Moda Merve Haberleri

Kızını ve torununu katletmişti! İfadesi ortaya çıktı 'Kızım bunu kabul etmedi, ben de...'

Osmaniye'den geldiği Eskişehir'de kızı 31 yaşındaki Merve Karabaş ile torunu 7 yaşındaki Ata Alp Karabaş'ı evlerinden çıktıkları sırada tabancayla vurarak öldüren ve olayın ardından tutuklanan Osman Nuri Keskin'in ifadesinde, "Kızımdan boşanma aşamasında olduğumuz annesi ile aramızı düzeltmesini istedim. Ancak kızım bunu kabul etmedi. Kızımı korkutmak için silahımı çıkardım ve ateş ettim" dediği ortaya çıktı.

Haber 2024-06-15 15:04:44

Kızını ve torununu vahşice katletmişti... Son görüntüleri ortaya çıktı! Cenazedeki o detay yürekleri yaktı

Osmaniye’den Eskişehir’e gelen Osman Nuri K., kızı Merve Karabaş ve torunu Ata Alp Karabaş'ı, boşanma aşamasındaki eşini evlerine aldıkları gerekçesiyle sokak ortasında silahla öldürdü. Zanlının eve yakın bir noktada aracında uyuduğu, 2 gün boyunca ise camiden evi gözetlediği belirlendi. Merve Karabaş ve oğlu Ata Alp Karabaş, bugün gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Anne ve oğlunun cenazesindeki tabut detayı ise yürekleri yaktı. İşte kahreden olayın detayları...

Haber 2024-06-14 15:15:15

Kan donduran vahşet: Kızını ve torununu sokak ortasında katletti! Korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı

Eskişehir’de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Merve Karabaş (31) ve oğlu Alp Karabaş (7), evinin önünde Adana’dan geldiği belirtilen babası Osman Nuri K. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Sokakta linç edilmek istenen Osman Nuri K., gözaltına alındı. Sokakta eşinin ve çocuğunun öldürüldüğünü öğrenen Ahmet Karabaş, gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan korkunç cinayetin nedeni de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 2024-06-13 12:03:28

Survivor yarı finalinde Merve Aydın ve Yunus Emre bir araya geldi! Nagihan Karadere fena bozuldu

Survivor All Star'da final heyecanı yaşanıyor. Yarışmanın yarı finalde buluşan Merve Aydın ve Yunus Emre birlikte paylaşım yapınca Merve Aydın'ın yakın arkadaşı Nagihan Karadere fena bozuldu. Karadere tepkisini böyle gösterdi…

Magazin 2024-06-13 10:05:39

Merve Oflaz kaslarını göstermek için çabaladı! 'Detaya in'

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Oflaz son olarak bir davette ortaya çıktı. Geceye kırmızılar içinde katılan Oflaz kaslarını göstermek içinse adeta çabaladı. Ünlü ismin o anları kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Magazin 13-06-24 08:45

Gamze Özçelik hakkında çirkin paylaşımda bulundu! Gözaltına alındı, özür diledi

Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Gamze Özçelik hakkında yaptığı paylaşım nedeniyle sosyal medyada tepki çeken Merve Songur gözaltına alındı. İfadesinin ardından serbest bırakılan Songur, özür diledi.

Magazin 12-06-24 15:09

Yok böyle düğün: 2 gün 2 gece sürdü, 5 bin kişi katıldı! Takı miktarı dudak uçuklattı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki aşiret düğünü görenlerin ağızlarını açık bıraktı. Jirki aşiretinin liderlerinden Cemil Öter'in kardeşi Özcan Öter (27) ile Merve Akpınar (23), 2 gün 2 gece süren düğün ile dünyaevine girdi. Yaklaşık 5 bin davetlinin katıldığı düğünde, geline 2 kilo altın, damada 2 milyon 750 bin lira takıldı. İşte o görüntüler...

Haber 12-06-24 13:30

Günler önce evlendi... Merve Dizdar balayı yerine ödül töreninde ortaya çıktı

Son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde rol alan Merve Dizdar, bir süredir aşk yaşadığı Cihan Ayger ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. Şu sıralar balayında olması beklenen Dizdar balayı yerine ödül töreninde ortaya çıktı…

Magazin 12-06-24 09:23

Merve ve Nefise'nin mücadelesinde 'oyun satma' iddiası çok konuşuluyordu! Regl olduğunu itiraf edip yaşadıklarını anlattı

Survivor'da geçtiğimiz hafta Nefise ve Merve arasında oynanan oyunda, ikilinin birbirine oyun verdiği, Nefise'nin oyunu sattığı iddia edilmişti. Elenen Merve bu iddialar sonrası o günü anlatarak regl olduğunu açıkladı.

