Ruyada Tirnak Kesmek Haberleri

Yer: Amasya! Böyle eziyet mi olur? Biri baltayla başına vurdu, diğeri defalarca bıçakladı...

Amasya'da bir et entegre tesisinde görev yapan iki kişi bir büyükbaş hayvanı kesmek için harekete geçince hayvan huzursuzlandı. Görevlilerden biri hayvanı bayıltmak için başına baltayla defalarca vurdu. Öteki görevli ise hayvanı bıçakladı. Böyle eziyet mi olur dedirten anlar kameraya yansıdı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olay sonrası 5 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

Haber 2024-05-18 13:51:54

Kan donduran anlar Pakistan'dan! Elbisesinde Kur'an ayeti yazdığı iddia edildi öfkeli grup zavallı kadının kafasını kesmeye çalıştı...

Pakistan'ın doğusunda yer alan Lahor kentinde yüzlerce kişiden oluşan öfkeli grup bir alışveriş merkezine akın etti. Üzerinde 'tatlı' anlamına gelen Arapça metin bulunan kıyafeti Kuran ayetleriyle karıştıran öfkeli grup kadını linç ederek, kafasını kesmek istedi.

Trend 2024-02-26 15:32:55

Seçil Erzan’ın arama geçmişi şoke etti! 'Nasıl intihar edilir? Suçlu iade etmeyen ülkeler...'

"Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırıcılık davasında yeni bilirkişi raporu çıktı. Raporda Seçil Erzan'ın 15 Mart ve 7 Nisan 2023 tarihleri arasındaki internet arama geçmişine de yer verildi. Erzan'ın, "Hangi ilaç öldürür?", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "İntihar çeşitleri", "Fare zehri insanı kaç saatte öldürür?", "Nasıl intihar edilir?", "Kendini asma", Bilekleri kesmek" ifadeleriyle aramalar yaptığı tespit edildi. İşte o rapordaki tüm çarpıcı detaylar...

Haber 2024-02-26 15:16:00

'Anne' diye bağıran horoz 3 defa canını kurtardı! Kimse inanmayınca videoya aldı

Elazığ’da duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Sahibi tarafından kesilmek üzere kümesten alınan horoz, bir anda ’Anne’ diye bağırmaya başladı. Duydukları karşısında şaşkına dönen sahibi, 3 defa kesmek için götürdüğü horozun aynı şekilde bağırmasının ardından hayvanı kesmekten vazgeçti. Horozun sahibi, ’’Kimse bana inanmıyordu bakın horoz ne diyor’’ diyerek o anları kayda aldı.

Haber 2024-02-13 10:30:41

Korku filmi gibi ama gerçek! Meyve vermek istediği ayı kolunu kaptı... Ayıdan kurtulmak için kendi kolunu kesti

Tayland'da yaban hayatı koruma merkezinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Merkez gönüllü olarak çalışan turist meyve vermek istediği ayının kolunu kapması üzerine zor anlar yaşadı. Ayı saldırısından kurtulmak için 32 yaşındaki İsveçli turist Stefan Claudio Specogna kendi kolunu kesmek zorunda kaldı.

Trend 26-01-24 13:58

Savaş uçaklarımız peş peşe havalandı! Operasyondan ilk görüntüler geldi: Terörün 'kaynağına' darbe

Hain terör saldırısının ardından savaş uçaklarımız terörün soluğunu kesmek için havalandı. Milli Savunma Bakanlığı, 'Terörü kaynağında yok etmekte kararlıyız' notuyla Metina, Harkurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan 29 terör hedefinin imha edildiğini duyurdu. Terör hedeflerinin imha edildiği operasyondan ilk görüntüler geldi.

Haber 13-01-24 02:04

Bakan Bolat: Otomotiv, emlak piyasasında, kiralarda yüzde 20-25 civarında bir düşüş yaşandı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TBMM Genel Kurulunda Bakanlığının 2024 yılı bütçesi üzerinde konuştu. Otomotivde birinci ve ikinci el piyasasında, emlak piyasasında, kiralarda bugün yüzde 20-25 civarında bir düşüş kaydedildiğini belirten Bakan Bolat, denetimlerin süreceğini kaydetti. Bolat, "Bakanlık olarak iç ticarette otomotiv, emlak, stokçuluk, fahiş fiyat gibi alanlarda toplamda 536 milyon liralık ceza kesmek zorunda kaldık" ifadelerini kullandı.

