol almışlar.

Kulis 13-05-24 15:28

Tuğba öğretmen gelin gittiği şehirde Trabzon Ağzı Sözlüğü çıkardı

Trabzon'da görev yapan Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Tuğba Canım, öğrencileriyle yaptığı araştırmalar sonucu Trabzon Ağzı Sözlüğü hazırladı.

Yurthaber 13-05-24 14:01