Magazin 12-06-24 09:08
ele

Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den Fenerbahçe ve Ali Koç'a gönderme!

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'e son saniye basketiyle mağlup olarak şampiyonluktan olurken, karşılaşmanın ardından Fatih Terim'in kızından bi paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 11-06-24 07:57

Merve Dizdar 10 aylık sevgilisiyle evlenince 'hamile' iddiaları gündem oldu ama...

Son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde rol alan Merve Dizdar, bir süredir aşk yaşadığı Cihan Ayger ile dünyaevine girdi. 10 aylık sevgili olan çiftin apar topar evlenmesi hamilelik iddialarını beraberinde getirdi.

Magazin 10-06-24 13:54

Merve Dizdar evlendi Ezgi Mola merak konusu oldu! Davetli değildik demişti...

Oyuncu Merve Dizdar, 10 aydır beraber olduğu Cihan Ayger ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde evlendi. Merve Dizdar düğününde Ezgi Mola dikkat çekti. Mola yakın arkadaşını nikahına davet etmemişti.

Magazin 10-06-24 07:15

Ünlü oyuncu Merve Dizdar ile Cihan Ayger evlendi! İşte nikahtan kareler

Ünlü oyuncu Merve Dizdar ile Cihan Ayger evlendi. Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde nikah masasına oturan çifti, yakın dostları en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Magazin 09-06-24 21:44

3 yıl önce boşanmıştı... Merve Dizdar ikinci kez evleniyor!

Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar 10 aydır birliktelik yaşadığı Cihan Ayger ile evlilik kararı aldı. Ünlü çiftin nikah töreni yarın ailelerinin ve yakın dostlarının katılımı ile gerçekleşecek.

Magazin 08-06-24 15:33

Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz fena yakalandı! Ünlü futbolcuyla...

Bir dönem Doya Doya Moda programında jürilik yapan Yasemin Yılmaz adından sıkça söz ettiren modacılardan biri. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Yılmaz bu defa fena yakalandı. Ünlü modacının ünlü futbolcu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin 08-06-24 07:34

Defne Samyeli'den külotlu çorap kombini! Peş peşe paylaştı: Külotlu çorap bile moda oldu

İddialı tarzı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'den külotlu çoraplı kombin geldi. Sosyal medya hesabından peş peşe külotlu çorap ve body tarzını paylaşan ünlü isme hayranları yorum yağdırdı.

Magazin 07-06-24 09:13

Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Gözyaşlarını tutamadı

Survivor All Star'da finale az bir zaman kala heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde ilk eleme adayı Merve Aydın, ikinci eleme adayı Avatar Atakan, üçüncü eleme adayı Seda Ocak, dördüncü eleme adayı Nefise Karatay olmuştu. Kıyasıya mücadelenin sonunda adaya veda eden isim belli oldu...

Magazin 07-06-24 07:30

Geçen ayın moda kategorisinde en çok satan ürünleri

Günlük hayatınızda tarzınıza yenilik katmak ve gardırobunuzu güncellemek istiyorsanız, doğru yerdesiniz! İster rahat bir hafta sonu gezintisi için spor ayakkabılar, ister sıcak yaz günlerinde serin kalmanızı sağlayacak bir tişört arayışında olun, Amazon’un geçen ayın moda kategorisinde en çok satan ürünlerinden oluşan bu seçkiye mutlaka göz atmalısınız. Hadi, Puma'dan Under Armour'a, Skechers'tan Levi's markasına kadar her ihtiyaca uygun ürünlerden oluşan listemize birlikte göz atalım!

Haber 31-05-24 13:15

74 yaşında ama gören 15 zannediyor! Sosyal medyada kullanıcıları inanamadı! Resmen zamanı durdurmuş

74 yaşındaki moda tasarımcısı Vera Wang'ın sosyal medya paylaşımı kısa sürede Instagram'ın gündemine yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü 74 yaşındaki moda tasarımcısının fotoğraflarını gördüklerinde "Zamanı durdurmuş" yorumunda bulundu.

Trend 29-05-24 10:21

durakları - T3 tramvay durakları isimleri nelerdir? T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı kaça kadar çalışıyor?