Finans 15-12-23 22:06

Asıl faydası kabuğundaymış! Çöpe atmadan önce bir kez daha düşünün! Kaynatıp içtiğinizde öksürüğü anında kesiyor

Havaların soğuması ile birlikte grip vakaları artmaya başladı. Öksürüğünü ve burun akıntısını doğal yöntemlerle kesmek isteyenler evde yapılabilecek tarifleri araştırıyorlar. Halk arasında doğal antibiyotik olarak bilinen sarımsak, tam da bu noktada öksürük krizleri için en etkili çözüm. Ancak sarımsağın asıl faydası yıllardır çöpe attığımız kabuklarında...

Kadin 07-11-23 14:23

Yayını yarıda kesmek zorunda kaldılar! Tüm dünya Galatasaray'ı konuşuyor... Bayern bu duruma hiç düşmedi

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray sahasında Bayern Münih'i konuk etti. Mücadele Alman ekibinin 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlansa da Sarı-Kırmızılılar'ın oyunu takdir topladı. İşte detaylar...

Spor 25-10-23 07:48

İki araca çarpıp aracı yan yatan araçta sıkıştı! Araçtan çıkmamak için direndi: Çıkarken yaptığı uyarı pes dedirtti

Bolu'da alkollü bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki iki araca çarptı ve ardından araç yan yattı. Sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için itfaiye ekipleri ön camı kesmek zorunda kaldı. Alkollü sürücü ise sıkıştığı yerden çıkmamak için direndi. Olay yerine eşi gelince çıkmayı kabul eden sürücünün yan yatmış araçtan çıkarken 'el frenini çekin, araba kaymasın' uyarısı ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber 18-10-23 20:59

Son dakika | Erdoğan'dan çok sert 'tiyatro' çıkışı! Türkiye için olağanüstü bir tehdit dedi, Biden'a seslendi: 'Nasıl böyle bir şey yaparsın?'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-Hamas çatışmasıyla ilgili olarak tüm dünyaya seslendi. İsrail'in Gazze'yi tam abluka altına almasına tepki gösteren Erdoğan, "360 km kareye sıkışmış 2 milyon insanın elektriğini, suyunu, yakıtını, gıdasını kesmek en temel insan haklarının ihlalidir" dedi. ABD'nin Türkiye açıklamasına sert çıkan Erdoğan, "Amerika'nın PKK'nın Suriye'deki uzantılarıyla yürüttüğü faaliyetler Türkiye'nin milli güvenliği için olağanüstü bir tehdit mahiyetindedir" dedi.

Haber 13-10-23 16:02

Hasan Can Kaya'da bomba hikaye! Kampa birlikte gittiği kadın cinsel organını kesmek isteyince...

Konuşanlar son bölüme katılan konuklar yine anlattıklarıyla gündeme geldi. Ailesinin şirketince CEO olan Pars adındaki genç adam başına gelen bir olayı anlatınca herkesi şoke etti. Hasan Can Kaya anlatılanlar karşısında şaştı kaldı.

Magazin 09-10-23 06:58

Korku dolu anlar! Saçı dönme dolaba sıkıştı... Metrelerce yükseklikte nefes kesen kurtarma operasyonu böyle kaydedildi

Hindistan'daki Shireshwar Karnavalı sırasında korkunç bir olay meydana geldi. İsmi açıklanmayan bir kadının saçı metrelerce yükseklikteki dönme dolaba sıkıştı. Acı içinde çığlık atarak yardım isteyen kadın için dönme dolap durduruldu ve metrelerce yükseklikte nefes kesen bir kurtarma operasyonu başlatıldı. Kurtarma ekipleri kadını kurtarmak için saçını kesmek zorunda kaldı.

Trend 26-09-23 08:34

İshali bıçak gibi kesiyor, hazımsızlığı gideriyor! Her gün bir avuç tüketmeniz yeterli

Pek çok kişinin korkulu rüyalarından biri olan ishal günlük hayatınızı olumsuz etkiliyor ve vücudunuzun dengesini bozuyor. İshal genel olarak birkaç gün içinde kendiliğinden geçen bir durumdur. Fakat birkaç günden fazla sürerse farklı sorunların habercisi olabilir. Vücutta aşırı sıvı kaybına yol açan ishali doğal yöntemlerle kesmek mümkün. Her gün bir avuç tüketeceğiniz iğde ishali keser ve hasımsızlığını giderir...

Haber 28-07-23 12:47

Dereyi didik didik aradılar, ağaçları kontrol ettiler: Ordu'da sel sırasında kaybolan kadından haber alınamıyor! Başörtüsü bulundu

Hafta sonundan itibaren etkisini artıran sağanak yağış Karadeniz'de felakete neden oldu. Ordu'yu da sel teslim aldı. Dün sel sırasında hayvanlara yaprak kesmek için bahçeye giden Naciye Yılmaz (64) kaybolmuş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Fatsa'da 1 kişinin kaybolduğu bilgisini paylaşmıştı. Dereye düştüğü tahmin edilen Yılmaz'ın başörtüsü bulundu. Dün akşam ara verilen arama çalışmaları bu sabah yeniden başladı. Yılmaz'ın oğlu Metin Yılmaz "Umutlu bekleyişimiz sürüyor" dedi.

Haber 11-07-23 11:18

Bin kişiden daha talep gelince bakın ne yapmışlar! Türkiye'nin konuştuğu 'kurbanlık' skandalında şok itiraf: Bozuk olduğu söylenen etler meğerse...

Türkiye günlerdir Bursa'da Kurban Bayramı'nda kurban eti dağıtımında yaşanan skandalı konuşuyor. Restoran işletmecisi Ali Açıkgöz ve oğlu Enes Açıkgöz 1800 kişiden ortalama 7 bin 100 liradan kurban kesmek için vekalet almıştı. Etlerini almaya gelen vatandaşlar ise bozuk et verildiği gerekçesiyle isyan etmişti. Tutuklanan baba-oğlun yeni ifadeleri ortaya çıktı. İlk aşamada 980 kişiyle anlaştıklarını söyleyen şüpheliler, 1000 kişiden daha talep gelince farklı bir yol izledi ve ortalık karıştı...

Haber 03-07-23 15:31

Ticaret Bakanı Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması! Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, liste fiyatının üzerinde ücret talep eden otomobil bayilerine kesilen cezayı değerlendirerek, "Araçların bir bayi fiyatları var, bir liste fiyatları var. Onun üzerinden fiyat talep etmişler. Veya vatandaşa aksesuar adı altında ilave fatura kesmek istemişler. Bu tespit edilmiş. Ve bunun cezai müeyyidesi uygulanmış. 3 bayi yaklaşık 17 milyon lira civarında para cezası kesildi ve diğer yaptırımlar uygulanacaktır." dedi.

Finans 25-05-23 20:26

Katlanabilir ve yeniden kullanılabilir! ESA test edecek

Avrupa Uzay Ajansı (ESA), uzaya çıkıp atmosfere tekrar giren uzay araçlarını koruması amaçlanan katlanabilir ve yeniden kullanılabilir ısı kalkanını test etmeye hazırlanıyor. Ürün, ismini Kral Arthur'un Pridwen kalkanından alıyor ve uzay araçlarının atmosfere girdiğinde yanarak yok olmasına neden olan ısıyı kesmek yerine, bunu yansıtmayı hedefliyor.

Haber 25-05-23 15:01

Fabrikada büyükbaş hayvan keserken bıçak ayağına saplandı

Çorum’da büyükbaş hayvan kesmek isterken kazayla kendisini yaralayan şahıs ağır yaralandı.

Yurthaber 25-05-23 14:33

Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingine taşlı saldırı! Siyasilerden peş peşe tepkiler geldi: 14 Mayıs'a odaklanın...

Seçimlere 7 gün kala halka seslenmek için Erzurum'a giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşması sırasında bir grup taşlı saldırıda bulundu. Tansiyonun arttığı kentte İmamoğlu konuşmasını yarıda kesmek zorunda kaldı. Polisler olaya müdahale ederken siyasi liderlerden peş peşe açıklamalar geldi.