Trafik sorunlarının en yoğun yaşandığı yerlerin başında İstanbul gelir. İstanbul'da her gün milyonlarca insan tramvay hatlarını kullanmaktadır. Bu sebeple, tramvay duraklarının isimleri, güzergahları ve sefer saatleri sıkça araştırılır. İstanbul’da en çok kullanılan hatlardan biri de T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı’dır. Peki, T3 tramvay durakları isimleri nelerdir?

Haber 28-05-24 21:12

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü evlendi! İşte nikahten ilk kareler

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde attığı golle adından söz ettirmişti. Yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Ünlü futbolcu moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile dünyaevine girdi.

Magazin 28-05-24 09:47

Otelde sır ölüm! 19 yaşındaki kız 5. kattan düştü: Üzerinde sadece etek vardı

Niğde'de dün meydana gelen sır ölümde yeni gelişme yaşandı. Eğlence merkezinde çalışan 19 yaşındaki İlknur Özaslan bir otelin 5. katından aşağı düştü. Talihsiz kadının üzerinde sadece etek olduğu belirtilirken düşmeden önce aynı odada olan kız arkadaşı Merve A. gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haber 27-05-24 15:27

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü nişanlandı!

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe- Galatasaray arasında oynanan maçta attığı golle Fenerbahçe'ye derbi zaferi kazandırmıştı. Söyüncü, moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile nişanlanarak çifte kutlama yaptı.

Magazin 21-05-24 10:34

Survivor All Star'da beklenmedik veda! İddialı isim elendi, gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. All Starda ilk eleme adayı Merve Aydın, ikinci eleme adayı Özgür Tetik, üçüncü eleme adayı Nagihan Karadere, dördüncü ve son eleme adayı Hilmi Cem İntepe olmuştu. Kıyasıya mücadelenin ardından Dominik'e veda eden isim belli oldu...

Kulis 21-05-24 08:03

Stilinizde venüs burcunuzdan ilham alın! Venüs burcunuza uygun stil tüyoları burada

Venüs, astrolojide güzellik, çekicilik ve sanatla ilişkilendirilir; bu da demektir ki Venüs burcunuz, stil ve moda tercihlerinizde büyük bir rol oynar. Hangi renklerin ve parçaların size en çok yakışacağını merak ediyor musunuz? İşte burcunuza göre stil önerilerimiz ve renk kombinasyonlarıyla dolu rehberimiz!

Kadin 20-05-24 20:02

Moda diyetler sağlığınızdan edebilir! Detoks yapmak sanıldığı kadar masum değilmiş

Beslenme uzmanları, moda diyetler, özellikle de detoks konusunda uyarırken, yanlış uygulanan diyetlerin kas ve sıvı kaybı, kan şekerinde düşüş, anksiyete ve yorgunluğa sebep olduğu belirtildi.

Kadin 20-05-24 12:22

Aleyna Nefise'ye ne dedi? Merve rahatsız oldu... Yunus Emre'den bambaşka bir iddia

Aleyna'nın elenmeden önce Nefise'ye söyledikleri konseyde ortamı gerdi. Merve bu konuda konuşmaktan rahatsız olurken Yunus Emre'den yeni iddia geldi. Yunus Emre "Kendisi gitti böyle bir yangın yapıp gitti" diyerek eteğindeki taşları döktü.

Kulis 20-05-24 08:31

Survivor'dan sonra Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu… Merve Büyüksaraç ülkeye geri döndü! Son hali şaşırttı

Eski manken Merve Büyüksaraç bir dönem Survivor'a katılmış ve yarışmanın ardından 'Adada o kadar aç değildik...Yapım ekibi yemek veriyordu.' açıklaması yüzünden Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu. Uzun zamandır Amerika'da yaşayan ünlü isim ülkeye geri döndü. Merve Büyüksaraç'ın son hali ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-24 10:00

Her adımı olaydı... Survivor All Star'da beklenmedik veda! İddialı yarışmacı herkesten helallik istedi

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Bu dört yarışmacı arasında kıyasıya bir mücadele verildi ve sonunda elenen isim belli oldu.