Haber 07-05-23 19:30

Ramazanda Alo Fetva Hattı'nı arayanlar arttı; ilginç sorular soruldu

Antalya'da ramazan ayının başlamasıyla dini konularda bilgi almak için günde 150 çağrı gelen 'Alo 190 Dini Danışma' hattındaki görevlilere, bazı vatandaşların 'Saç boyatmak, krem sürmek, makyaj yapmak, tırnak kesmek oruç bozar mı?', 'Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilir mi ?' gibi sorular yönelttiği belirtildi.

Haber 17-04-23 09:53

Show TV'den flaş hamle! Yayın yasağı olan Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü yarıda kesildi!

Kızılcık Şerbeti dizisi RTÜK cezası nedeniyle yoğun bir şekilde takip ediliyor. Cuma akşamları Show TV'de yayınlanan dizi için geçtiğimiz hafta 5 bölüm yayın durdurma cezası verilmişti. Show TV bu akşam önce Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünü yayınladı ardından da yayını yarıda kesmek durumunda kaldı.

Magazin 14-04-23 23:34

Nihat Hatipoğlu'na gelen soru dikkat çekti! Büyü yapmak için kedilerin kuyruğunu kesmek günah mı?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla ekrana geliyor. Ünlü ilahiyatçıya sorulan sorular da sık sık sosyal medyada konuşuluyor. Son olarak Nihat Hatipoğlu'na "Büyü yapmak için kedilerin kuyruğunu kesmek günah mı?" sorusu geldi.

Magazin 14-04-23 10:05

Karar belediye meclisinde alındı! Bir ilde araç ve halı yıkama yasağı

Kuraklık endişesi yaşanırken, Burdur Belediye Meclisi'nde dikkat çeken bir karar alındı. Alınan kararla; belediye mücavir sınırları içerisinde içme suyu şebekesini kullanarak araç, halı ve benzeri malzeme yıkamak, bahçe ve tarla sulamak, iş yeri ve bina kaldırımları yıkamak yasaklandı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Amacımız ceza kesmek değil; vatandaşımızda bir duyarlılık oluşturma adına böyle bir gündem maddesini aldık" dedi.

Haber 07-04-23 16:30

100 yaşından sonra kafasında boynuz çıktı! 'Dünyanın en yaşlı adamı' 140 yaşında hayatını kaybetti... Bir gören bir daha baktı

Yemen’in en yaşlı erkeği olduğu iddia edilen Ali Enter isimli bir adam 140 yaşında hayatını kaybederek bir kez daha dünya basınındaki yerini almayı başardı. 100 yaşından sonra başının iki yanında boynuza benzeyen çıkıntılar çıkan adam, tuhaf boynuzlarını kesmek için yapılan başarısız bir operasyondan sonra hayatını kaybetti.

Trend 16-03-23 15:59

Her türlü kesimi yapmanıza yardımcı olacak en iyi daire testere markaları ve modelleri

Ahşap, plastik ve metal başta olmak üzere birçok farklı türdeki malzemeyi kesmek için daire testereye mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet" ise doğru yerdesiniz. En iyi daire testere modelleriyle işinizi kolayca halledebilirsiniz. Çeşitli özelliklerle donatılan ve farklı boyutlarda piyasaya sunulan daire testerelerle marangoza ihtiyacınız duymazsınız. Eğer siz de işlerinize yardımcı olacak en iyi daire testere hangisi merak ediyorsanız listemize mutlaka göz atmalısınız.

Haber 17-02-23 14:59

Bahşiş için gelin arabasının önünü kesenler dikkat: Nitelikli yağma suçu oluşturabilir

Düğün konvoyundaki gelin arabasının önünü kesip bahşiş istemek, örf ve adet hukukunda yeri olan bir durum. Ancak son dönemlerde bahşiş isteyenlerin bahşiş alabilmek için gelin arabasında bulunan sağdıç, gelin veya damada karşı cebir ya da tehdit uygulandığı görülüyor. Bunu da yol kesmek suretiyle yaptıkları için yapmış oldukları eylemlerin nitelikli yağma suçuna vücut verebileceği öngörülüyor. Yağma suçunun ise 6 ila 10 yıl arasında hapis cezası bulunuyor.

Haber 05-02-23 15:01

46/2-c trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 46/2-c trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Kara yollarında trafik akışının sağlanması ve kişilerin güvenliğinin sağlanması için yanlış şerit değiştirmenin önemi büyüktür. Şerit değiştirirken aksi bir durum olmadığı sürece yan şeritten geçen araca yol verilmesi kuralına büyük önem verilmelidir. Kanunlarca aracın yolunu kesmek ya da aracın önüne çıkarak şerit değiştirmek kesinlikle yasaktır. Trafik kurallarının ihlali durumunda, ihlal yapan kişiye ceza uygulanır. Şerit değiştirmekle alakalı olan 46/2-c trafik cezası tutarı ne kadar?

Haber 03-02-23 13:31

Her türlü kesimi yapmanıza olanak sağlayacak en iyi akülü testereler

Ağaç, ahşap, sert plastik ve metal gibi malzemeleri kesmek için ihtiyacınız olan tek şey kaliteli bir testere. Birbirinden farklı modellerde üretilen testerelerin kullanım alanları farklılık gösterebilir. Temel görevleri kesmek, bölmek ve parçalamak olan bu ürünler aküyle çalıştıkları zaman daha kolay kullanım imkânı sağlar. Siz de en iyi akülü testereler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz!

Haber 01-02-23 18:07

Kıyı eş anlamlısı nedir? Kıyı kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Kıyı kelimesi "kesmek, kırmak" anlamındaki "kıd-" fiilinden türetilmiş eski Türkçe kökenli bir kelimedir. Kıyı kelimesi günümüzde de bir yerin kesildiği, kırıldığı yer anlamında kullanılır. Kıyı kelimesi, Türkçe’nin çok kullanılan, günlük kullanımın da içinde yer alan Türkçe kökenli kelimelerinden biridir. Kıyı kelimesi, birden fazla anlama sahiptir ve bu nedenle farklı eş anlamlıları bulunur. Peki, kıyı sözcüğünün eş anlamlısı olan sözcükler nedir?

Egitim 02-01-23 17:05

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias rahatsızlandı! Ziyareti yarıda kesti

Aynoroz Yarımadası'na ziyaret gerçekleştiren Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, manastırda ayin sırasında ani tansiyon düşmesi sonucu dengesini kaybederek başını çarptı. Bakan Dendias, Aynoroz ziyaretini yarıda kesmek zorunda kaldı.

Haber 29-12-22 19:43

CHP lideri Kılıçdaroğlu sert konuştu! 'İlk yapacağım iş o uyuşturucu baronlarının kellelerini kesmek'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kayseri Kadın Buluşması" toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu uyuşturucu konusuna da değinerek, "Uyuşturucunun ne olduğunu biliyorum. Aileleri, yuvaları nasıl dağıttığını biliyorum. Allah sizi inandırsın, ilk yapacağım iş o uyuşturucu baronlarının kellelerini kesmektir" ifadelerini kullandı.

Haber 24-12-22 16:14

Evine adeta baskın yaptılar! Zorla karantina merkezine götürmeye çalıştılar... Koltuğuna tutundu ama yetmedi

2020 yılında Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almıştı. Virüsün bulaş hızını kesmek için karantina ve seyahat kısıtlamaları da dahil olmak üzere pek çok önlem alınmıştı. Tüm dünyada normalleşme adımları atılırken Çin sıfır vaka politikası kapsamında sert önlemlerini sürdürüyor. Ülkede uygulamalara tepki yükselirken son görüntülerde karantina kampına gitmeyi reddeden bir adamın evinden sürüklenerek çıkartıldığı anlara yer aldı.

Trend 05-12-22 17:22

Kuruluş Osman 105. bölüm full izle! Atv Kuruluş Osman son bölüm izle tek parça!

Kuruluş Osman 105. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Atv'nin reyting rekortmeni dizisinde yine heyecan ve aksiyon dolu sahneler ekrana geldi. Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde; Osman Bey'in fetihten fetihe koşması Selçuklu Sultanı Valide İsmihan Sultan'ın hiç hoşuna gitmez. Osman Bey'in önünü kesmek üzere Yenişehir'e gelir....