Kulis 17-05-24 07:53

Acun Ilıcalı Merve'nin yanıtına şaşırdı! Tüm yarışmacıları konseyden gönderdi: Meğerse burada katil benmişim

Acun Ilıcalı Survivor All Star yarışmacılarıyla konseyde düelloya çıkacak isimler söz verdi. Atakan, Aleyna ve Özgür'den sonra Merve'ye sıra geldi. Merve'nin tek cümlelik yanıtı ve tavrı Acun Ilıcalı'yı şaşırttı. Ilıcalı ise Merve ile konseyde baş başa kalmayı tercih etti.

Kulis 16-05-24 07:17

Brezilya fönü nedir, nasıl yapılır? Brezilya fönü ne kadar dayanır?

Hem kadınlar için hem de erkekler için saçlar, düzenli olarak bakıma veya kişinin ruh hâline ya da gideceği yere göre çeşitli işlemlere ihtiyaç duyabilmektedir. Son zamanların en moda saç işlemlerinden biri olan Brezilya fönü de bu işlemlerden biridir.

Kadin 15-05-24 23:07

Hermès'in sahibi 12 milyar dolarlık servetini kime bırakacağını açıkladı! Şaşkına çeviren karar

Dünyanın en büyük moda şirketlerinden birisi olan Hermes'in 80 yaşındaki varisi Nicolas Puech, 12 milyar dolarlık servetini bırakacağı kişiyi seçti. Puech'in aldığı karar sonrası ailesi şaşkına dönerken mirasını bırakacağı kişi de şaşkına çevirdi.

Finans 13-05-24 16:15

Met Gala kıyafeti çok konuşulmuştu! Yine yaptı yapacağını...

Dünyanın en gösterişli moda etkinliği olan Met Gala'da kıyafetiyle ve kocasına kıyafetini düzelttirmesiyle olay olan Rita Ora'dan yeni pozlar geldi. Ora'nın vücudunu sergilediği pozlar olay oldu.

Magazin 12-05-24 14:26

Basit bir diş çürüğü demeyin! Tehlikeli hastalığın riskini artırıyor

Diş çürüklerinin kalp hastalıklarını tetiklediğine dikkat çeken Periodontoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Merve Altıkat, “Özellikle doğumsal kalp rahatsızlığı olan çocuklar, yetişkinler, kalp kapağı protezi taşıyan hastalar, kalp ameliyatı geçirmiş veya kalp yetmezliği bulunan erişkinlerde diş çürükleri ciddi risk oluşturur. Hastalık ilerlemeden uygulanacak ağız ve diş sağlığı bakımı ile birlikte düzenli diş hekimi kontrolleri ile kalp hastalıkları yüzde 70 (önemli ölçüde) azaltabilir” dedi.

Haber 10-05-24 08:52

Merve Taşkın'a gelen mesaj şaşırttı! Eşimi test etmek istiyorum deyip...

"Bizim toplumumuz çok mu ahlaklı? Haberlerde gördüğümüz şeyler ya da benim DM'lerim. Bakmak istiyorlar ve bunu ben zorla yapmıyorum" diyerek gündeme gelen fenomen Merve Taşkın bir kadından aldığı mesajı paylaşarak gündem oldu.

Magazin 09-05-24 07:54

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-05-24 11:45

Merve Boluğur yatırımını oraya yapacak! Arsa arayışına başladı

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur son olarak Serdar Ortaç ile fotoğrafını paylaşmış ve yeni bir şarkı için görüşme aşamasındayız demişti. Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Boluğur şimdi de yatırımlarıyla gündem oldu. Boluğur gayrimenkul yatırımı için arsa arayışında olduğunu açıkladı.

Magazin 07-05-24 15:43

Met Gala'nın 'gizemli kadını' TikTok'ta viral oldu! Elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Moda dünyasının en görkemli etkinlikleri arasında yer alan Met Gala 2024, New York'ta gerçekleşti. İş kadını Mona, Iris Van Herpen elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Magazin 07-05-24 14:04

İtalyan model Kylie Jenner'ı gölgede bırakınca olanlar oldu! Yakışıklılığı yüzünden Met Gala'dan kovuldu

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala yine büyük bir ihtişamla gerçekleştirildi. Met Gala'ya dair bomba bir iddia ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İtalyan bir model, geçen yıl düzenlenen Met Gala’da Kylie Jenner'ı gölgede bıraktıktan sonra bu sene düzenlenecek törenden kovulduğunu iddia etti.