Magazin 24-11-22 09:10

Muhabirin canlı yayında zor anları! Filin hortumu yüzünü kapatınca yayını yarıda kesmek zorunda kaldı

Kenya’da filler ve gergedanlar için kar amacı gütmeyen bir vahşi yaşam rehabilitasyon merkezinde canlı yayın yapan bir muhabir zor anlar yaşadı. Vakfın Instagram sayfasında paylaşılan videoda, KBC Televizyonu muhabiri Alvin Patterson Kaunda fil sürüsünün önündeki canlı yayında bir anda yüzünü kaplayan hortumla şaşkına döndü. Muhabir fillerin müdahalesinden sonra yayını yarıda kesmek zorunda kaldı.

Trend 16-11-22 14:10

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa’nın elinin ayarı fena kaçtı! Favorilerini kesmek isterken kendisini yaraladı

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerini yine şaşırtmayı başardı. Geçtiğimiz yıllarda sektörün sertliğinden dert yanarak kendi isteğiyle emekliliğe ayrıldığını açıklayan Khalifa sosyal medyadan takipçileriyle iletişim kurmaya devam ediyor. Son olarak Khalifa favorilerini kesmek isterken kendisini yaraladığı anları paylaştı.

Trend 15-11-22 13:51

Zeynep Bastık konseri yarıda kesti! Güvenliğimden endişe ettiğim için...

Konserden konsere koşan şarkıcı Zeynep Bastık, Mersin'de verdiği son konserini yarıda kesmek zorunda kaldı. Yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan ve isyan eden Zeynep Bastık açıklamasında "Güvenliğimden endişe ettiğim için..." dedi. İşte Zeynep Bastık konserinde yaşananlar...

Magazin 07-11-22 13:48

Sağlıklı ve canlı bir cildin formülü basit

Uzmanlara göre sağlıklı ve canlı bir cilt iyi beslenmeyle başlar. Birçok insan daha fazla magnezyum, çinko ve liflerden yararlanabilir. Şeker ve işlenmiş gıdaları kesmek, daha sağlıklı bir görünüm için iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olabilir. Işıltılı, genç ve sağlıklı bir cilt için pahalı kozmetik ürünler yerine doğru besinleri tercih ederek istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

Haber 27-10-22 16:32

Son dakika: 'Sol bek ona emanet edilecek!' Galatasaray transferi bitiriyor! Menajeri resmen açıkladı: Gabriel Suazo için iki kez aradılar!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, bu doğrultuda yaz transfer döneminde birçok önemli ismi kadrosuna katmıştı. Mauro Icardi, Dries Mertens, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi dünyaca ünlü isimlere imza attıran sarı - kırmızılılar, devre arasında da hız kesmek istemiyor. Galatasaray, Şili'de forma giyen Gabriel Suazo için harekete geçerken, oyuncunun menajeri transferi doğruladı. İşte ayrıntılar...

Spor 19-10-22 13:36

Kusmaya ne iyi gelir, evde doğal ve bitkisel tedavi ile nasıl geçer? Kusmaya iyi gelen şeyler, yiyecek ve içecekler

Her yaştan insanın hayatı boyunca karşılaşabileceği bir rahatsızlık olan kusma, genellikle mide bulantısının ardından ortaya çıkar. Midenin boşalması olarak bilinen kusma, vücudun savunma mekanizmalarından biridir. Evde bitkisel yöntemler ile kusmayı kesmek mümkün olabilir. Kusmaya ne iyi gelir?

Haber 10-10-22 13:58

Balgamlı öksürüğe ne iyi gelir, evde doğal ve bitkisel yollardan nasıl geçer? Balgamlı öksürüğü kesmek için ne yapılır?

Özellikle soğuk kış aylarında günlük hayatı olumsuz etkileyen bir sağlık sorunu olan balgamlı öksürük, kronik bir hal aldığı zaman farklı sorunları da beraberinde getirebilir. Koyu kıvamlı ve sarımsı renkteki balgamın öksürük sırasında ağza gelmesi olarak da tanımlanan balgamlı öksürük, birçok faktöre bağlı olarak ortaya çıkabilir. Balgamlı öksürük nasıl geçer? Boğazın arkasında tıkanmışlık hissi veren ve yaş öksürük olarak da ifade edilen balgamlı öksürüğe ne iyi gelir?