Magazin 07-05-24 10:34

Kumdan elbisesiyle Met Gala'ya damga vurdu! Tyla, merdiven çıkamayınca kucakta taşındı

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, New York'ta gerçekleştirildi. 'Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu' temasıyla düzenlenen galaya ünlü isimlerin birbirinden iddialı tercihleri damga vurdu. Galanın en dikkat çeken ismi ise dünyaca ünlü şarkıcı Tyla oldu. Tyla, geceye kumdan elbisesiyle katıldı.

Magazin 07-05-24 10:02

MET Gala 2024'ü salladı! Emily Ratajkowski yine kırmızı halıya damga vurdu

Moda dünyasının en önemli gecesi olarak görülen Met Gala'ya ünlü isimler akın etti. Metropolitan Sanat Müzesi'nde boy gösteren isimlerden biri de model Emily Ratajkowski idi. Emrata, transparanıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 07-05-24 07:26

Doja Cat alışverişe çıktı! Çarşafa sarınıp dolaştı herkes ona baktı

Doja Cat, pazar öğleden sonra New York'ta moda tasarımcısı Guram Gvasalia ile alışveriş gezisine çıkarken dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı sadece çarşaf ve iç çamaşırıyla sokaklarda dolaştı.

Magazin 06-05-24 10:27

Son dönemin yeni modası: Serum çılgınlığı! Acillik olan da var, ölümden dönen de

Son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle hastane dışı serum uygulamaları moda haline geldi. 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan serumlar nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış oldu. Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme, vatandaşların sağlık kabinleri, evinin salonu, hatta kuaför salonunda dahi serum taktırdığına dikkat çekerek "kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.

Haber 05-05-24 11:59

Uzmanlar uyarıyor! Protein diyeti tehdidi: Böbrek ve kalp yetmezliği riskini artırıyor!

Sosyal medyada moda olan diyetler, uzman kontrolünde yapılmadığında sağlığı tehdit ediyor. Çocukluk çağındakiler ya da ergenler ağır protein diyetleri ile böbrek hatta kalp yetmezliği riskine girerken, erişkinlerde ise hurma diyeti, glutensiz diyet gibi trend tarifler, diyabete hatta şeker komasına davetiye çıkarıyor. Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye'de 79 ilde hizmet veren Sağlıklı Yaşam Merkezleri’nde diyetisyen, fizyoterapist, hatta psikologlarla ücretsiz ve uzman kontrolünde kilo vermek mümkün.

Kadin 04-05-24 14:18

Lüks yaşantısıyla gündeme gelen Rachel Araz'ın valeye ödediği para görenleri şoke etti

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Araz son olarak valeye ödediği parayla ağızları açık bıraktırdı.

Magazin 02-05-24 07:33

Koton halka arzında detaylar belli oldu!

Kadın giyim markası Koton, halka arz oluyor. Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle global bir moda markası olma yolculuğunu büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Koton, orta vadede yurt içi ve yurt dışında 130 ile 150 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Finans 30-04-24 16:54

Gökhan Çınar Merve Taşkın'a açık açık sordu! Bedenini göstererek para...

Fenomen Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Çınar müstehcen pozları yüzünden sık sık gündeme gelen Taşkın'a açık açık "Para kazanmanın kolay yolunu insanlara gösterdiğin, bedenini göstererek para kazanmak üzerinden başka insanlara da kötü model örnek olabileceğine dair eleştirilere ne dersin?" diye sordu.

Magazin 30-04-24 10:58

TikTok'ta 'Karagül' adıyla açtığı canlı yayınlar tepki çekmişti! Çocukları hakkında yeni karar

Bursa'da 'Karagül' adıyla TikTok'ta canlı yayın yapan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. açtığı yayınlarda çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve videoları tepki çekmişti. Merve C., adındaki kadın yaptığı bir yayın sırasında başı yarılan çocuğunu aldırış etmeden sosyal medyadaki canlı yayınına devam etmişti. İnfiale neden olan olay sonrası Merve C. gözaltına alındı. Annenin elinden alınan 3 çocuk devlet korumasına girdi.

Magazin 29-04-24 13:02

Bu nasıl moda? İdrar lekeli pantolon satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi... Fiyatı şaşkına çevirdi

Milano Moda Haftası'nda Jordanluca isimli bir markanın satışa sunduğu kot pantolon eleştiri oklarının hedefi haline geldi. 25 bin liraya satılan kot pantolonun üzerindeki idrar lekeleri büyük tepki çekti. Pantolonun satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tüm bedenlerinin tükenmesi ise şaşkına çevirdi.

Trend 28-04-24 15:28