Haber 09-10-22 12:43

Kireçlenmenin kısa sürede tedavisi mümkün

INVAMED Başkanı Raşit Dinç: - "VitaFLEX hyalüronik asit uygulamasının en temel görevi ağrıyı kesmek ve eklemlere hareket kabiliyeti kazandırmak. Sıvı takviyesinin, eklemi beslemesi ve aşınmış kıkırdak parçalarını bir araya toplaması dizin tedavisine yönelik etkili bir çözüm sunuyor”

Yurthaber 30-09-22 11:35

Lady Gaga ağlayarak hayranlarından özür diledi

Grammy ve Oscar ödüllü şarkıcı Lady Gaga 65 bin kişilik stadyum konserini yarıda kesmek zorunda kaldı. Şarkıcı sosyal medya paylaşımında hayranlarından özür diledi.

Magazin 19-09-22 11:06

Olivia Wilde'dan seks sahnesi itirafı! İddialı sahneye atıfta bulundu

Olivia Wilde, Don't Worry Darling'in fragmanındaki şehvetli görüntüleri neden kesmek zorunda olduklarını itiraf etti. Güzel oyuncu bazı sahnelerin fragmandan çıkarılmış olmasına da üzüldüğünü söyledi. Filmle ilgili yayınlanan bir fragmandaki oral seks sahneleri tepki çekmişti.

Magazin 04-09-22 15:46

Canlı yayında gergin dakikalar! Milletvekili Enginyurt, gazeteci Şimşek'in üzerine yürüdü, yayını kesmek zorunda kaldılar

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt katıldığı televizyon programında gazeteci Latif Şimşek'in üzerine yürüdü. Gergin dakikaların yaşandığı programda diğer konuklar araya girmek zorunda kaldı. Moderatörün 'kesin yayını' demesinin ardından önce tarafların mikrofonları susturuldu, ardından program apar topar reklama gitti.

Haber 06-08-22 23:21

İBB'nin Dolmabahçe ve Çırağan'da kestiği çınarların yerine diktiği fidanlar kurudu

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Hasanoğlu: - "AK Parti döneminde 7 bin 119 anıt ağaç onarılırken bu rakam CHP'li yönetim döneminde 2 bin 140'a indi" - "Bakım yapmak zor, kesmek kolay. Biz zor olanı tercih ederken bu yönetim bakım yapmayı değil kesmeyi seçti"

Yurthaber 21-07-22 16:06

Doğadaki en etkili ağrı kesici: Çemen otu nedir?

Çemen otu, doğanın bize bahşettiği en etkili doğal ağrı kesicilerden biridir. Hint mutfağında baharat olarak sıklıkla kullanılan Çemen otunun tek faydası ağrı kesmek değil. Yemeklere kattığınızda lezzetine lezzet katan Çemen otu, şeker hastalığı, obezite, iltihaplanma ve yüksek kolesterolü karşı da oldukça etkili bir besindir.

Haber 14-07-22 09:10

Kurbanlığı ucuza almak için bugünü beklediler! Fiyatlar makul, gayet güzel

Kurban Bayramı'nda kurban kesmek için kimi vatandaşlar günler öncesinden pazarlıklara ve hazırlıklara başlarken kimisi ise kurbanlığı ucuza getirmek için farklı yöntemlere başvurdu. İzmir'de Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurbanlık fiyatlarındaki düşüş bin lirayı buldu. Bunu fırsat bilen vatandaşlar da bayramın ilk gününde harekete geçti.

Haber 09-07-22 17:07

Kurban etini mundar etmeyin! Farkında olmadan yapıyorsunuz: Kurban eti hakkında mutlaka bilmeniz gerekenler

Kurban Bayramı telaşı başladı. Kurban kesmek isteyenlerin evinde çoktan hazırlıklar başladı bile. Eskiden daha yorucu ve meşakkatli olan kurban kesme ve kurban etini saklama işleri artık çok daha kolay. Ancak kurban etini yanlış yöntemlerle saklamaya veya tüketmeye kalkarsanız et tüm özelliğini kaybederek deyim yerindeyse mundar olacaktır. İşte bu yüzden kurban eti hakkında mutlaka dikkat etmeni gerekenler...

Haber 09-07-22 07:38